Dodaj do ulubionych

Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję brata

• langston Tusk-puknij sie w te glupia zadluzona pale zdrajco 10.10.06, 19:28
      Tusk-puknij sie w te glupia zadluzona pale zdrajco
      • duziabuzia ile pln ci wisi ten ,,wódz czerwonoskórych,, ? 10.10.06, 19:30
        sprzedaż ten dług ?
      • grimone075 Re: Tusk-puknij sie w te glupia zadluzona pale zd 10.10.06, 19:37
        ależ z ciebie ciemniak!
      • 1410_tenrok langston - telegraficzne pozdrowienia od chorwack 10.10.06, 23:43
        iego Milana Subotica. Pewnie własnie teraz gosciowi podrzynają gardło, za
        pisuarowe zabawy................ Niech zyje podwójny polski prezydento-
        premier!!! Niech Zyje!!!! Po trzykroc Niechzyje (byle krótko i sio na
        smietnik)!!!!!!!
    • zhk Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję brata 10.10.06, 19:33
      Tuseczek chyba ocipiał. Bliźniaka przciw bliźniakowi chce nastawić?
    • apoplaws Coraz szybciej, coraz szybciej 10.10.06, 19:33
      w kierunku dyktatury.
      Nie od dziś mówi się o tym. Oczy zwolennikom PiS-u nic pewnie nie otworzy. Po
      prostu pewnego dnia obudzą się w innym świecie.
      Boże, jacy jesteście głupi, jacy głupi...
      Szkoda demokracji...
      • wrojoz Re: Coraz szybciej, coraz szybciej 10.10.06, 19:41
        padają bracia. Nie mają szans. Tylko się pogłębiają w łajdactwach.
      • pierot6 to po ptokach!..znaczy ,po kaczkach... 10.10.06, 19:49
        pif-paf!
    • pies_na_lewizne panie Tusk: a tak moze wreszcie do rzeczy? 10.10.06, 19:47
      > Jan Rokita od lat jest przykładem bezinteresowności i uczciwości w polskiej
      > polityce - powiedział Tusk.

> W ten sposób lider Platformy odniósł się do wypowiedzi premiera Jarosława
      > Kaczyńskiego na temat Rokity. W wywiadzie dla wtorkowego "Dziennika" szef
      > rządu mówił m.in. o tym, że Rokita "powinien raz na zawsze zniknąć z
      > polityki" w związku z tzw. inwigilacją opozycji na początku lat 90.

> - Zawsze uważaliśmy, że Jan Rokita jest postacią bezcenną dla polskiej
      > polityki m.in. ze względu na walory osobiste i etyczne - powiedział Tusk.
      > "Bogu dzięki są jeszcze tacy ludzie jak Jan Rokita w polskiej polityce" -
      > dodał.

A moze by tak merytorycznie?
      JM Rokita jako owczesny szef URM wiedzial czy nie wiedzial co robil UOP?
      Jesi wiedzial, to co, pan Tusk pochwala jego postawe akceptacji tego dzialania?
      Jesli nie wiedzial, to jakze to, rzad nie wiedzial co jego sluzby robily? UOP
      to panstwo w panstwie? Moze WSI to tak, ale UOP raczej nie.

Wtorkowa Rzepa donosi natomiast:

> Jan Rokita dementuje zarzuty Kaczyńskich: - Służb specjalnych, Bogu dzięki,
      > nigdy nie nadzorowałem.

Ale nikt mu nie robi zarzutu ze je "nadzorowal"... chodzi o to ze o ich
      dzilaniach musial WIEDZIEC i wobec tego je FIRMOWAC.

Nikto nie twierdzi ze Rokita sluby specjalne "nadzorowal"... to jest typowo
      UBeckie odwracanie kota ogonem.

Panie Rokita, WIEDZIAL Pan o dzialaniach UOPu czy Panie NIE wiedzial?
      • metall Re: panie Tusk: a tak moze wreszcie do rzeczy? 10.10.06, 20:41
        Przecież powiedział już kilka razy, że nie wiedział.
    • xnw4 Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję brata 10.10.06, 19:48
      Kukkuryyyykuuuuuuuu !!!!!
    • ella115 Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję brat 10.10.06, 19:51
      Prezydent jest niepowazny... zachowal sie jak ostatni kretyn. Jak mozna
      powiedziec, ze nie podpisze zadnej ustawy jesli rzad jego brata zostanie
      zdymisjonowany? Co to jest za zachowanie?
    • z1234567 no szybko sie skonczylo spotkanie... 10.10.06, 19:58
      bo o czym mozna z tym Tuskiem rozmawiac?

przed druga tura wyborow prezydenckich jego jedynym argumentem bylo:
      "nie moze byc dwoch Kaczynskich u wladzy"
      teraz klepie jak mantre: "odsunac Kaczynskich od wladzy"

to taki program gospodarczy PO?
      gratuluje...
      :)
      • adas313 Re: no szybko sie skonczylo spotkanie... 10.10.06, 20:59
        > to taki program gospodarczy PO?

Tak to jest program gospodarczy.

Dalsze rządy Kaczorów doprowadzą do zapaści finansów publicznych.

W zeszłym tygodniu Zyta straszyła wyczerpaniem możliwości pożyczania pieniędzy
        w ciągu trzech lat.

A o reformie finansów - cichutko...
    • genekgenek Tusk: Destrukcyjny prezydent!!! 10.10.06, 20:00
      Teraz widać, że jest to prezydent tylko jednego wyborcy. Oczywiście brata.
      Niech nikt nie waży sie wygrywać wybory i przejmować władzę. Brat albo nikt!
      Takie gó..arskie "Na złość babci odmrożę sobie uszy".
    • milo_1 Urbański "dopalaczem" prezydenta jako doradca 10.10.06, 20:01
      polityczny może zwiekszy wydajność podejmowania decyzji prezia.
      A więc Panie Tusk należało zwrócić sie z tą propozycją juz do Urbańskiego bo
      preziowi powoli przepala sie procesor i potrzebuje wiecej RAM-u
    • tiszinskij Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję brata 10.10.06, 20:04
      jesli prez twierdzi,ze rzad PO bedzie rzadzil tylko za pomoca rozporzadzen tzn
      ze nie zaakceptuje wyniku wyborow parl ze zwyciezca innym niz PiS. Za cos
      takiego (brak szacunku dlademokracji) powinien zostac wyrzucony z Palacu!
      • chloppolski1 ...podwyzszone emocje Prezydenta... 10.10.06, 20:08
        ...czy mamy rozumiec, ze pognal cie szwabski klamco z gabinetu?...
        tak, tak chlystku to nie 1992!...
    • matkajoanna Do wszystkich członków Platformy 10.10.06, 20:09
      Zupełnie nie rozumiem dlaczego wy chcecie żeby rządziła Platforma. Czy nie
      pamiętacie jak było w Polsce za Kongresu Liberałów czyli protoplastów PO (tam
      był wasz Tusk) ? Rosło bezrobocie, rozsprzedawano majątek narodowy, władza
      liberalna właziła w dupę Niemcom, dochodziło do złodziejskiej prywatyzacji -
      uwłaszczali się za bezcen znajomi królika Bieleckiego, mnóstwo afer
      gospodarczych z udziałem ówczesnej władzy m.in. paliwowa, wódczana, FOZZ, kraj
      szedł ku upadkowi.. można by tak wyliczać
      A do tego ten wasz Balcerowicz. Obiecał ludziom za parę lat dobrobyt i
      co?????????????????? Minęło 17 lat i dobrobyt ma tylko on i jego żona. A Polacy
      żyją jak nędzarze bez pracy albo za 650 PLN miesięcznie.
      Chcecie znowu iść w tym kierunku ?
      • chloppolski1 Re: Do wszystkich członków Platformy 10.10.06, 20:17
        ...a czy to czasami nie Wyspianski, "narysowal" chocholow?...kto nimi byli?...
        pytanie retoryczne do kogo ty apelujesz!...
        • matkajoanna Re: Do wszystkich członków Platformy 10.10.06, 20:25
          myślałam, że POwcy czasem myślą, ale chyba się pomyliłam
      • pies_na_lewizne Re: Do wszystkich członków Platformy 10.10.06, 20:25
        matkajoanna napisała:

> Zupełnie nie rozumiem dlaczego wy chcecie żeby rządziła Platforma. Czy nie
        > pamiętacie jak było w Polsce za Kongresu Liberałów czyli protoplastów PO (tam
        > był wasz Tusk) ? Rosło bezrobocie, rozsprzedawano majątek narodowy, władza
        > liberalna właziła w dupę Niemcom, dochodziło do złodziejskiej prywatyzacji -
        > uwłaszczali się za bezcen znajomi królika Bieleckiego, mnóstwo afer
        > gospodarczych z udziałem ówczesnej władzy m.in. paliwowa, wódczana, FOZZ,
        kraj
        > szedł ku upadkowi.. można by tak wyliczać
        > A do tego ten wasz Balcerowicz. Obiecał ludziom za parę lat dobrobyt i
        > co?????????????????? Minęło 17 lat i dobrobyt ma tylko on i jego żona. A
        Polacy
        >
        > żyją jak nędzarze bez pracy albo za 650 PLN miesięcznie.
        > Chcecie znowu iść w tym kierunku ?

Moze po prostu lewicowcy forumowi (ok, niech bedzie "liberalowie" forumowi,
        hahahaha, wybaczcie ale zawsze mnie to okreslenie "liberalowie" w polskich
        warunkach strasznie bawi) ... albo ich tatusiowie sa juz uwlaszczeni, wiec chca
        rzadu ktory by bronil ich interesow a nie dobieral sie im do d....
        A o reszte narodu kto by sie tam martwil... wiekszosc to i tak mohery :)?
        • metall Re: Do wszystkich członków Platformy 10.10.06, 20:34
          Tu się zgodzę: PO to tacy liberałowie jak PiS prawicowcy, czyli żadni. Ale
          przecież od liberałów, to ich Jarek wyzywa.
        • 1410_tenrok moj pies nigdy nie chodzi na lewizne, no ale u bol 10.10.06, 20:35
          szewikow - to słabo karmią, to i na lewizne trzeba. A jak sie wabisz - niech
          zgadne - nie uwłaszczony, wkurszczony ratlerek????
          Uważaj, teraz w pisuarach panuje wscieklizna!!!!!
          • pies_na_lewizne Re: moj pies nigdy nie chodzi na lewizne, no ale 10.10.06, 20:46
            1410_tenrok napisał:

> A jak sie wabisz ?

Szarik to mi na pewno nie jest. Siersc mi sie jezy jak to imie slysze.
            • helmut.berlin a wytlumaczenie proste 10.10.06, 21:16
              pies na lewiznie kustyka na lewa lape, ciewkawe dlaczego?
      • 1410_tenrok A czego mamusia sie opałiła, a może grzybki 10.10.06, 20:37
        telegraf mowi, że mamusia kłamie.......... A jakby mamusia sie obejrzała - to
        by mamusia zobaczyła, dobrobyt - to może za dużo, ale jest wyraznie
        lepiej...........
      • adas313 Re: Do wszystkich członków Platformy 10.10.06, 21:01
        > A do tego ten wasz Balcerowicz. Obiecał ludziom za parę lat dobrobyt i
        > co??????????????????

A ktoś go posłuchał???

To Balcerowicz kazał:

- dotować KRUS (15? mld zł)
        - płacić haracze związkom zawodowym
        - sponsorować i tolerować de facto zbankrutowane kopalnie i stocznie?
      • helmut.berlin 650 PLN miesięcznie? 10.10.06, 21:17
        PIS podwyzszy wkrotce na 600
    • 1europejczyk "tylko rzetelnie wyświetlać prawdę" Tusk 10.10.06, 20:24
      "Chciałbym w momencie tak radykalnego kryzysu państwa, do jakiego doprowadzili
      bracia Kaczyńscy (...) powiedzieć, że obowiązkiem wszystkich państwa, także
      dziennikarzy mediów publicznych jest nie prowadzić nagonki na życzenie rządu,
      tylko rzetelnie wyświetlać prawdę"
      U podstaw obecnego kryzysu panstwa nie lezy chwilowy kryzys rzadowy, ktory
      conajwyzej nieco go poglebia, ale 17 latni brak troski o panstwo prezydentow LW
      i Aleksandra Kwasniewskiego i poprzednich ekip rzadowych z niemalym udzialem
      przewrotu zwnego "Nocna Zmiana", w ktorym pierwsze skrzypce (w zliczaniu glosow)
      wiodl Tusk wspierany Mazowieckim, Pawlakiem, Rokita, Gieremkiem i paroma innymi,
      ktore to doprowadzily swoim oportunistycznym i bezmyslnym dzialaniem do obecnej
      sytuacji.
      Powiedzialoby sie, ze to wlasnie dzieki nim PiS i Kaczynscy sa dzisiaj u wladzy
      polaryzujac to co poprzednie ekipy w swoim wlasnym niejednokrotnie zlodziejskim
      interesie probowaly skryc za parawanem politycznego konformizmu i oportunizmu.
      Oczekiwania na koalicjie z PiS-em przez PO oparte byly wlasnie na zalozeniu ze
      wygrywajac wybory przywodcy PiS-u "zaraza sie" wszechobecnym w dotychczasowych
      polskich wladzach konformizmem w ktorym nikt i za nic nie ponosil
      odpowiedzialnosci i w ktorym donosiciel, byly pracownik prl-owskich sluzb
      bezpieczenstwa, ksiadz bedacy na uslugach Wydzilu (chyba V) MSW mieli
      niejednokrotnie wiecej do powiedzenia niz demokratycznie (ale glupio) wybrane
      organa przedstawicielskie..

• mekagojira I co po nowych wyborach??? 10.10.06, 20:30
        To samo, tylko z PO - ktora nie zdobedzie wiekszosci do samodzielnego rzadzenia
        - w roli PiSu. Bo chyba nikt nie podejrzewa ze krystalicznie czysci ludzie z
        zasadami z PO zniza sie do poziomu kaczystowskich degeneratow i beda korumpowac
        politycznie pojedynczych poslow zeby zbudowac wiekszosc? Czy urzadzamy wybory co
        3 miesiace az do momentu jak Tusio je wygra?
        Niech Kaczorki jeszcze troche pobawia sie teczkami i raportami - jesli tam nic
        nie ma, skompromituja sie do reszty, PO zdobedzie poparcie do zdobycia
        wiekszosci w parlamencie i bedzie git. Chyba ze...no ale trzeba byc skonczonym
        oszolomem aby wierzyc w inna opcje:)
        • adas313 Re: I co po nowych wyborach??? 10.10.06, 21:02
          Albo koalicja z SLD.
          • 1europejczyk PO nie ma najmniejszych szans na sprawowanie 10.10.06, 21:48
            samodzielnie wladzy w Polsce przez najblizsze kilkanascie albo i wiecej lat.
            Stad zreszta deperackie obecne proby koalicji z PSL.
            Nigdzie wladzy w Europie od dawna nie sparwowala i nie sprawuje samodzielnie
            partia liberalna i jej szanse na to w Polsce sa umniejszone 45 letnim socjalem,
            ktory wypaczyl nas wszystkich na dlugo dyskredytujac postepowa i liberalna
            socjaldemokracje.
            Pozniej pomogli tej deskredytacji nieudolni, tymniemniej bardzo szkodliwi
            przywodcy UW czy UD pogrzebujac na conajmniej pol wieku idee, ktora zbudowala
            dobrobyt krajow nordyckich.
            I jakaby nie byla kleska PiS-u (jesli w ogole taka nastapi, co jest raczej
            bardzo watpliwe) to bedzie ona zawsze tylko i wylacznie zwyciestwem SLD.
    • losiu4 Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję brat 10.10.06, 20:27
      Tusk, wpłyń na swoich fumfli i na siebie :) kombinatorze jeden

Pozdrawiam

Losiu
    • langston Tusio dajze juz spokoj chlopie..przestan to palic 10.10.06, 20:32
      Tusio dajze juz spokoj chlopie..przestan to palic -szkodzi ci.
    • altspringe Tuski histeryk. Nic wam już nie pomoże panowie 10.10.06, 20:34
      Skazani jestescie na powolne opozycyjne gnicie. Powodzenia
      • i.12 histeryk. 10.10.06, 20:39

co ze sobą zrobią nasze kaczuszki - jak wszystko się rypnie?
        • adas313 Re: histeryk. 10.10.06, 21:03
          A co mnie kaczuszki obchodzą?

Ja jestem ciekaw co JA będę mógł ze sobą zrobić...
    • 123rbr Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję brata 10.10.06, 20:37
      Tusk jest naiwny. Na co liczył. Przecież Kaczyńscy = państwo. Reszta się nie liczy.
    • mateuszbuszek Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję brat 10.10.06, 20:42
      Witam wszystkich ciepło, mam ogromny problem. Błagam wszystkich o zainteresowanie, jestem potwornie załamany. Potrzebuje na gwałt pożyczyć od kogoś pieniądze, na pewno je zrócę najpóźniej do 2 tygodni. MIałem wręcz niesamowitego pecha, oto co się stało:
      Mieszkam w Krakowie, zarabiam 1500 zł miesięcznie i kupiłem sobie używany samochód. Juz nim jeżdzę, jutro jestem umówiony na zapłatę całej kwoty. Powiedziałem panu, iż nie mam na koncie takiej ilości gotówki ale autem zainteresowany jestem. pan zgodził siępoczekać z kasą do jutra, ja dzisiaj byłem w oddziale AIGO, pożyczyłem 2 000 zł i od razu dostałem gotówkę. Nie miałem jej jednak długo w kieszeni, w drodze powrotnej napadło mnie 5 huliganów i obrabowali z całego portfela jak i telefonu, właśnie wracam z komisariatu. Musieli mnie śledzić przez cały czas jak załatwiałem pożyczkę...
      Jeżeli jutro nie kupię tego samochodu to bede go musiał oddac a bardzo mi jest potrzebny, moja prośba jest następująca...proszę bardzo człowieka który rozumie w jakiej jestem sytuacji o zaufanie i pozyczenie mi na tydzień kwoty 1 500 zł. Oddam najpóźniej za tydzień, nawet z jakimś procentem w nagrode. Tak się składa, że w piątek otzrymam 2 000 w ramach spadku po mamie i na pewno bede miał pieniądze. Ryzyko pożyczki i tego że się zwinę nie jest duże, przed pożyczką się zweryfikuje telefonami, podam adres do domu i pracy, itd. Bardzo prosze ludzi z sercem o kontakt na moje gg: 8050960 wszystko jeszcze szczegółowiej wyjasnie.
      • golota20 Re: Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję brat 10.10.06, 20:55
        Witaj okradziony..

Mam dla Ciebie pieniadze. 500 dolcow...
        Ale jest problem , bo ja jestem zagorzaly Polski Komunista.
        Jak mozesz dostac pieniadze od Starego Komucha
        Czy tobie nie bedzie wstyd Otrzymac gratis 500 dolcow.
        OD komucha

?????
        Czekam na zastanowienie sie nad takim problemem.
        czy ten Stary komuch nie Ukradl czasem tych dolcow . i teraz Chce Tobie dac
        GRATIS???
        !!!!!!
    • 666kgb na bardzo podwyższone emocje pana prezydenta" 10.10.06, 20:57
      powiedz, że kaczor się zpluł i dławił własną sliną więc nie mógł słowa
      wykwakać !!
      a nie omijasz delikatnie...
    • mustang2006 Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję brata 10.10.06, 21:07
      Ojj tak wszyscy chcemy dymisji Jarka !
    • gabrielpiotr Tusk: Niech prezydent wpłynie na dymisję brata 10.10.06, 21:09
      Przychodzi Tusk do prezydenta.
      - Spieprzaj dziadu, ja teraz mówię; masz milczeć i robić to co z Janem Marią
      (etc) ci powiemy. A z bratem masz się rozstać jak najszybciej, nawet już dziś.
      Co... moherowy dziadu nie rozumiesz jak poważni politycy do ciebie mówią!?
      No tak, ja wiedziałem, że ty nie nadajesz się na prezydenta. Przecież to ja
      miałem nim zostać, tylko ty wyciągnąłeś jakieś chamskie i niedyplomatyczne
      chwyty.Teraz milcz i rób co ci rozkażemy.

• petrucchio Państwo to brat i ja 10.10.06, 21:15
      >> Jak stwierdził prezydent, ewentualne zwycięstwo PO (w wyborach
      parlamentarnych - PAP) będzie oznaczało, że przyszły rząd będzie rządził
      wyłącznie przy pomocy rozporządzeń. Tłumacząc to na język polski, pan prezydent
      Lech Kaczyński zapowiedział, że w przypadku, kiedy nie będzie rządził jego brat
      Jarosław Kaczyński, on - jako prezydent - nie będzie akceptował żadnych
      rozstrzygnięć ustawowych Sejmu" - podkreślił Tusk. <<

Konstytucja co prawda nie zabrania wprost, żeby prezydent był klonem premiera,
      ale konflikt pomiędzy lojalnością bliźniaczo-braterską a interesem publicznym
      jest oczywisty i prowadzi do jawnej stronniczości prezydenta, a groźba
      sabotowania procedur ustawodawczych z prywatnej zemsty
      • gabrielpiotr Re: Państwo to brat i ja 10.10.06, 21:34
        Konstytucja nie zabrania też, aby Tusk z Janem Marią (etc) Rokitą obrażali
        prezydenta w jego gabinecie. Immunitet rzecz święta. Jednak lekarz psychiatra
        powinien przebadać Donalda na okoliczność czy ten jeszcze posiada cechy
        zdrowego umysłu. Bo jeśli wystąpią jakieś wątpliwości(a podczas wizyty w Pałacu
        Namiestnikowskim nie wszystko było z Donaldem w porzadku)to wysłuchiwanie
        takich osobników przez głowę państwa może jej właśnie(prezydentowi) grozić
        Trybunałem Stanu.
    • silesius.monachijski0 Niech Tusek wlozy wreszcie ten mundur wehrmachtu 10.10.06, 21:27
      dzidka, pickelhaube pradziadka, i razem z diabelkiem Rokita w niemeickim
      kapeluszu aksamitnym udadza sie do pani Merkel po zsluzona "Sozialhilfe" dla
      szkodnikow polskiej demokracji
      • helmut.berlin Re: Niech Tusek wlozy wreszcie ten mundur wehrmac 10.10.06, 21:30
        A ty dzisiaj nie na randce? Gdzie ta piekna pani, ktora tak za toba lata?
      • sodalicjakaczynska Re: Niech Tusek wlozy wreszcie ten mundur wehrmac 10.10.06, 21:34
        Ja wiem, że Ty kochasz mundury. Dlatego właśnie zrobiłeś sobie dzisiaj ten
        drapieżny makijaż. Ale doprawdy, powinieneś przykleić brunatne tipsy, a nie te
        różowe. Dysonans.
      • kuznica23 Re: Niech Tusek wlozy wreszcie ten mundur wehrmac 10.10.06, 21:46
        W chwili obecnej to sam żyjesz za niemiecką kasę.
        • silesius.monachijski0 Re: Niech Tusek wlozy wreszcie ten mundur wehrmac 10.10.06, 21:48
          pracuje na to, zeby Merkelowa miala Tusiowi i Rokicie z czego kieszonkowe
          placic za dobrze wykonana robote na rzecz niemieckich firm i bankow; a teraz
          jeszcze wiecej podatku zabieraja, bo Tusek chce wiecej kasy

kuznica23 napisał:

> W chwili obecnej to sam żyjesz za niemiecką kasę.
          • replique Re: Niech Tusek wlozy wreszcie ten mundur wehrmac 10.10.06, 21:55
            silesius.monachijski0 napisał:

> pracuje na to, zeby Merkelowa miala Tusiowi i Rokicie z czego kieszonkowe
            > placic za dobrze wykonana robote na rzecz niemieckich firm i bankow; a teraz
            > jeszcze wiecej podatku zabieraja, bo Tusek chce wiecej kasy
            >
            > kuznica23 napisał:
            >
            > > W chwili obecnej to sam żyjesz za niemiecką kasę.

Spiłeś jak cholera albo prochami zatkałeś sobie drogi oddechowe ?
            • silesius.monachijski0 Jak sclavus "przywali", to tylko smiech pusty i gl 10.10.06, 22:03
              uchy sie po forum rozchodzi; jaki "profesor", taki i jezyk i wiedza; tylko po
              co zmieniac nicka na "replique"? i tak kazdy po stylu i "kulturze" pozna

replique napisał:

> silesius.monachijski0 napisał:
              >
              > > pracuje na to, zeby Merkelowa miala Tusiowi i Rokicie z czego kieszonkowe
              >
              > > placic za dobrze wykonana robote na rzecz niemieckich firm i bankow; a te
              > raz
              > > jeszcze wiecej podatku zabieraja, bo Tusek chce wiecej kasy
              > >
              > > kuznica23 napisał:
              > >
              > > > W chwili obecnej to sam żyjesz za niemiecką kasę.
              >
              > Spiłeś jak cholera albo prochami zatkałeś sobie drogi oddechowe ?
              • replique Re: Jak sclavus "przywali", to tylko smiech pusty 10.10.06, 22:10
                silesius.monachijski0 napisał:

> uchy sie po forum rozchodzi; jaki "profesor", taki i jezyk i wiedza; tylko po
                > co zmieniac nicka na "replique"? i tak kazdy po stylu i "kulturze" pozna
                >

Trudno uwierzyć - mimo wszystko, - że na to wszystko, nakłada się jeszcze jakaś
                obsesja.
                I chyba masz ją w dwójnasób wyeksponowaną - jednojajowo bliźniaczą!
                Nie doczytałeś, stwierdzam - znam "sclavusa" i znam "silesiusa.monachijskiego0".
                Nie muszę tutaj przytaczać racji, które pozwalaja mi cenić tego pierwszego i
                obśmiać (zaledwie) tego drugiego - ciebie, silesiusu.monachijski0!
                • silesius.monachijski0 Znasz sclavusa? Czyzbys wlasnie spojrzal w lustro? 10.10.06, 23:24
                  a jakich popleczniczkow tutaj masz? sami uciekinierzy z Tworek, pokroju
                  pogromcy_gamonia; jaki "pan", taki kram sclavusie=replique; jaki Tusk, taka i
                  forumowa lewizna: jak to spiewalo kiedys Lady Pank: "mniej niz zero"

replique napisał:

> silesius.monachijski0 napisał:
                  >
                  > > uchy sie po forum rozchodzi; jaki "profesor", taki i jezyk i wiedza; tylk
                  > o po
                  > > co zmieniac nicka na "replique"? i tak kazdy po stylu i "kulturze" pozna
                  > >
                  >
                  > Trudno uwierzyć - mimo wszystko, - że na to wszystko, nakłada się jeszcze
                  jakaś
                  >
                  > obsesja.
                  > I chyba masz ją w dwójnasób wyeksponowaną - jednojajowo bliźniaczą!
                  > Nie doczytałeś, stwierdzam - znam "sclavusa" i
                  znam "silesiusa.monachijskiego0"
                  > .
                  > Nie muszę tutaj przytaczać racji, które pozwalaja mi cenić tego pierwszego i
                  > obśmiać (zaledwie) tego drugiego - ciebie, silesiusu.monachijski0!
                  • pogromca_gamonia A jak ci sie nosza twoje drogie portugalskie buty? 10.10.06, 23:44
                    buuuhahahaha....
                    • helmut.berlin Re: A jak ci sie nosza twoje drogie portugalskie 10.10.06, 23:46
                      oblane winem z Dijon...
              • pogromca_gamonia [...] 10.10.06, 22:18
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • helmut.berlin Re: Niech Tusek wlozy wreszcie ten mundur wehrmac 10.10.06, 23:35
            > pracuje na to, zeby Merkelowa miala Tusiowi i Rokicie z czego kieszonkowe

Nastepnym razem jak Angela cie na kawe zaprosi postaraj sie to wyjasnic, ze
            przez takiego Tuska i Rokite, ty zasluzony dostajesz mniej Hartza IV.
            • silesius.monachijski0 Re: Niech Tusek wlozy wreszcie ten mundur wehrmac 10.10.06, 23:59
              jak tylko spojrze na lumpenproletariackie geby Tuska i Rokity, to dostaje HIV-a
              z wrazenia; ze tez takie zarazy jaszcze w polskiej polityce mieszaja

helmut.berlin napisał:

> > pracuje na to, zeby Merkelowa miala Tusiowi i Rokicie z czego kieszonkowe
              >
              >
              > Nastepnym razem jak Angela cie na kawe zaprosi postaraj sie to wyjasnic, ze
              > przez takiego Tuska i Rokite, ty zasluzony dostajesz mniej Hartza IV.
              • helmut.berlin To chyba jedyna mozliwosc... 11.10.06, 00:01
                > jak tylko spojrze na lumpenproletariackie geby Tuska i Rokity, to dostaje HIV-a
                > z wrazenia; ze tez takie zarazy jaszcze w polskiej polityce mieszaja

...u ciebie azeby HIVa dostac?
      • 1410_tenrok Zenek przestan pieprzyc!!!!! 10.10.06, 23:28
        Panstwo niemieckie dało Ci chlebek z masełkiem i trzyma cie w tym Monachium, a
        ty tylko plujesz. Jestes, jak taki mały piesek - ratlerek. A zyczyłbym twojemu
        ojcu, aby był takim patriotą, jak dziadek Tuska. Ta łajza qrevski sprzedał to
        gvno o Tusku, ponieważ takie sa zasady leninowskie panujace wsród bolszewikow
        kaczojenków z d. porozumienia centrum 8obecnie poruta i smuta). I jeszce jedno.
        Co jest lepsze - 3 miesiące w Wehrmachcie i uciec do Armii Andersa, czy zbrukac
        Virtuti Militari latami nauczania marksizmu dla politrukow, jak tatuncio
        blizniakow!!!!!
        Pomysl, w koncu jestes programistą Zenus!!!!!
    • trauma_powalonych2 [...] 10.10.06, 21:32
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • kika113 Tusk! Przeproś i Spieprzaj! w POdskokach 10.10.06, 21:37
        wichrzycielu chory z niespełnionych ambicji
        • wojtek1963 p.Tusk niech go pan czesciej odwiedza z takimi 10.10.06, 21:40
          propozycjami moze dostanie zawalu, ha ha ha
          • wojtek1963 Re: p.Tusk niech go pan czesciej odwiedza z takim 10.10.06, 21:41
            zeby pana nie oskarzyli o probe morderstwa he he, chcialbym tam byc , to
            musialo byc przekomiczne, brawo, he he
        • kika113 Donald zobaczył swój Pałac (prawie) 10.10.06, 21:41
          w którym zamieszkał (prawie) i nawet leki nie pomogły, dostał pomieszania.
          Chory człowiek nie powinien piastować ważnej roli w opozycji, to niezdrowe
          przede wszystkim dla kraju.
          • wojtek1963 Re: Donald zobaczył swój Pałac (prawie) 10.10.06, 21:43
            mowisz o lekach Kaczora od zalania krwia ha ha ha?
            • wojtek1963 Brawo p. Tusk 10.10.06, 21:44
            • kika113 To Donek ma chrapkę na Pałac 10.10.06, 21:46
              więc jego krew zalewa, i szlag trafia, he he
              • kika113 Re: To Donek ma chrapkę na Pałac 10.10.06, 21:47
                Widać po Donku ze nie zaspokojony, nerwus sepleniasty
                • replique Re: To Donek ma chrapkę na Pałac 10.10.06, 21:54
                  kika113 napisała:

> Widać po Donku ze nie zaspokojony, nerwus sepleniasty

To ciebie krew zalewa bo widzisz jak się wszystko dokładnie Kaczorom rypie.
                  Hehe!
    • kelob3 tak trzymać ! spieprzaj Tusk ! 10.10.06, 21:45
      na ich twarzy bylo widac strach - cieniasy nie wiedza co robic a Tusk to juz od
      roku jest oszolomiony ha, ha
      • wojtek1963 Re: tak trzymać ! spieprzaj Tusk ! 10.10.06, 21:49
        nie to Kaczor dostaje spazmow bo widzi ze mu niedlugo wykopia stolek z pod
        dupska a braciszek nic nie moze poradzic i moze tez bedzie musial sie
        wycofac,ha ha
        • kuznica23 Prezesie melduję!!! 10.10.06, 21:56
          Żadnej ustawy, oczywiście dla dobra Polski.
          • adas313 Re: Prezesie melduję!!! 10.10.06, 21:57
            Jak np. nowelizacja prawa bankowego:

gospodarka.gazeta.pl/pieniadze/1,29577,3677257.html
            W Sejmie burza wokół rządowej nowelizacji prawa bankowego, która ma pozwolić na
            podział BPH. Wiceprezes NBP ostrzega: skutki mogą być opłakane!
            • kuznica23 Re: Prezesie melduję!!! 10.10.06, 22:04
              Hitler jak dogorywał, to rozkazał zostawić po sobie spaloną ziemię, Jarek
              normalny nie jest ale do tego chyba się nie posunie. Chociaż kur... sam już nie
              wiem.
    • diplomatic Tusk plecie głupstwa 10.10.06, 21:47
      nie ma co się tym zajmować Tusk jest dno
      • replique Re: Tusk plecie głupstwa 10.10.06, 21:57
        diplomatic napisała:

> nie ma co się tym zajmować Tusk jest dno

A KAczyńscy dwa dna - bliźniacze!
        Swoją drogą ciekaw jestem wielce, jak wygląda bliźniacze dno... jednojajowe ??
        Masz jakąś wizję ?
      • kornett Na c.i.e.m.n.o.t.ę PiSiaków nie ma lekarstwa... 10.10.06, 21:59
        jest tylko ... współczucie.

I modlitwa moherowego elektoratu!

***** Obsequium amicos, veritas odium parit ******

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka