arek83lbn 29.09.06, 10:44 jaka RP takie autorytety:) arek83lbn.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frant3 "Le Soir": Renata Beger katem polskiej polityki 29.09.06, 10:47 Renatka nikogo nie katuje, najwyżej siebie nauką. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: "Le Soir": Renata Beger katem polskiej polity 29.09.06, 10:51 Nie ma to jak spojrzenie z zewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 A mi się ciśnie na usta: 29.09.06, 10:59 Nie będzie Belg pluł nam w twarz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: A mi się ciśnie na usta: 29.09.06, 11:00 Myślę, że Belgia też jest w układze, a artykuł jest sponsorowany przez wiadome kręgi związane z Marciek Dutroux. Odpowiedz Link Zgłoś
zen83 "Dokładnie tak samo jest z polską demokracją" 29.09.06, 11:40 A co to za demokracja, w której większość społeczeństwa wiedzę o politykach czerpię z bilbordów. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Nie katen, tylko kałem, polskiej polityki 29.09.06, 13:41 "Le Soir": Renata Beger katem polskiej polityki Ach ta literowka. Niektorzy nie zauwazyli. Dobrze ze nie napisali kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
rabi_srulek najpierw lustracja. Tego komuchy sie boja 29.09.06, 12:34 Polske trzeba przede wszystkim wyczyscic z zydokomuny - "autorytetow moralnych" pokroju michnika, kuronia, geremka, litynskiego i innych UBeckich drani. "Afera" z tasmami wybuchla dokladnie na poczatku procesu UBeka plk Lesiaka i tuz przed otwarciem "archiwow Y". Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: najpierw lustracja. Tego komuchy sie boja 29.09.06, 12:48 rabi_srulek napisał: > Polske trzeba przede wszystkim wyczyscic z zydokomuny - "autorytetow moralnych" > pokroju michnika, > kuronia, geremka, litynskiego i innych UBeckich drani. "Afera" z tasmami wybuch > la dokladnie na poczatku > procesu UBeka plk Lesiaka i tuz przed otwarciem "archiwow Y". .................................................. I rok po wygranych wyborach nie długo po śmierci JP2 60 lat po wojnie itd Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu ******UB i prawdy objawione****** 29.09.06, 12:59 Jak Tobie kiedyś napisałem, myślenie ma kolosalną przyszłość. Czy przeczytałeś to co napisałeś? O przemyśleniu nie wspomnę, bo znając Twoje wcześniejsze wypociny, jest to czynność całkowicie Tobie obca. PS. Jak tam Twoje problemy z wymiotami? Czy odwiedziłeś gastrologa? Dla przypomnienia, gastrolog to pan/pani w białym fartuchu zajmujaca sie problemami układu trawiennego. A w ogóle to zajmij sie czymś pozytecznym, może pozmywasz naczynia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit4 Samoobrona musi przywrócić Polsce uczciwość 29.09.06, 11:25 Beger posłanka Samoobrony okazała się wzorcem uczciwości! Piekne karty walki o prawo i sprawiedliwość zapisuje Samoobrona w walce z politycznymi hochsztaplerami . Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Samoobrona musi przywrócić Polsce uczciwość 29.09.06, 11:35 I niech się posłanka Beger uczciwości trzyma do końca życia! A inni członkowie Samoobrony niech biorą z niej przykład! -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit4 Re: Samoobrona musi przywrócić Polsce uczciwość 29.09.06, 11:42 Naukowo! Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Samoobrona musi przywrócić Polsce uczciwość 29.09.06, 12:26 Jolu, ty nie pierwszy raz odpowiadasz na mój post tak, że ja nie wiem do końca o co chodzi. Jak byś odpowiedziała bankowo! (=na bank), to nie prosiłbym o wyjaśnienia, a tak muszę zapytać: co naukowo? -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: "Le Soir": Renata Beger katem polskiej polity 30.09.06, 00:00 Ale wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
mooomin Wybierzmy godnych reprezentantow Polski 29.09.06, 10:52 Chyba lepiej sie bedziecie czuli, jesli na arenie miedzynarodowej beda widoczni ludzie, ktorcyh darzycie szacunkiem. Wszystko zalezy od was. Musicie tylko glosowac. To przeciez tak niewiele... Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Wykopki już 12 listopada - będzie okazja wybrać 29.09.06, 10:56 O ile nie będziecie znów słuchali Rydzyków, którym zależy na tym, abyście pozostali durniami rządzonymi przez bezwględnych Kaczyńskich i Giertychów. Odpowiedz Link Zgłoś
rabi_srulek Najpierw lustracja. Tego komuchy sie boja 29.09.06, 12:33 Polske trzeba przede wszystkim wyczyscic z zydokomuny - "autorytetow moralnych" pokroju michnika, kuronia, geremka, litynskiego i innych UBeckich drani. "Afera" z tasmami wybuchla dokladnie na poczatku procesu UBeka plk Lesiaka i tuz przed otwarciem "archiwow Y". Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Jaki naród - tacy jego przedstawiciele 29.09.06, 10:54 a naród jest taki jakim został wychowany, ukształtowany, wykształcony czy jak tam chcecie to nazwać. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Jakoś "wyładniała" na zdjęciach Wyborczej 29.09.06, 10:56 Teraz GW lubi Renię Beger więc wynajduje jej lepsze zdjęcia do publikacji w interneci. Renia Beger - nowa idolka Gazety Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Hej, cenzor - co ci mizerna uroda Maryski K. wadzi 29.09.06, 12:08 czyzbys kochankiem tej Kowalskiej zostal? Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja PiSoautodestrukcja nie wymaga kata. Oni sami się 29.09.06, 10:57 zniszczą, rozpadną, pozjadają - w międzyczasie zdązą Polskę zepsuć. Renia to tylko przyspieszyła i chwała jej za to - po raz pierwszy coś dla kraju zrobiła. Zmieńmy Polskę, jej wizerunek międzynarodowy. Głosujmy! Głosujmy codziennie jeśli sytuacja tego będzie wymagała. Przyłączci9e się do ruchu CYBERDEMOKRACJA! Odpowiedz Link Zgłoś
7czester7 Re: PiSoautodestrukcja nie wymaga kata. Oni sami 29.09.06, 11:05 A czy są jeszcze inne gazety, czy tylko lewicowa Le Soir? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: PiSoautodestrukcja nie wymaga kata. Oni sami 29.09.06, 11:57 Sa inne ale tam zyd Ungier nie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud ### skorumPowani i Skompromitowani ############### 29.09.06, 11:08 wykopac ich z sejmu... --- religiapokoju.blox.pl/2006/09/Blog-Jezusa.html Odpowiedz Link Zgłoś
tarura "Le Soir" naczelnym analitykiem polskiej polityki 29.09.06, 11:20 a coz to takiego ten lesuar? Odpowiedz Link Zgłoś
oblesnik Re: "Le Soir" naczelnym analitykiem polskiej poli 29.09.06, 11:36 Wiedzialbys gdybys nie trzymal glowy w PIS-uarze. Odpowiedz Link Zgłoś
chumazik To taki szmatławiec, w którym tanie dziwki, 29.09.06, 11:56 jak je klient bez gumki wyd...czy i za to nie dozapłaci, mogą za darmochę wydrukować swoje żale. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Lepper bedzie Premierem , może Prezydentem 29.09.06, 11:28 Warto posłuchać tej opinii z zewnątrz. My jakoś w ferworze "walki" skupiamy sie na "Kaczorach" ,Tusku , Rokicie i nie zauważamy ,ze strona "solidarnościowa" (zarówno PO jak i PiS)praktycznie robi wszystko aby dać na tacy władzę Lepperowi. Słyszałem kiedyś na "Pace" krakowskiej taką piosenke z morałem :że "zawsze chamstwo wygrywa ,gdy kłóci sie inteligencja". Odpowiedz Link Zgłoś
oblesnik Re: Lepper bedzie Premierem , może Prezydentem 29.09.06, 11:39 U kartofli inteligencji tyle, co brudu za paznokciami. Natomiast ich wysoka kulture widac jak na dloni - nawet Lepper ma wyzsza. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit4 Re: Lepper bedzie Premierem , może Prezydentem 29.09.06, 11:50 Słyszałem kiedyś na "Pace" krakowskiej taką piosenke z morałem :że "zawsze > chamstwo wygrywa ,gdy kłóci sie inteligencja". Z powyższej frazy,domniemam że inteligencja to TY i PO i PIS? I owe konstatacje są oprobowanym status quo przez ciebie? Inteligencja to rozwiązanie problemu w rosądnym czasie. A tego czasu już nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz To stara piosenka o bitwie pod Mozgawą 29.09.06, 12:27 jola_z_dywit4 napisała: > Słyszałem kiedyś na "Pace" krakowskiej taką piosenke z morałem :że "zawsze > > chamstwo wygrywa ,gdy kłóci sie inteligencja". > > Z powyższej frazy,domniemam > że inteligencja to TY i PO i PIS? > > I owe konstatacje są oprobowanym status quo przez ciebie? > > > Inteligencja to rozwiązanie problemu w rosądnym czasie. > A tego czasu już nie ma! To cytat z piosenki kabaretowej. Piosenka była o "bratobójczej" bitwie pod Mozgawą pomiedzy rycerstwem małopolskim i wielkopolskim. Bitwy nikt "ne wygrał" , naczelni wodzowie (Mieszko III i Goworek) "legli",poległo wielu rycerzy. Ale wzbogacili sie "chlopki ze wsi Mozgawa" , którzy szybko oczyscili pobojowisko i trupy z cennych rzeczy. Analogia z dzisiejszą sytuacją się sama nasuwa. Ludzie , którzy wywalczyli wolność i demokrację ( inteligencja w sensie grupy społecznej ) będący dziś w PO i PiS-e "wyrzynaja się" a Leper ( wybacz ,ale trudno go zaliczyć do grupy społecznej "inteligencja") na tym korzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
ella115 Re: "Le Soir": Renata Beger katem polskiej polity 29.09.06, 11:44 Dokladnie jakie rzady jacyludzie taki kraj. Skoro pozwolilismy na taka sytuacje to teraz.. nie ma co plakac, tylko do roboty sie zabrac, bo sami sobie wstyd przynosimy. Odpowiedz Link Zgłoś
chumazik "Le Soir": niech lepiej wróci do swojej 29.09.06, 11:45 tradycyjnej tematyki, bo relacje z Polski coś im nie wychodzą. Niech dalej drukuje żale ulicznych dziwek, którym klient za "bez gumki" ekstra nie zapłacił. Odpowiedz Link Zgłoś
wysokiktos Renata Beger katem polskiej polityki 29.09.06, 11:50 "Beger katem polskiej polityki". Przeczytajcie to piec razy, moze zrozumiecie skad ten smiech :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Łże-Kaczyński 29.09.06, 11:59 Jaki Kaczyński-taka demokracja. Czyli będziemy w tym trwać do czasu odejścia PiSu. Ile jeszcze.? Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa "Le Soir": Renata Beger katem polskiej polityki 29.09.06, 12:14 Dziś o godz. 1.30 wróciłam z Belgii, przez cały czas polskie "warcholstwo" obserwowałam z "tamtej" strony i możecie mi wierzyc, nikt się tam nie ekscytuje wydarzeniami w Polsce. Komentarze są przepisywane z Gazety Wyborczej i nikt nad tym nie deliberuje ani to kogo obchodzi. Natomiast Polacy z którymi spotykałam się na gruncie towarzskim, uważają sprawy za które zabrał się rząd za prawidłowośc. Nie miałam okazji rozmawiac z ludżmi uciekającymi przed /jak to nazywacie/ "kaczorami". Rozmawiałam natomiast z ludżmi, którzy do pracy w Belgii wyjechali 10, 5 lat temu a teraz chcą wrócic. Jeżeli "II Nocna Zmiana "się powiedzie a wiele wskazuje że tak, to ci ludzi nie wrócą napewno. Sama odwodzę swoich synów od tego pomysłu bo nie wyobrażam sobie ich pracy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 I kat, i Mata Hari ? Cos trzeba wybrac ! 29.09.06, 12:17 Dylemat rodem ze szpitala psychiatrycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Harlequin numer świąteczny ... 29.09.06, 12:20 powieść 1000stron pl " Od bufetowej na salony, czyli traktat o mocy sprawczej owsa w mózgu i ku..ków w oczach" story by Beger Renata, Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 Anana Kofana 29.09.06, 12:21 video.google.pl/videoplay?docid=-3420204411081798928&q=beger Odpowiedz Link Zgłoś
totus.tytus "Le PiSoir" - wymawiaj po francusku 29.09.06, 12:34 Le PiSuar, kolejny przykład łże-mediów, układu lumpenliberalnego, europederastów, żydomasonerii, spisku kominiarzy i akwizytorów. To co, panie Prezesie, co robimy? Komisja śledcza? spuszczać kurskiego z łańcucha, czy Irasiad wystarczy? A może poszczuć ich gosiewskim? Szto diełat' towariszcz prezies? Znikąd pomocy, wszyscy tylko ryją pod nami, ciemny lud przejrzał na oczy, mohery się mechacą, apokaliPISa nadciąga! trzeba będzie spakować kota, mamusię i zabawki. I co teraz? Kwa kwa kwa kwa... Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Re: "Le PiSoir" - wymawiaj po francusku 29.09.06, 12:48 Zdaje ci się to zabawne, czy tylko żałosne? Odpowiedz Link Zgłoś
paul07 Beger- to tepota umyslowa! 29.09.06, 12:55 brak wyobrazni, polotu, humoru, ciemnota,rozpacz,balagan, melina,- precz z ta ohydna baba,i jej szefem kryminalista lepperem! Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza Re: Beger- to tepota umyslowa! 29.09.06, 12:57 jak nasza demokracja Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Fakt, ale jaki jest poziom PiSuarow, skoro nawet 29.09.06, 13:52 taka tepota ich wyrolowala:) Zgroza powialo! Odpowiedz Link Zgłoś
pilsko1 "Le Soir": Renata Beger katem polskiej polityki 29.09.06, 12:58 Bałagan, głupota i hipokryzja polityków. Rację ma ten robotnik, co to pracując w wykopie (migawki z telewizji) stwierdził, że tych głupków trzeba zagnać do łopaty, to im zaraz się w głowie poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie11 "Le Soir" maj jakis polski kompleks 29.09.06, 13:40 albo tez towarzysze redaktorzy dostaja kase za promocje tej gazety. Ciekawe czy le soir cytuje GW rownie czesto? Odpowiedz Link Zgłoś
revers3 Re: "Le Soir" maj jakis polski kompleks 29.09.06, 13:47 nieraz ma sie wrazenie, ze GW nie zatrudnia juz dziennikarzy, bo po co skoro ludzie zaplaca za przedruki z innych gazet zarzad zagranicznych inwestorow z kilkoma polskimi slugusami jak Michnik najwyrazniej holduje zasadzie, ze Polacy to gesi i wszystko polkna Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Bredzisz, jak niezdrowy ...Kaczy kuper:) /n 29.09.06, 15:14 Bo przeciez Unger to twoj bratanek.Wiesz co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 Nie wiem - nie czytalem. Bratanka nie mam, a 30.09.06, 00:22 siostrzeniec wabi sie Cassidy:) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: "Le Soir" maj jakis polski kompleks 29.09.06, 15:13 Tam pracuje Leopold Unger.Kreci mase artykulow dla Gazety.To ten sam co zabronili mu wjazdu do Rosji.Nienawidzacy Slowian. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie11 Re: "Le Soir" maj jakis polski kompleks 29.09.06, 15:24 to wiele wyjasnia, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
matadeusz zaglosuj w sondazu!! 29.09.06, 13:57 www.warszawa3d.prv.pl/wybory.html - glosowanie anonimowe Odpowiedz Link Zgłoś
skrzat27 Beger z wyrokiem to kryminalistka 30.09.06, 00:52 Kryminalistka Beger z wyrokiem za falszowanie list poparcia dla niej nigdy nie powinna byc poslanka. Nie dostala takiego poparcia by nia byc.Poslanka stala sie wskutek oszustwa. Po wyroku Beger powinna byc usunieta z sejmu i zwtocic cale uposazenie, ktore otrzymala w wyniku oszustwa. Odpowiedz Link Zgłoś