Dodaj do ulubionych

Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpolakami

01.12.06, 07:04
Wesołe chłopaki te wszechpolaki. Ale Wierzejski już gardłuje, że Wyborcza go
oczerniła i poda ja do sądu.
Pewnie te zdjęcia ze skinami graficy Wyborczej wyczarowali w Photoshopie.
Obserwuj wątek
    • lesbijka_wroclaw Re: Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpol 01.12.06, 07:09
      taaa.bo to wina ukladu, szarej sieci i platformy, ktorzy chca oczernic
      wierzejskiego. To "sieg heil" na zdjeciu bylo naduzyciem semantycznym.
      • kapitan_stopczyk "sieg heil" - bo mu akurat ręka zdrętwiała 01.12.06, 07:12
        Rozprostowywał ją - i wtedy oszczerca z Gazety Wyborczej cyknął mu fotkę.
        Czysta manipulacja żydokomuny.
        • puba a 88 to HH? heil hitler? 01.12.06, 08:05
          to powiedzcie mi moi doradzy czy to jest tak że MW i LPR sa czyste i niemożliwie
          sie rumienią, gdy nagle wychodzi na jaw ze jacyś ich członkowie umiłowali sobie
          Adolfa Hitlera i jego ideologię, prezentując to wyciągniętymi pod
          charakterystycznym kątem rączkami zakończonymi piąstkami, a delikwentów z pełnym
          oburzeniem wywalają z szeregów partyjnych?

czy tez MW i LPR są oparte na fundamentach faszystowskich, umiłowanie do Adolfa
          mają odwieczne, tylko mają przykazanie by się nie afiszować, no a jak ich ktoś
          złapie (sfotografuje) to z bólem serca ale dla dobra sprawy się takich usuwa z
          partii??

a więc w skrócie: czy LPR/MW to ugrupowania faszystowaskie czy tylko zdarzają
          się w ich szeregach faszyci (BEZ wiedzy Romka i Wojtka?)??

bo ja nie wiem...
          • troll7777 i co na to neocohn niejaki Dornbaum? 01.12.06, 10:48
            scierply mu 4 litery? czy moze po wstapieniu do pis zostal mianowany aryjczykiem?
            haha haha!
            • troll7777 Wierzejski pozuje na Himmlera? 01.12.06, 10:49
              nawet podobny! haha haha!
              • sumienie.lk Wystarczy, że Wierzejski założy czapkę ss-mana... 01.12.06, 10:54
                a już wiadomo, w czym mu najbardziej "do twarzy".
                • galb_a ==Dziennik niczego nie zrobi bez rozkazu Kaczora== 01.12.06, 11:12
                  Chcą się pozbyć Giertych z rządu. Wiedzą, że LPR nie zagłosuje za rozwiązaniem
                  sejmu, bo juz nie ma elektoratu. Giertych nie jest juz im potrzebny.
                  • hiob102 Re: ==Dziennik niczego nie zrobi bez rozkazu Kacz 01.12.06, 11:13
                    Wydmuchali LPR.
                    • slon2002 widzę tam "Michnika " i Helenke "Łuczywo"?? a Wy? 03.12.06, 08:47
                      coś mi tu czosnkiem za bardzo śmierdzi
                  • uniaeuropejska1 Re: ==Dziennik niczego nie zrobi bez rozkazu Kacz 01.12.06, 12:25
                    Aleś wymyślił.Dziennik psem łańcuchowym Kaczora.A bez rozkazu Bendykta to
                    redaktor tej gazety nie robi nawet kupy.Ale jestem prorok,no nie?
                  • katecheta De Bill Wierzejski !!! Gazeta opisała 01.12.06, 16:08
                    a bojówki Głupola zablokowały serwer :)))
                • uniaeuropejska1 Re: Wystarczy, że Wierzejski założy czapkę ss-man 01.12.06, 12:23
                  No to teraz oczekuję Ziobrowej "Zero tolerancji".Czekam na głos tego
                  legalisty.Pierdel i to porządny dla tych drani.A może skoro są sądy 24-
                  godzinne winny być też specjalne sądy dla faszytów? Kiedyś była
                  Norymberga,warto do tego wrócić.
                • zorro_zx Re: Wystarczy, że Wierzejski założy czapkę ss-man 01.12.06, 15:02
                  Wierzejski, Kurski to hormonalne popaprańce. Czegoś zabrakło, czegoś za dużo - i
                  tacy niby-faceci, a buzia nadęta i pucata, jak u przerośniętego dziecka,
                  spodenki gdzie trzeba ulizane zamiast wypchnięte tym co trzeba... No i potworne
                  kompleksy - odreagowywane nienawiścią i zajadłością.
                  • zorro_zx Re: Wystarczy, że Wierzejski założy czapkę ss-man 01.12.06, 15:08
                    A takiemu scierwu, które w Polsce, gdzie żyją jeszcze więźniowie obozów
                    koncentracyjnych, podnosi rękę w hitlerowskim pozdrowieniu, trzeba tę łapę
                    odrąbać. I spuścić do kanału całą młodzież weszpolską-faszystowską.
          • szybki_zombi oj czepiacie się tylko 01.12.06, 11:27
            oni tylko muchy odganiali, bo do smrodu przyleciały
          • fupa1 Ale Was porąbało! Zaciśnięta pięść-to nie pozdrowi 01.12.06, 22:11
            enie hitlerowskie, a znak na sztandarze to nie swastyka, tylko Rodło:
            pl.wikipedia.org/wiki/Rod%C5%82o_%28symbol%29
        • kagatora Re: "sieg heil" - bo mu akurat ręka zdrętwiała 01.12.06, 10:53
          Bardzo mnie rozczarował Baton WW. OBŚCISKIWAŁ się w miejscu publicznym z półnagim młodym mężczyzną??? Wiecie już skąd ta jego mega homofobia,wszystkiemu winni młodzi chłopcy z MW...
      • asia_25 LPR bezczesci faszystowskie insygnia ?? :))) 01.12.06, 07:43
        i jedni i drudzy to już na szczescie smietnik historii, ale przynajmniej
        wzorzec miał format :))
        • phun Problem w tym ze takich imprez jest cala masa 01.12.06, 09:39
          Prasa i opinia publiczna dowiaduje sie tylko o nielicznych.

www.lewica.pl
          www.racjonalista.pl
          partiapracy.pl
          • uniaeuropejska1 Re: Problem w tym ze takich imprez jest cala masa 01.12.06, 12:28
            Cóż to porabiał SLD skoro tych imprez jest {to i było} cała masa.Film jest z
            roku 2004,więc z czasów rządów SLD.
      • geralt9 Manipulanci!!!! 01.12.06, 08:25
        Fakty i Mity prowadzi byly ksiadz i UBek, Michnik tez prowadzi gazete, czy jest
        UBekiem nie wiemy ale skoro w Faktach i Mitach pracuje UBek to Michnik napewno
        tez nim jest.
        Tak pokrotce skonstruowany jest ten artykul!!!
        • piotrsw71 Re: Manipulanci!!!! 01.12.06, 08:45
          mieliście chyba wczoraj jakieś szkolenie bo mniej więcej to samo oplatał disziaj
          rano Bosak w jedynce.
          • geralt9 Re: Manipulanci!!!! 01.12.06, 09:35
            piotrsw71 napisał:

> mieliście chyba wczoraj jakieś szkolenie bo mniej więcej to samo oplatał diszia
            > j
            > rano Bosak w jedynce.

Wystarczy przeczytac argumenty GW i kazdy rozsadnie myslacy dochodzi do takich
            samych wnioskow - manipulacja
            • lucusia3 Re: Manipulanci!!!! 01.12.06, 09:59
              Człowieku! Ja rozumiem, każdy ma jakieś ideały, cos mu sie podoba i gdy trafi na choc trochę podobnych do siebie, przypisuje im podobne do swoich intencje. Życie nie jest niestety takie. Ci podobni - zwłaszcza gdy to jest organizacja działająca jako czyjeś ramię (żeby ten ważny nie upaprał się w nielegalnym błotku), oszukują, by naiwnych wrobić. Im bardziej naiwny, tym lepszy. Czas pozostawić ideały w sobie, a nie szukać na zewnątrz. tak działa Al Kaida, Czerwone Brygady itp. Wciska sie młodym gniewnym, że to co oni uważają, powinno mieć konsekwencje, a jako wroga wskazuje się tego, który "starszym" przeszkadza w politycznych rozgrywkach.
              • to777mash Re: Manipulanci!!!! 01.12.06, 10:24
                Kocham inteligentne dziewczyny. Sorry, ale tyle teraz słodkich idiotek. Świetnie ujęte!
        • mientki2000 Re: Manipulanci!!!! 01.12.06, 08:52
          nie chyba a napewno, caly czas maja szkolenia, ciekawe skad sie tacy biora, i co
          im zycie uczynilo zlego w dziecinstwie? i jeszcze raz zapytam, jak giertych smie
          twierdzic ze nie pochodzimy od mlapy ? :)
        • tetsujin Re: Manipulanci!!!! 01.12.06, 08:59
          Stary jaki Ty artykuł czytałeś? Podał byś link, co? Bo komentujesz zdecydowanie
          co innego.
          Poza tym dla Twojej informacji "Jonasz" (FiM) nie był i nie współpracował z UB,
          na co ma odpowiednie dokumenty z sądu i IPN, bo różne gnidy ciągle Go męczą.
          • geralt9 Re: Manipulanci!!!! 01.12.06, 09:34
            tetsujin napisał:

> Stary jaki Ty artykuł czytałeś? Podał byś link, co? Bo komentujesz zdecydowanie
            > co innego.
            > Poza tym dla Twojej informacji "Jonasz" (FiM) nie był i nie współpracował z UB,
            > na co ma odpowiednie dokumenty z sądu i IPN, bo różne gnidy ciągle Go męczą.

Jasne, jak Passent i Toeplitz. A Walesa nawet od Kieresa glejt dostal ale
            wlasnie musi oddac. Jonasz to pluskwa na krotkiej smyczy UB.
        • uniaeuropejska1 Re: Manipulanci!!!! 01.12.06, 12:31
          A skoro na filmikach jest asystentka europosła to i ty tam jesteś.Ah,logika
          jaka to męka dla geralta9.
      • qurche Re: Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpol 01.12.06, 08:51
        Nadużyciem niewerbalnym :)
    • big_pijak Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpolakami 01.12.06, 07:09
      A o to co wesły Wojtuś napisał w swoim blogu na ten temat:)))

"Jestem w towarzystwie kilku młodych ludzi podczas koncertu pieśni
      patriotycznej, zorganizowanego przez władze samorządowe pewnego miasta."
      • visenna2 Re: Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpol 01.12.06, 08:28
        "podczas koncertu pieśni
        > patriotycznej"

:DDDD
        Dawno się tak nie uśmiałam.
    • p.pavulon Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpolakami 01.12.06, 07:10
      No i mamy. A ci debile z MW będą nadal mydlić oczy w mediach i opowiadać
      jakie to oni mają szczytne cele i jak bardzo zdemoralizowana jest Polska...
      Delegalizować to ksenofobiczne nasienie i nie pozwolić na odrodzenie takich
      organizacji, to chyba jedyny sposób. Do tego jeszcze te półgłówki są w
      rządzie to jest skandal po prostu...
      • amszel Re: Jak się bawił wojciech wierzejski 01.12.06, 08:09
        Mam nadzieje, ze w koncu ktos powaznie wezmie sie za to wszechfaszystowskie
        towarzystwo pod wezwaniem Romana. Nie tylko "Nigdy Wiecej", ktore jest swietne,
        ale nie ma wielu mozliwosci realnej walki z kretynami z rzadu, ale w koncu CBS,
        prokuratura, ogolnopolskie media, politycy, organizacje miedzynarodowe, no i
        przy najblizszej okazji... wyborcy.
      • uniaeuropejska1 Re: Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpol 01.12.06, 12:34
        Może nie debile raczej potwory.Myślisz,że Himmler był debilem,jak więc udało mu
        się współstworzyć sprawnie funkcjonujący system obozów koncentracyjnych?
    • piesek.leszek Wysłać gnoja na kilka dni do Oświęcimia 01.12.06, 07:11
      Niech poczuke "klimat" tamtych lat. W głowie mi się nie mieści, jak Polak może
      pozdrawiać faszystowskim gestem. Czy te bezmózgi są aż tak głupie ?
    • kar0l Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpolakami 01.12.06, 07:12
      powie że to fotomontaż albo, że był tam przypadkiem. KAczkom zależy na końskim
      ministrze i ukręcą łeb sprawie. nie słyszałem ażeby od pisioró ktośwyleciał za
      zachowanie. wystarczy przykład kurskiego patafiana żeby zrozumieć
    • roger45 No i co z tego ? 01.12.06, 07:13
      czy ludzie musza byc podobni do redakcji GW i bawic sie tylko w budynku redakcji
      i knajpach okolicznych ?
      • herman28 Re: No i co z tego ? 01.12.06, 07:29
        Jan Nowak Jezioranski i jemu podobni przewracaja sie biedni w grobie.
        Potomkowie ofiar czczą oprawcow. Rozwieszaja flagi III Rzeszy, krzyczą sieg
        heil, pozują do zdjęć przy płonącej sfastyce, pozdrawiają sie na wzór Adolfa
        Eichmanna i innych ludobójców. Do tego nazywają sie wszechpolakami i
        patriotami. Chcą przekazywać swoje ideologie młodym polakom. Hańba, wstyd i
        szczyt ciemniactwa.
        Aż się chce mieszkać w tym kraju. Prezydent i premier przynoszacy wstyd.
        ministrowie i wice ministrowie nazisci zasłaniający sie dobrem polski i jeszcze
        wiesniak bawiacy sie na salonach za nasza kase
        • asia_25 Zapomniałes jeszcze o MSZ ?? 01.12.06, 07:45
          obsadzonym przez panią o kwalifikacjach ledwie starczajacych do konserwowania
          powierzchni poziomych.. :))
      • uniaeuropejska1 Re: No i co z tego ? 01.12.06, 12:37
        Znawca zabaw się odezwał.Pewnie podgląda kto gdzie się bawi.MW też podglądnął?
    • sosy1 Adaś z RP Oi 01.12.06, 07:18
      Oj, cóżeś Adamie czynisz? Faszyzm ma odrodzić Polskę?! Biednego Kononiewicza
      wysyłasz na prezydenta, dla Wierzejskiego grasz koncerty. Choć wiem, że już z
      MW nie chcesz mieć nic wspólnego. Za mało radykalni???
      Opamiętaj się!
    • 50kg Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpolakam 01.12.06, 07:18
      Na tym zdjęciu widać wyraźnie że większość ma zaciśniętą pięść, a był to symbol
      komunistów podczas wojny w Hiszpanii, więc ta afera jest trochę naciagana
      • palestrina2005 Faktycznie na zdjęciu mają zaciśnięte pięści 01.12.06, 07:36
        a zaciśnięte pięści to nie jest gest faszystów (na filmach zawsze pokazują
        wyprostowaną zarówno rękę jak i dłoń)...
        Chyba faktycznie afera torchę naciągana jak to u Michnika.
        I tekst ... Wierzajskiego obejmuje półnagi mężczyzna.
        CHoć z drugiej strony polityk nie powinien chodzić na koncerty zespołów
        propagujących treści rasistowskie.
        Dla mnie żadna wielka afera, ale Wierzajski powinien być przywołany przez
        Giertycha do porządku...
        • chomikdc Re: Faktycznie na zdjęciu mają zaciśnięte pięści 01.12.06, 07:58
          Zmień sobie siga, bo to co napisałeś stoi w zupełnej sprzeczności z tym w co masz w sygnaturce.
          • palestrina2005 Re: Faktycznie na zdjęciu mają zaciśnięte pięści 01.12.06, 08:07
            Może coś konkretniej...
            Co ma analiza zdjęcia (obiektywna, bez żadnych uprzedzeń ani w lewo ani w
            prawo) do mojego stosunku do UE ????
            Nie jestem wyborcą ani SLD ani LPR więc w przeciwieństwie do Ciebie (wyborcy
            SLD) i innych lewaków moge na sprawę spojrzeć z obiektywnego punktu widzenia.
            • pe1 Re: Faktycznie na zdjęciu mają zaciśnięte pięści 01.12.06, 08:38
              palestrina2005 napisał:

> Nie jestem wyborcą ani SLD ani LPR

jasne, wszyscy wiemy, że jesteś wyborcą Krasnoludków i Gamoni
              • palestrina2005 Re: Faktycznie na zdjęciu mają zaciśnięte pięści 01.12.06, 08:44
                Prędzej bym zagłosował na Krasnoludków niż na SLD...
                Tak czy siak moja ocena tego wydarzenia jest oderwana od emocji i obiektywna a
                Twoja emocjonalna (bo jesteś lewakiem)
                • rlnd Re: Faktycznie na zdjęciu mają zaciśnięte pięści 01.12.06, 09:19
                  A juz szczegolnie obiektywnego i zupelnie bez emocji to masz Wasc siga
                  • palestrina2005 Re: Faktycznie na zdjęciu mają zaciśnięte pięści 01.12.06, 10:36
                    LPR - to jedna sprawa...
                    HGW - to druga. Warszawa to moje miasto. Urodziłem sie w niej.
                    To są zupełnie różne sprawy...
                • metall Re: Faktycznie na zdjęciu mają zaciśnięte pięści 01.12.06, 09:46
                  palestrina2005 napisał:

> moja ocena tego wydarzenia jest oderwana od emocji i obiektywna ...

Humoru palestriny ciąg dalszy.
                • uniaeuropejska1 Re: Faktycznie na zdjęciu mają zaciśnięte pięści 01.12.06, 12:43
                  Oderwana od emocji?Jakie "poważne" zapewnienie.Jakim to sposobem zapewniasz
                  sobie taką oziębłość emocjonalną podczas oglądania tych zdjęć?
            • metall Re: Faktycznie na zdjęciu mają zaciśnięte pięści 01.12.06, 09:28
              palestrina2005 napisał:

> obiektywna, bez żadnych uprzedzeń ...
              > moge na sprawę spojrzeć z obiektywnego punktu widzenia.

No przynajmniej dowcip masz na poziomie. ;-)
              • uniaeuropejska1 Re: Faktycznie na zdjęciu mają zaciśnięte pięści 01.12.06, 12:45
                Może ma tak od urodzenia,"wypranie" z uczuć i emocji?Nie dziwię się ,że broni
                określonego towarzystwa.Jest na tej samej fali?
        • perro69 jest mój ulubieniec ;))) 01.12.06, 08:17
          potęga twojego untelektu poraża mnie jak zawsze... jak rozumiem na tym zdjęciu
          wierzejskiego nie obejmuje półnagi męŻczyzna i wszyscy ulegliśmy masowej
          halucynacji???
          • palestrina2005 Re: jest mój ulubieniec ;))) 01.12.06, 08:22
            Oczywiście że tak, ale fajnie, że GW zwraca uwagę na takie sprawy... Tak
            przecież "chodzi się" na koncertach... żadna niesamowita sprawa. Wierzajski był
            młody więc na koncerty chodził...
            Faktycznie kiepski zespół sobie wybrał i tak jak pisałem Giertych powinien z
            nim twardo porozmawiać, ale robienie afery że poszedł na jakiś koncert 5 lat
            temu to przegięcie.
            A co do gestów - nic się nie wypowiesz ??? Czy zaciśnięte pięści to gest
            faszystowski ??? Może mnie w tej sprawie oświecisz ????
            • el_bigos Re: jest mój ulubieniec ;))) 01.12.06, 08:30
              oczywiście, ze to co widać na zdjęciu nie jest hitlerowskim pozdrowieniem,
              chociażby dlatego, że nie widać, żeby zamawiali piwo.
              • palestrina2005 Re: jest mój ulubieniec ;))) 01.12.06, 08:49
                No wreszcie ktos rozsądny przyznał mi rację...
                Tak na poważnie - faktycznie Wierzajski nie postąpił właściwie chodząc na taki
                koncert, ale z drugiej strony GW trochę naciąga fakty...
                A mnie tam Wierzajski specjalnie nie obchodzi (głosuje na PiS a nie LPR)- po
                prostu prowokuję sobie lewaków i śmieję się z ich odpowiedzi...
                • perro69 hahaha 01.12.06, 09:48
                  to dobre... po pierwsze nie możesz prowokować lewaków, bo nie masz zielonego
                  pojęcia kto lewakiem jest a kto nie. pod ten niezrozumiały dla ciebie termin
                  podciągnąłeś każdego kto ma odmienne zdanie niż ty a to jest żałosne
                  uproszczenie.
                • funny5 Re: jest mój ulubieniec ;))) 01.12.06, 10:08
                  palestrina2005 napisał:

> Tak na poważnie - faktycznie Wierzajski nie postąpił właściwie
                  Nawet nie umiesz poprawnie napisac nazwiska.Chyba,ze piszesz o innej osobie>
            • perro69 oczywiście! 01.12.06, 09:43
              wznoszenie rąk, nóg i różnych przedmiotów na koncercie faszystowskiego zespołu
              jest gestem faszystowskim z całą pewnością. nie chodzi o to, czy pięść była
              zaciśnięta czy nie. to nieudolna próba wytłumaczenia się. czy znasz kogoś kto
              przypadkowo znalazł się na spędzie faszystów??? nie potrafię sobie nawet tego
              wyobrazić.
              • palestrina2005 Re: oczywiście! 01.12.06, 10:41
                No więc OK, Wierzejski nie powinien chodzić na koncert.
                Ale było to 5 lat temu. Ja np. nie znam nazw mniej znanych zespołów metalowych.
                I jak ktoś by mi powiedział - idziemy na fajny koncert i podał nazwę jakiegoś
                metalowego zespołu, to nie musiałbym wiedzieć ze to akurat zespół faszystowski.
                Ale OK Wierzejski powinien wyjść z takiego koncertu jak najszybciej skoro się
                tam znalazł...

Ale już teksty GW o faszystowskich gestach z zaciśnietymi pięściami są dla mnie
                śmieszne. To jest tak jak z Jasiem (czy żołnierzem z dowcipu), ktoremu wszystko
                się z jednym kojarzy...
                • vazovsky Palestrina - szczyt zakłamania! 01.12.06, 11:34
                  Jesteś zakłamany do szpiku kości. To przez takich jak ty, przez ów faryzeizm
                  faszyzm, komunizm i inne antyludzkie "-izmy" maja cichych popleczników i moga
                  się rozwijać.
                  Wstyd, że zabierasz głos!
                  • palestrina2005 Wywalmy z Sejmu wszystkich co byli w PZPR 01.12.06, 12:25
                    To wywalmy z Sejmu wszystkich ktorzy bywali na zebraniach PZPR.
                    Przecież PZPR to zbrodnicza organizacja w XXw. wymordowała wielu Polaków.
                    Jak ktoś chodzil na zebrania PZPR i nalezał do PZPR to powinien wycofać się z
                    polityki....
                    • perro69 uwielbiam taki bełkot!!! 01.12.06, 12:34
                      pzpr to organizacja zbrodnicza... tralala lala... bum bum bum... jesteś chory
                      psychicznie z nienawiści ... tylko do kogo??? masz jakiś problem sam ze sobą,
                      powineś się zgłosić do specjalisty! prawdopodobnie wyrzucili cię kiedyś z zsmp
                      i nie mogłeś zroboić kariery w pzpr, uciekła ci szansa i teraz jesteś satrym,
                      wqrwionym facetem. żal mi cię, frustracie ;)
                      • palestrina2005 czy stalinizm był lepszy od faszyzmu ???? 01.12.06, 12:39
                        Ilu ludzi zabił Stalin ???
                        Co PZPR robiło za Bieruta, ilu Polaków zostało wymordowanych... jak PZPR bylo
                        służalcze wobec ZSRR ???
                        Zarzucasz Wierzejskiemu że kiedyś byl na spotkaniach w MW która propaguje
                        tradycje faszystowskie.
                        A "Magister" Kwasniewski nie tylko był na spotkaniach ale także był
                        prominentnym działaczem PZPR, zbrodniczej partii podporządkowanej ZSRR, który
                        to PZPR ma na swoim koncie zabójstwa wielu Polaków.
                        Jeśli więc Wierzajski powinien się wycofać z polityki, to co dopiero powiedzieć
                        o Kwaśniewskim, byłym członku zbrodniczej organizacji PZPR.
                        • vazovsky Re: czy stalinizm był lepszy od faszyzmu ???? 01.12.06, 12:48
                          Mówimy o tobie, kolego palestrina, o twoim cichym popieraniu gloryfikatorów
                          białej rasy. I nie odwracaj kota ogonem zasłaniając się gadkami o PZPR. Powiedz
                          wprost, dlaczego popierasz Wierzejskiego?
                          • palestrina2005 Re: czy stalinizm był lepszy od faszyzmu ???? 01.12.06, 12:53
                            Chyba nie przeczytałeś moich postów powyżej.
                            Jestem wyborcą PiS a nie LPR.
                            Napisałem też że Giertych powinien twerdo porozmawiać z Wierzajskim.
                            Ale jego "Zbrodnia" i tak jest dużo mniejsza niż fakt bycia w PZPR.
                            A generalnie trochę go bronie tylko po to żeby sie poprzekomarzać trochę z
                            lewakami i pośmiać się z Waszych odpowiedzi...
                            • vazovsky Re: czy stalinizm był lepszy od faszyzmu ???? 01.12.06, 13:12
                              Tylko widzisz - ty wcale nie jesteś śmieszny, ani dowcipny, ani nawet nie
                              groteskowy. Dla mnie - jesteś przerażający...
                              • palestrina2005 Re: czy stalinizm był lepszy od faszyzmu ???? 01.12.06, 13:16
                                Nie napisałem że chcę Ciebie rozśmieszyć, ale że się chcę z WAS pośmiać...
                                przede wszystkim z Waszej podwójnej moralności - akceptujecie nawiązania do
                                komunizmu (PZPR) nie akceptujecie do faszyzmu.
                                A dla mnie obydwie ideologie są tak samo zbrodnicze.
                                A słowo "faszyzm" jest nadmiernie rozszerzane przez lewaków (powiedzenia
                                Giertych-faszysta to ostre nadużycie)

vazovsky napisał:

> Tylko widzisz - ty wcale nie jesteś śmieszny, ani dowcipny, ani nawet nie
                                > groteskowy. Dla mnie - jesteś przerażający...
                    • przemyslaw.rokicki Re: Wywalmy z Sejmu wszystkich co byli w PZPR 01.12.06, 12:44
                      rzecznik praw dziecka wybrana przez pis ?
                      • palestrina2005 Re: Wywalmy z Sejmu wszystkich co byli w PZPR 01.12.06, 12:48
                        Jeśli była w PZPR oczywiście także trzeba ją wywalić - jestem ZA...
                        Napisałem WSZYSTKICH...
                        Zgadzasz się z moim poglądem ???
                        Jeśli nie napisz dlaczego ????
                    • uniaeuropejska1 Re: Wywalmy z Sejmu wszystkich co byli w PZPR 01.12.06, 12:52
                      A z mszy św.wywalmy każdego.Przecież Kościół to dopiero zbrodnicza
                      organizacja.Choćby tacy Krzyżacy to jak najbardziej zakon tego Kościoła.Tak jak
                      franciszkanie,dominikanie,itd.
                      • palestrina2005 Re: Wywalmy z Sejmu wszystkich co byli w PZPR 01.12.06, 12:55
                        Kościół w swojej ideologii nie ma zbrodni, PZPR miał podporządkowanie ZSRR i
                        totaliteryzm.

Ale OK idąc tym tropem pokazałeś bezsens afery z wywalaniem Wierzejskiego za to
                        że był na jakimś koncercie...
            • uniaeuropejska1 Re: jest mój ulubieniec ;))) 01.12.06, 12:48
              A palenie swastyki z ułożonych pochodni to też pewnie przypadek?.Robi się tak
              na koncertach?
              • palestrina2005 Re: jest mój ulubieniec ;))) 01.12.06, 12:58
                Czy robił to Wierzajski ??????
                Masz jakąś fotkę, widziałeś to ???
                Jeśli masz dowody to OK, jeśli ktoś z MW to robił to powinna się nim zająć
                prokuratura...
        • pierot6 palestrina 2005.. ty zakłamany bolszewiku... 01.12.06, 08:42
          jesteś śmieciem...
          • palestrina2005 Twoja "inteligencja" poraża 01.12.06, 08:46
            Bolszewikiem to jesteś ty bo głosujesz na PZPR ze zmienioną nazwą (LiD/SLD) i
            nie tolerujesz i zaciekle zwalczasz inne poglądy niż Twoje - typowy bolszewik z
            Ciebie, uczeń Stalina...
            • lekarzodzialowy palestrina2005...Kaczyńscy..uczni owie Lenina ! 01.12.06, 09:05
              ja głosuje na PO...co do komuchów,śmieciu, to Kaczyńscy wchodza w układ z
              kryminalistami i PZPR-owcami, przejrzyj ,łajzo,SKŁAD RZADU !
              • palestrina2005 Czy "inteligencie" poza inwektywami coś potrafisz? 01.12.06, 09:16
                Typowo bolszewicka metoda - rzucanie bluzgami we wszystkich co mają inne
                poglądy...
                • chirlider te 01.12.06, 09:40
                  aż miło popatrzeć jak palestrina broni tych faszystów, nieomal czuć sympatie do
                  nich w jego tekście.
                  może sam kiedyś chodził na takie koncerty?

fajnie było?
                  • palestrina2005 Re: te 01.12.06, 10:43
                    Napisałem przecież że Wierzejski nie powinien był chodzić na takie koncerty i
                    że Giertych powinien udzielić mu reprymendy.
                    Ale GW powinna raczej skoncentrowac się na prawdziwych faszystach i na równi
                    ganiać lewicowych chuliganów...
                    • vazovsky Re: te 01.12.06, 11:40
                      Kochany, sęk w tym, że to SĄ własnie prawdziwi faszyści, a ty udajesz, ze tego
                      nie widzisz. A potem obudzisz się z ręką w nocniku i powiesz: ja nic nie
                      wiedziałem, ja tylko wykonywałem rozkazy. Tchórz!
                      • palestrina2005 Rządziło wtedy SLD. Dlaczego pozwolili na koncert 01.12.06, 12:30
                        to nie jest jeszcze powód żeby go niszczyć i wsadzać do więzienia.
                        Mam pytanie. Rządziło wtedy SLD:
                        - dlaczego pozwolili na rasistowski koncert
                        - karać chyba przede wszystkim należy tych ktorzy propagują faszystowskie
                        treści (a więc śpiewający zespół) a nie tych co słuchają.
                        I co z tym SLD zrobiło 5 lat temu.

P.S. Od ścigania faszystów jest prokuratura, ja w policji się nie zatrudniałem.
                        Swoją drogą ciekawe jeśli chcesz karać kogoś za to że był słuchaczem koncertu,
                        to na tej samej zasadzie powinniśmy zmusić do odejścia z polityki wszystkich
                        ktorzy byli w PZPR, przecież to zbrodnicza organizacja która wymordowała wielu
                        Polaków.
                        • vazovsky Re: Rządziło wtedy SLD. Dlaczego pozwolili na kon 01.12.06, 12:52
                          > P.S. Od ścigania faszystów jest prokuratura, ja w policji się nie
                          zatrudniałem.

No, właśnie o tym pisałem: już teraz wykręcasz się "ja nie wiedziałem, ja nie
                          słyszałem". To teraz: słyszysz. widzisz - a i tak bronisz Wierzejskiego. Tchórz
                          i kłamca!
                          • palestrina2005 Re: Rządziło wtedy SLD. Dlaczego pozwolili na kon 01.12.06, 12:57
                            To co policja powinna go ścigać za to że był na koncercie ?????
                            Chyba powinna raczej ścigać tych co śpiewali...
                            Tak jak Kwaśniewskiego który nie był słuchaczem ale "śpiewał" w PZPR, która
                            była zbrodniczą organizacją...
                            • vazovsky Re: Rządziło wtedy SLD. Dlaczego pozwolili na kon 01.12.06, 13:09
                              OK, już rozumiem - jesteś trollem kataryniarzem. A moze katatonia... współczuję
                              bliskim.
                              • palestrina2005 Re: Rządziło wtedy SLD. Dlaczego pozwolili na kon 01.12.06, 13:17
                                Nie wytrzymałeś....
                                Kolejny przeciwnik na forum pokonany !!!!!!!!!!!!
                                • vazovsky Re: Rządziło wtedy SLD. Dlaczego pozwolili na kon 01.12.06, 13:45
                                  Tragia :-))))
                • chirlider tańcząca palestrina 01.12.06, 09:41
                  aż miło popatrzeć jak palestrina broni tych faszystów, nieomal czuć sympatie
                  do
                  nich w jego tekście.
                  może sam kiedyś chodził na takie koncerty?

fajnie było?
            • anita211 Re: Twoja "inteligencja" poraża 01.12.06, 09:31
              To raczej twoja,jesteś typowym przedstawicielem PIS-nam zarzucasz,że jestesmy
              nie obiektywni,a to raczej ty tłumaczysz sobie i innnym próbujesz mydlić
              oczy,tak jak ci pasuje.Tez byłam młoda(mam tyle lat co poseł)i zapewniam
              cię ,że nawet przez przypadek nie zdarzyło mi sie uczestniczyć w takim
              koncercie,a gdy widzę skina,to przechodze na druga strone ulicy, bo nie życzę
              sobie takich znajomych.I choć siła muzyki jest wielka,nie dałabym sie obłapiac
              pólnagiemu łysemuskinowi,bo tylko bardzo naiwny by mógł powiedzięć,że facet nim
              nie jest.A to ,że twierdzisz,że LPR cie nie obchodzi,to jest tylko sprawa
              twojej któtkowzrocznosci, przed wojnom wielu było takich ,którzy uważali,ze
              choć nie są antysemitami,to z żydami trzeba coś zrobić,i odwracali głowę,a
              dopiero otrząsneli się gdy sie okazało,ze ich krew nie jest tak czerwona,nos
              tak prosty, a włosy białe...przemyśl to za nim będzie za póżno,albo porozmawiaj
              z babcią..
              • palestrina2005 Re: Twoja "inteligencja" poraża 01.12.06, 10:48
                To że w MW są czarne owce to nie znaczy że wszyscy są faszystami.
                A co do LPR to proszę podaj mi choć jedną faszystowską czy antysemicką
                wypowiedź Giertycha. Czekam.... konkretny cytat...

Bo ja mogę Ci podać antysemickie wypowiedzi Wałęsy (przed wyborami
                prezydenckimi powiedział że MAzowiecki powinien przyznać się do swojego
                pochodzenia) i Leppera (ostatnio o Borowskim, że też powinien się rpzyznać).
                Dlaczego zatem nie krytykujesz Wałęsy i Leppera tylko Giertycha ????
                Jak już mówilem nie jestem wyborcą LPR ale lubię się z lewakami podrażnić
                demaskując ich moralną dwulicowość...
                • swoboda_t Re: Twoja "inteligencja" poraża 01.12.06, 11:48
                  No tak, MW nie jest niczemu winna - ot, czarne owce. I fakt, że MW tłumnie
                  uczęszcza na kocnerty zespołów nazistowskich, że wydaje ich płyty i czasopisma,
                  że na imprezkach MW pali się sfastyki, że na demonstracjach MW skini z
                  nazistowskimi hasłami robią zadymy, to wszystko oczywiście nie zmienia faktu,
                  ze MW to wspaniała, patriotyczna organizacja młodzieżowa, tak tak...

P.S.: Na zdjęciu widać wyraźnie, że dwóch dzentelmenów było bardziej odważnych
                  i nie zacisnęli pięści. Jakiś czas temu było też zdjęcie z knajpy, gdzie cała
                  gromada takich dupków sieghailowała przy stole. Byli wśrod nich dzisiejsi
                  urzędnicy i politycy z ramienia LPR (siedzą dziś w specjalnie dla nich
                  utworzonych ministerstwach i urzędach), która potem tłumaczyła, że zamawiali
                  piwo.
                  • palestrina2005 OK wywalmy ich ale wywalmy też ludzi z PZPR 01.12.06, 12:34
                    OK wywalmy tych ludzi z polityki, ale wywalmy też z polityki wszystkich którzy
                    byli członkami PZPR. Zgadzasz się ????
                    PZPR była zbrodniczą organizacją, przez ktora zginęło wielu Polaków,
                    współpracującą z ZSRR. Każdy kto był członkiem PZPR, jako zbrodniczej
                    organizacji stalinowskiej, powinien odejść z polityki. "Magister" Kwaśniewski
                    powinien zostac napiętnowany jako członek zbrodniczej stalinowskiej organizacji
                    PZPR. Bo stalinizm i faszyzm były tak samo zbrodnicze.
                    Napiętnujmy więc Kwaśniewskiego. Zgadzasz się ???
                    Jak równe traktowanie to niech dotyczy wszystkich...
                    • swoboda_t Re: OK wywalmy ich ale wywalmy też ludzi z PZPR 01.12.06, 12:49
                      Jak wywalić z polityki wsyzstkich expzprowców, to z kim Kaczyńscy zrobią
                      koalicję?? Przecież Lepper należał do partii, wielu członków SO również, no i
                      SO zakładali agenci komuny, Kaczyński tak mówił i miał dowody przedstawić. No i
                      skąd Kaczyńscy by brali ministrów?? Nie zapominajmy o psie na opozycję Kryże
                      (posadził min. Komorowskiego) - dziś zastępcy Ziobry, bliskim współpracowniku
                      kaczek Jasińskim (ex-pzpr), o wielu szeregowych posłach i członkach PiS,
                      których nazwisk anwet nie pamiętam. Usunąć komuchów ze szczytów władzy?? OK,
                      ale PiS wtedy ja straci, pasuje??
                      • palestrina2005 Re: OK wywalmy ich ale wywalmy też ludzi z PZPR 01.12.06, 12:59
                        Jasne że pasuje... ja najchętniej wywaliłbym wszystkich...
                        Pytanie czy ty byś się na to zgodził...
                        • swoboda_t Re: OK wywalmy ich ale wywalmy też ludzi z PZPR 01.12.06, 13:21
                          A prosze bardzo - tylko, że ja tu nie mam nic do gadania. To Twoi idole mają
                          pełnię władzy w Polsce i jakoś rugowanie ekspzprowców ich nie interesuje, tylko
                          o tym gadają, a robią coś odwrotnego. Śmieszny jest ten cały PiS i jego
                          klakierzy - sam Kaczyński powiedział o Jasińskim, że odkupił swoje winy
                          wstępując do PiS i już jest ok. Komuna to dla Was SLD - jeśli ktoś nie jest
                          członkiem tej partii i jest po Waszej stronie, to już nie jest komunista.
                          Olejniczak to komuch, choć nigdy nie był w PZPR, Lepper to nie komuch, choć był
                          i jeszcze niedawno PRL chwalił. Taka to Wasza moralność.
                • skowronka1979 Re: Twoja "inteligencja" poraża 01.12.06, 11:56
                  Skoro fakt, że ktoś jest w LPR nie oznacza, że jest antysemitą, to skąd pomysł, że wszyscy lewicowcy są moralnie dwulicowi? A już wiem, to ten obiektywizm...

PS. czekam aż dołączysz mnie do grona lewaków...
                  • palestrina2005 Re: Twoja "inteligencja" poraża 01.12.06, 12:46
                    A gdzie napisałem "wszystkimi lewakami".
                    Z niektórymi można się rozsądnie pospierać, inni są ogłupieni ale nie
                    dwulicowi, inni jeszcze dwulicowi...
                    Chodzi mi przede wszystkim o dwulicowość tzw. "poprawności politycznej", która
                    wyznaje moralność Kalego - skrajna prawica - NIE, skraja lewica - TAK.
                    Stalinizm był lepszy od faszyzmu - to poglądy lewaków...
                    Nie popieram zachowania Wierzejskiego i trochę Was prowokuję, ale to dlatego
                    żebyście się trochę nauczyli myśleć i analizować fakty.

Ponawiam pytanie - w świetle wypowiedzi Wałęsy i Leppera ktore zacytowale:
                    Czy Lepper i Wałesa to antysemici ???? Moim zdaniem tak...
                • lwowiak5 Re: Twoja "inteligencja" poraża 01.12.06, 12:37
                  palestrina2005,napisz bracie coś o panach Kilkstejnach.
                  • palestrina2005 Re: Twoja "inteligencja" poraża 01.12.06, 12:42
                    Oczywiście nie odniosłeś się do mojej wypowiedzi. Zmiana tematu...
                    Powtarzam zatem pytanie:
                    Czy wobec tego co napisałem uważasz Leppera i Wałęsę za antysemitów ?????
                    Bo ja uważam że są antysemitami w przeciwieństwie do Giertycha...
        • uniaeuropejska1 Re: Faktycznie na zdjęciu mają zaciśnięte pięści 01.12.06, 12:40
          To jednak propagowane tam były treści rasistowskie?Też przestępstwo.
          • palestrina2005 Re: Faktycznie na zdjęciu mają zaciśnięte pięści 01.12.06, 12:50
            Więc policja powinna zająć się tymi co propagowali a nie tymi co byli na
            koncercie...
            Sprawa sprzed 5 lat. Rządziło wtedy SLD - co zrobili w tej sprawie ???
            Co z członkami zespołu ????? SLD miało dużo czasu ...
            • palestrina2005 Hahaha. Lewaki ale Was sprowokowałem.... 01.12.06, 13:09
              Lubię jak się tak na mnie wkurzacie. Mam wtedy niezły ubaw !!!!!
          • palestrina2005 Do lewaków: Dlaczego wolno nosić sierp i młot 01.12.06, 13:51
            na koszulkach, a za noszenie symboli faszystowskich można trafić do więzienia ??
            Przecież obydwa symbole to symbole totalitarnych ustrojów które promują
            nienawiść (do innych ras - faszyzm, do bogatych - komunizm).
            Czy nie powinniśmy więc karać tych co noszą na koszulkach sierp i młot ???
            • helmut.berlin Re: Do lewaków: Dlaczego wolno nosić sierp i młot 01.12.06, 14:02
              > na koszulkach, a za noszenie symboli faszystowskich można trafić do więzienia ?
              > ?

Jak nie znasz odpowiedzi na takie podstawowe pytanie, to lepiej nie zabieraj
              glosu w tych sprawach.
              • palestrina2005 Re: Do lewaków: Dlaczego wolno nosić sierp i młot 01.12.06, 15:35
                Oświeć mnie...
                Rozumiem, że komunizm był lepszy niż faszyzm... To nic że miliony zapłaciły za
                niego zyciem...
                • helmut.berlin Re: Do lewaków: Dlaczego wolno nosić sierp i młot 01.12.06, 16:34
                  Chodzi o prosty fakt, ze sierp i mlot jako symbol nie sa nigdzie zakazane, a
                  swastyka jest we wielu krajach. Zamiast tracic energie na forum poprowadz
                  kampanie na rzecz zakazania sierpa i mlota. Jakby ci sie kampania naprawde udala
                  to wytworcy t-shirts i gadzetow byliby bardzo wdzieczni.
                  • palestrina2005 Re: Do lewaków: Dlaczego wolno nosić sierp i młot 04.12.06, 08:11
                    Nie udawaj Greka...
                    Przecież oczywiste jest, że moje pytanie jest natury etycznej/moralnej a nie
                    prawnej...
                    Dlaczego "standardy europejskie" piętnują jeden zbrodniczy system totalitarny a
                    drugiego nie ??????
                    Jesli ktoś odpowie na to pytanie z punktu widzenia moralnego udowadniając że
                    faszyzm jest lepszy od komunizmu to będzie żałosny...
                    Natomiast cenić będę wszelkie wytłumaczenia z zakresu socjologii, psychologii
                    czy teorii komunikacji/propagandy... Tu jest pole do popisu. Pewnie niejedną
                    pracę naukową może na ten temat napisać...
                    • helmut.berlin Re: Do lewaków: Dlaczego wolno nosić sierp i młot 04.12.06, 17:44
                      > Dlaczego "standardy europejskie" piętnują jeden zbrodniczy system totalitarny a
                      > drugiego nie ??????

Porownywanie faszyzmu i komunizmu przekracza chyba ramy tej dyskusji, tutaj
                      chodzilo po prostu o ewentualny zakaz sierpa i mlota. Niezaleznie od etyki i
                      moralnosci, wszelkie zakazy sa natury prawnej.
      • to777mash Re: Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpol 01.12.06, 10:35
        Tak, a jeden ma czerwone sznurowadła. Toż to komuniści!! (trzeba zwrócić uwage na pejsy jeszcze)..
    • binookl Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpolakam 01.12.06, 07:22
      nie obchodzi mnie wirzejski czy inny faszyzujący członek LPR..najbardziej
      martwi mnie to że ci ludzie są w naszym rządzie..i fakt że zostali wybrani..że
      mają poparcie w naszym narodzie mnie bardzo zasmuca..
      co tam wszechpolacy..sąinne organizacje które mają nazisotwqski wydźwięk ale
      nic się z ty nie robi..a to jest niebezpieczne..
      a po za tym..
      NIE KUMAM CZEMU POPIERAJĄ HITLERA..
      przeciez dla niego polacy to ludzie trochę wyżej niż żydzi...ale daleeeeko
      daleeeeeko w tyle za niemcami czyli ludxmi wyższej rangi i czystej rasy..drudzy
      w kolejsce do całkowitej zagłady byli właśnie Polacy
      KTOŚ MI WYTŁUMACZY??
      • herman28 Re: Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpol 01.12.06, 07:40
        Oni nie kumaja jednego, że według ideologi, którą uważają czcza są zwykłymi
        podludzmi. Ich Czystość ma sie tyle do reszty co pisuar do chlebaka.
        • gagapapa Re: Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpol 01.12.06, 11:23
          ale skąd.
          część łysych, ale zdaje się niewielka, to neonaziści, reszta to narodowcy
    • adas_jakala Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpolakam 01.12.06, 07:23
      Przestańcie już się babrać w przeszłości i teczkach!!! Zajmijcie się gospodarką
      (tak jak Bufetowa). A swoją drogą to miło patrzeć jak jak Jarek przy użyciu
      Agory zmieni koalicjanta :)
      • palestrina2005 Re: Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpol 01.12.06, 07:37
        A jak się ta Bufetowa zajmuje gospodarką. Co takiego ostatnio zrobiła z
        wyjątkiem opluwania PiS i koalicji z SLD ?????
    • adwach Pan łysawy DUPEK z LPR to zwykła gnida, wesz... 01.12.06, 07:39
      którą należy jak najszybciej usunąć ze sceny poltycznej!!!
    • jsegit Zacisniete piesci - to "Sieg heil"?? 01.12.06, 07:40
      Zawsze mi sie wydawalo, ze faszystowskie pozdrowienie jes tz otwarta dlonie, a
      tu widze ze historia sie zmienila. Czy naprawde nie ma korekty przed
      wypuszczaniem takich "afer"?
      • maruda.r Zacisniete piesci - to pozdrowienie komuchów 01.12.06, 08:52

• galba 3 pytania 01.12.06, 07:43
      1. Skąd wiadomo, że to Wierzejski? Równie dobrze ten ktoś wygląda na Oleksego
      czy Borowskiego.

2. Co złego jest w wyciągniętej ręce z zaciśniętą pięścią? Co to ma wspólnego
      z "Seig Heil" o którym się tyle pisze?

3. Dlaczego WW jest winny tego, że miał się bratać z jakimiś gejo-skinami a
      starzy staliniści Mazowiecki, Geremek i Szymborska moga uchodzić za autorytety?
      • asia_25 Galba... żałosny jesteś 01.12.06, 07:47
        taki z ciebie komentator jaki cesarz był... znaczy dupa... :))
      • ontos2 Co złego jest w tym, że 01.12.06, 07:58
        na ciebie napluję?
      • otosiu Re: 3 pytania 01.12.06, 08:00
        Galba, idź się leczyć.. takie pytania już same w sobie są chore, a osoba, która
        je zadaje.. hmm.. no comments!!
      • ozby Re: 3 odpowiedzi 01.12.06, 08:03
        1. Bo to twarz Wierzejskiego, nie słyszałem żeby Wierzejski oddał ją do
        przeszczepu Oleksemu. Poza tym postura by go zdradziła.

2. Nie ważne czy pieść była zaciśnięta czy nie. Ważne jest przesłanie chłopców.
        Dla tych chłopców, zaciśnięta pięść znaczy: zabij żyda, oczyść rasę. Posłuchaj
        ich tekstów. Nie chodzi o dłoń, chodzi o głowę.

3. Każdy wybiera autorytet na swoim poziomie. Rozumiem, że Wierezjski jest dla
        ciebie autorytetem. Współczuję. Ale każdy ma to, co potrzebuje. Ja tam bym -
        jako psycholog - polecił byś jednak wybrał za swój autorytet kogos innego: może
        ojca, może wujka, nie musi być Geremek. Ale daj sobie spokój z Wierzejskim.
        Szkoda cię na Galba.
      • rorbeck2 Re: 3 pytania 01.12.06, 08:04
        1. skąd wiadomo że zamiast Wierzejskiego nie jest to Michalkiewicz
        2. prztjżyj się dobrze to gest pojednania (przekażcie sobie znak pokoju)
        3. Mazowiecki, Geremek i Szymborska są atorytetami w przeciwieństwie do
        Wierzejskiego czy też ciebie
        4. według ciebie jaka jest definicja stalinisty
      • corradocatani 3 pytania 01.12.06, 08:13
        1. Skąd wiadomo że jesteś chory psychicznie? - bo piszesz takie posty,
        2. Skąd wiadomo że się nie leczysz? - patrz pkt 1,
        3. Dlaczego jesteś śmieszny i żałosny? - także odsyłam do pkt 1.
      • yhy_yhy a co jest winien galba, że lubi chłopców z MW...? 01.12.06, 08:18
        Rzymski władca o imieniu Galba był pederastą.
        Pisze Swetoniusz, (dzieło "De Vita Caesarum-Galba", rozdz XXII):

".He was more inclined to unnatural desire, and in gratifying it preferred
        full-grown, strong men. They say that when Icelus, one of his old-time
        favorites, brought him news in Hispania of Nero's death, he not only
        received him openly with the fondest kisses, but begged him to prepare
        himself without delay and took him one side."

"Miał raczej nienaturalne skłonności, i dla zaspokajania się
        preferował dobrze zbudowanych, muskularnych mężczyzn. Mawiają, że
        gdy Icelus, jego dawny faworyt, doniósł mu o śmierci Nerona, nie tylko
        go ucałował, ale również nalegał, by się przygotował i zabrał go na stronę
        ;-)"
      • perro69 hahaha 01.12.06, 08:26
        galba, wojtuś nie powiedział ci o wcześniejszych chłopakach? powinniście sobie
        wszystko wyjaśnić jeśli chcecie być razem.. poza tym, co była a nie jest... daj
        spokój...
      • maruda.r Re: 3 odpowiedzi 01.12.06, 08:55
        galba napisał:

> 1. Skąd wiadomo, że to Wierzejski? Równie dobrze ten ktoś wygląda na Oleksego
        > czy Borowskiego.
        >
        > 2. Co złego jest w wyciągniętej ręce z zaciśniętą pięścią? Co to ma wspólnego
        > z "Seig Heil" o którym się tyle pisze?
        >
        > 3. Dlaczego WW jest winny tego, że miał się bratać z jakimiś gejo-skinami a
        > starzy staliniści Mazowiecki, Geremek i Szymborska moga uchodzić za autorytety?

1. Gołym okiem widać, że to Wierzejski, więc nie strugaj durnia

2. Wyciągnięta ręka z zaciśniętą pięścią to znak komunistów

3. Na razie nie ma żadnych zdjęć, na który pijany Mazowiecki obściskuje
        półnagiego spoconego Geremka. A Wierzejski i owszem.

• swoboda_t Re: 3 odpowiedzi 01.12.06, 12:03
          To anwet zabawne - oszołomy tłumaczą, że dupki mają zaciśnięte pięści i to nie
          HH. No, ale to przecież znak komuchów, hehe. No i dwóch gości na fotce jednak
          pięści nie zacisnęło - widać bardziej odważni, albo głupsi. Poza tym wcześniej
          były fotki z knajpy, gdzie wszy polskie hajlowały aż miło - wtedy tumaczyli, ze
          piwo zamawiali.
    • szczupaczek11 Wierzejski raus! 01.12.06, 07:54
      Jak to jest możliwe, że tyle bydła i skinów jest w tym kraju? Przecież to
      faszyści i naziole zniszczyły nasz podczas II wojny.
    • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpol 01.12.06, 07:56
      Tzw. Panom autorom proponuję najpierw poczytać co to jest Oi, czym jest
      subkultura skinheadów, co to jest znak rodła i jak wyglądało pozdrowienie
      nazistów ignoranci.
      Czarne Pantery to też naziści?
      Mylicie pojęcia, manipulujecie faktami i macie znikoma wiedzę na tematy na które
      piszecie.
      Już najbardziej rozbawił mnie fragment: "Wiktor Marszałek był na leszczyńskim
      koncercie Twierdzy: - Wielu łysych osiłków było pijanych, półnagich. Ludzie się
      ich bali."

Zapraszam na przystanek Woodstock, tam wszyscy pod krawatem i trzeźwi jak
      świnie. Z tej trzeźwości w tym roku kilka osób umarło.
      Żałosny tekst i absolutne mieszanie pojęć.

"Oi!, street punk (punk uliczny) – podgatunek w obrębie muzyki punk,
      zapoczątkowany w Wielkiej Brytanii pod koniec lat 70. XX w., będący połączeniem
      klasycznej stylistyki wczesnych zespołów punkowych (The Clash, The Ramones) i
      rockowych, takich jak The Rolling Stones, The Who; także określenie subkultury
      młodzieżowej z nim związanej, jednoczącej punków i skinheadów."
      • ozby Re: Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpol 01.12.06, 08:08
        tak... wiesz co? czasem google i wikipedia nie wystarczy. Nie podawaj
        definicji, gdy nie rozumies o co chodzi. Kiedykolwiek rozmawiałeś ze skinem?
        I pewnie ten skin podał cię tą definicję i wymienił zespoły.

Tak bardzo czujesz się niedowartościowany? Zrób coś z sobą, bo tak sobie nie
        pomożesz.Pogarda wobec dziennikarzy nie robi cię lepszym.

>"Oi!, street punk (punk uliczny) – podgatunek w obrębie muzyki punk,
        > zapoczątkowany w Wielkiej Brytanii pod koniec lat 70. XX w., będący
        połączeniem
        > klasycznej stylistyki wczesnych zespołów punkowych (The Clash, The Ramones) i
        > rockowych, takich jak The Rolling Stones, The Who; także określenie subkultury
        > młodzieżowej z nim związanej, jednoczącej punków i skinheadów."
        • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpol 01.12.06, 08:14
          Równie dobrze mogę powiedzieć, że Borowski to neotrockista.

• el_bigos Re: Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpol 01.12.06, 08:36
            a czy przypadkiem nie przeszkadza ci rasistowska ideologia??? White power i tym
            podobne?Nie wybielaj "łysych", bo na to nie zasługują. Np, w Opolu skini jak
            zobaczyli punka albo kogoś z dredami zaraz dostawal wpier..l za to, że brudas,
            że ćpa itd, sęk w tym, że skini z Opola sami handlowali amfetaminą i trawą, nie
            wspominając o tym, że caly czas byli pod wpływem amfetaminy.
            • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpol 01.12.06, 08:40
              Ja nikogo nie bronię, gardzę tymi ludźmi bo nienawidzę nietolerancji.
              Po prostu domagam się rzetelności, bo narazie tekst jest na poziomie
              wypracowania gimnazjalisty.
      • maruda.r Re: Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpol 01.12.06, 08:51
        wesoly_siewca_pesymizmu napisała:

> Tzw. Panom autorom proponuję najpierw poczytać co to jest Oi, czym jest
        > subkultura skinheadów, co to jest znak rodła i jak wyglądało pozdrowienie
        > nazistów ignoranci.

Fakt. Na zdjęciu widać zaciśnięte pięści - znak komunistów.

• piotrsw71 Re: Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpol 01.12.06, 08:51
        > co to jest znak rodła

musisz chyba jeszcze pogooglować. znak rodła to nie jest to co widać na znaku
        MW. Rodło to stylizowany przebieg Wisły z zaznaczonym położeniem Krakowa i jest
        ono znakiem Zwiazku Polaków w Niemczech. Na pewno nie ma nic wspólnego z MW i
        faszyzmem.
        • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpol 01.12.06, 08:54
          piotrsw71 napisał:

> > co to jest znak rodła
          >
          > musisz chyba jeszcze pogooglować. znak rodła to nie jest to co widać na znaku
          > MW. Rodło to stylizowany przebieg Wisły z zaznaczonym położeniem Krakowa i jest
          > ono znakiem Zwiazku Polaków w Niemczech. Na pewno nie ma nic wspólnego z MW i
          > faszyzmem.

Nie muszę, znak rodła znam od 2 klasy podstawówki, druga flaga. Znasz prawdy
          Polaków?
          bi.gazeta.pl/im/3/3765/z3765903X.jpg
          • piotrsw71 Re: Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpol 01.12.06, 09:00
            Po pierwsze są tam dwie flagi, a widzisz tylko jedną. Po drugie weź mapę Polski
            i porównaj z flagą po prawej
            • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpol 01.12.06, 09:08
              faktycznie, co za błąd. Kajam się.
              Ręka z mieczem też jest jakaś podejrzana, powinna być pod innym kątem.
              www.nacjonalista.org/images/logo.jpg
              • piotrsw71 Re: Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpol 01.12.06, 09:27
                Nie kpij, bo problem leży zupełnie gdzie indziej. Chodzi mianowicie o to, że za
                wszelką cenę próbujesz udowodnić, że chłopaki słuchali sobie punka pod znakiem
                rodła. Przy okazji zrobili im zdjęcie kiedy akurat rozprostowywali zdrętwiałe ręce.
                Prawdziwy problem polega na tym, że istnieje faszystowki ruch, którego elementem
                są opisywane w artykule organizacje, zespoły i osoby. Na dodatek dzieje się to w
                kraju, który stracił 6 milionów obywateli przez głosicieli wyższości jednej rasy
                nad innymi. Co ciekawe nasi faszyści uważają się za lepszą rasę i wykrzykują po
                niemiecku Sieg Heil, na cześć poprzedników, którzy ich i ich dziadków z kolei
                mieli za podludzi i tępili jak robactwo. Może wyjaśnisz mi ten paradoks.
                • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpol 01.12.06, 09:37
                  Ależ mnie to oburza jak najbardziej.
                  Kpię tylko z mieszania faszyzmu, nazizmu, neonazizmu z narodowcami, OI, Skinami
                  i naziskinami i polewanie tego wszystkiego sosem z Dmowskiego.
                  • upandup Re: Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpol 01.12.06, 11:33
                    Widzisz problem w tym, że sami uczestnicy tego typu koncertów (nazi-Oiowych)
                    mieszają te wszystkie pojęcia.
                    Sam przyznasz, że dość kuriozalnie brzmią okrzyki "Polska dla Polaków" mieszane
                    z "Sieg Heil" i hasłami neopogańskimi.
    • otosiu LPR... żenada.. 01.12.06, 07:58
      Wierzejski robi z siebie durnia.. R.Giertych udaje, że się zna na szkolnictwie..
      M.Giertych podważa teorię ewolucji Darwina, czli Coś, co jest niepodważalne..
      Orzechowski, stwierdza, że on nie 'chce' pochodzić od małpy.. ..ŻENADA!! TACY
      LUDZIE W POLSCE MAJĄ WŁADZĘ!!!
      TRZEBA KUPIĆ BILET, I SPIERD.. STĄD, BO TACY IDIOCI MOGĄ PRZEJŚĆ OD SŁÓW DO
      CZYNÓW! :-((
      • oblesnik Re: LPR... żenada.. 01.12.06, 11:15
        Mylisz sie, teoria ewolucji jest podwazalna i wlasnie dlatego jest teoria
        naukowa. Natomiast wiara w stworzenie czlowieka przez boga jest niepodwazalna i
        dlatego nie ma nic wspolnego z nauka.
        • kochanek_dorna glupis 02.12.06, 21:48
          Teoria ewolucji ma tyle samo wspolnrgo z teoria co teoria wzglednosci Einsteina,
    • koszmarekopalek jak ogłupić Polaków? 01.12.06, 08:04
      wystarczy założyć partię, z nazwą "rodzina", bo rodzina przecież najważniejsza
      w życiu, "polskich" - żeby było tak patriotycznie, i można sobie działać
      legalnie. faszysta zostaje ministrem edukacji i pokazuje młodzieży jak żyć
      godnie, z dumą (nie będą żydy nam skakały), wprowadza mundurki w szkołach (krok
      do formacji paramilitarnych) i mamy państwo debili, ociemniałych, ogłupionych
      jak w korei północnej. wielbiących swego pana, bo im maturę podarował.
      i to wszystko w majestacie prawa.
      • maruda.r Re: jak ogłupić Polaków? 01.12.06, 09:22
        koszmarekopalek napisał:

> wystarczy założyć partię, z nazwą "rodzina", bo rodzina przecież najważniejsza
        > w życiu,

Żeby założyć rodziny, dla sporej części weszpolaków trzeba będzie zalegalizować
        związki homoseksualne (fotografie).

• koszmarekopalek Re: jak ogłupić Polaków? 01.12.06, 11:19
          ta ich agresja wobec homoseksualistów wynika z bezsilności. indoktrynowani
          przez lata po czasie spostrzegają, że chłopak w szeregu obok jest ładny,
          chciałby się z nim zaprzyjaźnić, przyjaźni się, wspólne zabawy i obozy z
          chłopakami, śpiewy, tańce, picie wódki i rozwiązła atmosfera, nienawiść do
          słabych - również do kobiet, których miejscem jest kuchnia, budzą w chłopaku
          chyć. i oni się tego boją. boją się prawdy o sobie. że są również
          homoseksualistami. i nagle strach - co to, mówili, że to złe, a ja jestem taki
          sam jak oni? budzi się agresja w słabym psychicznie człowieku. i lezie taki na
          ulice woląc siedzieć w debilnej organizacji, niż się przyznać do swojej natury.
          jest to dużo groźniejsze niż sam homoseksualizm.
    • trzynasty Ten koleś chciał zostać prezydentem stolicy ...... 01.12.06, 08:04
      ale krasnoludki go pokonały, i dobrze.
    • perro69 hahahahahahahahaha 01.12.06, 08:07
      posikałem się ze śmiechu jak zobaczyłem wojtusia ze swoim chłopakiem w
      toplessie..hahahahaha... zawsze mówiłem, że to kryptogej jak wszyscy w
      hitlerjugend ;)))
    • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpol 01.12.06, 08:08
      A teraz specjalnie dla autorów:
      Czarni Naziści:
      www.peterholderness.com/2000DNC/pages/fists.htm
      Socjaliści wielbiący Adolfa
      www.melbourne.indymedia.org/uploads/fists.jpg
      www.cpsusurveys.org.au/images/CPSU%20Flags%20and%20fists.JPG
      Faszysta Jackson:
      www.happyscrappy.com/blog/images/fists.jpg
      Najgroźniejsza bojówka HitlerJugend z meksyku:
      www.corrugate.org/files/images/kids%20fists.preview.jpg
      Tutaj to już nawet nie pięści, tylko wyraźne pozdrowienia neofaszystów z
      organizacji Enough is enough
      www.stonesoup.co.nz/ecoqueer/archives/003699.html
      Zbrodnicza organizacja pracujących faszystów:
      www.ufcw.org/images/ufcw-fists.jpg
      Naziśći w sztuce:
      www.livewirechicago.com/macbeth.html
      Faszystowscy studenci USA:
      santacruz.indymedia.org/newswire/display/17312/index.php
      • oblesnik Re: Jak się bawił Wojciech Wierzejski z wszechpol 01.12.06, 11:17
        Czyli mielenia kaszanki ciag dalszy.
    • sterridder Wojtek najwyraźniej lubi 01.12.06, 08:12
      chłopaków w klimatach "skinheads" :D
      • herman28 Re: Wojtek najwyraźniej lubi 01.12.06, 08:18
        Komu chcesz wmówic ze wszechpolaczki machajac lapka nie maja na mysli
        pozdrowienia nazistowskiego?. Tobie glowe juz zdu....i i nic tego nie zmieni.
        Pani Wiecek czy jak jej tam (sekretarka tego co to od malpy nie pochodzi) tez
        nie3 machala lapom, nie krzyczala sieg heil?. Ciemnote szerz w korei albo
        chinach
    • ddddd9 Re: Nie mogę się nadziwić 01.12.06, 08:15
      zawsze mówiłem że Leszno to obrzydliwa wiocha, zastanawiam się czy te łyse
      sku..syny wiedzą co robią, czy wiedzą czym był nazizm hitleryzm faszyzm, czy
      bydlaki słyszeli o obozach koncentracyjnych o wywózkach o trgedii
      zamojszczyzny, o ostatecznym rozwiązaniu kwestii żydowskiej, i całej gehenny
      narodu polskiego i nie tylko, w takich przypadkach jak ten należy bezwzględnie
      bydlaków karać i to najsurowiej, a tych jebusów wszechpolaków jak najszybciej
      zdelegalizować, nie debatować zastanawiać się - jak najszybciej podjąść
      zdecydowne kroki co do tych sku..eli
    • xsawer [...] 01.12.06, 08:17
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • maruda.r Wszechhomiki polskie 01.12.06, 08:23

No cóż, na zdjęciach brakuje tylko, by "chłopcy" weszpolscy zaczęli sobie buźki
      dawać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka