Dodaj do ulubionych

PiS: To potężna prowokacja lewicy, postkomunist...

• thlalock Nadod jest glupi 27.09.06, 14:22
      "Sekretarz stanu w gabinecie premiera Adam Lipiński występując na tej samej
      konferencji oświadczył, że nie ma niczego nagannego w tym, że politykowi, który
      chciałby poprzeć rząd, proponuje się stanowisko".

GLUPI NAROD I TAK TO KUPI........prawda P a n ie K U R S K I
      • 1europejczyk Sekretarz Stanu - ja sie zabije 27.09.06, 14:49
        << że nie ma niczego nagannego w tym, że politykowi, który chciałby poprzeć
        rząd, proponuje się stanowisko". >>

Tak, to prawda : to sie "praktykuje" na calym swiacie z Ameryka wlacznie
        ale nie w formie ani w tresci straganowych, niczemu nie sluzacych pyskowek, o
        jakosc "towaru" i o "zabezpieczenia".
        Przeciez ta rozmowa z Berger swiadczy, ze Lipinski nie nadaje sie nie tylko na
        Sekretarza Stanu ale na zwyklego negocjatora handlowego.
        Czytajac scenogram ma sie wrazenie ze Sekretarz Stanu w gabinecie Premiera jest
        zalany w pestke i cos tam sobie bez sensu pod nosem belkocze a Berger zwyczjowo
        juz na swoim poziomie, rownym temu, ktory prezentuje belkoczacy Lipinski mu
        odpowiada.
        I to maja byc znaczace postacie w polskiej "elicie" politycznej.
        Nie ma sie czemu dziwic, ze jest jak jest: mozna nawet powiedziec,
        ze jest duzo lepiej niz mogloby byc!
    • wojtek2784 Specjalistyczny sprzęt - to brak rozumu pana z PiS 27.09.06, 14:24
      To skandal , jakiego świat nie widział.
      Natychmiast ogłosić przedterminowe wybory,to zwykli aroganci, hołotny element.

• critto Re: Specjalistyczny sprzęt - to brak rozumu pana 27.09.06, 14:43
        aroganci i IGNORANCI technologiczni, którzy nie wiedzą, co to dyktafon i kamera
        wideo:)
    • shawman Re: PiS: To potężna prowokacja lewicy, postkomuni 27.09.06, 14:27
      30 września o godz. 13 pod Sejmem demonstracja.
    • jusmer PiS: To potężna prowokacja lewicy, postkomunist.. 27.09.06, 14:28
      powiem tak,ręce opadają kiedy słucha się tego wszyskiego.Miała miejsce
      ewidentna próba przekupienia posłów, aby jak najdłużej utrzymać się przy
      władzy. A co słyszymy.... wszyscy są winni z jednym wyjątkiem, z wyjątkiem PIS,
      jedynego praworządnego, krystalicznie czystego ugrupowania, które nie ma sobie
      nic do zarzucenia..... paranoja
    • andrzejcur Re: PiS: To potężna prowokacja lewicy, postkomuni 27.09.06, 14:30
      prowokacja-sracja-to ja beger ,dżejms beger...
    • qc Potrafia mowic pod mokrym betonem? 27.09.06, 14:30
      Odnowa moralna?
      Z czym do ludzi chamy.
    • premier_hiacynt_wielki PISSduary same sie sprowokowaly???? 27.09.06, 14:33
      DebilizmPISSdzielcow goni debilizm
    • 1europejczyk PiS ma tylko jedno wyjscie: wyslac Lipinskiego 27.09.06, 14:34
      do psychiatry, a pozniej do wszystkich diablow. Skad sie tacy debile biora ?
      I tacy ludzie sa w randze ministra. To po prostu jest przerazajace.
      W trudnej wewnetrznej sytuacji politycznej jaka jest obecnie po wyrzuceniu
      Leppera z rzadu tak sie samemu podkladac. To trzeba byc po prostu niczym wiecej
      tylko i wylacznie idiota. Przeciez to wszystko mozna bylo powiedziec tak, ze ten
      sam wywiad nagrany mogl przysporzyc PiS-owi wyborcow Samoobrony niezaleznie od
      stanowiska Beger.
      Ten facet Lipinski nie tylko nie wie co robi ale po prostu nie potrafi mowic nie
      wspominajac o tym, ze nie bardzo wie do kogo mowi. Jesli polityk nie ma
      swiadomosci, ze to co mowi moze byc uzyte przeciwko niemu do jest to pajac nie
      polityk.
      Zwlaszcza, ze jest taki czas ze nalezalo oczekiwac prowokacji. On (Lipinski) sie
      wiecej niz podlozyl. Mozna by sie nawet spytac czy ktos mu za to nie zaplacil a
      on nie zrobil tego specjalnie by pograzyc PiS. To, ze raz sie komus powiodlo
      namowic na wspolprace Zyte Gilowska czy znanego kardiologa nie oznacza, ze tak
      zawsze bedzie.
      Berger to nie Gilowska: to baba na cztery nogi kuta, zadna wladzy ale rowniez
      msciwa bezczelna i zajadla. Dzisiaj ma nadzieje i wrazenie, ze wygrala. Fakt, ze
      Lepper nie "zaladkuje" moze dowodzic, ze Berger nie tyle zdobyla Jego
      przychylnosc co zaczyna mu w Samoobronie zagrazac jako konkurentka na stanowisko
      szefa.

• pantanal A Mojzesowicza gdzie wyślesz? 27.09.06, 14:51
    • braad "tym gorzej dla faktów" 27.09.06, 14:42
      Przypomniała mi się jedna historia, niestety nie pamiętam szczegółów. Chodziło o
      skazanego historyka, apolgetę nazizmu i Hitlera. W którejś ze swoich książek
      napisał, że Hitler zganił za jakiś pogrom Żydów gdzieś na Łotwie. Oczywiście
      zganił ich za ten pogrom, ale, że był .... zbyt łagodny.
      Zobacz człowieku co jest napisane. Przecież innymi słowy "chcę dać, ale nie
      mogę, nie od razu". To normalne targownie się o cenę.
      Na koniec pewien dowcip.
      Facet pyta "czy pójdzie pani ze mną do łóżka za milion dolarów"
      K. "za milion .... tak"
      F. "A czy pójdzie pani za mną do łóżka za 1 dolara ?"
      K. " za kogo pan mnie ma ?!"
      F "To już ustliliśmy, teraz się targujemy"
    • bri Re: PiS: To potężna prowokacja lewicy, postkomuni 27.09.06, 14:43
      Czy ja też mogę olać weksel, stanowiący zabezpieczenie kredytu hipotecznego?
      Ten wredny bank chce mnie zmusić do zapłacenia mu jakiś pieniędzy!
    • szu21 -=-= Propaganda i Schemat =-=- 27.09.06, 14:43
      jestem tylko malym pionkiem na planszy zycia i w grze pod tytulem Rzeczpospolita
      Polska Cholera Wie Która, od dluzszego czasu zbierala sie we mnie frustracja i
      rozgoryczenie. Krzyczcie, gryzcie, szkalujcie, ja i tak powiem swoje, zrobie to
      w sposob jaki znam najlepiej. Dostalem w pysk, rzucam krzyz, bede bluznil,
      krzycz, trzy minuty, licz, tyle potrzebuje by zwyciezyc, zdeptac wszystkie węże...
      To co wydarzylo sie w ciagu kilku ostatnich dni, tygodni jest juz chyba
      kulminacja degrengolady i parodii panstwa, a ja nie rozumiem, dlaczego tak wielu
      ludzi to nie rusza. Chcecie posluchajcie:

s003.wyslijto.pl/?file_id=99048314299552554481
      panie "premierze", melduje wykonanie zadania
      Pozdrawiam
    • mejlmi Tak czlowieczenstwu. 27.09.06, 14:45
      Dziekuje za zywy przyklad ilustrujacy moj glosu w dyskusji.
      • rabl_srulek Ciekawe:) Moze zechcesz rozwinac? 27.09.06, 15:05
    • dariuszgd Gdzie Beger ukryła te podejrzane utensylia szpiego 27.09.06, 14:47
      wskie?
      Czyzby TAM?
      • uriel.blog.pl Re: Gdzie Beger ukryła te podejrzane utensylia sz 27.09.06, 14:55
        W ku..kach przecież, nie?

---
        milion idiotów nie może się mylić
    • mromac PiS= Potwory i Spółka 27.09.06, 14:48
      Banda żenujących politykierów
    • piwi77 Gdzie się podziały Duplikaty? Watykan? Jasna Góra? 27.09.06, 14:50
      • qc Karly planuja Stan Nadzwyczajny 27.09.06, 15:07
        raz zdobytej wladzy nie oddamy nigdy.
        • critto Ani kaczka, ani wrona... ;) 27.09.06, 20:55
          Ani kaczka, ani WRON-a,
          NIGDY ORŁA NIE POKONA!!!
          :)
    • pantanal Widac, zes komuch, ale czy uczciwy??? 27.09.06, 14:52
    • beatlemarek Dość tych pisowskich bredni. 27.09.06, 14:54
      Im szybciej PiS odejdzie w polityczny niebyt tym lepiej dla Polski.
    • bonabuko PiS: To potężna prowokacja lewicy, postkomunist.. 27.09.06, 14:57
      To nie jest prowokacja, tylko ujawnienie praktyk stosowanych przez PiS! sami
      wpadli we własne sidła. A swoją drogą, to trzeba mieć tupet: wpaść w sidła i
      jeszcze krzyczeć, że to nie oni tylko jacyś tam inni wrogowie układu. Nawet już
      PO jest w układzie!
      Horror Panie Kaczyński.
    • foremka PiS: To potężna prowokacja lewicy, postkomunist.. 27.09.06, 14:59

wstydu nie macie mości panowie!!!!
      wam się wydaje, że jak was ciemnogród wybrał, to możecie ludziom bez końca
      ciemnotę wciskać?
      • qc Tak, PiS to (potężna) prowokacja 27.09.06, 15:06
        i egzamin obywatelski dla Polakow.
    • lausitz PiS: To potężna prowokacja lewicy, postkomunist.. 27.09.06, 15:02
      Odnowa moralna i powstanie IV RP nigdy nie powstanie w procesie pokojowym.W
      teorii krązenia elit nie ma czegoś takiego jak naturalna , czyli pokojowa
      wymiana elit. Ostatnie wydarzenia doskonale obrazują jak trudny, niebezbieczny
      i wielce ryzykowny jest projekt budowy nowego państwa.Postkomunisci i
      liberałowie tzn. stare elity , mimo przegranych wyborów , nigdy nie pogodzili
      się z porażką i nie dopuszczają myśli o utracie wpływów. Ich działania , coraz
      bardziej widoczne , a szczególnie ostatnie nagrania , które można nazwać tzw.
      rzutem na taśmę są najlepszym tego przykładem.Nie przewidzilei jednak
      wszystkiego, co wynika z ich nonszalancji w działąniu, a mianowicie tego ,że
      zaplanowana prowokacja na 7 października moze obrócić sie przeciwko nim.
      • j_mat Re: PiS: To potężna prowokacja lewicy, postkomuni 27.09.06, 15:22
        Toż to czysty bolszewizm, żywcem wyjęte z Lenina. Lecz się człowieku, póki
        czas. A w odniesieniu do tego, co nami teraz rządzi, nie nadużywałbym
        miana "elity". Elita nie zajmuje się stręczycielstwem. Chyba że w IV
        Rzeczypospolitej, tj. rzeczypospolitej alfonsów.
      • sarhenziel Re: PiS: To potężna prowokacja lewicy, postkomuni 27.09.06, 19:33
        lausitz masz rację.
    • bigos1970 PiS: To potężna prowokacja lewicy, postkomunist.. 27.09.06, 15:05
      Tak,za tą straszną zbrodnią i prowokacją stoją talibowie i małe zielone
      ludziki....Żenada!!!!

Paranoja i Schizofrenia
    • rmstemero Prosta logika 27.09.06, 15:09
      Jak pies sasiada wali kupe to jest to z jego strony postawa nieobywatelska. JAk
      moj, to na pewno jest to nieprawda a jesli jest to prawda to jest to przeciez
      jedynie moja drobna pomylka. JAk sasiad wdepnie to jest to nieudolnosc sasiada.
      Jak ja wdepne to jest to potworna prowokacja ze strony psa. Smiac sie juz nie chce.
    • bsc1 U PiS-toletów czarne nie jest czarne a biale białe 27.09.06, 15:10
      Nie można bardziej łżeć! To obraz "prawa i sprawiedliwości"!
    • mannaznieba4 korupcja polityczna przez odbyt czyli chip w dupi. 27.09.06, 15:12
      należy wszystkim politykom w tym posłom i senatorom zainstalować w odbycie chip
      który będzie nagrywal wszystkie rozmowy tych obywateli i przekazywał do
      centrali ogólnodostepnej . każdy sobie wtedy posłucha jakie dzwięki wydaja ci
      obywatele i jakie maja one znaczenie dla Polski.
    • prinsik Precz od Polski jak najszybciej 27.09.06, 15:14
      Ciekawy jestem jak daleko posunięty jest rozkład i zeszmacenie piss-u.
      W agonii utraty władzy bezżenny napoleonik ze swoja banda jest w stanie zrobić
      wszystko i dopiero to jest naprawdę niebezpieczne.

Precz jak najszybciej.
      Tylko nowe wybory i odsuniecie od wladz tego cuchnacego bagna moze jeszcze nasza
      Ojczyzne uratowac.
      • kapitan_stopczyk Ojczyzne uratuje Platforma i SLD w koalicji z... 27.09.06, 15:19
        ...ANDRZEJEM LEPPEREM !!!!!
        Oj naiwny ludu.............

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka