battosai Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po.. 02.10.06, 09:54 Pieśń "Boże coś Polskę" została napisana na cześć cara Aleksandra. Chichot historii? Odpowiedz Link Zgłoś
krystynaw3 Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po.. 02.10.06, 09:55 Boże, czy ci wielce wierzący katolicy stracili już resztki rozumu.Zachowanie premiera Kaczyńskiego to wstyd dla Polski i nadchodzące nieszczęście dla Polaków. Kto nie z nimi to na szubienicę.Jakim prawem wypowiadają się za 60 % nie biorących udziału w wyborach i tą resztę , która nie zwyciężyła ale nie jest za tymi pomysłami chorych ludzi i dewiatów z PiS i LPR. To przecież wyrasta nie komunizm ale coś znacznie gorszego. Boże chroń Polske przed tymi "uzdrowicielami" bo przestane w Ciebie wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po.. 02.10.06, 09:57 Towarzysz pierwszy sekretarz Jarosław Kaczyński niech żyje. Partia Jarek, Jarek partia, i tak oto, nieznacznie ale nieuchronnie IV RP zmieniła się w PRL bis. Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm kaligrafia :) 02.10.06, 09:57 charakter pisma na transparencie ze zdjecia jest cudny :) Odpowiedz Link Zgłoś
majchel Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po.. 02.10.06, 10:00 niech sie wezmie za gospodarke panstwa a nie za wojenki w kraju bo jak narazie zamiast budowac to wszystko niszczy jeszcze troche i jarus zacznie kasac lesia Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.st37 Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po.. 02.10.06, 10:02 Straszne to ! Co to za ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda czy kaczor osobiscie sporzadza liste wrogow? 02.10.06, 10:05 czolowy NKWDzista! Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po.. 02.10.06, 10:05 Szczesliwie rosnie grono jego wrogow.Jest nadzieja,ze blizniaki skoncza marnie - na smietniku historii.Bo w rzeczy samej to oni sa obiektywnie wrogami Narodu Polskiego.Prowadza Polske na manowce.Bogu dziekowac,ze madrzejsi i mlodsi wyjezdzaja z tego prywatnego folwarku blizniakow. Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Kaczyński jest jednym z najgorszych wrogów Polski 02.10.06, 10:08 ...zbiera mu się na trybunał stanu. Chyba nawet komuniści nie potrafili tak podzielić społeczeństwa, choć retoryka podobna. W niszczeniu to on jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Kaczyński jest jednym z najgorszych wrogów Po 02.10.06, 11:00 Kaczyński pod Trybumał Stanu.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paradoks_04_rp j. kaczyński_premier 02.10.06, 10:16 j. kaczyński_premier: "Prawo i Sprawiedliwość prowadzi z posłami, czyli z reprezentantami narodu, rozmowy dotyczące poparcia dla naszego rządu. Poparcia dla zmian. I właśnie jedna z takich rozmów została wykorzystana dla prowokacji. Była ona prowadzona w normalnym trybie, w sprawach, które zwykle są omawiane w trakcie tego rodzaju rokowań. Nazywanie takich rokowań korupcją jest kłamstwem. Jest hipokryzją." wiadomosci.wp.pl/kat,59634,wid,8526543,wiadomosc.html?ticaid=126da --- "żadne krzyki nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne" (j. kaczyński) Odpowiedz Link Zgłoś
gczern Co kropelka sklei sklei......... 02.10.06, 10:16 żadna demokracja nie doklei a tyłki mają już do stołków na fest, zamieniamy się w Polsce Bieruta ...reka zostanie odcięta, prymitywni faszyści zaczynają walić pięścią w stół bo stawką są olbrzymie pieniądze i wpływy i świadomość że mieli być lepsi od komuchów a okazali się co najwyżej tacy sami Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi rzeczywiście, trudno się rozstawać z dużymi pienię 02.10.06, 10:29 dzmi :( Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi ...a mówiłem już że w polityce trzeba być twardym 02.10.06, 10:22 a nie miętkim ch.jem robionym i jakoś wcześniej nic nie słyszałem o jakimś nagłaśnianiu i nawoływaniu się w celu demonstracji a zebrało się tyle tysięcy ludzi nie dziwne to ??? a 7.10 to będzie Miss Delikatności i Gracji czy co ? i ilu się ich zbierze - 1500 ? 100 ? 900 ? Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Re: ...a mówiłem już że w polityce trzeba być twa 02.10.06, 10:32 igerizi napisała: > a nie miętkim ch.jem robionym > > i jakoś wcześniej nic nie słyszałem o jakimś nagłaśnianiu i nawoływaniu się w > celu demonstracji a zebrało się tyle tysięcy ludzi > nie dziwne to ??? Ani trochę. Po prostu ściągnięto tylko sprawdzonych i zaufanych towarzyszy. To był wyreżyserowany seans nienawiści i nie mogli sobie pozwolić na obecność kogolwiek niepewnego. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Użyłeś niechcący ojczystego języka??? 02.10.06, 10:56 Może ty "dumajesz", ja myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: ...a mówiłem już że w polityce trzeba być twa 02.10.06, 11:00 Twardym to trzeba będzie być, jak się rozpadną finanse publiczne. Na razie PiS nie robi niczego by nas od tej katastrofy uchronić, wręcz przeciwnie. Jeśli wierzyć opracowaniom socjologicznym NAJBARDZIEJ uderzy to w elektorat PiS. No, ale jak komuś imponuje "twarda" władza... Odpowiedz Link Zgłoś
pizza Re: Jarosław Kaczyński zapowiada walkę 02.10.06, 10:18 ja mogę wyjść na solówkę z Jarkiem ( mogę mieć zawiązane oczy i jedną rękę) Odpowiedz Link Zgłoś
drogibronislaw Lumpenliberały z Platformy toną, Bolek ratuj!!!!! 02.10.06, 10:18 Odpowiedz Link Zgłoś
lucky7pl Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po.. 02.10.06, 10:19 o kvrwa ... wiece poparcia, wichrzyciele. czym to się różni od propagandy prl ? niczym ! Odpowiedz Link Zgłoś
pendykmim Jarosław Kaczyński zapowiada walkę z wrogami Po.. 02.10.06, 10:20 "- Właśnie chciano nas okłamać, jedna z naszych ulubionych telewizji (chodziło o TVN) podała, że są nas tu tylko dwa tysiące. Tak chce się zniszczyć IV RP - ogłosił konferansjer. Uczestników wiecu było około 4 tys." TO ZNACZY WSZYSCY ZWOLENNICY PiS I IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
drogibronislaw Lumpenliberały z Platformy toną, Tomek Lis ratuj!! 02.10.06, 10:20 Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 nowa mutacja czerwonej zarazy...PISokomuna !!!!!! 02.10.06, 10:25 na czele z Towrzyszami Kaczyńskimi! Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko Czy PSL sie skundli z PiS ? 02.10.06, 10:21 Dzisiaj maja 5 % i ida w gore ! Po romansie z PiS wyjda jak SO - na pole ! Mozna sie sprzedac dla chwilowej radosci! Tylko jak sie ma ponad 100 lat to trzeba miec chociaz odrobine rozumu! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Odwróćmy pytanie: 02.10.06, 10:30 Czy to PiS się skundli z PSL? Ludowcy przez 6 lat rządzili w koalicji z SLD (tzw. "postkomuną"). Waldemar Pawlak był jednym z bohaterów "antypolskiej" "nocnej zmiany". No i ten ZSLowski rodowód... Z punktu widzenia PiS, PSL powinno plasować się gdzieś pomiędzy SLD a SamooBroną - koalicjant jakiego ze świecą szukać... Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Kaczor zapowiada walkę z wiatrakami.Dla tego kurdu 02.10.06, 10:22 pla wszyscy nie pis-dzielcy to wrogowie.aaaaaaaniech raczej walczy ze swoją głupotą,to jest jego największy wróg.Niech się bije...z włassnymi myślami.Spędzili durniów z całewgo kraju.4 tys.durniów z psychiczną Walentynowicz i chorym z nienawiści Gwiazdą,to nie tak dużo .Tyle miejsc w szpitalach się znajdzie,aci od tego bezwstydnego klechy z Torunia,co okradł Stocznie Gdańską znajdzie miejsce w klasztorach redemtorystów.Jacek Kurski miał troszeczkę racji:kilka tysięcy ludu kupiło jego wiec,ale "ludu głupiego"jest coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilla11 Re: Kaczor zapowiada walkę z wiatrakami.Dla tego 02.10.06, 10:25 obciach. ja sie wstydze ze musze zyc w takim kraju Odpowiedz Link Zgłoś
jar_ole Re: Kaczor zapowiada walkę z wiatrakami.Dla tego 02.10.06, 11:15 A ja się nie wstydzę - bo nie muszę Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Kaczor zapowiada walkę z wiatrakami.Dla tego 02.10.06, 11:02 Kaczyńscy to wrogowie Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
oora_boora ****Par - tia, Gie - rek, Wie - ław, Wie - sław** 02.10.06, 10:26 Prostytucja i Sutenerstwo Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi ..."-jeśli SLD nie skrewi..." - kultowy już tekst 02.10.06, 10:35 z nocnej zmiany a towarzystwo naprawdę zacne było: Donek bawi się z Lechem i Tadek też tam jest Olek powiewa flagą czerwoną a w rękach Waldka zielona jest* * - śpiewał o tym nawet Peter Gabriel Odpowiedz Link Zgłoś