Dodaj do ulubionych

Dyrektor szkoły: miałam informacje, że Bestry m...

22.10.06, 13:33
Jak bylo wie Bestry, uczennice i owoczesna dyrekcja szkoly!Tylko dlaczego
teraz rodzice, byle uczennice sobie ptrzypomnaialy o tej sprawie? To takie
ciekawostki znad Wisly!Sprawa kandydowania Bestrego byla znan w Szczecienie!
Byl czas na takie wyjasnienia, protesty!Dzisiaj te rewelacje pachna/cuchna!?/
jak te ze sprawa M. Jacksona, oskarzanego co rusz o molestowanie dzieci!
Rodzice pierwej wysylali dzieci na rancho Jacksona a potem po
latach...procesy z wysokimi odszkodowaniami w tle!
Obserwuj wątek
    • fakopis Zle mu z ryjka patrzy!Szkoda ze takie miernoty 22.10.06, 13:34
      Zle mu z ryjka patrzy !!! Szkoda ze takie miernoty w sejmie na za nasza kaske
      sie pasą !
      • cyberdemokracja Oto elity IV Rzeszy Pospolitej - nienawistne 22.10.06, 14:01
        Kaczki, załatwiające dzięki władzy osobiste porachunki, przestępcy i oszuści z
        SO, nacjonaliści (najdelkiatniej rzecz określając) z LPR, że o elitach
        radiomaryjnych, esbekach z SO czy działaczach PZPR w szeregach PiS nie wspomnę.
        Jaki naród taka władza. Zasłużyliśmy sobie... Nieznajomość zasad demokracji i
        podatność części społeczeństwa na populizm - zaprowadziły nas do IV RP
        • zen83 Za swoje czyny się odpowiada, na wysokich 22.10.06, 16:11
          Za swoje czyny się odpowiada, na wysokich stanowiskach ( a za takie należałoby
          uznać już samą funkcję posłą ) nie ma przebacz!!!
        • lze_elita.75 Antysalon: Bestry Pedofil wylecial z pracy juz 22.10.06, 20:14
          dawno za molestowanie nieletnich. I nie dziw sie, ze rodzice tych dziewczyn do
          dzis to Pedofilowi Bestremu pamietaja:)
          A moze sam wsadzasz swe nieletnie coreczki do lozek PiSuarowych politykow, co?
    • darekwu Macajcie w czwartej Rzeczypospolitej, ale nie dajc 22.10.06, 13:37
      ie się złapać!
    • curious2003 pedofil i pchal sie do polityki ? 22.10.06, 13:42
      ?
      • stagra Re: pedofil i pchal sie do polityki ? 22.10.06, 14:25
        to są właśnie świetne kwalifikacje
      • lze_elita.75 Myslal, ze sie ni wyda:) 22.10.06, 20:15

• wariant_b Re: Dyrektor szkoły: miałam informacje, że Bestry 22.10.06, 13:44
      Aha, te młode komunistki próbowały odwrócić jego uwagę od Wartości
      Chrześcijańskich, ale się nie dał i zwolnił ze szkoły.
      • leszekes Kolego.... coś ci się pozajączkowało! 22.10.06, 14:37
        Jakie komunistki? Masz na myśli te uczennice, którym WIELKI PAN POSEŁ pchał
        łapska pod sukienkę? To przecież on miał im ładować do głowy te komunistyczne
        bzdury a przy okazji próbował pewnie ładować... wiecie... nie chcę ze
        szczegółami... A poza tym się nie zwolnił, tylko GO ZWOLNILI. Niebawem pewnie
        te stare dokumenty przeczytamy w jakiejś gazecie. Z wartościami
        chrześcijańskimi to ma tyle wspólnego, co zeszłoroczny śnieg z tegorocznym
        latem.
        • wariant_b Re: Kolego.... coś ci się pozajączkowało! 22.10.06, 19:03
          Pewnie coś mi się pozajączkowało, a to z nadmiaru informacji.
          W innej wypowiedzi Pan Poseł był bowiem twierdził, że molestował takoż
          i to skutecznie Byłą Panią Dyrektor Szkoły i dlatego, jako człowiek honoru
          zmuszony był zmienić pracę, gdy ta zaczęła reagować emocjonalnie.
          No i ta haniebna zmowa matek z dyrekcją...
          Pan poseł był oburzony, że wciąga się do tego niewinną młodzież.

A poza tym wiadomo, że pewne siły chcą go skompromitować w oczach (?) ...
    • boston911 Winnym sie jest po udowodnieniu winy 22.10.06, 13:57
      Nie bronie tego faceta, ale chcialbym zwrocic szanownej nagonce, ze Bestry
      nigdy nie byl uznany jako winnym niczego w drodze postepowania sadowego.
      Podpisane zwolnienie niczego nie dowodzi, nawet gdyby tam przyznal sie do winy.
      Czasem ludzie sa zmuszani do podpisywania dokumentow, zeby dac sobie i
      wszystkim innym spokoj. Matki uczennic rowniez niczego dowodza, bo nie one
      przeciez byly molestowane. Jezeli system prawny nie mial w ogole zadnej
      mozliwosci zdeterminowania czy Bestry jest winny czy nie, to te wszystkie
      artykuly w gazetach sa pomowieniami. Bardzo zle, ze w ten sposob mozna komus
      popsuc cale zycie i tak naprawde nie wiadomo czy facet byl winny czy nie.
      • wariant_b Re: Winnym sie jest po udowodnieniu winy 22.10.06, 14:06
        Dwadzieścia lat temu to nie był ten sam Bestry, co obecnie.
        Chyba, że to dalekosiężna prowokacja z udziałem czerwonych jasnowidzów.
        Pierwszy raz słyszę, żeby ktoś wolał mieć w papierach molestowanie seksualne
        nieletnich, a nie porozumienie stron. Widać, tak mu bardziej pasowało.
        Może żona uważała go za impotenta i potrzebował papierów, że się myli?
      • leszekes Tu nie chodzi o odpowiedzialność karną... 22.10.06, 14:46
        ...bo sprawa się przedawniła, ale MORALNĄ. Czy taki człowiek jest godny mienić
        się POSŁEM RP. Każdy sam pisze swój życiorys i sam odpowiada za swoje czyny.
        Mógł nie chcieć być posłem wiedząc, że ma taką plamę na honorze. Nikt by mu w
        nie grzebał w przeszłości. Teraz musi stawić temu czoło, albo udowodnić
        niewinność. Same straszenie procesem o zniesławienie go nie wybieli. Osoby na
        tzw. świeczniku muszą dużo ścierpieć. To cena za bycie w okolicach koryta. A
        nasze prawo sobie po nich jechać jak po łysej kobyle. To nasza cena za ich
        paśnik.
        • wariant_b Re: Tu nie chodzi o odpowiedzialność karną... 22.10.06, 16:40
          leszekes napisał:
          > ...bo sprawa się przedawniła, ale MORALNĄ.

Tu nie chodzi o odpowiedzialność. Skłonności pedofilskie się nie przedawniają.
          Można je powstrzymywać, ale potrzebna jest pomoc medyczna. Jak na razie
          nie wiadomo, czy bez uciekania się do radykalnych środków, można je wyleczyć.
      • 1410_tenrok Boston, cenie Cie, ale tu przeginasz 22.10.06, 15:06
        w Polsce nie ma tradycji procesowania sie o te sprawy. A w owym czasie w
        szkołach wielu było pedofilów i tylko najbardziej radykalnych goniono. Ze,
        obecnie sprawa wynika, nawet jezeli jest przedawniona, to nie ma znaczenia.
        Jezeli są ludzie, ktorzy mowią, że sprawa ich dotyczy, to w takim razie należy
        goscia pogonic. Tu nie chodzi ani o sprawiedliwosc, ani o odszkodowania, ale o
        starą rzymską zasade - "żona cezara musie byc poza wszelkimi podejrzeniami".
      • o.beyzyma Re: Winnym sie jest po udowodnieniu winy 22.10.06, 19:01
        Sprawy w sądzie nie było, bo taka sprawa może być ścigana jedynie z oskarżenia
        prywatnego, a nie z urzędu. A jaka matka chciałaby narażać dziecko do stawania
        przed sądem? Gdyu sprawca został usunięty ze szkoły i odtąd jej dziecko było
        bezpieczne, nie widziały potrzeby, aby robić z tego sprawę. A że na zawsze
        zapamiętały te straszne przeżycia, to się nie dziwię...
    • polakmoronslayer Re: Dyrektor szkoły: miałam informacje, że Bestry 22.10.06, 14:08
      Czy wiesz co znaczy pedofil -no wiec Bestry jest pedofilem i zasiada w polskim
      sejmie.Very very nice!!!
      • wariant_b Re: Dyrektor szkoły: miałam informacje, że Bestry 22.10.06, 14:23
        Jest pedofilia i jest Prawdziwa Miłość do Dzieci.
        Poczekajmy z oceną, bo może być pochopna.
        PiS jeszcze nie podjął decyzji, czy potrzebny mu ten głos.
        • dr.rocco Re: Dyrektor szkoły: miałam informacje, że Bestry 22.10.06, 14:26
          Jesli bylo tych kobiet wiecej niz jedna , i sa zdania , ze takie rzeczy mialy
          miejsce , to jest to niepokojace , moglo tak byc , sprawe wypadaloby zbadac.
          • wariant_b Re: Dyrektor szkoły: miałam informacje, że Bestry 22.10.06, 15:04
            A co tu jest do badania - ma w papierach czarno na białym.
            Jedyna rzecz do wyjaśnienia - to czy dostał zakaz wykonywania zawodu nauczyciela
            (powinien był dostać), czy wyprosił sobie brak dalszych konsekwencji w zamian
            za obietnicę zrezygnowania z pracy z dziećmi. I dotrzymał - poszedł w biznes.
            • andrzejzb Re: Dyrektor szkoły: miałam informacje, że Bestry 22.10.06, 17:27
              A to już jest w gestii prokuratury i sądu. Molestowanie nieletnich to
              przestępstwo zagrożone konkretnymi sankcjami i tłum nie ma tu nic do
              powiedzenia. Więc niech tłum zamilknie i da pracować włściwym organom.
              • tymon99 Re: Dyrektor szkoły: miałam informacje, że Bestry 22.10.06, 17:54
                andrzejzb napisał:

> A to już jest w gestii prokuratury i sądu. Molestowanie nieletnich to
                > przestępstwo zagrożone konkretnymi sankcjami i tłum nie ma tu nic do
                > powiedzenia. Więc niech tłum zamilknie i da pracować włściwym organom.

naprawdę myślisz, że właściwe organy - pod kierownictwem min. Ziobry - ruszą
                Bestrego??
                • andrzejzb Re: Dyrektor szkoły: miałam informacje, że Bestry 23.10.06, 11:00
                  tymon99 napisał:

> andrzejzb napisał:
                  >
                  > > A to już jest w gestii prokuratury i sądu. Molestowanie nieletnich to
                  > > przestępstwo zagrożone konkretnymi sankcjami i tłum nie ma tu nic do
                  > > powiedzenia. Więc niech tłum zamilknie i da pracować włściwym organom.
                  >
                  > naprawdę myślisz, że właściwe organy - pod kierownictwem min. Ziobry - ruszą
                  > Bestrego??

Tak.
                  Wzorce z rządów z lat 1992-2005 nie rzuciły mi się na mózg :D
              • o.beyzyma Re: Dyrektor szkoły: miałam informacje, że Bestry 22.10.06, 19:08
                Takie sprawy ścigane są z oskarżenia prywatnego, a nie z urzędu. Nie dziwię się,
                że przed laty matki nie chciały narażać swoje córki na śledztwo, konfrontację ze
                sprawcą i występowanie przed sądem. Skoro sprawca został zwolniony, dziewczynki
                bezpieczne, to nie widziały potrzeby dalszego ciągnięcia dochodzenia. A że go
                zapamiętały i rozpoznały po latach? Nie dziwię się...
                • helmut.berlin Re: Dyrektor szkoły: miałam informacje, że Bestry 22.10.06, 20:07
                  > Takie sprawy ścigane są z oskarżenia prywatnego, a nie z urzędu.

Niezupelnie, sa scigane z urzedu ale praktycznie najczeszczym powodem
                  rozpoczecia scigania moze byc oskarzenie poszkodowanego albo jego krewnych.
                  Rzadko sie zdarza, ze w takich sytuacjach sa obecni postronni swiadkowie.
    • sympatyk10 Re: Dyrektor szkoły: miałam informacje, że Bestry 22.10.06, 14:32
      Cuchna, cuchna i na kogo to wszystko przechodzi:)
    • a.k.traper Kiedys mówiono że jeden z braci K to żyd 22.10.06, 14:51
      wiedziano, mówiono, ale nie udowodniono, szkoda nawet to czytać
      • leszekes Mówiono też, że Gej... 22.10.06, 15:02
        Czy jest tutaj ktoś, kto ma na ten temat wiarygodne informacje? Najlepszy byłby
        ten, który był z nim pod pierzynką...
        • lech_kartofel_kaczynski Re: Mówiono też, że Gej... 22.10.06, 15:23
          leszekes napisał:

> Czy jest tutaj ktoś, kto ma na ten temat wiarygodne informacje? Najlepszy
          byłby
          >
          > ten, który był z nim pod pierzynką..

Hej,hej ,hej, tylko nie gej. Jak byłem z nim pod pierzynką to jeszcze nim nie
          był. Mało je biedaczek, to stąd się biorą te ohydne pomówienia.
        • srpnov Re: Mówiono też, że Gej... 22.10.06, 15:24
          To już chyba nie tajemnica. Lesiak miał zbadać, czy Jarek jest gejem, a rok
          później Wałęsa powiedział "Zaproszę Lecha Kaczyńskiego z żoną i Jarosława
          Kaczyńskiego z mężem". Jak niedawno u Siekielskiego i Morowoskiego usłyszał swój
          dowcip, to z trudem powstrzymywał się od śmiechu...

To że UOP zaglądał temu gnomowi pod kołdrę to jest poniżej krytyki...ale
          najważniejszego geja w Polsce jakoś mi nie żal...
          • lech_kartofel_kaczynski Re: Mówiono też, że Gej... 22.10.06, 15:34
            i to jest właśnie normalność, że nikogo to, za przeproszeniem, nie wali.
            Burmistrzem Berlina, szefem niemieckich liberałów są geje to dlaczego polskim
            premierem nie może być parówa? Co to gorsi jesteśmy ?
          • amanasunta53 Wałęsa to nie gey tylko dzieciorób.... 22.10.06, 15:43
            trzy ruchy spust i na piwo.Sex Lecha i Danuty.
            • lech_kartofel_kaczynski Re: Wałęsa to nie gey tylko dzieciorób.... 22.10.06, 15:45
              amanasunta53 napisała:

> trzy ruchy spust i na piwo.Sex Lecha i Danuty.

ale zawsze 3 ruchy, spust i na piwo to lepsze niż z kotem do łóżka, albo ?
            • michalng Re: Wałęsa to nie gey tylko dzieciorób.... 22.10.06, 19:50
              > trzy ruchy spust i na piwo.Sex Lecha i Danuty.

Czy miewasz takze fantazje na temat pozycia Aleksandra i Jolki albo Lecha i
              Marii ? Czy fantazjujesz tylko o Wałęsach ?
    • wariant_b Śmieszniuch Łysiak 22.10.06, 14:51
      Ile by Pan Łysiak nie napisał, i tak podobnie jak Jarosław Kaczyński,
      pozostanie najwyżej Bohaterem Bezpiecznej Walki z Obalonym Ustrojem.
      Historię można sobie korzystnie zinterpretować, ale nie zmienić.

------
      Tchórzliwy pies szczeka najgłośniej - przysłowie ludowe.
      • andrzejzb Re: Śmieszniuch Łysiak 22.10.06, 14:53
        Otóż to. Dlatego bez względu na interpretację uniewinnień nie będzie :)
        • wariant_b Re: Śmieszniuch Łysiak 22.10.06, 17:15
          Mądrze mówisz: bez względu na interpretację uniewinnień nie będzie.
          Ale czy również sensownie? Oczywiście udokumentowanych faktów z przeszłości
          posła Bestrego nie da się zmienić i będzie się musiał z tego tłumaczyć.
          A ich interpretacja? - czy mógłbyś wyjaśnić dokładniej, co cytowany fragment
          z Łysiaka każe nam zmienić w naszej ocenie postawy Pana Posła.
          Poza wskazaniem ew. współwinnych niewiele jest w nim na temat :)
    • honecker32 Bestry pojawil sie w TV wiele osob przypomnialo 22.10.06, 14:52
      sobie o nim , gdy byl w "tylnych szeregach" o debilu nikt nie wiedzial. Gdy
      zaczelo od niego cos zalezec dziennikarze chcieli dowiedziec sie co to za gogus
      i wykryli afere.
      A teraz inaczej masz firme przyjmujesz pracownika na wazne stanowisko, jako
      pracodawca chcesz poznac kwalyfikacje danej osoby, dzwonisz po bylych
      pracodawcach i mozesz sie duzo dowiedziec. Nie zawsze sa to same pozytywy
      • leszekes Tak już jest... 22.10.06, 15:12
        Nie jesteś znany... pies z kulawą nogą się o ciebie nie zapyta. Wkraczasz na
        estradę i wszyscy szukają sensacji. Gdybym miał coś takiego na sumieniu to
        siedziałbym jak mysz pod miotłą i się nie wychylał. Facio sam jest sobie winny.
        Po co się pchał na świecznik z taką przeszłością. Powinien się cieszyć, że nie
        poniesie odpowiedzialności karnej, bo sprawa się przedawniła. A moralną już
        ponosi. Mam nadzieję, że to będzie koniec jego kariery.
        • codex1 Re: Tak już jest... 22.10.06, 15:38
          ... że "główną winą" Bestrego jest to, że pomógł PiS-owi uratować koalicję
          większościową i utrzymać się temu "znienawidzonemu" ugrupowaniu przy władzy.
          Cała reszta to jest gó.w.no, którym teraz będzie się go oblepiać od stóp do
          głów, licząc że coś z tego przylgnie także... do Kaczyńskich.
          Współczuję przejęcia się tą sprawą, rzeszom durniów na tym forum, którym
          medialną zawiesiną wyprano przez te lata dokumentnie mózgownice.
          • helmut.berlin Re: Tak już jest... 22.10.06, 17:41
            Ja nie rozumiem twojej "logiki", jest dokladnie tak jak leszekes napisal. Facet
            powinien sie cieszyc, ze mu sie "udalo" i go nie pociagneli do
            odpowiedzialnosci. Nie trzeba wielkiej inteligencji azeby zalozyc, ze nie ma
            brzydkich spraw z przeszlosci, ktorych ktos kiedys nie odkryje. Jasne, ze powoli
            zaczyna to wszysko "przylegac" do Kaczynskich, bo powinni sprawdzac zanim sie z
            kims takim beda zadawac, tym bardzie, ze przeczy to wszystkiemu temu co
            spoleczenstwu wciskaja. Poza tym kto mieczem wojuje... nie trzeba bylo ruszac
            dziadka Tuska, sprawa w porownaniu z Bestrem niewinna.
    • wet3 Re: andrzejb 22.10.06, 14:58
      Serdeczne dzieki za Lysiaka! Niestety, wiekszosc uczestnikow tego forum
      stanowia poplecznicy komuchowa, ktorych prawda doprowadza do wsieklosci.
    • leszekes A gdzie inni? 22.10.06, 14:58
      Gdzie Wassermann ze swoją wanną? Gdzie panowie Lipiński i Mojzesowicz ze swoimi
      propozycjami korupcyjnymi? Gdzie ziejący jadem Ziobro ścigający bezdomnego?
      Gdzie Prezydent z bratem, albo raczej brat z Prezydentem? Obaj kłamiący jak z
      nut w sprawie milionów mieszkań, obiecujący nie rozmawiać z warchołami i nie
      dotrzymujący słowa, wysyłający ludzi z korupcyjnymi propozycjami... gdzie ci
      aferzyści z TELEGRAFU? Gdzie Gosiewski ze swoim przystankiem za 3 miliony?
      Gdzie tendencyjny Jurek? Gdzie Rydzyk i oszołomiony Macierewicz ze swoją bandą
      inkwizytorów bez certyfikatów? Starczy! W Szwecji tego rządu już dawno by nie
      było. Zapomniano by już o nim.
    • lech_kartofel_kaczynski Molestowałem seksualnie kota Jarka 22.10.06, 15:15
      ale nikt mi za to nic nie zrobi bo władza jest MOJA !
    • rzeczywistosc4rp Kolega kaczorów 22.10.06, 15:26
      i galby.
    • jarker Przeciez jasne, że 22.10.06, 15:47
      dopiero teraz ludzie zobaczyli posła w TV, przedtem byl niewidczny i
      zorientowali sie kto jest poslem. Po co od razu szukac politycznych motywów,
      jak zwykle.
      • helmut.berlin Re: Przeciez jasne, że 22.10.06, 17:43
        Polityczne motywy sa napewno ale co z tego. Tak samo bylo z dziadkiem Tuska,
        nikomu nie szkodzilo zanim mial zostac prezydentem.
        • idiot_hunter Tuskowi mniej zaszkodził dziadek, 22.10.06, 20:22
          niż własna bezbarwność i zadufanie. Teraz też sterczy na każdym przystanku, jak
          debil, co znając polską przekorę, doprowadzi do głosowania przeciwko PO.
          Zastanawiam się skąd sie bierze głupota PO, przecież mają kasę i napewno stać
          ich na wynajęcie fachowców od public relation...
    • edi54 Dyrektor szkoły: miałam informacje, że Bestry m.. 22.10.06, 15:54

Boze, coz to musiala byc za gehenna , byc molestowanym taki obrzydliwymi
      lapskami.
    • kinoman1920 Re: Dyrektor szkoły: miałam informacje, że Bestry 22.10.06, 16:02
      Moze lepiej sie zastanowmy jak wytlumaczy to PiS?

Moj typ to:

"To prowokacja układu, który czuje sie zagrozony, łze elity staraja sie
      odciagnac rzad od dzialan zmierzajacych do odnowy moralnej. "Podejełem" wiec
      decyzje, ze posel Bestry jest niewinny, a pan min Ziobro twierdzi, ze w tym
      przypadku dowody nie sa mocne i twarde... wiec nie ma o czym mowic. Nie damy sie
      zawrocic z jedynie slusznej drogi, nawet jesli otumaniony tlum bedzie przeciw nam!"
    • dzakarta Dyrektor szkoły: miałam informacje, że Bestry m.. 22.10.06, 16:46
      Nie lubię tego "czereśniaka" Bestrego, ale z tym molostowaniem to może być
      nieprawda. Byle gó..ara (czy gó..ary) w szkole zawsze może powiedzieć, że
      nauczyciel ją molestuje z zemsty bo wcześniej jej postawił parę
      niedostatecznych.
      Ostrożnie z tymi oskarżeniami, bo to może spotkać każdego z pracowników.
      • prezertation1 tacy są potrzebni Kaczyńskim ! 22.10.06, 17:44
        ktos musi przciskać guzik przy głosowaniu!.. Bez głsów SB-ków,kryminalistów i
        zboczeńców.. po Kaczyńskich i PISokomunie!
    • konbar Re: Dyrektor szkoły: miałam informacje, że Bestry 22.10.06, 17:44
      Dlatego,ze rodzice tych dziewczat uwierzyli
      w Prawo I Sprawiedliwosc i nie chca takich
      "liderow" w naszym zyciu politycznym.
      A tak juz na marginesie;M.Jackson to dobry
      przyklad.To bardzo znany i bogaty pedofi
      ktory myslal,ze mu ujdzie na sucho
    • tymon99 Re: Dyrektor szkoły: miałam informacje, że Bestry 22.10.06, 17:51
      antysalon napisał:

> To takie
      > ciekawostki znad Wisly!

Szczecin nad Wisłą?? ciekawe.. skąd u zwolenników PiSu (a wcześniej - innych
      partii NS) taki snobizm na udawanie głupszych niż się jest?? jeśli ktoś umie
      pisać, to wie też, gdzie jest Szczecin - ale się nie wychyla, by nie zostać
      przez towarzyszy napiętnowanym jako 'wykształciuch'..
    • warcholstwo KTO usidlił lwicę Jakubowską??BLOG o polityce 22.10.06, 18:20
      warcholstwo.bloog.pl pod tytułem POLITYCZNY PÓŁŚWIATEK
    • pilsko1 Dyrektor szkoły: miałam informacje, że Bestry m.. 22.10.06, 18:33
      Należy przy tym pamiętać, że on nie jest "Bystry", tylko "Bestry".
      • pierot6 co PIS znaczy bez Kryminalistów,SB,faszystów? 22.10.06, 18:38
        to ich partyjne zaplecze!
        • pierot6 kogo Jarosław polubi, okazuje sie zbok lub SB-ek 22.10.06, 18:41
          a to AnastazjaP, to Leper, teraz polubił Bestrego..ech,życie!
    • pavlikmedvid "Rewolucja moralna" z pedofilem w tle 22.10.06, 19:28
      Oto nowe, niespodziewane oblicze polskiej rewolucji moralnej, ktora rzad braci
      Kaczynskich realizuje we wspolpracy z kryminalistami, wrozkami, ekspedientkami,
      rolnikami, fundamentalistami katolickimi i...

Czy ktos jeszcze ma zludzenia po 100-dniach rzadu PIS-u i gigantycznej
      destrukcji panstwa?
      • pies_na_lewizne Re: "Rewolucja moralna" z pedofilem w tle 22.10.06, 19:33
        pavlikmedvid napisał:

> Oto nowe, niespodziewane oblicze polskiej rewolucji moralnej, ktora rzad
        > braci Kaczynskich realizuje we wspolpracy z kryminalistami, wrozkami,
        > ekspedientkami, rolnikami, fundamentalistami katolickimi i...
        >
        > Czy ktos jeszcze ma zludzenia po 100-dniach rzadu PIS-u i gigantycznej
        > destrukcji panstwa?

Co Ty pieprzysz? Te oskarzenia sie pojawily dopiero teraz, i na pewno ta sprawa
        zajmie sie teraz prokurator, szczegolnie jesli te osoby zloza doniesienie do
        prokuratury.
        • helmut.berlin Re: "Rewolucja moralna" z pedofilem w tle 22.10.06, 20:01
          > Co Ty pieprzysz? Te oskarzenia sie pojawily dopiero teraz, i na pewno ta sprawa
          > zajmie sie teraz prokurator, szczegolnie jesli te osoby zloza doniesienie do
          > prokuratury

A czym dokladnie ma sie prokurator zajac? PIS powinien sam sprawdzic z kim sie
          zadaje.
    • kropekuk1 Dyrektor szkoły: miałam informacje, że Bestry m.. 22.10.06, 19:28
      Jak widać z powyższego nie tylko w SLD czy w PO byli ludzie o niewyjaśnionej
      przeszłości. To samo spotyka wielce "szlachetny" PiS, który coraz częściej
      tworzy przymierza z wielce "szlachetnyi" innymi osobami i nie widzi w tym nic
      złego, że chce nudowac jakąś wydumaną IV RP z różnego rodzaju szumowinami, byle
      tylko zdobyć głos dla zrealizowania swych teorii spiskowych i wykazać się
      mściwością w majestacie prawa.

• pies_na_lewizne Re: Dyrektor szkoły: miałam informacje, że Bestry 22.10.06, 19:37
        kropekuk1 napisał:

> Jak widać z powyższego nie tylko w SLD czy w PO byli ludzie o niewyjaśnionej
        > przeszłości. To samo spotyka wielce "szlachetny" PiS, który coraz częściej
        > tworzy przymierza z wielce "szlachetnyi" innymi osobami i nie widzi w tym nic
        > złego, że chce nudowac jakąś wydumaną IV RP z różnego rodzaju szumowinami,
        > byle tylko zdobyć głos dla zrealizowania swych teorii spiskowych i wykazać
        > się mściwością w majestacie prawa.

Co Ty majaczysz. Nie bylo takich oskarzen gdy PiS podejmowal rozmowy z Bestrym.
        Dopiero teraz pojawily sie te oskarzenia i od tego jak wladze (i PiS) podejdzie
        do tej sprawy bedzie rzutowac na rzad/wymiar sprawiedliwosci/PiS.

PiS nigdy nie twierdzil ze jest partia jasnowidzow.
        Ta dziedzina jest zarezerwowana wylacznie dla Platformy.

Nie zapominaj ze dziala zazada domniemania niewinnosci.
        Ta sprawa powinna sie szybko zajac prokuratura.
        • helmut.berlin Re: Dyrektor szkoły: miałam informacje, że Bestry 22.10.06, 19:59
          > Co Ty majaczysz. Nie bylo takich oskarzen gdy PiS podejmowal rozmowy z Bestrym.
          > Dopiero teraz pojawily sie te oskarzenia i od tego jak wladze (i PiS) podejdzie
          > do tej sprawy bedzie rzutowac na rzad/wymiar sprawiedliwosci/PiS.

Myslisz, ze ktos inny ma robic robote, ktora PIS (czy tez inna partia) powinna
          robic sama. Kazda partia jest przede wszystkim sama odpowiedzialna za swoje
          czyny i decyzje, szczegolnie w takich krytycznych sytuacjach. Bestry "podpadl"
          juz pare razy przedtem (np. lotniska), juz to powinno byc jakims ostrzezeniem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka