Dodaj do ulubionych

Białoruś: prowokacja wobec Andżeliki Borys

29.10.06, 18:34
pewno sproszkowany róg nosorożca
Obserwuj wątek
    • airwalk77 Białoruś: prowokacja wobec Andżeliki Borys 29.10.06, 18:35
      Lukaszenko, i tez na Ciebie przyjdzie czas!
      • iulius Re: Białoruś: prowokacja wobec Andżeliki Borys 29.10.06, 18:46
        Polski rząd powinien, zamiast uganiać się za niemieckimi satyrykami, reagować
        szybko i zdecydowanie w takich sytuacjach.
        • almagus Re: Białoruś:Łukaszenko, IV PRL prezydenko! 29.10.06, 19:08
          Gdzie mu sprawy Polaków, on ma wadzę i szuka wrogów!

Gdzie jest prawo i sprawiedliwość, prezydenta należy wyrzucić z posady za
          używanie symboli nazistowskich w kampanii wyborczej!
          Może coś o tym Panowie?
          Polskie prawo tego zakazuje!
          To ich dzieło, należy cały PiS, wszystkich wywalić za używanie symboli
          nazistowskich w kampanii wyborczej!
          www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk
          Tak u nich wygląda solidarność jak prawo i sprawiedliwość!
          To ile jest tych wyroków do umorzenia, pyta minister?
          Teraz czekać na zemstę nazikatolicji!

Pajacyk i Ślimaczek pełzaczek,
          wciąż ślimaczą mamusi śliniaczek.

Nasz ślimak na wyjazd się nie skusi,
          tam gdzie nie karmią jak u mamusi.
          On dyplomatycznie tak pomlaska,
          że wpatrzona w niego Polska klaska.
          Nie jedzie natomiast tam gdzie musi,
          choćby na przykład do Białorusi,
          tam gdzie Polacy walczą samotnie,
          przydeptani przez genseckie sotnie.
          Co jemu car albo bojar ruski,
          jemu u nas w kraju wadzą Tuski!
          Kala, wzywa , wyzywa, powiada,
          że z ojcem eR pokutę im zada
          i swe oraz ich nagrywa słowa.
          Dla moherów audycja gotowa.
          Nie będzie dziadek Kaszub pluł mu w twarz,
          ty u mnie swoją więźnia pryczę masz!
          Tworzymy sieć, partyjne układy,
          znajdziemy klucz, skopiemy wam zady!
          Przecież przyszły rząd niby Tuskowy,
          wątpię by wyraźnie postępowy,
          niech rządzi z pomocą rozporządzeń,
          będę hamulcowym z przednich siedzeń!
          Z Pajacem apetyt na wszystko mam
          i jako ślimak sałatkę wcinam.
          Gdzie przepełznę zostawiam ślad lepki.
          Coś się przyklei i brak tobie klepki!

Ślimaczek winniczek
          W oczkach kamerki
          W pupce głośniczek!

Ślimaczek winniczek
          W oczkach kamerki
          W pupce głośniczek!

"Morderca demokracji", jak łap złodzieja, a złodziej wieczna dziewica, teraz i
          zawsze!
          Gryź w aortę , szkaluj wroga,
          wykorzystuj nawet Boga!
          Oto przesłanie ostatnie na JMW Rokitę!
          • krasnov He, gazeta.pl znowu cenzuruje… 30.10.06, 05:52
            I - jak zwykle - wyłączyła komentarze pod artykułem o papieżu… Nie podobały się? Co się tak boicie "głosu ludu"? W tym akurat temacie? Może zaczniecie wyłączać komentarze pod artykułami o koalicji, bo brzydko piszą o panu prezesie? Hę?
        • wroxi Aby dac powod do nastepnej satyry. 30.10.06, 00:54
          Aby dac powod do nastepnej satyry kartoflano
          buraczanej.
      • ojuwkijsjikw Borysowa-mopsowa 29.10.06, 18:46
        Nie mówię, że Łukaszenko jest dobry, ale ta Borys też zachowuje się jak mops.

Poza tym głupio, że akurat sami Polacy(Borysowa, Milinkiewicz) chcą budować
        opozycję na Białorusi. To tylko działa na niekorzyść. My też byśmy byli
        niezadowoleni, gdyby Niemcy(bo Białorusini niestety lata Rzeczypospolitej z
        Kresami Wschodnimi uważają za okupację) prowadzili u nas ruch opozycyjny(nawet w
        słusznej sprawie).

• silezius.monachijski powinniśmy brać przykład z Litwy 29.10.06, 18:57
          też sąsiad Białorusi, też mają tam mniejszość a stosunki między tymi krajami są
          spokojne. Walka z Łukaszenką jest jeszcze bardziej bezsensowna niż popieranie
          "rewolucji" na Ukrainie, on ma tam autentyczne poparcie i sądzę że by wygrał
          uczciwe wybory, natomiast należy bardzo konsekwentnie stawiać kwestię praw
          człowieka. Problem w tym, że Polska nie prowadzi polityki zagranicznej, nawet
          awanturnictwo nie udaje się. To już nie lata 60-te, by na samo słowo "Niemcy"
          wszystkich ogarniała panika, chyba nawet mohery nie wierzą w zagrożenie stamtąd.
          • slowianska_dusza Dziwna monachijska logika 29.10.06, 19:05
            Jakby Łukaszenko miał wygrać uczciwe wybory, to by nie robił takiego cyrku na
            Białorusi. To dyktator którego władza, tak jak komuny, opiera się na kłamstwie
            i zastraszeniu ludzi. To on jest awanturnikiem, a nie Polska która jest
            zepchnięta do narożnika. Stawianie praw człowieka jest właśnie walką wprost z
            reżimem.
            • silezius.monachijski to bardziej autorytaryzm niż totalitaryzm 29.10.06, 19:11
              tak pisze Rąkowski we wstępie do swoich fascynujących przewodników po Kresach i
              sądzę, że ma rację. Jeżdżę do tego kraju bardzo często, jest to jeden z
              najciekawszych krajów Europy, w dodatku tak mocno związany z naszą historią, ale
              jego obraz jest u nas całkowicie nieprawdziwy. Tam jest po prostu specyficznie:
              sądzę że ok. 80% społeczeństwa to polityczny homo sovieticus, ale u nas oceniam
              ten odsetek na jakieś 60%, wcale nie tak znacznie znowu mniej. Niestety, na
              razie jedyną alternatywą dla Łukaszenki jest włączenie wprost do Rosji, a to
              byłby wariant znacznie gorszy. Zgoda: nie jest tam łatwo być niezależnym i tu
              właśnie należy pomagać i wspierać w różnej formie, ale nie wprost z myślą o
              obaleniu Łukaszenki.

Trochę tak jak z Irakiem - dyktator był zły ale konsekwencje jego obalenia są
              katastrofalne...
              • kolargolo Re: to bardziej autorytaryzm niż totalitaryzm 29.10.06, 19:12
                konsekwencje obalenia Lukaszenki bylyby kiepskie glownie dla Lukaszenki.
                • silezius.monachijski a to już zależy od tow. Putina 29.10.06, 19:15
                  tylko on o tym decyduje w obecnej chwili. Łukaszenko ma swój "cud gospodarczy"
                  dzięki taniej energii z Rosji, tak jak u nas kaczyzm-lepperyzm dzięki pieniądzom
                  z UE (którą demonizowali, tak już bywa).
                  • olex5 wiekszosc szczeka tu głupio i bezmyslnie 29.10.06, 20:24
                    wiekszosc szczeka tu głupio i bezmyslnie oskarzając Lukaszenke o dyktatorstwo czyli dokładnie tak jak chce tego polska propaganda sukcesu.Taki obraz Lukaszenki potrzebny jest głownie do realizacji polityki USA.Nikt z was naiwniakow nie pomysli inaczej bo wyprano wam mozgi i inaczej myslec nie umiecie.Nikt nie pomysli,ze jednak polityka Lukaszenki realizowana jest zgodnie z obowiazujacym prawem i jeszcze sie nie zdazyło zeby ukarano kogos bez powodu.Wszystkie podawane fakty w polskich mediach były tylko sugestiami
                    i proba rozpetania krytyki na zasadzie doczepiania sie do wszystkiego co mogłoby dac jakikolwiek pretekst a ciemne społeczenstwo kupi wszystko.
                    Innym obiektywnym faktem jest to ze władza białoruska musi byc czujna wobec amerykanskiej i polskiej działalnosci destabilizacyjnej.Zarowno polskiej władzy ktora działa z polecenia USA i jak i samej administracji USA nie chodzi o dobro ludzi czy ich propagandową pseudodemokracje od ktorej juz sie chce zygac
                    tylko chodzi o przejecie nowej strefy wpływow.Chodzi tez i wrogosc do białoruskiego systemu bo jak to dzisiejszy socjalizm moze wykazywac lepsze efekty i moze byc bardziej ludzki niz krwiozerczy kapitalizm.USA denerwuje ze Białorus ma prawie 11%-owy przyrost gospodarczy i bardzo niskie bezrobocie.
                    Wielki kapitał zachodni dostaje konwulsji ze nie moze przając kolejnego rynku i wzbogacic sie na złodziejskiej prywatyzacji tak jak to stało sie w Polsce.
                    Z tego powodu gdyby Lukaszenko nic nie robił i biernie przygladał sie chamskim działaniom CIA i polskich słuzb to szybko CIA zrobiłoby tam kolorową rewolucje
                    i rozdrapało Blałorus taka jak wczesniej Polske.Dzis w Białorusi ludzie wielkich luksusow nie maja ale kto chce to ma prace i nie musi zebrac zeby przezyc.Jest wieksza sprawiedliwosc społeczna i nie ma takich sytuacji jak przykładowo w Polsce gdzie jedni chodzą po smietnikach albo muszą wyjazdzac za granice a inni nie wiedzą co mają robic z kasą.Ale to nie isteresuje wielki kapitał.On chce zdobyc nową strefe dla siebie i bedzie stosował najgorsze swinstwa posługując sie wszystkimi mozliwymi chwytami zeby sie bogacic a los ludzi nie ma znaczenia.Liczy sie tylko kasa.
                    • sikorka68 Re: wiekszosc szczeka tu głupio i bezmyslnie 29.10.06, 20:29
                      I Ty to poważnie?
                      • olex5 Re: wiekszosc szczeka tu głupio i bezmyslnie 29.10.06, 20:52
                        tak ja to powaznie.Byłem pare razy na Białorusi i sam widzialem jak to wygląda i okłamywac przez polską propagande sie nie dam.
                        Czytam zagraniczną prase bo w polskiej prawdy zadko sie dowiem.
                        A ty zrozumiesz wiecej jak podrosniesz i wydoroslejesz.Na tym etapie jestes zbyt naiwna i wierzysz w kazdą papke propagandową jak w tym GWnie i propagandowych polskich mediach.
                        Poprostu nalezysz do tej czesci społeczenstwa,ktore kupic wszystko.
                        • wendie olex pisz ze slownikiem, bo porazasz nie tylko 29.10.06, 21:22
                          debilizmem.
                          • slowianska_dusza Też byłem na Białorusi - to kraj upadku 30.10.06, 00:28
                            To jest kraj nie do życia, PRL za Gomułki, smród i brud. Jakoś nikt z Polaków
                            nie chce żyć w tym kraju 11% cudu gospodarczego, ci co wyjeżdżają to do tej
                            pogrążonej w kryzysie Unii.
                            • silezius.monachijski brud na Białorusi? Tam jest czyściej niż w IV RP 30.10.06, 01:05
                              pojeździj po innych częściach byłego CCCP zanim napiszesz coś takiego! Na
                              Białorusi jest wręcz sterylnie czysto, znacznie bardziej niż w Czwartej
                              Republice. Na przykład dworce kolejowe - w porównaniu z takimi kloakami jak
                              Warszawa Centralna, Wschodnia, Zachodnia, o Katowicach nie mówiąc, dworce w
                              Mińsku, Homlu czy Brześciu są bardzo czyste i zadbane. Ogólnie jest to kraj
                              biedniejszy niż Polska, widać to choćby po małej liczbie samochodów, ale nie
                              jest to upadek, jaki można obserwować na Ukrainie, w Azerbejdżanie czy do
                              niedawna w Rosji.
                          • zorbathegreek Re: olex pisz ze slownikiem, bo porazasz nie tylk 30.10.06, 01:38
                            Jak nie masz "wendie" zadnego argumentu ad rem, to sie nie ponizaj do chamskich
                            argumentow ad personam!
                            • wendie Re: olex pisz ze slownikiem, bo porazasz nie tylk 30.10.06, 09:30
                              a ciebie bialoruski pajacu 'zorba' nikt o zdanie nie pyta - a po drugie z jakim
                              ty argumentem minski smieciu sie pojawiles?
                              • zorbathegreek Prawda o zorbie 30.10.06, 12:48
                                Masz 100% racje. Znow sie wydalo, ze jestem bezrobotnym starym homoseksualista
                                pochodzenia zydowskiego znajdujacym sie w grupie najmniej zarabiajacych 99.99%,
                                na dodatek mam AIDSa i kolejny kochanek mnie wlasnie rzucil zabierajac ze soba
                                resztki mego juz i tak bardzo skromnego mienia. Jako bezdomnemu nie przysluguje
                                mi zasilek, a jako niewierzacemu nie wolno mi zebrac pod kosciolem. Wizy do U$A
                                dawno mi temu odmowili, zreszta nie znam ani slowa po angielsku poza "cienc
                                many" i "lan dular plis", wiec nie mam czego szukac za Wielka Woda. Bardzo
                                zazadroszcze tym, ktorym sie na emigracji udalo, a szczegolnie jp.hi, wiarusowi
                                i luizie z forum POLONIA. Oni sa ode mnie znacznie inteligentniejsi i
                                pracowitsi, a na dodatek nie sa, tak jak ja, starymi glupimi komuchami,
                                niedostosowanymi do zycia w kapitalizmie. Dawno temu chcialem wiec z soba
                                skonczyc, ale na mocny sznur mnie nie stac, gaz mi wlasnie sie skonczyl w butli,
                                a na jej napelnienie nie mam funduszy, do pradu elektrycznego o napieciu wyzszym
                                niz 9V nie mam dostepu, jako bezdomny, mieszkam tez zbyt daleko od drogi
                                samochodowej czy kolei zelaznej, aby sie rzucic pod jakis srodek lokomocji.
                                Czekam wiec w jamie-ziemiance wykopanej wlasnorecznie na tym australijskim
                                zadupiu czyli outbacku (zreszta nie do mnie, a do Aborygenow nalezacym), aby
                                spadl wreszcie na mnie jakis samolot... Have a nice day!
                          • michos56 Re: olex pisz ze slownikiem, bo porazasz nie tylk 30.10.06, 03:11
                            albo pisz odrazu po rosyjsku, bo pewnie po bialorusku bedzie ci szlo podobnie
                            kiepsko, jak po polsku. prezentujesz stara i mocno juz nie na czasie szkole
                            dezinformacji kgb
                            • zorbathegreek Prawda o zorbie (#2) 30.10.06, 12:50
                              Racja, jako ruski zydek powinienem pisac po rosyjsku. Ale coz, jestem przeciez
                              bezrobotnym starym homoseksualista w grupie najmniej zarabiajacych 99.99%, na
                              dodatek mam AIDSa i kolejny kochanek mnie wlasnie rzucil zabierajac ze soba
                              resztki mego juz i tak bardzo skromnego mienia. Jako bezdomnemu nie przysluguje
                              mi zasilek, a jako niewierzacemu nie wolno mi zebrac pod kosciolem. Wizy do U$A
                              dawno mi temu odmowili, zreszta nie znam ani slowa po angielsku poza "cienc
                              many" i "lan dular plis", wiec nie mam czego szukac za Wielka Woda. Bardzo
                              zazadroszcze tym, ktorym sie na emigracji udalo, a szczegolnie jp.hi, wiarusowi
                              i luizie. Oni sa ode mnie znacznie inteligentniejsi i pracowitsi, a na dodatek
                              nie sa, tak jak ja, starymi glupimi komuchami, niedostosowanymi do zycia w
                              kapitalizmie. Dawno temu chcialem wiec z soba skonczyc, ale na mocny sznur mnie
                              nie stac, gaz mi wlasnie sie skonczyl w butli, a na jej napelnienie nie mam
                              funduszy, do pradu elektrycznego o napieciu wyzszym niz 9V nie mam dostepu, jako
                              bezdomny, mieszkam tez zbyt daleko od drogi samochodowej czy kolei zelaznej, aby
                              sie rzucic pod jakis srodek lokomocji. Czekam wiec w jamie-ziemiance wykopanej
                              wlasnorecznie na tym australijskim zadupiu czyli outbacku (zreszta nie do mnie,
                              a do Aborygenow nalezacym), aby spadl wreszcie na mnie jakis samolot... Have a
                              nice day!
                    • pms67 Re: wiekszosc szczeka tu głupio i bezmyslnie 29.10.06, 21:00
                      Oj to chyba pracownik ambasady, albo jakiś 'czot'nyj czekist" a polskiego
                      nauczył się w szkole im. Naszego Wielkiego Rodaka Feliksa Edmundowicza
                      Dzierżyńskiego.
                    • sfann Re: wiekszosc szczeka tu głupio i bezmyslnie 29.10.06, 22:33
                      "...jak przykładowo w Polsce..."
                      typowo ruska składnia.
                      paszoł won, płatny zdrajco pachołku Łuki!
                      czekista-kgbista
                      "...i jeszcze się nie zdarzyło, żeby ukarano kogoś bez powodu..."
                      buhaha!!!
                      • pms67 Re: wiekszosc szczeka tu głupio i bezmyslnie 29.10.06, 22:38
                        Zgadza się, składnia jest kalką z typowej k a c a p s k i e j propagandy
                        A z z tymi agentami wpływu rozprawi nasz Żelazny Ludiwk i Minister-Likwidator
                        ;-))
                        sfann napisała:

> "...jak przykładowo w Polsce..."
                        > typowo ruska składnia.
                        > paszoł won, płatny zdrajco pachołku Łuki!
                        > czekista-kgbista
                        > "...i jeszcze się nie zdarzyło, żeby ukarano kogoś bez powodu..."
                        > buhaha!!!
                        • lze_elita.071 To w koncu CO jest tu kalka jezykowa? Semantyka 29.10.06, 22:57
                          czy syntaktyka?
                      • lze_elita.071 A jak to bedzie po rosyjsku? Pytam serio, bo sam 29.10.06, 22:56
                        chce ocenic te ruska skladnia, a z mojej wersji rosyjskiego bynajmniej ona nie
                        wynika:) Nie czepiam sie, ale skoro juz uzywacie "uczonych" argumentow, to
                        niech maja one rece i nogi.
                      • rusek11 Re: po rosyjsku: 29.10.06, 23:10
                        пошёл на хуй!!!!!
                        • pms67 Re: po rosyjsku: 29.10.06, 23:24
                          rusek11 napisał:

> пошёл на хуй!!!!!

Ojej, ależ się Towarzysz dekompensuje
                          • lze_elita.072 A to po jakiemu? Z tego samego PiSuaru z ktorego 29.10.06, 23:42
                            sa "filipinki" Gosiewskiego?
                            pms67 napisał:
                            > Ojej, ależ się Towarzysz dekompensuje<
                            • pms67 Re: A to po jakiemu? Z tego samego PiSuaru z ktor 30.10.06, 00:11
                              Czyżby "rusek11" to twoje alter ego ?
                              A dekompensacja jest terminem medycznym określającym wyczerpanie mechanizmów
                              wyrównawczych organizmu, w tym wypadku r o z c h w i a n i e emocjonalne.
                              a do tego naczynia to proszę mnie nie wrzucać.
                              • zorbathegreek Re: A to po jakiemu? Z tego samego PiSuaru z ktor 30.10.06, 01:41
                                Znow uzywacie argumentow ad personam? Jak widac, nie macie argumentow
                                merytorycznych do poparcia waszych teoryjek gloszacych za michnikowa propaganda,
                                ze w "demokratycznej" Polsce jest "cacy" a na "niedemokratycznej" Bialorusi jest
                                "be"? Marzy wam sie kolejna wojenka, tym razem w sasiedniej Biualorusi?
                                • wendie bredzisz ZORBA, kgb-owska szczekaczko 30.10.06, 09:32
                                  • zorbathegreek Re: bredzisz ZORBA, kgb-owska szczekaczko! 30.10.06, 12:52
                                    Nic NATO nie poradze. Jestem przeciez bezrobotnym starym Zydem-homoseksualista w
                                    grupie najmniej zarabiajacych 99.99%, na dodatek mam AIDSa i kolejny kochanek
                                    mnie wlasnie rzucil zabierajac ze soba resztki mego juz i tak bardzo skromnego
                                    mienia. Jako bezdomnemu nie przysluguje mi zasilek, a jako niewierzacemu nie
                                    wolno mi zebrac pod kosciolem. Wizy do U$A dawno mi temu odmowili, zreszta nie
                                    znam ani slowa po angielsku poza "cienc many" i "lan dular plis", wiec nie mam
                                    czego szukac za Wielka Woda. Bardzo zazadroszcze tym, ktorym sie na emigracji
                                    udalo, a szczegolnie jp.hi, wiarusowi i luizie (z forum POLONIA). Oni sa ode
                                    mnie znacznie inteligentniejsi i pracowitsi, a na dodatek nie sa, tak jak ja,
                                    starymi glupimi komuchami, niedostosowanymi do zycia w kapitalizmie. Dawno temu
                                    chcialem wiec z soba skonczyc, ale na mocny sznur mnie nie stac, gaz mi wlasnie
                                    sie skonczyl w butli, a na jej napelnienie nie mam funduszy, do pradu
                                    elektrycznego o napieciu wyzszym niz 9V nie mam dostepu, jako bezdomny, mieszkam
                                    tez zbyt daleko od drogi samochodowej czy kolei zelaznej, aby sie rzucic pod
                                    jakis srodek lokomocji. Czekam wiec w jamie-ziemiance wykopanej wlasnorecznie na
                                    tym australijskim zadupiu czyli outbacku (zreszta nie do mnie, a do Aborygenow
                                    nalezacym), aby spadl wreszcie na mnie jakis samolot... Have a nice day!
                                • slowianska_dusza W Polsce wcale nie jest cacy, ale nie jest to dno 30.10.06, 11:46
                                  zorbathegreek napisał:

> Jak widac, nie macie argumentow
                                  > merytorycznych do poparcia waszych teoryjek gloszacych za michnikowa
                                  propaganda
                                  > ,
                                  > ze w "demokratycznej" Polsce jest "cacy" a na "niedemokratycznej" Bialorusi
                                  jes
                                  > t
                                  > "be"?

Widać, że nie czytasz Gazety Wyborczej: przecież tam jest ciągła krytyka tego
                                  co się teraz, tzn. za Kaczorów, dzieje w Polsce.
                                  Ale do takiego upadku, kołchozu i restytucji stalinizmu jak na Białorusi
                                  jeszcze nam daleko. My się z Białorusią już w ogóle nie porównujemy. To nie ta
                                  liga.

> Marzy wam sie kolejna wojenka, tym razem w sasiedniej Biualorusi?

Przeciwnie: marzy nam się wolna, demokratyczna, stabilna i bogata Białoruś, w
                                  której przestrzegane są prawa człowieka, a młodzi ludzie nie są wyrzucani z
                                  uczelni za swoją działalność społeczną. Wojnę swojemu narodowi wydał dyktator
                                  Łukaszenko.
                                  • zorbathegreek Re: W Polsce wcale nie jest cacy, ale nie jest to 30.10.06, 12:56
                                    Masz 100% racje. Zorba to przeciez bezrobotny stary homoseksualista w grupie
                                    najmniej zarabiajacych 99.99%, na dodatek ma AIDSa i kolejny kochanek go wlasnie
                                    rzucil zabierajac mu ze soba resztki jego juz i tak bardzo skromnego mienia.
                                    Jako bezdomnemu nie przysluguje mu zasilek, a jako niewierzacemu nie wolno mu
                                    zebrac pod kosciolem. Wizy do U$A dawno temu zoirbie odmowili, zreszta nie zna
                                    on ani slowa po angielsku poza "cienc many" i "lan dular plis", wiec nie ma
                                    czego szukac za Wielka Woda. Bardzo zazadrosci on tym, ktorym sie na emigracji
                                    udalo, a szczegolnie jp.hi, wiarusowi i luizie z forum POLONIA. Oni sa od niego
                                    znacznie inteligentniejsi i pracowitsi, a na dodatek nie sa, tak jak zorba,
                                    starymi glupimi komuchami, niedostosowanymi do zycia w kapitalizmie. Dawno temu
                                    chcial wiec zorbaz soba skonczyc, ale na mocny sznur go nie stac, gaz mu sie
                                    wlasnie skonczyl w butli, a na jej napelnienie nie ma on funduszy, do pradu
                                    elektrycznego o napieciu wyzszym niz 9V nie ma on dostepu, jako bezdomny,
                                    mieszka tez zbyt daleko od drogi samochodowej czy kolei zelaznej, aby sie rzucic
                                    pod jakis srodek lokomocji. Czeka wiec zorba-komuch w jamie-ziemiance wykopanej
                                    wlasnorecznie na tym australijskim zadupiu czyli outbacku (zreszta nie do niego,
                                    a do Aborygenow nalezacym), aby spadl wreszcie na niego jakis samolot... Have a
                                    nice day!
                          • rusek11 Re: po rosyjsku: 29.10.06, 23:45
                            mam 22 lata
                            gram w 4 lidze pilki noznej
                            handluje na allegro
                            dekommpensacja mi nie grozi
                            haa!!haaaa!!!!!
                    • slowianska_dusza Re: Co z tą Polską: o laboga! 30.10.06, 00:51
                      olex5 napisał:

> dokładnie tak jak chce tego polska propaganda sukcesu.

Jak widać, KGB już nie nadąża za sytuacją w Polsce. Mamy właśnie propagandę
                      klęski ostatnich 17 lat. Według oficjalnej linii dopiero od Kaczorów zaczął się
                      raj - tzw. IV Rzeczpospolita.

> Nikt z was naiwniakow nie
                      > pomysli inaczej bo wyprano wam mozgi i inaczej myslec nie umiecie.

Generalnie, to co podają Kaczyńscy przez wszystkie media, spływa po nas tak jak
                      propaganda komunistyczna, czyli jak woda po kaczce (kiedyś się mówiło: po gęsi)

> jednak polityka Lukaszenki realizowana jest zgodnie z obowiazujacym praw
                      > em i jeszcze sie nie zdazyło zeby ukarano kogos bez powodu.

Szkoda że nie z obowiązującymi także Prawami Człowieka. Nie jest prawem prawnie
                      usankcjonowane bezprawie.

> Innym obiektywnym faktem jest to ze władza białoruska musi byc czujna wobec
                      ame
                      > rykanskiej i polskiej działalnosci destabilizacyjnej.Zarowno polskiej władzy
                      k
                      > tora działa z polecenia USA i jak i samej administracji USA nie chodzi o
                      dobro
                      > ludzi czy ich propagandową pseudodemokracje od ktorej juz sie chce zygac
                      > tylko chodzi o przejecie nowej strefy wpływow.

No bo, czy SLD czy PiS czy PO to jest w Polsce to samo, a Łukaszenko w
                      pierwszej, drugiej, trzeciej,...,n-tej kadencji jest zawsze inny. ;-)

Chodzi tez i wrogosc do białorus
                      > kiego systemu bo jak to dzisiejszy socjalizm moze wykazywac lepsze efekty i
                      mo
                      > ze byc bardziej ludzki niz krwiozerczy kapitalizm.

W ramach lepszych efektów proszę mi podać ile przeciętnie żyją Białorusini,
                      jaka powierzchnia mieszkaniowa przypada na jednego, ile mają dóbr na 1000
                      mieszkańców: telewizorów, komputerów, samochodów, itd.. Boję się,
                      że "krwiożerczy kapitalizm", nawet w zacofanej z powody komuny Polsce, zapewnia
                      tego wszystkiego dużo, dużo więcej.

> USA denerwuje ze Białorus ma
                      > prawie 11%-owy przyrost gospodarczy i bardzo niskie bezrobocie.

Mieliśmy podobne wskaźniki za Gierka - czyli podczas chorego snu pijanego
                      wariata.

> Wielki kapitał zachodni dostaje konwulsji ze nie moze przając kolejnego rynku
                      i
                      > wzbogacic sie na złodziejskiej prywatyzacji tak jak to stało sie w Polsce.
                      > Z tego powodu gdyby Lukaszenko nic nie robił i biernie przygladał sie
                      chamskim
                      > działaniom CIA i polskich słuzb to szybko CIA zrobiłoby tam kolorową rewolucje
                      > i rozdrapało Blałorus taka jak wczesniej Polske.

Wynika z tego, że Polacy są idiotami: integrują się z NATO, Unią Europejską;
                      wielu z nich emigruje. Żeby jeszcze bardziej być w szponach tych zachodnich
                      krwiopijców, a nie szlachetnego i delikatnego Baćki.

>Jes
                      > t wieksza sprawiedliwosc społeczna i nie ma takich sytuacji jak przykładowo w
                      P
                      > olsce gdzie jedni chodzą po smietnikach albo muszą wyjazdzac za granice a
                      inni
                      > nie wiedzą co mają robic z kasą.

I w tej paskudnej Polsce, przy strasznym bezrobociu i głodzie, nie można
                      znaleźć ludzi do pracy: w budownictwie, przy zbiorach na wsi oraz krawcowych,
                      również niektórych lekazry, np. anastezjologów. Tak, że chyba będzie trzeba
                      zachęcać do przyjazdu do nas szczęśliwych Białorusinów, Ukraińców, Bułgarów i
                      Rumunów.

> Ale to nie isteresuje wielki kapitał.On chce zd
                      > obyc nową strefe dla siebie i bedzie stosował najgorsze swinstwa posługując
                      si
                      > e wszystkimi mozliwymi chwytami zeby sie bogacic a los ludzi nie ma
                      znaczenia.
                      > Liczy sie tylko kasa.

Najgorszym chwytem są pełne półki i ogromne sklepy. To wielkie łajdactwo że
                      ludzie mają wybór! Chodzą po tych sklepach i nic nie kupują. A w długich
                      kolejkach przed kasami, z wózkami pełnymi towarów stoją wstrętni burżuje.
                      • slowianska_dusza Autopoprawka 30.10.06, 01:05
                        slowianska_dusza napisał:

> Generalnie, to co podają Kaczyńscy przez wszystkie media, spływa po nas tak
                        jak
                        >
                        > propaganda komunistyczna, czyli jak woda po kaczce (kiedyś się mówiło: po
                        gęsi)

Przepraszam, jeszcze nie przez wszystkie. Na szczęscie istnieją: TVN, TOK FM,
                        Gazeta Wyborcza, Radiozet i Polsat.
                      • zorbathegreek Re: Co z tą Polską: o laboga! 30.10.06, 01:50
                        Sklepy pelne towarow sa rowniez w Indiach, gdzie setki milionow ludzi zyje w
                        skrajnej nedzy, od urodzenia do smierci (gora 40 lat, wiec sie zbyt dlugo nie
                        mecza) na ulicy. Szczescie nie polega na posiadaniu rzeczy, ale na wewnetrznym
                        spokoju, a tego wlasnie wolnorynkowy kapitalizm, posuwajacy sie od kryzysu do
                        kryzysu, od jednej zaborczej wojny do drigiej, nie zapewnia. Stad w kapitalizmie
                        mamy masowa narkomanie i masowa przestepczosc, szczegolnie w najbardziej
                        kapitalistycznym kraju na swiecie, czyli w U$A, tym marzeniu i wzorze dla
                        obecnych polskich lze elit...
                        • slowianska_dusza Takich głupot dawno nie czytałem 30.10.06, 11:39
                          zorbathegreek napisał:

> Sklepy pelne towarow sa rowniez w Indiach, gdzie setki milionow ludzi zyje w
                          > skrajnej nedzy, od urodzenia do smierci (gora 40 lat, wiec sie zbyt dlugo nie
                          > mecza) na ulicy.

A u nas w tym czasie dziarscy 70-latkowie wynoszą pełne torby zakupów z
                          hipermarketów. Nie ma tego ani na Białorusi ani w Indiach. Czyli nie ma
                          wątpliwości gdzie jest lepiej.

> Szczescie nie polega na posiadaniu rzeczy, ale na wewnetrznym
                          > spokoju,

To oddaj biednym dom, ubrania, telewizor, komputer, itp. Zobaczymy jaki
                          będziesz szczęśliwy i wewnętrznie spokojny.
                          A może chodzi o uzyskiwanie wewnętrznego spokoju za pomocą pałki milicji
                          białoruskiej?

> a tego wlasnie wolnorynkowy kapitalizm, posuwajacy sie od kryzysu do
                          > kryzysu,

Bo w realnym socjaliźmie kryzysów żadnych nie było. Przyjedź do Polski i
                          powiedz to publicznie - trafisz do mediów.
                          Poza tym w kapitaliźmie nie ma kryzysów, jest tylko cykl koniunkturalny.
                          Działają mechanizmy wewnętrznej regulacji. W socjaliźmie ich nie było, dlatego
                          kolejne kryzysy były coraz głębsze, sytuacja coraz gorsza - coraz dłuższe
                          kolejki po wszystko i kartki, aż się całkiem zawalił.

>Stad w kapitalizmi
                          > e
                          > mamy masowa narkomanie i masowa przestepczosc, szczegolnie w najbardziej
                          > kapitalistycznym kraju na swiecie, czyli w U$A,

Narkomania w Polsce zaczęła się na masową skalę pod koniec lat 70-tych. W USA
                          nie ma więcej przestępczości niż w Rosji i wykrywalność jest dużo wyższa. Jeśli
                          chodzi o ilość chorych na AIDS to statystycznie chyba w Rosji jest najwięcej.
                • zorbathegreek Re: to bardziej autorytaryzm niż totalitaryzm 30.10.06, 01:36
                  Lukaszenka to nie Saddam. Bialorus to nie Irak...
    • robert888 Re: Białoruś: prowokacja wobec Andżeliki Borys 29.10.06, 18:54
      kurde, kupiła se biedaczka wytarganego szrota na giełdzie pod Kownem a tu jej
      chłopaki zrobili przegląd na granicy i co wyszło?
      Ano tu panie szpachla, tam panie szpachla. A miała być nufka sztuka
      niesmigana....Nic tylko szykany panie.
    • sraczynski Re: Białoruś: prowokacja wobec Andżeliki Borys 29.10.06, 18:58
      A może to nie prowokacja?
    • r_mol Z przemytem narkotyków trzeba walczyć 29.10.06, 19:09
      W walce z przestępczoscią nie powinno być "świętych krów".
    • kabu12 O.O....O.! 29.10.06, 19:16
      To ona jeszcze żyje ?
    • lze_elita.071 Co za hrabina...Z kierowca. A nie lepiej zamiast 29.10.06, 19:25
      sie nadymac i wydymac, byloby jechac pociagiem czy autobusem kursowym? Ciezej
      by bylo sluzbom granicznym przy ludziach cokolwiek podrzucic, a poza tym
      stwierdzic czyje to:)))
    • wasylzly co czka pania borys 29.10.06, 19:28
      naturalizowana na polke, amerykanke, posiadajaca dwa mieszkania wlasnosciowe, dwa samochody, wlasne konto w szwajacrii? ano moze je czekac deszcze dolarow z Polski, jaka snagroda suforowa, pilsudzkiego, naroda towrzystawa powrotu grodna do polskiej maciezy, w ogole to clay deszcz, dolarowych narood. Odwolana juz dawno i na Bisalorusi prywatna osoba pani borys, caly czas fabrykuje historyjki o przesladowaniach, o meczarniach na niewoliczej Bialorusi, tym czasem prawde widzimy na zalaczanym zdjeciu, czy pani borys wyglada na umeczona zyciem w bialoruskim rezymie? kwitnie jak index down jones w NCY.
      Polacy na Bialorusi zycza pani Borys wszystkiego najlepszego! Ale jest i dobra wiadomosc, gdy Rosja przejmie niedlugo marionetkowy rzad Lukaszenki, moze i wtedy pani borys powroci na przeznaczone jej historia stanowisko. Do stanowiska przedszkolanki, zgodnie z wyksztalceniem i predyspozycjami.
      • honecker32 Re: co czka pania borys 29.10.06, 20:05
        mam pytanko : reszta rodziny zdrowa ?
      • tomekjeden Re: co czka pania borys 29.10.06, 20:55
        wasylzly napisał:

> naturalizowana na polke, amerykanke, posiadajaca dwa mieszkania wlasnosciowe, d
        > wa samochody, wlasne konto w szwajacrii? ano moze je czekac deszcze dolarow z P
        > olski, jaka snagroda suforowa, pilsudzkiego, naroda towrzystawa powrotu grodna
        > do polskiej maciezy, w ogole to clay deszcz, dolarowych narood. Odwolana juz da
        > wno i na Bisalorusi prywatna osoba pani borys, caly czas fabrykuje historyjki o
        > przesladowaniach, o meczarniach na niewoliczej Bialorusi, tym czasem prawde w
        > idzimy na zalaczanym zdjeciu, czy pani borys wyglada na umeczona zyciem w bialo
        > ruskim rezymie? kwitnie jak index down jones w NCY.
        > Polacy na Bialorusi zycza pani Borys wszystkiego najlepszego! Ale jest i dobra
        > wiadomosc, gdy Rosja przejmie niedlugo marionetkowy rzad Lukaszenki, moze i wte
        > dy pani borys powroci na przeznaczone jej historia stanowisko. Do stanowiska pr
        > zedszkolanki, zgodnie z wyksztalceniem i predyspozycjami.

xxxxxxxxxxxxxxx

Aha. Objawił sie nam białoruski parszywy UBek. Paszoł won.
    • enfer Teraz rozumiem 29.10.06, 19:30
      teraz rozumiem dlaczego polacy z bialorusi tak czesto gadają jak nawaleni
      • lze_elita.071 Kolejny GW i jej zapedy prowokatorskie olewa? 29.10.06, 19:31
        Oj, nieladnie, nieladnie...
    • martino Pieski moskiewskie już na forum 29.10.06, 19:37

• rusek11 Re: Pieski jankeskie już na forum 29.10.06, 21:17
    • jerzy.zywiecki Re: Białoruś: prowokacja wobec Andżeliki Borys 29.10.06, 20:28
      Panowie aleście se pogadali uczenie - jak mawiał stary baca - tylko że gó..
      stego wyniko.
      • wasylzly utopione 12 lat 29.10.06, 20:42
        no coz, jak to jest mozliwe, przy pomocy grubych milionow Unii nie wyrwano, chciaz na chwile jak Ukraine, nie zlinczowano i nie przekupiono tego chama, terroryste w zdrowej unii, lysego bylego dyrektora kolchozu? po prostu jak to jest mozliwe, ze miliny z zachodu, inspirowaly tylko alkoholika kazulina, bylego i zapewne obecnego komuniste, jak tego naturszczyka milinkiewicza, ktory zabagnil cale starannie przygotowany silowy przewrot na Bialorusi, jak to jest mozliwe ze milionowa kasa plynaca na tysiace organizacji pozarzadowych okazala nie pieniedzmi wyrzuconymi w bloto? Tych pytan demokracja europejska ma wiele, do polskich euro parlamentrzystow z PO, ktorze na wzor hitlerowcow i V kolumny w swoje nieudolne rozgrywki polityczne uwiklaly Polakow Na Bialorusi, ktorzy mieli spelnic role dynamitu przesladowan mniejszosci narodowosciowych.

Oczywista, gdy Polacy bialoruscy, o ile tacy wogole przyzaja sie do obecnej Polski, jezeli byli przesadowani, mogli spokojnie wyjechac do Polski i tam pedzic dostatni tryb zycia na smietniku, czy ja bialoruscy studenci zwabieni do Polski stypendiami, jednak szybko powracjajacy na Bialorus, bo im lepiej studiowac w bialoruskim rezymie niz u jajolowego gurtycha. Potazka bialoruska PO i odwtowego oszolomstwa chcacego polskego Grodna i Miska pod polskim, imprialistycznym butem sie nigdy nie powiedzie, gdy Rosja przejmie opieke nad Bialorusia, mozna miliony zachodnie uznac za stracone i 12 lat nieudolnej pracy, tych, ktorym sie rewolucje nigdy nie udawaly. Chyba celowo, z tego zyja, tysiac organizacji pozarzdowych, centrow badan, organizacji charytatywnych i calej bandy naciagaczy.
        • olex5 Re: utopione 12 lat 29.10.06, 21:00
          wszystko jest OK.Napisales prawde historyczna tylko jedno pytanie.
          Czy PIS przez swoje nieudolne rozgrywki polityczne nie uwiklał Polakow?
          Przecie PIS robi to samo bagno
          • wasylzly Re: utopione 12 lat 29.10.06, 21:07
            w Polsce jest doprawdy obojetne kto rzadzi, to sa wszystko dzieci jednej matki a ta nazywa sie Polska Rzeczpospolita Ludowa, a jej raz dla odmiany komunistaczne, z drugiej strony zlodziejsko-liberalne metody, sa obce demokracji europejskiej, tolerujace wszystkie przekonania i systemy, gwarantujce wolnosc przkonan politycznych i gospodarczych. Kazdy kto kwestionuje prawo innych narodow do wolnosci, rownosci i solidarnosci to faszysci i demagodzy, podszywajacy sie pod demokracje, wolnosc, ale dal wlasnych mafii, rownosc, ale dla wlasnego konta u kontem najwekszego malwersanta, solidarnosc, ale z kolesiami o odobnych pogladach, gdy trzeba ukrasc pierwszy milion, poslac wojsko na rabunek, otworzyc jeszcze jeden oboz koncentracyjny. Nikt nie chce takiej dymokracji.
          • pms67 Re: utopione 12 lat 29.10.06, 21:11
            Kaczyzm-łUkaszyzm ?????
            • wasylzly Re: utopione 12 lat 29.10.06, 21:17
              agentka komunistycznej SLD i znienawdzonej w Polsce PO, zapewne tez agentka wywiadu polskiego WSI zwerbowana podczas studiow w Polsce.
              wiadomosci.polska.pl/polska-bialorus/article,Andzelika_Borys_konsulem_honorowym,id,188424.htm
    • hanber Pani Andżeliko Nie pozwolimy Pani skrzywdzic 29.10.06, 20:37
      Pani Andżeliko Nie pozwolimy Pani skrzywdzic, jesteśmy z Pania
      • olex5 Re: Pani Andżeliko Nie pozwolimy Pani skrzywdzic 29.10.06, 21:02
        tak jest.Wysłac jej jeszze jeden milion zielonych.CIA płaci dobrze.
    • mark.parker Re: Białoruś: prowokacja wobec Andżeliki Borys 29.10.06, 20:38
      jakubek napisał:

> pewno sproszkowany róg nosorożca

Raczej sproszkowane mózgu Lojalki i Leninowca kaczorów, naszej szkapy edukacji,
      jarka murka i leppieja - razem zebrały się 2 komórki - od razu w proszku.
    • tomekjeden Białoruś: prowokacja wobec Andżeliki Borys 29.10.06, 20:52
      Wygląda na to, że macki KGB Łukaszenki urzędują w Wilnie.
      • olex5 Re: Białoruś: prowokacja wobec Andżeliki Borys 29.10.06, 20:54
        a gdzie urzedują macki CIA i polskich słuzb specjalnych?
        • tomekjeden Re: Białoruś: prowokacja wobec Andżeliki Borys 29.10.06, 20:57
          olex5 napisał:

> a gdzie urzedują macki CIA i polskich słuzb specjalnych?

xxxxxxxxxxxxxxx

Na pewno nie w samochodzie Pani Borys. Tam urzędują UB-ecy z białoruskiego KGB.
          • olex5 Re: Białoruś: prowokacja wobec Andżeliki Borys 29.10.06, 21:05
            a ja myslalem ze jednak na Białorusi gdzie opłacaja za dolary i werbuja ludzi do swojej siatki wykorzystujac organizacje pozarzadowe i zwiazek polakow do działanosci destabilizacyjnej.
            • tomekjeden Re: Białoruś: prowokacja wobec Andżeliki Borys 29.10.06, 21:44
              olex5 napisał:

> a ja myslalem ze jednak na Białorusi gdzie opłacaja za dolary i werbuja ludzi d
              > o swojej siatki wykorzystujac organizacje pozarzadowe i zwiazek polakow do dzia
              > łanosci destabilizacyjnej.

xxxxxxxxxxxxxx

No to już lepiej. Czyli walka o prawa mniejszości narodowych to działalność
              destabilizacycyjna. To Ty, olex5, jesteś rzeczywiście politycznym azjatyckim
              dzikusem z KGB, niezdolnym pojąć europejskich wartości wolności słowa, języka,
              kultury i wyznania. Tacy jak Ty zsyłali miliony Polaków na syberyjską gehennę.
    • bibbi5 a swoją drogą to bardzo dziwna kobieta 29.10.06, 20:57
      na Białorusi bieda aż piszczy, a ona ma tyle strojów i kreacji. Nie rozumiem
      tego.
      • eva15 Re: a swoją drogą to bardzo dziwna kobieta 29.10.06, 21:03
        bibbi5 napisała:

> na Białorusi bieda aż piszczy, a ona ma tyle strojów i kreacji. Nie rozumiem
        > tego.

Ba, ma saamochody z KIEROWCA, jeździ zagranicę. I w dodatku to wszystko jako od
        roku BEZROBOTNA.

I po co nam wciskają, że na Białorusi jest bieda?
        • indianski Re: a swoją drogą to bardzo dziwna kobieta 29.10.06, 21:38
          Podobno KGB zlikfidowali :) Skad tylu konfidentow ?
      • tomekjeden Bibbi5, albo cham, albo prawdę mówi. 29.10.06, 21:03
        bibbi5 napisała:

> na Białorusi bieda aż piszczy, a ona ma tyle strojów i kreacji. Nie rozumiem
        > tego.

xxxxxxxxxxxxxx

OK, Szanowna Bibi5. Wylicz te stroje i kreacje. Ja oglądam Panią Borys w TV od
        dłuższego już czasu, i żadnej ekstrawagancji nie zauważyłem. Albo więc, bibbi5,
        prawda i wyliczenie, albo chamstwo chama, który pomawia o ekstrawagancję osobę,
        z którą się nie zgadza w sprawach politycznych.
        • uu1 Re: Ładnie to ująłeś. 29.10.06, 21:13
          > Albo więc, bibbi5, prawda i wyliczenie, albo chamstwo chama, który pomawia o >
          ekstrawagancję osobę, z którą się nie zgadza w sprawach politycznych.
          Co pięknie zilustrowałeś swoim postem. Brawo.
        • bibbi5 Re: Bibbi5, albo cham, albo prawdę mówi. 29.10.06, 21:46
          nie znam się na polityce. A piszę to co widzę i tyle
      • honecker32 Bieda ma sie rownac tylko jedna sukienka 30.10.06, 00:06
        homo sovieticus w czystej formie,
        uprzedze uwazam sie za ubogiego a mam kilka par butow a do tego uwaga z 5 par
        spodni i uwaga kilkanascie sztuk bielizny (ale ze mnie zly czlowiek) . Bym
        zapomnial uzywam pachnacego mydla i mam dwie szczoteczki do zebow
    • eva15 Białoruś to bardzo bogate państwo i dba o swoich 29.10.06, 21:01
      Białoruś to najwyraźniej WBREW propagandzie bardzo bogate państwo i do tego
      niewykle dbające o swoich obywateli - jak żadne inne na świecie.

Taka Borys - berobotna już od ca. roku, a ma auto z KIEROWCA i ten nawet
      zagranicę ją wozi. Eeeeh, tam to muszą być wysokie zasiłki dla bezrobotnych...
      • olex5 Re: Białoruś to bardzo bogate państwo i dba o swo 29.10.06, 21:09
        noo.Zasiłek wypłaca oddział urzedu pracy dla bezrobotnych agentow przy CIA :))
        • wendie olex z evcia - bierzecie zasilek z kgb i chyba nie 29.10.06, 21:16
          narzekacie?
          a to ze nie macie kierowcy... coz, za szczekanie nie daja;)
      • pms67 Re:Białoruś to bardzo bogate państwo poproś o azyl 29.10.06, 21:10
        To poproś tam o azyl dora kobieto !!!!! Jak tam jest tak super.
        Problem w tym że bez rosyjskiej ropy i gazu, "mrówczego" importu oraz
        konfiskatu ten raj na ziemii nie przetrwał by ani miesiąca

eva15 napisała:

> Białoruś to najwyraźniej WBREW propagandzie bardzo bogate państwo i do tego
        > niewykle dbające o swoich obywateli - jak żadne inne na świecie.
        >
        > Taka Borys - berobotna już od ca. roku, a ma auto z KIEROWCA i ten nawet
        > zagranicę ją wozi. Eeeeh, tam to muszą być wysokie zasiłki dla bezrobotnych...
        • olex5 Re:Białoruś to bardzo bogate państwo poproś o azy 29.10.06, 21:14
          czy ty tak ciemny czy tak naiwny ?
          • eva15 Re:Białoruś to bardzo bogate państwo poproś o azy 29.10.06, 21:15
            Jedno nie wyklucza drugiego, często wręcz implikuje....
        • eva15 Re:Białoruś to bardzo bogate państwo poproś o azy 29.10.06, 21:14
          Myślisz, że to dzięki rosyjskiej ropie i gazowi A. Borys ma jako bezrobotna
          takie luksusy jak auto z kierowcą, utrzymanie i wycieczki z kierowcą zagranicę?
          No, no...
          • indianski Re:Białoruś to bardzo bogate państwo poproś o azy 29.10.06, 21:36
            W tym kraju dobrobytu nie ma bezrobotnych . Twoj idol przeciez o to zadbal
            • eva15 Re:Białoruś to bardzo bogate państwo poproś o azy 29.10.06, 21:43
              Myślisz, że macki Busha tak daleko sięgają???
              • indianski Re:Białoruś to bardzo bogate państwo poproś o azy 29.10.06, 21:48
                kotku , to wszystko mosad , masoneria , PO i ta komunistka - merkel . To oni
                podrzucili prochy , i zamkna delikfentke w guantanamo .
                • calcinus Eva nie wierzysz propagandzie - sama sprzwdz 29.10.06, 21:50
                  A jak nie masz czasu to moge Ci pare zdjec z Bialorusi podeslac, odechce ci sie
                  glupiego gadania "propagandzie".
                  • eva15 Re: Eva nie wierzysz propagandzie - sama sprzwdz 29.10.06, 22:36
                    Ty się lepiej zastanów biedaku, czemu bezrobotną Borys stać na tak luksusowe
                    życie w tak ponoć biednym kraju...
                • feluta999 indianski, ty delikfentko!!! 29.10.06, 22:03
                  indianski napisał:

> kotku , to wszystko mosad , masoneria , PO i ta komunistka - merkel . To oni
                  > podrzucili prochy , i zamkna delikfentke w guantanamo .
          • pms67 Re:Białoruś to bardzo bogate państwo poproś o azy 29.10.06, 22:05
            Bo to oczywiście spisek cia i wsi i abw aby zniszczć raj na ziemii tow.
            łukaszenki.
            Pod Skryptem:
            a gdzie że ty pol'skogo ucziłaś towriszczka eva ?
            EWA do domu! -Aleksandr wzywa

eva15 napisała:

> Myślisz, że to dzięki rosyjskiej ropie i gazowi A. Borys ma jako bezrobotna
            > takie luksusy jak auto z kierowcą, utrzymanie i wycieczki z kierowcą
            zagranicę?
            > No, no...
      • uu1 Re: : )))) 29.10.06, 21:14

• gacek1956 PERfidna prowokacja bialoruskiego kgb 29.10.06, 21:20
          www.zubr-belarus.com/stikers.php?lang=1
          • rusek11 Re: PERfidna prowokacja polskiego WSI 29.10.06, 21:22
            • gacek1956 Re: PERfidna prowokacja polskiego WSI 29.10.06, 21:31
              ty zwykly dupku jak sie ma 22 latka to pisze sie o dziewczynach a nie o
              powaznych rzeczach! RUSEK11@AUTOGRAF.PL
              • indianski Re: PERfidna prowokacja polskiego WSI 29.10.06, 21:32
                czytanie komiksow tez byloby nizle
              • rusek11 Re: PERfidna prowokacja polskiego WSI 29.10.06, 21:49
                fajnie
                mam 22 lata
                • feluta999 Re: PERfidna prowokacja polskiego WSI 29.10.06, 22:05
                  rusek11 napisał:

> fajnie
                  > mam 22 lata
                  No i chwatit!!!
                  • rusek11 Re: PERfidna prowokacja polskiego WSI 29.10.06, 22:09
                    gram w 4 lidze pilki noznej
                    handluje na alegro
                    haaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!haaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
                    • feluta999 Re: PERfidna prowokacja polskiego WSI 30.10.06, 00:09
                      rusek11 napisał:

> gram w 4 lidze pilki noznej
                      > handluje na alegro
                      > haaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!haaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
                      Już niedługo, zbliża się ciemnosc.
                      • rusek11 Re: PERfidna prowokacja polskiego WSI 30.10.06, 00:43
                        grozisz mi pingwinie?
                        • feluta999 Re: PERfidna prowokacja polskiego WSI 30.10.06, 02:41
                          rusek11 napisał:

> grozisz mi pingwinie?
                          Tak mam zamiar cie z...c.
    • wasylzly skad pochodzi piekna angelika 29.10.06, 21:26
      by.blox.pl/2006/08/Dr-Marek-Glogoczowski-skad-sie-wziela-ta.html
      • czornyj111 <a href="http://www.zubr-belarus.com/stikers.php?lang=1" target="_ 29.10.06, 21:34
        z tad pajacu komunistyczny
    • olex5 Re:Białoruś to bardzo bogate państwo poproś o azy 29.10.06, 21:48
      szczeniaku zanim cos napiszesz to wymyj swoja paszcze bo ci strasznie smierdzi.
      • indianski Re:Białoruś to bardzo bogate państwo poproś o azy 29.10.06, 21:56
        otworz okno - naprawde wierzysz ze smrod pochodzi z monitora ? Tworki czekaja
        • zorbathegreek Re:Białoruś to bardzo bogate państwo poproś o azy 30.10.06, 01:53
          Kolejny przyklad chamskiej "argumentacji" ad personam, tym razem w wykonaniu
          niejakiego indianskiego...
        • feluta999 indianski, analfabeto, jak zdrówko? 30.10.06, 03:27
      • sfann Re:Białoruś to bardzo bogate państwo poproś o azy 29.10.06, 22:43
        paszoł won, płatny zdrajco pachołku Łuki!
        czekista-kgbista
        • pms67 poproś o azyl 29.10.06, 23:22
          Excusez-moi,
          czy to aby do mnie ? ja tylko odsyłałem Eva 0015 do domu
          *
          Inna sprawa.

sfann napisała:

> paszoł won, płatny zdrajco pachołku Łuki!
          > czekista-kgbista
    • borrka1 Białoruś: prowokacja wobec Andżeliki Borys 29.10.06, 22:16
      Wczoraj wieczorem z kierowcą Andrzejem Lisowskim i Teresą Sielewończyk, szefową
      oddziału Związku w Baranowiczach, wracała ze spotkania Europejskiej Wspólnoty
      Polonijnej. - Na przejściu w Priwałce celnicy od razu zabrali się za
      rozkręcanie samochodu. Na śrubeczki. Rozebrali prawe lusterko i wyciągnęli
      woreczek z jakimś białym proszkiem - opowiadała nam Borys przez telefon.

no to ja maja!konfiskata samochodu jako srodka przestepstwa plus po kilka lat
      kazdemu za przemyt narkotykow.Nie ma znaczenia czy to ich towar czy nie,tak jak
      Milinkiewicza posadzili to samo ja czeka.Wacek z Pocobutem chyba sie
      pochlastaja z rozpaczy cala kadra kolorowych debili w kiblu!A propos
      Wilna,pewnie jezdzila tam po zaplate CIA,ostatnio polecial szef litewskiej
      bezpieki za nierozliczenie sie z milionow $, min. przeznaczonych na Bialoruska
      rewolucje,to wyjasnia klape tej rewolty,po prostu rozkradli kase!
    • dibadzio Andżelika wciąga? 29.10.06, 23:13
      Prawdę mówiąc ,nie wygląda na taką ale może dorabia.Prochy dają niezłą przebitkę,
      • hayamo Re: Andżelika wciąga? 30.10.06, 00:07
        Sio gó..ane muchy !!! Wracać do kibla sowieckiego.
    • wojtek2784 Andżelika Borys wraca jak bumerang ? 29.10.06, 23:50
      Kto wywołuje ten temat? W porównaniu do prawdziwych tragedii , jakie równolegle
      rozgrywają się na świecie .
      Andżelika jest jak postać z kabaretu "Starszych panów" ?
    • wladekpytin Ludzie Łukaszenki to idioci do kwadratu. Czy oni 30.10.06, 00:40
      myślą, że ktoś poza Białorusią uwierzy w takie brednie???
      Wiadomo, że to ci kołchozowi bandyci chcą ją zniszczyć...
    • zorbathegreek Białoruska odp. na polska prowokacje 30.10.06, 01:34
      Tak, to byla z duza pewnaoscia bialoruska prowokacja, tyle ze w odpowiedzi na
      wczesniejsze polskie prowokacje wobec Bialorusi. Niech sie rzad RP przestanie
      mieszac w wewnetrzne sprawy Bialorusi, a jego bialoruska agentka, P. Andzelika,
      bedzie zostawiona w spokoju...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka