create 27.10.06, 21:42 Ach wybory wybory - tematy:aborcja, geje, kara śmierci, posiadanie broni - zaleznie od kraju, poziom ten sam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ja Re: USA: Progejowskie orzeczenie pomoże republika 27.10.06, 22:17 Brawo,wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
80662270a pederaści rządzą ! 27.10.06, 23:14 co nas czeka w przyszłości ? seksmisja 2 się zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: pederaści rządzą ! 27.10.06, 23:29 80662270a napisał: > co nas czeka w przyszłości ? > seksmisja 2 się zaczyna psie, zajmij się swoim łóżkiem i swoją kobietą. A to, jak to robią inni, zostaw samym zainteresowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag LRP i Lepper to cos gorszego ni rzady gejow! 28.10.06, 21:27 80662270a napisał: > co nas czeka w przyszłości ? > seksmisja 2 się zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Tadziu, jedź do Nowego Dżersej !... ))) 28.10.06, 09:50 tadeusz_ja napisał: > Brawo,wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
kerebron Dlaczego? 27.10.06, 22:19 "Werdykt sądu w stanie New Jersey, który orzekł, że pary homoseksualne mają prawo do takich samych przywilejów i świadczeń, jak małżeństwa heteroseksualne" [z artykułu] A dlaczego w ogóle małżeństwa mają mieć jakieś przywileje i świadczenia, kóre nie przysługują osobom samotnym? To ma być równość i sprtawiedliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
enlightened Re: Dlaczego? 27.10.06, 22:28 Te przywileje dotycza glownie pensji po partnerze, albo mozliwosci odwiedzania go w szpitalu itd... Ciezko miec do tego prawo jezeli jestes samotny/samotna i nie masz partnera... Odpowiedz Link Zgłoś
kerebron Re: Dlaczego? 27.10.06, 23:41 enlightened napisał: > Te przywileje dotycza glownie pensji po partnerze, albo mozliwosci odwiedzania > go w szpitalu itd...Ciezko miec do tego prawo jezeli jestes samotny/samotna i > > nie masz partnera... Nie bardzo rozumiem, dlaczego można mieć prawo do pensji po partnerze seksualnym, ale nie np. po siostrze lub po przyjacielu. Ale przyznam, że nie o tę kwestię chodziło mi najbardziej. Moje pytanie miało w podtekście kwestię przywilejów, które są lub bywały przyznawane małżeństwom w naszym obszarze kulturowym ze względów pronatalistycznych. Takich jak np istniejące w czasach PRL prawo do przydziału mieszkania poza kolejnością. Ja na swoje mieszkanie czekałem o cztery lata dłużej niż mój żonaty przyjaciel, choć stosowne podania złożyliśmy razem. Nie skarżyłem się bo rozumiałem, że chodzi tu o stworzenie młodym parom warunków do urodzenia i wychowania dziecka. Ale jeśli pojęcie małżeństwa rozszerzymy na pary jednopłciowe, taka motywacja traci sens. Więc pytam raz jeszcze - w imię czego singiel ma godzić się na tego typu przywileje dla małżeństw? Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Przywileje dla związków seksualnych 28.10.06, 00:23 kerebron napisał: > Nie bardzo rozumiem, dlaczego można mieć prawo do pensji po partnerze > seksualnym, ale nie np. po siostrze lub po przyjacielu. Uważam, że to jest słuszny komentarz. Mój pracodawca w Teksasie daje możliwość objęcia ubezpieczeniem medycznym żony, męża, dzieci i partnera tej samej płci, z którym się mieszka. Natomiast nie można ubezpieczyć partnera odmiennej płci, z którym się mieszka, lub brata, siostry, czy innego nie seksualnego przyjaciela. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: USA: Progejowskie orzeczenie pomoże republika 27.10.06, 23:29 Każdy pętak i oszołom czepia się gejów... chwytliwy to temat, zaiste. Ciemny, głuipi i oszołomiony rozmodelniem naród "łyknie" taki temat. Temat zastępczy dla rzeczy ważniejszych. Prawica cały czas udowadnia, że pewne jednostki nie zasługują na to, by żyć. Oni sami. Odpowiedz Link Zgłoś
eska100 Lewacki szczurze! 27.10.06, 23:41 Ty który pozbawiasz ludzi wolności do życia, zostaniesz potraktowany jak dziecko nienarodzone! Z całym okrucieństwem! Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Lewacki szczurze! 27.10.06, 23:46 eska100 napisała: > Ty który pozbawiasz ludzi wolności > do życia, > zostaniesz potraktowany jak dziecko nienarodzone! > Z całym okrucieństwem! weź leki, popij ziółek. Jak się będziesz tak napinał, to dostaniesz wrzodów i hemoroidów. Odpowiedz Link Zgłoś
kochajacyinaczej Hehehe, i pupa jego nie będzie już tak atrakcyjna 28.10.06, 00:01 dla nas... dobre Odpowiedz Link Zgłoś
kochajacyinaczej Mówi się, że gejom (parówom jak inni ich nazywają) 27.10.06, 23:42 z dupska śmierdzi. Jest to ewidentna nieprawda i opluwanie naszego dobrego imienia. Z higieną to my jesteśmy lepiej niż hetero. Warto o tym pamiętać Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Szczurze! Sam się zgwałć ale nie udawaj że to 27.10.06, 23:45 eska100 napisała: > normalne! Trzebaw was wysttrzelać a ja > mogę bo nie jestem chrześcijaninem więc > nie mam skrupułów moralnych. > Bóg zwycięstwa tak każe. ot, polaka inteligencja... zlepek komórek, który przez przypadek nazwany został człowiekiem. Nie jestem gejem. Mam żonę i dziecko. Jak najbardziej normalną rodzinę. I uważam, że homoseksualizm jest jak najbardziej NORMALNY. To, że coś jest inne, nie znaczy, że jest złe, ty oszołomie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochajacyinaczej Gejostwo jest normalne, to oczywistość. Tak głębok 27.10.06, 23:59 ą prostotę myśli może mieć tylko zwolennik LPRu. To oni negują prorodziną rolę związków homoseksualnych i nawołują do mordowania przeciwników tolerancji. Czas powiedzieć to głośno, wyraźnie i donośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Równe prawa dla lesbijek i homoseksualistów 28.10.06, 00:25 Ciekawe co o tym myśli wiceprezydent Cheney. Jego córka jest lesbijką. Rząd, ktorym on kieruje razem z Bushem, walczą aby nie dawać równych praw dla lesbijek i homoseksualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag Geje rzadza masami! Co drugi ksiadz to gej! 28.10.06, 21:30 Swieta prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
ququ777 Pedaly sa wsrod nas... 27.10.06, 23:55 Cos o pedalach OTO MOJ SWIAT, SWIAT MARUDERA Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: USA: Progejowskie orzeczenie pomoże republika 28.10.06, 00:21 Na pohybel republikańskim gnidom! Odpowiedz Link Zgłoś
captain.america Znowu potrzebna errata do artykulu PAP-ki 28.10.06, 01:23 Wyjasnienie do ww. pie.. 1. Artykul tego jasno nie podaje, ale orzeczenie sadu obowiazuje TYLKO w New Jersey (bo kazdy stan sam decyduje kto moze wstapic w malzenstwo). W olbrzymiej wiekszosci stanow USA nie ma ani "malzenstw" ani civil unions dla homosexualistow i na szczescie prawdopodobnie nigdy ich nie bedzie. 2. "Demokraci prowadza w sondazach" moze w jakiejs lewackiej melinie jak Upper West Side. Obecnie z prawie wszystkich sondazy wynika ze Republikanie zdobeda wiekszosc w Senacie, a w Izbie Reprezentantow wynik bedzie bardzo wyrownany i nie wiadomo kto wygra. Jak lewactwo ZNOWU dostanie kopa w dupsko 7 listopada, to lewacka PAPka bedzie bardzo zdziwiona. Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag Ty chyba mieszkasz na ksiezycu! 28.10.06, 21:26 Wedlug najnowszych sadazy Demokraci maja prawie w kieszeni Izbe Reprezentantow a walka o Senat bedzie zacieta. Amerykanie maja juz dosc klamst i bredni plynacych z Bialego Domu, a zwlaszcza "sukcesow" w Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś