Dodaj do ulubionych

Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczął ...

30.09.06, 14:25
,,Agata Krzykliwa,, i ,,Nina nie do zdarcia,, - POLSAT chce oglosic
upadlosc ???
Obserwuj wątek
    • orcheystra Re: Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczą 01.10.06, 00:35
      Solorz, po jaką cholerę ci to zidiocenie?
      Zastanów się, Solorz.
      Idiotek jest cała masa.
      • maciekjakcholera Re: Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczą 01.10.06, 13:46
        agatka mlynarska? krolowa imprez prowincjonalnych? no coz widocznie tego
        polsatowi trzeba
        • robertw18 Może doradzi dobrze, ale niech nie robi programów. 01.10.06, 18:05
          Polsat przegapił pomysł "Tańca z gwiazdami". Dał się też chyba otumanić wizją,
          że polscy kopacze piłki są tak dobrzy, że wzbudzą powszechną ciekawość do
          rozgrywek MŚ. W tym drugim p. Terentiew by nie doradziła, a można też mieć
          wątpliwości, czy dobrze zna upodobania przeciętnych polskich widzów, zwłaszcza
          młodych.
          Pozdr.
          • wd_07 Re: Może doradzi dobrze, ale niech nie robi progr 02.10.06, 00:36
            Znaczy że teraz odkąd jest Młynarska i Terentiew, Polsat zacznie transmitować
            westiwale kresowiakow, cyganów, w Mrągowie, w mikołajkach i kto tam jeszcze wie
            gdzie ;)?

Pamiętam, że Polsat miał aspirację do zainteresowania sobą ludzi w miarę
            inteligentnych, ale przyjęcie starej gwardii z TVP, wznowienie "Kiepskich",
            prezentowanie średniośmiesznych kabaretów i puszczanie programów Wiśniewskiej
            temu przeczy.

Widać już na zawsze Polsat zostanie zaszufladkowany jako telewizja odgrzewanych
            mega hitów i super ekstra klap programowych.

A Terentiew proponuję już emeryturkę wcześniejszą albo jakąś ciepłą posadkę w
            jakimś zarządzie byle nie miała wpływu na emitowane programy!

PS: Brakuje tylko żeby Grazyna Torba Torbicka przeszła do innej tv ;)
    • robertrobert2 Re: Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczą 01.10.06, 13:49
      i nina qrentiew :(((
    • kelob3 dlaczego nie do TVN? 01.10.06, 13:59
      wszystkie szuje gromadza sie w TVN-e wiec dlaczego nie tam?
      • po.papraniec Re: dlaczego nie do TVN? 01.10.06, 15:32
        Nie ten wydział. TW zygmunt podpadał pod mjr. Ninę a nie ppłk Walthera.
        No a teraz trafiła się okazja do drobnego rewanżu...
    • o90 Nina a kto cie lubi i podziwia stara szpeto??? 01.10.06, 14:04
      chyba tylko ci co ci robili za plecy
      bo trzeba miec niesamowite plecy zeby z taka paszcza pokazywac sie na wizji
      i jeszcze wieksze plecy zeby tak dlugo tak BEZNADZIEJNIE kierowac tvp2
    • jude.sauer Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczął .. 01.10.06, 14:38
      Ta stara raszpla to chce wyciągnąć kopyta na posterunku.
    • tadeusz1965 Paskudne babsko. Moze i ma ona umiejetnosci 01.10.06, 15:03
      menedzerskie, ale jako prowadzaca programy TV jest beznadziejna. W Bezludnej
      wyspie osiaga szczyty wazeliniarstwa i zglizdowacenia. To nie jest twarz do
      telewizji
    • polemista_x Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczął .. 01.10.06, 15:17
      Wojewódzki gdy się dowiedział, że Terentiew przychodzi do Polsatu to poszedł do
      TVN i już nie będzie fanem Niny.
      W Polsacie będzie kreować swojego męża i też załatwi mu intratny kontrakt.
    • zj3591 Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczął .. 01.10.06, 15:37
      Przeczytałem ten cały post i stwierdzam -Ci panowie to mają szczęście że w tym
      momencie żyć im przyszło w kraju nad Wisłą .Gdyby to były czasy 1918-1939r paru
      z Was a może Wszyscy wąchalibyście kwiatki od spodu. Oczywiście pojedynki
      organizowałby sam Wieniawa.Panowie gdzie wychowanie, wszystko można poddawać
      krytyce ale te epitety?!
      • po.papraniec Re: Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczą 01.10.06, 15:45
        zj3591 napisał:

> Przeczytałem ten cały post i stwierdzam -Ci panowie to mają szczęście że w tym
        > momencie żyć im przyszło w kraju nad Wisłą .Gdyby to były czasy 1918-1939r paru
        > z Was a może Wszyscy wąchalibyście kwiatki od spodu. Oczywiście pojedynki
        > organizowałby sam Wieniawa.Panowie gdzie wychowanie, wszystko można poddawać
        > krytyce ale te epitety?!
        to o czym piszesz dotyczy _dam_
        a kto wg. ciebie by się bił o w. wzmiankowaną lampuzerę?
        Ty? To chyba niewidomy jesteś...
    • wlodeusz Na sznurku nie.... 01.10.06, 16:38
      Tylko na pasku!...
      • acieplik Re: Na sznurku nie.... 01.10.06, 17:46
        Witam przedmowcow,
        ciekawe, ze nikt nie zauwazyl manipulacji Gazety w tym artykuliku, a w zasadzie
        nie w nim samym, a w linku don prowadzacym, zamieszczonym na glownej
        stronie(gazeta.pl).
        otoz link zatytutulowany jest nastepujaco:
        "Nina Terentiew: W Polsacie nie chodzę na sznurku"
        wyrawana z kontekstu wypowiedz p. Terentiew ma jednoznacznie sugerowac, jakoby w
        publicznej telewizji p. Wildsztajna byla pod blizej nieokreslonym pręgierzem
        swojego przelozonego, a dopiero w Polsacie, na powrot moze oddychac pelna piersia..
        ktos, kto nie zada sobie trudu, by kliknac w ow link, nie odnajdzie kontekstu,
        ktory brzmi jednoznacznie:

- Na sznurku? Chodzi o stosunki w telewizji publicznej? (redaktor wrecz sugeruje
        odpowiedz! czy to sie nie nazywa tendencyjnościa?!)
        - Nie. Praca na etacie to uwiązanie człowieka. Bycie doradcą - nie.
        - Nie będzie Pani etatowym pracownikiem stacji?
        - Nie będę.

Gazeta niestety nie otrzymala odpowiedzi na jaka z pewnoscia czekala, p.
        Terentiew nie opowiedziala o zmianie jakosci pracy po tym jak zmienilo sie
        szefostwo publicznej TV, nie dala do zrozumienia, ze zmienia miejsce pracy, bo w
        poprzedniej byla zniewolona. Ot, mowi jasno- szuka nowych wyzwan! Co wiecej
        dodaje: nie ma dla niej znaczenia czy bedzie to Polsat, TVN, czy tez publiczna
        TVP. Zawiedziony redaktor GW, zeby artykul wpisywal sie w ogolną linie
        swiatopoglądowa reprezentowaną przez jego redakcję, ze w Polsce Pisowej dzieje
        sie zle, opatrzyl go takim, a nie innym tytulem na glownej stronie i juz z
        pewnoscia odniesie sukces w postaci tego, ze pare tysiecy ludzi nieprzeczytawszy
        artyluku pomysli: "no tak..kolejni ludzie uciekaja od tych okrutnych ciemięzcow
        co dorwali sie do wladzy"..
        i tak Michnik syty, i GW cala(szczesliwa)

pozdrawiam
        • agaj.agaj Re: Na sznurku nie.... 01.10.06, 19:05
          Ja to oczywiscie tez zauwazylem, ale 1) Ty juz ta manipulacje GW opisales, 2)
          manipulacje GW staja sie nudne, dlatego tez pewnie przed Toba nikt na to nie
          zwrocil uwagi i dlatego moze bym i ja nic nie napisal, 3) GW calkowicie
          stracila wiarygodnosc; jest to przykre, bo kiedys ja czytalem nie tylko dla
          wiadomosci, ale tez i komentarzy; najlepsze co zostalo z GW to niezle forum -
          tu przynajmniej jest pluralizm pogladow; 4) Terentiew jest mi calkowicie
          obojetna.
    • michalparadowski Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczął .. 01.10.06, 16:45
      To bardzo dobrze, bo ta TV publiczna, pod kierunkiem p.Krukówny zejdzie na
      zupełne dziady. Dlaczego? Ano dlatego, że biedni i naiwni zwolennicy PIS-u,
      najczęściej nie płacą abonamentu. No i program TV publicznej jest tak
      fascynujący, że wszyscy reklamodawcy (forsodawcy) uciekną, zwłaszcza, jeśli
      wzorcem dla TV, zacznie być telewizja Trwam!
      Moja matka mawiała: "jak Pan Bóg chce kogoś ukarać, to mu rozum odbiera".
      Niestety, nie zdążyła mnie poinformować, co się dzieje, kiedy do władzy
      dochodzą mali ludzie bez rozumu. Widać wychowana w normalnym, przedwojennym
      świecie, nie brała takiej możliwości pod rozwagę!
      • czwarty-tenor Re: Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczą 01.10.06, 17:03
        > To bardzo dobrze, bo ta TV publiczna, pod kierunkiem p.Krukówny zejdzie na
        > zupełne dziady.
        starsze panie ci się podobają, zboczeńcu?
        • cagligostro Re: Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczą 01.10.06, 17:14
          Na reszcie ktos zaczal przewietrzac tvp.jak dlugo mozna ogladac te same twarze?
          czas na mlodych ludzi nie zwiazanych z komuszkami z sld,ale jak widac telewizje
          prywatne staly sie przechowalnia dla czerwonych dziennikarzy.najpierw durczok
          w tvn(ciagnie fakty na dno),teraz nina w polsacie(polsat to juz calkowite dno,a
          teraz z balastem tej babki zatonie),powiem wam tylko jedno zdupczajcie na
          smietnik historii gdzie wasze miejsce.
          • pmonroe Fajnie ze ich juz nie bedzie !!! 01.10.06, 17:24
            Sprawa jasna - ich formula w TV panstwowej sie wyczerpala,
            jak ktos jest masochista i chce placic z wlasnej kieszeni za ogladanie tych
            kobiecin w prywatnej stacji - to sprawa indiwidualna,
            ja ich zalowac nie bede a i o zlaozeniu Polsatu tez nie mysle.
      • jaac-p Re: Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczą 02.10.06, 01:01
        A bogaci i inteligentni (?) zwolennicy PO , a także ich sojusznicy z SLD i
        Samoobrony płacą abonament?
    • t-1984 Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczął .. 01.10.06, 17:44
      Skąd Pani wie czy w Polsacie nie chodzą na sznurku skoro Pani jeszcze tam nie
      zaczęła pracować.Pani weżmie przykład z Lisa.Pracował w TVN i był kimś kto mial
      osobowość teraz traci twarz, to już nie jest ten sam Lis a nawet
      lisiatko.Wyraznie zeszlo z niego powietrze ,coraz bardziej zbliża sie do rynsztoku.
    • zwiatrem1 Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczął .. 01.10.06, 17:50
      Ta pani plecie trzy po trzy to kiesa zdecydowala!!!!!!!!!!!!!
    • unamatita Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczął .. 01.10.06, 18:25
      Widzom Polsatu współczujemy
      u.
    • stokrotka1181 Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczął .. 01.10.06, 18:56
      Drodzy Forumowicze,
      jesteście okropni.
      Jesli chcecie obejrzeć zgrabne dziewczyny, to są mozliwości: dziewczyny w
      bikini, albo inne możliwości (pozostawiam waszym twórczym umysłom).
      Nina Terentiew jest bardzo inteligentnym i ciekawym człowiekiem. I nie jest
      ważne jak wygląda.
      Jak wygladaja Wasi dziadkowie, czy z powodu ich wyglądu nie chcecie sie z nimi
      spotykać i rozmawiać. A fe.
      Uważam, że Polsat tylko zyska na jej obecności.
      A wam drodzy forumowicze, proponuję chwilę na zastanowienie z użyciem mózgu.
      • leo48 Re: Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczą 01.10.06, 20:57
        Chyba tylko najstarsi widzowie pamiętają czasy, kiedy Terentiew tworzyła i
        prowadziła program XYZ, któremu inteligencji rzeczywiście nie można było
        odmówić. Potem już była tylko stroma równia pochyła. Polsat jest naturalnym
        tego uwieńczeniem.
    • sarhenziel Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczął .. 01.10.06, 21:14
      Niech chodzi luzem i tak nie oglądam Polsatu i mam nadzieję,
      że nigdy już tej tłustej mordy nie będę oglądał.
    • marek123481 won do moskwy.... 01.10.06, 23:10
      ...
    • andrzej26 Re: Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczą 01.10.06, 23:42
      Polsat wróci zatem do plebejskich klimatów. Zamiast disco polo będą gale
      piosenki biesiadnej i "wysoka kultura" na poziomie Ich Troje i Golec Uorkestra.
      A także rozmowy z aktorami o dupie Maryni. Nie wydaje mi się żeby to mogło
      przyciągnąć widownię która odpłynęła do TVN.
    • lze_elita.72 A ja chce by p.Terentiew zrobila sobie lifting. 01.10.06, 23:44
      Wiek emrytalny - przy jej placy - naprawde nie usprawiedliwia takiego
      zaniedbania;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka