monster1972 01.12.06, 16:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isa.stern Giertych o neofaszystowskiej aferze: Niektóre m... 01.12.06, 16:18 Mam wrażenie, że niektóre media po prostu oszalały. Próbować przerzucić odpowiedzialność na LPR, czy na stronnictwo, czy na mnie osobiście za to, że jakaś osoba z organizacji, do której należałem 10 lat temu ... to ciekawe, bo oficjalnie Roman zrzekł się honorowego przewodnictwa MW w lutym br. Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Przecież Giertycha asystentka to neonazistka, Wier 01.12.06, 16:26 Wierzejski takze... jednak Giertychowi to ni przeszkadzało dotychczas, dopiero jak doszlo to do opinii publicznej to zwolnil swoja asystentke Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Przecież Giertycha asystentka to neonazistka, 01.12.06, 16:29 a Farfał...;) Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 oj Roehmek... Roehmek - noc dlugich nozy Ci robia! 01.12.06, 19:43 o WODZU WSZECHPOLSKI! zbudz sie ze snu o wielkosci! bo Cie te gnomy na bocznice historii wysadzaja! haha haha! tzn sam sie juz dawno wykoleiles... dziurawa lokomotywo - dawno juz para z Ciebie uszla - i tylko sie pusto nadymasz! hahah ahha! - jak rezonowalo echo w filmie o dwoch takich... Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 bo WODZ moze byc tylko jeden! 01.12.06, 19:44 albo dwoch malych! haa haha! Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 ...albo dwoch malych... gdyby jednego duzego 01.12.06, 19:45 nie stalo... haha haha1 Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 nie stalo... haa haha! 01.12.06, 19:46 hahah haha! - jak rezonowalo echo z filmu o dwoch takich... Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 ===========LPR już nie potrzebna PiS============= 01.12.06, 20:39 Klakierzy z Dziennika nie napiszą nic be zgody towarzyszy z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
tcl [...] 01.12.06, 20:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: ===========LPR już nie potrzebna PiS========= 01.12.06, 23:10 hiob102 napisała: > Klakierzy z Dziennika nie napiszą nic be zgody towarzyszy z PiS. W koncu wydawca "Dziennika" "Axel Springer" ma poparcie PiS, bo korzystnie pisze o braciach Kaczyńskich. W związku z tym istnieje uzasadnione podejrzenie, iż PiS sam postanowił wywlec te fakty na światło dzienne, bo LPR nie jest im już potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
dzialkowiec27 Re: Przecież Giertycha asystentka to neonazistka, 02.12.06, 06:55 A Wierzejski to paskudny a za to obłudny pedał. Należy współczuć żonie Wierzejskiego (pseudonim partyjny tow. Gejski). Jest to menażeria, którą gawiedź powinna oglądać tylko zza krat, tylko co oni robią w rządzie? Kto ich tam wpuścił? Nie wiedział? Jest to wprost powód do podania się do dymisji przez obłudnego Jarka. A braciszek niech weźmie udział w locie kosmicznym one way... Odpowiedz Link Zgłoś
prozzac Posada rządowa dla każdego członka MW! 01.12.06, 18:24 To nieważne, że nie mają przygotowania ani wykształcenia. To przecież nie przeszkadza w zostaniu ministrem czy wiceministrem. Będą kasę doić z budżetu to może im głupie imprezy z głowy wybije. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Giertych o neofaszystowskiej aferze: Niektóre 01.12.06, 19:25 wierzejski kłamie. znam osoby, które były na rzeczonym koncercie i mają więcej zdjęć z tego dnia. Fotki zostaną wysłane w przyszłym tygodniu do niektórych gazet, oraz do samego wierzejskiego. To był zwykły skinheadowski koncert, o czym wierzejski doskonale wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Giertych o neofaszystowskiej aferze: Niektóre 01.12.06, 19:28 jakoś mi się poprzedni post nie wysłał... no to jeszcze raz. wierzejski kłamie. znam osoby, które były na rzeczonym koncercie i mają więcej zdjęć z tego dnia. Fotki zostaną wysłane w przyszłym tygodniu do niektórych gazet, oraz do samego wierzejskiego. To był zwykły skinheadowski koncert, o czym wierzejski doskonale wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
artau Re: Giertych o neofaszystowskiej aferze: Niektóre 01.12.06, 20:01 gejtyh do wora ze śmieciami i na recykling. kaczklony wpuściły faszystów na salony, i za to im podziękujemy w sądzie, by zgnili w pierdlu dla ciot Odpowiedz Link Zgłoś
darekte Re: Giertych o neofaszystowskiej aferze: Niektóre 01.12.06, 21:25 artau napisał: > gejtyh do wora ze śmieciami i na recykling. > kaczklony wpuściły faszystów na salony, i za to im podziękujemy > w sądzie, by zgnili w pierdlu dla ciot Powyzej jeden z postow oburzonych na MW. Klimat pozostalych oburzonych jest wlasciwie identyczny. Ani Roman, ani Wierzejski nie sa moimi typami. Nie gustuje w takiej retoryce. Ale, do cholery, on ma racje, ze to jakies zbiorowe szalenstwo i histeria! Mam 40 lat. Mozg mi juz zaczyna obumierac, ale nie na tyle, zebym nie pamietal idiotrycznych wyglupow na przerwach, kiedy podnosilismy reke pozdrowieniu siegh heil, a druga, dwoma palcami dorabialismy wasik. Ze tez nam nikt nie pstryknal zdjecia... Ale do glowy nam nie przychodzilo, zeby w jakikolwiek sposob wielbic idee faszystowskie. Zawsze to byly zarty, kpina, wyglupy. Ja nie chce na sile bronic tych panow. Ale opanujcie sie! Czy naprawde uwazacie, ze to jest realne zagrozenie? Ze w Polsce szczerzy zebiska faszyzm, hitleryzm, czy inne takie??? Wierzejski jest idiotą! Giertych Roman nieco nawiedzony. Ale mi osobiscie oni nie szkodza. Zwlaszcza, ze odcinaja sie zdecydowanie od takich zachowan. Wiem, wiem, powiecie, ze to pod publike. Mnie nie obchodzi, co tam sobie politycy mysla. Wazne, jakie sygnaly polityczne wysylaja w swiat. A te sa zdecydowane. I przestancie uzywac tego koszmarnego jezyka nienawisci!!! Nie da sie tego czytac, nawet z zachowaniem resztek milosci do blizniego. Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Giertych o neofaszystowskiej aferze: Niektóre 01.12.06, 23:20 darekte napisał: > artau napisał: > > gejtyh do wora ze śmieciami i na recykling. > > kaczklony wpuściły faszystów na salony, i za to im podziękujemy > > w sądzie, by zgnili w pierdlu dla ciot > > Powyzej jeden z postow oburzonych na MW. Klimat pozostalych oburzonych jest > wlasciwie identyczny. > Ani Roman, ani Wierzejski nie sa moimi typami. Nie gustuje w takiej retoryce. > Ale, do cholery, on ma racje, ze to jakies zbiorowe szalenstwo i histeria! Mam > 40 lat. Mozg mi juz zaczyna obumierac, ale nie na tyle, zebym nie pamietal > idiotrycznych wyglupow na przerwach, kiedy podnosilismy reke pozdrowieniu siegh > > heil, a druga, dwoma palcami dorabialismy wasik. Ze tez nam nikt nie pstryknal > zdjecia... Ale do glowy nam nie przychodzilo, zeby w jakikolwiek sposob wielbic > > idee faszystowskie. Zawsze to byly zarty, kpina, wyglupy. Ja nie chce na sile > bronic tych panow. Ale opanujcie sie! Czy naprawde uwazacie, ze to jest realne > zagrozenie? Ze w Polsce szczerzy zebiska faszyzm, hitleryzm, czy inne takie??? > Wierzejski jest idiotą! Giertych Roman nieco nawiedzony. Ale mi osobiscie oni > nie szkodza. Zwlaszcza, ze odcinaja sie zdecydowanie od takich zachowan. Wiem, > wiem, powiecie, ze to pod publike. Mnie nie obchodzi, co tam sobie politycy > mysla. Wazne, jakie sygnaly polityczne wysylaja w swiat. A te sa zdecydowane. > I przestancie uzywac tego koszmarnego jezyka nienawisci!!! Nie da sie tego > czytac, nawet z zachowaniem resztek milosci do blizniego. Ty to nazywasz histerią, ale badania wskazują, iż ostatnio nabierają na sile o powstają coraz to nowe organizacje neonazistowskie. Stają się one realnym zagrożeniem, w związku z czym trzeba się wyraźnie sprzeciwić takim akcjom. W przeciwnym razie mozemy mieć tu drugi Petersbirg, w którym to od początku roku na tle rasisowskim zabito kilkunaście osób innej nacji, innego koloru skóry. Czy nadal uważasz, że nie ma problemu? Odpowiedz Link Zgłoś
decisive Re: Giertych o neofaszystowskiej aferze: Niektóre 01.12.06, 22:22 prędzej ty zgnijesz w więzieniu dla ciot idioto! mimo kilku niedorzecznych pomysłów Giertycha i tak będziemy go popierać w końcu to jeden z niewielu Polaków w polskim rządzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.palucki Naziści, w Polsce możecie spać spokojnie.... 01.12.06, 16:20 Strona redwatch przecież działa. Naziści mogą spać spokojnie, jeśli to będzie robić ta sama grupa co redwatch. Od samego początku ściganie stron www było bez sensu, na cenzurze internetu połamały sobie zęby rządy kilku krajów. Lepiej dogadać się z operatorami w Polsce i ograniczyć "dostęp" do strony w kraju. Wystarczy tylko trochę pomyśleć. Skoro pies nie może merdać ogonem to niech ogon merda psem ! Odpowiedz Link Zgłoś
lot93 Giertych o neofaszystowskiej aferze: Niektóre m... 01.12.06, 16:21 Manipulacja, kłamliwa napaść... Biedny Giertych, biedny Wierzejski... Chcieli "dobrze" a wyszło gorzej niż u "Gamoni i Krasnoludków". :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Taka jest rola mediów 01.12.06, 16:21 Skoro głupota zwycięza nad rozsadkiem nalezy ja pokazać, a skoro minister oswiaty uwaza ze nic sie nie stało, to premier powinien sie zachowac odpowiedzialnie i wyprowadzic tego pana, to moze tylko poprawic notowania Odpowiedz Link Zgłoś
silezius.monachijski to przecież Jarek robi Wam Noc Długich Noży 01.12.06, 16:25 zrozum to Romku, im wcześniej tym leppiej. Odpowiedz Link Zgłoś
meylec Gest Sieg Heil?Przecież oni mają zaciśnięte pięści 01.12.06, 18:01 Na zdjęciu w "GW" w artykule "Tak się bawił Wojciech Wierzejski". Przecież to jest klasyczne lewicowe pozdrowienie. Dziennikarskie lewactwo powinno piać z zachwytu zamiast się oburzać.... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Gest Sieg Heil?Przecież oni mają zaciśnięte p 01.12.06, 18:33 meylec napisał: > Na zdjęciu w "GW" w artykule "Tak się bawił Wojciech Wierzejski". Przecież to > jest klasyczne lewicowe pozdrowienie. Dziennikarskie lewactwo powinno piać z > zachwytu zamiast się oburzać.... ******************************************** Widocznie nie trawi wszechkomuchów równie mocno jak wszechfaszystów. Odpowiedz Link Zgłoś
meylec Re: Gest Sieg Heil?Przecież oni mają zaciśnięte p 01.12.06, 19:21 Ależ trawią lubią i hołubią... I jakby lepiej pasmatrili, to zamiast potępić pewnie by pochwalili... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Gest Sieg Heil?Przecież oni mają zaciśnięte p 02.12.06, 07:27 meylec napisał: > Ależ trawią lubią i hołubią... I jakby lepiej pasmatrili, to zamiast potępić > pewnie by pochwalili... ******************************* "Pasmatrili"? Łubianka na linii? Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 Romek jako Roehm? a Wierzejski jak Himmler z tymi 01.12.06, 19:38 okularkami... noc dlugich nozy... calkiem dobre porownanie... haha haha! BO WODZ MOZE BYC TYLKO JEDEN! ......aaaaa...tzn na razie dwoch... a potem sie zobaczy ktory Kain... haah haha! - jak rezonowalo echo z filmu o dwoch takich Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Romek jako Roehm? a Wierzejski jak Himmler z 01.12.06, 19:58 A i drób się w tle gdzieś przewija i tu i tam... Odpowiedz Link Zgłoś
mefisto9009 Giertych funduje sobie noz w plecy. 01.12.06, 16:26 hmm, i teraz min ister n a swoich kolegow doniesienie do prokuratury??to grozi odwetem.Pytanie tylko czy niestety jest konieczne w uzyciu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Giertych funduje sobie noz w plecy. 01.12.06, 16:32 E tam, śledztwo w sprawie WBR załatwi całą wierchuszkę LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Obludne, zaklamane lewicowe media urzadzaja 01.12.06, 16:27 Obludne, zaklamane lewicowe media urzadzaja kolejna huspe zeby zohydzic sily patriotyczne tworzace rzad i budujace IV RP. Ale czego mozna spodziewac sie po KPP-owcach, PZPR-owcach i kalumniarzach, ktorzy od 1989 r. bezczelnie szkaluja ideologie i postawy patriotyczne i narodowe promujac zalgany eurokosmopolityzm i zenujaca ideologei poprawnosci politycznej zakladajace mordowanie dzeici z jednej strony, a z drugiej cackanie sie z mordercami i fundowanie im wieloletnich wczasow na koszt podatnika w wiezienaich spelniajacych, a jakze, eurostandardy. Odpowiedz Link Zgłoś
mefisto9009 Junkier masz cos przeciwko? lewicujacym? 01.12.06, 16:32 umiesz sie wyslawiac? wiesz co to jest wolnosc?wiesz ze nie trzeba biz Zydow i czarnych?wiesz ze twoja glowa ma 100 razy mniej miejsca na mozg niz glowa myszy? shalom Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Cos przeciw lewicujacym? Wszystko !! 01.12.06, 16:36 Kolejnej osobie proponuje lekture: Od pewnego czasu obserwujemy w naszych mediach zasmucającą przemianę. Rośnie łatwość rzucania oskarżeń, ferowania wyroków opartych na coraz wątlejszych podstawach, nadużywania mocnych bądź pompatycznych słów i wyciągania zbyt daleko idących wniosków. Zwykła dziennikarska prowokacja staje się "taśmami prawdy", "końcem IV RP" i omalże rewolucją na miarę Sierpnia. Z tragedii robi się wielodniową medialną szopkę. A z filmiku sprzed dwóch lat, przedstawiającego niezidentyfikowanych osobników o wyglądzie zwykłych kiboli, palących swastykę, wielki wstrząs na scenie politycznej i asumpt do żądań zdelegalizowania współrządzącej partii oraz odwołania wicepremiera. Politycy i komentatorzy opiniotwórczych mediów dostosowują się do obyczajów tabloidów: byle z przytupem, byle na najwyższym zadęciu i bez oglądania się na dowody czy inne szczegóły,bo trzeba przelicytować inne " niusy", zanim jutrzejsza sensacja nie zatrze dzisiejszej. To zły znak, jeśli rozsądny zwykle publicysta, jakim jest Cezary Michalski, w kontekście niczym na razie nieudowodnionych zarzutów wobec Młodzieży Wszechpolskiej snuje w "Dzienniku" rozważania o zagrożeniu dla słabego państwa ze strony nazizmu. Takiego zagrożenia w Polsce, na szczęście, nie ma. W Europie też jest to zagrożenie znacznie mniejsze niż rasizm niezasymilowanych imigrantów czy antysemityzm lewicowy, który do źródeł narodowego socjalizmu - nienawiści do Żyda krwiopijcy, czyli kapitalisty, bankiera i fabrykanta - sięga w modnym entourage'u alterglobalizmu i współczucia dla ofiar "izraelskiego imperializmu". Neonazizm jest zjawiskiem ohydnym, ale warto zauważać, że rozdymanie zagrożenia z jego strony jest od lat ulubionym sposobem lewicy na zniesławianie przeciwników i odwracanie uwagi od własnych grzechów. Ten fakt skłaniać powinien do zachowywania zdrowego rozsądku i nieulegania skłonności do nieuprawnionych kontekstem generalizacji. Rafał A. Ziemkiewicz www.rzeczpospolita.pl/dodatki/druga_strona_061201/druga_strona_a_1.html Odpowiedz Link Zgłoś
mefisto9009 Re: Cos przeciw lewicujacym? Wszystko !! 01.12.06, 16:38 moze mi jeszcze leszka bubla zaproponujesz?chlopie, postaraj sie sam ocenic rzeczywistosc,zanim siegniesz po nastepna lekture Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Cos przeciw lewicujacym? Wszystko !! 01.12.06, 16:39 Moja ocena rzeczywistosci pokrywa sie w 85% w ocena RAZ-a i w 0% z ocena GW i tygodnika NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
mefisto9009 Re: Cos przeciw lewicujacym? Wszystko !! 01.12.06, 16:42 widzisz,sam piszesz ze nie masz wlasnej oceny,ale moze podaj zrodlo,przejze,bo to zawsze jakas lekcja pogladowa,jak cos napisac zeby komus zrobic bloto w glowie... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Cos przeciw lewicujacym? Wszystko !! 01.12.06, 16:45 Czytaj prase patriotyczna-narodowa: Tygodnik "Glos" A. Macierewicza, miesiecznik Fronda, tygodnik Nasza Polska no i oczywiscie tygodnik N a j w y z s z y C z a s (www.nczac.com). W internecie polecam portal Klubu Zachowawczo-Monarchistycznego www.konserwatyzm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dfgfdg Re: Cos przeciw lewicujacym? Wszystko !! 01.12.06, 16:56 junkier napisał: > Czytaj prase patriotyczna-narodowa: Tygodnik "Glos" A. Macierewicza, > miesiecznik Fronda, tygodnik Nasza Polska no i oczywiscie tygodnik N a j w y z > s z y C z a s (www.nczac.com). > > W internecie polecam portal Klubu Zachowawczo-Monarchistycznego > www.konserwatyzm.pl Jednym slowem - oszolomstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
upandup Teraz już wszystko rozumiem!!! 01.12.06, 18:30 Do tej pory myślałem, że po prostu jest zagorzałym pisowcem. Ale spis ulubionych lektur wyjaśnia wszystko. Niestety miałem w ręku kilka numerów Frondy i nawet kilkanaście numerów NC. Bardzo chciałbym mieć dostęp do używek które pobierają autorzy tych wydawnictw, faza na maxa i nie odpuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Teraz już wszystko rozumiem!!! 01.12.06, 18:43 Przeglądałem kiedyś artykuły Frondy. Generalne wrażenie jest takie: "My, młodzi, radykalni, zmienimy świat!". Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Samoobrona to przyszlosc lewicy w Polsce, zapamiet 01.12.06, 17:18 Samoobrona to przyszlosc lewicy w Polsce, zapamietaj to sobie. W Polsce jest jakis tam odsetek ludzi o lewicowych pogladach, ja ich osobiscie rozumiem chociaz niepojete jest dla mnie jak mozna byc sympatykiem lewicy, w kazdym razie taka wlasnie powinna byc w naszym kraju lewica - lekko roszczeniowa ale nie komunistyczna i poprawna politycznie, za to akcentujaca sprawy narodowe i nasza suwerennosc vs. UE oraz niepodatna na lewackie bezecenstwa plynace szerokim strumieniem ze zgnilego zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
orion_kr Re: Samoobrona to przyszlosc lewicy w Polsce, zap 01.12.06, 17:53 junkier napisał: > Samoobrona to przyszlosc lewicy w Polsce, zapamietaj to sobie. > w kazdym razie taka wlasnie powinna byc w naszym kraju lewica ...oraz niepodatna >na lewackie bezecenstwa .... nic dodac nic ujac, junkier puknij sie w glowe, co ty wygadujesz, upuiles sie czy lekarstw zapomniales zazyc???? wg ciebie najlepiej by bhylo gdyby... lewica miala poglady prawicowe :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Samoobrona to przyszlosc lewicy w Polsce, zap 01.12.06, 17:56 Lewica ma jak rozumiem poglady socjalno-roszczeniowe i mozna to zrozumiec. Niz znaczy to jednak ze musi byc antynarodowa, antypatriotyczna, proeuropejska i propolitycznie poprawna - takie extremum rezerwujemy dla lewactwa czyli kolicyjki LiD. Odpowiedz Link Zgłoś
orion_kr Re: Samoobrona to przyszlosc lewicy w Polsce, zap 01.12.06, 18:01 nie ty bedziesz decydowal kto ma miec jakie poglady. koniec dyskusji, bo z toba nie warto rozmawiac, szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel.blog.pl Re: Samoobrona to przyszlosc lewicy w Polsce, zap 01.12.06, 19:36 junkier napisał: > Lewica ma jak rozumiem poglady socjalno-roszczeniowe i mozna to zrozumiec. Niz > znaczy to jednak ze musi byc antynarodowa, antypatriotyczna, proeuropejska i > propolitycznie poprawna - takie extremum rezerwujemy dla lewactwa czyli > kolicyjki LiD. Poglądy socjalno-roszczeniowe to ma PiS. I dlatego przez rozumnych jest nazywana nową bolszewią. Prawicowa ideologia, komunistyczna konsekwencja w ignorowaniu zasad ekonomii. Lewica to ideologia, do której co prawda lepiej pasuje alterglobalizm niż neokoński kapitalizm, ale też nie ma mowy o wzajemnym wykluczaniu. Jeśli osobiste odrzucenie ksenofobii nazywać postawą antypatriotyczną, osobiste odrzucenie zadętego narodowego szowinizmu nazywać postawą antynarodową, to dwa pierwsze twoje zarzuty pod adresem naszej lewicy przyjmuję i potwierdzam, choć z podzielania takiego podejścia z lewicą jestem raczej dumny. Proeuropejskość to nie przejaw lewactwa tylko sprawnego mózgu i dobrego kontaktu z bazą. Tudzież mniejszego sentymentu do narodowego szowinizmu niż koncentracji na pytaniu "jak się nam w Europie żyje i żyć będzie?". A polityczna poprawność to jak w Tao - ziarno prawicowości w ideologii lewicowej, niestety rozrośnięte do rozmiarów wysoce absurdalnych. Samoobrona w ogóle nie jest partią lewicową tylko socjalną, jej ideologia całkowicie wyraża się liczbami. --- milion idiotów nie może się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
traviata1 Re: Samoobrona to przyszlosc lewicy w Polsce, zap 01.12.06, 22:37 jesli wierzysz, ze on cos z tego rozumie, to musisz byc duuuuzej wiary;)...on pewnie mysli, ze lewica bedzie sie sama bronic i ma tutaj absolutna racje- madrosc broni sie sama Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: Samoobrona to przyszlosc lewicy w Polsce, zap 01.12.06, 20:53 junkier napisał: > Lewica ma jak rozumiem poglady socjalno-roszczeniowe i mozna to zrozumiec. Niz > znaczy to jednak ze musi byc antynarodowa, antypatriotyczna, proeuropejska i > propolitycznie poprawna antynarodowa i antypatriotyczna jest mw i cala lpr. np. jak mozna debili i ludzi bez zadnego przygotowania, robic dyrektorami, itp.? to oslabia nasza kadre, wystawia na posmiewisko, itd. TO jest przyklad antypolskiego zachowania. nie mowiac o podwojnej moralnosci lpr... unia jest zla, ale kase od niej wezmiemy zawsze i chetnie... ale czego mozna oczekiwac od kogos, kto slucha takiego wierzejskiego? 'jestem na zdjeciu, ale to nie zdjecie z koncertu'... 'to ja, ale nie ja' ^_^ naziolki... :) junkier, obronco faszystow i naziolow - spadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Samoobrona to przyszlosc lewicy w Polsce, zap 01.12.06, 23:41 junkier napisał: > Lewica ma jak rozumiem poglady socjalno-roszczeniowe i mozna to zrozumiec. Niz > znaczy to jednak ze musi byc antynarodowa, antypatriotyczna, proeuropejska i > propolitycznie poprawna - takie extremum rezerwujemy dla lewactwa czyli > kolicyjki LiD. Widzę, że pragniesz żyć w swoim zamkniętym, ograniczonym świecie i nie chcesz dopuścić do siebie myśli, że świat potrzebuje otwarcia granicy i wzajemnej wspołpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Hahaha, ta "Partia SBków"??? 01.12.06, 18:41 Gazeta Polska pisała o związkach SamooBrony z WSI i rosyjskim wywiadem. Prominentni członkowie SamooBrony mają na koncie wyroki z POSPOLITE przestępstwa. To jest ta "przyszłość"????? Junkier, zajefajny z Ciebie patriota, jeśli taką partię stawiasz jako przyszłość polskiej sceny politycznejn Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Samoobrona to przyszlosc lewicy w Polsce, zap 01.12.06, 20:13 > Samoobrona to przyszlosc lewicy w Polsce, zapamietaj to sobie. junkier kretynie, poczytaj sobie: fakty.interia.pl/prasa/news/tam-dzialal-maksymiuk,823021,16 Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Hehe, dobre! 01.12.06, 20:18 Zawsze wierzyłem w tę partię, ale tym to mnie zaskoczył ;o))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
traviata1 Re: Cos przeciw lewicujacym? Wszystko !! 01.12.06, 19:15 tylko, ze osoby zostaly zidentyfikowane, przyznaly sie nawet; co sugarujesz? za takie cos, lewicowca rozszarpaliby na strzepy, powiesili na latarni...Kwas sie chwial, bo popil u Ruskich-juz nie patriota, a faszystowske nasienie na ministra...niejedno sie jeszcze okaze...a zagrozenie trzeba "rozdymac", jesli jest, zeby nas pozniej nie "wydymali" bombka z obu stron. Pochwalony! Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl ło mamo!! 01.12.06, 20:01 nie, proszę.. "lewicowanie" jest po prostu bardziej ludzkim odruchem :) Obrazkowo: Prawica (egoizm, zatęchły umysł, kompleksy)- bozia stworzyła jednego bez ręki, drugiego bez nerki I ZA TO JEJ CHWAŁA NA WYSOKOŚCI :) Będziemy dbać by przepaść między nami się poszerzała, będziemy uzmysławiać na każdym kroku że są : niedouczeni, idiotyczni, a bozia sama dała nam znak kogo deptać, eliminować ze społeczeństwa (UPR-owiec "W społeczeństwie zawsze będą gorsi i lepsi hehe, i tak powinno być, skądś trzeba ssać kasę, nie?". Ksiądz - nam też to na rękę.Amen) Wyrżniemy pedziów, czarnych, Żydów* bo jesteśmy cenniejszym materiałem genetycznym, o taak (-boziu jesteśmy lepsi? potwierdź! - Nie kaziu, masz małego członka -To nic..:(( i tak Żydzi są gorsi:)) zaraz się na nich powyżywam). *Nie dotyczy UPR :) Lewica (altruizm, szersze horyzonty myślowe i etyczne, empatia)- dajemy bozi psztyczka w nosek. Każdy człowiek jest równy, będziemy dążyć do niwelowania wszelkich różnic, czy to finansowych czy kulturowych. Utopia, ale czy nie piękna? Odpowiedz Link Zgłoś
traviata1 Re: ło mamo!! 01.12.06, 21:13 ano jak to utopia;)...i tak sie wlasnie toczy swiatek Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Cos przeciw lewicujacym? Wszystko !! 01.12.06, 20:50 junkier napisał: > Kolejnej osobie proponuje lekture: junkier, wiele razy ci już powtarzałem : jesteś debilem. Powtórzę i dziś : jesteś debilem. Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 o! JUNKERs sie jakis przypaletal! 01.12.06, 21:04 raus nach WAFFEN SS oder sonderkommando ( wenn bist du kein arier aber z.b. arliel ) haha haha! - jak rezonowalo echo z filmu o dwoch takich Odpowiedz Link Zgłoś
zbud-2 Re: Cos przeciw lewicujacym? Wszystko !! 02.12.06, 10:52 Junkier przepisz te wypociny na papierze toaletowym i ....... Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 Re: Obludne, zaklamane lewicowe media urzadzaja 01.12.06, 16:33 Junkier? Dalej słyszysz te głosy? Może jednak bierz dalej te niebieskie. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider jaszczomp potkarpacki herbu "obiat" 01.12.06, 16:35 junkier - nadaje ci imie jaszczomp Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Znowu cos wkleiłes, czego nie ogarniasz 01.12.06, 16:49 co masz wziąc na plecy to bierz, na umysł nie bierz bi bedzie szwankował, tak mawiał zagłoba do Rocha Kowalskiego, i Tobie to radzę, moze byc nieuleczalne Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Znowu cos wkleiłes, czego nie ogarniasz 01.12.06, 16:50 Znalazles sie na liscie Wildsteina? Odpowiedz Link Zgłoś
mefisto9009 Re: Znowu cos wkleiłes, czego nie ogarniasz 01.12.06, 16:53 No niestety w kazdym narodzie nawet wybranym musi zanlesc sie czarna owca,typu Wildstein oszolom.... Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: Znowu cos wkleiłes, czego nie ogarniasz 01.12.06, 22:39 Nuuuu, Wildsteina komuszki nie lubią, że uuuuhhhh. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 junkier, na tej liście jest Jadwiga Kaczyńska !!! 01.12.06, 16:55 czy to "Ta" Kaczyńska ??? Odpowiedz Link Zgłoś
weather2 Re: Obludne, zaklamane lewicowe media urzadzaja 01.12.06, 17:18 Ideologia endecka nigdy nie miała nic wspólnego z polskim patriotyzmem. Gdybyś poza rzucaniem inwektyw jeszcze umiał myśleć, mógłbyś poczytać co na temat endecji pisał np. Piłsudzki. Gdybyś uważał na lekcjach historii , wiedziałbyś , że ruch endecki sugeruje , że dla Polski najlepszym wyjściem jest ścisły związek z Rosją. Giertychowie tego wątku nie eksponują, ale pisze się o tym w materiałach MW. Nie bez przyczyny Jarosławowi Kaczyńskiemu wyrwały się słowa skierowane do Wrzodaka :"Rosyjski agent".Dzisiaj potrzebuje kilkunastu LPR- owskich głosów, odsunął więc swe poglądy na jakiś czas w cień.Uważaj więc, walcząc z "lewactwem" możesz stać się sojusznikiem Federalnej Służby Bezpieczeństwa Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Obludne, zaklamane lewicowe media urzadzaja 01.12.06, 17:50 Wybacz ale niemiecki agent Pilsudski nie jest dla mnie za specjalnym autorytetem. Kiedy wybuchaly powstania slaskie i trzeba bylo isc z pomoca Polakom, ten w durne awantury na wschodzie sie wdawal gdzie mieszkala ludnosc etnicznie niepolska. To samo powstanie Wielkopolskie – zero pomocy. Twierdzisz ze ND chciala opierac sie o Rosje. Po pierwsze, niebolszewicka!!!!! Po drugie, powiedz dlaczego – bo uwazala tego akurat zaborce za najmniej udolnego i skutecznego w polityce wynaradawianie. Dzis te zarzuty to kompletny anachronizm i smiesznosc. Wreszcie, wolnorynkowa ND nie powinna byc zestawiana z socjalistyczna i interewencjonistyczna sanacja, z tymi bzdurnymi COPami, administrowaniem czynszow i patologiczna biurokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Zabór rosyjski najmniej szkodliwy??? 01.12.06, 18:48 To zabór rosyjski i jego dawne ziemie odznaczał się największym analfabetyzmem oraz zaofaniem infrastrukury. Dwa wielkie powstania wybuchły właśnie w zaborze rosyjskim i były skierowane właśnie przeciw niemu. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: Zabór rosyjski najmniej szkodliwy??? 02.12.06, 16:13 największym analfabetyzmem odznaczał się zabór austryjacki ( galicja) najmniej szkodliwy to może nie był ale był lepszy od zaboru pruskiego choć w obydwó przypadkach germanizowano i rusyfikowano polaków i wypędzano ich z ich ojczystych ziem Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Obludne, zaklamane lewicowe media urzadzaja 01.12.06, 20:07 > Wybacz ale niemiecki agent Pilsudski nie jest dla mnie za specjalnym > autorytetem. junkier, a masz oprocz kaczora jakis autorytet? Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: Obludne, zaklamane lewicowe media urzadzaja 01.12.06, 22:30 Juniker nie masz racji, to że Dmowski i Piłsudski szczerze sie nienawidzili, nie wynika nic szczególnego. Ich sporów nie można przeciągać na czas współczesny. Ich drogi tak czy siak przegrały, chociaż każdy z nich na swój sposób, był twórcą nowoczesnego narodu polskiego i co za tym idzie państwa polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.i Re: Obludne, zaklamane lewicowe media urzadzaja 01.12.06, 17:52 kolejny faszysta się odezwał Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: Obludne, zaklamane lewicowe media urzadzaja 01.12.06, 17:54 Junkier, kolaborujesz z postkomuną i naziolami. W dodatku ujawnia to wszystko Dziennik, propisowska gazeta... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Obludne, zaklamane lewicowe media urzadzaja 01.12.06, 18:01 Nie opowiadaj i nie powtarzaj sloganow. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny.psychiatra junkier miales kiedys seks, wiesz co to jest?? 01.12.06, 20:10 Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: junkier miales kiedys seks, wiesz co to jest? 01.12.06, 22:38 ty dyżurny małeś chyba tylko seks w ubikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 [...] 01.12.06, 18:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
k_tuziemski Pokój z tobą, Junkier... 01.12.06, 18:53 ... i niech Bozia wybaczy Ci towoją głupotę i zacietrzewienie. Jak ktoś jest zasmarkanym faszystą to takim pozostanie bez względu na konatacje polityczne. A tak z ciekawości, co ma wspólnego patriotyzm z faszyzmem ??? Aha powinieneś pisać hucpa a nie "huspa" obrońco uciśnionych ... ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
traviata1 Re: Obludne, zaklamane lewicowe media urzadzaja 01.12.06, 19:10 ano mozna sie spodziewac po takich, jak Ty, ze robia dokladnie to samo w druga strone; balabym sie Ciebie spotkac w ciemnym zaulku... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l na twoje rzekomo partiotyczne siły jest środek: 01.12.06, 19:56 trybunał międzynarodowy i stryczek jak nie wiesz co to nazizm i neonazizm to polecam wycieczkę do któregoś obozu śmierci byłbym zapomniał: nazistów sie załatwia także po cichu, wychodzi taniej Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Obludne, zaklamane lewicowe media urzadzaja 01.12.06, 23:29 junkier napisał: > Obludne, zaklamane lewicowe media urzadzaja kolejna huspe zeby zohydzic sily > patriotyczne tworzace rzad i budujace IV RP. > > Ale czego mozna spodziewac sie po KPP-owcach, PZPR-owcach i kalumniarzach, > ktorzy od 1989 r. bezczelnie szkaluja ideologie i postawy patriotyczne i > narodowe promujac zalgany eurokosmopolityzm i zenujaca ideologei poprawnosci > politycznej zakladajace mordowanie dzeici z jednej strony, a z drugiej cackanie > > sie z mordercami i fundowanie im wieloletnich wczasow na koszt podatnika w > wiezienaich spelniajacych, a jakze, eurostandardy. Dawno nie mieliśmy tu żadnego nazisty i wszechpolaka z krwi, i kości. Jakoś nie zauwazyłam , żeby lewica naigrywała się z polskiej tradycji i historii. Ona po prostu dostrzegła, że świat powinien się zjednoczyć w budowaniu gospodarki i walce z problemami ówczesnego swiata. Swoja ddrogą nie wiedzialam, że gesty nazistowskie są elementem naszego patriotyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy Re: Obludne, zaklamane lewicowe media urzadzaja 01.12.06, 23:32 Junkiera zdrowo dotknelo. Chlopak po prostu oszalal. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin "... do której należałem 10 lat temu.." 01.12.06, 16:27 pan Giertych zapomina, ze nie chodzi tutaj o poejedynczy przypadek z pojedyncza osoba. Tych zdjec i hostorii bylo bardzo wiele, z roznymi osobami ale zawsze zwiazanymi z MW. Odpowiedz Link Zgłoś
ami43 Giertych o neofaszystowskiej aferze: Niektóre m.. 01.12.06, 16:27 POZWOLMY PANU GIERTYCHOWI I JEGO KLAKIEROM/IMCP.WIERZEJEWSKIM I SPOLCE BO/DALEJ NA TAKIE ZABAWY MANIFESTACJE ,STAWIANIE POMNIKOW-A ZOBACZYCCIE GDZIE WYLADUJA NASZE DZIECI I CO JE CZEKA...TAK CHORYCH NALEZY I Z O L O W A C!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Giertych o neofaszystowskiej aferze: Niektóre 01.12.06, 16:32 oszaleli to chyba ci co głosowali na tego cioola. Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Czy ktos ogladal wczoraj w ,,Co z ta Polska?" ... 01.12.06, 16:33 wywiad z zona Rokity? Na mnie babsko zrobilo straszne wrazenie. Przy niej Begger to intelektualistka z Oxfordu. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_dolot Weszpolacy to banda tchórzy... 01.12.06, 16:35 czy ktos widział kiedys weszpolaków pojedynczo...??? nie...oni zawsze szwendaja sie w kupie...T C H Ó R Z E Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: Weszpolacy to banda tchórzy... 02.12.06, 15:53 Ja widziałem wszechpolaków pojedynczo Odpowiedz Link Zgłoś
stanley505 Giertych o neofaszystowskiej aferze: Niektóre m.. 01.12.06, 16:41 panie Giertych nie od dziś wiadomo ze kłamiecie jak znut ? więc przyszedł czas żeby przyznać się co naprawde robi Młodziesz w szechpolska i co ma wspulnego z Panem ? Odpowiedz Link Zgłoś
mefisto9009 IM sie niesety udaje,popatrzcie na junkra 01.12.06, 16:49 osiolek biedny sam podaje tytuly zionacych nienawiscia szmatlawcow, ktore udowadniaja tylko ze ktos je kupuje niestety(ale mam nadzieje ze ich sprzedaz nie ma zadnego przelozenia na poparcie dla pisu,)chodzi mi tylko o rzad wielkosci kretynow w RP Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Leper,Kaczyński,Giertych...potrój ne zło dla RP !!! 01.12.06, 16:50 Kryminalista i SB-ek,Kłamca z lojalką i Faszysta z tatusem, ktory popierał Jaruzelskiego.... śmietanka nazi--bolszewicka.... Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Media oszalały? 01.12.06, 16:53 A Hitler też oszalał Panie Giertych, jak tworzył swoje faszystowskie hordy. Większość niemieckiego narodu uległa jego indoktrynacji prowadzonej w stylu M.W. Dość faszystowskich wybryków na polskiej umęczonej ziemi! Precz z M.W. Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: Media oszalały? 01.12.06, 22:49 Do szkoły, bałwanie, naucz się wpierw czym był faszyzm i nazizm w niemieckim wydaniu, a potem dopiero zabieraj głos. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 kto się boi wszechpolaków? 01.12.06, 22:52 ...Polacy się nie boją, więc kto? Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: kto się boi wszechpolaków? 01.12.06, 22:58 Czemu nie zapytasz, kto się boi Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Wchodzimy do bram lewicowego euro-raju: 01.12.06, 16:55 Wchodzimy do bram lewicowego euro-raju: fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/boze-narodzenie-zakazane-w-szkole-publicznej,823237,2943 Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 [...] 01.12.06, 16:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mefisto9009 Wchodzimy do bram lewicowego euro-raju SLusznie 01.12.06, 17:00 a ty nie rozumiesz rezolutna mlpko,ze nie mozna komus kazac swietowac publicznie?szczegolnie gdy swieta maja charakter religijny?ciemnotko ty mala... Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: Wchodzimy do bram lewicowego euro-raju SLusz 01.12.06, 23:01 mefisto9009 napisał: > a ty nie rozumiesz rezolutna mlpko,ze nie mozna komus kazac swietowac > publicznie?szczegolnie gdy swieta maja charakter religijny?ciemnotko ty mala... Od razu poznałem, że ty od małpy pochodzisz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Faszystowski półgłówek 01.12.06, 17:05 "Próbą manipulacji" Giertych nazwał natomiast opublikowane przez piątkową "Gazetę Wyborczą" zdjęcia wiceprezesa Ligi Wojciecha Wierzejskiego z 2002 r. w towarzystwie "wszechpolaków i skinheadów". Jak dodał, "nie ma nic poza zdjęciem". "Tych zdjęć robimy setki w ciągu roku" ****************************************** Ręce i nogi opadają jak się słucha takiego debila. To macie setki zdjęć z imprez faszystowskich weszpolaków z posłami LPR? Odpowiedz Link Zgłoś
kinskyart Nie panie Giertych, to nie media, to pan 01.12.06, 17:09 i niech pan nie liczy, że Polacy są na tyle głupi, żeby Pana tolerować. To tylko kwestia czasu - znajdziesz się Pan na marginesie wśród innych wynaturzeń życia społecznego młodej demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Giertych o neofaszystowskiej aferze: Niektóre m... 01.12.06, 17:25 Romek, nie jesteś moim idolem i nie będziesz, ale w tej sprawie masz racje. Gazetka po prostu oszalała. Samo użycie słowa "naród" jest już traktowane niemalże jak zbrodnie hitlerowskie. Kazdy kto mówi o zdrowej normalnej rodzinie jest oskrażany o chęć wsadzania homoseksualistów do obozów. A zwykła krytyka państwa Izrael to jak niemal nawoływanie do holocaustu. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Giertych o neofaszystowskiej aferze: Niektóre 01.12.06, 17:27 Niezmanipulowane, zdroworozsadkowe pogladu. Jaka to rzadkosc (tutaj). Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: Powtarzacie się kolego Junkier 01.12.06, 22:51 sedes, a tobie tak od postu leci? Chciałeś coś sensownego powiedzieć? ale nie wyszło? posiedź trochę dłużej na sedesie, musi wyjść! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.i Re: Giertych o neofaszystowskiej aferze: Niektóre 01.12.06, 17:47 nie chrzań człowieku przecież to faszysta i tyle na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
ihateschool Re: kto mieczem wojuje... 01.12.06, 17:40 So let it be written So let it be done I'm sent here by the Chosen one So let it be written So let it be done To kill the first born Giertych son I'm creeping death Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Czy temu typowi ktoś jeszcze ufa? 01.12.06, 17:47 Samo założenie tej bojówki LejPoRyju było wymowne. Miniater edukacji. To obraza dla tego resortu. To jakby kaczorek miał rozpięty rozporek. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.i Re: Czy temu typowi ktoś jeszcze ufa? 01.12.06, 17:48 ufają mu inni faszyści Odpowiedz Link Zgłoś
vilomort zdelegalizowac SLD! 01.12.06, 17:48 "Według szefa SLD, MW "stała się symbolem zła i nietolerancji". Olejniczak przypomniał, że liderzy Sojuszu zapowiedzieli złożenie do sądu wniosku w sprawie delegalizacji MW. "Zły symbol powinien przestać funkcjonować" - podkreślił." Niech pan Olejniczak bedzie konsekwentny! Partia SLD w poprzedniej 'edycji' naszego reality show, zwanego Sejmem, byla kojarzona z siedliskiem korupcji i niejasnych interesow. Paru jej czlonkow zostalo skazanych prawomocnymi wyrokami, wobec paru toczą sie postępowania karne. Z tego co mowi pan Olejniczak nalezaloby ZDELEGALIZOWAC SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.i Re: zdelegalizowac SLD! 01.12.06, 17:50 nie porównuj korupcji z faszyzmem Odpowiedz Link Zgłoś
vilomort Re: zdelegalizowac SLD! 01.12.06, 18:03 jerzy.i napisał: > nie porównuj korupcji z faszyzmem Nie nazywaj faszystami zakompleksionych, lysych grubaskow, ktorzy pokrzyczą, pokrzyczą a potem idą do domku. A Baronowie z SLD (albo z SLD zwiazani)to grupa niebezpiecznych przestepcow, niektorzy z nich wspolpracowali z gangsterami. Powiedz w takim razie, ktore ugrupowanie powinno sie zdelegalizowac? Zanim ktos podpisze sie pod wnioskiem o delegalizacje LPR, powinien odpowiedziec na pytanie, czy ktorys z jej obecnych czlonkow, albo kierownictwo tej partii, szerzy tresci faszystowskie? Albo bierze udzial w imprezach faszystowskich? Jesli sa na to dowody - TO DELEGALIZOWAC! Jesli nie, cicho siedziec. Tak dla porzadku: glosowalem na Platforme Obywatelska i uwazam LPR za partie skrajnie populistyczna, wrecz szkodliwa dla Polski, wiec prosze mnie nie traktowac jako poplecznika Giertycha! Wkurza mnie natomiast swiete oburzenie towarzyszy z SLD, ktorzy pokazali nie raz swoj 'patriotyzm', 'uczciwosc' i 'sprawiedliwosc'. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Jednych i drugich można zdelegalizować. 01.12.06, 17:57 Jednych za przeszłość drugich za teraźniejszość. Odpowiedz Link Zgłoś
slayer33 ja jestem za legalizacją 01.12.06, 18:11 w innym stanie świadomości nawet ten człowieczek nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Michnik Wam komunizmu nie wybaczy!!! 01.12.06, 18:17 Boli go , że jesteście patriotami polskimi i nie lubicie komunistów. To boli michnikowszczyznę. Widać, że "wala po jajach" (słownictwo MIchnika) wszystko co im sie nie podoba, czyli nie słuzy interesopm międzynarodowego towarzystwa wzajemniej adoracji. GW weszła do gry i próbuje wywijać jak za czasów Unii Wolności - najbardziej teatralnej partii polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tles01 [...] 01.12.06, 18:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 I słusznie! 01.12.06, 18:54 Przedstawiciele tzw. ruchu narodowego okazywali się lojalnymi członkami systemu komunistycznego - tego, z którym walka kosztowała Michnika parę lat spędzonych w więzieniach. Odpowiedz Link Zgłoś