maksywus Gosiewski załatwił Włoszczowej ekspres 17.10.06, 12:29 Aparatczycy i ich mentalność żywcem wyjęta z PRL-u. O tempora o mores Odpowiedz Link Zgłoś
japj Re: Gosiewski załatwił Włoszczowej ekspres 17.10.06, 12:36 Pokaz możliwości Gosiewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pisofil Wybiórcza i platfusy pękają z zazdrości. Taki 17.10.06, 12:42 Tusek to nic nie potrafi załatwić. On tylko umie jęczeć przed kamerą. No i zwykle ma piękne sondaże przed wyborami, a po wyborach kaca. Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: Gosiewski załatwił Włoszczowej ekspres 17.10.06, 12:44 Po prostu pan P.E.G. ma pewnie gdzieś niedaleczko działkę i chciał mieć do niej szybki dojazd. No, to teraz imprezy partyjne - wiadomo, gdzie będą:) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.st37 Gosiewski załatwił Włoszczowej ekspres 17.10.06, 13:04 Panoszenie się matołków. Odpowiedz Link Zgłoś
mart44 PKL też będą miały nowy przystanek 17.10.06, 13:07 news.czaha.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=71&Itemid=49 trzeba spełniać obietnice wybiórcze Odpowiedz Link Zgłoś
olgierd.tomczorek nakłady zwrócą się w ciągu kilku lat 17.10.06, 14:10 jeżeli tylko kilkanaście osób znajdzie pracę i będzie płacić podatki. w sumie te same pieniądze można było wrzucić do kasy ZUS. Odpowiedz Link Zgłoś
rickh Gosiewski załatwił Włoszczowej ekspres 17.10.06, 14:16 No to powinni szybciutko jeszcze lotnisko do całości Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Tera pare nowych wojewodztw utworzymy! 17.10.06, 14:37 IV RP musi miec ich wiecej niz zgnila III RP! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek606 Gosiewski załatwił Włoszczowej ekspres 17.10.06, 16:05 Tak mi sie wydaje ze Opoczno ktore jest dwa razy wieksze od Wloszczowej rowniez staralo sie kiedys o przystanek - niestety bezskutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
bezcenzury1 Warszawka nie lubi Kielc i tego, że Gosiewski dzię 17.10.06, 17:28 Warszawka nie lubi Kielc i tego, że Gosiewski dzięki stacji we Włoszczowej skrócił o połowę czas dojazdu z Kielc do Warszawy i Katowic. Odpowiedz Link Zgłoś
wladekpytin Jutro ekspres będzie jezdził do Grocholic pod Beł 17.10.06, 17:53 Bełchatowem albo do Łapczycy pod Bochnią... Odpowiedz Link Zgłoś
rorbeck2 może Gosiewski załatwi aby i mnie stawał 17.10.06, 18:26 Ma niesamowitą moc ten daun może by mi pomógł i załatwił aby mnie też stawał. Odpowiedz Link Zgłoś
mamrotanie za mąż! 17.10.06, 18:26 pomyslałam sobie, że jakby moja mama postanowila dla dobra narodu i mojego wydać mnie za mąż za któregoś z partii rządzącej, to przeżyłabym J.Kaczyńskiego, Ludwika Dorna, Wassermana, Kuchcińskiego, niech stracę, nawet Mojzesowicza, ale granica mojego miłosiedzia kończy się przed ministrem P.E Gosiewskim i tu nawet jego stacja we Włoszczowej,by nie pomogła, nawet jakbym miała osobny wagon i "warsa" do dyspozycji! Boże chroń mnie od ludzi tak patologicznie niepraktycznych! Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Gosiewski załatwił Włoszczowej ekspres 17.10.06, 18:52 Panie Gosiewski, wsiądź pan do tego pociągu i wyjedź pan z Warszawy z biletem w jedną stronę. W Warszawie dość już pan nasmrodził. We Włoszczowej chyba szybko się zorientują, że miliony wydane dla spełnienia kaprysu zidiociałego posła można było wydać na inne potrzeby, których w tym ładnym mieście nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
makabi Gosiewski załatwił Włoszczowej ekspres 17.10.06, 19:27 Niech zyje IV Rzeczpospolita PRYWATNA. To jest owoc taniego państwa i solidarnej Polski. Tylko z kim solidarnej i dla kogo taniej,. Przemysłąwowi Gosiewskiemu był tanio załatwic jak za czaśów PZPR stacje kolejową dla swoich wyborców. A solidarnie załątwił to dla utwoerdzenia swoej włądczej roli w państwei. Pamie pośle Gosiewski. Te miliony wydane na Pana fanaberie i pyche mozna było przeznaczyc na przykłąd na wyremontowanie jakiegos starego swoprca klejowego na przykąłd na ziemiach wyzyskanych, z których sam pan pochodzi. ale wtedy panski czyn nie byłby prop[agandowym wycyznem partii włądzy. Az się na wymioty zbiera jak się to widzi Odpowiedz Link Zgłoś
freckly Re: Gosiewski załatwił Włoszczowej ekspres 17.10.06, 20:24 "Dworzec im. Przemysława Gosiewskiego" Czy to jakiś makabryczny żart??? Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Gosiewski załatwił Włoszczowej ekspres 17.10.06, 23:02 Są miejsca w świętokrzyskiem, gdzie przydało by się więcej połączeń kolejowych, np na tracie Skarżysko- Sandomierz.... Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 załatw też lotnisko ! - miedzynarodowe. 18.10.06, 02:17 -przeciez się też przyda, albo port jaki śródlądowy, a jak rzeki brak to ją wykop. TYmi recami swymi, -nie mo imi, p ośle Gosiewski. Klasę Pan prezentujesz taką jak ten pański prezio. Odpowiedz Link Zgłoś
hors24 ========= zamiast krzyczeć ========= 18.10.06, 11:29 poczytajcie krzykacze www.oai.pl/index.php?name=News&file=article&sid=1326 Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Gosiewski załatwił Włoszczowej ekspres 18.10.06, 11:33 Takie sprawy politycy powinni zalatwiac za wlasne pieniadze.Pan Gosiewski zalatwia prywate za nasze podatki.Wolam o sprawiedliwosc!M. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Gosiewski załatwił Włoszczowej ekspres 18.10.06, 11:41 to jeszcze nic. Na trasie Warszawa - Białystok pospieszne zatrzymują się w Tłuszczu, Małkinii, Czyżewie i Szepietowie. Te wszystkie miejscowości są mniejsze od Włoszczowy! Odpowiedz Link Zgłoś
skandy5 Re: Gosiewski załatwił Włoszczowej ekspres 23.10.06, 14:20 Tyle ze ten pociag wcale nie jest pospieszny i dystans o ponad 100km mniejszy (czyli o 1/3 mniej) przebywa w mniej wiecej tym samym czasie co ekspres Warszawa - Krakow. Odpowiedz Link Zgłoś
mnich_tajniak Gosiewski załatwił Włoszczowej ekspres 19.10.06, 01:47 nie mówi się Włoszczowej, tylko Włoszczowie. polecam słownik. Odpowiedz Link Zgłoś
radomek2 Re: Gosiewski załatwił Włoszczowej ekspres 19.10.06, 17:14 Właśnie że w przypadku tego miasta obie formy sa poprawne. Zresztą dla porówniania nie mówi się Kolbuszowie tylko Kolbuszowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mnich_tajniak Re: Gosiewski załatwił Włoszczowej ekspres 23.10.06, 13:27 i w Warszawej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
loozerowicz A co pozostaje ???????? 08.11.06, 00:23 Zadymę robi się w tym państwie niemal z każdego powodu to my polacy ... wieczni przegrani. Jedyne co pozostanie po tym rządzie konstruktywnego to może ta stacja. Nikt torów nie budował, wybudowano dach i wstawiono słupek z napisem stacja, daje to dużo większe możliwości NAM POLAKOM tam mieszkającym żeby mogli do pieprzonej stolicy pojechać na pieprzony chleb zarobić !!!! W tej agoni wzajemnych oszczerstw i błota którym moi drodzy rodacy moje polaczki kochane obrzucacie się, nie zapominajcie, że w efekcie taka inicjatywa jak ta stacja jest właśnie tym DO CZEGO POWOŁUJE SIĘ RZĄDY. DO SŁUŻENIA OBYWATELOM i niech mi tu nikt nie ściemnia, że to jest mega kasa na taką stację, codzień nasz rząd PO-PISOWSKI przetupuje podobną na waciki ... Tak Panie Tusk i Panie Rokita też jesteście żałośni prawie tak samo jak Lepper i inne Odpowiedz Link Zgłoś