kolargolo 18.10.06, 17:49 To Ziobro o tym nie wiedzial rok temu? Wtedy zaprzeczal ze politycy PO mieli z tym cos wspolnego. aczynski zreszta tez. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
intel-e-gent Ziobro: Rokita odpowiedzialny za inwigilację 18.10.06, 17:49 I co jeszcze wymyślą? Nie lubię gdy ludzie oceniają innych przez pryzmat samych siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
rodomak-97 +++++++++++ R_o_k_i_t_a_ Musi Odejść ! ++++++++++ 18.10.06, 21:58 .....Rokita ponosi polityczną odpowiedzialność za inwigilację prawicy na początku lat 90...... Rokieta musi odejść ! jego odpowiedzialność za UOP, który z pomocą esboli i esbeckimi metodami niszczył Polską Demokrację jest jednoznaczna ! Odpowiedz Link Zgłoś
kapen Suchocka tez musi odejsc 19.10.06, 01:13 Ciekawe, dlaczego jej sie nikt nie czepia. PiSowska finezja, atakowac nie najbardziej winnych, tylko najbardziej niewygodnych. Najlepiej niech wszyscy odejdą, będzie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Suchocka tez musi odejsc 19.10.06, 12:06 płk.Lesiak zajmował się oszołomami-Orzechowski? Pomału poznajemy listę oszołomów groźnych dla demokracji, śledzonych na polecenie najwyższych władz państwa. Pierwszy to był Jariosław K. Jeszcze ten od pięknej Heleny. Kto jeszcze? Takich należy wywalać jak przekupnych i dyspozycyjnych prokuratorów i sędziów. Może to jest utopia, ale niech się kręci z sensem lub bez sensu. Na razie bez sensu! Chciałbym poznać litanię oszołoma czy ona jest osiągalna w TV Trwam? Przyszła jesień pełno liści, a pod liśćmi terroryści? Zaś w żołędziach zapalniki, w oczkach widać im ku..ki! Jowejek Aćkaplaćka! Ależ tandem PiSiORkowy, gejtychowy do połowy, w dalszej części leppiejowy, bezgłowy jeździec ćwiczy, ale nie ma kierownicy! Usiadł PiSiOR na gejtychu i próbuje na popychu! Usiadł PiSiOR na lepbierze i kręci jak na rowerze. Pedały bez kierownicy, więc lądują w gnojowicy! Więc kombinuj w swojej główce, by nie znaleźć się w gnojówce! www.youtube.com/watch?v=nDHbimDHNB4 A w Krakowie Jan Maria Rokita to chłop mądry jak kobita. Mam nadzieję, że na trzecie Władek z Jankiem Maryję kopnie w zadek! Wyleje oszołomską rydzykomoheroinę co mnie i kraj naraża na kpinę. Nie urośnie za Tuska na świnię półtuszka. Oczywiście też kacza i leppiejoprostacza! Odpowiedz Link Zgłoś
buldozer1 pfff minister sprawiedliwosci 18.10.06, 17:51 czy jasnie pan Ziobro slyszal o czyms takim jak domniemanie niewinnosci? pograzaja sie. pograzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
pshemon Re: pfff minister sprawiedliwosci 18.10.06, 17:56 Ziobro zachowuje się, jak komisarz ludowy, a nie, jak minister sprawiedliwości vel prokurator generalny funta kłaków nie warty. Od orzekania winy jest sąd. To jest kompletna farsa polityczna. W zyciu nie przypuszczałem że polityka PISu osiągnie takie dno. Bo chyba gorzej to chyba już nie może być. A może się mylę??? Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Re: pfff minister sprawiedliwosci 18.10.06, 17:57 Może być gorzej, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
realista30 Re: pfff minister sprawiedliwosci 18.10.06, 18:21 Niestety, nie mylisz się. Tyle, że zacietrzewione zero tego nie "rozumi" Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: pfff minister sprawiedliwosci 18.10.06, 20:19 Typowy bolszewicki aparatczyk. Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
antygo Re: pfff minister sprawiedliwosci 18.10.06, 22:02 Mylisz się.Bedzie gorzej!Duch Feliksa Edmundowicza unosi sie nad tą IV RP i tylko patrzec jak się na nią rzuci. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: pfff minister sprawiedliwosci 18.10.06, 20:18 Fuj. To anty-minister. Łobuz PiSowski. Jak go widze to zbiera mi sie na wymioty. Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Re: pfff minister s - Sprawiedliwość po słusznej 18.10.06, 20:19 stronie. Jak u Kargula i Pawlaka. Sami Swoi. Nie chcę się wypowiadać co do meritum - nic nie wiem o sprawie. A PiS tak bardzo chce by się wszyscy wypowiadali. Droga władzo - nie będę strzepił języka i robił z siebie głupa. A władzy musi starczyć wypowiedź ich zaciężnych. Oni mają dostęp do trupa w szafie. Jeszcze sobie poczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
marjolaine Re: pfff minister sprawiedliwosci 18.10.06, 20:24 buldozer1 napisał: > czy jasnie pan Ziobro slyszal o czyms takim jak domniemanie niewinnosci? > > pograzaja sie. pograzaja. Nie słyszał bo ledwo zdał egzamin prokuratorski Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Ziobro będzie Premierem z Krakowa w przyszłości, j 18.10.06, 17:54 Ziobro będzie Premierem z Krakowa w przyszłości, jestem tego pewien. Bezwzględne karanie morderców, szybkie sądy ukrócające chuligaństwo, zerwanie z liberalną polityką karną pod dyktando profesorków prawa których teoryjki nijak nie chcą się sprawdzić w praktyce czy wreszcie ograniczenie korporacjonizmu w zawodach prawniczych to działania, które z pewnością zostaną docenione przez społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Buhahaha 18.10.06, 17:55 Chyba raczej będzie pacjentem szpitala w Tworkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Ziobro będzie Premierem z Krakowa w przyszłości, j 18.10.06, 17:56 Wspomnisz slowa moje. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Może i będzie 18.10.06, 17:58 Ale i tak badania powinien sobie zrobić. Nie tylko on zresztą. Swoją drogą, czy ktoś widział aby Ziobro miał narzeczoną? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Może i będzie 18.10.06, 18:04 A to jest jakis obowiazek posiadania narzeczonej? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Może i będzie 18.10.06, 20:35 wszyscy wiedzą, że mu nażeczona niepotrzebna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Może i będzie 18.10.06, 20:38 chirlider napisał: > wszyscy wiedzą, że mu nażeczona niepotrzebna ;) Jak to mowia, najlepsza baba to jark gamba...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
realista30 Re: Może i będzie 18.10.06, 18:33 a to nie jest narzeczona jarka ? no ta, taka troche doornowata .... Odpowiedz Link Zgłoś
marjolaine Re: Może i będzie 18.10.06, 20:26 intel-e-gent napisał: > Ale i tak badania powinien sobie zrobić. Nie tylko on zresztą. > Swoją drogą, czy ktoś widział aby Ziobro miał narzeczoną? > ;p > A która by go chciała Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Może i będzie 18.10.06, 20:39 marjolaine napisała: > intel-e-gent napisał: > > > Ale i tak badania powinien sobie zrobić. Nie tylko on zresztą. > > Swoją drogą, czy ktoś widział aby Ziobro miał narzeczoną? > > ;p > > > A która by go chciała No nie wiem, bo nawet Jolka z dywit od czasu do czasu podPiSkuje do niego...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
antygo Re: Może i będzie 18.10.06, 22:28 Cala afera z szafą Lesiaka jest wytworzona sztucznie i świadczy albo o manipulowaniu materialami z tej szafy tych co mają do niej dostep i selektywnie wyciagają fakty wygodne dla dokumentowania tezy o winie Rokity;druga możliwość,nie wykluczająca pierwszej,może byc wynikiem niskiego stopnia rozumienia przez polityków PiS roli służb specjalnych i UOP.Obydwie te instytucje były powołane do tego aby ciągle obserwowac to co się dzieje w kraju i tych wszystkich,ktorzy aktywnie działają w polityce i gospodarce.Jeżeli ktoś się szczególnie rzucał w oczy tych foramcji był obserwowany ze szczególną troskliwością.W razie jakiejś afery zgromadzone fakty,spece zestawiają ze sobą i tworzą określoną teorię co do powiązań formalnych i nieformalnych różnych polityków i ich otoczenia.Takie praktyki mają miejsce we wszystkich państwach dbających o swoje bezpieczenstwo i o swój interes.Obserwcji podlegają nie tylko ludzie o okreslonych poglądach.Tak też było w czasach,o których mówią dokumenty z szafy Lesiaka,którego komórka zbierala spostrzeżenia o wszystkich aktywnych wówczas politykach.A że politycy prawicy należeli do najaktywniejszych to obserwowani byli ze szczególną pieczołowitością.Dzś robi się z tego wielką aferę,ale moim zdaniem nalezy na to patrzeć z perspektywy roku 1992,kiedy nie wszystko było jeszcze tak oczywiste jak dzis.Większość pracowników tych służb to byli agenci szkoleni w ZSRR i posługiwali się metodami, które im tam wpojono.Oni prawdopodobnie grali na dwie strony,bo nie byli pewni ktora opcja wygra.Czy Polska będzie niepodległa czy wróci na łono ZSRR lub Wspólnoty powstalej wokół Rosji.Jakkolwiek miałoby być zebrane dokumenty byłyby cennym darem dla przyszłej władzy.Dzis te dokumenty są w sposob podły wykorzytywane przez ludzi mających do nich dostep do zwalczania swoich przeciwników poltycznych w stylu właśnie PRL-owskiej bezpieki. A miało byc tak pięknie w tej IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
