paulos25 Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 06:33 To teraz Kobietki posypią oskarżenia na swoich szefów ,że była "praca za seks" Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Kącki i GW totalna kompromitacja 04.12.06, 06:36 Po lekturze mozna stwierdzić jedno ten tekst to pamiętniki prostytutki. Taka gorsza wersja anastazji P. Tylko ciekawe co z tych opowieści dziwnej treści jest prawdą. rafvonthorn napisał: > A są jakieś dowody, zeznania choć kilku osób? Zresztą nieważne, w > cywilizowanym kraju rząd by upadł, a u nas? Odpowiedz Link Zgłoś
magz_pl Re: Kącki i GW totalna kompromitacja 04.12.06, 07:36 premier.z.krakowa napisał: > Po lekturze mozna stwierdzić jedno ten tekst to pamiętniki prostytutki. > > Taka gorsza wersja anastazji P. > > Tylko ciekawe co z tych opowieści dziwnej treści jest prawdą. Jakiś bezrobotny WSIowiec im to podrzucił tak jak Kublikowi ileś tam artykułów o Gudzowatym Anastazja P była też przecież prowokacją agentury Odpowiedz Link Zgłoś
paul07 Lepper kryminalista musi odejsc! 04.12.06, 07:08 Nie chce aby wicepremierem mojego kraju byl zwykly kryminalista! Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Ale Kaczyńskiemu obecność kryminalisty w rządzie 04.12.06, 07:23 NIE przeszkadza.Kręgosłup etyczno-moralny pana Kaczyńskiego Jarosława jest tak wyjątkowo giętki, że toleruje obecnośc wokół siebie i w rządzie pospolitego bandziora i kryminalistę oraz miłośnika ideologii faszyzmu,cokolwiek by to znaczyło.Ideologia faszyzmu znaczy się..A przysłowia mówią: " Z kim przestajesz taki się stajesz" , mówią też " pokaż mi swoich przyjaciół/kolegów, a powiem ci kim jesteś".. Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 07:24 Oni są do tego zdolni. Oszustwo, naciąganie (na członka) to ich normalne stany... Odpowiedz Link Zgłoś
szymiasty Michnik dawał Rywinowi 04.12.06, 07:26 Ja natomiast słyszałem, ze to Michnik dawał Rywinowi, a gdy ten już miał dosyc usług seksualnych naczelnego GW i chcial sie z nim roztac - ten oskarżył go o próbę przekupstwa. To cała sprawa - pewnie tak samo autentyczna jak wszystkie nowości GW. Co za szmata z tej "Wybiórczej". Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Praca za d..standart w RP,nie tylko w ... 04.12.06, 07:27 wielkiej polityce.W wielu korporacjach można dostać pracę ale...za świadczenie usług seksualnych (w godzinach pracy i po godzinach)szefowi.Dwukrotnie zostałam ,,wybrana''do pracy za kwoty ponad 6000zł netto+gadżety w zachodnich firmach ale...trzeba było dać d..Nie dałam,spokojnie pracuję za 2200zł brutto i kończę studia.Nie mogę podać tamtych zboków do sądu bo nie mam nagrań.Nie ma szans ,jeden z nich często bywa w TVP. A swoją drogą, pójść do łózka z Lepperem lub Łyżwińskim można tylko w skrajnej determinacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Prawdziwi liberałowie w Samoobronie! 04.12.06, 07:37 Toż to normalka i powód do dumy dla liberałów - seks w pracy. Wolni od przesądów niezalezni, niezacofani. Odpowiedz Link Zgłoś
paulos25 Re: Praca za d..standart w RP,nie tylko w ... 04.12.06, 07:47 ja natomiast daje szefowej ,zarabiam 5000zł netto .I nie będe jej podawał do sądu ,choć mam nagrania wideo,bo co by to dało?Ona tak wybrała i jest jej dobrze i mi również. dziwi mnie twoje unoszenie sie ,a w domu pewnie masz pijaka co rano cuchnie siarą Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Ja tylko stwierdzam fakt 04.12.06, 08:07 Obserwacja sekretarek i ich szefów prowadzi do takich spostrzezeń. One dają bo szef im imponuje i chcą złapać faceta a on bierze bo one dają z chęcią. Cywilizowany nowoczesny świat sie szczyci takim podejściem do seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Praca za d..standart w RP,nie tylko w ... 04.12.06, 08:15 paulos25 napisał: > ja natomiast daje szefowej ,zarabiam 5000zł netto .I nie będe jej podawał do > sądu ,choć mam nagrania wideo,bo co by to dało?Ona tak wybrała i jest jej > dobrze i mi również. > dziwi mnie twoje unoszenie sie ,a w domu pewnie masz pijaka co rano cuchnie > siarą Ciesze sie ze jesteś takim liberałem, kiedys nazwaliby ciebie meska dziw... a teraz ty jesteś nowoczesny liberał. Odpowiedz Link Zgłoś
asteroida2 Re: Praca za d..standart w RP,nie tylko w ... 04.12.06, 08:31 No ale 5000$ za sponsoring to trochę duża cena. Pytanie brzmi: czy ten kolega pracuje w firmie prywatnej (wtedy szefowa jest frajerką że tak dużo płaci), czy w firmie publicznej (wtedy jest defraudatorką i powinna trafić do kryminału). Odpowiedz Link Zgłoś
futomaki.pl Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 07:38 No proszę - człowiek rano wstaje, a tu od razu takie niespodzianki :) Odpowiedz Link Zgłoś
embid Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 07:41 BZDURA Zastanowcie sie czy oni naprawde woleli by wykorzystywac "pierwsze lepsze" pracownice i placac im tak duzo (cala pensje)? Czy oplacalo by sie im takie ryzyko? Czy sadzicie ze oni sa az tak glupi? Jezeli oni chcieliby to odwiedzali by agencje towarzyskie. Wyszlo by dla nich taniej i bez ryzyka. Sadze ze cala ta sprawa to plotka. A moze jakis "chłyt marketingogy" Samoobrony... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus81 Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 07:43 Ciekawe czy lepper się teraz będzie śmiać. Ta kobieta musiała być rzeczywiście zdesperowana. Ciekawe co na to Jarek. Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 07:45 Mam pytanie???? Jak się nazywają kobiety świadczące usługi seksualne w zamian za korzyści materialne - wydaje mi się, że k....wy! To dlaczego nazywają się posłankami chyba, że biorą nazwę od posłania, ścielenia się u stóp swego wodza. Teraz im się przypomniało znaczenie słowa honor i moralność? Podejrzewam, że gdyby je nie zwolniono to nadal byłyby .... i nie sprawiałoby im to przykrości. Sprawa druga, dlaczego tak ochoczo wierzymy tym kobietonom??? Gdzie dowody??? Na codzień mamy mnóstwo przykładów jak ludzie potrafią się zeszmacić dla kasy i przodują w tym kobietony. Mam nadzieję, że gazeta ma niezbite dowody a nie tylko oświadczenia tych kobiet lekkich obyczajów??? Odpowiedz Link Zgłoś
tomczyk6 JOLUz D.Ty najwięcej leżałaś pod i na Przewodniczą 04.12.06, 07:49 Towarzyszko Jolu.Powiedzcie narodowi , czy to nie największa rozkosz jaka was spotkała, najpiękniejsze doznanie jakim był nawet krótki sex z Przewodniczącym. Wytłumaczcie narodowi, że już w dawnej Japonii każdy nindżja musiał mieć stały kontakt seksualny z kobietami, a jak nie było kobiet to z innymi zwierzętami, wszystko po to aby się wzmocnić.A widzimy ile sił traci nasz Przewodniczący jeżdżać po kraju i obiecując. Powiedzcie to , bo nasz Przewodniczący może się podłamać jak mu wszystkie kozy zdechną, a działaczki wstąpią na platformę.Ciężkie czasy nadchodzą dla dup Łyżwińskiego, Łącznego, Hojarskiej czy Begerowej.Przewodniczący musi se ulżyć. Z partyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: JOLUz D.Ty najwięcej leżałaś pod i na Przewod 04.12.06, 07:52 co znaczy krótki sex z Przewodniczącym ? 10 czy 20 sekund ? Odpowiedz Link Zgłoś
cekanowo Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 07:50 tzn,ze te panienki to zwykle dziwki skoro przystaja na takie propozycje w zamian za korzysci materialne.Ja tak to rozumiem.: )))milego dnia wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Molestowanych kobiet ? GW raczy żartować 04.12.06, 07:52 Zgadzam się że jeśli to prawda jest to kargodna praktyka i łamanie prawa... Ale Aneta K. nie była molestowana. Niech GW nie bradzi. Już przychodząc do pracy wiedziała jakie są tam warunki od koleżanki. Jak miała posadkę to siedziała cicho i jej nic nie przeszkadzało. Teraz nagle zrobiła się "moralna" jak przegrała w wyborach. Aneta K. jest nie lepsza od Leppera. Trudno więc powiedzieć komu tu wierzyć. Na pewno wniosek jest jeden SO to żałosna partia i szkoda że Kaczyński musi z nimi współpracować. Ale w tej chwili nie ma innego wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Molestowanych kobiet ? GW raczy żartować 04.12.06, 11:20 > Kaczyński musi z nimi współpracować. Ale w tej chwili nie ma innego wyjścia. Mylisz sie. Kaczynski nic nie musi. Kaczynski po prostu CHCE z nimi wspolpracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
glock9 Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 07:57 Skoro taka jest ścieżka kariery w samoobronie to ciekawe czy i komu dawały d* słynne działaczki samoobrony? Odpowiedz Link Zgłoś
sawicka43 Re: Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 07:57 Jest przyslowie"Jak suka nie da to pies nie wezmie"dla mnie nie ma afery nie zostaly zgwalcone same daly.To nie pierwsza praca zalatwiana za pupke.Jakies niedorobione ze nie umialy sobie same pracy znalesc tylko w ten sposob,jeszcze sie chwala. Odpowiedz Link Zgłoś
toworzyszszmaciak Ha, ha, ha, partia kryminalistów i sprzedajnych 04.12.06, 07:58 panienek gwarantem odnowy moralnej IV RP. Wybornie! Swoją drogą to wiele panienek robi karierę swoimi 4 literami i nie tylko w partiach. Nie jest to wielka sensacja. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa dokładnie! Ciekawe co w temacie powie nam Pochanke 04.12.06, 08:03 wszak sypia ze swoim szefem. Ciekawe ile ludzimedió robi identycznie karierę. toworzyszszmaciak napisała: > panienek gwarantem odnowy moralnej IV RP. Wybornie! > Swoją drogą to wiele panienek robi karierę swoimi 4 literami i nie tylko w > partiach. Nie jest to wielka sensacja. Odpowiedz Link Zgłoś
urszula89 Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 08:01 Czego oczekiwać od ludzi, którzy przyszli nie wiedziec skad, wykształcenie mają dziwne. W czasie wojny na tajnych kompletach nauczano więcej i rzetelniej a teraz w rok mozna zrobic maturę. Niedługo wszyscy, którzy chcą żyć i wychowywać dzieci w normalnych warunkach wyjadą a nam pozostanie tylko taki ,,kwiat,,. Smutny i dziwny ten kraj, jak zwykle nikomu włos z głowy nie spadnie na wielkim szumie się zakończy. Poseł Łyżwiński z źżona wyłudzili z budżetu takie wielkie kwoty na zwrot kosztów dojazdów ( a nie mieli podobno samochodu ) i co ? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Dlatego uwazam... 04.12.06, 08:01 ze media powinny ponosic odpowiedzialnosc za to co pisza.To naprawde nie sa zarty.Media nie beda swieta krowa w panstwie powinny wiec ponosic odpowiedzialnosc lacznie z wysokimi karami finansowymi do likwidacji wlacznie.Wykorzystuje sie nieudolnosc prawa w tej dziedzinie do tego stopnia ze pisza wszystko.Moze rzeczywiscie firmy zaczna produkowac zamiast lekow arszenik. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Aneta i Lepper są siebie warci 04.12.06, 08:01 Trudno powiedzieć komu wierzyć. Oboje są siebie warci... Panienka ktora od początku wie od koleżanki, że ma to być "praca za seks", godzi się na to, 4 lata ma ciepłą posadkę, a potem nagle jak przegrywa i nie ma już posadki rusza ją sumienie ??? Żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 08:04 No to Jarek ma koalicjantów z głowy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Liberałowie wolni od katolskich przesądów 04.12.06, 08:09 Powinni uznać Samoobrone za godnych siebie partnerów. Seks ze wszystkimi jedną z najważniejszych zalet liberalizmu, i powód do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa "Nowy Dzień" jednak nie umarł. Zmienił tylko nazwę 04.12.06, 08:13 na "Gazeta wyborcza". Tekst jak w "Nie" I to oburzenie. Ta troska o prostytutkę. Tylko dlaczego GW nie widzi tabunó takich panienek w mediach. Weźmy pierwszą lepszą np. Pochanke. kika113 napisała: > Powinni uznać Samoobrone za godnych siebie partnerów. Seks ze wszystkimi jedną > z najważniejszych zalet liberalizmu, i powód do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: "Nowy Dzień" jednak nie umarł. Zmienił tylko 04.12.06, 11:23 > Weźmy pierwszą lepszą np. Pochanke. Widze, ze kolege ruszyla ta Pochanke... Oj, jeszcze jak. Co jest, dala ci kosza? I to takiego, ze nie mozesz sie pozbierac i piszesz nie na temat? Po prostu widac, jaka SO jest naaprawde. Jaki naprawde jest tow. Lepper, ktory kandydowal na prezydenta. Otworz oczy i przestan sie onanizowac przed zdjeciem Pochanke. Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Jarucka, Wiącek a teraz Aneta K. :-(. 04.12.06, 08:11 Tak długo jak nasze służby kontrwywiadu? (Czytaj Miodowicz, Brochwicz, Macierewicz) i im podoboni będą wykorzystywać takie panie to nigdy my Obywatele nie będziemy gospodarzami naszego kraju :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Tak jest na całym świecie... pamiętasz Clintona 04.12.06, 08:18 Pamiętasz Clintona ???? Ile kobiet się znalazło poza Moniką Lewinsky (tu były dowody) które jakoby molestował.... Ile kasy wydał prokurator Starr aby śledzić seksualne wyczyny Clintona - kasę dostał na zbadanie afer z nieruchomościami w jakie podobno był zamieszany Clinton, ale to nie było medialne wiec prokurator Starr wydał ogroną kasę żeby sledzić czy Clinton nie zdradza żony.... A ta panienka od Leppera - nikt jej do niczego nie zmuszał... Jeśli to prawda to oboje są żałośni, ale nie zmieni to mojego postrzegania Leppera bo i tak uważałem go za żałosnego... Tak samo wizerunek Leppera w Polsce - myślę że wiele na tej aferze nie straci bo i tak wizerunek ma kiepski, a wśrod swojego elektoratu to i tak nie straci, powie że to prowokacja... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz uzależnianie pracy od doopy jest karalne... 04.12.06, 08:35 ale rozumiem, że w Twojej opinii jak Lepper jej w pysk nie dał czy nie skopał zanim zerżnął to przestępstwa nie ma... Wiesz co Palestrina? Ty zwyczajnie głoopia jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: uzależnianie pracy od doopy jest karalne... 04.12.06, 08:40 Najpierw ta "moralna paniusia" (Hahaha!!!!) musi udowodnić że coś takiego miało miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 palestrina2005...czołowy palant UE ! 04.12.06, 08:40 zboczony myśliciel... Odpowiedz Link Zgłoś
branven Praca za seks w Samoobronie 04.12.06, 08:13 Samoobrona to niewątpliwie banda tryglodytów. Bez komentarza. Nie zaskoczy juz nic. A bohaterkom artykułu serdecznie gratuluje roztropności i szacunku do samej siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa a ja jej gratuluje głupoty 04.12.06, 08:15 1200 zł zacały miesiac łajdaczenia się. W agencji zarobiłaby więcej. branven napisała: > Samoobrona to niewątpliwie banda tryglodytów. Bez komentarza. Nie zaskoczy juz > nic. A bohaterkom artykułu serdecznie gratuluje roztropności i szacunku do > samej siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: a ja jej gratuluje głupoty 04.12.06, 09:47 premier.z.krakowa napisał: > 1200 zł zacały miesiac łajdaczenia się. > W agencji zarobiłaby więcej. > > Jesteś wyjątkowo ohydna, odrazająca swołocz i kanlia. Giwi, jak mnie wytniesz, to wytnij również posty tej świni. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 No chyba coś się Panu Andrzejowi po harówce ... 04.12.06, 08:17 ... w gabinetach "wady" i na salonach, dostojnej jazdy limuzynami i lotu samolotami, bankietach w Brukseli, solennych wywiadach w TV i publikatorach należy, jakieś wreszcie milsze zajęcie, np. odprężenie w objęciach atrakcyjnej pani? Że żona, molestowanie, uzależnianie stanowiska? A śmiej się pan z tego, "uni" po wejściu na salony podlegają zupełnie innym prawom i zasadom, wszak od zawsze "punkt widzenia zależy od punktu siedzenia". Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Podwójna moralność liberałów 04.12.06, 08:20 Liberałowie to robią to jest OK i trendy, ale jak Samoobrona to skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Podwójna moralność liberałów 04.12.06, 09:11 kika113 napisała: > Liberałowie to robią to jest OK i trendy, ale jak Samoobrona to skandal. ********************************* Jasne, a u was biją Murzynów. Argumentuj na poziomie wyższym, niż dziesięcioletnie dziecko. Bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaryja1 kurduple od dawna mają materiały.... 04.12.06, 08:19 na ten i nie tylko ten temat i dlatego Endrju tak cicho siedzi i żre im z kaczej łapki, ale nie wierzę, że to będzie miało dalsze konsekwencje, z ludźmi niegodnymi aż do wyborów, bo ich łapy są potrzebne do utrzymania tego cuchnącego towarzystwa... Odpowiedz Link Zgłoś
kajetanb52 Dziwne to.... 04.12.06, 08:19 Jakieś dowody oprócz zeznań tych dziewczyn?? A tak poza tym to panny dostały wyraźną propozycję: praca za sex.Nikt ich nie zmuszał, nikt im nie groził.A one zamiast dać po pysku i wyjść, potulnie rozłożyły nogi. I teraz nagle wielka krzywda im się dzieje? Dla mnie to grubymi nićmi szyte. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa no i z Łyżwińskim???? 04.12.06, 08:22 w jakiej desperacji trzeba być aby przez parę lat puszczać się z takim typem? BA panienka wykazywała się nawet inicjatywą. Naganiała koleżanki do trójkącika! kajetanb52 napisał: > Jakieś dowody oprócz zeznań tych dziewczyn?? A tak poza tym to panny dostały > wyraźną propozycję: praca za sex.Nikt ich nie zmuszał, nikt im nie groził.A one > zamiast dać po pysku i wyjść, potulnie rozłożyły nogi. I teraz nagle wielka > krzywda im się dzieje? Dla mnie to grubymi nićmi szyte. Odpowiedz Link Zgłoś