Dodaj do ulubionych

Tusk: To powinien być ostatni rok rządów PiS

• kormoran222 Donald jest OK. 25.09.06, 23:01
      Donald jest OK.
      • ottt Re: Donald jest OK. 25.09.06, 23:04
        Jasne, prusakolep jeden! Donald jest dobry, ale na dorodny łupierz.
      • me-e Re: lennin jest OK. 25.09.06, 23:05
        ...spotkajmy sie na marszu 7 padz...
        • kralik111 Re: lennin jest OK. 26.09.06, 02:26
          me-e napisał:

> ...spotkajmy sie na marszu 7 padz...

m-ee baranie, to jest forum Gazety Wyborczej a nie jakies "randki" dla
          chlpcow...;)))
    • waldam Teraz Wycięli Posty o tym, jak Wcześniej Wycięli 25.09.06, 23:13
      na ale G.Wniarzo-cenzorzy bronią przecięż demokracji i wolności słowa. Te skasowane (łacznie ponad 100) posty świadczą tylko o tym ja bardzo się boją. I kto tu wprowadza faszystowskie rządy.
      • ottt A niech sobie tną, prawomyślne sługusy czerwonych 25.09.06, 23:15
        harcerzy. Prawda obroni się sama. I nie pomogą sondaże ani kasa z Manhatanu.
        • waldam Jasne. Zapomnieli jak na tym wyszli komuniści 25.09.06, 23:20
      • waldam Re: Idadej wycinają. Czyżby stan wojenny. 25.09.06, 23:16
        o nieładnie.
      • me-e spadam z ...GW 25.09.06, 23:18
        ...sb-cja i konsultacje...a bolek i tak bedzie rozliczony ...wlacznie z ludzmi
        honoru ...i z tym ,mmm, ktory jako piewszy wyniosl swa teczke...

waldam napisał:

> na ale G.Wniarzo-cenzorzy bronią przecięż demokracji i wolności słowa. Te ska
        > sowane (łacznie ponad 100) posty świadczą tylko o tym ja bardzo się boją. I
        kto
        > tu wprowadza faszystowskie rządy
        • ottt Nie piszcie źle na Adasia 25.09.06, 23:22
          bo jest w trakcie kuracji korygującej mowę. Jak się dowie, że znowu naród źle mu
          życzy i sra na groby czerwonych harcerzy i nie szanuje "autorytetów" pokroju
          Kuronia czy innych antypolskich bezecników, to się chłop zapluje na amen.
          • waldam Re: Nie piszcie źle na Adasia 25.09.06, 23:28
            a gdzie ta kuracja. Może w Szwecji.
            • lolek0000 Re: Nie piszcie źle na Adasia 25.09.06, 23:32
              No raczej nie, bo tam za dużo antysyjonistów. Podobno pojechał do NY, żeby przy
              okazji odebrać z manhatanu kolejną ratę za działalność antypolską od panów z
              pejsami. Jeździ tam zresztą na zmianę z TW bolkiem, któremu tam płacą podobno za
              wykłady. Ciekawe, co wykłada i w jakom języku. Polskim napewno nie, bo nie jest
              zbyt oblatany. Może nawija więc, no nie wiem, po chamsku??
              • pies_na_lewizne Re: Nie piszcie źle na Adasia 26.09.06, 00:24
                lolek0000 napisał:
                > Jeździ tam zresztą na zmianę z TW bolkiem, któremu tam płacą podobno
                > za wykłady. Ciekawe, co wykłada i w jakom języku.

Kase trzeba najpierw wyprac. Mogliby mu dac wygrac w kasynie albo na wyscigach
                konnych ale "za wyklady" brzmi badziej nobliwie.
    • tadjan Tusk: To powinien być ostatni rok rządów PiS 25.09.06, 23:33
      Panie Tusk, nazwiska i kto namawiał do przejścia do PIS i co oferował. Rokita
      powiedział o 6 osobach. No chyba, że poziom pisiorkowy wam odpowiada, to
      możecie nie mówić. Ale ja też nie muszę na was głosować. Widzę, że coraz lepiej
      czujecie się w tej pisiorkowej zadymie. Szkoda!
      • tles01 PISowskie szmondaki!.. won do siebie! 26.09.06, 00:28
        do chlewu TRWAM!
    • me-e mam nadzieje ,ze WA-AWA...szkopa...udusi 25.09.06, 23:47
      ...biorac go za ...partyzanta niemieckiego
      • me-e widze, ze nie wieci o co chodzi...wiec tlumacze.. 25.09.06, 23:55
        ...niemcy, uznali wlasnie ludnosc cywilna polska , ktora mordowali
        milionami...za partyzantke...bandycka
        • deep_breath Re: widze, ze nie wieci o co chodzi...wiec tluma 26.09.06, 00:43
          nic nowego, oni juz podczas wojny ruch oporu tak nazywali.
          • me-e Re: widze, ze nie wieci o co chodzi...wiec tluma 26.09.06, 00:46
            ...ale tu chodzi o ...odszkodowania...cawny ten niemiec...niczym ...ziemniak
    • pies_na_lewizne Tusk: zaloze sie ze wniosku 'we wtorek' nie zlozy 26.09.06, 00:10
      > Szef PO Donald Tusk zapowiedział w Sopocie, że Platforma złoży we wtorek
      > wniosek o samorozwiązanie Sejmu.

Psa z rzedem Tuskowi jesli rzeczywiscie zdobedzie sie na odwage i dzisiaj ('we
      wtorek') zlozy wniosek o samorozwiazanie sie Sejmu.

Najpierw Lepper straszyl ze 'w poniedzialek' URUCHOMI weksle. Czekal w
      poniedzialek do ok. 11-tej w nocy zeby w koncu wydac oswiadczenie ze firma
      prawnicza SPRZEDALA weksle i KIEDY one zostana oruchomione NIE JEST juz sprawa
      Samoobrony.

Teraz kolej na Tuska. Czy dzisiaj ('wtorek') PO zlozy wniosek o samorozwiazanie
      sie Sejmu? A mozee bedziemy musieli tez czekac do 11-ej w nocy na jakies
      oswiadczenie? Przypomina sie noc 4-go czerwca ;)
      • me-e kabaret...szkopa 26.09.06, 00:18
        ...on zlozy...a mee...sie przestraszy...czolgow juz nie maja...ani
        bolka...zostala im litylko ulica ...salonowcom...tak czulych na burdy uliczne
        przeciwko ...komunie
        • tles01 me-erdolisz,szmondaku! 26.09.06, 00:25
          trzymasz w mordzie fiuta kaczora?
        • uczciwyeseldowiec [...] 26.09.06, 00:37
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • alterpars Re: HerrTuske to powinien być ostatni rok !!!!!!! 26.09.06, 00:41
            ciekaw jestem czy gdzies w prasie nieieckiej jest podobne forum w ktorym tak jak
            sie szkaluje tutaj Niemcow mozna poczytac o Polaczkach.
            • me-e Re: HerrTuske to powinien być ostatni rok !!!!!!! 26.09.06, 00:44
              ...zamilcz...ziemniaku

alterpars napisał:

> ciekaw jestem czy gdzies w prasie nieieckiej jest podobne forum w ktorym tak
              ja
              > k
              > sie szkaluje tutaj Niemcow mozna poczytac o Polaczkach.

• me-e cawany dziadek, tusk i ...ulica 26.09.06, 00:42
            ...czyli, jak lud przchytrzyl...szkopow

Odpowiadasz na :
            uczciwyeseldowiec napisał:

> Hertusek podobno po
            > swoim 5-tym sukcesie wyborczym ;)
            > chce powrócić do
            > swojej pracy naukowej
            >
            > i pisania księgi pt.
            > -wielki wnuk
            > tropami dziadka- :)

• jola_bzyku Re: Tusk: To powinien być ostatni rok rządów PiS 26.09.06, 00:52
      Tusku, spie...laj do ...israel, tam tfoje miejsce
    • zwiatrem1 Tusk: To powinien być ostatni rok rządów PiS 26.09.06, 01:22
      Mowa trawa... Kiedy zaczniecie myslec o Polsce a nie o PiSie czy PO? Podczas
      gdy te dwie oglupiale partie wiekszosciowe znow sie swarza, lewica jak zwykle
      zaciera raczki..
    • michal_k1 tuski po jest potrzebne krajowi (Polsce) 26.09.06, 01:32
      jak prostytuce dziecko
    • pmonroe PO = bogaci beda bogatsi, a biedni-biedniejsi 26.09.06, 02:20
      PO ze swoimi geniuszami Tuskiem i Rokita, lansujac program liberalny,
      realizuja program BOGATYCH POLAKOW.
      gdyby PO doszla do wladzy - poziom biedy zwiekszy sie w Polsce astronomicznie,
      przy czym bogacze stana sie jeszcze bogatsi.
      PO nalezy do ukladu salonowego, z Walesa, Michnikiem i towarzyszami z bylego
      PZPR.
    • mamila12 Tusk: To powinien być ostatni rok rządów PiS 26.09.06, 02:24
      Nie wiem,czy jeszcze ktos w Polsce wierzy w poprawe bytu Polakow i w ich
      obiecanki. Kazdy rzad obiecywal "gruszki na wierzbie" i zaden - jak dotad- nie
      dotrzymal slowa. Owszem,nabijanie wlasnej kiesy - tak,ale nie zwyklych,ucciwie
      pracujacych ludzi. Ja juz zludzen nie mam.
      Obserwujac to,co robi PO sa to kolejne obiecanki i pustoslowia!!!
      • dla_dobra_polski ++++ A moze nie bedzie przedwczesnych wyborow ? 26.09.06, 02:38
        Zobacz:

www.polskieradio.com/news_det.aspx?id=6456&kat=1
      • wiktoriaka Re: Tusk: To powinien być ostatni rok rządów PiS 26.09.06, 07:08
        mamila12 napisała:

> Nie wiem,czy jeszcze ktos w Polsce wierzy w poprawe bytu Polakow i w ich
        > obiecanki. Kazdy rzad obiecywal "gruszki na wierzbie" i zaden - jak dotad- nie
        > dotrzymal slowa. Owszem,nabijanie wlasnej kiesy - tak,ale nie zwyklych,ucciwie
        > pracujacych ludzi. Ja juz zludzen nie mam.
        > Obserwujac to,co robi PO sa to kolejne obiecanki i pustoslowia!!!

Politycy obiecują "gruszki na wierzbie", bo ich wyborcy tego oczekują. Może
        nadszedł już czas, żeby nasi rodacy zrozumieli, że gruszki nie rosną na
        wierzbie, tylko na gruszy. Być może wtedy politycy chcący wygrać wybory będą
        musieli przedstawiać realne programy, a obywatele wybiorą tych, których program
        bardziej im odpowiada. W tej chwili, niestety, rodacy chętnie wierzą w rozmaite
        nierealne obietnice, a powinni zastanowić się raczej jakie są zadania rządu. Czy
        rząd jest od budowy mieszkań, napełniania nam lodówek, badań historycznych czy
        raczej od takiego zorganizowania państwa, żeby przedsiębiorcy mogli bez zbędnych
        przeszkód i na równych prawach budować mieszkania, produkować telewizory,
        produkować żywność itp., a historycy badać historię. Dopóki tego nie zrozumiemy,
        politycy będą nas mamić rajem na ziemi, bo tylko tak mogą wygrać wybory.
    • dolenicz Lubię Kaczyńskich bo prawdziwi są Polacy! 26.09.06, 04:52
    • uomonuovo kopniak w brzuch-przyspieszenie"porodu" a la Tusk- 26.09.06, 06:30
      - ulica 7 X. Marsz opentanca jego swity i omamionych poplecznikow nie majacych
      odwagi powiedziec dosc knucia i podzegania.
      Juz nawet w Trybunie sie poznali na Tusku i najblizszej jego swicie.
      www.polskieradio.com/news_det.aspx?id=6462&kat=2

Ciekawe czy Lepper zdarzy wrocic z Bialorusi z instrukcjami i posilkami zeby
      dolaczyc do marszu opentanca(Tuska, blekitnego ptaka bez wlasnych pomyslow).

Platforma tak ale rozsadna, bez opentanca jego zacietrzewionej, knujacej i
      wiecznie na NIE swity.
      • kika113 SLD już się ślini 26.09.06, 07:19
        na myśl o zgodnej współpracy "biznesowej" z PO w nowym sejmie. Możliwość
        zerwania z "tradycją" korupcji i okradania państwa zostanie zaprzepaszczona
        przez chorego z ambicji Tuska. Pojedynczy posłowie PO też mają gdzieś kraj,
        ślepo słuchają tego opętańca, który już raz nie dopuścił do dekomunizacji i
        spowodował że komuniści i SB niszczą cały czas kraj. Szansa na naprawę jest
        systematycznie zaprzepaszczana dzięki zgodnym atakom prywatnych mediów typu TVN
        i POLSAT i partiom które siedzą przy korycie od 17 lat, i nie dadzą się od
        niego odsunąć.
        • wiktoriaka Re: SLD już się ślini 26.09.06, 07:38
          kika113 napisała: Szansa na naprawę jest
          > systematycznie zaprzepaszczana dzięki zgodnym atakom prywatnych mediów typu TVN
          >
          > i POLSAT i partiom które siedzą przy korycie od 17 lat, i nie dadzą się od
          > niego odsunąć.

A co mają media do szans na naprawę. O ile pamiętam to mamy w Polsce wolność
          słowa i każdy w mediach ma prawo wyrażać swoją opinię. Czy rządzenie jest
          możliwe tylko przy zamknięciu ust niezadowolonej części społeczeństwa? Już
          kiedyś tak było i nie sprawdziło się.
          Wydaje mi się, że teraz przy korycie jest zupełnie inna partia niż przez
          ostatnie 17 lat, więc ten zarzut też jest chybiony. Inną sprawą jest to czy ta
          nowa partia potrafi reformować panstwo.
    • awz3 Głosowałem na Tuska-Błazna ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.09.06, 07:18
      Wyrzucić tego błazna z PO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • awz3 Rokita w tobie nadzieja , ratuj zbawicielu Polskę 26.09.06, 07:21
      Niech żyje błazen nr 2 PO
    • presentation1 Wielki przegrany 26.09.06, 07:23
      Typowy mieczak.Ten facet juz nic nie osiagnie w polityce.Narazie jest kims w
      PO.Zreszta po to stworzono gabinet cieni.Prezydent Tusk,Premier -
      Rokita...itd..Czy ich nie bola geby gdy sie oklamuja?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka