giselher Ile zapłacił Wojewódzki temu Panu??? 25.09.06, 13:13 Ile zapłacił Wojewódzki autorowi artykułu za tak lizusowski tekst??? Czy to dobry kumpel, czy tylko znajomy zamieszcza taką wychuchaną laurkę w Gazecie? A może liczy na zaproszenie do tego arcyśmiesznego programu? Dobór gości jak na premierowy odcinek skutecznie mnie odstraszył od obejrzenia. A skoro humor Pana W. jest taki świeży i doskonały to czemu Polsat go wyrzucił? Gdyby chciał rywalizować z TVN-em na prześmiewców to chciałby zatrzymac tak świetnego "jajcarza" jak Wojewódzki jako konkurencję dla Majewskiego. I czemu tego nie zrobili? Może dlatego, że NIKT NIE CHCE OGLąDAC PANA W. i słuchać jego tendencyjnych pseudo- żartów. O czym przekona się niedługo TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
skrot.myslowy >>> Czy autor tego tekstu widział ten sam program? 25.09.06, 13:30 Co to za lurka i wdupowłazstwo???? Anna M. swoim śmiechem zabiła swój wizerunek pseudoyntelektualystki i wyszła z niej prostaczka. Żenada!!! I tylko szkoda było Aleksandry która pewnie chciała żeby jak najszybciej zakończył się ten spektakl, a której mina mówiła wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
szerman Kupa w TVN...:) 25.09.06, 13:33 Kuba w Tvn odwalil straszna kaszane- jesli jego pomyslem jest promowanie Muchy to ok, jesli sie na to zgadzaja wlodarze:) ale tym programem pokazal tylko jak rozbrajajaco glupiutka jest Mucha- chcac kreowac sie na kontrowersyjna.. albo probujac zartowac jak Wojewodzki.. niestety (dla niej)jak sie okazalo chyba nie siega poziomu Kuby.. a to pech bedzie jak z M jak Milosc ja wywala hehe raczej niepredko nowa robote znajdzie.. chyba ze Dziewczynach w bikini, bo wyglada niezle rozdekoltowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
malanov W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 13:43 oni wszyscy wszystkich maja gdzieś. przeciez nawet nie ukrywa, że zalezy mu tylko na kasie. kazde nasze wlaczenie tvn powoduje, ze ma wiecej kasy. czy naprawde zalezy nam na tym, zeby na nas zarabial? Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 14:10 Fajnie, że w koncu to odryłeś(aś). A swoją drogą wystarczy nie glądać TVN (przymusu nie ma), bądź przełączyć na inny program i przestać wiecznie narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
malanov Re: W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 17:37 ale tu nie chodzi o mnie. pyatnie, co zrobic,zeby nie bylo zapotzrebowania na tego typu "rozrywke"? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa191 W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 14:14 Chciałabym dodac bardzo istotną rzecz. Pan Kuba Wojewódzki ma jeszcze coś czego wielu z nas brakuje. Mianowicie ma dystans do samego siebie, potrafi smiac sie z samego siebie i wytykac swoje wałsne błedy. Jedynie osoby, które maja równie duzy dystans do swojej osoby obronią sie w programie. Cała reszta polegnie ;-) Powodzenia Panie Kubo. Odpowiedz Link Zgłoś
zula2006 Re: W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 16:02 Tak to prawda. Kuba i ta jego mucha mają dystans do siebie i do swiata, jest tylko jeden problem- ten jego program jest tak męczący dla uszu, że cięzko go oglądać- przerywa, wchodzi w słowo, dorzuca swoje dykteryjki poziomem zbliżone go gównairzy z podstawówki, szczerze współczuję tym którzy z nim rozmawiają, a może to polityki by się nadał - tam też everybody wszyscy naraz mówią Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek711 W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 15:13 przeczytałem teks i jestem w szoku panie redaktorze pan jest zazdrosny ze kuba ma taki samochud mysle ze jest pan staro swiecki a jak sie panu nie podoba program to niech pan nie oglada .A samochud miał by pan moze i troche lepszy gdyby pana artykuły były lepsze a sa zenujace POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
gorilla2 W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 15:23 Wojewoda;stary,łysy,zgred zaropolony''won z ekranu Odpowiedz Link Zgłoś
fordo Kuba = zgrana płyta 25.09.06, 15:34 Co do treści artykułu nie będę dyskutował z autorem. To kolejny tekst, który z pieprzenia o niczym robi coś wielkiego i inteligentnego, a tak naprawdę to Kuba zgrał się i tyle. Obejrzałem jego występ w tvn po raz pierwszy i ostatni. Najbardziej była żenująca próba wybielenia jej wizerunku. No cóż może teksty jej zapowiedzi byłyby dobre ale na studenckich imprezach a nie na festiwalu. Jeszcze nie widziałem i nie słyszałem, żeby przed filmem wypowiadać się w ten sposób. Na koniec powiem tylko tyle, jesli zdaniem autora tekstu Kuba może zachwycać to nie wiem czy ogląda on Majewskiego. Ten gość stworzył nam wentyl bezpieczeństwa obnażając nasze słabości i przywary, a także minusy naszej władzy. Kuba no cóż jak zgrana płyta powinien trafić do lamusa, bo u Majewskiego pokazał, że jego gwiazda i pomysły zbladły przy Majewskim. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ojkoorde Re: W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 15:45 K Wojewódzki ma programik beznadziejny - ani mądry ani śmieszny Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy będziesz lepsza/y nieudaczniku jak skrytykujesz... 25.09.06, 16:23 ...Wojewódzkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
mircos Te wszystkie kobiety 25.09.06, 16:14 co wystepuja w tym programie Pana W. to chyba są idiotki?.Bo mądra kobieta nogi by tam nie postawiła!. Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy ooo...spec od kobiet się objawił...hehehe 25.09.06, 16:28 swoboda z jaką dokonujesz bezwzględnej oceny osób (w tym przypadku kobiet), którym zapewne do paska nie dorastasz jest przerażająca... spójrz w lustro... Odpowiedz Link Zgłoś
petro5 Re: Te wszystkie kobiety 25.09.06, 16:33 Popieram, żenujące, Kwaśniewska przestarszona ( po co ci dziewczyno taka tandetna popularność) ale z klasą , a Mucha "niby aktorka" tłusta, wylewające się po bokach cyce fuj,gdzie te chłopy maja oczy, falbany ze skóry na całym ciele jak na słoniu i ten głupi śmiech. A tak wogóle to chyba jest przygłucha bo tylko przygłusi drą się na całe gardło , jestem zniesmaczona. Szkoda bo miałam dobre wyobrażenie o TVN . Ja Odpowiedz Link Zgłoś
darixx Re: Te wszystkie kobiety 25.09.06, 16:54 Zgadzam się, ale mucha się darła bo jej KW przeszkadzał sie wypowiedzieć, choć i tak poza głupkowatym śmiechem i tym, że nie chce mieć dziecka, nie miała nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
krystin3 Re: Te wszystkie kobiety 25.09.06, 17:07 Zgadzam się z opinią - ŻENUJĄCE I PROSTACKIE !! "Dowcip" na poziomie prowincjonalnej podstawówki. Dziwię się dyrektorowi programowemu TVN - że coś takiego daje dla podniesienia oglądalności!! Ale widocznie ma bardzo złe zdanie na temat poziomu telewidzów. Mucha zniżyła się do poziomu prowadzącego (na swoje nieszczęście) Kwaśniwska jako psycholog wiedziała, że musi zachować dystans do wypowiedzi prowadzącego. BO CZY OD PROSTAKA MOŻNA OCZEKIWAĆ POZIOMU I INTELIGENTNYCH DOWCIPÓW??? Odpowiedz Link Zgłoś
lan.kwai.fong S E D A T I V A w TVN !!! 25.09.06, 16:39 Ale najlepszy był występ SEDATIVy na koniec... I-rey! Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Jak chesz byc polska celebriti znana tylko w prl'u 25.09.06, 16:45 popros tate aby postawil ci taniec z gwiazdami. Kto tam wystapi jest gwiazda w prl'u. Co za zascianek , prawie jak w zsrr. Odpowiedz Link Zgłoś
darixx Re: W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 16:49 Wczorajszy program z Kubą Wojewódzkim, który nie miał szacunku dla kobiet (nawet tej swojej byłej) tj. przerywanie w trakcie wypowiedzi, głupie docinki i wtrącanie mało zabawnych wypowiedzi prowadzącego był żenujący, żałosny, głupi itp., a nie zabawny jak mu się na pewno wydaje , nie ma co się cieszyć z głupoty takiego osiołka jak KW. Miałem wrażenie, że Ola Kwaśniewska chce się zapaść pod ziemię występując w tym programie. Mucha jak Mucha prosta i głupia dziewczynka i po niej raczej się tego spodziewałem. Na miejscu Oli po niepoważnych i kąśliwych uwagach prowadzącego do jej jakby nie było życia prywatnego opuściłbym studio, waląc KW po głowie czym popadnie nawet tą zbitą przez tego dupka szklanką. Niechby się krew polała może na coś w końcu można by było popatrzeć. GRATULACJE DLA TVN za przyjęcie do swojego grona takiego osła. Odpowiedz Link Zgłoś
evina69 W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 17:10 Panie Kubo ,dzięki takim kpiarzom jak pan może nasz naród zmądrzeje.Jak będzie takich Kubusiów więcej wracam do Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
ogrodnikpolski Kuba do National Geographic 25.09.06, 17:57 Miejsce dla tego pana jest w okolicach Papui i Nowej Gwinei na jakiejś bezludnej wyspie. Broń Boże pomiędzy miejscową ludnością. Do towarzystwa może kilku kolegów z ekipy telewizyjnej. Panie Wojewódzki, jak to dobrze, że występuje pan tylko w jednej stacji i szybko można zmienić program. Czego sobie i Wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
gklej Re: Kuba do National Geographic 25.09.06, 18:09 oglądałam tylko początek, jakoś zmęczył mnie ten program, wyłączyłam telewizor i poszłam spać. Odpowiedz Link Zgłoś
birnbaum1 Re: parazydowi 25.09.06, 18:22 Twoje przeprosiny bardziej mnie ucieszyły, niż wyrzucenie z rządu jednego z wicepremierów. OK, dziękuję w imieniu babci, powiem jej o twojej ocenie przy okazji wizyty na cmentarzu 1 listopada (jak pisałem, babcia jest śp). A przy okazji. Coraz bardziej mi się program Wojewódzkiego podoba. Trzeba sporo umiejętności, by tak rozgrzać emocje inteligentnych widzów ;) Mucha, skądinąd absolwentka Batorego, a teraz UW, przypomina mi (nie obraź się, Aniu!) Jasia Fasolę, skądinąd absolwenta szacownego Oxfordu. Pisałem już o świętym oburzeniu środowiska filmowców, którzy w większości przywieźli do Gdyni dzieła pełne wulgaryzmów. Znaczy, że słowo dupa wypowiedziana na ekranie mniej gorszy, niż w ustach konferansjera. Odpowiedz Link Zgłoś
meteo_patka W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 18:36 ja się z autorem artykułu zgadzam. Rechot Wojewódzkiego czy Majewskiego, działa na mnie ożywczo:> Odpowiedz Link Zgłoś
filin111 Re: W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 18:41 wojewodzki zajebisty pajac Odpowiedz Link Zgłoś
krikra pierwszy program - nuuuudy, ale.. 25.09.06, 19:14 Wojewódzkiego zwykłam oglądać nieregularnie, acz dość często. Ten nowy program na TVN był strasznie nudny (i po co zgarnęli do niego tego nudnego przygłupa z "Dnia świra"? popularnośc tego chłopaka u Wojewódzkiego zdumiewa mnie niezmiernie, dla mnie jest on niezwykle irytujący). Mucha - nie wiem, czy taka jest normalnie? ale tu wyszła na idiotkę, wiecznie chichoczącą z byle czego. Ale może to tylko pierwszy program tak nie wyszedł - w przeciwieństwie do autora artykułu nie zachwycam się "nowym Kubą". Może będzie lepiej, a oczywiście, sam fakt istnienia takiego programu to wielki plus. Trzymam kciuki za nowego Kubę, tylko chłopie - nie przynudzaj tak już. I może starczy zapraszania kolejnych gwiazdek i gwiazdeczek serialowych i tym podobnego beztalencia. Chyba są jeszcze ciekawi ludzie w Polsce, a nie kolejne bzdety z mydlanej opery. Ja już nawet nie znam połowy tych zapraszanych gości;) Odpowiedz Link Zgłoś
jachu54 W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 19:48 a ja go nie lubie. taki fircyk , moze by tak trochę z siebie pokpił!a takie fajne ma imię.szkoda że sam taki nie jest . Odpowiedz Link Zgłoś
galt Stalin tez mial poczucie humoru.... 25.09.06, 20:16 Masz racje glosujmy na komikow - czyz to nie jest ... - no wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek33 W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 20:25 To TVN jest bardziej pusty od tego przygłupa. To w TV-enie kogoś porąbało że takiego antytalenta zatrudnił. Pewnie tam wszyscy są jego pokroju. Wyrażam wielkie wyrazy współczuciadla TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa811 wielka szkoda, że nie mamy kuby centralnego 25.09.06, 20:43 albo przynajmniej po 1. na każdą nawiedzoną mordę w liderszypie partii rządzącej czy wiodącej POzycyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
magdalin W telewizji pokazali: Kuba w TVN 25.09.06, 21:28 Nie podobało mi się, że Anna Mucha bez przerwy poprawiała na sobię tę słynną kiecę, a to jej mikroport się odpiął, a to biust się rozlazł, miseczki powypadały...Ola Kwaśniewska za to bez przerwy podskakiwała na tej kanapie. Obydwie jakieś takie nadpobudliwe, te głupie śmiechy, miny... To mają być gwiazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
rmichal2 I tak najlepsze show 25.09.06, 21:34 to robią Clarkson, Hammond i May z TOP GEAR. Odpowiedz Link Zgłoś