otosiu Jarek, nie pierd.. 29.09.06, 11:30 ..a łyżka na to: 'niemożliwe' ;-) PiS = Panowie inaczej Sprawiedliwi!! Odpowiedz Link Zgłoś
epicki a jednak wszystkiemu winna jest platforma 29.09.06, 11:30 slyszelismy to juz tysiac razy, to juz nawet nudne nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
po_co_komu_komunisci_z_pis PIS paria skazana na sukces juz wkrótce aresztow. 29.09.06, 11:32 PIS to partia skazana na sukces. "Winni poniesą zasłuzoną karę" czyli PO (liberałowie) i SLD (komuniści) a w myśl zasady: "dajcie mi człowieka a ja znajdę na niego paragraf" do wiezienia trafi całe PO i SLD i układu nie będzie, w tym momencie PIS będzie miało wiekszość parlamentalną i konstytucyjną. Zmienia konstytucję -naczelna rola PIS nad innymi partiami-, blokując wolność wypowiedzi zagwarantowaną w konstytucji, a ci co obrazają PIS trafiają wtybie uproszczonym do wienzienia albo z zaszczytnej słuzbie są wysyłani do Afganistanu, Prezydent jedzie do USA i załatwia nastepny kontygent do Afganistanu (rozmawia z Prezydentem USA 10 min). zblizają się wybory działacze siedzą w wiezieniach lub są w Afganistanie po wstepnym przeszkoleniu wojskowym. Kandydaci którzy mogą wygrać z PIS zostają aresztowani i ci co nie poprą PIS zostaną wywierzeni z zaszczytnej służbie do Afganistanu. Także nie ma takiej mozliwosci zeby nastepnych wyborów nie wygrał PIS bo tym ktorym sie to nie podoba zostają wysłani do Afganistanu lub sami uciekają np. do Wielkiej Brytani. "PANIE PREZIESIE ZADANIE ZOSTAłO WYKONANE" Odpowiedz Link Zgłoś
jura05 Jarosław Kaczyński: Tusk i Rokita też domagali .. 29.09.06, 11:33 panie kaczyński idż pan do diabła . a jak pan chcesz to możesz mnie pan podawać do sądu , cała ta zgraja , ktorej pan przewodzisz nie tylko nie nadaje się do rzadzenia krajem ale jest całkowicie skorumpowana za pana zgodą . widziałem i slyszałem to w telewizji . dawno nie widziałem bardziej obłudnych i oblesnych osobników. Odpowiedz Link Zgłoś
ryckus Jarosław Kaczyński: Tusk i Rokita też domagali .. 29.09.06, 11:33 Temu Kaczorowi nie zostało nic poza stekiem insynuacji i pomówień.Jednym słowem baju, baju! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Wyjdzie..... 29.09.06, 11:33 szydlo z wora.Ogladalem Film Kurskiego Nocna Zmiana.Przygladajac sie dzisiejszej scenie politycznej dostrzeglem te same nazwiska.Rokita,Tusk,Pawlak,Niesiolowski oraz Walesa z Wachowskim(utworzyli PZPR czy PZR).Raz im sie udalo.Dzisiaj chca zrobic to samo bo tak sie sklada ze w WSI sa dokumenty mowiace o ich dzialaniach przeciwko naszemu krajowi.A to wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Wyjdzie..... 29.09.06, 11:37 z tym ze dzisiaj wladze zdaza ujawnic wszystkie swinstwa.A sa tam i Kuron,Michnik,Kulczyk,Walter z TVN i inni.Niespodzianka za kilka dni Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Polska dla Ciebie obywatelu, to haslo wyborcze 29.09.06, 11:34 najpotezniejszej partii politycznej Polski, berobocie spada, gospodarka od roku rosnie, jak i inwestycje, otworzono programy budownictwa i pomocy najbiedniejszym, prowadzimy nareszcie polska polityke zagranicna, w imieniu Polakow, dbamy o wpolne dobra kultury narodowej. Co maja do zaproponowania inni? Mafie poltyczne PZPR/SLD, czy puste lodowki, wermacht i wyprzedaz majatku narodowego. Mysl Polaku, badz czujny, po Tobie przyjad nowe pokolenia, co chcesz im zostawic w spadku? Noeliberalny smietnik, a na nim Twoje dzici i wnuki? Powiedz NIE europesjkiej bolszewii, nie dla Euro, Nie dla Konstytucji Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Jarosław Kaczyński: Tusk i Rokita też domagal 29.09.06, 11:34 To jest zawoalowane straszenie "stanem wojennym"... i nic innego" "możemy podjąć takie decyzje, żeby władzy nie stracić" Hehehe - zupełnie, jakby chcieli się zabawić w "generała", nie mając ku temu żadnych argumentów a tylko jedną przesłankę: zachować (zatrzymać/utrzymać) władzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz664 Ludzie!!! czas będzie na ulicę wyjść 29.09.06, 11:37 Kaczyński zapomniał co to jest demokracja-stosuje jakieś straszenie,co można myśleć że władzy nie oddadzą?Czołgi na ulicy?Takie oto wyborcy zgotowali losy dla kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
bim41 IV władza decyduje. 29.09.06, 11:37 Gwałtowny rozwój mediów sprawił, że obecnie uzyskały one rząd naszych dusz. to media tak naprawdę wskazują nam co jest dobre a co nie , kto jest uczciwy a kto nie , czy dane wydarzenie jest aferą czy nie podpierając się przy tym dyżurnymi autorytetami. To media wmawiają nam, że najważniejszą sprawą w gospodarce jest wysokość stóp procentowych podatków i trzeba je koniecznie obniżyć bo przyniesie to cudowny rozwój gospodarki. To media wskazują czym powinien się zajmować wyłącznie rząd. Otóż powinien on przede wszystkim dawać podwyżki służbie zdrowi i nauczycielom , budować drogi a przede wszystki tak postępować aby podobało się to zagranicznym bankierom i dziennikarzom. Jeżeli rząd próbuje uzyskać większość w sejmie i próbuje skaptować do tego posłów z innej partii to rząd dokonuje korupcji politycznej. Natomiast jeżeli dziennikarze prywatnej stacji telewizyjnej wchodzą w zmowę z posłanką z jednej partii w celu skompromitowania posłów z innej partii to wykonują oni rzetelnie i obiektywnie swój zawód i zapewne dostaną jakąś środowiskową nagrodę. Jeżeli rząd mówi o realnym zgrożeniu bezpieczeństwa ekonomicznego państwa poprzez grupy interesów powiązane być może ze służbami obcych państ to reakcją jest śmiech i pukanie się w czoło. Jeżeli natomiast zostaje w sejmie zainstalowany podsłuch to nikogo nie interesuje czy też przypadkiem nie podsłuchiwało się i nie podsłuchuje innych posłów, czy nie wyciekają tajemnice państwowe do których dostęp mają posłowie. Ta cała afera dowodzi, że brakuje w Polsce niezależnych , wiarygodnych mediów a są jedynie medialne partie polityczne które ze względu na potęgę informacji mogą kreować rzeczywistość polityczną. Jeżeli teraz dojdzie do przedterminowych wyborów i zmiany władzy to będzie to najlepszy przykład na kreację rzeczywistości polityczne a co za tym idzie i rzeczywistości ekonomiczno-społecznej przez telewizję. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: IV władza decyduje. 29.09.06, 11:41 Posrod doradcow Samoobrony jest czterech wysokich z WSI.Beger-TVN-WSI a pozniej w nocy ubrani w garnitury(nie spia??)czlonowie PO i SLD oczekujacy w korytarzach.Intryga szyta grubymi nicmi....Ale niech sie bawia Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy czy choć raz pomyślisz zanim coś napiszesz? 29.09.06, 11:56 cisnienie ci już tak skoczył, że zaraz pekniesz... zakochałeś się w Kaczyńskich? wierzysz bez zastrzeżeń w cyrk, który oni robią z cholera już wie której RP, bo czwarta to się chyba skończyła...znając bliżniaków to teraz od razu awansem będzie siódma albo ósma RP. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Czy ty umiesz czytac? 29.09.06, 12:00 Przeciez napisalem fakty.To idzie sprawdzic.Tylko ze ty liczysz na propagande GW.Tak trzymaj.Osobiscie mi to nie przeszkadza.Jeden zagubiony wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy jesteś naiwny-tobą łatwo sterować... 29.09.06, 12:09 manipulator Kurski byłby w stanie zrobić film, z którego wynikałoby ze św. Antoni prowadził wyuzdany tryb życia i był masonem. Spójrz trzeżwo na otaczającą Cię rzeczywistość i nie wyciągaj pochopnych wniosków. Nie emocje tylko rozum...myśl, myśl i jeszcze raz myśl...od razu wyczujesz róznicę. To jest ostatni post, który Ci wysyłam...nie mam czasu na edukowanie cie. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza panie K, sprzeprzaj 29.09.06, 12:06 gdyby Olszewski dalej rzadzil; to NIGDY bysmy nie weszli do UNI;( moze przypomnimy co glosil pan K) radykaly; nationalisci by zaczeli rozgrabiac nasz kraj.. czyli jednym slowem dzika amerykanka. a tak udalo sie zrobic transformacje i co zostalo zrobione przez 17 lat to wielki krok do przodu.. a od roku juz zrobilismy dwa do tylu..... panie K; chyba jest roznica negocjacji miedzy dwoma szefami parti a z poslanka 3 ligi? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: panie K, sprzeprzaj 29.09.06, 12:07 Piszesz bzdury. Nie chodzilo o UE ale ujawienie nazwisk konfidentow.Zabierz sie za historie. Odpowiedz Link Zgłoś
tosyu Re: Jarosław Kaczyński: Tusk i Rokita też domagal 29.09.06, 11:39 Większość Polaków nie jest politologami i nie wie jak wyglądają inne rozmowy polityczne, dla większości te begerowsie nagrania to jest wielka afera. Dziękujemy Panu Prezydentowi za nazwanie Polaków hipokrytami i łobuzami. Nawet tych którzy oddali na niego głos. Odpowiedz Link Zgłoś
gilbert36 Jarosław Kaczyński: Tusk i Rokita też domagali .. 29.09.06, 11:39 Panie premierze kaczyński, Pana wypowiedzi obrażają moją inteligencję. Jeśli uważa pan, że ktoś poza moherami w to wierzy, to chyba jest pan niewiele bardziej rozgarnięty od kupy lisci. G. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierz4 Re: Jarosław Kaczyński: Tusk i Rokita też domagal 29.09.06, 11:42 Pan masz maly iloraz sadzac po panskich uogolnieniach.. gilbert36 napisał: > Panie premierze kaczyński, > Pana wypowiedzi obrażają moją inteligencję. > Jeśli uważa pan, że ktoś poza moherami w to wierzy, to chyba jest pan niewiele > bardziej rozgarnięty od kupy lisci. > G. Odpowiedz Link Zgłoś
markusm1 15 września w Wojnowie Tusk i Lepper uklad 29.09.06, 11:41 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060929&id=po04.txt Tymczasem w Samoobronie mówi się o tym, że decyzje o odsunięciu rządu Kaczyńskiego od władzy zapadły 15 września w Wojnowie, w pałacyku bawarskim, gdzie Lepper teoretycznie spotkał się z delegacją rządu z Monachium, a w rzeczywistości w obecności Krzysztofa Filipka ustalał szczegóły scenariusza na najbliższe tygodnie z Donaldem Tuskiem. - Tam Lepper przekazał liderowi PO informację, że do 7 października, gdy odbędzie się planowana wcześniej manifestacja, jego już nie będzie w rządzie i będziemy świadkami wielkiej destabilizacji - mówi nam informator z kręgów Leppera. Niewykluczone, że w tej demonstracji pod jednym sztandarem pójdzie cała opozycja, oprócz PSL. Mikołaj Wójcik Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head A Tusk sprzedał miejsce Zyty za miliardy Palikota 29.09.06, 11:46 Przypominam zeszłoroczne preludium do kampanii prezydenckiej Tuska, cała Polskę obwieszoną bibordami reklamującymi książkę Tuska z ukradzionym tytułem, kampanię finansowaną przez Palikota, miliardera z Lublina. Za tę "przysługę" Tusk oddał mu 1 miejsce na liście PO do sejmu usuwając po drodze swą "Siostrę" Zytę pod, jak się okazało, fałszywymi zarzutami. No ale współautor "Nocnej zmiany" z 1992 rżnie dzisiaj moralistę, Odpowiedz Link Zgłoś
globus32 Z A G A D K A 29.09.06, 12:02 czym różni się korupcja od korupcji politycznej? odp.: tym, czym demokracja od demokracji socjalistycznej! "mecenas" Kalisz i reszta mecenasów dobrze o tym wie, ale udają, że nie! Odpowiedz Link Zgłoś
bim41 Re: Z A G A D K A 29.09.06, 12:18 dobre. Ktoś to na forum napisał, że idąć śladem rozumowania PO za korupcję polityczną należałoby uznać również manewr z 1989 r. Wasz prezydent - nasz premier. Odpowiedz Link Zgłoś
ella115 Re: Jarosław Kaczyński: Tusk i Rokita też domagal 29.09.06, 11:48 Gdybyscie wybrali Tuska i Rokite rok temu do takich wydarzen by nie doszlo. Bylibyscie zadowoleni... ale madry Polak po szkodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
janosikw kaczorek 29.09.06, 11:50 teraz sie wije pluje krzczy i zra na każdego cóż jak się jest tępy to nie widzi sie różnicy miedzy negocjacjami przywódców partii z przywódcami partii a kupczeniem pieniędzmi podatnika (i gadanie że to były luxne pomysły to pierdo..nie) i obiecywanie posad dla członków rodzinki Odpowiedz Link Zgłoś
zbirut Dlaczego kościół milczy? 29.09.06, 11:53 a i Marcinkiewicz gdzieś się schował Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Dlaczego kościół milczy? 29.09.06, 12:04 Kościól zawsze albo milczy, albo staje po antypolskiej stronie. A gdy mimo to nam coś sie uda, to sobie przywłaszcza nasz sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Dlaczego kościół milczy? 29.09.06, 12:05 Bardzo rozsadnie, ze milczy Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Dlaczego kościół milczy? 29.09.06, 12:10 helmut.berlin napisał: > Bardzo rozsadnie, ze milczy Dla kościoła, tak. Dla nas zresztą też, bo po nim można spodziewać się wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Dlaczego kościół milczy? 29.09.06, 12:19 Zaloze sie, ze byly proby nacisku typu "pomozcie" Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Dlaczego kościół milczy? 29.09.06, 12:34 helmut.berlin napisał: > Zaloze sie, ze byly proby nacisku typu "pomozcie" Tylko głupcy mogą szukać u kościoła pomocy. Jeżeli już komuś udzieli poparcia, to po to aby go potem jak należy wydoić. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Dlaczego kościół milczy? 29.09.06, 13:12 Moze masz racje, Kosciol wydoil nalezycie, ale tez pomogl w naprawde ciezkich czasach. Niech im bedzie... ale swiatynie powinni za wlasne pieniadze budowac. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Dlaczego kościół milczy? 29.09.06, 13:34 helmut.berlin napisał: > ale tez pomogl w naprawde ciezkich > czasach. Niechby mnie ktoś raz oświecił, w jakich to ciężkich czsach kościół nam, kiedykolwiek, pomógł. Bo, że na nas takowe sprowadzał, to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy kościól jest zażenowany wyczynami PiS... 29.09.06, 12:11 PiS = Po ile Stanowisko Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Dlaczego kościół milczy? 29.09.06, 12:12 helmut.berlin napisał: > Bardzo rozsadnie, ze milczy I niech zamilknie na zawsze! To zachłanna banda biskupów sprowadziła nam tę władzę na łeb! Odpowiedz Link Zgłoś
pepik75 Nie jest wazne ze nie podcieram tylka, wazne ze .. 29.09.06, 11:53 Tusk i Rokita też tego nie robią, to jest wlasnie podejscie Jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
lausitz Jarosław Kaczyński: Tusk i Rokita też domagali .. 29.09.06, 11:55 Gdzie bolek i mieeetek zgubili R, przecież miało być PZPR a nie PZR(Partia Zdrowego Rozsądku).Chyba,że dołączy do nich jaś wędrowniczek czyli R jak Rokita i wtedy będzie już komplementarny bolszewicki układ.Wszyscy wiedzą ,że tak będzie, 16 lat temu : Bolek,Tadek , Leszek , Donald i Stefan wybrali marionetkę Waldka.Dzisiaj prawie wszyscy są w tej samej bandzie, a przynajmniej łączy ich wspólnota binteresó. Mieeeeeetek, rezydent KGB postanowił to uporządkować, zaproponował ponowne zjednoczenie , jak w 1948, bolszewików , trockistów, liberałów, homoseksualistów i różnego rodzaju zdrajców i płatnych pachołków wszelkij maści.Proletariusze wszelkiej maści łączcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
skodabodzio szczyt hipoktyzji kaczynskiego 29.09.06, 11:56 idac jego tokiem myslenia rywin tez nie skladal korupcyjnej propozycji bo to byly typowe negocjacje biznesowe jakich jest tysiace coidziennie w polskim biznesie Odpowiedz Link Zgłoś
marian391 Re: szczyt hipoktyzji kaczynskiego 29.09.06, 12:15 Sądzisz, że ten facet myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko Jarosław Kaczyński Czarna postac Polski ! 29.09.06, 11:56 Myslalem , ze nic gorszego niz komuna nas nie spotka! A jednak mylilem sie: mamy Kaczynskich ! Pod plaszczykiem odmoralniania Polski demoralizuje nasz kraj! No i ten jezyk i ton - to plagiat na Wladyslawie Gomulce! Mysle , ze rodzina powinna podac ich do sadu , za wykorzystowanie slow i tonu pana Gomulki !Ziobro powinien z urzedu zaczac scigac tych panow! Odpowiedz Link Zgłoś
tege - Co dostałeś synku z klasówki? 29.09.06, 11:57 - Co dostałeś synku z klasówki? - pałę... ale pozostali też dostali pałę! Kaczyński, to jest po prostu żenujące... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: - Co dostałeś synku z klasówki? 29.09.06, 12:02 tege napisał: > - Co dostałeś synku z klasówki? > - pałę... ale pozostali też dostali pałę! > > Kaczyński, to jest po prostu żenujące... A co miałeś z czytania ze zrozumieniem tekstu? Była w twoich czasach ocena ,,żero''?Niektórzy maja taka w dzienniczku.Jesteś w tej nielicznej grupie.Czuj sie wyróżniny! Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: - Co dostałeś synku z klasówki? 29.09.06, 12:08 Czy ty gowniaro musisz na kazdy temat zabierac glos? Nie masz pojecia o wiekszosci tego o czym sie tutaj mowi. Skoncentruj sie raczej na jednej specjalnosci i pracuj nad nia. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: - Co dostałeś synku z klasówki? 29.09.06, 13:10 helmut.berlin napisał: > Czy ty gowniaro musisz na kazdy temat zabierac glos? Nie masz pojecia o > wiekszosci tego o czym sie tutaj mowi. Skoncentruj sie raczej na jednej > specjalnosci i pracuj nad nia. Mam pojecie.Tutaj mówi sie o niczym,w wiekszości przypadków.Wzajemne napalanie sie w dowalaniu ,,kaczorom''.Typowo pedalskie rozmowy.Charakterystyczne dla osobników spod Le Maddame.A ja, jak mam wolną, chwile to lubie sie właczyć w takie rozmowy.I trochę pomieszać.Chce żeby na stronie forum nie było tylko samych ,,pogromców kaczorów'' i mądrali co zjedli wszystkie rozumy. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: - Co dostałeś synku z klasówki? 29.09.06, 13:19 > takie rozmowy.I trochę pomieszać.Chce żeby na stronie forum nie było tylko > samych ,,pogromców kaczorów'' i mądrali co zjedli wszystkie rozumy. Zle to zrozumialas. "Pogrom kaczorow" to tylko "niezbedna koniecznosc" ale nie cel tego forum. To forum nawet z tymi wszyskimi oszolomami i idiotami, jest e sumie demokratyczna platforma krytycznej dyskusji o Polsce i jej terazniejszosci i przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Co ten facet bredzi? 29.09.06, 12:02 "Możemy podjąć taką decyzję, żeby władzy nie stracić. Czy ją podejmiemy, zależy wyłącznie od naszej oceny tego, co będzie lepsze dla Polski." Że niby co? Stan wojenny wprowadzi? Potupie swoimi krótkimi nóżkami i chwacko zakrzyknie: nie, bo nie? O co mu mniej więcej chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 12:04 Ja tez nie wiem o jakiej decyzji on mowi. Stan wojenny? Chyba oszalal, ktory z generalow wykona taki "rozkaz"? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 12:09 helmut.berlin napisał: > Ja tez nie wiem o jakiej decyzji on mowi. Stan wojenny? Chyba oszalal, ktory z > generalow wykona taki "rozkaz"? Premier mówi o wczesniejszych wyborach.Trzeba przeczytać calośc a nie wyrwane z kontekstu zdanie. Rozczarowujesz mnie.Tak czyta teksty np.kralik111. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 12:13 > Premier mówi o wczesniejszych wyborach.Trzeba przeczytać calośc a nie wyrwane z > kontekstu zdanie. > Rozczarowujesz mnie.Tak czyta teksty np.kralik111. DZiecko, nie podniecaj sie za bardzo, komentarz nie byl do ciebie Tak przy okazji, "premier" nie wie o czym mowi, nigdy tak naprawde nie wiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 12:06 sodalicjakaczynska napisał: > "Możemy podjąć taką decyzję, żeby władzy nie stracić. Czy ją podejmiemy, zależy > > wyłącznie od naszej oceny tego, co będzie lepsze dla Polski." > Że niby co? Stan wojenny wprowadzi? Potupie swoimi krótkimi nóżkami i chwacko > zakrzyknie: nie, bo nie? O co mu mniej więcej chodzi? Zobacz sobie film Kurskiego,jak nie widziałeś. Zadaj sobie pytanie co jest dla ciebie ważniejsze,hucpa czy prawda.Może resztka przyzwoitości tam głęboko w tobie siedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 12:09 To mi dopiero w pięty poszło. Kurski jako autorytet w jakiejkolwiek sprawie? Dziecko, napij się kawy, może się obudzisz i przestaniesz pleść od rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 12:15 sodalicjakaczynska napisał: > To mi dopiero w pięty poszło. Kurski jako autorytet w jakiejkolwiek sprawie? > Dziecko, napij się kawy, może się obudzisz i przestaniesz pleść od rzeczy. Nie autorytet tylko lepszy warsztatowo od miernot z TVN.U mnie ma duży minus za akcje z Grassem. Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 12:19 A co tak mniej więcej ma - wątpliwa zresztą - umiejętność posługiwania się przez Kurskiego stołem montażowym do rojeń Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 12:19 amanasunta53 napisała: > Nie autorytet tylko lepszy warsztatowo od miernot z TVN. Korzysta z lewych funduszy Prawa i Sprawiedliwości, no właśnie, jakich? TVN ma do dyspozycji jedynie legalne środki. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 12:20 amanasunta53 napisała: > Nie autorytet tylko lepszy warsztatowo od miernot z TVN.U mnie ma duży minus > za akcje z Grassem. Jak wiadomo, jest to wielki hucpiasz. I jak sama mowisz, warsztatem zalatwia prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 12:18 amanasunta53 napisała: (...) > Zadaj sobie pytanie co jest dla ciebie ważniejsze,hucpa czy prawda. Hucpa nie inetersesuje - i dlatego PIS jest do skreslenia. A prawda? Golym okiem widac. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 12:27 majster_g napisał: > amanasunta53 napisała: > > (...) > > Zadaj sobie pytanie co jest dla ciebie ważniejsze,hucpa czy prawda. > > Hucpa nie inetersesuje - i dlatego PIS jest do skreslenia. > A prawda? Golym okiem widac. A kiedy byłeś ostatnio u okulisty?Bo chyba ci się obraz zamazuje i to ostro. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 12:08 sodalicjakaczynska napisał: > "Możemy podjąć taką decyzję, żeby władzy nie stracić. Czy ją podejmiemy, zależy > > wyłącznie od naszej oceny tego, co będzie lepsze dla Polski." > Że niby co? Stan wojenny wprowadzi? Potupie swoimi krótkimi nóżkami i chwacko > zakrzyknie: nie, bo nie? O co mu mniej więcej chodzi? Wygląda jakby zaczął popadać w panikę, zaczyna straszyć cały naród. To dobrze, bo jest bliski popełnienia jeszcze większego błedu i zupełnej kompromitacji. Ważne, aby po odebraniu mu władzy za wszystko odpowiedział, zgodnie z polskim prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 12:18 piwi77 napisał: > sodalicjakaczynska napisał: > > > "Możemy podjąć taką decyzję, żeby władzy nie stracić. Czy ją podejmiemy, > zależy > > > > wyłącznie od naszej oceny tego, co będzie lepsze dla Polski." > > Że niby co? Stan wojenny wprowadzi? Potupie swoimi krótkimi nóżkami i chw > acko > > zakrzyknie: nie, bo nie? O co mu mniej więcej chodzi? > > Wygląda jakby zaczął popadać w panikę, zaczyna straszyć cały naród. To dobrze, > bo jest bliski popełnienia jeszcze większego błedu i zupełnej kompromitacji. > Ważne, aby po odebraniu mu władzy za wszystko odpowiedział, zgodnie z polskim > prawem. Następny co nie umie czytać ze zrozumieniem tekstu.Mnie nie przestraszył raczej uspokoił. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 12:24 amanasunta53 napisała: > Następny co nie umie czytać ze zrozumieniem tekstu.Mnie nie przestraszył raczej > uspokoił. Jesteś jedyna normalna wśród samych idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 12:31 piwi77 napisał: > amanasunta53 napisała: > > > Następny co nie umie czytać ze zrozumieniem tekstu.Mnie nie przestraszył > raczej > > uspokoił. > > Jesteś jedyna normalna wśród samych idiotów. W tym towarzystwie, na tym forum jestem ,jedna z niewielu normalnych.A daleka jestem od nazywania pozostałych na tym forum idiotami.Raczej niedowidzacymi. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 12:37 amanasunta53 napisała: > > Jesteś jedyna normalna wśród samych idiotów. > W tym towarzystwie, na tym forum jestem ,jedna z niewielu normalnych. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 12:26 amanasunta53 napisała: > Następny co nie umie czytać ze zrozumieniem tekstu. Ladnie dyskutujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 12:32 majster_g napisał: > amanasunta53 napisała: > > > > Następny co nie umie czytać ze zrozumieniem tekstu. > > Ladnie dyskutujesz... Staram sie być bardzo grzeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 12:35 amanasunta53 napisała: > majster_g napisał: > > > amanasunta53 napisała: > > > > > > > Następny co nie umie czytać ze zrozumieniem tekstu. > > > > Ladnie dyskutujesz... > Staram sie być bardzo grzeczna. Masz to po premierze... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 13:02 majster_g napisał: > amanasunta53 napisała: > > > majster_g napisał: > > > > > amanasunta53 napisała: > > > > > > > > > > Następny co nie umie czytać ze zrozumieniem tekstu. > > > > > > Ladnie dyskutujesz... > > Staram sie być bardzo grzeczna. > > Masz to po premierze... No nie, taka kulturalna to nie jestem.Mięchem rzucać też umiem.Wychowałam sie na warszawskiej Pradze. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 14:03 amanasunta53 napisała: > Wychowałam sie na warszawskiej Pradze. Nie mow! To tak sie zmienila? Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 12:25 Kartofle czują, że nadeszły wykopki, i w panice nie bardzo panują nad własnymi wypowiedziami. "Decyzja, żeby władzy nie stracić"? Utrata władzy polega właśnie na tym, że "decyzje" przestają cokolwiek znaczyć. Człowiek tonący na środku morza nie może sam "zdecydować", że jednak nie utonie. Niechże już ta Paranoja i Syf przejdzie do historii razem ze swoją nowomową!! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 12:35 petrucchio napisał: > Kartofle czują, że nadeszły wykopki, i w panice nie bardzo panują nad własnymi > wypowiedziami. "Decyzja, żeby władzy nie stracić"? Utrata władzy polega właśnie > na tym, że "decyzje" przestają cokolwiek znaczyć. Człowiek tonący na środku > morza nie może sam "zdecydować", że jednak nie utonie. Niechże już ta Paranoja > i > Syf przejdzie do historii razem ze swoją nowomową!! Czy należysz do otumanionych czy zaciekłych, bezmyślnych, ujadajacych ,,pogromców kaczorów''? Zajmij sie tymi wykopkami ale naprawde, w polu .Praca fizyczna na świeżym powietrzu ochłodzi ci mózg.A moze zaczniesz myślec?Czego zyczę. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 12:43 amanasunta53 napisała: > Czy należysz do otumanionych czy zaciekłych, bezmyślnych, ujadajacych > ,,pogromców kaczorów''? Napisz prosze jak widzisz "obroncow kaczorow". > Zajmij sie tymi wykopkami ale naprawde, w polu .Praca fizyczna na świeżym > powietrzu ochłodzi ci mózg.A moze zaczniesz myślec?Czego zyczę. Znowu podziwiam Twoja kulture. Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 15:02 > Zajmij sie tymi wykopkami ale naprawde, w polu .Praca fizyczna na świeżym > powietrzu ochłodzi ci mózg.A moze zaczniesz myślec?Czego zyczę. Mam zawód, w którym płacą za myślenie. Innymi słowy, jestem członkiem łże-elity, a może i oczkiem szarej sieci oraz trybikiem w Układzie. Pardon, koleżanko, ale to nie ja bredzę jak Piekarski na mękach, popełniając "nadużycia semantyczne" i kalecząc język polski jak, nie przymierzając, Twoi paranoidalni idole. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Co ten facet bredzi? 29.09.06, 15:30 to dlaczego dyskutujesz z 22 letnia studentka 1 roku, ktorej szajba odbila? Odpowiedz Link Zgłoś
marian391 Czy to mówi premier? 29.09.06, 12:09 Ten człowiek nadal nie odróznia negocjacji koalicyjnych, kończących się oficjalną umową od ochydnego kaperowania posłow z innych klubów. Czyżby na prawie nie uczyli logikii, a możę wówczas pan Jarosław wagarował. Nie poraz pierwszy swoimi wypowiedziami kompromituje Pan Polskę i usiłuje wcisnać ciemnote narodowi, traktując go jak bezmyślną mase. Miał racje Prezydent Wałesa mówiąć, że panowie Kaczyńscy nadają się do niszczenia, ale na litośc boską nie niszczcie Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Czy to mówi premier? 29.09.06, 12:13 marian391 napisał: > Ten człowiek nadal nie odróznia negocjacji koalicyjnych, kończących się > oficjalną umową od ochydnego kaperowania posłow z innych klubów. Czyżby na > prawie nie uczyli logikii, a możę wówczas pan Jarosław wagarował. Nie poraz > pierwszy swoimi wypowiedziami kompromituje Pan Polskę i usiłuje wcisnać ciemnot > e > narodowi, traktując go jak bezmyślną mase. Miał racje Prezydent Wałesa mówiąć, > że panowie Kaczyńscy nadają się do niszczenia, ale na litośc boską nie niszczci > e > Polski!!! Pan Wałęsa logikiem?Wyrazy głębokiego wspólczucia.Premier nie mówił do ,,ciemnej masy'' bo wiedział ,że do niej to nie dotrze.Ale ,,ciemna masa ''też czytała.Jesteś przykładem potwierdzającym opinię Premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
sodalicjakaczynska Re: Czy to mówi premier? 29.09.06, 12:16 Tak właśnie podejrzewałem, że mówił on głównie do siebie. Bo chyba rzeczywiście mu się wydaje, że rozumie samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Czy to mówi premier? 29.09.06, 12:24 amanasunta53 napisała: > Pan Wałęsa logikiem? Nie logikiem - skad Ci sie to wzielo? Charyzmatycznym przywodca narodu. > Wyrazy głębokiego wspólczucia.Premier nie mówił do ,,ciemnej > masy'' bo wiedział ,że do niej to nie dotrze.Ale ,,ciemna masa ''też > czytała.Jesteś przykładem potwierdzającym opinię Premiera. Mowisz za premiera. Widac masz do tego prawo. Wiec za takie traktowanie narodu nalezy mu sie policzek. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Czy to mówi premier? 29.09.06, 12:31 jedz dziecko na Al. Ujazdowskei z zeszytem i piorem, jak pan premier wyjdzie... dostaniesz poze autograf, moze poglaszcze po glowce... naucz sie po polsku, szczegolnie uzywanie wielkich liter... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Czy to mówi premier? 29.09.06, 12:50 helmut.berlin napisał: > jedz dziecko na Al. Ujazdowskei z zeszytem i piorem, jak pan premier wyjdzie... > dostaniesz poze autograf, moze poglaszcze po glowce... > naucz sie po polsku, szczegolnie uzywanie wielkich liter... Ty też sie wpiszesz?Tylko ja mam notesik z dużymi literkami .Kaczyński bedzi pod K.Yusk pod T, a Ty bedziesz pod H. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Czy to mówi premier? 29.09.06, 13:00 No widzisz, w koncu wychodzi z ciebie prawdziwa natura.. Opakowanie jest wazne ale najwaznisjszy jest produkt. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Czy to mówi premier? 29.09.06, 13:17 helmut.berlin napisał: > No widzisz, w koncu wychodzi z ciebie prawdziwa natura.. Opakowanie jest wazne > ale najwaznisjszy jest produkt. Bez urazy.To tylko przykład jak można z tekstu wyciągnąć co sie chce przeczytac.Szkoda,że na ciebie trafiło. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Czy to mówi premier? 29.09.06, 15:31 Nie chodzi tutaj o manipulacje tekstowe, chodzi o to zebys zmadrzala i przestala robic z siebie posmiewisko. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Czy to mówi premier? 29.09.06, 12:21 marian391 napisał: > Ten człowiek nadal nie odróznia negocjacji koalicyjnych, kończących się > oficjalną umową od ochydnego kaperowania posłow z innych klubów. (...) I to jakich poslow! Szanujacych prawo i sprawiedliwosc... Odpowiedz Link Zgłoś
tab3 Jarosław Kaczyński: Tusk i Rokita też domagali .. 29.09.06, 12:11 Pan premier nie odróżnia picia w Szczawnicy od szczania w piwnicy.Co innego negocjacje koalicyjne, a co innego przeciąganie pojedynczych (p)osłów. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Jarosław Kaczyński: Tusk i Rokita też domagal 29.09.06, 12:20 tab3 napisał: > Pan premier nie odróżnia picia w Szczawnicy od szczania w piwnicy.Co innego > negocjacje koalicyjne, a co innego przeciąganie pojedynczych (p)osłów. Ty nie odrózniasz bicia konia od picia koniaku.i żyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Jarosław Kaczyński: Tusk i Rokita też domagal 29.09.06, 12:30 amanasunta53 napisała: > tab3 napisał: > > > Pan premier nie odróżnia picia w Szczawnicy od szczania w piwnicy.Co inne > go > > negocjacje koalicyjne, a co innego przeciąganie pojedynczych (p)osłów. > > Ty nie odrózniasz bicia konia od picia koniaku.i żyjesz. Widze, ze masz taka sama umiejetnosc oceny tego co przed Toba jak premier. I zadowolenia z siebie tez. W obu wypadkach rownie slusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy Re: Jarosław Kaczyński: Tusk i Rokita też domagal 29.09.06, 12:37 > Ty nie odrózniasz bicia konia od picia koniaku.i żyjesz. Twoj facet to pijak? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Informacja komunikacyjna 29.09.06, 12:40 Autobusem linii 108 nie da się dojechać z Dworca Centralnego do sejmu. Kup sobie lepszy informator, warszawiaku z centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Jarosław Kaczyński: Tusk i Rokita też domagal 29.09.06, 13:54 tab3 napisał: > Pan premier nie odróżnia picia w Szczawnicy od szczania w piwnicy.Co innego > negocjacje koalicyjne, a co innego przeciąganie pojedynczych (p)osłów. A jego ludzie Kupczą pod Drzewem.(gra półsłówek zgadnij, co to) Odpowiedz Link Zgłoś