Dodaj do ulubionych

"Le Soir": Renata Beger katem polskiej polityki

29.09.06, 10:44
jaka RP takie autorytety:)
arek83lbn.blox.pl/html
Obserwuj wątek
    • frant3 "Le Soir": Renata Beger katem polskiej polityki 29.09.06, 10:47
      Renatka nikogo nie katuje, najwyżej siebie nauką.

--
      Frant - humor, satyra, krytyka
      • moroux Re: "Le Soir": Renata Beger katem polskiej polity 29.09.06, 10:51
        Nie ma to jak spojrzenie z zewnątrz.
        • fraglesi67 A mi się ciśnie na usta: 29.09.06, 10:59
          Nie będzie Belg pluł nam w twarz ;-)
          • moroux Re: A mi się ciśnie na usta: 29.09.06, 11:00
            Myślę, że Belgia też jest w układze, a artykuł jest sponsorowany przez wiadome
            kręgi związane z Marciek Dutroux.
            • zen83 "Dokładnie tak samo jest z polską demokracją" 29.09.06, 11:40
              A co to za demokracja, w której większość społeczeństwa wiedzę o politykach
              czerpię z bilbordów.
              • poszeklu Nie katen, tylko kałem, polskiej polityki 29.09.06, 13:41
                "Le Soir": Renata Beger katem polskiej polityki
                Ach ta literowka. Niektorzy nie zauwazyli. Dobrze ze
                nie napisali kotem.
            • rabi_srulek najpierw lustracja. Tego komuchy sie boja 29.09.06, 12:34
              Polske trzeba przede wszystkim wyczyscic z zydokomuny - "autorytetow moralnych" pokroju michnika,
              kuronia, geremka, litynskiego i innych UBeckich drani. "Afera" z tasmami wybuchla dokladnie na poczatku
              procesu UBeka plk Lesiaka i tuz przed otwarciem "archiwow Y".
              • kaczyjar Re: najpierw lustracja. Tego komuchy sie boja 29.09.06, 12:48

rabi_srulek napisał:

> Polske trzeba przede wszystkim wyczyscic z zydokomuny - "autorytetow moralnych"
                > pokroju michnika,
                > kuronia, geremka, litynskiego i innych UBeckich drani. "Afera" z tasmami wybuch
                > la dokladnie na poczatku
                > procesu UBeka plk Lesiaka i tuz przed otwarciem "archiwow Y".
                ..................................................

I rok po wygranych wyborach nie długo po śmierci JP2
                60 lat po wojnie itd
              • milet_z_sedesu ******UB i prawdy objawione****** 29.09.06, 12:59
                Jak Tobie kiedyś napisałem, myślenie ma kolosalną przyszłość. Czy przeczytałeś
                to co napisałeś? O przemyśleniu nie wspomnę, bo znając Twoje wcześniejsze
                wypociny, jest to czynność całkowicie Tobie obca.
                PS. Jak tam Twoje problemy z wymiotami? Czy odwiedziłeś gastrologa? Dla
                przypomnienia, gastrolog to pan/pani w białym fartuchu zajmujaca sie problemami
                układu trawiennego.
                A w ogóle to zajmij sie czymś pozytecznym, może pozmywasz naczynia?
                Pozdrawiam
          • jola_z_dywit4 Samoobrona musi przywrócić Polsce uczciwość 29.09.06, 11:25
            Beger posłanka Samoobrony okazała się wzorcem uczciwości!
            Piekne karty walki o prawo i sprawiedliwość zapisuje Samoobrona w walce z
            politycznymi hochsztaplerami .
            • frant3 Re: Samoobrona musi przywrócić Polsce uczciwość 29.09.06, 11:35
              I niech się posłanka Beger uczciwości trzyma do końca życia! A inni członkowie Samoobrony niech biorą z niej przykład!

--
              • jola_z_dywit4 Re: Samoobrona musi przywrócić Polsce uczciwość 29.09.06, 11:42
                Naukowo!
                • frant3 Re: Samoobrona musi przywrócić Polsce uczciwość 29.09.06, 12:26
                  Jolu, ty nie pierwszy raz odpowiadasz na mój post tak, że ja nie wiem do końca o co chodzi. Jak byś odpowiedziała bankowo! (=na bank), to nie prosiłbym o wyjaśnienia, a tak muszę zapytać: co naukowo?

