jakez55 30.09.06, 14:25 ,,Agata Krzykliwa,, i ,,Nina nie do zdarcia,, - POLSAT chce oglosic upadlosc ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orcheystra Re: Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczą 01.10.06, 00:35 Solorz, po jaką cholerę ci to zidiocenie? Zastanów się, Solorz. Idiotek jest cała masa. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekjakcholera Re: Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczą 01.10.06, 13:46 agatka mlynarska? krolowa imprez prowincjonalnych? no coz widocznie tego polsatowi trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Może doradzi dobrze, ale niech nie robi programów. 01.10.06, 18:05 Polsat przegapił pomysł "Tańca z gwiazdami". Dał się też chyba otumanić wizją, że polscy kopacze piłki są tak dobrzy, że wzbudzą powszechną ciekawość do rozgrywek MŚ. W tym drugim p. Terentiew by nie doradziła, a można też mieć wątpliwości, czy dobrze zna upodobania przeciętnych polskich widzów, zwłaszcza młodych. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wd_07 Re: Może doradzi dobrze, ale niech nie robi progr 02.10.06, 00:36 Znaczy że teraz odkąd jest Młynarska i Terentiew, Polsat zacznie transmitować westiwale kresowiakow, cyganów, w Mrągowie, w mikołajkach i kto tam jeszcze wie gdzie ;)? Pamiętam, że Polsat miał aspirację do zainteresowania sobą ludzi w miarę inteligentnych, ale przyjęcie starej gwardii z TVP, wznowienie "Kiepskich", prezentowanie średniośmiesznych kabaretów i puszczanie programów Wiśniewskiej temu przeczy. Widać już na zawsze Polsat zostanie zaszufladkowany jako telewizja odgrzewanych mega hitów i super ekstra klap programowych. A Terentiew proponuję już emeryturkę wcześniejszą albo jakąś ciepłą posadkę w jakimś zarządzie byle nie miała wpływu na emitowane programy! PS: Brakuje tylko żeby Grazyna Torba Torbicka przeszła do innej tv ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert2 Re: Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczą 01.10.06, 13:49 i nina qrentiew :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 dlaczego nie do TVN? 01.10.06, 13:59 wszystkie szuje gromadza sie w TVN-e wiec dlaczego nie tam? Odpowiedz Link Zgłoś
po.papraniec Re: dlaczego nie do TVN? 01.10.06, 15:32 Nie ten wydział. TW zygmunt podpadał pod mjr. Ninę a nie ppłk Walthera. No a teraz trafiła się okazja do drobnego rewanżu... Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Nina a kto cie lubi i podziwia stara szpeto??? 01.10.06, 14:04 chyba tylko ci co ci robili za plecy bo trzeba miec niesamowite plecy zeby z taka paszcza pokazywac sie na wizji i jeszcze wieksze plecy zeby tak dlugo tak BEZNADZIEJNIE kierowac tvp2 Odpowiedz Link Zgłoś
jude.sauer Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczął .. 01.10.06, 14:38 Ta stara raszpla to chce wyciągnąć kopyta na posterunku. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1965 Paskudne babsko. Moze i ma ona umiejetnosci 01.10.06, 15:03 menedzerskie, ale jako prowadzaca programy TV jest beznadziejna. W Bezludnej wyspie osiaga szczyty wazeliniarstwa i zglizdowacenia. To nie jest twarz do telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
polemista_x Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczął .. 01.10.06, 15:17 Wojewódzki gdy się dowiedział, że Terentiew przychodzi do Polsatu to poszedł do TVN i już nie będzie fanem Niny. W Polsacie będzie kreować swojego męża i też załatwi mu intratny kontrakt. Odpowiedz Link Zgłoś
zj3591 Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczął .. 01.10.06, 15:37 Przeczytałem ten cały post i stwierdzam -Ci panowie to mają szczęście że w tym momencie żyć im przyszło w kraju nad Wisłą .Gdyby to były czasy 1918-1939r paru z Was a może Wszyscy wąchalibyście kwiatki od spodu. Oczywiście pojedynki organizowałby sam Wieniawa.Panowie gdzie wychowanie, wszystko można poddawać krytyce ale te epitety?! Odpowiedz Link Zgłoś
po.papraniec Re: Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczą 01.10.06, 15:45 zj3591 napisał: > Przeczytałem ten cały post i stwierdzam -Ci panowie to mają szczęście że w tym > momencie żyć im przyszło w kraju nad Wisłą .Gdyby to były czasy 1918-1939r paru > z Was a może Wszyscy wąchalibyście kwiatki od spodu. Oczywiście pojedynki > organizowałby sam Wieniawa.Panowie gdzie wychowanie, wszystko można poddawać > krytyce ale te epitety?! to o czym piszesz dotyczy _dam_ a kto wg. ciebie by się bił o w. wzmiankowaną lampuzerę? Ty? To chyba niewidomy jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
acieplik Re: Na sznurku nie.... 01.10.06, 17:46 Witam przedmowcow, ciekawe, ze nikt nie zauwazyl manipulacji Gazety w tym artykuliku, a w zasadzie nie w nim samym, a w linku don prowadzacym, zamieszczonym na glownej stronie(gazeta.pl). otoz link zatytutulowany jest nastepujaco: "Nina Terentiew: W Polsacie nie chodzę na sznurku" wyrawana z kontekstu wypowiedz p. Terentiew ma jednoznacznie sugerowac, jakoby w publicznej telewizji p. Wildsztajna byla pod blizej nieokreslonym pręgierzem swojego przelozonego, a dopiero w Polsacie, na powrot moze oddychac pelna piersia.. ktos, kto nie zada sobie trudu, by kliknac w ow link, nie odnajdzie kontekstu, ktory brzmi jednoznacznie: - Na sznurku? Chodzi o stosunki w telewizji publicznej? (redaktor wrecz sugeruje odpowiedz! czy to sie nie nazywa tendencyjnościa?!) - Nie. Praca na etacie to uwiązanie człowieka. Bycie doradcą - nie. - Nie będzie Pani etatowym pracownikiem stacji? - Nie będę. Gazeta niestety nie otrzymala odpowiedzi na jaka z pewnoscia czekala, p. Terentiew nie opowiedziala o zmianie jakosci pracy po tym jak zmienilo sie szefostwo publicznej TV, nie dala do zrozumienia, ze zmienia miejsce pracy, bo w poprzedniej byla zniewolona. Ot, mowi jasno- szuka nowych wyzwan! Co wiecej dodaje: nie ma dla niej znaczenia czy bedzie to Polsat, TVN, czy tez publiczna TVP. Zawiedziony redaktor GW, zeby artykul wpisywal sie w ogolną linie swiatopoglądowa reprezentowaną przez jego redakcję, ze w Polsce Pisowej dzieje sie zle, opatrzyl go takim, a nie innym tytulem na glownej stronie i juz z pewnoscia odniesie sukces w postaci tego, ze pare tysiecy ludzi nieprzeczytawszy artyluku pomysli: "no tak..kolejni ludzie uciekaja od tych okrutnych ciemięzcow co dorwali sie do wladzy".. i tak Michnik syty, i GW cala(szczesliwa) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: Na sznurku nie.... 01.10.06, 19:05 Ja to oczywiscie tez zauwazylem, ale 1) Ty juz ta manipulacje GW opisales, 2) manipulacje GW staja sie nudne, dlatego tez pewnie przed Toba nikt na to nie zwrocil uwagi i dlatego moze bym i ja nic nie napisal, 3) GW calkowicie stracila wiarygodnosc; jest to przykre, bo kiedys ja czytalem nie tylko dla wiadomosci, ale tez i komentarzy; najlepsze co zostalo z GW to niezle forum - tu przynajmniej jest pluralizm pogladow; 4) Terentiew jest mi calkowicie obojetna. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczął .. 01.10.06, 16:45 To bardzo dobrze, bo ta TV publiczna, pod kierunkiem p.Krukówny zejdzie na zupełne dziady. Dlaczego? Ano dlatego, że biedni i naiwni zwolennicy PIS-u, najczęściej nie płacą abonamentu. No i program TV publicznej jest tak fascynujący, że wszyscy reklamodawcy (forsodawcy) uciekną, zwłaszcza, jeśli wzorcem dla TV, zacznie być telewizja Trwam! Moja matka mawiała: "jak Pan Bóg chce kogoś ukarać, to mu rozum odbiera". Niestety, nie zdążyła mnie poinformować, co się dzieje, kiedy do władzy dochodzą mali ludzie bez rozumu. Widać wychowana w normalnym, przedwojennym świecie, nie brała takiej możliwości pod rozwagę! Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty-tenor Re: Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczą 01.10.06, 17:03 > To bardzo dobrze, bo ta TV publiczna, pod kierunkiem p.Krukówny zejdzie na > zupełne dziady. starsze panie ci się podobają, zboczeńcu? Odpowiedz Link Zgłoś
cagligostro Re: Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczą 01.10.06, 17:14 Na reszcie ktos zaczal przewietrzac tvp.jak dlugo mozna ogladac te same twarze? czas na mlodych ludzi nie zwiazanych z komuszkami z sld,ale jak widac telewizje prywatne staly sie przechowalnia dla czerwonych dziennikarzy.najpierw durczok w tvn(ciagnie fakty na dno),teraz nina w polsacie(polsat to juz calkowite dno,a teraz z balastem tej babki zatonie),powiem wam tylko jedno zdupczajcie na smietnik historii gdzie wasze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pmonroe Fajnie ze ich juz nie bedzie !!! 01.10.06, 17:24 Sprawa jasna - ich formula w TV panstwowej sie wyczerpala, jak ktos jest masochista i chce placic z wlasnej kieszeni za ogladanie tych kobiecin w prywatnej stacji - to sprawa indiwidualna, ja ich zalowac nie bede a i o zlaozeniu Polsatu tez nie mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p Re: Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczą 02.10.06, 01:01 A bogaci i inteligentni (?) zwolennicy PO , a także ich sojusznicy z SLD i Samoobrony płacą abonament? Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczął .. 01.10.06, 17:44 Skąd Pani wie czy w Polsacie nie chodzą na sznurku skoro Pani jeszcze tam nie zaczęła pracować.Pani weżmie przykład z Lisa.Pracował w TVN i był kimś kto mial osobowość teraz traci twarz, to już nie jest ten sam Lis a nawet lisiatko.Wyraznie zeszlo z niego powietrze ,coraz bardziej zbliża sie do rynsztoku. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczął .. 01.10.06, 17:50 Ta pani plecie trzy po trzy to kiesa zdecydowala!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczął .. 01.10.06, 18:25 Widzom Polsatu współczujemy u. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka1181 Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczął .. 01.10.06, 18:56 Drodzy Forumowicze, jesteście okropni. Jesli chcecie obejrzeć zgrabne dziewczyny, to są mozliwości: dziewczyny w bikini, albo inne możliwości (pozostawiam waszym twórczym umysłom). Nina Terentiew jest bardzo inteligentnym i ciekawym człowiekiem. I nie jest ważne jak wygląda. Jak wygladaja Wasi dziadkowie, czy z powodu ich wyglądu nie chcecie sie z nimi spotykać i rozmawiać. A fe. Uważam, że Polsat tylko zyska na jej obecności. A wam drodzy forumowicze, proponuję chwilę na zastanowienie z użyciem mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
leo48 Re: Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczą 01.10.06, 20:57 Chyba tylko najstarsi widzowie pamiętają czasy, kiedy Terentiew tworzyła i prowadziła program XYZ, któremu inteligencji rzeczywiście nie można było odmówić. Potem już była tylko stroma równia pochyła. Polsat jest naturalnym tego uwieńczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
sarhenziel Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczął .. 01.10.06, 21:14 Niech chodzi luzem i tak nie oglądam Polsatu i mam nadzieję, że nigdy już tej tłustej mordy nie będę oglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: Terentiew: Chcę, żeby potencjał Polsatu zaczą 01.10.06, 23:42 Polsat wróci zatem do plebejskich klimatów. Zamiast disco polo będą gale piosenki biesiadnej i "wysoka kultura" na poziomie Ich Troje i Golec Uorkestra. A także rozmowy z aktorami o dupie Maryni. Nie wydaje mi się żeby to mogło przyciągnąć widownię która odpłynęła do TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.72 A ja chce by p.Terentiew zrobila sobie lifting. 01.10.06, 23:44 Wiek emrytalny - przy jej placy - naprawde nie usprawiedliwia takiego zaniedbania;) Odpowiedz Link Zgłoś