ottt Re: Donald jest OK. 25.09.06, 23:04 Jasne, prusakolep jeden! Donald jest dobry, ale na dorodny łupierz. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: lennin jest OK. 26.09.06, 02:26 me-e napisał: > ...spotkajmy sie na marszu 7 padz... m-ee baranie, to jest forum Gazety Wyborczej a nie jakies "randki" dla chlpcow...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Teraz Wycięli Posty o tym, jak Wcześniej Wycięli 25.09.06, 23:13 na ale G.Wniarzo-cenzorzy bronią przecięż demokracji i wolności słowa. Te skasowane (łacznie ponad 100) posty świadczą tylko o tym ja bardzo się boją. I kto tu wprowadza faszystowskie rządy. Odpowiedz Link Zgłoś
ottt A niech sobie tną, prawomyślne sługusy czerwonych 25.09.06, 23:15 harcerzy. Prawda obroni się sama. I nie pomogą sondaże ani kasa z Manhatanu. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e spadam z ...GW 25.09.06, 23:18 ...sb-cja i konsultacje...a bolek i tak bedzie rozliczony ...wlacznie z ludzmi honoru ...i z tym ,mmm, ktory jako piewszy wyniosl swa teczke... waldam napisał: > na ale G.Wniarzo-cenzorzy bronią przecięż demokracji i wolności słowa. Te ska > sowane (łacznie ponad 100) posty świadczą tylko o tym ja bardzo się boją. I kto > tu wprowadza faszystowskie rządy Odpowiedz Link Zgłoś
ottt Nie piszcie źle na Adasia 25.09.06, 23:22 bo jest w trakcie kuracji korygującej mowę. Jak się dowie, że znowu naród źle mu życzy i sra na groby czerwonych harcerzy i nie szanuje "autorytetów" pokroju Kuronia czy innych antypolskich bezecników, to się chłop zapluje na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Nie piszcie źle na Adasia 25.09.06, 23:28 a gdzie ta kuracja. Może w Szwecji. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek0000 Re: Nie piszcie źle na Adasia 25.09.06, 23:32 No raczej nie, bo tam za dużo antysyjonistów. Podobno pojechał do NY, żeby przy okazji odebrać z manhatanu kolejną ratę za działalność antypolską od panów z pejsami. Jeździ tam zresztą na zmianę z TW bolkiem, któremu tam płacą podobno za wykłady. Ciekawe, co wykłada i w jakom języku. Polskim napewno nie, bo nie jest zbyt oblatany. Może nawija więc, no nie wiem, po chamsku?? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Nie piszcie źle na Adasia 26.09.06, 00:24 lolek0000 napisał: > Jeździ tam zresztą na zmianę z TW bolkiem, któremu tam płacą podobno > za wykłady. Ciekawe, co wykłada i w jakom języku. Kase trzeba najpierw wyprac. Mogliby mu dac wygrac w kasynie albo na wyscigach konnych ale "za wyklady" brzmi badziej nobliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Tusk: To powinien być ostatni rok rządów PiS 25.09.06, 23:33 Panie Tusk, nazwiska i kto namawiał do przejścia do PIS i co oferował. Rokita powiedział o 6 osobach. No chyba, że poziom pisiorkowy wam odpowiada, to możecie nie mówić. Ale ja też nie muszę na was głosować. Widzę, że coraz lepiej czujecie się w tej pisiorkowej zadymie. Szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e mam nadzieje ,ze WA-AWA...szkopa...udusi 25.09.06, 23:47 ...biorac go za ...partyzanta niemieckiego Odpowiedz Link Zgłoś
me-e widze, ze nie wieci o co chodzi...wiec tlumacze.. 25.09.06, 23:55 ...niemcy, uznali wlasnie ludnosc cywilna polska , ktora mordowali milionami...za partyzantke...bandycka Odpowiedz Link Zgłoś
deep_breath Re: widze, ze nie wieci o co chodzi...wiec tluma 26.09.06, 00:43 nic nowego, oni juz podczas wojny ruch oporu tak nazywali. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: widze, ze nie wieci o co chodzi...wiec tluma 26.09.06, 00:46 ...ale tu chodzi o ...odszkodowania...cawny ten niemiec...niczym ...ziemniak Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Tusk: zaloze sie ze wniosku 'we wtorek' nie zlozy 26.09.06, 00:10 > Szef PO Donald Tusk zapowiedział w Sopocie, że Platforma złoży we wtorek > wniosek o samorozwiązanie Sejmu. Psa z rzedem Tuskowi jesli rzeczywiscie zdobedzie sie na odwage i dzisiaj ('we wtorek') zlozy wniosek o samorozwiazanie sie Sejmu. Najpierw Lepper straszyl ze 'w poniedzialek' URUCHOMI weksle. Czekal w poniedzialek do ok. 11-tej w nocy zeby w koncu wydac oswiadczenie ze firma prawnicza SPRZEDALA weksle i KIEDY one zostana oruchomione NIE JEST juz sprawa Samoobrony. Teraz kolej na Tuska. Czy dzisiaj ('wtorek') PO zlozy wniosek o samorozwiazanie sie Sejmu? A mozee bedziemy musieli tez czekac do 11-ej w nocy na jakies oswiadczenie? Przypomina sie noc 4-go czerwca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e kabaret...szkopa 26.09.06, 00:18 ...on zlozy...a mee...sie przestraszy...czolgow juz nie maja...ani bolka...zostala im litylko ulica ...salonowcom...tak czulych na burdy uliczne przeciwko ...komunie Odpowiedz Link Zgłoś
uczciwyeseldowiec [...] 26.09.06, 00:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: HerrTuske to powinien być ostatni rok !!!!!!! 26.09.06, 00:41 ciekaw jestem czy gdzies w prasie nieieckiej jest podobne forum w ktorym tak jak sie szkaluje tutaj Niemcow mozna poczytac o Polaczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: HerrTuske to powinien być ostatni rok !!!!!!! 26.09.06, 00:44 ...zamilcz...ziemniaku alterpars napisał: > ciekaw jestem czy gdzies w prasie nieieckiej jest podobne forum w ktorym tak ja > k > sie szkaluje tutaj Niemcow mozna poczytac o Polaczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e cawany dziadek, tusk i ...ulica 26.09.06, 00:42 ...czyli, jak lud przchytrzyl...szkopow Odpowiadasz na : uczciwyeseldowiec napisał: > Hertusek podobno po > swoim 5-tym sukcesie wyborczym ;) > chce powrócić do > swojej pracy naukowej > > i pisania księgi pt. > -wielki wnuk > tropami dziadka- :) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_bzyku Re: Tusk: To powinien być ostatni rok rządów PiS 26.09.06, 00:52 Tusku, spie...laj do ...israel, tam tfoje miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Tusk: To powinien być ostatni rok rządów PiS 26.09.06, 01:22 Mowa trawa... Kiedy zaczniecie myslec o Polsce a nie o PiSie czy PO? Podczas gdy te dwie oglupiale partie wiekszosciowe znow sie swarza, lewica jak zwykle zaciera raczki.. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_k1 tuski po jest potrzebne krajowi (Polsce) 26.09.06, 01:32 jak prostytuce dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe PO = bogaci beda bogatsi, a biedni-biedniejsi 26.09.06, 02:20 PO ze swoimi geniuszami Tuskiem i Rokita, lansujac program liberalny, realizuja program BOGATYCH POLAKOW. gdyby PO doszla do wladzy - poziom biedy zwiekszy sie w Polsce astronomicznie, przy czym bogacze stana sie jeszcze bogatsi. PO nalezy do ukladu salonowego, z Walesa, Michnikiem i towarzyszami z bylego PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
mamila12 Tusk: To powinien być ostatni rok rządów PiS 26.09.06, 02:24 Nie wiem,czy jeszcze ktos w Polsce wierzy w poprawe bytu Polakow i w ich obiecanki. Kazdy rzad obiecywal "gruszki na wierzbie" i zaden - jak dotad- nie dotrzymal slowa. Owszem,nabijanie wlasnej kiesy - tak,ale nie zwyklych,ucciwie pracujacych ludzi. Ja juz zludzen nie mam. Obserwujac to,co robi PO sa to kolejne obiecanki i pustoslowia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dla_dobra_polski ++++ A moze nie bedzie przedwczesnych wyborow ? 26.09.06, 02:38 Zobacz: www.polskieradio.com/news_det.aspx?id=6456&kat=1 Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaka Re: Tusk: To powinien być ostatni rok rządów PiS 26.09.06, 07:08 mamila12 napisała: > Nie wiem,czy jeszcze ktos w Polsce wierzy w poprawe bytu Polakow i w ich > obiecanki. Kazdy rzad obiecywal "gruszki na wierzbie" i zaden - jak dotad- nie > dotrzymal slowa. Owszem,nabijanie wlasnej kiesy - tak,ale nie zwyklych,ucciwie > pracujacych ludzi. Ja juz zludzen nie mam. > Obserwujac to,co robi PO sa to kolejne obiecanki i pustoslowia!!! Politycy obiecują "gruszki na wierzbie", bo ich wyborcy tego oczekują. Może nadszedł już czas, żeby nasi rodacy zrozumieli, że gruszki nie rosną na wierzbie, tylko na gruszy. Być może wtedy politycy chcący wygrać wybory będą musieli przedstawiać realne programy, a obywatele wybiorą tych, których program bardziej im odpowiada. W tej chwili, niestety, rodacy chętnie wierzą w rozmaite nierealne obietnice, a powinni zastanowić się raczej jakie są zadania rządu. Czy rząd jest od budowy mieszkań, napełniania nam lodówek, badań historycznych czy raczej od takiego zorganizowania państwa, żeby przedsiębiorcy mogli bez zbędnych przeszkód i na równych prawach budować mieszkania, produkować telewizory, produkować żywność itp., a historycy badać historię. Dopóki tego nie zrozumiemy, politycy będą nas mamić rajem na ziemi, bo tylko tak mogą wygrać wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
uomonuovo kopniak w brzuch-przyspieszenie"porodu" a la Tusk- 26.09.06, 06:30 - ulica 7 X. Marsz opentanca jego swity i omamionych poplecznikow nie majacych odwagi powiedziec dosc knucia i podzegania. Juz nawet w Trybunie sie poznali na Tusku i najblizszej jego swicie. www.polskieradio.com/news_det.aspx?id=6462&kat=2 Ciekawe czy Lepper zdarzy wrocic z Bialorusi z instrukcjami i posilkami zeby dolaczyc do marszu opentanca(Tuska, blekitnego ptaka bez wlasnych pomyslow). Platforma tak ale rozsadna, bez opentanca jego zacietrzewionej, knujacej i wiecznie na NIE swity. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 SLD już się ślini 26.09.06, 07:19 na myśl o zgodnej współpracy "biznesowej" z PO w nowym sejmie. Możliwość zerwania z "tradycją" korupcji i okradania państwa zostanie zaprzepaszczona przez chorego z ambicji Tuska. Pojedynczy posłowie PO też mają gdzieś kraj, ślepo słuchają tego opętańca, który już raz nie dopuścił do dekomunizacji i spowodował że komuniści i SB niszczą cały czas kraj. Szansa na naprawę jest systematycznie zaprzepaszczana dzięki zgodnym atakom prywatnych mediów typu TVN i POLSAT i partiom które siedzą przy korycie od 17 lat, i nie dadzą się od niego odsunąć. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaka Re: SLD już się ślini 26.09.06, 07:38 kika113 napisała: Szansa na naprawę jest > systematycznie zaprzepaszczana dzięki zgodnym atakom prywatnych mediów typu TVN > > i POLSAT i partiom które siedzą przy korycie od 17 lat, i nie dadzą się od > niego odsunąć. A co mają media do szans na naprawę. O ile pamiętam to mamy w Polsce wolność słowa i każdy w mediach ma prawo wyrażać swoją opinię. Czy rządzenie jest możliwe tylko przy zamknięciu ust niezadowolonej części społeczeństwa? Już kiedyś tak było i nie sprawdziło się. Wydaje mi się, że teraz przy korycie jest zupełnie inna partia niż przez ostatnie 17 lat, więc ten zarzut też jest chybiony. Inną sprawą jest to czy ta nowa partia potrafi reformować panstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
awz3 Głosowałem na Tuska-Błazna ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.09.06, 07:18 Wyrzucić tego błazna z PO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
awz3 Rokita w tobie nadzieja , ratuj zbawicielu Polskę 26.09.06, 07:21 Niech żyje błazen nr 2 PO Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Wielki przegrany 26.09.06, 07:23 Typowy mieczak.Ten facet juz nic nie osiagnie w polityce.Narazie jest kims w PO.Zreszta po to stworzono gabinet cieni.Prezydent Tusk,Premier - Rokita...itd..Czy ich nie bola geby gdy sie oklamuja? Odpowiedz Link Zgłoś