cyberdemokracja kolejna kompromitacja PiS 27.09.06, 11:16 Czasem zdaje mi się, że jedyne co sprawia, że Polska choć odrobinę przypomina państwo demokratyczne, to działalność dziennikarzy. Są skuteczniejsi w dociekaniu prawdy niż prokuratura. Szkoda że z tego nic nie wynika. Bo głupie, zaPiSiałe społeczeństwo nie widzi w deptaniu demokracji nic złego. A patrząc na walkę z wolnością słowa w wykonaniu PiS, dochodzę do wniosku, że i tego ostatniego bastiooniku demokracji może zabraknąć... Odpowiedz Link Zgłoś
gadaczka Re: TVP blokuje program Jaworowicz o SKOK-ach 27.09.06, 11:19 No to jest własnie demokracja wg. PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
gajep TVP blokuje program Jaworowicz o SKOK-ach 27.09.06, 11:29 SKOKi to bardzo drażliwy temat dla obecnie rządzących, bo tak jak opisują media wielu czerpie zyski z ich działalności. Odpowiedz Link Zgłoś
gretka3 TVP blokuje program Jaworowicz o SKOK-ach 27.09.06, 11:42 Aferą w SKOK-ach śmierdzi na odległosc!Coś w tym musi byc,nie ma sprawy! Odpowiedz Link Zgłoś
signal płacę abonament i wymagam ! 27.09.06, 11:46 od telewizji prualizmu i obiektywizmu, a nie poplecznictwa rządu i partii. To co dzieje się w TVP jest obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
por1 TVP blokuje program Jaworowicz o SKOK-ach 27.09.06, 11:46 Nie jest istotne jak Jaworowicz prowadzi ten pragram, ważne jest to ,że wyłapuje takie sprawy ,które by nie ujrzały światła dziennego. Widocznie jednak SKOKi to bastion kaczogrodu i stąd problem. Nikt jak dotąd nie chce się zająć nieprawidłowościami nawet w pojedynczej kasie. Proponuję Komisję Sledcza d/s SKOKów a co- to by bylo skok Zawiszy na kase Odpowiedz Link Zgłoś
qavtan PiS przyznaje się do przekrętów przy SKOKach 27.09.06, 11:49 heh, cóż, widać, że się przyznają do przekrętów. To co? Na koniec farsy Kaczyńskich jeszcze afera z ich udziałem? Nowa komisja śledcza, nowe skandaliczne wyniki i kolejne załamanie sceny politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
mw1969 TVP blokuje... zatem NIE i Fakty i Mity, czytajmy 27.09.06, 12:12 proszę szanownych Państwa, pozostaje czytać, bo tym dwóm tygodnikom żaden oszołom z upolitycznionych menddiów nie bedzie tematów dyktował... Aha - uwaga dla "estetów", co to tak się na formułę NIE i morde Urbana obrażąją: skupta się, ludziska na TREŚCI, a nie na formie czy formule gazety!!! I czytajta ze zrozumieniem, zamiast drobnomiesczańsko oburzać się na to czy inne brzydkie słowo pojawiające się w Urbanowej gazecie, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
red.a.michnik zamiast IV RP jest IV R.I.P. 27.09.06, 12:43 zamiast IV RP jest IV R.I.P. Odpowiedz Link Zgłoś
fox.a TVP blokuje program Jaworowicz o SKOK-ach 27.09.06, 12:46 To jest SKOK w IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
warszus TVP blokuje program 27.09.06, 13:17 TVP już kompletnie odbija. W szczególności TVP2. Poza tym znikają z anteny programy cieszące się nawet sporą oglondalnością by zamienić je na inne, beznadziejne z mizerną oglądalnością. To nienormalne. Przecież to TVP JEST DLA WIDZA, A NIE WIDZ DLA TVP. Wildsteinowi brak dystansu i umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph Wyborcy PiS !!! 27.09.06, 13:55 Wyborcy PiS! Czy WY nie widziecie jak wami MANIPULUJĄ? Czy wy kochacie poprzedni system? Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 TVP blokuje program Jaworowicz o SKOK-ach 27.09.06, 13:59 bandyci sie boja pisdzilce Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 Niech zyje IVRP! Ale wy, moi rodacy, jej nie.. 27.09.06, 14:13 przezyjecie! Polak z US Odpowiedz Link Zgłoś
andreas72 TVP blokuje program Jaworowicz o SKOK-ach 27.09.06, 14:29 To jest po prostu zwykła cenzura i nie ma się co oszukiwać. A ja myślałem, że te praktyki minęły bezpowrotnie. Całe szczęście, że są jeszcze wolne media. TVP ogłądam marginalnie i myślę, że spada drastycznie jej oglądalność, ale rankingi też można fałszować. Skąd ja to znam. Odpowiedz Link Zgłoś
a.ba To nieprawda SKOK jest instytucją charytatywną! 27.09.06, 14:31 A ci niby poszkodowani to na pewno SB-ecy i komuniści. Odpowiedz Link Zgłoś
antygo TVP blokuje program Jaworowicz o SKOK-ach 27.09.06, 14:37 To głupstwo,tylko powrot cenzury rodem z PRL-u w wersji PiS-owskiej.Pasuje jak ulał do wizerunku IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
tludzki4 Re: TVP blokuje program Jaworowicz o SKOK-ach 27.09.06, 14:38 SLDowi samokompromitacja zajęła cztyery lata. PiSowi niecaly rok. Nie jestem ciekaw rozwoju upadku RP. Prpopnuje wonnnnnnn!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
depmod TVP blokuje program Jaworowicz o SKOK-ach 27.09.06, 15:43 pier...na PISOKRACJA Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy TVP blokuje program Jaworowicz o SKOK-ach 27.09.06, 17:31 Niech żyje cenzura! I szlag niech trafi cenzorów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gelawa To już nie ten sam SKOK co kiedyś 27.09.06, 21:01 1. Należę do SKOK-u 8 lat. Kiedyś, gdy nie miałam na spłatę raty kredytu, to nikt nie robił afery i za 2 dni mogłam zapłacić należną ratę bez problemu. Dziś spłacam mały kredyt.Nie miałam pieniędzy na określony dzień, bo zakład pracy spóźnił się z przelewem na moje konto i... Na drugi dzień zapłaciłam w SKOK-u 10 zł. KARY!!! Bo podobno mój kredyt się przeterminował!!! 2. W SKOK-u wzięłam "chwilowkę" -to taka pożyczka dodatkowa -350 zł. Po miesiącu powinnam ją spłacić lub zapłacic odsetki. Ponieważ nie mam pieniędzy na jej spłatę zaproponowałam, abm ją mogła spłacić z IKS-ów (to jest mój wkład, który co miesiąc płacę i który urósł już do wartości "chwilówki". Okazuje się, że nie mogę. SKOK obraca moją gotówką i nie mam z tego żadnego procentu, a ja nie mogę z moich pieniędzy spłacić "chwilówki". A za każdy dzień zwłoki płacę KARY!!!Wypisuję się z tego syfu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dla_dobra_polski Michnik obiecuje premie dla "reporterow" nie - 28.09.06, 03:02 Chyba Michnik obiecal premie dla swych pieskow-reporterow, bo biegaja i wesza wszedzie sensacje, jakby byli na amfetaminie Odpowiedz Link Zgłoś