--
                • rabi_srulek Begier Kobyla Trojanska IV RP 29.09.06, 12:30
      • badjuk Re: "Le Soir": Renata Beger katem polskiej polity 30.09.06, 00:00
        Ale wstyd...
    • mooomin Wybierzmy godnych reprezentantow Polski 29.09.06, 10:52
      Chyba lepiej sie bedziecie czuli, jesli na arenie miedzynarodowej beda widoczni
      ludzie, ktorcyh darzycie szacunkiem. Wszystko zalezy od was. Musicie tylko
      glosowac. To przeciez tak niewiele...
      • sumienie.lk Wykopki już 12 listopada - będzie okazja wybrać 29.09.06, 10:56
        O ile nie będziecie znów słuchali Rydzyków, którym zależy na tym, abyście
        pozostali durniami rządzonymi przez bezwględnych Kaczyńskich i Giertychów.
      • rabi_srulek Najpierw lustracja. Tego komuchy sie boja 29.09.06, 12:33
        Polske trzeba przede wszystkim wyczyscic z zydokomuny - "autorytetow moralnych" pokroju michnika,
        kuronia, geremka, litynskiego i innych UBeckich drani. "Afera" z tasmami wybuchla dokladnie na poczatku
        procesu UBeka plk Lesiaka i tuz przed otwarciem "archiwow Y".
      • snow21 Rosja & WSI kontratakuje 29.09.06, 13:29
        a
    • sumienie.lk Jaki naród - tacy jego przedstawiciele 29.09.06, 10:54
      a naród jest taki jakim został wychowany, ukształtowany, wykształcony czy jak
      tam chcecie to nazwać.
    • palestrina2005 Jakoś "wyładniała" na zdjęciach Wyborczej 29.09.06, 10:56
      Teraz GW lubi Renię Beger więc wynajduje jej lepsze zdjęcia do publikacji w
      interneci.

Renia Beger - nowa idolka Gazety Wyborczej
      • lze_elita.72 Hej, cenzor - co ci mizerna uroda Maryski K. wadzi 29.09.06, 12:08
        czyzbys kochankiem tej Kowalskiej zostal?
    • cyberdemokracja PiSoautodestrukcja nie wymaga kata. Oni sami się 29.09.06, 10:57
      zniszczą, rozpadną, pozjadają - w międzyczasie zdązą Polskę zepsuć. Renia to
      tylko przyspieszyła i chwała jej za to - po raz pierwszy coś dla kraju zrobiła.

Zmieńmy Polskę, jej wizerunek międzynarodowy. Głosujmy! Głosujmy codziennie
      jeśli sytuacja tego będzie wymagała. Przyłączci9e się do ruchu CYBERDEMOKRACJA!
      • 7czester7 Re: PiSoautodestrukcja nie wymaga kata. Oni sami 29.09.06, 11:05
        A czy są jeszcze inne gazety, czy tylko lewicowa Le Soir?
        • presentation1 Re: PiSoautodestrukcja nie wymaga kata. Oni sami 29.09.06, 11:57
          Sa inne ale tam zyd Ungier nie pracuje.
    • presentation1 I znowu kolesie....... 29.09.06, 11:04
      Pana Leopolda Ungera?
    • alkud ### skorumPowani i Skompromitowani ############### 29.09.06, 11:08
      wykopac ich z sejmu...

---
      religiapokoju.blox.pl/2006/09/Blog-Jezusa.html
    • tarura "Le Soir" naczelnym analitykiem polskiej polityki 29.09.06, 11:20
      a coz to takiego ten lesuar?
      • oblesnik Re: "Le Soir" naczelnym analitykiem polskiej poli 29.09.06, 11:36
        Wiedzialbys gdybys nie trzymal glowy w PIS-uarze.
      • chumazik To taki szmatławiec, w którym tanie dziwki, 29.09.06, 11:56
        jak je klient bez gumki wyd...czy i za to nie dozapłaci, mogą za darmochę
        wydrukować swoje żale.
    • remik.bz Lepper bedzie Premierem , może Prezydentem 29.09.06, 11:28
      Warto posłuchać tej opinii z zewnątrz.
      My jakoś w ferworze "walki" skupiamy sie na "Kaczorach" ,Tusku , Rokicie i nie
      zauważamy ,ze strona "solidarnościowa" (zarówno PO jak i PiS)praktycznie robi
      wszystko aby dać na tacy władzę Lepperowi.
      Słyszałem kiedyś na "Pace" krakowskiej taką piosenke z morałem :że "zawsze
      chamstwo wygrywa ,gdy kłóci sie inteligencja".
      • oblesnik Re: Lepper bedzie Premierem , może Prezydentem 29.09.06, 11:39
        U kartofli inteligencji tyle, co brudu za paznokciami. Natomiast ich wysoka
        kulture widac jak na dloni - nawet Lepper ma wyzsza.
      • jola_z_dywit4 Re: Lepper bedzie Premierem , może Prezydentem 29.09.06, 11:50
        Słyszałem kiedyś na "Pace" krakowskiej taką piosenke z morałem :że "zawsze
        > chamstwo wygrywa ,gdy kłóci sie inteligencja".

Z powyższej frazy,domniemam
        że inteligencja to TY i PO i PIS?

I owe konstatacje są oprobowanym status quo przez ciebie?

Inteligencja to rozwiązanie problemu w rosądnym czasie.
        A tego czasu już nie ma!
        • remik.bz To stara piosenka o bitwie pod Mozgawą 29.09.06, 12:27
          jola_z_dywit4 napisała:

> Słyszałem kiedyś na "Pace" krakowskiej taką piosenke z morałem :że "zawsze
          > > chamstwo wygrywa ,gdy kłóci sie inteligencja".
          >
          > Z powyższej frazy,domniemam
          > że inteligencja to TY i PO i PIS?
          >
          > I owe konstatacje są oprobowanym status quo przez ciebie?
          >
          >
          > Inteligencja to rozwiązanie problemu w rosądnym czasie.
          > A tego czasu już nie ma!

To cytat z piosenki kabaretowej.
          Piosenka była o "bratobójczej" bitwie pod Mozgawą pomiedzy rycerstwem
          małopolskim i wielkopolskim. Bitwy nikt "ne wygrał" , naczelni wodzowie
          (Mieszko III i Goworek) "legli",poległo wielu rycerzy. Ale wzbogacili
          sie "chlopki ze wsi Mozgawa" , którzy szybko oczyscili pobojowisko i trupy z
          cennych rzeczy.
          Analogia z dzisiejszą sytuacją się sama nasuwa.
          Ludzie , którzy wywalczyli wolność i demokrację ( inteligencja w sensie grupy
          społecznej ) będący dziś w PO i PiS-e "wyrzynaja się" a Leper ( wybacz ,ale
          trudno go zaliczyć do grupy społecznej "inteligencja") na tym korzysta.
    • ella115 Re: "Le Soir": Renata Beger katem polskiej polity 29.09.06, 11:44
      Dokladnie jakie rzady jacyludzie taki kraj. Skoro pozwolilismy na taka sytuacje
      to teraz.. nie ma co plakac, tylko do roboty sie zabrac, bo sami sobie wstyd
      przynosimy.
    • chumazik "Le Soir": niech lepiej wróci do swojej 29.09.06, 11:45
      tradycyjnej tematyki, bo relacje z Polski coś im nie wychodzą. Niech dalej
      drukuje żale ulicznych dziwek, którym klient za "bez gumki" ekstra nie zapłacił.
    • wysokiktos Renata Beger katem polskiej polityki 29.09.06, 11:50
      "Beger katem polskiej polityki". Przeczytajcie to piec razy, moze zrozumiecie
      skad ten smiech :)))))))
    • wrojoz Łże-Kaczyński 29.09.06, 11:59
      Jaki Kaczyński-taka demokracja. Czyli będziemy w tym trwać do czasu odejścia
      PiSu. Ile jeszcze.?
    • e.gajowa "Le Soir": Renata Beger katem polskiej polityki 29.09.06, 12:14
      Dziś o godz. 1.30 wróciłam z Belgii, przez cały czas polskie "warcholstwo"
      obserwowałam z "tamtej" strony i możecie mi wierzyc, nikt się tam nie ekscytuje
      wydarzeniami w Polsce. Komentarze są przepisywane z Gazety Wyborczej i nikt nad
      tym nie deliberuje ani to kogo obchodzi. Natomiast Polacy z którymi spotykałam
      się na gruncie towarzskim, uważają sprawy za które zabrał się rząd za
      prawidłowośc. Nie miałam okazji rozmawiac z ludżmi uciekającymi przed /jak to
      nazywacie/ "kaczorami". Rozmawiałam natomiast z ludżmi, którzy do pracy w
      Belgii wyjechali 10, 5 lat temu a teraz chcą wrócic. Jeżeli "II Nocna
      Zmiana "się powiedzie a wiele wskazuje że tak, to ci ludzi nie wrócą napewno.
      Sama odwodzę swoich synów od tego pomysłu bo nie wyobrażam sobie ich pracy w
      Polsce.
    • adalberto3 I kat, i Mata Hari ? Cos trzeba wybrac ! 29.09.06, 12:17
      Dylemat rodem ze szpitala psychiatrycznego.
    • gilu33 Harlequin numer świąteczny ... 29.09.06, 12:20
      powieść 1000stron pl " Od bufetowej na salony, czyli traktat o mocy sprawczej
      owsa w mózgu i ku..ków w oczach" story by Beger Renata,
    • kelob3 Anana Kofana 29.09.06, 12:21
      video.google.pl/videoplay?docid=-3420204411081798928&q=beger
    • totus.tytus "Le PiSoir" - wymawiaj po francusku 29.09.06, 12:34
      Le PiSuar, kolejny przykład łże-mediów, układu lumpenliberalnego,
      europederastów, żydomasonerii, spisku kominiarzy i akwizytorów.
      To co, panie Prezesie, co robimy? Komisja śledcza? spuszczać kurskiego z
      łańcucha, czy Irasiad wystarczy? A może poszczuć ich gosiewskim? Szto diełat'
      towariszcz prezies? Znikąd pomocy, wszyscy tylko ryją pod nami, ciemny lud
      przejrzał na oczy, mohery się mechacą, apokaliPISa nadciąga! trzeba będzie
      spakować kota, mamusię i zabawki. I co teraz? Kwa kwa kwa kwa...
      • e.gajowa Re: "Le PiSoir" - wymawiaj po francusku 29.09.06, 12:48
        Zdaje ci się to zabawne, czy tylko żałosne?
    • paul07 Beger- to tepota umyslowa! 29.09.06, 12:55
      brak wyobrazni, polotu, humoru, ciemnota,rozpacz,balagan, melina,- precz z ta
      ohydna baba,i jej szefem kryminalista lepperem!
      • malpa-z-paryza Re: Beger- to tepota umyslowa! 29.09.06, 12:57
        jak nasza demokracja
      • lze_elita.72 Fakt, ale jaki jest poziom PiSuarow, skoro nawet 29.09.06, 13:52
        taka tepota ich wyrolowala:) Zgroza powialo!
    • pilsko1 "Le Soir": Renata Beger katem polskiej polityki 29.09.06, 12:58
      Bałagan, głupota i hipokryzja polityków. Rację ma ten robotnik, co to pracując
      w wykopie (migawki z telewizji) stwierdził, że tych głupków trzeba zagnać do
      łopaty, to im zaraz się w głowie poprawi.
    • charlie11 "Le Soir" maj jakis polski kompleks 29.09.06, 13:40
      albo tez towarzysze redaktorzy dostaja kase za promocje tej gazety. Ciekawe czy
      le soir cytuje GW rownie czesto?
      • revers3 Re: "Le Soir" maj jakis polski kompleks 29.09.06, 13:47
        nieraz ma sie wrazenie, ze GW nie zatrudnia juz dziennikarzy,
        bo po co skoro ludzie zaplaca za przedruki z innych gazet
        zarzad zagranicznych inwestorow z kilkoma polskimi slugusami jak Michnik
        najwyrazniej holduje zasadzie, ze
        Polacy to gesi i wszystko polkna
        • lze_elita.72 Bredzisz, jak niezdrowy ...Kaczy kuper:) /nt 29.09.06, 13:53

• presentation1 Re: Bredzisz, jak niezdrowy ...Kaczy kuper:) /n 29.09.06, 15:14
            Bo przeciez Unger to twoj bratanek.Wiesz co pisze.
            • lze_elita.72 Nie wiem - nie czytalem. Bratanka nie mam, a 30.09.06, 00:22
              siostrzeniec wabi sie Cassidy:)
        • presentation1 Re: "Le Soir" maj jakis polski kompleks 29.09.06, 15:13
          Tam pracuje Leopold Unger.Kreci mase artykulow dla Gazety.To ten sam co
          zabronili mu wjazdu do Rosji.Nienawidzacy Slowian.
          • charlie11 Re: "Le Soir" maj jakis polski kompleks 29.09.06, 15:24
            to wiele wyjasnia, dzieki
      • matadeusz zaglosuj w sondazu!! 29.09.06, 13:57
        www.warszawa3d.prv.pl/wybory.html - glosowanie anonimowe
        • skrzat27 Beger z wyrokiem to kryminalistka 30.09.06, 00:52
          Kryminalistka Beger z wyrokiem za falszowanie list poparcia dla niej nigdy nie
          powinna byc poslanka. Nie dostala takiego poparcia by nia byc.Poslanka stala
          sie wskutek oszustwa.
          Po wyroku Beger powinna byc usunieta z sejmu i zwtocic cale uposazenie, ktore
          otrzymala w wyniku oszustwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka