Dodaj do ulubionych

Premier: Nie ma powodu do wyborów

• freelancer_1 Spójrz w lustro kartoflu! 10.10.06, 11:18
      Nie widzisz powodu? Będziesz się trzymał stołka za wszelką cenę? Niech cię szlag trafi!
    • mt7 Premier: Zrobię wszystko,w granicach przyzwoitości 10.10.06, 11:18
      Problem w tym, że już dawno wszelkie granice tej przyzwoitości zostały nie
      tylko przekroczone, ale i zlikwidowane. Nie ma więc czego przekraczać!
    • maureen2 Re: Premier: Nie ma powodu do wyborów 10.10.06, 11:21
      a co z panami z "pokoju Renaty", nadal miewają się dobrze, i marszalek sejmi
      i min.spraw, co usiłowali wyrwać posłów z objęć pana Leppera, twierdząc,że
      weksle są nieważne ?
      • koloratura1 Re: Premier: Nie ma powodu do wyborów 10.10.06, 12:07
        maureen2 napisała:

> a co z panami z "pokoju Renaty", nadal miewają się dobrze, i marszalek sejmi
        > i min.spraw, co usiłowali wyrwać posłów z objęć pana Leppera, twierdząc,że
        > weksle są nieważne ?

A nawet gdyby jednak były ważne, to - nie bój nic! - Sejm zapłaci.
    • mishak PiSuary, idźcie w PiSdu w wietrze gwizdów 10.10.06, 11:21
      rzygac sie chce jak sie na was patrzy potworki, imbecyle, lesne j.. w morde
      dziadki
    • michalparadowski Premier: Nie ma powodu do wyborów 10.10.06, 11:27
      A co nam Pan Premier powie, na temat oświadczenia p.płk. Pęcko?
      To nie jest powód do odejścia? Powiem więcej, jest to powód do pójścia!
      Domyśla się Pan Premier gdzie?
      • slodkamelba Re:Nie ma powodu do bycia nadal premierem 10.10.06, 11:33
        Naprawdę, nie ma żadnego powodu. A kot tęskni....

Boże, kiedy nas uwolnisz od tych patologii genetycznych!
    • jadwisia9 Premier: Nie ma powodu do wyborów ale ja mam dośc 10.10.06, 11:34
      Przeżyłam swoje 50 lat i mam nadzieję ,ze jeszcze troche pozyję, W takiej
      atmosferze jaką stworzył Jarosław Kaczyński myślę ,ze nie jest to mozliwe. Nie
      da się juz tego słuchac, Przestałam już kupowac gazety bo to nie ma
      najmniejszego sensu, Wiadomości w gazetach z rana są juz w południe
      nieaktualne, Ta koalicja z Samoobroną jest karygodna, Mnie wstyd za partię PiS.
      Wstyd mi za takie traktowanie opozycji,Czy w tym wieku mozliwy jest azyl?
      • qin Premier: Nie ma powodu do wyborów ale ja mam !!!!! 10.10.06, 11:39
        Jadwisia jestem starsza i trace nadzieje.Moje motto na dzis
        KOCZODUPIE SPIEPSZAJ DZIADU
    • kwakstrach Kup sobie lusterko to zobaczysz powód. 10.10.06, 11:39
      Trzeba będzie wywietrzyć kilka pomieszczeń w Warszawie.
      • 1zorro Kaczor "w ramach przyzwoitosci" wprowadzi... 10.10.06, 11:43
        nawet stan wyjatkowy i otworzy obozy koncentracyjne dla opozycji, byle sie
        tylko przy zlobie utrzymac. Maly Dzierzynski pomieszany z Goebelsem w
        kartoflisku...
      • raven40p Re: Kup sobie lusterko to zobaczysz powód. 10.10.06, 17:06
        Niewatpliwie, jeszcze po ostatnich rzadach tam nie przestalo smierdziec, a
        obecny rzad nie mial czasu tak dlugo czekac, zeby ten smrod sie sam rozwial.
        Konieczny bylby raczej generalny remont ale podnioslby sie zbyt duzy rwetes
        gdyby nowy rzad zaczal swoje rzady wlasnie od tego ;)
    • mloo "Muss brlie kaufen". 10.10.06, 11:44
    • szauwiaa Dać mu okulary! 10.10.06, 11:54
      Ślepota nie boli.
    • razorjack kur@#$#@ 23% poparcia i NIE MA POWODóW ??? 10.10.06, 11:55
      PRECZ Z KARZEłKAMI !!
      • stara_twojej_starej Re: kur@#$#@ 23% poparcia i NIE MA POWODóW ??? 10.10.06, 12:34
        razorjack napisał:

> PRECZ Z KARZEłKAMI !!

nie obrażaj karzełków. kaczyńscy to ch...e. Naród pluje im w ryj!
    • puritan Premier: Nie ma powodu do wyborów 10.10.06, 12:00
      Tak, to chyba oczywiste. Dlaczego Kaczyński miałby widzieć powód do wyborów?
      Stracić władzę w jeden dzień? Wokół same spiski, 3/4 społeczeństwa kolaboruje
      ze służbami specjalnymi PRL chcąc obalić rząd, media kłamią, obcy kapitał
      napiera, siły ciemności szczerzą kły..., oj dużo pracy czeka PiS, żeby zmienić
      ten stan rzeczy. Na razie dzielne bliźniaki mogą liczyć jedynie na wiernych
      pretorian z MW i Samoobrony.
      Pozdrawiam,
    • otosiu Premier: Nie ma powodu do wyborów 10.10.06, 12:02
      ...ALE POWODY WIDZI 70 % POLAKÓW, KTÓRZY MAJĄ DOSYĆ TYCH ZAKŁAMANYCH RZĄDÓW!!!
    • p.o.box.77 uff. kolejny tydzień na purpurowym stołku 10.10.06, 12:03
      "dziś nie widzę powodów"... a jutro to jeszcze zobaczę.
      • raven40p Re: uff. kolejny tydzień na purpurowym stołku 10.10.06, 17:07
        I miejmy nadzieje, ze kolejny tydzien w ktorym kilku czerwonych notabli
        powedruje za kratki ;)
    • lambert77 Re: Premier: Nie ma powodu do wyborów 10.10.06, 12:03
      Premier: Nie widzę powodów do wyborów - to trzeba do lekarza od oczu :)
    • yoreek Niedowidzący premier 10.10.06, 12:18
      Patrzcie Państwo, Premier nie widzi powodów do wyborów, a 1/3 obywateli widzi.
      To kto tu jest niedowidzący ?? Co innego "nie chcę i nie dopuszczę" a co innego
      "nie widzę", bo się ośmiesza.
      • 12345ty Re: Niedowidzący premier - rozmawia z PSL 10.10.06, 12:28
        Panie premierze! Nie chcemy skompromitowanego PSL w koalicji z PISem.
        Chcemy raczej nowych wyborów. Nie ma powodu do obaw, oczyścimy Sejm
        z bagiennego planktonu, PIS otrzyma większość sejmową.
        • stara_twojej_starej Re: Niedowidzący premier - rozmawia z PSL 10.10.06, 12:33
          12345ty napisał:

> z bagiennego planktonu, PIS otrzyma większość sejmową.

nie w tych wyborach, chłopiec... nie w tych, nie w następnych... a później kaczyńscy zdechną (ze starości i z nerwów), gdyż taka jest kolej rzeczy, i PiS pójdzie w PiSdu. razem z wami, oszołomami.
        • presentation1 Re: Niedowidzący premier - rozmawia z PSL 10.10.06, 13:19
          Normalnie tak.Ale....
          PO i SLD czeka na taki ruch.Potrzebna jest im zawierucha polityczna zeby reszta
          dokumentow nie ujrzala swiatla dziennego.
          Polecam wiec prawde z filmu dokumentalnego.
          video.google.com/videoplay?docid=216725698588181980
    • presentation1 SLD.............................. ................. 10.10.06, 12:27
      mialo rzad mniejszosciowy i przetrwalo kadencje.Wiec o co chodzi?Gdy PiS bedzie
      mial wiekszosc a bedzie mial, o czym wiec dyskutujemy?A ze lewiznie zyciowej
      cos sie nie podoba?Smiac sie z dziadostwa
      • presentation1 Re: SLD.............................. ........... 10.10.06, 12:29
        A swoja droga polecam film dokumentalny.
        video.google.com/videoplay?docid=216725698588181980
        Starczy klamstwa i oszustwa
        • presentation1 Re: SLD.............................. .......... 10.10.06, 12:32
          Ten film obejrzalo juz 18834 osoby.Badz nastepny.Poznaj historie wlasnego kraju.
          • stara_twojej_starej Re: SLD.............................. ......... 10.10.06, 12:35
            presentation1 napisał:

> Ten film obejrzalo juz 18834 osoby.Badz nastepny.Poznaj historie wlasnego kraju
            > .

piszesz sam ze sobą, śmieciu?
            • presentation1 Re: SLD.............................. ........ 10.10.06, 12:36
              Ten post jest dla ludzi a zwierzeta do ZOO
              • stara_twojej_starej Re: SLD.............................. ....... 10.10.06, 12:37
                presentation1 napisał:

> Ten post jest dla ludzi a zwierzeta do ZOO

wiem, że dla ludzi... dlatego dziwię się, że tu jesteś...
                • presentation1 Re: SLD.............................. ...... 10.10.06, 13:11
                  Tak sie klada ze nawet GW nie odrzuca moich postow.I za to dzieki.Gdybys Ty
                  pracowal za komuny...biedny moj zywot.Zylbym w ZOO razem z Kaczynskimi.
        • yoreek Re: SLD.............................. .......... 10.10.06, 12:36
          Panie Kurski, proszę się nie rozpisywac na forum. Tutaj sama łże-elita i
          wykształciuchy. I tak nie znajdzie Pan zrozumienia.
          • presentation1 Re: SLD.............................. ......... 10.10.06, 12:42
            Akurat lubie faceta.Dzieki za porownanie.To komplement.
            • stara_twojej_starej Re: SLD.............................. ........ 10.10.06, 12:43
              presentation1 napisał:

> Akurat lubie faceta.Dzieki za porownanie.To komplement.

widać, że lubisz... ciekaw jestem, czy się dotykaliście, ty ściero?
              • presentation1 Re: SLD.............................. ....... 10.10.06, 12:47
                Ja mam czlowieku(?)zone i dwojke dzieci urodzonych we Francji ktore umieja
                wiele jezykow ale mysla po Polsku.Czego tobie zycze w Polsce.
        • raven40p Re: SLD.............................. .......... 10.10.06, 13:25
          Koles, ciekaw jestem dlaczego nie potepiasz innych za te klamstwa i oszustwa,
          ktore do dzis Polacy jeszcze splacaja i za ktore pokutuja. Najwieksze z nich to
          bylo magisterium bylego Prezydenta.
          Ja osobiscie nie widze nic dramatycznego w ostatnich wydarzeniach. Jest to
          normalna walka o utrzymanie wladzy. Gwarantuje Ci, ze PO dokladnie tak samo by
          postapilo.
          • koloratura1 Re: SLD.............................. ......... 10.10.06, 13:44
            raven40p napisał:

> Koles, ciekaw jestem dlaczego nie potepiasz innych za te klamstwa i oszustwa,
            > ktore do dzis Polacy jeszcze splacaja i za ktore pokutuja. Najwieksze z nich
            > to bylo magisterium bylego Prezydenta.

Możesz sprecyzować na czym polega ta pokuta i spłacanie przez Polaków "do dziś"
            (sic!) największego kłamstwa, jakim "było magisterium byłego prezydenta"?

Zgadzam się, brzydko jest kłamać, także i na temat własnego wykształcenia, ale
            nie rozumiem jakie były i - ponoć - są do dziś koszty tego dla nas?

> Ja osobiscie nie widze nic dramatycznego w ostatnich wydarzeniach. Jest to
            > normalna walka o utrzymanie wladzy. Gwarantuje Ci, ze PO dokladnie tak samo by
            > postapilo.
            • raven40p Re: SLD.............................. ........ 10.10.06, 13:48
              Nie rozumiesz donioslosci tego klamstwa?
              Wielu Polakow go wlasnie dlatego wybralo, bo chcialo miec wyksztalconego
              prezydenta.
              Za prezydentury Kwasniewskiego dokonalo sie wiele zmian, zwlaszcza
              prywatyzacyjnych, ktore staly sie pod wieloma wzgledami brzemienne dla naszego
              rozwoju gospodarczego.
              • koloratura1 Mów do mnie jeszcze! 10.10.06, 13:59
                raven40p napisał:

> Nie rozumiesz donioslosci tego klamstwa?
                > Wielu Polakow go wlasnie dlatego wybralo, bo chcialo miec wyksztalconego
                > prezydenta.

A Kaczyńskiego wybrano dlatego, że miał doktorat, którego nie miał Tusk, bo
                gdyby było odwrotnie, to na pewno wybrano by Tuska.

> Za prezydentury Kwasniewskiego dokonalo sie wiele zmian, zwlaszcza
                > prywatyzacyjnych, ktore staly sie pod wieloma wzgledami brzemienne dla naszego
                > rozwoju gospodarczego.

Co, oczywiście, nie miałoby absolutnie miejsca, gdyby Kwaśniewski był prawdziwym
                magistrem.
                • raven40p Re: Mów do mnie jeszcze! 10.10.06, 17:00
                  Dajmy temu spokoj albo udajesz glupka albo nim jestes.
                  • koloratura1 Co robić gdy brak argumentów w dyskusji? 10.10.06, 21:44
                    raven40p napisał:

> Dajmy temu spokoj albo udajesz glupka albo nim jestes.

Pewnie, że dam spokój, szczególnie że Twoim "koronnym argumentem" jest to, co
                    powyżej.
            • presentation1 Re: SLD.............................. ........ 10.10.06, 14:27
              Najwiekszym klamstwem III rp jest ciaglosc.Ciaglosc zlodziejstwa.Dzisiaj nie
              obronisz tego.
              • marekjurek_u_pinocheta Największe kłamstwo - Kaczyński jako bohater opozy 10.10.06, 14:32
                cji. To jest KŁAMSTWO przez duże K. Widać dziś jasno, że biadaczysko chciałoby
                mieć jako jedyny pomnik. Wyciąga na siłę na jakieś notatki, śmieszne informacje
                potwierdzające jego "walkę". Niestety z wróbla nie będzie orła.

presentation1 napisał:

> Najwiekszym klamstwem III rp jest ciaglosc.Ciaglosc zlodziejstwa.Dzisiaj nie
                > obronisz tego.
                • presentation1 Re: Największe kłamstwo - Kaczyński jako bohater 10.10.06, 14:37
                  Czy Kaczynski prosi o pomnik?Masz bujna wyobraznie.Zastapisz Lema-jak sie
                  postarasz.
              • koloratura1 Leczenie cholery dżumą? Życzę powodzenia! 11.10.06, 13:09
                presentation1 napisał:

> Najwiekszym klamstwem III rp jest ciaglosc.Ciaglosc zlodziejstwa.Dzisiaj nie
                > obronisz tego.
      • stara_twojej_starej Re: SLD.............................. ........... 10.10.06, 12:32
        presentation1 napisał:

> mialo rzad mniejszosciowy i przetrwalo kadencje.Wiec o co chodzi?Gdy PiS bedzie
        >
        > mial wiekszosc a bedzie mial, o czym wiec dyskutujemy?A ze lewiznie zyciowej
        > cos sie nie podoba?Smiac sie z dziadostwa

czy ktoś ci płaci za pisanie tych bredni, oszołomku pisowski?
        • presentation1 Re: SLD.............................. .......... 10.10.06, 12:35
          Posluchaj lewaczku.
          Czy nie jest prawda ze SLD rzadzilo w mniejszosci?
          Kazdy fakt dla lewaka to cios w jego glupi mozg.Zyjesz Leninem i Stalinem wiec
          trzymaj tak dalej.Na Kube niedaleko.Swiat to wioska.
          • stara_twojej_starej Re: SLD.............................. ......... 10.10.06, 12:36
            presentation1 napisał:

> Posluchaj lewaczku.
            > Czy nie jest prawda ze SLD rzadzilo w mniejszosci?
            > Kazdy fakt dla lewaka to cios w jego glupi mozg.Zyjesz Leninem i Stalinem wiec
            > trzymaj tak dalej.Na Kube niedaleko.Swiat to wioska.

możesz mi possać, pętaku
            • presentation1 Re: SLD.............................. ........ 10.10.06, 12:39
              W dwie sekundy zakonczylbym twoj mierny zywot.Obrazasz ale odpowiedz
              niedaleko.Spojrz na moj profil.Ja sie nie wstydze siebie.Ty patrzc w lustro-
              plujesz.Dlaczego?
              • stara_twojej_starej Re: SLD.............................. ....... 10.10.06, 12:42
                presentation1 napisał:

> W dwie sekundy zakonczylbym twoj mierny zywot.Obrazasz ale odpowiedz
                > niedaleko.Spojrz na moj profil.Ja sie nie wstydze siebie.Ty patrzc w lustro-
                > plujesz.Dlaczego?

sram na ciebie i na twój profil.
                widzę, że lubisz się taplać w gó..e, ty szmato?
                • presentation1 Re: SLD.............................. ...... 10.10.06, 12:45
                  Podziwiam GW za swoich sympatykow.
      • 12345ty Re: SLD i żydokomuna miały władzę ponad 60 lat! 10.10.06, 12:33
        O 60 lat za dużo! Najwyższy czas na zmiany!
        Mamy dosyć nieustannego oglądania w TV fizjonmii Niesiołowskiego, HGW,
        ks.Bonieckiego - niedoszłego agenta, Tuska, Rokity i popirających
        ich Bolków.
        • stara_twojej_starej Re: SLD i żydokomuna miały władzę ponad 60 lat! 10.10.06, 12:35
          12345ty napisał:

> O 60 lat za dużo! Najwyższy czas na zmiany!
          > Mamy dosyć nieustannego oglądania w TV fizjonmii Niesiołowskiego, HGW,
          > ks.Bonieckiego - niedoszłego agenta, Tuska, Rokity i popirających
          > ich Bolków.

won, psie!
          • kum.z.antalowki Cóż za miły spokojny dzień. Niziołek na wyjeździe? 10.10.06, 12:43
            Coraz większej liczbie ludzi coraz niżej zwisa, czy PiS zamierza robić moralny
            remont z PSLem, czy z Samoobroną.

Tylko pytanie, czy nie mogliby sprawdzić sie najpierw: w Libanie, Iraku,
            Afganistanie, Laponii, Siamie, Kamerunie, w Korei albo na biegunie.
            Gdziekolwiek, BYLE TU NIE!??
            Cóś mi się widzi, że słoneczko już zaszło za daleko i u zwykłych ludzi ma
            przechlapane, tylko jeszcze o tym nie wie.

-
          • presentation1 Re: SLD i żydokomuna miały władzę ponad 60 lat! 10.10.06, 12:44
            Demokracja lewicowa to wlasnie twoja odpowiedz.Tak widzicie demokracje i
            dyskusje.Nauczeni lub wyssane z mlekiem matki po 1945 roku.
            • stara_twojej_starej Re: SLD i żydokomuna miały władzę ponad 60 lat! 10.10.06, 12:47
              presentation1 napisał:

> Demokracja lewicowa to wlasnie twoja odpowiedz.Tak widzicie demokracje i
              > dyskusje.Nauczeni lub wyssane z mlekiem matki po 1945 roku.

idź sobie, tu nie znajdziesz chłopaka... idź do kaczyńskiego, on ponoć lubi chłopców. przytul się do wodza, wypłacz mu w koszulę, ale nam daj spokój.
              nie mamy drobnych, sio... sio... no już, dobry piesek, sio...
              • presentation1 Re: SLD i żydokomuna miały władzę ponad 60 lat! 10.10.06, 13:00
                Znowu brak argumentow.Popros Wyborcza moze Ci pomoga?
        • zgodnik1 12345ty.. kretynów w PISokomunie ,dostatek ! 10.10.06, 13:29
          won chamie do chlewu!
          • presentation1 Re: 12345ty.. kretynów w PISokomunie ,dostatek ! 10.10.06, 14:31
            Za Wikipedia
            W Polsce wyraz "komuna" ma pejoratywne znaczenie i odnosi się do okresu PRL i
            kojarzony jest z Polską Zjednoczoną Partią Robotniczą oraz realnym socjalizmem.

Z PZPR oraz jej corka SLD(moj komentarz)
            A Kaczynscy?To bat na komune.Wiec sie zastanow zanim cos klikniesz.
            • stara_twojej_starej Re: 12345ty.. kretynów w PISokomunie ,dostatek ! 10.10.06, 14:35
              presentation1 napisał:

> A Kaczynscy?To bat na komune.Wiec sie zastanow zanim cos klikniesz.

hehehe, toś sypnął dowcipem...
              kaczyńscy to szmaty... naród pluje na tych sku...w.
              Bat na komune... chłopiec, nie rozśmieszaj ludzi...
              • presentation1 Re: 12345ty.. kretynów w PISokomunie ,dostatek ! 10.10.06, 14:52
                Nie narod ale byle ZOMO.Pozdrawiam uzdrowicieli z palka.
              • 12345on Re: SLD i żydokomuna miały władzę ponad 60 lat! 10.10.06, 14:57
                Jasne, teraz podskakuje postkomuna wzmacniana przez żydokomunę.
                Wystarczy spojrzeć na niebieski marsz PO. Widać tam było SLD,
                Unię Wolności, PDeałów Frasyniuka i pedałów bez Frasyniuka,
                Nasze Miasta (czytaj Komusze Miasta) itp, itd.
            • koloratura1 Pobić komunę bolszewizmem. 10.10.06, 21:52
              presentation1 napisał:

>
              > A Kaczynscy?To bat na komune.

Chyba - bacik? Bardzo malutki bacik...
    • maureen2 Re: Premier: Nie ma powodu do wyborów 10.10.06, 12:50
      jest, Trybunał Stanu dla niektórych
    • likani Premier: Nie ma powodu do wyborów 10.10.06, 12:53
      Czy zatem wprowadzony zostanie obiecywany zakaz startu w wyborach osobom z
      wyrokami??

Punkt widzenia zmienia sie wraz z punktem siedzenia?? ;-)
      • koloratura1 Re: Premier: Nie ma powodu do wyborów 10.10.06, 21:56
        likani napisała:

> Czy zatem wprowadzony zostanie obiecywany zakaz startu w wyborach osobom z
        > wyrokami??

Nie. Koalicjant by się obraził.

A i Brat nie miałby szans kandydować na drugą kadencję; no bo chyba ten zakaz
        dotyczyłby startu we wszystkich wyborach, prezydenckich również.
    • gw_gazeta_ubekistanu Nie dla ubecji, agentury i Gazety Wyborczej 10.10.06, 12:56
      dosyc klamstw
      • maureen2 Re: Nie dla ubecji, agentury i Gazety Wyborczej 10.10.06, 13:01
        tak się składa,że teraz esbecy i inni pracują dla PiS i robią to samo, Wrzodak
        pierwszy pobiegł z donosem,a inni dostali przeciekimjakie trzeba. Ot i cała
        rewolucja i walka z komuną,metody nawet te same,czyli powtorka z rozrywki
      • piss_on_pis to czy pisząc tutaj kłamiesz czy piszesz prawdę? 10.10.06, 23:24

• cyberdemokracja Apel w obronie D*E*M*O*K*R*A*C*J*I 10.10.06, 13:00
      Zwracam się z apelem w obronie demokracji. Wszyscy - którym demokracja nie jest
      obojętna proszę o wpisywanie się na listę:
      cyberdemokracja.blox.pl/html
      • presentation1 Re: Apel w obronie D*E*M*O*K*R*A*C*J*I 10.10.06, 13:02
        Wpisuje sie.Jestem za demokracja gdzie wszystkie opcje polityczne maja rowny
        dostep do mediow.Zgadzasz sie?
      • presentation1 Re: Apel w obronie D*E*M*O*K*R*A*C*J*I 10.10.06, 13:05
        Wedlug ciebie obrona demokracji to koniec z jedyna sluszna linia.Czy to byla
        demokracja?W kazdym spoleczenstwie czy panstwie sa rozne odcienie
        polityki.Czyli w ramach lewackiej demokracji mamy bronic?Co ? monopol dla bylej
        komuny?Ciekawa demokracja
      • raven40p Re: Apel w obronie D*E*M*O*K*R*A*C*J*I 10.10.06, 17:28
        Masz bardzo selektywne pojecie na temat demokracji, przypuszczam, ze chodzi o
        demokracje oligarchow i bonzow reprezentowanych przez SLD i PO, co w z samej
        definicji juz przeczy wartosciom demokratycznym.
        Na czym to ucierpi ta demokracja jezeli sie zrobi porzadek z przestapcami i
        mordercami oraz rozliczy tych ktorzy obrabowali Polske. To jest dla mnie wogole
        podstawa funkcjonujacej demokracji.
    • jerry.uk Kto wydal polskiego agenta w Chorwacji?!! 10.10.06, 13:09
      Milan Subotic byl polskim agentem W CHORWACJI (ma takie samo nazwisko jak ten z
      TVN) a ta banda go wydala. Facet jest teraz spalony i tak wlasnie wyglada
      granie teczkami przez PiS. Skandal!
      • koloratura1 Re: Kto wydal polskiego agenta w Chorwacji?!! 10.10.06, 13:17
        jerry.uk napisał:

> Milan Subotic byl polskim agentem W CHORWACJI (ma takie samo nazwisko jak ten z
        >
        > TVN) a ta banda go wydala. Facet jest teraz spalony i tak wlasnie wyglada
        > granie teczkami przez PiS. Skandal!

A bezpośredni sprawca (Sakowicz z GP) w nagrogę dostał "autorski " program w
        Polskim (publicznym!) Radiu.
    • adamdark01 Premier: Nie ma powodu do wyborów 10.10.06, 13:12
      Panie Premierze,
      Po pierwsze,pytanie,jak długo myśli Pan tak ciągnąć czas i męczyć Naród?
      Dlaczego jest Pan taki ostry i kategoryczny?
      Czy myśli Pan,że przez tę ostrość będzie Pan wyższy?
      Przecież Narodowi nie chodzi o Premiera wysokiego, ale mądrego.
      Jeżeli Pan aważa siebie za mądrego,to dlaczego Pan wyrzucił z Rządu Leppera?
      Czy,jako człek mądry,nie znalazł Pan innego rozwiązania?
      Przecież chodziło tylko o pewne warunki które Lepper postawił w sprawie
      budżetu.
      Mógł Pan znaleźć rozwiązanie i Rząd by działał dalej.
      Może Pan teraz,jeszcze raz spróbować nawiązać kontakt z Lepperem,a ma Pan
      większość w rządzie, a niech to nawet kosztuje dogodzenie Lepperowi,
      przecież Lepper nie jest szkodliwy.

życzę powodzenia.
      • presentation1 Re: Premier: Nie ma powodu do wyborów 10.10.06, 13:15
        Przeciez meczysz sie sam.Meczysz sie politycznie ze twoi nie sa u wladzy.Masz
        pretensje do spoleczenstwa ze nie wybralo kolaborantow PRL?Dziwny jestes.
      • raven40p Re: Premier: Nie ma powodu do wyborów 10.10.06, 13:34
        Koles gdzie Ty zyjesz? Dotarlo do Ciebie wlasciwie, co sie ostatnio dzialo?
        Lepper to jest kanalia, bez czci i honoru, gotowa kazdego zdradzic, jezeli ktos
        mu obieca dac wiecej. Przystepujac do koalicji zobowiazal sie do przestrzegania
        zasad pewnej podstawowej uczciwosci i lojalnosci w stosunku do innych
        partnerow. Przy pierwszej okazji zlamal te zasady, a co wiecej bral udzial w
        prowokacji tej zdziry Berger. I Ty cos mowisz o innych rozwiazaniach?
        Lepper jest jak wirus zerujacy na zdrowym organizmie. Dopuki go nie usuniesz
        nie bedziesz mial spokoju ani pewnosci.
        • koloratura1 Lepper rulez (niestety...) 10.10.06, 22:04
          raven40p napisał:

> Koles gdzie Ty zyjesz? Dotarlo do Ciebie wlasciwie, co sie ostatnio dzialo?
          > Lepper to jest kanalia, bez czci i honoru, gotowa kazdego zdradzic,
          (itd., itd.,)

Ja się nawet z Tobą zgadzam, ale co z większością parlamentarną?
          I jak tu budować IV Rzeczpospolitą Moralnie Odnowioną bez Leppera?!
    • raven40p Stolek spod kupra .......... 10.10.06, 13:20
      Chyba koles nie kumasz albo nie chcesz kumac, ze ten stolek probuja mu takie
      kanalie jak Lepper, Berger, cala banda wokol PO i SLD spod kupra wyrwac.
      • zgodnik1 Kaczyński !... to wasz pogrzeb! 10.10.06, 13:28
        Polska odetchnie z ulga...
        • presentation1 Re: Kaczyński !... to wasz pogrzeb! 10.10.06, 13:33
          Nie Polska.Lewica.Ale nie odetchnie.Zyjesz w innym swiecie.Ten rzad ujawni
          wszystkie swinstwa poprzednikow.I ujawni.Jezeli nie kradles zyj spokojnie.Tak
          dzis mysli Polska.A TY?Masz problem
          • zgodnik1 presentation1..spadaj bolszewicki naganiaczu ! 10.10.06, 13:40
            Kaczyńscy stworzyli typową bolszewicką partie!.. dążą do dyktatury
            bolszewicki,w oczywisty sposob,jak Lenin!
            • raven40p Re: presentation1..spadaj bolszewicki naganiaczu 10.10.06, 13:44
              Koles gdzie Ty byles jak rozum rozdawali. Pomysl samodzielnie, a nie powtarzaj
              tej propagandowki PO. Jeszcze raz powtarzam, zastanow sie dlaczego tak za
              wszelka cena staraja sie oni obalic ten rzad w przeddzien tak powaznych
              przemian w Polsce. Ja chetnie zobacze czy oni dotrzymaja slowa i rozlicza tych
              bonzow, oligarchow, ktorzy Polske miedzy siebie rozdali.
              • presentation1 Re: presentation1..spadaj bolszewicki naganiaczu 10.10.06, 14:11
                i o to chodzi.Ale lewakom chodzi o to czy Szczuka spi z chlopem czy z baba.A ja
                mam Szczuke gdzies i jej dewiacje.Wolnosc wyboru.
                • koloratura1 Re: presentation1..spadaj bolszewicki naganiaczu 10.10.06, 22:08
                  presentation1 napisał:

> i o to chodzi.Ale lewakom chodzi o to czy Szczuka spi z chlopem czy z baba.

No, coś Ty?!
                  Od kiedy to "lewaków" interesuje kto z kim śpi? Toż to typowe zainteresowanie
                  stu procentowych "prawaków"; vide: Wierzejewski...
              • piss_on_pis koleś razem z tobą był na spędzie pisuarków, gdzie 10.10.06, 23:26
                kurski uczył was obrzucania błotem. Ale obaj jesteście mało pojętnymi uczniami,
                ty zaś skończyłeś jako pomywacz toalet.
          • jpy1 Re: Kaczyński !... to wasz pogrzeb! 10.10.06, 15:57
            Właśnie ujawnili. Agenta pracującego dla rządu. Ciekawe czy prokuratura
            dobierze im się do dupy?
        • raven40p Re: Kaczyński !... to wasz pogrzeb! 10.10.06, 13:37
          Nie Polska, tylko ta cala banda wokol PO i SLD, ktorym raczki juz sie ze
          zdenerwowania poca, ze trzeba bedzie sie rozliczyc ze wszystkich swinstw,
          defraudacji, oszustw i nawet morderstw.
          • presentation1 Re: Kaczyński !... to wasz pogrzeb! 10.10.06, 14:14
            Zaliczam sie do starszej Polonii.Dlaczego lewactwo wykorzystuje to ze mieszkam
            we Francji?Czy to zle ze jako Polak wychowalem 2 dzieci ktore mowia lepiej po
            Polsku niz ta cala lewicowa holota?Zarzucaja mi wszystko.A Ja nie znam nikogo z
            PiS czy SLD?Wiec o co chodzi lewactwu?
          • piss_on_pis nie wdychaj więcej domestosa nad brytyjskimi WC, 10.10.06, 23:21
            które codziennie pracowicie czyścisz, bo potem pleciesz takie farmazony.
      • piss_on_pis Beger powiadasz, czy to przypadkiem nie ta sama, 10.10.06, 23:18
        która sprytnie kopnęła w kuper kaczki przy pomocy kamery, którą nagrała
        "negocjacje", które w wykonaniu innych, niepisuarów, nazywają się korumpowaniem?
    • stagra Premier: Nie ma powodu do wyborów 10.10.06, 13:28
      Trzeba na to spojrzeć z boku, i co widać?
      Wszyscy przebywamy w okropnym zaduchu, taki mikroklimat. Dobrze w nim czują się
      tylko kurduple, mogą sie zrealizować, a reszta udaje, że jest zadowolona, albo
      nie wyobraża sobie, że może być inaczej, albo nic nie udaje i przeklina, że gdy
      trzeba było iść do wyborów, to się nie chciało. Ja do tych ostatnich należę.
      Ja czuję się jakbym był na podwórku kamienicy, taka wizja, między trzepakiem,
      bramą wyjazdową, a śmietnikiem. Rządzą teraz kurduple, zmawiają się, tworzą
      chwilowe koalicje, aby tylko porządzić, dla samej radości rządzenia.
      Dzisiaj rano budzę się, no i co słyszę- Rokita musi odejść!
      Potem manewry SO i PiS; jak tu wrócić do tego, co było?
      Na szczęście kupiłem sobie dobre pieczywo, wypiłem mleko i przeszły mi odruchy
      wymiotne
    • kozaczek3 PiS i rząd będą się ośmieszał do samego końca!!!! 10.10.06, 13:32
      Kuchciński zgasi światło w klubie PiS-u.
      • xi0nc Re: PiS i rząd będą się ośmieszał do samego końca 10.10.06, 13:33
        I nikt nas nie przekona ze biale jest biale a czarne jest czarne!
        Wladzy raz zdobytej nie oddamy nigdy!
        Ku chwale ojczyzny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka