enlightened 21.09.06, 21:16 Polska = katolicko - socjalistyczne bagno... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
engelbert2 [...] 21.09.06, 21:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zglosczeresniaka Andrzej, co o tym napiszesz na swoim blogu???????? 21.09.06, 21:18 Na czeresniaki.blox.pl chwaliłeś się, że to ty odwołasz Kaczyńskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger A kto to napisał ? 21.09.06, 21:19 Czy możecie przypomnieć mi kto to powiedział ? "W żadnym wypadku nie zostanę premierem, jeśli mój brat Lech wygra wybory prezydenckie. Byłaby to sytuacja nie do zaakceptowania przez polskie społeczeństwo." "Dla mnie raz dane słowo jest święte i sądzę, że dla koalicjantów także." "Władza Samoobrony w Polsce to będzie kryzys europejski, dużo większy niż ten austriacki." "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało, że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona'˝. I dalej czytamy: ˝To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania rowów". "Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. Uważam, że mam dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je przedstawię". "My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy, bo proszę zauważyć, że kolejne takie rządy w Polsce jak te, które mamy obecnie, albo te które były w poprzedniej kadencji i mamy do czyniena z Samoobroną przy władzy i naprawdę z nieszczęściem dla naszego kraju." "Ja jestem przeciwnikiem mówienia o koalicjach przed wynikiem wyborów. Mamy dwa wyraźne zakazy, które dziś obowiązują w samorządach, a będą też obowiązywać w nowym parlamencie - SLD i Samoobrona. A dziś powinno się powiedzieć odwrotnie - Samoobrona i SLD." "Żadne krzyki nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne" Czy w przyszłej kadencji Sejmu będzie możliwa sytuacja kiedy partia poprze ludzi mających kłopoty z prawem ? "Nie ma takiej możliwości. PIS jest partią ludzi praworządnych, którzy dążą do rozliczeń krzywd. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS". Czyli poparcie dla takiego polityka jak na przykład Andrzej Lepper gdyby starał się o fotel marszałka jest niemożliwe ? "Nie ma takiej możliwości. Najwyższe funkcje w państwie muszą sprawować ludzie czyści jak łza. Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne." Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Hahahaha... "genialny" strateg... 21.09.06, 21:20 Miał być czteroletni rząd Marcinkiewicza - nie przetrwał 10 miesięcy. Miał być roczny pakt stabilizacyjny - padł po dwóch miesiącach. Miała być koalicja na trzy lata - właśnie oglądamy jej pogrzeb. PS. Czy ktoś wierzy w 30 mld deficyt? Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikdorn Re: Hahahaha... "genialny" strateg... 21.09.06, 21:24 > PS. Czy ktoś wierzy w 30 mld deficyt? Ja wierzę. Nawet w kilka takich deficytów. Jeden w służbie zdrowia, jeden w edukacji, jeden w ZUSie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
witek-kwitek881 Leppierd musi Odejść ! 21.09.06, 21:42 ....Lepper ....powrócił do "swoich praktyk - warcholstwa". "Warcholstwa w żadnym razie nie możemy tolerować" ..... Jarosław ma całkowitą rację ! Leppier jako cham i prostak nie sprawdził się na stanowisku wicepremiera i trzeba go odwołać ! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk wykopki 12 listopada 2006 21.09.06, 21:45 Bardzo dokładnie wykopiemy i kartofelki i buraczki i oszołomy. Dość nienormalnej Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
samoplatfusek Re: Leppierd musi Odejść ! 21.09.06, 21:56 witek-kwitek881 napisał: > ....Lepper ....powrócił > do "swoich praktyk - warcholstwa". > "Warcholstwa w żadnym razie nie możemy tolerować" > ..... > > Jarosław ma całkowitą rację ! > > Leppier jako cham i prostak nie sprawdził się > na stanowisku wicepremiera i trzeba go odwołać ! Lepperowi jako przestępcy powinno sie ustawowo zabronić wchodzenia do Sejmu i wszystkich ministerstw ! Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Halo Telegraf? Nie, teraz już Kasa SKOK, słucham? 21.09.06, 22:04 Andrzej niepotrzebnie pchał łapy po pisowską Kasę. To i po łapach dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
swistak336 Re: Halo Telegraf? Nie, teraz już Kasa SKOK, słuc 21.09.06, 22:10 Wreszcie dobre wieści! Życzę im szybkiego upadku! Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Ale jatka! 21.09.06, 22:25 Ale jatka! Totalnie sie zwalczają! ... ale nikt nie pozbędzie się dobrowolnie ciepłych posadek, więc pokrzyczą, pohałasują, a jak będzie po wyborach samorządowych, to się pogodzą. Władza i koryto jednoczy! Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: Ale jatka! 21.09.06, 22:41 centrolew napisał: > Ale jatka! Totalnie sie zwalczają! ... ale nikt nie pozbędzie się dobrowolnie > ciepłych posadek, więc pokrzyczą, pohałasują, a jak będzie po wyborach > samorządowych, to się pogodzą. Władza i koryto jednoczy! > Ty to wiesz z autopsji, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh jarus już jakiś czas TeLeGrAfOwAł 21.09.06, 22:48 i postanowił wykonać SKOK rozpaczy, ale za krótki jest i za chwilę odpadnie od scianki. drodzy państwo wiać na boki i kryc się bo za chwilę gównem chlapnie na wszystkie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: jarus już jakiś czas TeLeGrAfOwAł 21.09.06, 22:55 mario.osh napisał: > i postanowił wykonać SKOK rozpaczy, ale za krótki jest i za chwilę odpadnie od > scianki. > > drodzy państwo wiać na boki i kryc się bo za chwilę gównem chlapnie na > wszystkie strony. > Jesli masz jakies dowody w sprwie skokow lub telegrafu, to dlaczego zwlekasz z zawiadomieniem prokuratury? Czyzbys powtarzal tylko fragmenty filmu reklamowego sld? Odpowiedz Link Zgłoś
witek-kwitek881 M i a ł e ś C h a m i e Z ł o t y R ó g ! 21.09.06, 22:59 > ..."Z przykrością muszę stwierdzić, > że prezydent (Lech) Wałęsa, ... > miał 100 proc. racji > .... > > "Nie dziwię się temu, co powiedział > kiedyś Donald Tusk, ..... > > No Lepper tymi słowami dałeś sobie > potężnego kopa w D.. :) cham pozostanie chamem i na koniec wyjdzie z niego chamstwo niezależnie od tego jak by sie maskował ! dlatego musi odejsć ! Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_kartofle Burak kontra kartofel 21.09.06, 23:18 Lepper warchoł, Kaczyński kartofel, pasują do siebie, ale trafiła kosa na kamień, kurdupel Kaczyński chciałby sobie wszystkich podporządkować a tu Lepper się postawił, i bardzo dobrze, niech kartofle wiedzą gdzie ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_rereredaktor ++++++++Podoba mi się że PiS rozdaje karty++++++++ 21.09.06, 23:27 Ostro grają. To mi się podoba. Reszta partii przy PiSie to jak nasza Orange Ekstraklasa przy Barcelonie Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejwitowinski Re: ++++++++Podoba mi się że PiS rozdaje karty+++ 21.09.06, 23:40 ojciec_rereredaktor napisał: > Ostro grają. To mi się podoba. Reszta partii przy PiSie to jak nasza Orange > Ekstraklasa przy Barcelonie PIS to niemal wymarła i zapomniana extraklasa Polaków Szlachetnych Wojowników ! (patrz Potęga I RP) potomkowie Powstańców, patrioci, dzielni, waleczni, bezkompromisowi gdy chodzi o dobro Polski ps a reszta ? agenci Hitlerii albo Kacapii pitraszący swoje cienkie prywatne zupki opluwający Polskę i Polaków gdzie sie da i czekający na rozkazy z gejrlina, maskwy czy brusksli :( Odpowiedz Link Zgłoś
samoplatfusek Re: ++++++++Podoba mi się że PiS rozdaje karty+++ 22.09.06, 00:01 andrzejwitowinski napisał: > PIS to niemal wymarła i zapomniana > extraklasa Polaków Szlachetnych Wojowników ! > (patrz Potęga I RP) > > potomkowie Powstańców, patrioci, > dzielni, waleczni, bezkompromisowi > gdy chodzi o dobro Polski > > ps > a reszta ? > agenci Hitlerii albo Kacapii > pitraszący swoje cienkie prywatne zupki > opluwający Polskę i Polaków gdzie sie da > i czekający na rozkazy z gejrlina, > maskwy czy brusksli :( > No i ten niebliczalny Świniopas o śmiesznym nazwisku lepper dla mamony i władzy gotów potajemnie spółkować z każdym bełkotliwym antypolskim platfusem :( Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Ale wcześniej im nie przeszkadzało warcholstwo jak 22.09.06, 00:32 potzebowali większości w sejmie, mam nadzieje że Ci co ślepo zapatrzeni są w kaczyńskich przejrzą na oczy Odpowiedz Link Zgłoś
witek-kwitek881 Mafijny Komuszy Układ Znów Ma Nadzieję ! 22.09.06, 01:44 Świniopasowi odbiło a mafia esbecko-bolszewicka panikująca już przed lustracją, dekomunizacją i CBA znowu świeci oczami z nadzieją Odpowiedz Link Zgłoś
charli Jarek liczy , że zyska zbudujew polska CSU 22.09.06, 03:13 Kaczynski liczy , ze zyska w parlamencie i w samorządach i zbuduje partie chadecką jak CSU, bardzo okopaną w samorządach Odpowiedz Link Zgłoś
charli Jarek liczy , że zyska zbudujew polska CSU 22.09.06, 03:13 Kaczynski liczy , ze zyska w parlamencie i w samorządach i zbuduje partie chadecką jak CSU, bardzo okopaną w samorządach Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 ***********Rzygam na IV RP************* 22.09.06, 10:09 Erupcja hipokryzji, kłamstwa i politycznej korupcji. Za chwilę największy polski szkodnik ogłosi, że Samoobrona nie jest już partią drobnych przedsiębiorców (mówił o tym w USA) lecz esbeckim tworem, jak mówił w sejmie poprzedniej kadencji. Sienkiewiczowski Kali to przy Kaczyńskim wzrór wszelakich cnót. Odpowiedz Link Zgłoś
galb_a Re: **Rzygam na IV RP**Gdzie jest Jola z Dywit? 22.09.06, 10:14 Jolu. Dlaczego milczysz? Czy czujesz się wydymana? A tak broniłaś przyjaciół z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.olimpia Re: **Rzygam na IV RP**Gdzie jest Galba? 22.09.06, 10:17 Gdzie się podział dyżurny pisowski wazeliniarz? Już nie będzie bronił drobnych przedsiębiorców z Samoobrony? Jak długo będziemy czekać na wyzwiska pod adresem Tuska, że spotkał się z Lepperem? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit4 Re: **Rzygam na IV RP**Gdzie jest Jola z Dywit? 22.09.06, 10:36 Jolu. Dlaczego milczysz? Czy czujesz się wydymana? A tak broniłaś przyjaciół z > PiS. Broniłam programu koalicji. I faktycznie mam kaca. Po odejściu PIS od deklaracji. Po tanim państwie. Lecz mam wielki szacunek dla Andrzeja Leppera który się nie sprzeniewierzył wyborcom. I w sposób odważny postawił sprawę jasno Służę Narodowi nie Pisowi. Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 Re: **Rzygam na IV RP**Gdzie jest Jola z Dywit? 22.09.06, 10:52 Taki sam scenariusz PiS rozpisało dla PO, tyle że PO nie dała się nabrać na koalicję. Będę wam kibicował, gdy będziecie obrzucać kancelarię premiera gnojówką. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Polityczne szambo tanczy. Pieklo sie cieszy. 22.09.06, 17:09 Politycy opozycji czerwonej i rozowej zacieraja lapy w nadziei, ze teraz ich kolej. Oni nie beda glupi, nie beda nadskakiwac wyborcom, ze to niby nauczyciele, lekarze, pielegniaeki chca wiecej zarabiac. "A sio do gnoju! My Czerwono-Rozowa Elyta tero mamy wadze. My so yntelygencja i my wiemy jak robic pieniondze." Tymczasem Donald z Leperem tancza w pierwszej parze. Pieklo sie cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 daj mi numer do swojego dealera!! 22.09.06, 00:27 andrzejwitowinski napisał: > > PIS to niemal wymarła i zapomniana > extraklasa Polaków Szlachetnych Wojowników ! > (patrz Potęga I RP) > > potomkowie Powstańców, patrioci, > dzielni, waleczni, bezkompromisowi > gdy chodzi o dobro Polski > > ps > a reszta ? > agenci Hitlerii albo Kacapii nie wiem co bierzesz, ale musi być niezłe.. też chcę.. Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 Re: daj mi numer do swojego dealera!! 22.09.06, 10:58 Gość wącha klej i dlatego tak go pogięło. Genetyczny idiota a nie patriota. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakowalewska77 Re: ++++++++Podoba mi się że PiS rozdaje karty+++ 22.09.06, 01:55 andrzejwitowinski napisał: > ojciec_rereredaktor napisał: > > > Ostro grają. To mi się podoba. Reszta partii przy PiSie to jak nasza Oran > ge > > Ekstraklasa przy Barcelonie > > PIS to niemal wymarła i zapomniana > extraklasa Polaków Szlachetnych Wojowników ! > (patrz Potęga I RP) > > potomkowie Powstańców, patrioci, > dzielni, waleczni, bezkompromisowi > gdy chodzi o dobro Polski > > ps > a reszta ? > agenci Hitlerii albo Kacapii > pitraszący swoje cienkie prywatne zupki > opluwający Polskę i Polaków gdzie sie da > i czekający na rozkazy z gejrlina, > maskwy czy brusksli :( bydło hitlerowskie i bolszewickie wymordowało polską wspaniałą inteligencję a na jej miejsce bolszewiccy okupanci wprowadzili jelity z 3-miesięcznymi maturami partyjnymi o świadomości pierwotniaka albo pantofelka :( skutki tego widać do dzisiaj :( 50 procent mieszkańców Polski to polaczki-kosmopolity wybierajace po-sld-up-i inne postkomusze odpady wyprzedajace narodowy interes za prywatne zyski-ochłapy Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: ++++++++Podoba mi się że PiS rozdaje karty+++ 21.09.06, 23:43 > Ostro grają. To mi się podoba. Reszta partii przy PiSie to jak nasza Orange > Ekstraklasa przy Barcelonie Hahaha... Coraz lepsze te porównania. Gdzież cztero(ośmio?)letni rząd Marcinkiewicza? Gdzież roczny pakt stabilizacyjny? Gdzież trzyletnia koalicja? O obietnice wyborcze (z litości) nie będę się pytać. Barcelona z taką grą, by Stali Sanok nie przeszła, o Lidze Mistrzów nie wspomniając. Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Lepper został wykorzystany - gó..ana koalicja >>> 22.09.06, 00:37 rozpada się, może ta utopia IV RP skończy się w końcu Odpowiedz Link Zgłoś
antygo Re: ++++++++Podoba mi się że PiS rozdaje karty+++ 22.09.06, 16:45 PZPR tez kiedys rządzila i rozdawała karty.Czy już nie pamiętasz jaka byla cena? Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Ale jatka! 22.09.06, 00:38 Należy rozpedzic tych nieudaczników,to pasożyci,którzy pasożytóją na biednych ludziach.Kaczyncy to chłopcy do piaskownicy.Tam ich miejsce.Znają się tylko na intrygach,nawet potrafią się w tej chwili brać za kudły,miejsce niegra roli,nawet na schodach pałacu prezydenckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
arystotelik Re: Ale jatka! 22.09.06, 00:48 Czy będą przedterminowe wybory? Dziś rynek ocenia taką szansę na 64% polidea.pl/Contract/NOWE.WYBORY,W Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Re: Ale jatka! 22.09.06, 07:50 niech sie wyrzna miedzy soba. taka zabawa, a ja na wakacjach. od poczatku bylo wiadomo, jak taka koalicja sie skonczy. czy Polacy wyglosuja faszystow, kryminalistow i chorych psychicznie? aby do wyborow. Zwolennikom Czerstwego i Kartofla - allaluja, brother!! ;-{) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: ...skoki, bilmordy PZU i masa innych spraw 21.09.06, 23:09 mario.osh napisał: > Podoba mi sie szczegolnie "(...) i masa innych spraw". To jest poziom dyskusji czytelnikow gw. rece zalamac mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
charybdis Trzeba rozliczyć błędy i wypaczenia... 22.09.06, 00:47 ... kaczyzmu. :) ... i długo jeszcze będzie trzeba sprzątać po IV RP... A propos warchołów, to ostatnio "byli na tapecie" za Gierka w 1976 roku. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 Re: Trzeba rozliczyć błędy i wypaczenia... 22.09.06, 10:55 Miał rację Niesiołowski, że Kaczyński to Gomułka-bis. Cały czas trąbiłem, że PiS buduje II PRL. Cieszę się, że ty także to zauważyłeś. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maupa13 Re: ...skoki, bilmordy PZU i masa innych spraw 22.09.06, 10:14 thorgallpl napisał: > mario.osh napisał: > > > > Podoba mi sie szczegolnie "(...) i masa innych spraw". To jest poziom dyskusji > czytelnikow gw. rece zalamac mozna. Dostosowują się do poziomu rozmówców, takich jak Ty... Gdzie te wielkie afery SLD i Układu, które śledzą od roku? Jakoś cicho... Afera bilbordowa PO okazała się przekrętem PISu!!! To dopiero dyskusja... Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: Art B, FOZZ, Modlin Cargo, wanna Wassermanna 21.09.06, 23:08 Ty dalej nadajesz. Masz dowody na zwiazek PISu z tymi aferami? Nie? To czego pleciesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: Art B, FOZZ, Modlin Cargo, wanna Wassermanna 22.09.06, 01:38 thorgallpl - odpowiedz na jedno pytanie: dlaczego właśnie w tych sprawach Jarosław K. (chciał utajnienia swojego nazwiska i wizerunku w ostatniej sprawie FOZZ - nie tak dawno,pod koniec zeszłego roku) występował jeden jedyny z polityków - własnie pan Jarosław K.? Jeśli znajdziesz odpowiedź na powyżesze pytanie - sam sobie odpowiesz na swoje....... Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: Art B, FOZZ, Modlin Cargo, wanna Wassermanna 22.09.06, 08:28 odp. jest prosta: na poczatku lat 90 tych zdarzylo sie wiele tajemniczych rzeczy, lacznie z wyprodukowaniem kilku ciekawych kwitow na niesfornych, ktorzy nie akceptowali porzadku grubej kreski. Efekty podziwiamy do tej pory. Jak patrze na te wiece w obronie czci (?!) Kuronia, to sie serce kraje kto z kim pod reke stal. Michnik, Kwasniewski, Mazowiecki...stara brygada. Mam dosyc zaklamanej historii, a prawda i tak zwyciezy czy im sie to podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
resdes Warchoł mówi "Nie dla warcholstwa" 21.09.06, 23:17 Jak zwykle można mu wierzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_rereredaktor Rywin, pożyczka moskiewska, orlen, starachowice 21.09.06, 23:30 Jakubiowska, Ordynacka, Jaskiernia, jednoręcy bandyci, marek papała, pershing, miller, Kwasniewski pijany w charkowie, wsi, kaczmarek, siemiątkowski, inwigilacja prawicy, kurde. mam wymieniac w nieskonczonosC? Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Rywin, pożyczka moskiewska, orlen, starachowi 22.09.06, 06:54 A tak apropo inwigilacji "prawicy" to na liscie osób inwigilowanych przez Lesiaka znajdują sie takie prawicowe ikony jak Piotr Ikonowicz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maupa13 Re: Leppierd musi Odejść ! 22.09.06, 10:02 > Lepperowi jako przestępcy powinno sie > ustawowo zabronić wchodzenia do Sejmu > i wszystkich ministerstw ! A przez pół roku to nie przeszkadzało?? Rozumiem że najgorszym przestępstwem jest przeciwstawienie się Jarkowi?? To pachnie dyktaturą... Były takie przykłądy w historii.. Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: wykopki 12 listopada 2006 22.09.06, 11:09 Tylko czy uda się w obecnej sytuacji przywrócić normalność ? Z drugiej strony wszystko lepsze niz PiS przy władzy.Ci ludzie nie rozumieją, że ktokolwiek może mieć inne zdanie i mieć rację. To zaślepienie ich zgubiło.Niech żyje Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza Re: wykopki 12 listopada 2006 22.09.06, 14:04 Janek344 zostawmy wielkie slowa dla Wielkich ( cholera, a ich jest malo) po prostu idzmy do urn i wybiezmy kazdego innego kto nie jest z PiS ni LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
pytong1 Wykopiemy? 22.09.06, 11:10 Tylko jak? Bardzo jestem ciekaw? Budapeszt bis? Czy nowe wybory? Bo jeśli to drugie to skład sejmu będzie bardzo podobny i... tak mozna w nieskończoność! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Leppierd musi Odejść ! 21.09.06, 21:46 Owszem, ale sam się w to wpakował. I gdy się w to pakował został ogłoszony "genialnym strategiem". Odpowiedz Link Zgłoś
nike_air_max Re: Leppierd musi Odejść ! 22.09.06, 07:52 "Parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze NIE!" Odpowiedz Link Zgłoś
aro7 Andrju sie nie sprawdził?? a to Niespodzianka!! 22.09.06, 10:16 " Jarosław ma całkowitą rację ! Leppier jako cham i prostak nie sprawdził się na stanowisku wicepremiera i trzeba go odwołać !" a wszystkie zdrowe siły narodu myślały, że się sprawdzi... miałeś chamie złoty róg, ostał ci się ino giertych... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit4 *******A.LEPPER jedyny mąż stanu********* 22.09.06, 10:30 Odpowiedzialny i odważny . Niegodzący się na oszustwo Narodu przez PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
babette663 Re: *******A.LEPPER jedyny mąż stanu********* 23.09.06, 01:32 jola_z_dywit4 napisała: > Odpowiedzialny i odważny . > Niegodzący się na oszustwo Narodu przez PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista Warcholstwu mówię nie - rzekł Jarek i podał się do 21.09.06, 21:38 dymisji... ale to był tylko sen, piekny sen.... Mam jednak wielką nadzieję, że w końcu dobiegnie końca okres Wielkiej Żenady Narodowej Ale obawiam się, że mój ulubieniec "Panie Waldku, pan się nie boi" boi się, że jego i jego partyjkę wygruchają z sejmu i dogada się z PiS-dekami Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Kaczyński sam nie zrezygnuje - jego trzeba wykopać 21.09.06, 21:42 A wykopki już 12 listopada 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Chyba potrzebne drzwi obrotowe w siedzibie rządu 21.09.06, 21:56 Lepper wyrzucony a już jutro do rządu wraca Zyta Gilowska. Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: Chyba potrzebne drzwi obrotowe w siedzibie rz 21.09.06, 22:26 znajomy_jennifer_lopez napisał: > Lepper wyrzucony a już jutro do rządu wraca Zyta Gilowska. Faktycznie drzwi by się przydały. Pewnie wyrzucą Leppera tylko do czasu zmięknięcia... Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Brawo Kaczor: wyciagnal konsekwencje i ma racje 21.09.06, 21:36 adas313 napisał: > Dobre :o)))))) Kaczor nie probuje kleic sie do stolka i bronic wladzy. Suweren, tzn. Polacy w beda mogli rozstrzygnac w wolnych wyborach o tym, kto bedzie rzadzil w Polsce w najblizszym czasie. A potem beda inne zadania, inne partie i nastepne wybory. To jest wlasnie piekne w demokracji i to jest sila demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Brawo Kaczor: wyciagnal konsekwencje i ma rac 21.09.06, 21:38 fritz.fritz napisał: > adas313 napisał: > > > Dobre :o)))))) > > Kaczor nie probuje kleic sie do stolka i bronic wladzy. Suweren, tzn. Polacy w > > beda mogli rozstrzygnac w wolnych wyborach o tym, kto bedzie rzadzil w Polsce w > > najblizszym czasie. > > A potem beda inne zadania, inne partie i nastepne wybory. > > To jest wlasnie piekne w demokracji i to jest sila demokracji. Jeszcze slowa o wyborach nie bylo fritz, w kolejsce do wladzy ustawia sie PSL, zobaczymy teraz ile wart jest j.kaczynski i jego slowo ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: Brawo Kaczor: wyciagnal konsekwencje i ma rac 21.09.06, 23:11 O czym ty piszesz? Jak zwykle pleciesz, a pozniej zaczynasz sie zastanawiac. W ogole sluchales wypowiedzi premiera? Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin fritz, rura ci miekknie? 21.09.06, 23:12 > To jest wlasnie piekne w demokracji i to jest sila demokracji. Ale to ci sie nawet udalo. Demekracja ma wlasna dynamike, potrafi sie "bronic" i potrafi "karac" za niesprawiedliwosc. Kogo tutaj karze nie ulega chyba watpliwosci? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Brawo Kaczor: wyciagnal konsekwencje i ma rac 21.09.06, 23:22 A jak wygra PO, to będziemy czytać o "herr Tusk rujnującym suwerenność Polski". No ale suweren zdecyduje i to będzie piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Hahahaha... "genialny" strateg... 21.09.06, 21:28 to najpiękniejsza wiadomość w tym roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Hahahaha... "genialny" strateg... 21.09.06, 21:29 > to najpiękniejsza wiadomość w tym roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ej, nie mów... najlepszą będą nowe wybory wygrane przez PO :o)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ml_500 Re: Hahahaha... "genialny" strateg... 21.09.06, 21:37 adas313 napisał: > > to najpiękniejsza wiadomość w tym roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > Ej, nie mów... najlepszą będą nowe wybory wygrane przez PO :o)))))) która pojdzie w koalicje z Lepperem. Swietna perspektywa... Odpowiedz Link Zgłoś
virga Re: Hahahaha... "genialny" strateg... 21.09.06, 23:34 > Ej, nie mów... najlepszą będą nowe wybory wygrane przez PO :o)))))) > > która pojdzie w koalicje z Lepperem. Swietna perspektywa... Ale właśnie genialnym posunięciem byłoby zawiązanie bloku przed wyborami samorządowymi i pobicie pisu ich własną bronią. Tacy byli chętni z tą ustawą o blokach wyborczych, he. A tak poza tym to w tym wszystkim Roman zaczyna mieć mocno ciepło. Już ma nietęgą minę, biedak, z tymi niecałymi dwoma procentami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
magz_pl Re: Hahahaha... "genialny" strateg... 21.09.06, 22:00 adas313 napisał: > > to najpiękniejsza wiadomość w tym roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > Ej, nie mów... najlepszą będą nowe wybory wygrane przez PO :o)))))) Ojejej ale się chłopcy podniecili tylko sie nie posikajcie Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Hahahaha... "genialny" strateg... 21.09.06, 22:07 Warchołem 16 lecia to jest Kaczynski J.Jest nieudacznikiem życiowym gudłajem i flejtem politycznym,budować zero zabagnić wszystko.Wałęsa powiedział świętą prawdę,jeszcze wyjdzie że Kaczynski sam na siebie donosił do SB.Ci ludzie zmarnowali Polsce rok czasu,narody europy idą krok do dobrobytu Polacy cztery kroki do tyłu.Pisowi należy zrobić Budapeszt. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Hahahaha... "genialny" strateg... 21.09.06, 22:39 Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
charybdis Koniec Kaczystanu? 21.09.06, 23:58 Doskonale, wreszcie koniec koalicji narodowo-socjalistycznej "ChjenoPiasta" :) Ale nie lekceważyłbym Jarosława K. W intrygowaniu i spiskowaniu jest doskonały... Na pewno sobie przekalkulował posunięcie Andrzeja L. Wie, że na wiosnę przegrałby z kretesem, a teraz ma jeszcze szanse (łatwowierność i głupota niektórych wyborców są niezmierzone). Zresztą jeszcze nie wiadomo, czy będą nowe wybory, bo teraz zaczną się targi z PSL, częścią SO i Kołem Zygmunta W. Wrzodak wicepremierem? Może być bardziej zabawny, a jednocześnie upiorny, od Romana G. i Andrzeja L. razem wziętych... Odpowiedz Link Zgłoś
rezydent.klamczynski Re: Koniec Kaczystanu? 22.09.06, 00:19 charybdis napisał: > Wrzodak wicepremierem? Jaki tam Wrzodak? Glapek ma się rozumieć, miłośnik centralnego sterowania poprzez koncesje :+) Odpowiedz Link Zgłoś
charybdis Faktycznie. Adam G. ma szanse. 22.09.06, 00:37 rezydent.klamczynski napisał: Jaki tam Wrzodak? Glapek ma się rozumieć, miłośnik centralnego sterowania > poprzez koncesje :+) ********************************************************************* Kiedy już wyjaśniono te kłamliwe pomówienia, jakoby Adam G. ps. "Glapcio", spędzał dużo czasu w burdelach na cudzy koszt, ze szczególnym uwzględnieniem szwajcarskich (koncesje płatne w naturze), ma duże szanse... Zacznie od reformowania agencji towarzyskich... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Faktycznie. Adam G. ma szanse. 22.09.06, 01:06 > Zacznie od reformowania agencji towarzyskich... ;) W końcu gdzieniegdzie z wiadomego procederu ściąga się podatki, a że z czegoś trzeba sfinansować "solidarne państwo"... Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Daj spokój, kto wierzy kurduplom? 21.09.06, 21:22 Ja nigdy im nie wierzyłem wiec niespecjalnie nawet zwracam uwage na to co mówią. Oni sami zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus dziwna rzecz na forum - sztuczne wpisy? 21.09.06, 21:23 przed chwila pierwszy wpis mial date 19.07. teraz ma 21.17 zaraz przygotuje odpowiedni material. czy portal gazeta dodaje sztucznie wpisy? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: dziwna rzecz na forum - sztuczne wpisy? 21.09.06, 21:25 Te zmiany czasem się pojawiają, trzeba odświeżyć stronę. To raczej błąd w programie albo bazie danych. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ja tam nigdy czegos podobnego nie widzialem 21.09.06, 21:30 img77.imageshack.us/img77/2846/gazetata1.jpg mam nadzieje ze jest tak jak mowisz. jakby sie okazalo ze to administracja sie wyglupia wyszloby conajmniej idiotycznie Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: ja tam nigdy czegos podobnego nie widzialem 21.09.06, 21:35 > mam nadzieje ze jest tak jak mowisz. jakby sie okazalo ze to administracja sie > wyglupia wyszloby conajmniej idiotycznie Mi się takie coś nieraz zdarzyło, że w całym wątku pojawiały się nagle inne daty. Po odświeżeniu wszystko było ok. Takie systemy czasami po prostu głupieją i trzeba im przyłożyć "refreshem" ;o) No, ale jakbym ja to programował/projektował ;o)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus pewnie masz racje. ale wygladalo to co najmniej 21.09.06, 21:44 dziwnie Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: dziwna rzecz na forum - sztuczne wpisy? 21.09.06, 21:32 Nie, to - karla - cenzura. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Ok POwcy 21.09.06, 22:12 Za rzadow PIS mialo sie spelnic czarnowidztwo tuska: "Bedziemy swiadkami krachu na gieldzie" "dolar po 6 zl" "druga argentyna" "spadek inwestycji w Polsce" "drastyczny wzrost bezrobocia" "izolacja Polski na arenie miedzynarodowej" i wiele innych a na koniec "kaszuby powinny oderwac sie od Polski". To tyle, dziatki moje. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: Ok POwcy 21.09.06, 22:42 skaldia napisała: > 50% się sprawdziła,niestety. Przyklady. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Ok POwcy 21.09.06, 22:51 > "Bedziemy swiadkami krachu na gieldzie" Byliśmy. > "izolacja Polski na arenie miedzynarodowej" Trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: Ok POwcy 21.09.06, 22:58 Przedstaw mi dane o rzekomym krachu (data, wykresy itp) Izolacja Polski: gdzie? Na Bialorusi i Rosji? Tak, trwala, trwa i bedzie trwala nie z winy rzadzacych obecnie Polska. Zapomnaielm dodac o benzynie po 6 zl. Tusk to czlowiek stojacy na czele zgrai ludzi, ktorzy nawet sami nie wiedza czym jest ich misja. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Ok POwcy 21.09.06, 23:30 > Przedstaw mi dane o rzekomym krachu (data, wykresy itp) 7% spadek w sierpniu(?) w ciągu dwóch dni. > Izolacja Polski: gdzie? Na Bialorusi i Rosji? Tak, trwala, trwa i bedzie trwala > nie z winy rzadzacych obecnie Polska. Izolację Polski urządza nam PiS. Miało być spotkanie w UK - nie było. Miał być szczyt w Weimarze - była biegunka. Miała być wizyta Marcinkiewicza w Zagrzebiu, ale ważniejsze było zebranie partyjne. Ostatnim znanym mi wypadkiem publicznego przedłożenie partyjniactwa nad politykę zagraniczną było wystąpienie Chruszczowa na szczycie w Paryżu. > Zapomnaielm dodac o benzynie po 6 zl. Od stycznia wchodzi nowa akcyza na benzynę. Niektóre paliwa dojdą do 4,80 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: Ok POwcy 22.09.06, 08:36 adas313 napisał: > > Przedstaw mi dane o rzekomym krachu (data, wykresy itp) > > 7% spadek w sierpniu(?) w ciągu dwóch dni. To ci rzeczywiscie krach, skoro jakis czas pozniej wigi ida w gora niczym rakieta. Mylisz pojecia spadek-krach. Ooops, pewnie "krach" to wina PISu, a ogromny wzrost to po wypowiedzi Tuska albo przedstawiciela lewicy? Zgadlem? Powiem ci tylko nieskromnie, ze wtedy sie oblowilem stosujac zasade kupowac na dolku, sprzedawac na gorze. > > > Izolacja Polski: gdzie? Na Bialorusi i Rosji? Tak, trwala, trwa i bedzie > trwala > > nie z winy rzadzacych obecnie Polska. > > Izolację Polski urządza nam PiS. > Miało być spotkanie w UK - nie było. Zostalo przesuniete na jesien. Ladna mi izolacja. > Miał być szczyt w Weimarze - była biegunka. To jest izolacja? Ladnie zes to sobie wykoncypowal. > Miała być wizyta Marcinkiewicza w Zagrzebiu, ale ważniejsze było zebranie > partyjne. Ostatnim znanym mi wypadkiem publicznego przedłożenie partyjniactwa > nad politykę zagraniczną było wystąpienie Chruszczowa na szczycie w Paryżu. Swietne!!! :)) > > > Zapomnaielm dodac o benzynie po 6 zl. > > Od stycznia wchodzi nowa akcyza na benzynę. Niektóre paliwa dojdą do 4,80 zł. ZObacz, jak sie twoj idol pomylil: i to w tylu sprawach! Niektore paliwa oblozone wariacka nawet akcyza nie osiagna poziomu 6 zl. Wiem, ze czytelnicy GW sa wrazliwi na indoktrynacje. Gdybym tak sie angazowal w ich artykuly zapewne glosowalbym na ZJednoczona Lewice (smiechu warta tak na marginesie). Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Ok POwcy 22.09.06, 08:52 > To ci rzeczywiscie krach, skoro jakis czas pozniej wigi ida w gora niczym > rakieta. Mylisz pojecia spadek-krach. Ooops, pewnie "krach" to wina PISu, a > ogromny wzrost to po wypowiedzi Tuska albo przedstawiciela lewicy? Zgadlem? To Kaziu Marcinkiewicz przypisał sobie wzrosty na giełdzie (zdaniem niektórych dogorywającą hossę). Tak więc za spadki i niestabilność również ktoś ponosi odpowiedzialność. > > Ostatnim znanym mi wypadkiem publicznego przedłożenie partyjniactwa > > nad politykę zagraniczną było wystąpienie Chruszczowa na szczycie w Paryżu. > > Swietne!!! :)) Też się uśmiałem, jak to skojarzyłem. > ZObacz, jak sie twoj idol pomylil: i to w tylu sprawach! Niektore paliwa > oblozone wariacka nawet akcyza nie osiagna poziomu 6 zl. Spokojnie! PiS mówiąc o 3 mln mieszkań i obniżce PIT mówi "Mamy czas do końca kadencji! A poza tym chcemy rządzić 8 lat! Dajcie nam czas!". Tak więc dajmy i czas na spełnienie się przestróg opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Spełni się, chyba, że ich szybko pogonimy 22.09.06, 01:24 thorgallpl napisał: > > Za rzadow PIS mialo sie spelnic czarnowidztwo tuska: > "Bedziemy swiadkami krachu na gieldzie" > "dolar po 6 zl" > "druga argentyna" > "spadek inwestycji w Polsce" > "drastyczny wzrost bezrobocia" > "izolacja Polski na arenie miedzynarodowej" > i wiele innych I to wszystko miało nastąpić w 10 miesięcy?! Tego to nawet Kaczyńscy nie zdołali dokonać (choć są na "dobrej" drodze). > Odpowiedz Link Zgłoś
antygo Re: A kto to napisał ? 22.09.06, 16:36 Jesli mnie pamięć nie myli, nasz kochany blizniak Jaroslaw Kaczynski.Czy czlowiekowi,ktory tak łatwo zmienia zdanie i nie dotrzymuje slowa można jeszcze kiedykolwiek zaufac?Ja już mam swoje na ten temat zdanie,czas aby i inni Polacy zroxzumieli te prosta prawdę:politycy kłamią,wyłącznie.Węgrzy już to zrozumieli i bardzo burzliwie wyrażają swój sprzeciw.Kiedy obudzą sie Polacy? Odpowiedz Link Zgłoś
jurekmo Re: A kto to napisał ? 22.09.06, 18:09 Tak! Ale pamięć jest krótka.A wyborcy cierpliwy. Nakłamali więcej niż p. Premier Węgier. Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Jeszcze się pogodzą,a połaczy ich koryto. 21.09.06, 21:20 Odpowiedz Link Zgłoś
tiantian Kaczyński powie, że ten warchoł 21.09.06, 21:28 to było pieszczotliwe określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
darkvenom +++Obstawiamy wybory!!! kto za? Kto przeciw?+++ 22.09.06, 10:02 Piszcie kto chce nowych wyborów? Jesteś za w temacie napisz "wybory TAK" Jesteś przeciw w temacie napisz "wybory NIE" zobaczymy co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Premier: Warcholstwa nie będziemy tolerować, 21.09.06, 21:24 engelbert2 wyluzuj zwieracze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Premier: Warcholstwa nie będziemy tolerować, 21.09.06, 21:25 Terence ostrzega: Przejmowanie się zbytnie polską polityką grozi chorobami serca, stresem, nerwicami Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Premier: Warcholstwa nie będziemy tolerować, 21.09.06, 21:26 E tam, ja mam ostatnio ubaw po pachy. Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Premier: Warcholstwa nie będziemy tolerować, 21.09.06, 21:29 No, to teraz czas na V. RP - albo sie myle ? Która to juz, w miedzyczasie, "rzesza" ? Mam inny pomysl: Unia obojga narodów - polsko-bialoruska !!! - jako przeciwwaga UE i key partner USA w regionie ! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit4 ***Brawo S__a__m__o__o__b__r__o__n__a*** 21.09.06, 21:37 Dość wyborczych oszustw ze strony PIS. Dość zawłaszczania państwa. Dość medialnych cyrków. Dość taniego państa,które więcej kosztuje. Dość traktywania ludzi jak głupców. Dość emigracji głodowej. Dość obietnic. KONKRETY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Wypisz, wymaluj SamooBrona :o)))))) 21.09.06, 21:41 (oczywiście PiS i LPR - toże!) Odpowiedz Link Zgłoś
patman Jola, aleś im powiedziała 21.09.06, 22:04 To ładnie, że zmieniłaś zdanie o już byłych koalicjantach taty. Wytknąłbym ci coś, ale zwyczajnie żal mi ciebie. Chyba robię się sentymentalny - "Wróg, a wróg. Ale swój." Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: D O S C durnej Jolki z Dywit!!!!!!!!! 22.09.06, 06:53 Nie bądź taki niemiły dla Joli! Jola ma swój urok i koloryt. Już wolę ją od niektórych innych. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Opuszczona blondynka do wynajecia 22.09.06, 00:57 W zwiazku z wykoalicjonowaniem sie koalicji, samodzielna stacja nadawcza d/s. prawdy i miłości zostaje zamknięta w trybie natychmiastowym. Obiekty i urządzenia przechodzą na własność fundacji "skok na kase" z siedziba w Warszawie. Personel stacji ulega zwolnieniu bez zachowania warunków pracy i płacy. Wezcie mnie, jestem taka słodka wezcie mnie, wcale nie dewotka wezcie mnie kocham was przez cały czas Oj wezcie mnie To ja Wasza Jolka Polka To ja Wasza Jjolka miłosci krynica To ja Jolkja, nie tam jakas sekutnica To jaaaaaaaaaaaaaa OLE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Opuszczona blondynka do wynajecia 22.09.06, 09:39 A ja wolę Jolę OLE! :P Odpowiedz Link Zgłoś
darkvenom Re: ***Brawo S__a__m__o__o__b__r__o__n__a*** 22.09.06, 10:17 jola_z_dywit4 napisała: > Dość wyborczych oszustw ze strony PIS. > Dość zawłaszczania państwa. > Dość medialnych cyrków. > Dość taniego państa,które więcej kosztuje. > Dość traktywania ludzi jak głupców. > Dość emigracji głodowej. > Dość obietnic. > > KONKRETY!!!! dokładnie! masz rację! Ale zobaczymy ilu posłów samejbrony przejdzie do PISuarów by zachować stołki. By tylko utrzymać sie przy korycie. A jeśli będą nowe wybory to ilu straci imunitet i pójdzie siedzieć? Może wtedy ktoś wreszcie przegłosuje że na posła i senatora niebędzie mógł startować facet z jakimkolwiek wyrokiem. A wtedy wreszcie będzie może "normalnie". Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Premier: Warcholstwa nie będziemy tolerować, zw... 21.09.06, 21:17 Jak zwykle u tych pseudoprawicowych partyjek, wcześniej skończyli, niz zaczeli. Jakie to typowe dla kaczopodobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
signal Premier: Warcholstwa nie będziemy tolerować, zw... 21.09.06, 21:17 Ale BAJZEL !. Koalicje, warchoły, cały czas kłótnie i podjazdowe gierki. Ot co zgotowali Polsce bracia Kaczyńscy i ich polityka. To jest szambo. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Dziecko z foremkami w piaskownicy.... 21.09.06, 21:23 Tak właśnie można opisać styl polityki Jarosława Kaczyńskiego. Nie tak - to może inaczej, a może jeszcze inaczej, a może jeszcze inaczej? Eksperymenty dla samych eksperymentów. A zadłużenie rośnie... podatki też. Odpowiedz Link Zgłoś
qotsa Premier: Warcholstwa nie będziemy tolerować, zw... 21.09.06, 21:17 Pierwszy (?) Odpowiedz Link Zgłoś
rafixo Re: Premier: Warcholstwa nie będziemy tolerować, 21.09.06, 21:20 i ostatni ... Odpowiedz Link Zgłoś
oskar1488 Premier: Warcholstwa nie będziemy tolerować, zw... 21.09.06, 21:17 zajebiście Odpowiedz Link Zgłoś
terence Premier: Warcholstwa nie będziemy tolerować, zw... 21.09.06, 21:18 "Chamstwu trzeba się sprzeciwiać w życiu siłom i godnościom osobistom" Odpowiedz Link Zgłoś
rafixo Premier: Warcholstwa nie będziemy tolerować, zw... 21.09.06, 21:18 powinni przegłosować jeszcze ustawę żeby przestępcy nie zasiadali w sejmie Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Premier: Warcholstwa nie będziemy tolerować, 21.09.06, 21:25 rafixo napisał: > powinni przegłosować jeszcze ustawę żeby przestępcy nie zasiadali w sejmie Powinni ale tego nie zrobia, bo spora czes PiS nie miala by szans na wejscie do sejmu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 W odwecie PiS dostanie komisją ds. SKOK. 21.09.06, 21:30 Zresztą skoro Lepper nie jest karany (tak PiSowcy argumentowali dopuszczenie go do tajemnic państwowych) to niby czemu ma nie startować? Odpowiedz Link Zgłoś
b467 NIE DLA 1000 polskich najemnikow do Afganistanu 21.09.06, 21:18 tego wlasnie nie chce Lepper. Jezeli to jest warcholstwo to czym jest wysylka rodakow na wojne w ineteresach innych krajow (zdrada?) Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: NIE DLA 1000 polskich najemnikow do Afganista 21.09.06, 21:23 no właśnie, ostatnio Lepper jawił się dla mnie jako ostoja zdrowego rozsądku i krynica mądrości mówiąc że nie należy wysyłać naszych do Afganistanu oraz trzeba wycofać wojska polskie z Iraku, normalnie najrozsądniejszy człowiek w koalicji :) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: NIE DLA 1000 polskich najemnikow do Afganista 21.09.06, 21:26 I dlatego Lepper prze do nowych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Najemnik? 21.09.06, 21:56 Najpierw się dowiedz kto to jest najemnik, bo okazując ignorancję w tak prostej kwestii od razu tracisz siłę przekonywania. Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 w Afganistanie,jestesmy agresorami 21.09.06, 22:05 efekty mogą byc az nadto widoczne Odpowiedz Link Zgłoś
patman Re: w Afganistanie,jestesmy agresorami 21.09.06, 22:26 A kto broni tego Afganistanu przed wojskami NATO? Najeźdźcy z Pakistanu, zwani talibami. Twoje rozumowanie przypomina wyzwolenie zachodniej Białorusi i Ukrainy w 39. Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: w Afganistanie,jestesmy agresorami 21.09.06, 23:20 a gdzie jest w tym (wysłaniu naszych do Afganistanu) nasz interes? niech się tym zajmują większe państwa i mocarstwa, po cholere się tam pchać... Odpowiedz Link Zgłoś
patman Olać wszystko 21.09.06, 23:37 Oczywiście, można wszystko olać, jak to zrobił zacny premier Wielkiej Brytanii Chamberlain w Monachium, skąd przywiózł "pokój". A Afganistan - oddać talibom, niech sobie spokojnie z wujkiem Ben Ladenem knują kolejne ataki terrorystyczne. Przy okazji wykończą handlarzy narkotyków, zalewając rynek potężną ilością ziół. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Najemnik? 21.09.06, 22:14 Nie żadni najemnicy ale siepacze którzy mają przede wszystkim zabijać, zabijać i jeszcze raz zabijać. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Mają talibów pogłaskać po głowie? 21.09.06, 22:29 Czy może zaprosić na lody? Odpowiedz Link Zgłoś
cubasz cham odwolal warchola 21.09.06, 21:18 krok w dobra strone ale czy kaczor nie moglby sam siebie tez odwolac? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: cham odwolal warchola 22.09.06, 08:40 cubasz napisał: > krok w dobra strone ale czy kaczor nie moglby sam siebie tez odwolac? Chamstwo za chamstwo. Jeden wart drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Wkoncu sie go pozbedzie, mam nadzieje ze SO 21.09.06, 21:18 Sld I Lpr znikna... w Polsce wystarcza dwie partie wedlug mnie...PO I PIS... I niech one dra lacha Odpowiedz Link Zgłoś
suchyadam81 Premier: Warcholstwa nie będziemy tolerować, zw... 21.09.06, 21:19 Panie andrzeju Pan sie nie boji... HEHE... I tak jade z kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
arek83lbn Premier: Warcholstwa nie będziemy tolerować, zw.. 21.09.06, 21:19 nie Mulat jedzie oliwic traktory zanim mu je zaczne blokowac kiedy bedzie oral pole... arek83lbn.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
legal.legal Premier: Warcholstwa nie będziemy tolerować, zw... 21.09.06, 21:19 chahaha - prawica to same oszołomy albo ignoranci Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Jaka prawica? 21.09.06, 21:35 bzdura. jesli to socjalizm, to chyba narodowy, a tu roznica jest mniej-wiecej taka, jak miedzy demokracja, a demokracja ludowa. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Jaka prawica? 21.09.06, 21:36 Socjalizm to lewicowy pomysł (a ściślej jego brak) na gospodarkę. Narodowy to pomysł na społeczeństwo i ideologię państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
dem-leftist Re: Jaka prawica? 21.09.06, 21:53 o jakim socjalizmie piszesz??? tym tradycyjnym 19 wiecznym??? Czy moze pod terminem socjalizm,rozumiesz polityke gospodarcza uprawiana np. w krajach skandynawskich ??? mam wrazenie,ze bezmyslnie poslugujesz sie haslami ktorych po prostu nie rozumiesz... PIS to typowa prawica socjalna,Samoobrona to pajace bez pogladow,LPR to populistyczna prawica...Lewicy chlopie w to nie mieszaj! Odpowiedz Link Zgłoś
wiedmak Alez jestes lewakiem 21.09.06, 22:11 W krajach cywilizowanych pojecie prawicy i lewicy odnosi sie do sposobu traktowania gospodarki. Tobie nie podoba sie nazywanie samego siebie "neokomuchem" czy tez lewakiem tylko dlatego ze nie lubisz SLD. Jestes niedouczonym chlopcem i wiedz ze jesli kiedys nauczysz sie podstaw jakiegos jezyka, nie porozumiesz sie z obcokrajowcem uzywajac tego swojego zasiankowego lewackiego belkotu. Odpowiedz Link Zgłoś
dem-leftist Re: Alez jestes lewakiem 21.09.06, 22:23 wiedmak napisał: > W krajach cywilizowanych pojecie prawicy i lewicy odnosi sie do sposobu > traktowania gospodarki. Tobie nie podoba sie nazywanie samego siebie > "neokomuchem" czy tez lewakiem tylko dlatego ze nie lubisz SLD. Jestes > niedouczonym chlopcem i wiedz ze jesli kiedys nauczysz sie podstaw jakiegos > jezyka, nie porozumiesz sie z obcokrajowcem uzywajac tego swojego zasiankowego > lewackiego belkotu. dobrze ale o co ci chodzi??? przeczytalem twoj post 3 razy i nadal nic nie rozumiem... do czego te twoje grafomanstwo sie odnosi??? gdzie ja wspominam o SLD??? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Alez jestes lewakiem 21.09.06, 23:51 a to kaczyzm ma jakies pomysly na gospodarke? bo poki co obracaja sie w sferze ideologicznej raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Alez jestes lewakiem 22.09.06, 00:20 > a to kaczyzm ma jakies pomysly na gospodarke? No... solidarne państwo... Odpowiedz Link Zgłoś
dem-leftist Re: A sld to niby lewica? 21.09.06, 22:23 a czy ja wspominam o SLD??? Odpowiedz Link Zgłoś
ello16 Re: Jaka prawica? 22.09.06, 00:14 ZGADZAM SIĘ , PIS NIE JEST LEWICĄ.LUDIE NIE WIEDZĄ W POLSCE CO TO LEWICOWE RZĄDY I SOCJALIZM(taki jak w krajach skandynawskich, idealny przykład) Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Jaka prawica? 21.09.06, 23:52 adasiu drogi, Hitlera popieraly wielkie korporacje, a ty nadal twierdzisz, ze byl ci z niego rasowy socjalista? gimme a break. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Jaka prawica? 22.09.06, 00:18 Ja pisałem o naszym tzw. rządzie. To Ty napisałeś o Hitlerze. No chyba, że chcesz postawić znak równości i szukasz cech wspólnych - to ciekawa hipoteza, możemy pomyśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Premier: Warcholstwa nie będziemy tolerować, 21.09.06, 21:28 legal.legal napisał: > chahaha - prawica to same oszołomy albo ignoranci Prawica powiadasz? Jestes teraz taki podobny do tych wszystkich szczekajacych burych suk z LEWACKIEGO Prawa i Sprawiedliwosci, ten sam poziom oglupienia i upodlenia;))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dem-leftist Re: Premier: Warcholstwa nie będziemy tolerować, 21.09.06, 21:54 kralik111 napisał: > legal.legal napisał: > > > chahaha - prawica to same oszołomy albo ignoranci > > Prawica powiadasz? Jestes teraz taki podobny do tych wszystkich szczekajacych > burych suk z LEWACKIEGO Prawa i Sprawiedliwosci, ten sam poziom oglupienia i > upodlenia;))) > > Pozdrawiam hahaha boli prawiczki,oj boli was. PIS to typowa prawica konserwatywno socjalna,z lewica to ma to tyle wspolnego co PO z liberalizmem :) Odpowiedz Link Zgłoś
arek83lbn Premier: Warcholstwa nie będziemy tolerować, zw.. 21.09.06, 21:19 niech Mulat jedzie oliwic traktory zanim mu je zaczne blokowac kiedy bedzie oral pole... arek83lbn.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
marek123481 brawo panie kaczynski ! koniec z lebbrem....!!!!! 21.09.06, 21:20 niech zyje PIS/PSL i czesc PO . ! Odpowiedz Link Zgłoś
signal wyrzucili Leppera jak burka 21.09.06, 21:20 a nie dawno tak chwalił Kaczyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
starybaca Andrew miał szansę... 21.09.06, 21:40 ... ale dał się ograć. Mam wrażenie, że drugiej takiej szansy już nie będzie miał. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Andrew miał szansę... 21.09.06, 22:16 Niekoniecznie. Jak powstanie koalicja PO-Samoobrona-SLD to kaczka wyleci z fotela szybciej niz sie spodziewa. Odpowiedz Link Zgłoś
maupa13 Re: Andrew miał szansę... 22.09.06, 10:21 cloclo80 napisał: > Niekoniecznie. Jak powstanie koalicja PO-Samoobrona-SLD to kaczka wyleci z > fotela szybciej niz sie spodziewa. Nawet na taką koalicję zagłosuję, żeby się pozbyć 'wannabe' dyktatora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slsmyl Re: Pójdę i poskarżę się braciszkowi buuu 21.09.06, 21:21 Dzieki za cytaty! Odpowiedz Link Zgłoś
tiopental Re: Premier: Warcholstwa nie będziemy tolerować, 21.09.06, 21:23 Warcholstwo? Widzę, że premier ucieka się do słownictwa peerelowskiej władzy z czasów Radomia'76. Widzę, że bliźniakom retoryka PRL jest bardzo bliska. Swoją drogą ciekawe co prezydent sądzi na temat kryzysu koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Premier: Warcholstwa nie będziemy tolerować, 21.09.06, 21:29 tiopental napisał: > Warcholstwo? Widzę, że premier ucieka się do słownictwa peerelowskiej władzy z > czasów Radomia'76. Widzę, że bliźniakom retoryka PRL jest bardzo bliska. Swoją > drogą ciekawe co prezydent sądzi na temat kryzysu koalicji. To ten prezydet mysli...? :-o Odpowiedz Link Zgłoś
andy85 O kuźwa, będzie nowa koalicyjka-niestety. 21.09.06, 21:24 Właśnie oglądam TVN24 i Kalinowski zachowuje się tak jakby szykował sie do włażenia w kacze kupry. A myślałem, że w końcu rozleci się ten cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: O kuźwa, będzie nowa koalicyjka-niestety. 21.09.06, 21:43 To też padnie. PSL to mało wygodny koalicjant. Odpowiedz Link Zgłoś
samopisek ^^P_L_A_T_F_O_R_M_A^^ 21.09.06, 21:24 No to rozpoczęło się odliczanie do wyborów! Paltforma Wygra ten bój - bo stawka jest wielka LOSY POLSKI Odpowiedz Link Zgłoś
samopisek Re: ^^P_L_A_T_F_O_R_M_A^^ 21.09.06, 21:26 Boże uchroń nas od następnej tak chorej koalicji! daj wygrac tym, którzy na to naprawdę zasługują! Platofrma do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo To juz nie obawiazuje"zbyt wiele duzych liter" ;-) 21.09.06, 21:34 ciekawe??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 [...] 21.09.06, 21:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Lewactwo, adminy i inne badziewie zawsze byli 21.09.06, 21:52 silesius.monachijski (Data: 29.03.06, 23:04) oceniam po czynach; napisalem list do kacelarii prezydenta RP; albo odbiora order wieprzowi jaruzelowi, albo koniec z poparciem dla PiS-u forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=39327496&a=39373944 silesius.monachijski (Data: 29.03.06, 03:02) jezeli L. Kaczynski nie zareaguje na moj list, i podtrzyma decyzje o przyznaniu orderu dla tej oblesniej swini jaruzela, to koniec poarcia dla PiS-uz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=39327496&a=39373974 Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Lewactwo, adminy i inne badziewie zawsze byli 21.09.06, 22:23 • Re: A więc: "rym do "kochanie" silesius.monachijski0 19.09.06, 23:54 + odpowiedz az sie zawstydzilem ma to moje czestochowskie rymowanie; pewnie ktos z "zyczliwych" przedstawicieli lewicy przyczepi mi etykiete grafomana; ale co tam: poznowieczorne rymowanie, i Pani Mantysy wersami sie delektowanie, Silesiowe to upodobanie Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: To juz nie obawiazuje"zbyt wiele duzych liter 21.09.06, 21:53 Obowiązuje, ale przedzielone myślnikiem, przechodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo C_H_O_C_H_O_L_I taniec Leppera?? 21.09.06, 22:27 "Miales chamie zloty rog..." mt7 napisała: > Obowiązuje, ale przedzielone myślnikiem, przechodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly.pl Re: W_A_R_C_H_O_L_I taniec rządu 21.09.06, 22:44 Warcholi taniec rządu = Kaczuszki z "warcholim" krokiem dostawnym Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo Re: To juz nie obawiazuje"zbyt wiele duzych liter 21.09.06, 22:30 "... Albercik(mt7), To dziaaala" ;-)). Ale powyzej osmiu duzych liter wypluwa mi nadal :-)) mt7 napisała: > Obowiązuje, ale przedzielone myślnikiem, przechodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ^^P_L_A_T_F_O_R_M_A^^ 21.09.06, 21:31 samopisek napisał: > No to rozpoczęło się odliczanie do wyborów! Paltforma Wygra ten bój - bo > stawka jest wielka LOSY POLSKI Nie bedzie zadnych wyborow, a przynajmniej jeszcze nie teraz, kaczynscy maja teraz pawlakow w kolejce do koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: kralik111 21.09.06, 21:56 kralik111 napisał: > Nie bedzie zadnych wyborow, a przynajmniej jeszcze nie teraz, kaczynscy maja > teraz pawlakow w kolejce do koalicji. Ale ich jest chyba za mało, żeby zapewnić większość. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: ^^P_L_A_T_F_O_R_M_A^^ -> Tusk juz w pelnym 21.09.06, 21:33 rynsztunku www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk samopisek napisał: > No to rozpoczęło się odliczanie do wyborów! Paltforma Wygra ten bój - bo > stawka jest wielka LOSY POLSKI Odpowiedz Link Zgłoś
stagaz Burak wyssał buractwo ... 21.09.06, 21:25 ...z mlekiem matki i ma zakodowane w genach. Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Premier: Warcholstwa nie będziemy tolerować, 21.09.06, 21:25 Smierdzace G smierdzialo, smierdzialo, smierdzialo i kwa-kwa-kalo i w koncu zaczyna sie rozsypywac, rozkladac, neutralizowac....... Hip Hip Huuuuurrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa !!!!!! PS: Teraz mulata do wiezienia, a kaczuszki do psychiatry ! Odpowiedz Link Zgłoś