me-e 11.10.06, 13:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyberdemokracja K*A*C*Z*Y*Ń*S*C*Y też będą niebawem przepraszali 11.10.06, 13:27 KACZYŃSCY też będą przepraszać - krótko po tym jak stracą immunitety i możliwości manipulacji prokuratorsko-sądowniczej Odpowiedz Link Zgłoś
me-e sady w polsce to ...karter 11.10.06, 13:32 ...z czasow terrorystycznego prl-u...tak jak media...tak jak WSI...ci sami ludzie te same metody...mysle tu o dowodzacych Odpowiedz Link Zgłoś
carssc Re: sady w polsce to ...karter 11.10.06, 13:37 me-e napisał: > ...z czasow terrorystycznego prl-u...tak jak media...tak jak WSI...ci sami > ludzie te same metody...mysle tu o dowodzacych Już kiedys pisałem, abyś nauczył się konstruować pełne zdania. Coś Ci zakłóca ciąg myślowy? Hm, słowo karter ma raczej bliski związek z silnikami spalinowymi a nie sądami. Ale przyznam Ci rację, sędzia Kryże z pewnością ma związek z tym wszystkim o czym napisałeś, gratulacje za udany wniosek. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e bolek zawsze byl pazerny na...kase 11.10.06, 13:51 ...nawet od diabla video.google.com/videoplay?docid=-5146871331576782926 Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Haha, tak wygląda prawda wg kaczystów 11.10.06, 13:56 - na końcu zawsze okazuje się, że kłamali. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Haha, to bolek nie byl...bolkiem 11.10.06, 14:58 ...to kto byl bolkiem w/g ...bo rozumiem ,ze sb to dla ciebie gwiazdy i autorytety...wezmy takiego sb-ka lesniaka...i wielu innych czynnych na polskiej scenie nie tylko politycznej video.google.com/videoplay?docid=2185058413755445485&q=nocna+zmiana Odpowiedz Link Zgłoś
akermanski Re: Haha, to bolek nie byl...bolkiem 11.10.06, 15:15 Chciałbym przeczytać uzasadnienie wyroku. Co tak naprawdę się stało. Czy Wałęsa rozliczył się z tych pieniędzy, czy tylko nie istnieją dowody na "niegospodarność". Po skandalach z Wachowskim i ułaskawieniu mafiozy na kilka dni przed końcem kadencji prezydenckiej uważam go już tylko za sprzedajną marionetkę. .......................... Lubię humor absurdalny: www.patafian.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lidia-michalek7 ++++++++++ U_k_ł_a_d_ broni B_o_l_k_a_ zębami !:) 11.10.06, 18:09 ...sędzia Katarzyna Przybylska powiedziała, że słowa Wyszkowskiego padły na kilka miesięcy przed obchodami 25. rocznicy "Solidarności", co "bezwzględnie godziło w autorytet" Wałęsy. ..... he he he he !!! niezwykle ynteligente uzasadnienie :) gdyby to była 21 rocznica to wyrok byłby inny ?:)))) no i jeżeli prawda godzi bezwzględnie w autorytet Bolka to biada prawdzie !:) Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Wedle Statutów Wislickich odszczeka pod stołem! 11.10.06, 20:05 Tako postanowił nasz wielki król Kazimierz. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Ja bym go jeszcze kazał wybatożyć., 11.10.06, 20:26 tak, żeby zapamiętał. Pomysł z wyrwaniem języka też byłby niezły, ale to już nie te czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Wedle Statutów Wislickich odszczeka pod stołe 11.10.06, 20:49 PiS tylko kłamie. Oni już tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Haha, to bolek nie byl...bolkiem 11.10.06, 17:18 me-e napisał: > ...to kto byl bolkiem w/g ...bo rozumiem ,ze sb to dla ciebie gwiazdy i > autorytety...wezmy takiego sb-ka lesniaka...i wielu innych czynnych na > polskiej scenie nie tylko politycznej Wejsmy chociazby Jaroslawa Kaczynskiego, na to sa niepodwazalne dowody, a na Walese co macie, oprucz burosuczej PiSdaczej nagonki? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e to walesow jest ...56 11.10.06, 17:58 ...bo kiedys to mial tylko jednego soboftora...na kw w gdansku Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Haha, tak wygląda prawda wg kaczystów 11.10.06, 20:48 Kaczyńscy albo mówią nieprawdę albo kłamią. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 [...] 11.10.06, 13:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Ziobro załatwi "sprawiedliwy" obrót sytuacji 11.10.06, 20:45 Ziobro to dyżurny rozkazodawca poleceń Kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
antyskaner Bolek - autorytet moralny 11.10.06, 14:54 Niedługo będziemy i kieszonkowców przepraszać. Odpowiedz Link Zgłoś
mooomin Szmaty!!! 11.10.06, 13:37 Wszyscy ludzie obrazający Wałęsę to szmaty i nalezy z nimi zrobic tylko i az to, co oni chieliby zrobic ze swoimi przeciwnikami... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Szmaty!!! 11.10.06, 15:49 mooomin napisał: > Wszyscy ludzie obrazający Wałęsę to szmaty i nalezy z nimi zrobic tylko i az > to, co oni chieliby zrobic ze swoimi przeciwnikami... Od oszolomow nikt nie oczekuje przeprosin, dowalic im 100 tys. kary na PCK i przestana pieprzyc jak potluczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: sady w polsce to ...karter 11.10.06, 17:16 me-e napisał: > ...z czasow terrorystycznego prl-u...tak jak media...tak jak WSI...ci sami > ludzie te same metody...mysle tu o dowodzacych Czy to dlatego PiS mianuje na szefow policji w calej Polsce bylych oficerow SB? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: sady w polsce to ...karter 11.10.06, 20:30 Trzeba byc slepym by nie zauwazyc jak 4RP upodabnia sie do PLU-u ...... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: sady w polsce to ...karter 11.10.06, 20:47 Prokuratorzy muszą słuchać Ziobry, taki rozkaz Kaczyńskiego. Co to za Polska.? Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziesci_i_cztery [...] 11.10.06, 13:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta 40 i 4 prochy ci odstawili? Weź coś na uspokojenie 11.10.06, 14:33 ... Odpowiedz Link Zgłoś
4bani A Jego i moja m.in. demokracja umożliwia 11.10.06, 14:51 piętnowanie patologii. Twoje wykropkowane skróty świadczą li tylko jakim jesteś troglodytą. Odpowiedz Link Zgłoś
ted-47 Re: K*A*C*Z*Y*Ń*S*C*Y też będą niebawem przeprasz 11.10.06, 14:36 cyberprofanacja demokracji Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: K*A*C*Z*Y*Ń*S*C*Y też będą niebawem przeprasz 11.10.06, 20:46 Przeproście i Spieprzajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
gw_gazeta_ubekistanu Przeprośmy TW Bolka ze był agentem SB 11.10.06, 13:33 do czego to doszło! Odpowiedz Link Zgłoś
ginger123 Re: Przeprośmy TW Bolka ze był agentem SB 11.10.06, 13:38 i bardzo dobrze,ze sad skazal tego gnojka wyszkowskiego za pomowienia! Co do Kaczynskich nie przeprosza sa za bardzo prymitywni! Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Przeprośmy TW Bolka ze był agentem SB 11.10.06, 13:49 gw_gazeta_ubekistanu napisała: > do czego to doszło! Raczej przeprośmy wszystkich normalnych ludzi za brunatną hołotę łgarzy od psycholi Rydza takich jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 [...] 11.10.06, 13:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Koleś ma kompleks 11.10.06, 14:52 Za I PRLu siedział cicho, to teraz musi się wyszczekać. Tles01, staraj się nie używać określeń typu "szmata", bo nobilitujesz przedmówcę. Odpowiedz Link Zgłoś
gw_gazeta_ubekistanu Re: patman tles01 wierni uczniowie Maleszki, Bolka 11.10.06, 15:05 Kuronia i Michnika, język nienawisci i nikczemnosci, nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Ja nie żywię nienawiści, w przeciwieństwie do 11.10.06, 16:00 ciebie. Jesteś nią opętany. Powiedz czemu nienawidzisz domniemanego Bolka? Czy on ciebie zakapował? Czy przez niego byłeś prześladowany przez SB? Wykaż się, co robiłeś w czasie, gdy Wałęsa siedział? Odpowiedz Link Zgłoś
patman A co do Kuronia i Michnika 11.10.06, 16:04 To jestem z tego dumny, że czerpię z tych wzorów. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: patman 11.10.06, 16:17 patman napisał: > To jestem z tego dumny, że czerpię z tych wzorów. Pewnie wyszedles z walterowcow Kuronia! Gratuluje. Dla mnie Kuron pozostanie na zawsze antypolska hiena i sprzedawczykiem - podobnie jak ty! Odpowiedz Link Zgłoś
patman Jeśli walka z patologiczną nienawiścią jest 11.10.06, 16:41 antypolska, to możesz mnie śmiało nazwać antypolskim. A tak przy okazji, co robiłeś w czasie stanu wojennego? Bo co się jednego z drugim pytam, to zawsze odpowiedzią na to jest milczenie. Chcę wiedzieć, jakie masz prawo moralne (jakże ostatnio zdewaluowano to słowo) do tego, by określać kto jest patriotą, a kto agentem esbecji. Odpowiedz Link Zgłoś
gw_gazeta_ubekistanu Re: Jeśli walka z patologiczną nienawiścią jest 11.10.06, 16:53 W czasie stanu wojennego ani potem nie donosilem na swoich bliskich wspolpracownikow, pracowałem uczciwie i z poswieceniem za marne pieniądze. Ale co to ma do rzeczy co robilem. Ale nie aspiruje do miana bohatera narodowego jak Walesa, Michnik, czy Kuron ktorzy stali sie beneficjentami tzw. upadku komuny odsuwając na bok wielu ludzi, ktorzy wykazali się bohaterstwem jak chocby Wyszkowski. A co Bolek czy Michnik zrobili aby ukarac mocodawcow zbrodni ks. Popieluszke i innych bohaterow? Nic, skumali się z bandytami i publicznie pili z nimi wode. Kuron był ojcem tej zdrady i nie wstyd Ci, iż publicznie obierasz sobie za wzorzec marksistpowskiego harcerzyka, sprzedawczyka? Boli mnie ze ludzie ktorzy powinni zostac na piedestale zostai w zapomnieniu, a za bohaterów uchodzą pospolite kanalie ktore ręka w rękę z ubolami rozfrymarczyły nasz kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Krótko mówiąc, nie wychylałeś się 11.10.06, 17:26 Potulnie realizowałeś się w Polsce ludowej, a chcesz oceniać ludzi, którzy mogli zostać złamani przez system, z którym jednak usiłowali walczyć. Lepiej, żeby odsunąć od siebie poczucie winy, iż było się biernym, uknuć sobie spiskową teorię, że agent Bolek rozwalił komunizm, żeby SB mogło przejąć pełnię władzy. No, to możesz być z siebie dumny, że nie brałeś w tym udziału. Więcej takich jak ty, a PZPR rządziłaby dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: patman 11.10.06, 16:55 patman napisał: > antypolska, to możesz mnie śmiało nazwać antypolskim. > A tak przy okazji, co robiłeś w czasie stanu wojennego? Bo co się jednego z dru > gim pytam, to zawsze odpowiedzią na to jest milczenie. Chcę wiedzieć, jakie mas > z prawo moralne (jakże ostatnio zdewaluowano to słowo) do tego, by określać kto > jest patriotą, a kto agentem esbecji. Jak kazdy czerwony, pleciesz trzy po trzy! O swojej antypolskosci nie musisz mi pisac - bo jest ewidentna na kazdym kroku! Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: patman 11.10.06, 18:01 Tak samo jak ty nie musisz wet3 cokolwiek pisać żeby było widać wrodzony kretynizm i głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
patman "Patriota" 11.10.06, 18:35 Ależ z ciebie patriota - zrobiłeś nic w walce z komuną, a mnie wyzywasz. Tak jak twój szanowny kolega z ubekistanu, palcem nie kiwnąłeś w walce z komuną, co jest zrozumiałe. Ja przynajmniej (dosłownie) na własnej skórze odczułem skutki stanu wojennego. Więcej takich co dużo gadają, na czele z Wyszkowskim, a mielibyśmy dalej PRL. Tylko ten zły Wałęsa to wspaniałe państwo, miodem i mlekiem płynące, zniszczył i rozkradł - biedy przecież nie można rozkraść; pewnie o to masz do niego pretensję. Na twoje szczęście kaczki odbudowują wspaniałą socjalistyczną ojczyznę, znaną jako II PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: "Patriota" 11.10.06, 23:03 Wyszkowski staje się żałosny.Panie wyszkowski kiedyś pana ceniłem,ale widzę że jest pan pierwszą ligą moherowych beretów. Człowieku daj sobie już na wstrzymanie,widać wyrażnie że jesteś bardzo zawiedziony że nie dostałeś się do żadnego koryta,nawet Kaczynski nie chce Ciebie widzieć.Poproś Wałesę aby dał Ci jakąż wędkę i zasuwaj z Rydzykiem na Amury,przy okazji zrobicie konserwację anten radiowych bo już wyłazi korozja. Odpowiedz Link Zgłoś
po_ile_stanowisko nie szczekaj tchórzliwy zakompleksiony psie... 11.10.06, 17:19 ...jesteś odważny w necie piesku...? Odpowiedz Link Zgłoś
patman Czy to jest wyzwanie fizyczne? 11.10.06, 17:28 Wierz mi, bardzo by cię bolało takie spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gw_gazeta_ubekistanu Re: do patmana 11.10.06, 18:31 Dlaczego tak nienawidzisz ludzi, którzy myślą inaczej od Ciebie. A moja praca polegała w stanie wojennym na pilnym chodzeniu do szkoły bo mialem wówczas 10 lat, Ale nawet gdybym nie angazował się w dzialalnosc polityczną, tak zresztą jak teraz, pracuje i nie angazuje się w politykę to znaczy ze nie mam prwa sie wypowiadac? O czym Ty piszesz. To ze ja sam nie dzialalem w opozycji ma usprawiedliwiac agentów SB?!! Jestem pelen szacunku i podziwu dla ludzi ktorzy dzialali jak prymas Wyszynski, ks. Popieluszko, Gwiazda, Walentynowicz i tysiące bezimiennych torzy nie skundlili się jak Michnik, Kuron czy Bolek wspolpracą z bezpieką i PZPR. Czloweiku przejrzyj na oczy z tej nienawisci, zacznij czytac cos innego niz jedynie sluszna Gazeta Wyborcza. Poczytakj ksiązki mlodych trzydziestoparoletnuch naukowców nie umaczanych w PRL-u historyków, których Celinski i Michnik wyzywają od szambonurków i ch..ow (to Celinski). To lektura pouczająca, nie hagiografia ubecji. I nic nie rozgrzesza ubecji, i TW, którzy dla pieniędzy donosili. A moze tez to robiles i dlatego tak się szarpiesz bo gryzie Cie sumienie? Odpowiedz Link Zgłoś
patman Ja nie nienawidzę tylko trzeźwo myślę 11.10.06, 18:54 Tak, SB na początku lat 70 uknuło spisek, żeby przejąć władzę. Wszystko precyzyjnie sobie obmyślili: stworzyli sobie Wałęsę, który porwał tłumy do walki z systemem. Z radością siedział w więzieniu z myślą, że za 20 lat jego koledzy z SB przejmą majątek państwowy. Założenie nielegalne związku zawodowego było częścią chytrego planu. Zaostrzenie sytuacji, grożącej inwazją sowiecką, to był dla esbecji pryszcz, bo umówili się z Breżniewem, że Gorbaczow wprowadzi pierestrojkę i doprowadzi do upadku ZSRR. Wszystko szło jak po sznurku - agent Wolski wprowadza stan wojenny, żeby już za 9 lat grupka esbeków mogła opanować kwitnącą gospodarkę. Kurde, te esbeki były strasznie bystre, tylko jakim cudem dopuścili PiS do władzy? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: patman 12.10.06, 00:57 patman napisał: > Tak, SB na początku lat 70 uknuło spisek, żeby przejąć władzę. Wszystko precyzy > jnie sobie obmyślili: stworzyli sobie Wałęsę, który porwał tłumy do walki z sys > temem. Z radością siedział w więzieniu z myślą, że za 20 lat jego koledzy z SB > przejmą majątek państwowy. Założenie nielegalne związku zawodowego było częścią > chytrego planu. Zaostrzenie sytuacji, grożącej inwazją sowiecką, to był dla es > becji pryszcz, bo umówili się z Breżniewem, że Gorbaczow wprowadzi pierestrojkę > i doprowadzi do upadku ZSRR. Wszystko szło jak po sznurku - agent Wolski wprow > adza stan wojenny, żeby już za 9 lat grupka esbeków mogła opanować kwitnącą gos > podarkę. Kurde, te esbeki były strasznie bystre, tylko jakim cudem dopuścili Pi > S do władzy? Jak sie pomylisz, to nawet piszesz calkiem do rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: po_ile_stanowisko 12.10.06, 03:23 po_ile_stanowisko napisal: szczekej szczekaj imbecylu... Do idiotow twego kalibru moja ciotka zawsze mowila: Kiciuniu! Psie glosy nie ida w niebiosy! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: patman 11.10.06, 18:00 Rzeczywiście wyjątkowo antypatyczny facet był ten Kuroń... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: patman 12.10.06, 01:01 gamon0 napisał: > Rzeczywiście wyjątkowo antypatyczny facet był ten Kuroń... Byl wyjatkowo anypatyczny i antypolski. Publicznie przyznawal, ze cieszy sie iz Lwow (polskie miasto!!!) nalezy teraz do Ukrainy. Odpowiedz Link Zgłoś
evident Tobie też bym przypakował 11.10.06, 13:52 z 10 tyś. za szkalowanie ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 [...] 11.10.06, 13:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Re: Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 11.10.06, 14:25 Ludzie, poczytajcie własne wpisy... Jesteście żałośni. Jak sąd orzeka zgodnie z Wasszymi poglądami - to puchniecie z dumy, a sąd jest "niezawisły". Jak orzeka inaczej, niż Wam się wydaje, to "...łże-sądy, korupcja, ubekistan" i tak dalej. Czyli: sąd orzeka słusznie tylko wtedy, jak orzeka zgodnie z Waszymi poglądami. Co to się porobiło - sami prawnicy i historycy w tym kraj umieszkają, każdy wie lepiej!!! A może poczytajcie uważniej DLACZEGO sąd wydał taki wyrok? Może zauważycie prostą sprawę: ZERO DOWODÓW na pomówienia Wyszkowskiego? Ale co nam dowody, co nam sądy, my wiemy lepiej... Parafrazując klasyków "...prawo prawem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie"... Żałosne, małe ludziki... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
antyskaner Ten proces powinien być jawny ! 11.10.06, 14:57 puuchatek napisał: Wtedy przyjaciołom Bolka trudniej byłoby kłamać. Odpowiedz Link Zgłoś
ella115 Re: Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 11.10.06, 14:40 Przepraszaj koles... i to na kolanach. Prezydent Walesa moze nie byl najlepszym prezydentem, ale jest symbolem demokracji i solidarnosci w Polsce i nalezy sie mu szacunek!! Odpowiedz Link Zgłoś
zygpot Re: Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 11.10.06, 15:06 Niestety w 90-latach w czasie swojej prezydentury Lech Wałęsa symbolem demokracji i solidarności raczej nie był. Jego stosunek do demokracji i solidarności po prezydenturze też się nie poprawił, o czym świadczą jego sprzeczne, często chamskie wypowiedzi. Bohaterstwo i wzorzec nie jest dane człowiekowi raz na zawsze. W każdym momencie życia swoimi czynami lub słowami można je skompromitować. Odpowiedz Link Zgłoś
akermanski Re: Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 11.10.06, 15:28 Były prezydent, Wałęsa, ostatnio skompromitował Polskę łaskawie przebaczając Grassowi. Grass jest autorytetem moralnym, zrobił przez wiele lat bardzo dużo dla sprawy polskiej w Niemczech, dla otworzenia oczu Niemcom na nasz punkt widzenia wojny. Przygotował grunt pod normalizację stosunków między naszymi krajami. Jego dzieło (nie waham się użyć tego dużego słowa), praca, trwała z 40-50 lat. On tu pomnik powinien mieć. Chciałbym, aby Wałęsa to docenił. ............................ Lubię humor absurdalny: www.patafian.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bezcenzury1 Wałęsa odpowiada za antykonstytucyjne działania SB 11.10.06, 14:53 Wałęsa odpowiada za antykonstytucyjne działania SBeków z grupy płk. Lesiaka, a teraz jeszcze śmie zarzucać Petelickiemu, że dwie sanitarki z żołnierzami miały dokonać w Polsce zamachu stanu, za co odpowiadają prawicowe partie polityczne. Myślę, że taki człowiek nie zasługuje na pokojową nagrodę Nobla. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e sw. bolek 11.10.06, 15:03 ...ta kanonizacja bolka idzie tak...wolno www.sw.org.pl/remuszko.html Odpowiedz Link Zgłoś
pizza sbecja bolki ubekistan układ 11.10.06, 15:23 takie frustracje to się "w cywilizowanym świecie" normalnie leczy farmakologicznie i terapią grupową Odpowiedz Link Zgłoś
me-e 56 bolkow... 11.10.06, 16:08 ...to malpa z siekiera niech sie...leczy...))) Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Re: Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 11.10.06, 15:23 bezcenzury1 napisała: > Wałęsa odpowiada za antykonstytucyjne działania SBeków z grupy płk. Lesiaka (...) Tak, zwłąszcza za to, że jego i jego środowisko ta grupa także inwigilowała... Ach, to podciaganie faktów do tezy... Co powie Wielki Jarosław, to święte... I jeszcze kolejny oszołom wyciąga tego nawiedzonego Remuszkę, którego nawet Nasz Dziennik nie chciał drukować... Ech, polskie piekiełko... Odpowiedz Link Zgłoś
pizza polemika z pisdrykami 11.10.06, 15:29 jest bez przyszłości - oni i tak klepią cały czas te same bzdury, a wszelkie próby argumentacji są dla nich obroną "układu". To jest beton - szkoda czasu na spory, trzeba działać. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: polemika z pisdrykami 11.10.06, 20:45 PiS to partia przegrana, złoczyńcy i frustraci. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Wyszkowski? On z tego radiomaryjnego dziadostwa? 11.10.06, 15:28 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Uzasadnienie wyroku godne III RP. 11.10.06, 15:33 .....W uzasadnieniu wyroku sędzia Katarzyna Przybylska powiedziała, że słowa Wyszkowskiego padły na kilka miesięcy przed obchodami 25. rocznicy "Solidarności", co "bezwzględnie godziło w autorytet" Wałęsy. Niezależne sądownictwo III RP.Niezależne od przyzwoitości i kanonów prawa. Uderzało w ,,ikone''? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Tak koncza szajbusy mielacy jezorem co popadnie 11.10.06, 15:40 Niestety nie ma na nich bata. Kaczor tez przegral proces i do dzisiaj nie przeprosil. Przeprosiny to za malo, w buty niech sobie je wsadza, solidna kara finansowa wyprostowalaby tych oszolomow. Odpowiedz Link Zgłoś
wbc Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 11.10.06, 15:42 To bardzo dobrze.Drodzy koledzy Internauci zostawcie w spokoju ten sybol pokojowych przemian w Polsce.Cały świat go uznaje a my ciągle musimy własne gniazdo kalać. Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 p.Wyszkowski prosze podac numer konta 11.10.06, 15:49 bedziemy nekac Bolka bo nie moze zaznac spokoju taki zdrajca Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: p.Wyszkowski prosze podac numer konta 11.10.06, 15:50 kelob3 napisał: > bedziemy nekac Bolka bo nie moze zaznac spokoju taki zdrajca Ludzie skad sie biora tacy debile? Odpowiedz Link Zgłoś
kelob3 Re: p.Wyszkowski prosze podac numer konta 11.10.06, 16:00 douglasmclloyd napisał: > kelob3 napisał: > > > bedziemy nekac Bolka bo nie moze zaznac spokoju taki zdrajca > > Ludzie skad sie biora tacy debile? > po prostu-mama ciebie urodzila ot i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 11.10.06, 15:52 A on się zaciął i nie przeprosi! Przy okazji pozdrawiam znakomitą publiczność, wspierającą p.Wyszkowskiego w czasie procesu. To tacy najprawdziwsi z prawdziwych Polaków. Niosą bowie w sobie wszystkie te cechy naszej społeczności, czyniące nas pośmiewiskiem Europy. Coś Ojciec Rydzyk Pana ostatnio nie wspiera,Panie Wyszkowski? Co się takiego stało? Tak się Pan pięknie prezentował w telewizji Trwam! I takie perły rzucał Pan przed nas, czyli przed wieprze. Odpowiedz Link Zgłoś
moja_kota1 Re: Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 11.10.06, 16:12 Red. Anna Marszałek w rzeczpospolitej(17/18 lipca 1999) numerze podaje, iż o słynną teczkę "Bolka" poprosił osobiście Lech Wałęsa, kiedy był prezydentem. Gdy po zakończeniu jego kadencji teczka wróciła do UOP, "stwierdzono w niej brak kilkudziesięciu dokumentów, m.in. zobowiązań do zachowania w tajemnicy rozmów z oficerami SB i pokwitowań odbioru pieniędzy". Red. Marszałek informuje nadto, iż Prokuratura Krajowa chce umorzyć śledztwo w tej sprawie ze względu na zmianę przepisów kodeksu karnego. Cytuję: "Obecnie odpowiedzialność grozi jedynie za ujawnienie tajemnicy państwowej. Ponieważ Lech Wałęsa jako prezydent miał prawo dostępu do tajnych materiałów, nie popełniono przestępstwa - twierdzi prokuratura". Jeśli to prawda, to wypada prokuraturze przypomnieć, że nikt nigdy nie zarzucał Wałęsie, iż nielegalnie oglądał dokumenty zgromadzone w teczce "Bolka". Nie adresowany personalnie, ale też i nie kwestionowany przez nikogo zarzut dotyczy tylko "zniknięcia" części tych dokumentów. To zaś uznawane jest za przestępstwo pod rządami zarówno starego (art. 268), jak i nowego kodeksu karnego. Obowiązujący dziś artykuł 276 k.k. stanowi jednoznacznie: Kto (...) usuwa lub ukrywa dokument, którym nie ma prawa wyłącznie rozporządzać, podlega karze grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat dwóch! Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta38 Re: Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 11.10.06, 16:46 nie widze tu ciagu myslowego. Walesa poprosil o teczke. oddal bez kilkudziesiciu dokumentow. kto ma liste dokumentow przed przekazaniem teczki Walesie? kto ma liste dokumentow zaginionych? jakie czynnosci prawne wykonano po stwierdzeniu braku dokumentow w teczce. kto liczyl dokumenty po oddaniu teczki przez Walese? jakie jest pokrewienstwo pomiedzy pania Marszalek a pania Walentynowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 11.10.06, 20:21 "moja_kota 1" cala teczka TW "Bolka" na dlugo nim zostala mu doreczona zostala dokladnie skopiowana i przynajmniej tu w USA kopie sa w posiadaniu pewnych osob z tzw. osrodkow polonijnych i wiadomych sluzb, ktore jednak wymogly na tych osobach by nie wazyly sie nic robic na wlasna reke. Z tych to tez zrodel wiadomo jest ze kopia poprzez NRD-owska Stasi dostala sie do KGB. Ktos lub kilku ktosi wzieli w Polsce dobry szmal za te kopie! Odpowiedz Link Zgłoś
sybirak2 Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 11.10.06, 16:15 Takich oszczerców-warchołów należy zabijać, jak pluskwy czy wszy. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e zemsta SB na Wałęsie...))) 11.10.06, 16:17 ...oni by sie mogli mscic gdyby walesa ich obalil...autorytety sb'cy w trzeciej...caluja walese po rekach... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Orzeczenie sadu gdanskiego jest skandaliczne! 11.10.06, 16:21 Widac jak na dloni, ze system sprawiedliwosci ciagle pozostaje w szponach komuchow oraz ich pociotkow. Czas najwyzszy na reforme tej ciezko chorej instytucji! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e w gdansku rzadzi...PO 11.10.06, 16:32 ...a to oznacza oaze dla bolszewikow i szpicli Odpowiedz Link Zgłoś
po_ile_stanowisko skandaliczny jest tragiczny stan twego umysłu 11.10.06, 16:52 jesteś małym zakompleksionym kmiotem...rekompensujesz sobie swe ciągłe niepowodzenia ublizaniem Wałęsie...? żałosny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ...))) 11.10.06, 16:58 ...sloma ci z butow wyszla...czy wiesz na czym polega dyskusja ...elektoracie inteygentny...a tak na POwarznie to walese mam gdzies...litylko prawda mee...interesuje...a nie twoje aluzje... Odpowiedz Link Zgłoś
po_ile_stanowisko śmierdzisz me-e...nie zbliżaj się do mnie pokurczu 11.10.06, 17:02 Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: po_ile_stanowisko 12.10.06, 01:04 po_ile_stanowisko napisał: > jesteś małym zakompleksionym kmiotem...rekompensujesz sobie swe ciągłe niepowod > zenia ublizaniem Wałęsie...? > > żałosny jesteś. Twoje argumenty cuchna typowym komuchowem, biedaczku! Czy ty w ogole wiesz co to jest dyskusja? Zachowujesz sie jak prawdziwy gowniarz. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 11.10.06, 16:22 Ani be ani me co ty wiesz chlopczyku o latach 80tych? Mozna nie sympatyzowac z Walesa ale bez tych glupawych komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta38 Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 11.10.06, 16:34 Silesiusz,przyslij obiecany Wyszkowskiemu czek na 1 000 euro. (jesli masz honor wiekszy niz kaczor a mniejszy niz jaruzel) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e spoko...sprawa jeszcze nie...zakonczona 11.10.06, 16:41 ...a to uzasadnienie sadu jak zywo przypomina...komune...podziwiam p. wyszkowskiego...ktory nie ulakl sie ...prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta38 Re: spoko...sprawa jeszcze nie...zakonczona 11.10.06, 17:20 gdzie ta prawda? dokumenty na stol i wtedy mozemy dyskutowac o prawdzie. jak na dzisiaj to jedna pani drugiej pani,no i w koncu doszlo do naszego dziennika,radiamaryja i ucieszonej gawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: spoko...sprawa jeszcze nie...zakonczona 11.10.06, 17:31 ...nie udawaj ziuta...zes taka tepa...wystarczy wsukac w yszukiwarke TW bolek...nocna zmiana...lista macierewicza...plusy dodatnie plusy ujemne...to na tyle narazie... Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta38 Re: spoko...sprawa jeszcze nie...zakonczona 11.10.06, 18:23 tobie wystarczy maglowa wyszukiwarka, sad potrzebuje twardych dowodow. i w tym sek. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: spoko...sprawa jeszcze nie...zakonczona 11.10.06, 20:08 ...dowody sa...tylko interpretacja tych dowodow...jest wybiorcza...pozatym walesa ukrad kilkanascie kartek ze swej teczki...dowody sa ,ze ukradl...i co co?...i nic...a o czym to swiadczy?...bo sprawa sie przedawnila...oczywicie Odpowiedz Link Zgłoś
critto dramat... w trzech aktach ;)) 11.10.06, 19:21 tjaa, wpisujac 'dramat w trzech aktach', 'Pineiro', "FOZZ" czy "Telegraf" tez niejedno mozna przeczytac... Co nie znaczy, ze to jest prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: dramat... w trzech aktach ;)) 11.10.06, 20:06 ...walesie nie ufam...arogancki...a do tego ignorant...chociaz niezle bajki opowiada...))) Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: dramat... w trzech aktach ;)) 12.10.06, 14:04 nie musisz mu ufac, ani go lubic. Mozesz go uwazac za aroganckiego prostaka, prosze bardzo. Ale _NIE WOLNO CI_ go znieslawiac falszywymi zarzutami o korupcje, zlodziejstwo czy wspolprace z SB. Nie masz na to zadnych dowodow. Ja cie np. tez nie lubie i uwazam cie za beznadziejnego forumowicza (nie chodzi o twoj styl mowienia, bo jestem bardzo tolerancyjny (szczegolnie wobec kogos, kto wyglada na dyslektyka), tylko o to, CO mowisz), a mimo to nie pomawiam cie o zlodziejstwo, malwersacje czy dzialalnosc agenturalna. To tyle, Critto liberter.webpark.pl Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikgazety Czy wierzycie, że Wachowski był tylko zwykłym... 11.10.06, 16:43 ...kierowcą ? A może to oficer prowadzący... Ja tylko pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e sad nakazal jak o... Wałęsie to tylko dobrze... 11.10.06, 16:50 ...a jak zle to beda karac wiezieniem...lub wysoka grzywna...czy to nie komuna ...wrocila...))) Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: sad nakazal jak o... Wałęsie to tylko dobrze. 11.10.06, 16:56 lol, co to za bełkot w ogóle? Nie dość że brednie, to na dodatek fetyszyzm wielokropka;p Odpowiedz Link Zgłoś
po_ile_stanowisko skąd się biorą takie zakompleksione gnojki jak ty? 11.10.06, 16:57 wracaj do budy psie... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wyszkowski ma przeprosić Wałęsę 11.10.06, 17:14 me-e napisał: > ...swieta krowa SBkistanu...bolek ..ktory, lecho czy jaro??? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e bolek - wyjątkowo trafna ksywka 11.10.06, 17:33 ...jedyne czego w zyciu sie nauczyl...to wizac granaty...))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Ja tez bym bolusia chetnie "przeprosil" 11.10.06, 17:42 takim porzadnym kopniakiem w to potezne d....sko Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Ja tez bym bolusia chetnie "przeprosil" 11.10.06, 17:53 Szanowny forumowicz jakiś taki agresywny, że tak powiem... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Ja tez bym bolusia chetnie "przeprosil" 11.10.06, 18:04 Ale rzeczywiście nie należy pokrzywdzony Wałęsa, vel Bolek, do bohaterów pozytywnych... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta38 Re: Ja tez bym bolusia chetnie "przeprosil" 11.10.06, 18:31 wyslij obiecane 1 000 euro zanim kopniesz. z trzech socjalow:silesiusa,junkra i fritza to chyba nie takie obciazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 silesius...bądz kozak, i powiedz to otwarcie.. 11.10.06, 19:10 nie kryjac sie za nickiem!.. napisz te słowa do Wałęsy i podpisz sie prawdziwym nazwiskiem!.. Swinia i tchórz, tk własnie postępuje jak ty, śmieciu.. Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 Re: silesius...bądz kozak, i powiedz to otwarcie. 11.10.06, 19:14 ...ja sie ponizej podpisalem...bez kozaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
me-e wysoki sadzie a co...z internetem? 11.10.06, 17:44 ...czyzby nie nalezalo POkasowac wszystkie "zle " materialy i dowody ...godzace w debre imie walesy...bo niby dlaczego tylko p. wyszkoski musi przepraszac walesy i dobrze sie o nim wyrazac...? Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta38 Re: wysoki sadzie a co...z internetem? 11.10.06, 18:35 Wyszkowski nie musi sie dobrze wyrazac,powinien zas udokumentowac swe insynuacje. reszte zostawmy sadowi. sprawiedliwosc wcale nie musi byc po naszej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: wysoki sadzie a co...z internetem? 11.10.06, 19:26 ...to wyszkowski nie wie?...ale jak on moze nie wiedziec jak on w tym siedzial...i o walesie wie wiecej niz ...sad video.google.com/videoplay?docid=-5146871331576782926 Odpowiedz Link Zgłoś