maureen2 03.11.06, 08:54 zdumiewający pogląd pana marszałka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charli HienA Cmentarna - minister Giertych 03.11.06, 09:00 tylko Hieny tak zeruja na ludzkim nieszczęściu... no ale temu politykowi niedaleko jak widać do Hieny Polityczno - Cmentarnej... Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: HienA Cmentarna - minister Giertych 03.11.06, 09:07 ma to rodzinne. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww niedawno zebrano sie u groby Jacka Kuronia 03.11.06, 09:29 osobiście nie mam nic przeciwko - jak wy twierdzicie: politycznym - wystąpieniom tak Michnika na grobie Kuronia, jak Giertycha w szkole Ani Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: niedawno zebrano sie u groby Jacka Kuronia 03.11.06, 09:34 więc ciszej hołoto gdy inni oddają cześć tym którzy odeszli Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: niedawno zebrano sie u groby Jacka Kuronia 03.11.06, 09:42 natomiast wydaje mi się że konferencja prasowa PO OGŁOSZENIU PROGRAMU w tej szkole, mogłaby się już odbyć gdzie indziej, bo dziennikarze rzeczywiście w swych pytaniach mogą wprowadzić klimat nie licujący Odpowiedz Link Zgłoś
traviata1 Re: niedawno zebrano sie u groby Jacka Kuronia 03.11.06, 09:53 Hold przy grobie, to co innego... nic by nie ubylo ministrowi /meze tylko nieco wybujalego wzrostu/ , gdyby pochylil czola i wycofal sie z terenu szkoly, kidy go grzecznie o to prosza... Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: niedawno zebrano sie u groby Jacka Kuronia 03.11.06, 09:54 no tak, grób i szkoła to co innego, świetnie to zaanalizowałeś Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 Jurkowi przyznaję tytuł Kajfasza polskiej polityki 03.11.06, 10:01 Gdy tam miał być Kaczyński to byłoby dobrze. Co z wiadomieniem o przestępstwie z wekslami? Gdy Lepper wrócił do rządu przestępstwo zanikło? Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek w PIERWOtnej wersji lewicowych edukatorów ... 03.11.06, 10:03 ... sprawa miała być cytuję: "wyciszona". Pożal się Boże, dyrektorzyna zgasił pierwszy znicz jaki pojawił się przed szkołą ze słowami, cytuję: "tragedia wydarzyła się w domu - nie w szkole". I co ? Już do małych łbów dotarło, że ludzie mieli prawo stawiać znicze i żaden dyrektorzyna już nie gasił następnych zniczy przez wiele dni. A może ciąg dalszy "wyciszania sprawy" ? Odpowiedz Link Zgłoś
eugenia_palej Jurek mnie zdumiewa swoimi komentarzami! 03.11.06, 10:37 Czy ten facet musi w każdej sprawie zabierać głos? Przecież to nie jego poletko! Kiedyś wydawał się rozsądniejszy, pisostwo przesłania mu oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
antykomuch2 A kto sluchal dzisiaj rano TOK FM i Zakowskiego? 03.11.06, 10:42 Scyzoryk sie w kieszeni otwieral! Ten dziennikarzyna to jeden z najgorszych szkodników Rzeczypospolitej - zaraz po Michniku! Odpowiedz Link Zgłoś
w2711 Rozmawiasz sam ze sobą? Nic dziwnego... 03.11.06, 10:02 ... że dokonujesz koszmarnego porównania mowy pogrzebowej nad grobem przyjaciela z konferencją prasową, czy ogłoszeniem "programu" przez szukającego punktów wyporczych bezwzględnego i zakłamanego Wszechczłowieczka... Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Rozmawiasz sam ze sobą? Nic dziwnego... 03.11.06, 10:07 zgódźmy się że każdy człowiek czasem robi coś do zaakceptowania i ogłoszenie programu w tej szkole przez giertycha jest jak najbardziej do zaakceptowania (co do konferencji to rzeczywiście niedobry pomysł bo moga paść ze strony dziennikarzy pytania tego lotu co niektóre wypwoedzi tutaj - a to nie licowałoby z tragedią Ani) Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Nicbdegh 03.11.06, 10:09 uzuepełniam przemyślania, a nie rozmawiam z sobą - chyba umiesz czytac ze zrozumieniem? (np. ten wpis jest uzupełnieniem, a nie rozmową ze sobą) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczynscy jak bolszewicy. 03.11.06, 10:06 PiS i Kaczynscy razem z Giertychem to skandal.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
viscon Re: HienA Cmentarna - minister Giertych 03.11.06, 09:29 no właśnie, to kolejna przesłanka za teorią ewolucji, z którą ta rodzinka próbuje walczyć. jak widać, podgatunek giertychów zatrzymał się na poziomie hieny (cmentarnej). Odpowiedz Link Zgłoś
r.siwy Hiena Gronkiewicz-Waltz 03.11.06, 09:33 a Hospicjum może być na konferencje Odpowiedz Link Zgłoś
viscon Re: Hiena Gronkiewicz-Waltz 03.11.06, 15:40 >>a Hospicjum może być na konferencje<< nie, też nie powinno mieć miejsca. jednak to, że Gronkiewicz-Waltz je kiedyś zorganizowała, nie usprawiedliwia Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Dranie z PiSu 03.11.06, 10:05 Tak, to dranie PiS i koalicjanci razem wzieci. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upoko... 03.11.06, 08:56 Ludzki odruch ? Odpowiedz Link Zgłoś
prorok14 Przepowiadam 03.11.06, 08:59 A pamiętacie scenę z telewizji, gdy pani wiceprezydent Gdańska w drzwiach szkoły mówiła do dziennikarzy, że sprawę trzeba wyciszyć? polecam: www.narodowy.eblog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
traviata1 Re: Przepowiadam 03.11.06, 09:54 bo to powinno trafic prosto do ministerstwa i prokuratury, a nie do telewizji; miala racje, bo ta reakcja to zwykla kielbasa wyborcza! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczynski glowny klamca Polski 03.11.06, 10:06 A do niego dolaczaja koalicjanci i poplecznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upo 03.11.06, 09:04 Nawet taki dewot ma ludzkie odruchy. Ja też proponowałem Giertychowi ogłoszenie tego "programu" na wieczornej mszy w miejscowym kościele. Jeszcze lepiej w telewizji Rydzyka. Nikt by nie miał watpliwości natury moralnej. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upo 03.11.06, 09:05 aleś go docenił - brzmisz jak człowiek przesiakniety nienawiścią Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upoko.. 03.11.06, 09:04 ale GW nie doceni pluralizmu w koalicji tylko oceni: znowu kłótnie i wojny w koalicji Odpowiedz Link Zgłoś
wdmochow Re: Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upo 03.11.06, 09:05 Ach ta niewdzięczna GW! Nic nie doceni. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upo 03.11.06, 09:06 a czy nie jest tak że normalną debatę przedstawia się jako kłótnię??? Odpowiedz Link Zgłoś
wdmochow Re: Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upo 03.11.06, 09:12 Normalna debata!? Hiena cmentarna robi konferencję (prawie) na grobie dziewczynki, a jego kamrat (koalicjant) mówi, że to niemoralne. Ale mi debata. Przepraszam, zapomniałem, że żyje w IV rp. Tu to jest standard. Wyborcom PIS dziękuja za taki rząd! Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upo 03.11.06, 09:24 o cholera! Jurek ci choc raz wystarczył za autorytet, obyło się bez wstępniaka z Wyborczej? wg mnie ogłoszenie programu zwalczania przemocy (także psychicznej) w szkołach w TYM miejscu, będzie najbardziej wstrząsające , pamietne, efektywne i pomocne dla dzieci w szkołach całego kraju i ten wzgląd przeważa nad innymi mało tego!!! - ten ruch odnowy szkoły polskiej zawdzięcza wiele Ani i ogłoszenie tego w miejscu jej tragedii upamiętni Jej imię i jej ofiarę - nie poszła na marne ale wy wolicie wylewac pomyje na Giertycha niż myślec o Ani i dzieciakach w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
wdmochow Re: Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upo 03.11.06, 09:34 Giertych na pewno myśli o tej dziewczynce! Pewno w ten sposób: "Szkoda gnoja, ale gratka PRowska mi się dzięki nie trafiła. Jakbyś jeszcze jakiegoś gó..arza zatłukli, to może LPR jeszcze odbije się od dna w wyborach". "Ruch odnowy"? Sam to wymyśliłeś czy w Radiu MaRyja podali? Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upo 03.11.06, 09:35 ale jak będziesz gmerał w intencjach to zawsze kija znajdziesz, jaki problem he he Odpowiedz Link Zgłoś
wdmochow Re: Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upo 03.11.06, 09:44 Bez komentarza. Zwoje ci się przegrzały. Odstaw radio, za dużo go słuchasz. Poza Rydzykiem jest też życie. Warto spróbować! Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upo 03.11.06, 09:46 jestes nienormalny Odpowiedz Link Zgłoś
mysle-wiec-jestem1 Uprasza się o niezasmiecanie Forum 03.11.06, 10:19 Żaden z Was nie ma nic ciekawego do powiedzenia poza wzajemnym obrażaniem. Dajcie sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Uprasza się o niezasmiecanie Forum 03.11.06, 10:31 akurat ja powiedziałem ciekawsze rzeczy niż ty, natomiast ten polemista był wyjątkowo słabo dysponowany, tu masz racje - niska kultura Odpowiedz Link Zgłoś
mysle-wiec-jestem1 Re: Uprasza się o niezasmiecanie Forum 03.11.06, 10:39 Problem jest tego rodzaju, że dyskutując z osobą nie podejmującą merytorycznej dyskusji, niczego pozytywnego nie wskórasz. Tylko ja dowartosciujesz. Naprawde wierzysz że mozna dyskutować na przykład z osoba która wierzy że Ziemia jest płaska i spoczywa na grzbietach dwóch słoni? Nie pieriepluniesz jak mawiali starozytni Rosjanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Uprasza się o niezasmiecanie Forum 03.11.06, 10:42 no tak, słusznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upo 03.11.06, 09:47 jesteś ofiarą polaryzacji w Polsce - juz nic nie widzisz normalnie, wszystko przez pryzmat propagandy politycznej swojej partii he he Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Polska niszczona przez PiS 03.11.06, 10:10 Dlaczego na to pozwalamy.? Trzeba usunac PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Polska niszczona przez PiS 03.11.06, 10:11 wrojoz napisał: > Dlaczego na to pozwalamy.? Trzeba usunac PiS. aha, masz żal do Jurka z PiSu i jesteś z LPR, tak? ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus508 Faszystowskie metody 03.11.06, 09:07 Faszystowski Minister Edukacji wprowadza metody faszystowski ktore sa dobre dla przestepcow z faszystowskiej organizacji Mlodziezy Wszechpolskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
r.siwy Re: Faszystowskie metody 03.11.06, 09:44 Widze że słowo Faszystowskie cie podnieca A w szkole jest chołota wiem to z swojego doświadczenia w wszystkich klasach w jakich byłem zawsze znalazła sie grupa kilku - kilkunastu debili którzy "rozrabiali" i przeszkadzali i zywykle se znajdowali ofiare. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus508 nie slowo a minister 03.11.06, 09:58 Jestem przeciwko kara ktore moga ponizac mlodego czlowieka. Co sie stanie jak przed szkola nie bedzie lisci do grabnia? Nasypie sie nowych? Sprawdzenie czystosci w lazience bedzie sie odbywalo za pomoca bialej rekawiczki? Czy jesli kara jest sprzatanie lazienki i ubikacji to jak bedzie postrzegala mlodziez pania sprzataczke? Jako kogos nizszego bo tak to im przedstawil minister Romus G. Odpowiedz Link Zgłoś
mielis Re: nie slowo a minister 03.11.06, 10:16 piotrus508 napisał: >Co sie stanie jak > przed szkola nie bedzie lisci do grabnia? W wojsku kara się równocześnie dwóch winnych: - pierwszemu każe się wykopać dół 1m na 0,5m i 1,80 głeboki. - drugiemu zasypać ten dół obaj mają zameldować tak, by dół był gotowy i równocześnie zasypany! Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Ludzie dobrej woli z telewizorem w głowie... 03.11.06, 10:26 Czy to nie ty dobry człowieku donosiłeś w latach 50-tych o stonce zrzucanej na pola polskich rolników z amerykańskich samolotów? Pewnie i niedźwiedzie spacerujące w Warszawie po ulicach mają teraz kolor nie biały tylko brunatny. Wyłącz telewizor dobry człowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upo 03.11.06, 09:07 Zaiste zdumiewający. Tym bardziej, że HGW do dzisiaj się wypomina prowadzenie kampanii wyborczej w hospicjum. Ale widać Giertych, jak zawsze, wie lepiej, co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
slmako Koalicyjke znowu diabli wezma - brawo bis ! 03.11.06, 09:09 glupota i tepactwo oto nasz problem Odpowiedz Link Zgłoś
oora_boora Obaj siebie warci ! 03.11.06, 09:23 Niezłomny obrońca najczystszej prawdy i wzorcowy koniukturalista poucza pospolitego łobuza. Odpowiedz Link Zgłoś
evident nie robi się koalicji 03.11.06, 09:11 z oszołomami i skazańcami Panie Jurek. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczynski, ustap sam, zanim cie usuna 03.11.06, 10:07 Nie masz Kaczynski czego w Polsce szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
smukly.jaroslaw Re: Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upo 03.11.06, 09:12 Nareszcie marszałek przemówił ludzkim głosem. Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy Re: Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upo 03.11.06, 09:12 mnie też zaskoczył pozytywnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upo 03.11.06, 09:13 naiwny frajerze przeciez w polityce nie ma ludzkiego głosu sa tylko korzysci z takiego czy innego zachowania Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy Re: Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upo 03.11.06, 09:39 krwawabestia napisał: > naiwny frajerze przeciez w polityce nie ma ludzkiego głosu sa tylko korzysci z > takiego czy innego zachowania nie interesuje mnie to,kto mówi i kto dobrze robi(czytaj z jakiej parti).Mam w doupie podziały na obozy polityczne.dla mnie ważne jest fakt,że ktoś coś dobrego powiedział albo zrobił i już.Opluwając kogoś tylko dlatego,że jest z pis,po,sld itd do niczego nas nie doprowadzi.a pis to zdecydowanie nie moja partia jakby co więc klej ware następnym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz PiS tonie i sie ratuje 03.11.06, 10:09 Ale dlaczego Polska ma przez PiS i Kaczynskich cierpiec.? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upo 03.11.06, 09:12 szkoda mi tych dzieciakow - zrobia cos nie tak to teraz moga ich zgnoic (za włosy za papierosy za macanie po scianach czy rzucanie kondomow z woda) Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upo 03.11.06, 09:13 maureen2 napisała: > zdumiewający pogląd pana marszałka. ======= Nie zdumiewające lecz zgodne ze strategia psiorków z niepokojem patrzących na "medialny festiwal" konskiego łba. Którego serdecznie nie znoszą i chętnie widzieliby w politycznej trumnie. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upo 03.11.06, 09:18 amhu napisała: > maureen2 napisała: > > > zdumiewający pogląd pana marszałka. > ======= > Nie zdumiewające lecz zgodne ze strategia psiorków z niepokojem patrzących na > "medialny festiwal" konskiego łba. Którego serdecznie nie znoszą i chętnie > widzieliby w politycznej trumnie. > Zgadzam się, to nie jest Jurkowa etyka, tylko PiS'owka polityka. Oni chętnie zrobiliby tam konferencję, ale Roman zajął miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodylik Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upoko.. 03.11.06, 09:14 A jednak Jurek nie ma nic wspólnego z faszyzmem! Odpowiedz Link Zgłoś
pershuasion ZNP hiena antypedagogiczna 03.11.06, 09:25 krwawabestia napisał: > szkoda mi tych dzieciakow - zrobia cos nie tak to teraz moga ich zgnoic (za > włosy za papierosy za macanie po scianach czy rzucanie kondomow z woda) ja też żałuję, powinni mieć swobodę aby poigrać sobie, rozebrać i wymacać córkę ew. siostrę "krwawejbestii" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Giertych to hiena. 03.11.06, 09:26 "Uczniów i uczennice trzeba uczyć myślenia i refleksji, zamiast zmieniać szkołę w więzienie, a młodzież w bezmyślne automaty posłuszne jedynie z obawy kary, poleceniom wszechwładnego Pana Dyrektora. Zamiast wypełniać wiedzą, szkoła powinna uczyć ją zdobywać; zamiast kształtować moralność opartą na lęku przed karą, powinna uczyć moralnej refleksji i odpowiedzialności za własne wybory i zachowania. Proponujemy zastanowić się, jaki wpływa na postępującą agresję w szkołach ma panująca tam logika bezwzględnej konkurencji, rywalizacji szkół, klas, a nawet uczniów – logika uświęcona autorytetem władzy. Wiemy, że władza nie jest zainteresowana rzeczywistą zmianą w systemie edukacyjnym. Bezrefleksyjni i posłuszni obywatele, którymi można kierować regułą ”kija i marchewki”, to zbyt cenny kapitał dla polityków, aby z niego rezygnować przeprowadzając zmiany w szkolnictwie." Odpowiedz Link Zgłoś
pershuasion forum GW to banda hien 03.11.06, 09:27 wyznawców zaplutego Donalda i Mihnixa Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: forum GW to banda hien 03.11.06, 09:30 gdyby TO SAMO zrobił minister z PO albo UD ci sami krzykacze milczeliby tu Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: forum GW to banda hien 03.11.06, 09:31 a gazetka podrzuca im selektywnie wybrana padlinkę codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Re: forum GW to banda hien 03.11.06, 09:33 Zawsze gardziłem faszolami. Przeczytaj chociaż i ustosunkuj się to cytowanego przeze mnie tekstu. Czy aoby o to wam nie chodzi? Żeby obywatel mniej myślał, a bardziej się słuchał? Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: forum GW to banda hien 03.11.06, 09:38 a ja uważam że powinniśmy się mniej kłócić w Polsce - nie ma absolutnie żadnych jedoznacznych przeciwskazań by program ochrony dzieci w szkołach, który tak wiele zawdzięcza Ani - został ogłoszony w miejscu upamiętniającym jej tragedię, to także hołd dla Jej pamięci i większy efekt w świadomości nauczycieli i uczniów w całym karju moglibyście zmilczeć z szacunkiwem jeśli wam się nie podoba, nie od razu drzeć się Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Re: forum GW to banda hien 03.11.06, 09:43 > to także hołd dla Jej pamięci i większy efekt w świadomości nauczycieli i > uczniów w całym karju Ochydna i prymitywna kampania wyborcza, żerowanie na ludzkiej tragedii to ma być forma hołdu? Trzeba być wyjątkowym cynikiem i wyrafinowanym bydlakiem, zeby tak myśleć, mówić i pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: forum GW to banda hien 03.11.06, 09:44 jestes paranoikiem, wszedzie widzisz politykę Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: forum GW to banda hien 03.11.06, 09:45 ponadto, gdyby tam wybierał się minister z PO to byś siedział tu cicho zakłamańcu Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Re: forum GW to banda hien 03.11.06, 09:51 Ty jestes paranoikiem, zwlaszcza, kiedy faktom przeciwstawiasz dywagacje. Jak na razie minister z PO się nie wybiera i nie ma tego tematu. Poniał? Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Re: forum GW to banda hien 03.11.06, 09:53 Prymityw faszystowski. Wykopiemy faszyzm z Polski. Na szczęscie, dzięki Bogu, należymy do UE. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: forum GW to banda hien 03.11.06, 09:53 Giertych mu świat przesłonił, nie widzi już milionów dzieci w szkołach, nic nie widzi, tylko Giertycha Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Re: forum GW to banda hien 03.11.06, 09:55 A Tobie oczy przesłania obrona idei faszystowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: forum GW to banda hien 03.11.06, 09:55 mówimy o Ani i przemocy w szkołach ślepaku (to ty tylko faszyzm widzisz wylącznie - paranoja) Odpowiedz Link Zgłoś
mysle-wiec-jestem1 Na nic wiecej Was nie stać??????????????? 03.11.06, 10:23 poza obrzucaniem sie wyzwiskami? Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Na nic wiecej Was nie stać??????????????? 03.11.06, 10:30 ależ stać - ja podałem argumenty dotyczące programu zwlaczania przemocy w szkołach i upamietnienia Ani, on ciagle o faszyzmie Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Na nic wiecej Was nie stać??????????????? 03.11.06, 10:30 ciekaw jestem na co Ciebie stać ad meritum Odpowiedz Link Zgłoś
martein miejsce 03.11.06, 10:19 tak wybrane miejsce wpisuje sie w politykę razi niestosowność takiego wyboru ze względu na dziewczynkę można było ogłosic program w Gdańsku, w salach Rady, co byłoby wystarczającym nawiązaniem do sytuacji bez żadnych hołdów w świetle kamer i fleszy co tak bardzo lubi minister ale nie, z delikatnością łomu trzeba ogłosić program w szkole, w TEJ szkole dobrze że nie posunięto się dalej można przecież w TEJ klasie i przy TEJ ławce i waląc w TĄ ławkę dłonią przedstawic program twierdząc że dziś TU jest POLSKA Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Skorumpowany PiS 03.11.06, 10:12 PiS w rozny sposob korumpuje. Trzeba walczyc z korupcja PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
mariasz77 Re: forum GW to widocznie 03.11.06, 10:46 wlaściwe miejsce dla szanownego uczestnika. Tyle wypowiedzi, tyle pouczeń, tyle niewątpliwej mądrości z ust jakeww to dowód, że forum GW to jedyne miejsce, w którym mogą się tacy wielcy ludzie wypowiadać. Jak mawiali starzy polacy: "skończ waść wstydu oszczędź". Nie zawlaszczaj sobie tego forum jeśli nim i jego uczestnikami pogardzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarekopalek kiedy dzieci chciały palić świeczki przed szkołą.. 03.11.06, 09:30 zakazali im mówiąc, że to nie jest miejsce śmierci Ani. jak Giertych się tam wybiera, to źle, bo się wybiera w miejsce śmierci Ani. czy wy ludzie żeście do reszty pogłupieli? nie lubię tego pajaca, ale ludzie, opamiętajcie się. akurat jesli facet chce zaakcentować siłę swego programu, to wybrał odpowiednie miejsce. i tutaj się z nim niestety zgadzam. przestańceie byc oszołami! Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Re: kiedy dzieci chciały palić świeczki przed szk 03.11.06, 09:31 Nie czujesz, że to obrzydliwe robienie kampanii wyborczej kosztem tej tragedii? Giertych postęuje jak HIENA. Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek lepszy jest cyrk CZERWonej HOŁOty ? 03.11.06, 10:08 travel_wawa napisał: > Nie czujesz, że to obrzydliwe robienie kampanii wyborczej kosztem tej tragedii "obrzydliwe", bo Ty lubisz lewaków a nie lubisz Giertycha, tak ? Wreszcie pojawił się ktoś, kto chce zmianiać szkołę na taką gdzie szanuje się ucznia i nauczyciela, zamiast czerwonego cyrku lewicowych szmat, gdzie największą troską otaczani byli młodociani bandyci, huligańska hołota miała prawo rozwalać lekcie całej klasie, na porządku dziennym były pobicia "słabeuszy" a dyrektorzy szkół sami ostrzegali nauczycieli z którymi uczniami lepiej nie zaczynać, bo są nieobliczalni. Taka była rzeczywistość czerownych szmat rządzących edukacją. Wiem co mówię - żona jest nauczycielką w szkole średniej. Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarekopalek Re: kiedy dzieci chciały palić świeczki przed szk 03.11.06, 10:22 akurat nie widzę nic niestosownego w zachowaniu giertycha w tym przypadku. naprawdę. zawsze pojawią się głosy, że robi karierę polityczną na tragedii. nie lubię giertycha, ale tutaj przyznaję mu rację. nie oszukujmy się. zawinili rodzice (Ani - że nie zareagowali i chłopaków - że tak wychowali; skądś do cholery zaadaptowali takie ordynarne zachowanie!), zawinił Kościół (rozpaczliwie broniąc dzieci przed wychowaniem seksualnym i poznaniem swojej osobowości), zawinili politycy dając na co dzień przykład skrajnego demoralizmu, i tworząc prawo, które chroni agresorów, a nie ofiary, zawiniła i szkoła, bagatelizując wydarzenia. z punktu widzenia siły przekazu, zwrócenia uwagi na problem, jest to jak najbardziej dobre miejsce. inna sprawa, co ten giertych chce wprowadzić w szkołach. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 jestem zaskoczony postawa M.Jurka.... mile! 03.11.06, 09:32 aż mi głupio... Odpowiedz Link Zgłoś
pershuasion Ania byłaby zadowolona 03.11.06, 09:34 że w szkole, gdzie została pohańbiona zaczyna się program uzdrowienia tego szamba, które zostawiło SLD i ZNP Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Re: Ania byłaby zadowolona 03.11.06, 09:40 Nie mów za zmarłego - jesteś wyjątkową hieną. Odpowiedz Link Zgłoś
babette663 Re: Ania byłaby zadowolona 03.11.06, 23:21 pershuasion napisał: > że w szkole, gdzie została pohańbiona zaczyna się program uzdrowienia tego > szamba, które zostawiło SLD i ZNP sld , pzpr, PO, samoobrona czy inne nie maja nic wspolnego z tym co sie dzieje w szkolach czy poza nimi. Wine ponosza wielkie koncerny, ktore z pazernosci chca miec coraz wiecej i wiecej, doprowadzaja do bankructwa gospodarke, rodzice nie majac bezpieczenstwa zawodowego w zadnym sektorze, ktory moze byc zamkniety z dnia na dzien, w pogoni za kazda praca i kazdym groszem zarobionym "jak jest jeszcze okazja", poswiecaja dzieciom coraz mniej czasu, a dziecko jak nie ma w domu rodzinnym dobrych fundamentow, to sie "zawali". A stac sie dzieckiem z marginesu moze dzisiaj kazde dziecko nawet jezeli tego nie chce, bo presja psychologiczna kolegow i obawa zeby nie byc" innym" popchnie go na margines spoleczny szybciej niz to sam zauwazy. Szkola tez jest nie bez winy - skoro powierzam moje dziecko na 7 godzin dziennie pod opieke nauczycielowi, to nie po to by pozostawil moje dziecko samemu sobie. Ja nie wymagam od szkoly zeby moje dziecko wychowywala za mnie ,umywajac rece, ja powierzam moje dziecko szkole zeby "przejela paleczke" kiedy ja pracuje i to jest rola szkoly!!! Szkola MUSI UCZESTNICZYC w wychowaniu mojego dziecka bo taka jest jej rola. Kosciol tez nie jest bez winy, bo zamiast wpychac sie do polityki "z buciorami" lepiej zajalby sie mlodzieza, a maja do tego i wielkie pole do popisu i wielkie pieniadze na zorganizowanie wielu atrakcyjnych i wychowawczych zajec dla mlodych.I tu kolo sie zamyka i powiedz mi teraz kto tak naprawde ponosi wine w 100% za sytuacje taka a nie inna??? Odpowiedz Link Zgłoś
pershuasion agresywne hieny= forumowicze GW 03.11.06, 09:38 ciszej różowe chamy, ciszej nad tą trumną politykujcie komuchy z dala od szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Re: agresywne hieny= forumowicze GW 03.11.06, 09:40 Własnie...umilknij hieno. Odpowiedz Link Zgłoś
mysle-wiec-jestem1 Skąd u Ciebie tyle samokrytycyzmu???????? 03.11.06, 10:24 pershuasion napisał: > ciszej różowe chamy, ciszej nad tą trumną > > politykujcie komuchy z dala od szkoły A może ruszysz zwojami mózgowymi i napiszesz cos z sensem a nie wyzwiska? Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: kiedy dzieci chciały palić świeczki przed szk 03.11.06, 10:04 popieram z całego serca - przestańmy być oszołomami bo Polska jest dzis pełna oszołomów, także w nowej odmianie - oszołomów nibyliberalnych Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Bydlak Giertych jest za głupi aby to zrozumieć 03.11.06, 09:34 śmierdząca elpeerowska gnida Odpowiedz Link Zgłoś
poiuy26 Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upoko.. 03.11.06, 09:35 Gertych, wykop ją i posadź koło siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pershuasion [...] 03.11.06, 09:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-z-ukladu Re: Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upo 03.11.06, 09:42 Giertych popełnia błąd PR. Zamiast ogłosić, co chce ogłosić sprowokował dyskusję, czy powinien to ogłaszać w tym konkretnym miejscu. Oczywiście - dzięki temu będzie o tym głośniej, ale dla wielu ludzi sprawa zyska negatywny kontekst i jego nazwisko też się w takim negatywnym kontekście pojawi. Gdyby mu naprawdę zależało na konkretnym działaniu to by ustąpił, pokazał ludzką twarz i ogłosił to gdzie indziej, szczególnie, że władze Gdańska chcą mu udostępnić inne sale i nie robią z tym żadnego problemu. Niestety, w tej sytuacji wyłazi z Giertycha zwykły nadęty wszechpolski buc, mimo jego dobrych chęci naprawy sytuacji w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
bohwol Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upoko.. 03.11.06, 09:45 Pan minister Giertych ma nadmiar odziedziczonych najgorszych endeckich genów i stąd jego skłonności do metod zawierających wiele cech pokrewnych dyktaturze zarówno komunistycznej, jak i (niestety!) nazistowskiej... z czego prawdopodobnie nie zdaje sobie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
wdmochow Propozycja dla Giertycha. 03.11.06, 09:45 Niech zrobi konferencją na grobie swojego dziadka Jędrzeja. Niech zaprosi MW i razem zrobią nad truchełkiem dziadka flaszkę i oddadzą na grób mocz. To będzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Re: Propozycja dla Giertycha. 03.11.06, 09:54 I niech przerosi za mord na Narutowiczu. Odpowiedz Link Zgłoś
traviata1 Jurek: Nie robi się konferencji w miejscu upoko.. 03.11.06, 09:48 Drogi Panie Marszalku, czy zdaje Pan sobie sprawe z tego, ze Panska uwaga jest niestosowna? /wg ministra Giertycha jest takowa!/ Odpowiedz Link Zgłoś
pawka-morozow1 "Rewolucja" w prawie cywilnym 03.11.06, 09:48 Kryze: "Rodzice będą (w przyszlosci) odpowiadali za szkody materialne i krzywdy moralne spowodowane przez dzieci". Panie Kryze, a kto odpowiada obecnie za szkody. Nie rodzice? Czy Pan w czasie wykladów prawa cywilnego przysypial? Odpowiedz Link Zgłoś