marcus_crassus 01.12.06, 20:24 za niektore dania mozna sie pewnie dac zabic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
troll7777 ale w rewanzu niech serwuja rad! 01.12.06, 20:31 .. w rewanzu KRAJOWI RAD.. haha haha! Odpowiedz Link Zgłoś
roger45 Mało kto rozumie,to Prawdziwe Zagrozenie 02.12.06, 09:36 Wydarzenie w Londynie jest pierwszym przykladem, ze Londyn, NY czy inne mozna zalatwic w prosty sposob. I pekl mit o jakiejs ochronie radiologicznej miast zachodu. Takie miasto moze stac sie pustynia na dziesiatki lat. Mieszkania, haha, stanieja. Gieldy padną. Kupowac dzialki daleko od miast ! Odpowiedz Link Zgłoś
mw1969 ale w rewanzu niech serwuja rad! - Hehehe 02.12.06, 10:47 ale dobre! Wreszcie trafił się ktoś, kogo bawi ambitna "gra półsłowek"! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
przem23 Re: Polska restauracja "Polon" przeżywa oblężenie 01.12.06, 20:32 to jest po prostu chore..facet umierał w męczarniach na oczach całego świata, a tu biznesy potem się rozkręcają..niedobrze mi..ludzie to jednak bezmyślne bydło... Odpowiedz Link Zgłoś
modelorz Re: Polska restauracja "Polon" przeżywa oblężenie 01.12.06, 20:41 No... A Turnau właśnie teraz wydał płytę z utworami Grechuty w nowych aranżacjach. Hołd, czy biznes? Miałem faceta za porządnego, a tu, okazuje się, nie do końca... Odpowiedz Link Zgłoś
trotylda Re: Polska restauracja "Polon" przeżywa oblężenie 01.12.06, 20:54 Turnau twierdzi, że pracował nad tym materiałem od roku lub dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy.pawian.z.kaszub [...] 01.12.06, 20:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Później wychodzi na to, że to my jesteśmy najgorsi 01.12.06, 20:44 Jeszcze nas wmanewrują w ostatnie otrucia. Odpowiedz Link Zgłoś
polon210 Anglik ocenia cię po tym jaki masz zegarek, jak 01.12.06, 20:45 się ubierasz , jakim samochodem jeździsz, z kim się przyjaźnisz , gdzie i co jadasz...Zobaczyli w tv i dalej ,,kuszać,, polon210 w sushibarach. Odpowiedz Link Zgłoś
prezzzes Tu i tam 02.12.06, 00:19 No proszę, a zespół Anthrax miał swego czasu spore problemy w Stanach. Odpowiedz Link Zgłoś
a.wojtysiak Re: Polska restauracja "Polon" przeżywa oblężenie 01.12.06, 21:26 w ramach mody na polon proponuje eksportowac POLONezy. Beda szly jak cieple buleczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
lestek35 Polska restauracja "Polon" przeżywa oblężenie 01.12.06, 21:31 Taaa, a gwożdziem programu jest pewnie pełnopłatny pobyt w tym samym szpitalu i na koniec ten sam wózek z trumną, ten sam piec w krematorium oraz miejsce w alejce tuż obok.... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 ludzie to bydło... gonią za byle sensacją 01.12.06, 21:55 żałosne... to troche jak z tymi durnymi kremówkami w Wadowicach Odpowiedz Link Zgłoś
polish_kishka Kelnerki też tam mają wysypkę na twarzy? 01.12.06, 23:25 Zobaczyli zdjęcie biednego polskiego dziewczęcia, które się od szpiegowskich klientów zaraziło i to wystarczyło za reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
polon210 Ona chyba dojadła te opryskane desery. 02.12.06, 00:15 A w ogóle to podobno zniknęła bez śladu. Odpowiedz Link Zgłoś
infoth I na nogach 02.12.06, 05:21 a szef jest rubaszny i serwuje polszczyznę-ale mają kino anglicy Odpowiedz Link Zgłoś
rudy.pawian.z.kaszub Panie cenzorze !! 02.12.06, 08:07 Czy stwierdzenie faktu, że polskie kelnerki w Londynie robią klientom laskę za pieniądze wymaga CENZURY ?? Myślę, że kto jak kto ale redaktorzy GW nie są zakompleksionymi, zacofanymi moherowymi kołtunami. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy.pawian.z.kaszub Re: Panie cenzorze !! 02.12.06, 08:10 Mówię, bo byłem w Londynie i wiem to. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_kaska Polska restauracja "Polon" przeżywa oblężenie 02.12.06, 10:35 jak widać brytyjczykom zasmakowały pierwiastki Skłodoswkiej:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
cynozura Szukają emocji?Chcą się podtruć?To lepiej niech... 02.12.06, 12:26 skorzystają z naszej tzw.służby zdrowia.A to gronkowca złocistego w szpitalu złapią,a to WZW,a może i AIDS,albo Corhydronik się zdarzy...na pogotowiu Pavulon też być może...No,żyć nie umierać! Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Polska restauracja "Polon" przeżywa oblężenie 02.12.06, 13:25 Hieny i trupożercy :( Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius43 Polska restauracja "Polon" przeżywa oblężenie 02.12.06, 15:36 Polka była w tym czasie w rewirze,gdzie był Litwinienko z gościem i nareszcie tow.Putin ma preteks,by zakręcic nam kurek z gazem.Nasza kelnerka w FSB? No,no ... Odpowiedz Link Zgłoś