zdrajcy.na.pal Re: Może i będzie 19.10.06, 04:24 ok masz sporo racji , w takim razie dlaczego dlaczego Rokita się chowa i twierdzi ze nic nie wiedział? Przecież mogl powiedzieć , wiem sam kaałem , albo wiem ten i ten kazał, albo wiem ale to nie ja itp. Rokita w pierwszej chwili cłkowicie zaprzecza by wiedział, bo ma coś na sumieniu. Pytaja podejzanego ordercę - Co robileś w piatek ? - A co to jest piatek ? tu nie trzeba być szerlokiem chiczkokiem by skumać Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Może i będzie 18.10.06, 20:37 intel-e-gent napisał: > Ale i tak badania powinien sobie zrobić. Nie tylko on zresztą. > Swoją drogą, czy ktoś widział aby Ziobro miał narzeczoną? > ;p Milosc do Jaroslawa nie jest bezwymowna...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ello16 Re: Może i będzie 19.10.06, 00:14 ponoć mial na pokazke jakąś blondine ale takiej przygłupki to ja jeszcze nie widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 junkier.. bolszewiccy kłamcy..nigdy!! 18.10.06, 17:57 Ziobro, to bolszewicki sługus! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: junkier.. bolszewiccy kłamcy..nigdy!! 18.10.06, 20:20 Ziobro to duży wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Ziobro będzie Premierem z Krakowa w przyszłoś 18.10.06, 17:59 Kogo Rokita ingwilował,tego małego pedała? Ziobro tobie syneczku woda sodowa do głowy uderza.Zawsze jest tak jak chłop jest kurzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
realista30 Re: Ziobro będzie Premierem z Krakowa w przyszłoś 18.10.06, 18:25 Zero bylo zerem, jest zerem i bedzie zerem. Ot i historyja cala Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: Ziobro będzie Premierem z Krakowa w przyszłoś 18.10.06, 18:56 Swiete slowa. Jestem tego samego zdania, ze takich ludzi Polska potrzebuje, ludzi, ktorzy dlugo nie dyskutuja, tylko po prostu dzialaja. W mysl zasady 'im predzej tym lepiej'. Problem jest w tym czy ci do ktorych on chce sie dobrac na to pozwola. Na razie rozprawia sie z mniejszymi rybami. Obawiam sie ze moze mu sil i srodkow nie starczyc na grube ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Dzierzynskiego tez Polska potrzebowala????? 18.10.06, 19:24 Kurde, bolszewizm jest jednak zaraza..... Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo proletariat nie lubi profesorkow 18.10.06, 20:08 nigdy nie lubil. Lenin, na ktorego sie powoluje tak chetnie prezio Kaczynski, tez o tym wiedzial o dlatego postawil na proletariat. Wy lewacy roznej masci macie zawsze jedno wspolne: nie lubicie madrzejszych od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
marjolaine Re: Ziobro będzie Premierem z Krakowa w przyszłoś 18.10.06, 20:25 Jak dzała zaostrzanie kar to widac liczbie pijanych kierowców. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw.rokicki placa ci za te brednie? 18.10.06, 21:11 www.zbigniewziobro.org/content/view/12/16/ zaznajom sie z tematem na ktory sie wypowiadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka22 Re: Ziobro będzie Premierem z Krakowa w przyszłoś 18.10.06, 21:36 w przyszłości moherowy elektorat wymrze, widziałeś te stare zacietrzewione baby ze sztuczną szczęką w ręku? i kto wtedy będzie na tego dupka głosował? Buhahahahahaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Ziobro będzie Premierem z Krakowa w przyszłoś 18.10.06, 22:03 junkier napisał: > Ziobro będzie Premierem z Krakowa w przyszłości, jestem tego pewien. > Bezwzględne karanie morderców, szybkie sądy ukrócające chuligaństwo, zerwanie z > > liberalną polityką karną pod dyktando profesorków prawa których teoryjki nijak > nie chcą się sprawdzić w praktyce czy wreszcie ograniczenie korporacjonizmu w > zawodach prawniczych to działania, które z pewnością zostaną docenione przez > społeczeństwo. Po co durniu bredzisz? Czy tych bandytów, którzy prawie pół roku temu zdemolowali Stare Miasto w Warszawie już ktoś skazał? A ile konferencji "zero" i KPP-owiec wtedy zrobili. Jak się prężyli przed kamerami, jacy pryncypialni, jacy srodzy, jak walczą z bandytyzmem. Swoją drogą tzw. akcja policji wtedy była tak kompromitujaca, że KPP-owiec, gdyby miał odrobinę honoru powinien się podac do dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 obawiam się, że możesz mieć rację!! 18.10.06, 23:39 junkier napisał: > Ziobro będzie Premierem z Krakowa w przyszłości, jestem tego pewien. > Bezwzględne karanie morderców, szybkie sądy ukrócające chuligaństwo, zerwanie z > liberalną polityką karną pod dyktando profesorków prawa których teoryjki nijak > nie chcą się sprawdzić w praktyce czy wreszcie ograniczenie korporacjonizmu w > zawodach prawniczych to działania, które z pewnością zostaną docenione przez > społeczeństwo będzie premierem, niestety. działania 'pod publiczkę', niechęć (podobna jak Twoja) do ludzi lepiej wykształconych i inteligentniejszych, dużo propagandy (widział ktoś te szybkie sądy?), otwarcie wrót do zawodów zaufania publicznego podobnym jak on dyspozycyjnym miernotom - w państwie rządzonym przez PiS nagroda go nie minie.. Odpowiedz Link Zgłoś
ello16 Re: Ziobro będzie Premierem z Krakowa w przyszłoś 19.10.06, 00:12 Ziobro jest skrajnie niekompetentny więc lepiej żeby był premierem niż ministrem sprawiedliwości.A otwarcie korporacji w postaci doradców to marazm niesłużący normalnym prawnikom w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
sawawa1 Re: Ziobro będzie Premierem z Krakowa w przyszłoś 19.10.06, 00:14 ello16 napisał: > Ziobro jest skrajnie niekompetentny więc lepiej żeby był premierem niż > ministrem sprawiedliwości.A otwarcie korporacji w postaci doradców to marazm > niesłużący normalnym prawnikom w ogole. masz racje - to tak jak zamienil stryjek siekierke na kijek Odpowiedz Link Zgłoś
maqoofka sPiSkowcy od tak dawna za wszystko obwiniają PO, 18.10.06, 17:55 że myślałam, iż już wyczerpali repertuar. I znowu mnie zaskoczyli. Ciekawe, co następnego przypiszą PO? Zaćmienie? Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 Ziobro, wtrawny kłamca!! 18.10.06, 17:56 Ziobro to stary,wytrawny kłamca i oszust!..Pamietam jego sensacyjne wystąpienie{razem z niszczarka},w sprawie afery bilbordowej, gdzie wspomagał w kłamliwych opowieściach ,Kurskiego!!!! Do dzisiaj Ziobro,nie wyjaśnił żadnego ze swoich oskarżen!.. jest zakłamany, jak jego mocodawcy Kaczyńscy! Przyboczni Ziobry, komunistyczni prokuratorzy,Wasserman,Kryże, dają mu lekcje komunistycznej propagandy i komunistycznych przestepstw! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ziobro, wtrawny kłamca!! 18.10.06, 17:59 zgodnik1 napisał: > Ziobro to stary,wytrawny kłamca i oszust!..Pamietam jego sensacyjne > wystąpienie{razem z niszczarka},w sprawie afery bilbordowej, gdzie wspomagał > w kłamliwych opowieściach ,Kurskiego!!!! O, właśnie, panie Zero, co z TYM śledztwem? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Ziobro, wtrawny kłamca!! 18.10.06, 20:20 Ziobro to tylko kłamie albo mówi nieprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
pshemon Re: Ziobro, wtrawny kłamca!! 18.10.06, 17:59 Na całe szczęście to jest wypierdek mamuta i dzięki temu mamy szczęście. Z niszczarką to był już szczyt chamstwa prawniczego w wydaniu wczesnego komunizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Ziobro, wytrawny kłamca!! 18.10.06, 20:22 Ziobro to taki harcerzyk, na usługach Kaczyńskiego. Sługus. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 w imieniu harcerzy protestuję!! 18.10.06, 23:43 wrojoz napisał: > Ziobro to taki harcerzyk, na usługach Kaczyńskiego. Sługus. obawiam się, że Twoja opinia jest wysoce obraźliwa dla harcerzy. proszę o więcej ostrożności. zachowania tego gnojka są nie do pogodzenia z ideałami ruchu skautowego. Odpowiedz Link Zgłoś
yot23 Cztery zera na jednego. 18.10.06, 17:56 Prezydent, premier, minister sparawiedliwości i minister od "dżakuzi" atakują posła opozycji. Bez żadnych dowodów. Wg mnie to jest dopiero zagrożenie dla demokracji. Jak narazie z odtajnionych akt wynika, że Jarosław Kaczyński miał najwięcej powiedzenia w sprawie inwigilacji wogóle. Oczywiście wolał inwigilować lewicę, Tymińskiego itd. a że obróciło się przeciwko niemu? To pewnie dlatego taki wściekły chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Cztery zera na jednego. 18.10.06, 20:23 Prawdziwa walka z opozycją służbami specjalnymi to jest teraz. Co za hipokryzja PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.74 W zeszlym roku to Samoobrona byla dla PiSuaru: 18.10.06, 17:59 "tajna bronia WSI": www.pis.org.pl/article.php?id=3421 A jej mlodziezowka giertychowcom "Mein Kampf" rekwirowala: www.pis.org.pl/article.php?id=227 Punk widzenia najwyrazniej zalezy w PiSuarze od punktu siedzenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr = Miodowicz i Rokita to szemrany duet kłamców = 18.10.06, 18:03 Razem z ich zapleczem: Brochwiczem, Jarucką, Lesiakiem, i im podobnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 honeyr.. a merytorycznie, baranie? 18.10.06, 18:09 podaj dowody, prawdziwe! Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr = piszesz Platfusowy Pamiętnik? = 18.10.06, 18:13 to ma być to meritum, e? Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.74 A ty przyklejasz etykietki:) Zawod masz w garsci. 18.10.06, 18:18 I prace w wytworni wody sodowej... Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr nie mam zdjęć larwy Jaruckiej na pulpicie, wybacz! 18.10.06, 18:22 ani kolekcji butelek opróżnionych przez jej patrona na pamiątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
realista30 Re: nie mam zdjęć larwy Jaruckiej na pulpicie, wy 18.10.06, 18:37 Leczenie pilne potrzebne, dawaj adres, zadzwonie po karetke ze szpitala dla bardzo, bardzo nerwowo chorych Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: nie mam zdjęć larwy Jaruckiej na pulpicie, wy 18.10.06, 22:54 Znasz ten numer na pamięć, podejrzewam. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: nie mam zdjęć larwy Jaruckiej na pulpicie, wy 18.10.06, 19:08 a czyje masz? renaty beger z ku..kami w oczach? Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: nie mam zdjęć larwy Jaruckiej na pulpicie, wy 18.10.06, 22:54 Twoje mam! Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr do łze_elita.74 18.10.06, 23:01 To, co pisalem wyżej, moglo w jakiś sposób zabrzmieć obraźlwie wobec Ciebie - ale nie miało tak zabrzmieć! :) Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: = Miodowicz i Rokita to szemrany duet kłamców 18.10.06, 18:17 dla was kazdy kto ma inne zdanie od was jest klamca....a najwiekszym klamca jest kaczynski...jeszcze niedawno mowil, ze lepper to warchol i czlowiek o marnej reputacji i z takimi sie nie rozmawia, a dzis juz andrzej jest w porzadku, bo kaczynski potrzenuje wiekszosci, zeby trzymac sie wladzy no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Kogo to k..wa obchodzi??? 18.10.06, 18:05 mnie interesuje, czy bede mial w kraju prace za pol roku, a nie te ich zafajdane teczki, szafy, biurka i inne sprzety...czy ten rzad moze wreszcie zajac sie czyms wazniejszym niz tylko ciagle rozliczanie swoich prywatnych wojenek? Odpowiedz Link Zgłoś
prezertation1 Ziobro i spólka.. bolszewizm i zakłamanie! 18.10.06, 18:12 popatrzcie, jak towarzysz Ziobro sie spasł, morda jak dwa zlewy! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Ziobro i spólka.. bolszewizm i zakłamanie! 18.10.06, 20:24 Ziobro to wstyd dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Kogo to k..wa obchodzi??? 18.10.06, 19:44 Jeśli TEN rząd zajmie się poważniej gospodarką, to NA PEWNO NIE BĘDZIESZ miał pracy w Polsce. Chyba lepiej, gdy zakładają i zrywają koalicje niż mieliby psuć gospodarkę, pieniądz i finanse? Odpowiedz Link Zgłoś
monte-everesto Ziobro: Rokita odpowiedzialny za inwigilację 18.10.06, 18:11 "Nie jest wykluczone, ze Rokita" wiedzial nie wiedzial itd. Prawnik i minister sprawiedliwosci nie powinien takich tekstow nadawac. Zanim czlowiek nie jest skazany jest uwazany za niewinnego, w kazdym badz razie w cywilizacji. Odwracajac kota ogonem mozna by powiedziec: mozliwe, ze min. sprw. jest onanista. Ale mozliwe jest takze, ze nim nie jest. Moze jest czyms gorszym niz to. A moze lepszym. Minister powinien uwazac na to co mowi. Bo od kazdego obywatela prawo tego wymaga. Odpowiedz Link Zgłoś
prezertation1 co to jest ZeRo ?to wybitna jednostka PISokomuny 18.10.06, 18:14 dyletant,ćwok i kłamca... Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Ziobro a zawaly serca u niePolakow 18.10.06, 18:29 Jesli ziobro utrzyma sie u wladzy, niePOLACY dostana zawalu serca. Moj przedmowca jest tego najlepszym dowodem. ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Alez w nich jest kupa nienawisci ... i jeszcze wieksza kupa glupoty. ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: Ziobro a zawaly serca u niePolakow 18.10.06, 18:37 kim ty jestes palancie, zeby decydowac kto jest Polakiem a kto nie? nienawisc to wasza domena...teczki, szafy, biurka, inwigilacja, sluzby, rozliczanie, paranoja i spiskowa teoria dziejow...moze jeszcze urzad zrobice co bedzie wydawal karty prawdziwego polaka? juz jedni tacy rzadzili przez 60 lat, co chcieli miec monopol na jedynie prawdziwa prawde i sluszna linie patriotyczna..a teraz k..wa wy...za komuny pewnie siedziales cicho, jak wszyscy twoi idole z PiS, a dzis sie nadymacie jak pawie i udajecie patriotow...jedynie polski polak sie znalazl za drewniane 5 groszy... Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p bzdura koles 18.10.06, 19:25 a kim ty jestes? to co nazywasz nienawiscia nie jest wymyslem pisu. to jest suma tych uczuc jakie nagromadzily sie wlasnie przez te ostatnie 60 lat w ludziach i teraz znajduja ujscie. przypomnij sobie, czy ktokolwiek rozliczyl sie z tych zbrodni, oszustw i klamstw. ja sobie nic takiego nie przypominam. to jak na to reagujesz swiadczy, ze moze i tobie sie pali grunt pod nogami i nie mozesz tego zniesc ze poniesiesz zasluzona kare. przypomnij sobie ostatnie wydarzenia wokol tej zdziry beger. uwazasz, ze ona sama bylaby w stanie to wymyslec i przeprowadzic, niedouczona chlopka, ktora tylko o seksie i ku..kach w oczach mysli? wiec twoja wypowiedz na temat teorii spiskowej troche sie relatywizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Jestes jednak szmata - zwykla szmata... 18.10.06, 19:32 > to jak na to reagujesz swiadczy, ze moze i tobie sie pali grunt pod nogami i > nie mozesz tego zniesc ze poniesiesz zasluzona kare Jak widac wierny uczen braci mniejszych i zioberka.... Zacznij sobie przypominac 10 przykazan matole.... Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.74 Nie lubie Beger, smieszy mnie Samabrona, ale za 18.10.06, 20:02 takie slowa o kobiecie, jakiejkolwiek kobiecie, walilbym tego pedala wyzej dlugo i zdrowo po mordzie:) "Zdzira" bo seks z mezem lubi niemalze od malenkosci (ponoc wyszla za maz jako 16-17 latka)... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Nie lubie Beger, smieszy mnie Samabrona, 18.10.06, 20:26 ...ale Ziobro, Kaczyński to kłamcy w bolszewickim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.74 Cham zawsze i wszedzie nienawidzi klas wyzszych. 18.10.06, 19:59 To wlasnie ta twoja "zlosc nagromadzona w ludziach". W "ludziach"...Buhahahaha!!! "Zlosc", a tak naprawde ZWYKLA CHAMSKA ZAWISC przeroznych zyciowych nieudacznikow, nieudacznikow w 99% na swa wlasna prosbe:). Teraz scumbags maja swoje piec minut: wypelzly z nor karly koslawe, Gosiewskie z "filipinkami", Zera z Ziobra Wasserwanny i inne siuski z PiSuaru. Obrzydliwe, ale dla nas - w innym kraju, innej narodowosci - jest to nawet zabawne:))) PS: "niedouczona chlopka"? Zasrany hrabia, co pies mu tylek obrabia sie znalazl - takie proste kobitki jak Beger maja wiecej zdrowego, chlopskiego rozumu, nizli rozne kurduple z doktoratami z tow. Lenina! A czemu to niby ma bys zdzira? Bo sex z wlasnym slubnym mezem lubi, Kaczy impotencie? Powinienes to odszekac i - mam nadzieje - Prezydent Lepper cie do tego kiedys zmusi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.74 Polski Polak, bo go soldat Krasnoj Armii . 18.10.06, 19:51 zmajstrowal. A Zyd-pachciaz poprawil;) Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.74 Raczej u Polakow: pija, pala, tlusto jedza i 18.10.06, 19:49 "miesien piwny" przed soba nosza - wypisz wymaluj Kaczory:) Gwarancja zawalu, cukrzycy i wylewu 100%:))) Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Ziobro a zawaly serca u niePolakow 18.10.06, 22:12 deratyzacja41 napisała: > Jesli ziobro utrzyma sie u wladzy, niePOLACY dostana zawalu serca. Moj > przedmowca jest tego najlepszym dowodem. > ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > Alez w nich jest kupa nienawisci ... i jeszcze wieksza kupa glupoty. > ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Deratyzujesz robactwo na Jackowie? Masz boską robotę... Ale nie wypowiadaj się na tematy polskie, poważne, dobrze? Nie na twój malutki rozumek to... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: co to jest ZeRo ?to wybitna jednostka PISoko 18.10.06, 20:24 W czym wybitna.? W kłamstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
realista30 Re: Ziobro: Rokita odpowiedzialny za inwigilację 18.10.06, 18:41 Tyle tylko, ze onanizm to jego prywatna sprawa. Ale styl jego wypowiedzi publicznych jest absolutnie i bezdyskusyjnie dyskwalifikujacy. Czego pewnie elektorat PiS nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Ziobro jaki jest każdy widzi.Już został zdefiniowa 18.10.06, 18:15 ny przez Millera,który go wyzerował.Minister sprawiedliwości używa "nie jest wykluczone,że .......Tak może mówić gó..arz w zerowej klasie.Trzeba mieć mocne dowody,żeby kogoś oficjalnie podejrzewać...Inaczej to są pomówienia."Nie mów fałszywego śiadectwa" zasrany katoliku.Ja też mogę powiedzieć,"nie jest wykluczone,",że Ziobro jest idiotą.Bo że jest zagorzałym aparatczykiem pisuarów to pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
hermanek76 Ziobro: Rokita odpowiedzialny za inwigilację 18.10.06, 18:26 80 procent Polakow sie z ciebie smieje i tylo 20 ciemnej masy kupi te twoje ociekajace jadem prowokacje. Pokaz dowody i prawomocne wyroki albo odszczekaj to skundlony politruku kaczynskich. Znowu zasmierdzilo kurskim... Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Koles nie udawaj glupka 18.10.06, 18:28 Przeczytaj lepiej dokladniej ten artykul a znajdziesz w nim odpowiedz. Tej gry nauczyl sie pan Rokita juz w piaskownicy, tzn to nie ja to on ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.74 A ty nie udawaj madrego: twa glupote Kruczku za 18.10.06, 20:05 40 kopiejek i tak widac. A wiec, Kruczek, do budy! Odpowiedz Link Zgłoś
qc Czy Ziobro przytaskalo szafe 18.10.06, 18:30 na konferencje "prasowa", czy obylo sie bez eksponatow? Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Czy Ziobro przytaskalo szafe 18.10.06, 20:27 Już zaczynaja w przedszkolu przezywać : ty wstrętny ziobro... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Panie ziobro ty ministrze kaczy!Kiedy zejdziesz 18.10.06, 18:39 mi z oczu mendo? Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Tak trzymaj i nie popuszczaj nienawistniku... 19.10.06, 09:46 Może wystarczyłoby go postraczyć jak Galbę że "dostanie wpiedol" od Ciebie jak "nie zejdzie z oczu"? Jakoś trzeba przecież - jak piszesz - powstrzymać "tych oszalałych bliżniaków w marszu ku Czwartej RP" oraz ich popleczników oczywiście. W najgorszym przypadku jak już nic nie pomoże, to zawsze można zawołać: "Ludzie, lekarza na tych pojebów !!!!!" Mam też nadzieję że dalej dotrzymujesz wierności swoim zasadom i hasło "Mam w dupie Twoje IMPONDERABILIA CHCĘ BYĆ WOLNYM CZŁOWIEKIEM!" nadal aktualne. Przy najbliższej okazji sprawdzę co tam naprawdę chowasz! Pozdrawiam. Jama314 Odpowiedz Link Zgłoś
maciej500111 Ziobro: Rokita odpowiedzialny za inwigilację 18.10.06, 18:42 Oj Rokitka,Rokitka. My SB-ecy mielismy czekać 20 lat. I ujawnić prawdę. Stało się-to co sie stało. Nerwy niektórym SB-ekom popuszczały. POLITYCY-KLER(POLSKIE)-JUŻ SIĘ TAPLA W WŁASNYM GÓWNIE. Poczekajmy jeszcze. Lesiak to jest pikuś. Odpowiedz Link Zgłoś
kevin_michnik daleka droga 18.10.06, 18:54 od "nie jest wykluczone, że rokita był informowany" do "rokita był informowany" i nie zanosi się, by ziobro i wasserman chcieli kiedykolwiek rozstrzygnąć tę kwestię. ale chłopcy się nie martwią. trochę błota zawsze się przylepi... Odpowiedz Link Zgłoś
cyberdemokracja "Jego zdaniem"?Co mnie zdanie S_T_A_L_I_N_0_W_S_KI 18.10.06, 19:05 Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Bardzo słaby PiS 18.10.06, 20:15 Skandaliczny bufon Ziobro, powinien się wstydzić pokazać. Umie tylko kłamać i insynuować. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Dziwne - a Suchockiej z ambasady przy Watykanie... 18.10.06, 19:06 ... nie odwoluja??? Ostatnio byl tam z wizytacja jeden z braci mniejszych i jakos nie slychac aby Pani Suchocka, PREMIER a nie jakis tam sekretarz stanu, byla odwolywana za te zajscia ze stanowiska ambasadora... Buahahahahahahaha - ministrze ZERO - doprowadza mnie pan do szewskiej pasji, bo musze przyznac racje komuchowi! Ja!!!! Konserwatysta!!! Musze przyznac racje czerwonej gnidzie Millerowi - bo jest PANE ZEREM i temu ni jak sie nie da zaprzeczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: kim był ojciec Ziobry ? 18.10.06, 19:18 NO i co z tego. W takim kraju jak Polska, gdzie co drugi czy trzeci byl szpiclem bezpieki nie ma w tym nic szczegolnego. Pan Tusk mial dziadka, ktory do Polakow strzelal. No i? Jezeli chodzi o mnie to jest nieco inny kaliber. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 A teraz udowodnij matole, ze dziadek Tuska... 18.10.06, 19:21 ... strzelal do Polakow. Albo pod stol i odszczekuj. Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: A teraz udowodnij matole, ze dziadek Tuska... 18.10.06, 19:36 Wow, wyszukane slowa, wyszukane mysli. Przypuszczam, ze ktos kto sluzyl w armii niemieckiej mial rzadko okazje strzelac do ludzi. A jak juz to pewnie nie on tylko jego kon albo pies za niego to robil. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 heh, jakaz trzeba byc skonczona szmata... 18.10.06, 19:38 ...aby wypisywac takie rzeczy... Tfuuuu EOD. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: A teraz udowodnij matole, ze dziadek Tuska... 18.10.06, 19:46 Podobnie można powiedzieć, że każdy, kto służył w LWP pod rozkazami Rokossowskiego, Spychalskiego czy Jaruzelskiego, strzelał do Polaków w 1956, 1970 i 1982. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Smiesz porownywac LWP do armi niemieckiej dupku? 18.10.06, 21:28 Trzeba vyc skonczonym kretynem alebo folksdojczem by cos takiego napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
123zly [...] 18.10.06, 20:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
antygo Re: A teraz udowodnij matole, ze dziadek Tuska... 18.10.06, 22:34 Na takie nikczemne slowa jakie wypisuje raven nie nalezy zwracać uwagi ani na nie odpowiadać.To dla niego zbyt wielki zaszczyt! Odpowiedz Link Zgłoś
w28 polityczna odpowiedzialnosc? 18.10.06, 19:35 mam nadzieje, ze kiedys odpowiedzialnosc poniosa ci swieci geniusze, ze za ten czas stracony, za rozrzucone bloto, za mydlenie oczu i cynizm, za zamarnowanie unijnych pieniedzy,(w cieniu tej babraniny toczy sie dramat wielu projektow finansowanych ze srodkow wspolnotowych, ktorych realizacja grzeznie w jakichs meandrach biurokratycznej niemozliwosci,byc moze tez cwaniactwie urzedasow),za wiele innych spraw, w tym rowniez za brak poczucia humoru i za psucie go innym. Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.74 A I sekretarz z Krynicy ludzi gnoil: nie wiadomo, 18.10.06, 20:08 co gorsze - dla takiej swini jak ty pewnie lepsze upokorzenie, zycie w strachu i lizanie partyjnej dupy, dla mnie, oficera pewnej zachodniej armii, jednak owa kulka w leb:) Odpowiedz Link Zgłoś
r306 A co mnie ojciec Ziobry????? 18.10.06, 19:20 Ja oceniam Ziobre - po czynach jego - nie jego ojca. I oceniam jednoznacznie. W dowolnym panstwie o ugruntowanej demokracji, Ziobro polecialby przynajmniej trzy razy - po katastrofie w Katowicach, za zamach na wladze sadownicza, po sprawie PZU - za kabaret z niszczarka i "brak dowodow, nie oznacza braku dowodow" i teraz po tym oskarzeniu. Facet jest chronicznym bolszewikiem. Nie wiem czy nabyl to z mlekiem matki, czy po prostu ma takie skrzywienie (Panie Boze - ciezko doswiadczasz ludzi....) - guzik mnie to obchodzi - natomiast NIE POWINIEN, POD ZADNYM POZOREM, BYC MINISTREM SPRAWIEDLIWOSCI - bo jest jej, tej sprawiedliwosci, zaprzeczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: Dziwne - a Suchockiej z ambasady przy Watykan 18.10.06, 19:16 On sie na pewno tym przejmie. Zastanow sie moze. Czasami jest lepiej miec kogos po swojej stronie ale daleko niz przeciwko sobie i blisko. Hallo, puk puk jest tam kto??? Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Puk, puk - to ja! Twoje sumienie i moralnosc!!! 18.10.06, 19:22 Glodzisz nas i zaraz padniemy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: Puk, puk - to ja! Twoje sumienie i moralnosc! 18.10.06, 19:30 wow, moje sumienie odetchnie wtedy jak ujrzy kilka polaczkow (z tych wyzszych nowych sfer) siedzacych za kratkami, bo z ich powodu polska jest obecnie w takim stanie, na szarym koncu w europie. nie wspomne o tych bylych poslach i im podobnych co to maja na sumieniu rozne ciezkie grzechy a byli przez cale lata nietykalni. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Mysle, ze niejeden teolog i duszpasterz... 18.10.06, 19:34 ... by sie pochylil strapiony nad Twa definicja sumienia... PS. Pierwszy raz slysze, ze sumienie sluzy do osadzania innych... Cholera - gdzie tego ucza??? Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: Mysle, ze niejeden teolog i duszpasterz... 18.10.06, 19:40 Na temat sumienia zaczales Ty mowic wiec Ci odpowiedzialem. Moje sumienie bylo niespokojne gdyz przez tyle lat to musialem tolerowac i nie mialem odwagi ani sily sie przeciwstawic. Poparcie dla PiSu troche to sumienie uspokoilo. Dokladnie to bylo napisane miedzy wierszami, Kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 To racz zamilknac i nie oceniac innych... 18.10.06, 19:42 ...a juz od potepiania trzymaj sie najdalej... Odpowiedz Link Zgłoś
lze_elita.74 "Raven", "parwdziwy Polak", na ksywke sobie WRONE 18.10.06, 20:09 (no, prawie)wybral:))) Nie ma jak szacunek dla wlasnego jezyka, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Dziwne - a Suchockiej z ambasady przy Watykan 18.10.06, 20:00 Jestem zaklamany smieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: Dziennikarze sa obiektywni i porzadni. OTO ta 18.10.06, 19:12 he, he, hen a "No ONE" Anitkę Gargas sobie dopisz. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: Jak tom powiedział Lepper o PiSie? Klika łotr 18.10.06, 19:14 Leper to jest jak widac autorytet dla ciebie. Gratuluje. Ciekaw jestem co on powiedzial o PO i SLD. Zaloze sie ze rownie cos madrego. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 zacznijmy od tego, ze Lepper jest autorytetem dla 18.10.06, 19:15 PiS - w koncu wicepremier i minister.... Buahahahhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaryja1 fajnie jest ogladać... 18.10.06, 19:28 popaprańców z obydwu stron i plujacych na siebie jadem, wspaniałe widowisko... Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p [...] 18.10.06, 19:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Problem jest jeden 18.10.06, 19:35 Robia to za nasze pieniadze.... A ja biletu na taki spektakl nie zamawialem.... Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: Problem jest jeden 18.10.06, 19:37 Tego dylematu nie rozwiazesz kolego, bo zawsze to bedzie KTOS robil bez wzegledu na to czy bilet kupisz czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Slabo znasz wiec polskie prawodawstwo.. 18.10.06, 19:40 ... chociaz po Twoich wypowiedziach, to mnie akurat nie dziwi. Odsylam do aktow prawnych dotyczacych Trybunalu Stanu... Politycy nie sa bezkarni... Odpowiedz Link Zgłoś
ne_01 czy ktos moze mi wyjasnic, co to znaczy... 18.10.06, 19:30 ..." odpowiedzialność polityczna"??? Odpowiedz Link Zgłoś
raven40p Re: czy ktos moze mi wyjasnic, co to znaczy... 18.10.06, 19:31 Kolego przeczytaj sobie program jakies partii politycznej to znajdziesz tam odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś