o90 11.11.06, 16:48 cisza wyborcza jest calkowicie nikomu do niczego nie potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brynk dziecinada z tą ciszą wyborczą. PKW nic nie robi 11.11.06, 17:05 ...tylko śledzi "ciszę" - hahahahaha. Ludzie! -Zejdzcie na Ziemię ! Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Złamałem ciszę wyborczą? 11.11.06, 17:12 Czy wawalając dzisiaj zza szyby samochodu ulotki Dutkiewicza. złamałem ciszę? Czy zrywając ze ściany plakat jakiegoś pisuara, który ktoś nielegalnie nakleił, niszcząc klejem elewację, też sprzeniewierzyłem się prawu? A może ktoś wie, jak wyegzekwować naprawienie ściany po nielegalnie naklejonym plakacie? Jakiś kretyn umazał ścianę klejem i walnął na to plakat pisowca. Plakta odszedł, klej został i szpeci. Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_wolowa Prezydent może dziś odznaczyć rannego żołnierza 11.11.06, 17:16 Tusk nie może, bo złamałby ciszę wyborczą. Dziwny kraj. Hardcore dla myślących Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Prezydent może dziś odznaczyć rannego żołnier 11.11.06, 20:03 To jak to jest - w Teleekspresie słyszałem że przypadków złamania ciszy nie było, generalnie była sielanka i w czasie święta narodowego nikt niczego złego nie robił??? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: dziecinada z tą ciszą wyborczą. PKW nic nie 11.11.06, 17:46 brynk napisał: > ...tylko śledzi "ciszę" - hahahahaha. Ludzie! -Zejdzcie na Ziemię ! A co takiego mogłaby dziś - ewentualnie - robić? Niech se pośledzi ciszę... Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: dziecinada z tą ciszą wyborczą. PKW nic nie 11.11.06, 19:26 "Kto ma uszy, niechaj posłyszy...". -- Frant Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Re: PKW odnotowała zakłócenia ciszy wyborczej 11.11.06, 17:09 Cisza wyborcza to zbrodnia rządzącego Układu na opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
xyxyx1 Saga rodu Giertych- przeczytaj -zrozumiesz-..... 11.11.06, 17:18 Rod Giertych to Prawdziwi-Polacy-Narodowosciowscy - dlatego sa tak bardzo ninawidzeni i odsuwani od polityki przez "pseudo-Polakow".Przeczytaj warto.. en.wikipedia.org/wiki/Roman_Giertych en.wikipedia.org/wiki/Maciej_Giertych www.giertych.pl/ serwisy.gazeta.pl/kraj/1,62906,1062309.html Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov a co Romek ma do rzeczy? 11.11.06, 19:24 Z resztą ja tą sagę przeczytałem i znam. Najbardziej wzruszyło mnie takie zdanie: Politycznie nie wolno nam rezygnować z oparcia o Rosję. Potrzebny nam u steru ktoś, kto zapewni trwałość sojuszu ze wschodnim sąsiadem. Tylko pan, panie przewodniczący, może nam to zagwarantować. To byłem ja, Maciej Giertych Odpowiedz Link Zgłoś
magisterzleninizmu Panie Rymarz 11.11.06, 17:23 ja wyjasnię panu okreslenie zakłócenia ciszy wyborczej,jeżeli zrobi to PiS lub jego koalicjanci to nie ma zakłócenia,jezeli ktokolwiek inny to jest.Chyba to proste. Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Re: Panie Rymarz 11.11.06, 17:27 Bzdura. Ktokolwiek inny nawet nie musi zakłócać ciszy wyborczej, bo i tak jest winny zakłócania. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa811 ci karani to zapewne mulaci zblokowani z kaczorami 11.11.06, 17:25 podtrzymują chlubne tradycje samego przewodniczącego Odpowiedz Link Zgłoś
remmarek zakłócenia ciszy wyborczej 11.11.06, 17:27 cisza jest bardzo potrzebna.. można w majestacie prawa zamknąć usta wszystkim, którzy mają coś sensownego do powiedzenia.. i oddać głos prezydentowi i ich rodzinnemu układowi .. biedni, mali, nie łatwo dorwać się do mikrofonów.. dziś wszędzie ich pełno, na wszystkich kanałach bełkoczą, gdaczą, gulgoczą .. Odpowiedz Link Zgłoś
szelkand PKW odnotowała zakłócenia ciszy wyborczej 11.11.06, 17:38 Jeden z kandydatów nakleił swój plakat na zegarze. Zegar ten wciąż idzie. Czy to jest złamanie ciszy wyborczej? A plakat, który rusza się na wietrze? A na autobusie, który stoi ale pasażerowie nim huśtają, tak że nie jest nieruchomy? Ludzie!!! Czy klan Giertychów jest w każdej instytucji?!!! Smok Wawelski, ewolucja, a teraz łamanie ciszy przez ruch! Satyrycy umrą z głodu. Odpowiedz Link Zgłoś
yool a jak dla mnie to cisza mogłaby trwać i tydzień 11.11.06, 17:58 ma człowiek przynajmniej wrażenie przez chwilę, że w normalnym kraju żyje Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_syjamski Zrywanie plakatow jest chyba zgodne z cisza... 11.11.06, 18:24 Przeciez wiszace namawiaja do glosowania na danego kandydata. Zgodnie z cisza - reklama zewnetrzna powinna zostac usunieta przed polnoca wczorajszego dnia. Dlaczego reklama forumowa, telewizyjna, radiowa czy ambonowa jest be, a plakaty cacy? Czyzby jakas schizofremia drazy nasze umysly? Odpowiedz Link Zgłoś
bladekiller PKW odnotowała zakłócenia ciszy wyborczej 11.11.06, 18:51 A jak chce zgłosić naruszenie ciszy wyborczej, a nie chce dzwonić to mogę np. gdzieś e-maila wysłać? Odpowiedz Link Zgłoś
meloman21 Re: PKW odnotowała zakłócenia ciszy wyborczej 11.11.06, 19:13 Ja będę głośno rozmawiał ze znajomymi o wyborach w swoim domu w sobotę i niedzielę. Czy złamałem prawo i ciszę wyborczą? Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov A ja lubię ciszę... 11.11.06, 19:19 Przynajmniej dwa dni bez daqrcia mordy. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: A ja lubię ciszę... 11.11.06, 19:48 W tym roku wyjątkowo mamy tylko 1 dzień ciszy, bo 11 listopada to jednak dzień wyjątkowy. Ale przed rokiem zbawienne działanie ciszy, było nie do przecenienia. Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 PKW odnotowała zakłócenia ciszy wyborczej 11.11.06, 19:28 A co prokuratura zrobila w sprawie "bombera z Warszawy", ktory dzien przed wyborami do Sejmu podlozyl trzynascie atrap bombowych, zeby pomoc kaczynskim przekonac spoleczenstwo, ze kurduple sa nieodzowni dla Polski.? Szeryf ziobro, gdzie twoj nochal.? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Ciekawe, czy jutro PKW bedzie miała dość odwagi 11.11.06, 19:32 aby zwrócić uwage na łamanie ciszy wyborczej z niedzielnej ambony. Odpowiedz Link Zgłoś
mirek.zkanady Czekam na informacje przemilczana przez GW 11.11.06, 19:42 mianowicie czyje to plakaty zerwano a czyje naklejano? No niech sie domysle.... Odpowiedz Link Zgłoś
szechter-reich-ranicki PKW odnotowała zakłócenia ciszy wyborczej 11.11.06, 20:22 Białystok praktycznie wybrał już swojego prezydenta . Cała Polska go zna i nam bardzo zazdrości . Krzysztof.pl naszym prezydentem . Odpowiedz Link Zgłoś
gliwin W Gliwicach zrywaja plakaty PiS-u. 11.11.06, 21:14 W Gliwicach nagminnie zrywane sa plakaty PiS-u. Prezydent tego miasta jest z PO i ponownie kandyduje na to stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Zrywają plakaty PiSu? Czwarte Powstanie Sląskie??? 11.11.06, 22:12 Czyli ze Narod chce zerwac okowy niewoli??? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna98 Re: Zrywają plakaty PiSu? Czwarte Powstanie Sląsk 11.11.06, 23:54 Nie Wiem czy to jest zerwanie ciszy wyborczej .Meczy mnie to caly dzien. Zakladalam ,ze pospie dzisiaj dluzej . Domofon dzwoni okolo 9 tej. Pod drzwiami ulotka kandydata pisu z wytycznymi jak glosowac . Ja chce decydowac o tym sama i wkurza mnie ,jesli ktos probuje to zrobic za mnie.I tak zaglosuje ,tak jak uwazam ,a ten nacisk jest dla mnie tak zenujacy , jak to co widzimy w dzisiejszej rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś