Dodaj do ulubionych

Kobiety: wszyscy wiedzieli

06.12.06, 07:27
ja myślę że jak się ma biedę to można kraść i mordować na podobnej zasadzie
prostytutka to prostytutka,ideologia nie ma znaczenia
Obserwuj wątek
    • 1zorro Prymitywy z Samoobrony "wbily" sie w garnitury 06.12.06, 07:48
      od BOSSA i armaniego ale na tepych pyskach chamstwo i wies dalej zostala.
      Pogratulowac PISuarom koalicjanta! Co za kraj...
      • zieleniak2004 ►►►___ lewica SEX prawica ? ___◄◄◄ 06.12.06, 08:02
        Także nie trawię estetycznie i etycznie "Samoobrony", jednak
        czy jest jakaś różnica etyczna między sprośnym buhajem z jednej
        partii a nieco bardziej "rasowym rumakiem" z innej partii, jeśli
        ten drugi robi dokładnie to samo?

Ciekawe czy doczekamy chwili kiedy także o partiach opozycyjnych,
        europejskich i "jedynie słusznych" będzie można przeczytać np.:

1. Dziś europarlamentarzysta, przed laty rzecznik prezydenta dużego
        miasta zatrudnił za SEX sekretarkę w urzędzie miejskim.
        2. Następnie znalazł jej zatrudnienie jako barmanka w knajpie znajomego
        aferzysty
        3. Później, kiedy już mu się znudziła, przekazał ją "w sztafecie"
        partyjnemu koledze. Z tym drugim "sekretarka" ma od kilku lat dziecko.

itp. itd...

Oczywiście nie zamierzam bronić seksistów z Samoobrony - niech się
        sami bronią, skoro to ich specjalność. Jednak Wy drodzy czytelnicy,
        pomyślcie chwilkę, dlaczego o niektórych równie ciekawych AFERACH
        do dzisiaj nie przeczytaliście na łamach Waszych ulubionych Gazet?
    • elka1021 Re: Kobiety: wszyscy wiedzieli 06.12.06, 07:50
      Salutto beretto furmano!!!!
      Caly ten pseudo-rzad powinien zdymisjonowac, wiedzieli z kim koalicje
      zawieraja, najpierw nazi, potem esbeckie nasienia, teraz wymysla za pare godzin
      jakas historyjke, zeby spoleczenstwo dostalo amnezji.Ma sie wrazenie ze sie
      zapieraja pazurami przy wladzy mocniej niz te kleszcze co obsiadly warszawskie
      psy.
      Taki Lukaszenka to wariat i schizo ale maly "pikus" kolo Dobro à Ziobro(PiS)i
      uciska swoj narod ale nie osmiesza przed calym swiatem.
      • eyeofbeholder Rasowy KNUR łyżwiński zakopał się w gnoju u sie- 06.12.06, 15:18
        bie w oborze i myśli że nikt go już nie widzi, a tymczasem reszta bydła z
        Samoobory lojalnie i solidarnie bierze go w (Samo)obronę (boją się że ich brudy
        też niedługo wyjdą na wierzch).

Idea "Solidarnego państwa" w ramach IV RP, roztoczona Polakom przez J.
        Kaczyńskiego, nabiera wreszcie wyraźnych, konkretnych kształtów...
        Ta zwierzęca, stadna "solidarność" jest niewątpliwie ciekawym zjawiskiem
        przyrodniczym, ale czy na pewno powinna stanowić najwyższą wartość w polskim
        życiu publicznym?

Wstyd i hańba, Panowie (P)osłowie z PiSu!!!
        • henryk131 w Kanadzie za dotkniecie kobiety w pracy wylatuje 06.12.06, 20:31
          sie b. szybko
          • remik.bz Ale nie ,gdy kobieta dotyka kobietę 08.12.06, 15:05
            Gdy dwie lesbijki sie obmacuja to juz nie ma problemu. A jeśli komus to sie nie
            podoba ,to ma problemy z wymiarem sprawiedliwości (dyskryminacja mniejszości
            seksualnych)
    • battosai [...] 06.12.06, 08:40
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • loader Faszyści, gwałciciele, chamy i mściciele... 06.12.06, 08:40
      ...to Koalicja XXI wieku made by Poland! [kaczor01, kaczor02, horsehead & ojciec
      D. - czworokąt piątego wymiaru]
      ps. Kiedy patrzę na gęby Leppera i jego kolesia, stwierdzam że kobieta musiała
      być straaaasznie zdesperowana iż poszła z takim oblechem!
    • ted1951 Komentarz Polaka zza granicy... 06.12.06, 08:43

Pan Premier wszedl w koalicje z partia o korej jego brat mowil ze ma papiery
      na to iz jest ona agentura esbecji...
      Nastepnie Pan Premier powolal Przewodniczacego tej partii na wicepremiera a
      nastepnie zdysmisjonowal go twierdzac: nigdy wiecej rozmow z ludzmi
      o "nadszarpnietej reputacji"....
      Nastepnie, wbrew temu co sam powiedzial, Pan Premier powolal ponownie
      czlowieka o "nadszarpnietej reputacji" na stanowisko wicepremiera....
      Obecnie jestesmy swiadkami afery z "praca za seks" w partii tegoz
      koalicjanta....
      Chyba najwyzszy juz czas aby Pan Premier jako czlowiek niewiarygodny podal
      sie wreszcie do dymisji.... jesli znane jest mu choc troche slowo: H O N O R !!!
      Bezrobotny Polak, ktory musial wyjechac z Polski "za chlebem" aby moc
      utrzymac swoje dzieci tylko dlatego, ze w Polsce jest 20 %-owe bezrobocie, nie
      ma pracy dla ludzi powyzej 50 lat a nikogo z rzadzacych Polska w ogole to nie
      obchodzi...
      Jak dlugo jeszcze zamierza Pan Premier "bic te piane"????
      • 123zly jedyna dobra kaczka - to ta z piekarnika 06.12.06, 08:57

• zgodnik1 ted1951...Kaczyńscy i honor?...ha,ha,ha,hi,hi,hi ! 06.12.06, 09:32
        zasady moralne i honor, to pojęcia nie do pojęcia, dla tych panów !
        • kaczory11 Re: ted1951...Kaczyńscy i honor?...ha,ha,ha,hi,hi 06.12.06, 17:10
          To samo, slowo w slowo chcialem odpisac Twemu przedmowcy. Nie bede Cie
          powtarzal.
          Kaczynscy i honor. To dwa wzajemnie wykluczajace sie swiaty.
          Pozdrawiam - Kaczory11
      • danz5 Re: Komentarz Polaka zza granicy... 06.12.06, 17:14
        Swiadkiem to ty moze jestes chloptysiu.....ciekawi mnie jakie jest bezrobocie w
        kraju ,w ktorym przebywasz?
        Polacy,owszem wyjezdzali za chlebem,ale to juz historia,dzisiaj wyjezdzaja do
        pracy jak wielu innych obywateli otwartej Europy - to skutki globalizacji.
        Nie szastaj tak HONOREM,bowiem wydaje mi sie ,ze nie masz pojecia o czym piszesz
        • ted1951 Re: Komentarz Polaka....do danz5 07.12.06, 09:57

Chloptysiem to mozesz nazywac swego synka. Czy nie nauczono Cie szacunku w
          Twoim domu rodzinnym? Czy CHAMSTWO, za sprawa polskich elit politycznych, stalo
          sie juz norma obowiazujaca w dyskusji publicznej w mojej OJCZYZNIE?
          Mozna sie roznic pogladami, mozna i nalezy sie spierac o poglady ale nalezy
          to robic PIEKNIE a nie w lekcewazacym stylu, ktory prezentujesz w swoim poscie!
          A teraz co do meritum sprawy:
          1. Bezrobocie w kraju w ktorym przyszlo mi zarabiac "na chleb" wynosi zaledwie
          niecale 5% czyli tyle ile powinno wynosic w normalnie funkcjonujacej gospodarce
          ale w zyciu nie wynosi ono ponad 20% tak jak obecnie w Polsce!
          2. Pisanie, ze obecne wyjazdy Polakow do pracy za granica sa wylacznie skutkiem
          globalizacji jest ekonomiczna i polityczna slepota lub czysta demagogia. Ponad
          milion Polakow opuscilo ojczysty kraj a nastepny milion szykuje sie do wyjazdu
          do pracy "na chleb" wlasnie, bo jesli w Polsce byli bezrobotni i nie mieli
          zadnego godziwego dochodu, to co im pozostawalo??? Ostatni strajk listonoszy w
          Polsce jest tego jaskrawym dowodem, place w sluzbie zdrowia sa tego jaskrawym
          dowodem, w moim malym miasteczku pracuje juz 3 polskich lekarzy i zarabiaja
          teraz godnie! Kto wkrotce bedzie leczyl Polakow jesli wiekszosc lekarzy
          wyjedzie "za chlebem" z Polski? Szczegolnie trudnoa sytuacje ekonomiczna maja w
          Polsce ludzie w wieku powyzej lat 45 ale w mielu miejscach Polski takze i
          mlodzi ludzie maja problemy ze znalezieniem godziwej pracy!!! To skandal a nie
          zadna globalizacja! Jak ci ludzie maja zarobic na utrzymanie i wyksztalcenie
          wlasnych dzieci? Europa jest teraz otwarta ale otwarta jedynie na naplyw
          tzw. "taniej sily roboczej" z biednego wschodu....
          3. BOG, HONOR i OJCZYZNA to pojecia ktorymi nikt nie ma prawa szastac! Ja w tym
          duchu zostalem wychowany przez moich patriotycznych i antykomunistycznych
          Rodzicow i dlatego nie mialem watpliwosci gdzie jest moje miejsce w roku 1980 a
          teraz z tych samych powodow nie mam zadnej watpliwosci co powinien zrobic
          premier RP jezeli ma choc odrobine HONORU, bo to jest po prostu czysta LOGIKA!
          nNalezy myslec i postepowac LOGICZNIE drogi danz5!!! I nie jest to zadne
          szastanie honorem, bo honor albo sie ma albo sie go nie ma....
          Odnosze wrazenie, ze danz5 albo nic nie rozumie albo to wlasnie danz5 nie ma
          pojecia o czym pisze! Lepiej zawsze zastanowic sie chwile zanim sie cokolwiek
          napisze bo mozna sie tylko osmieszyc!
          • danz5 Re: Komentarz Polaka....do danz5 07.12.06, 16:29
            jak na potomka antykomunistycznych i patriotycznych rodzicow masz dosyc dziwne
            poglady.....
            Twoje wywody przypominaja wywiady jakich udziela Olejniczak,wschodzaca gwiazda
            postkomunistow w europejskiej prasie,w ktorych to szkaluje Polske i Polakow.
            Reszty nie mam zamiaru komentowac,bo to jest wlasnie demagogia.
            Pracuje w Europie od ponad 20stu lat,wiec nie musisz mnie uswiadamiac o
            mozliwosciach znalezienia pracy za godziwe pieniadze przez ludzi 45 letnich i
            starszych.Chyba ,ze dla Ciebie wynagrodzenie 5 czy 10 € za godzine to godziwy
            zarobek w zachodniej Europie.
            Nie dostrzeganie problemow na rynku pracy w zwiazku z globalizacja swiadczy o
            calkowitej ignorancji.
            • ted1951 Re: Komentarz Polaka....do danz5 07.12.06, 22:40

Danz5 z uporem maniaka lansuje swoje demagogiczne tezy.
              Prosze nie laczyc mnie z Olejniczakiem, bo nie mam nic wspolnego z zadnym
              komunista czy postkomunista. W roku 80 bylem wiceprzewodniczacym komitetu
              strajkowego w moim zakladzie pracy a potem zaloga wybrala mnie w
              demokratycznych wyborach na przewodniczacego zakladowej solidarnosci....Funkcje
              pelnilem do ogloszenia stanu wojennego, potem ukrywalem sie, dzialalem w
              podziemiu....kazdy kto mnie zna, wie, ze zawsze bylem, jestem i bede zazartym
              antykomunista i wrogiem kazdego totalitaryzmu.
              Jesli danz5 od 20 lat pracuje w Europie to ja nie dziwie sie, ze nie zna
              faktycznej sytuacji w Polsce i wypisuje tu bzdury o globalizacji....
              Zarobek 5 czy 10 Euro na godzine w Europie w porownaniu do zarobku 5 zl. i
              mniej na godzine w Polsce jest dla ludzi biednych, pozbawionych pracy lub
              niegodziwie oplacanych zarobkiem godziwym...
              Ignorancja jest niedostrzeganie rzeczywistych problemow wlasnej Ojczyzny i
              zachlystywanie sie populistycznymi haslami globalistow.
              Nalezy zwrocic uwage na jeszcze jedna sprawe. Tak naprawde danz5 w ogole nie
              odniosl sie do meritum poruszonych przeze mnie spraw, nie odpiera moich
              zarzutow wiec rozumiem ze nie ma on zadnych kontrargumentow lub po prostu nie
              ma nic do powiedzenia oprocz wypisywania bzdur o szkalowaniu Polakow i
              Polski???
              Jest to bardzo chrakterystyczne dla ludzi tego co danz5 pokroju.
              • danz5 Upor maniaka.... 08.12.06, 13:12
                Tak,jesli chodzi o role (post)komunistow i sowieckiej agentury na sytuacje w
                Polsce-rzeczywiscie moze byc to odbierane przez Tobie podobnych jak maniactwo-
                nie przeszkadza mi to zupelnie.Jesli chce sie pisac o faktycznej sytuacji w
                Polsce nalezy podac konkretne dane,a nie ogolniki zaczerpniete z michnikowskiej
                Gazety...
                Porownywanie zarobkow w zachodniej Europie do polskich swiadczy o kompletnej
                ignorancji.Bezrobocie w polsce wynosi dzisiaj 14,7 %.
                to by bylo na tyle ,dalszej reakcji nie bedzie....
                O pokroju ludzi raczej sie nie wypowiadaj,bowiem sa to cytaty jako zywo wyjete
                z prasy Urbana,wielu ludzi go cytuje nawet nie zdajac sobie z tego sprawy...
                • ted1951 polityczna schizofrenia danz5.... 09.12.06, 07:59

Jesli chce sie ze mna dyskutowac na tym forum to tzrba uzywac konkretow a nie
                  demagogii lub nic nie znaczaczych sloganow...
                  Nieporownywanie zarobkow w Polsce i w Europie, nieporownywanie poziomu zycia
                  w Polsce i w Europie, nieporownywanie stopy bezrobocia w Polsce i w Europie
                  jest dopiero wlasnie ignoracncja i chowaniem glowy w piasek, ze niby w Polsce z
                  ekonomia jest wszystko w porzadku....Niestety nie jest....dla przecietnego
                  obywatela!
                  Pisanie,ze w Polsce bezrobocie wynosi 14,7% czyli opieranie sie na danych
                  podawanych przez czynniki oficjalne jest podlym oszustwem! Rzeczywista stopa
                  bezrobocia w Polsce wynosi grubo powyzej 20%, grubo powyzej!
                  Oficjalne satystyki zanizaja bezrobocie gdyz pomijaja rzesze ludzi
                  niezarejestrowanych, bezdomnych, zyjacych na skraju ubostwa ktorym to
                  zarejestrowanie kompletnie nic nie daje...Nie ujmuja tez rzeszy zdesperowanych
                  ktorzy po prostu opuscili ten kraj i ich nie ma w Polsce bo nie maja w niej
                  pracy a zyc musza! Ja nie jestem zarejestrowany a jestem w Polsce bezrobotnym!
                  Takich jak ja sa tysiace....Pisanie wiec, ze w Polsce bezrobocie wynosi 14,7%
                  jest CYNIZMEM!
                  Z niejakim Urbanem nie mam nic wspolnego i nie chce miec nic wspolnego gdyz
                  brzydze sie ludzmi tego pokroju.
                  Nieswiadome cytowanie Urbana to jakis nonsens, zaden logicznie myslacy
                  patriota nawet podswiadomie nie zacytuje go gdyz kieruje sie w zyciu calkowicie
                  przeciwstawnym swiatopogladem...
                  Wystepuje natomaist w Polsce inny problem. 90% spoleczenstwa polskiego jest
                  skazone KOMUNA, stanowi czesto nawet nieswiadomie spoleczenstwo ludzi zwanych
                  HOMO SOVIETICUS.
                  Danz5, ktory jak twierdzi od 20 lat pracuje w Europie, czyli od 1986 roku,
                  czyli jeszcze za komuny, a kto wtedy mogl wyjezdzac do pracy za granice....???
                  Wiadomo! Danz5 cytujacy nieprawdziwe, zanizone dane o bezrobociu w Polsce
                  wpisuje sie znakomicie w ten gatunek. Urban tez byl specjalista od cynicznego
                  podawania klamliwych informacji. I kto tu jest nasladowca???
    • swan_ganz "Był w niedobrej kondycji fizycznej i psychicznej" 06.12.06, 09:02
      a jest szansa, że ta gnida wyciągnie kopyta? I dlaczego odsyałasz go do lekarza?
      Niech mu jego asystent-weterynarz pomoże bo przecież zna się na bydlakach...
      • grzybpsi A dziś już podniósł łeb 06.12.06, 17:22
        > Niech mu jego asystent-weterynarz pomoże bo przecież zna się na bydlakach...

No i pomógł mu! Bo dziś Łyżwiński jak nowy. Może tylko z pamięcią kiepsko :))
    • leo_tax Re: Kobiety: wszyscy wiedzieli 06.12.06, 10:13
      80662270a napisał:

> ja myślę że jak się ma biedę to można kraść i mordować na podobnej zasadzie
      > prostytutka to prostytutka,ideologia nie ma znaczenia

EjEj..........prostytutka głównie się prostytuje a ona jeszcze musiała
      pracować - więc chyba jeszcze jej wiszą jakąś kase chyba?
      • ginlo GoWno zostalo zasiane 06.12.06, 10:40
        Napisale mw piniedzialek, ze wierze w to, ze takie rzeczy mogli zorbic zolnierze
        Leppera, ale nie sam Lepper, bo to facet, ktoremu za bardzo zalezy na wladzy i
        za dlugo na to pracowal, by u progu wjescia na salony (rok 2001 to moment
        sukcesu wyborczego SO) robil takie glupoty. Po prostu potencjalna strata dla
        niego zbyt duzw stosunku do korzysci. Argumentwalem, ze andrju za dobrze
        zarabia w parlamencie i ma za dorbe perspektywy polityczne, zeby robic takie
        glupoty, plus ze zwazywszy jakie profity finansowe djae lewy lobbing (co
        pokazuje sprawa Pęczaka z SLD) to bylby wybor nieracjonalny. Napislaem, ze caly
        ten atak msa na celu rozwalenie koalicji, bo jestesmy o krok od zawiazania
        nieformalnej koalicji PO PSL SLD. Minely dwa dni i co sie okazalo. PO wykopalo
        Rokite - wroga kolaicji z czerwonymi, czym otworzylo sobie droge do koalicji z
        SLD (tak koalicja to dzis 212 glosow, wiec wykopanie SO z koalicji dawaloby im
        duze szanse na utworzenie rzadu, nawet przy zalozeniu rezygnacji paru ludzi z PO
        po odejsciu Rokity). Coz sie okazuje po paru dniach (widac to jak sie poslucha
        ludzi, ktorzy byli w SO w poprzedniej kadencji i odeszli skonfliktowani z
        LEpperem), okazuje sie, ze zlonierze Leppera to owszem, ale w samego Leppera to
        nikt nie wierzy, ze bral w tym udzial.
        Pytanie kto tu jest cyniczny. Czyz nie mniej cyniczni sa dziennikarze GW, ktorzy
        zamiast opowiedziec prawdziwa historie o molestowaniu pracownikow biur SO przez
        zesku..synialych zlonierzy Leppera, ale zammiast tego probowali armate
        wycelowac w samego Leppera - posredni w koalicje. Taki sprytny ruch, chlopcy
        doszli do wniosku, ze w partii wodzowskiej strzelania do zolnierzy moze
        doprowadzic do ich wymiany, co zapewne pragmantyczny i nie mniej cyniczny Lepper
        by zrobil, ale dzieki temu sprytnemu ruchowi, obrzuceniu go gownem (jak widac po
        wydpowiedzi bylych obecnie skonfliktowanych dzialaczy zarzuty wobec Leppera
        zostaly na 99% zmyslone) Lepper broni calej sytuacji broniac siebie.
        Tak to wygladaja manipulacje medialne wspolczensje Polski, pewnie -
        zaprzyjaznienie z mediami ludzie moga gwalcic do woli - vide byly dyrektor
        jedynki Slawek Zielinski, ktory napastowal nastolatkow z programow
        informacyjnych - i o tym w zyciu gazety nie napisza, bo to nasz. Podobnie rzecz
        ma sie z historia wymieniona pare postow wyzej. Ale jesli cos podobnego przydazy
        sie w druzynie naszych wrogow, to nie tylko napiszemy o tym (slusznie, bo to
        wujatkowe sku..synstwo), to przy okazji obesramy wszystkich kilometr wokol,
        chocby i klamstwem, bo a noz dzieki temu nasi przejma wladze.
        • ted1951 ginlo sieje GoWno - kazdy orze jak moze.... 06.12.06, 11:32

Coz za sumiennosc "dziennikarska".....!
          PO wykopalo Rokite - wroga koalicji z czerwonymi, czym otworzylo sobie droge
          do koalicji z SLD....
          Czyz to nie jest sianie "gowna"....skad te informacje? Z kapelusza? Kiedy
          Rokita zostal wykopany z PO? Wlasnie dzis czytam w prasie, ze nie zostal
          wykopany, ze Tusk odkreslil "co bylo" gruba kreska...wiec co?... A no to, ze
          wlasnie ginlo wyznaje zasade...posiac troche "gowna"... a moze cos sie
          przyklei....
          A co do Leppera, to nie przeceniajmy, jemu cale to "sianie" jest juz
          niepotrzebne, on juz sobie sam te "gowno" zasial od czasu pamietnego "ladowania
          talibow w Chlewkach" i paru jeszcze innych slawnych wystapien publicznych wiec
          jesli to nazywasz jego "dluga i ciezka praca na swoj wizerunek polityczny" to
          ja przepraszam ale to chyba jakis calkowity brak wyobrazni politycznej, bo
          kazdy zdrowo myslacy Polak nie moze wyciagnac innego logicznego wniosku kim ten
          czlowiek jest....niezaleznie jak bardzo zalezy mu na wladzy....bo to ze jest to
          facet ktoremu tylko chodzi o wladze to przeciez kazdy widzi....podobnie zreszta
          jak dwom takim co ukradli ksiezyc i zalozyli jedynie sluszna partie czystego
          dobra...
          I jeszcze jedno...PO nigdy nie wejdzie w koalicje z ludzmi partii ktora ma w
          swej spusciznie krew na rekach po swoich poprzednikach...,byloby to dla niej
          polityczne samobojstwo po prostu, czego dowodem jest "frakcja Frasyniuka" i
          jego PD...
          • ginlo Sumiennie radz sie inteligentom zastanowic 06.12.06, 12:49
            LEpper zrobil kariere, ajk to inna sprawa, fakt ze jako jeden z niewielu zrobil
            kaiere polityczna wbrew mediom, ktore od poczatku go osmieszaly. Moze sie to
            inteligencji podobac lub nie, ale taka jest prawda. Jesli bylby tak glupi,by
            sypiac z tak ustawiona panienka, do do dzis wysypuywal by zboze na torach, a nie
            siedzial w parlamencie. Mozna go uznawac za czlowieka niemoralnegoe, ale nie
            mozan za glupiego. To tak jakby wierzyc, ze szef mafii zarabiajacej miliony na
            nielegalnych operacjach osobisci kradnie radio z samochodu.

Gdybyscie mieli choc troche rozumu to zastanowiliscie sie czemu. PAnienka idzie
            do lozka z poslem Lyzwinskim i LApperem jesienia 2001. Panienka ma z Lyzwinskim
            dziecko, ktore ma 3,5 roku. PAnienka pisze, ze nienawidzi siebie za kontakty z
            Lyzwinskim (czuje wstret do Lyzwinskiego) JAk to zbierzemy do kupy to wychodzi,
            ze po roku wspolzycia wbrew jej woli i dla pieniadzy z Lyzwinskim zaszla z nim w
            ciaze. Chcialem zauwazyc, ze jest 21 wiek i kobiety moga bez problemu
            kontrolowac swoja zdolnosc rozrodcza bez udzialu i wiedzy mezczyzny (tym samym
            odpada argument on chcial bez gumki), a ona uprawai sex bez zabezpieczenia z
            kims kim sie brzydzi (lecz nie brzydzi sie perspektyw miec z nim dziecko). Do
            tego panienka jest radna 0d 2002 roku. PRawda jest taka, ze byc moze Lyzwinski
            jest cynicznym sku..synem, ale panienka nie jest ofiara lecz rownie cyniczna
            suczka, czego jakos nie zauwaza "etyczny" reporter GW. Zamiast tego cynicznie
            kreuje ja na ofiare. I co dalej inteligetnie wierzycie we wszytsko co ta
            panienka mowi, czy moze jednak jest tak, ze niezdrowa atmosfere w SO
            wykorzystuje GW do przywalenia rzadowi, ktora wersja trzym sie kupy.
            • ginlo Chcialem jeszcze przypomniec, ze radna jest 06.12.06, 12:59
              nieodwolywalna przez partie, podobnie jak posle, wybor daje duza niezaleznosc,
              tak, ze w pewien sposob od 2002 roku jej zaleznosc od posla znacznie oslabla. Na
              ile oslabla wiedzilibysmy, gdybysmy dowiedzieli sie na jakim poziomie byly diety
              w radzie w ktorej pracowala pani K. Jesli okazaloby sie, ze wynosily one wiecej
              niz 800 czy 1000 PLN na miech to mozgloby sie okazac, ze swieta Aneta K. nie
              byla wcale zakladniczka posla Lyzwinskiego, lecz zakladniczka dodatkowych 2000,
              ktore dawaly jej posady w biurze i radzie nadzorczej lokalnej spolki komunalnej,
              a to zju zmienia nieco obraz tej historii, szczegolnie zwazywszy, ze za kwote
              nieco ponizje 1000 PLN przezywa wiele niezamoznych rodzin w tym kraju. Nie broni
              tu Lyzwinskiego, lecz walcze z naduzyciami GW
              • ginlo zeby nie bylo sprawdzilem 06.12.06, 13:17
                w tej radzie na diety wydano w 2002 roku cos ponad 400 tys PLN, przy 409
                radnych, co daje na glowe kolo 10 tys PL na rok, tak to skromne zycie, ale nie
                glod i daje to gwarancje dochodu przez 4 lata, do konca kedencji, bez wzgledu na
                wzgledy Pana Lyzwinskiego. Moze wiec Pani Aneta jak juz zdecydowal sie na sex za
                prace nie czula wcale do tego wstretul ecz wydalo jej sie to dobrym sposobem na
                lepsze zycia niz za 10 tys/rok. Mozna zrozumiec takie zachowanie widzac
                alternatywe glod, ale widzac alternatywe skromne zycie za 10 tys/rok versus
                calkiem przyzwoite za 35 tys/rok, to jednak zaczyna byc zupelnie inna historia
                panowie manipulanci z GW
              • ted1951 Re: chcialem jeszcze przypomniec Ci ginlo... 06.12.06, 13:31

...ze, gowno zawsze smierdzi niezaleznie od tego z ktorej strony wiatr
                wieje....
                bez wnikania w te Twoje skomplikowane wywody wystarczy powiedziec ze cala ta
                sprawa smierdzi i nadaje sie do burdelu a nie na forum Rzadu RP...
                Dla mnie Lepper zadnej "kariery" nie zrobilby gdyby nie zostal "kupiony"
                przez dwu takich co ukradli ksiezyc przed druga tura wyborow prezydenckich /i w
                tym miesjcu bardzo smierdzi/ i ta transakcja kiedys musiala zostac
                splacona....i zostala splacona - oto i cala ta szumnie nazwana "kariera wbrew
                mediom" z tym ze teraz to juz zupelna kompromitacja dla tego "ukladu"....
                ...i dlatego twierdze, ze premier i wicepremier powinni podac sie do
                dymisji...tak jest przynajmniej w normalnym swiecie!
                Nie trzeba byc glupim zeby tak umoczyc, wystarczy byc zarozumialym i
                wobrazac sobie, ze jak sie ma wladze to wszystko wolno, zreszta po co ten
                Lepper tak bardzo pcha sie do wladzy???? No chyba nie z powodu tego ze jest
                filantropem....wladza jest jak narkotyk /vide blizniacy.../
                Czy Clinton byl glupi? A z Monika co bylo?
                • ginlo kotku tzw pedecja bardzo by chciala tej dymisji 06.12.06, 13:44
                  i taki jest powod rozpetania afery, nie slyszalem, by w cywilizowanym swiecie
                  podawal sie do dymisji wicepremier, w ktorego partii jedne z politykow dopuscil
                  sie takich rzeczy jak pisze (zalozmy, ze nie kreca, choc widac na kilometr, ze
                  kreca) wyborcza. Co do kariery, jej jedyna miara u polityka w kraju
                  demokratycznym jest poparcie wyborcow, a to Lepper ma od 2001 roku (50 poslów,
                  teraz 47), czego nie mozna powiedziec o partii elit. Oczywiscie mozna sobie
                  ustalic inne kryteria idalej twierdzic, ze to slonce kreci sie wokol ziemi, bo
                  ja tak to widze, no al to juz kwestia wzroku i potencjalu intelektualnego ogladacza.
                  Ja rozumiem, ze kolega jest rozczarowany, ze to jego wybrancy, ale prosze miec
                  pretensje do swoich faworytow o to, ze sobie nie radza w wyborach. No tak
                  zapomnialem, ze kolega z tych co uwazaja, ze demokracja jest tak dlugo jak dlugo
                  wybieraja naszych, tylko moze jak tak to trzba bylo zapisac sie do PZPR zamiast
                  glosowac na druzyne Mazowieckiego w 1989. Jak jest waldza lud to trzeba sie z
                  ludem liczyc, przykre co ;-)
                  • ted1951 logiczne myslenie ma przyszlosc 06.12.06, 14:36

Bardzo nie lubie jesli ktos:
                    1. pisze nieprawde, cytuje ginlo: "PO wykopala Rokite..." a to jest nieprawda...
                    2. zlozliwie imputuje "cos" komus tylko dlatego, ze ma odmienne poglady od
                    adwersarza, cytuje ginlo: "zapomnialem ze kolega z tych co uwazaja ze
                    demokracja jest tak dlugo jak wybieraja naszych" oraz "trzeba bylo zapisac sie
                    do PZPR zamiast glosowac na druzyne Mazowieckiego"....To jest dla mnie
                    kompletne dno takie argumenty i takie metody! Ja siedzialem na sali BHP w
                    stoczni w 1980 roku i nigdy nie splamilem sie ani takze moj ojciec
                    przynaleznoscia do komunistycznej partii! Demokracja jest dla madrych ludzi i
                    musi byc nalezycie pojmowana! Wiekszosc spoleczenstwa swiadoma czym jest jej
                    glos w akcie wyborczym w tym momencie dokonuje powaznego wyboru idzie do urn
                    wyborczych bo demokracja to rzady wiekszoci. Jesli w ostatnich wyborach
                    parlamentarnych i prezydenckich byla tak niska frekwencja wyborcza to
                    mniejszosc niestety decydowala kto bedzie rzadzil Polska. Jesli nie zdaje sie
                    egzaminu z demokracji to skutki tego sa oplakane czego teraz jestesmy wlasnie
                    swiadkami. Jest porazka i kompromitacja dla polskiej demokracji!
                    3. nagina fakty do wlasnej, wydumanej teorii - cytuje: "co do kariery to jedyna
                    miara jej jest poparcie wyborcow...", coz nazywanie wyniku 47 poslow w ponad
                    400 osobowym parlamencie przy bardzo slabej frekwencji wyborczej
                    slowem "kariera" jest czysta demagogia i kpina z demokracji...jest to wynik
                    mierny i tak oto miernota rzadzi Polska czemu ja, patriota, mam prawo sie
                    przeciwstawiac...Coz, mozna mowic ze czarne jest biale ale nie zmienia to faktu
                    ze czarne jest nadal czarne...drogi ginlo!
                    i tym wlasnie sie od siebie roznimy....
                    Ktos madry powiedzial kiedys: nauczmy sie roznic pieknie....
                    Jesli ktos uzywa insynuacji i zlosliwosci to nie jest to niestety piekne...
                    Czy gnilo potrafi to zrozumiec???
                    Obawiam sie, ze nie! Dla niego swiat jest bardzo prosty: GW to z definicji
                    klamcy i manipulatorzy, wicepremier zrobil kariere zas premier to czlowiek
                    czystego dobra jak sam o sobie powiedzial itd.
                    Tylko ze to nie ma nic wspolnego z demokracja! To jest totalitarna dyktatura
                    ktora nie uznaje i nie dopuszcza sprzeciwu. Ja nie po to strajkowalem w 1980
                    roku i nie o taka Polske mnie i wielu innym uczciwym Polakom chodzilo!
                    • ginlo jedyne z czym moge sie zgodzic to tytul postu 06.12.06, 14:59
                      tyle, ze nasz weteren szwankuje z logicznym mysleniem. Skoro frekwencja byla
                      taka slaba to czy to znaczy ze demokracja sie nie sprawdza, czy to moze znaczy
                      ze a priori wyborcy nie glosujacy zalozyli, ze zgadzaja sie z glosujacymi. Panie
                      jak Pan wyjdziesz z tej sali BHP to zajrzyj Pan do danych miedzynarodowych i
                      zobacz, ze choc Polska ma slaba frekwencje, to ta frekwencja jest na poziomie
                      takim jak we Francji, USA czy Szwajcarii i nikt nie uwaza tych krajow za
                      niedojrzale demokracje bo mja niska frekencje. Za czasow jak wybory wygrywaly
                      gladkolice elity to byla wyzsza???? Podtrzymuja moja argumentacje, plus zwracam
                      uwage Panu BHP-owcowi na moje dlasze posty. Wszytko wskazuje na to, ze GW z
                      ku.. zrobila swieta, bo to moglo zaszkodzic rzadowi.
                      Moj dorgi z logika u Ciebie kiepsko. Otoz wbrew temu co wypisujesz nie jestem
                      jakims fanm PiS, ani Leppera, (Pam mi tu imputujesz, ze ja uwazam premiera i
                      wicepremiera na swietego, a ja wcale tego nie robi, tylko podwazam prawdziwosc
                      tej wymyslonej przez media afery pokazujac ze fakty przecza temu jak to
                      pokazano) ale nie jestem tez durniem, ktory wierzy kazdemy slowy przyglupich
                      pismakow z GW. Nie szanuje GW nie za to ze atakuja rzad, ale za to, ze czynai to
                      nieudolnie, wymyslajac klamliwe historie. A moja zlosc jest stad, ze uwazaja
                      mnie za kretyna tym samym i ze nie pierwszy raz tak sie ze mna obchodza (moge
                      podac wiele przykladow chamskiego lobbingu jaki prowadzi GW na rzecz tzw
                      "wielkiego kapitalu") wbrew interesowi konsumentow. A to jest kolejny przyklad.
                      A skor siedziales pan w sali BHP to chyba przez przypadek, jesli wierzyc, ze Ci
                      to tam byli mieli bronic zwyklych ludzi przed opersja czerwonego totalitaryzmu,
                      choc coraz czesciej wychodzi na to, ze oni poi prostu chcieli innych wladcow, a
                      nie zmiany systemu
                      • ted1951 Re: Logiczne myslenie 07.12.06, 11:05
                        Logika myslenia ginlo jest porazajaca! Ginlo minal sie z powolaniem -
                        powinien byc agentem sluzb specjalnych albo kontrolerem NIK-u, wtedy dopiero
                        moglby sie wykazac w pelni blyskotliwoscia swojej LOGIKI myslenia!
                        To, ze ginlo zadal sobie trud zrobienia "prywatnego sledztwa" i na tej
                        podstaiwe wyciaga daleko idace wnioski i hipotezy jako zywo przypomina czasy
                        komunistycznej propagandy, ktora z faktu znalezienia np. noza w mieszkaniu
                        jakiegos dysydenta potrafila wmawiac opinni publicznej ze desydent szykowal
                        zbrojny zamach na panstwo polskie....Dokladnie te sama filozofie stosuje binlo!
                        Cos znalazl w internecie i snuje teraz wlasna hipoteze ktora usiluje wszystkim
                        nam wmowic jako "jedynie sluszna"! Otoz nie tak panie ginlo! Do tego powolane
                        sa prokuratura, policja, sluzby specjalne....Natomiast GW jak kazda inna gazeta
                        jak srodki masowego przekazu w ogole jest od tego aby wykrywac
                        nieprawidlowosci i naglasniac je! Szwedzka prasa wykryla np. ze swiezo
                        mianowana minister kultury nie placila przez 15 lat za telewizje i pani ta
                        przestala byc ministrem. I to jest normalne! Tymczasem w Polsce kazda gazeta
                        ktora odwazy sie cos wykryc zaraz odsadzana jest od czci i wiary jak onim
                        smieja cos takiego robic! Cale szczescie ze to robia by gdyby nie to nie wiem
                        co by sie w naszej Ojczyznie dzialo, prawdopodbnie rzadzilaby juz mafia...
                        Na zakonczenie kilka jeszcze uwag do ginlo:
                        1. Skoro ferkwencja wyborcza byla tak slaba to nie oznacza wcale, ze demokracja
                        sie nie sprwadza. Znow typowe dla ginlo imputowanie komus wlasnych domyslow! To
                        oznacza jedynie ze spoleczenstwo tego kraju albo nie doroslo jeszcze albo nie
                        potarfi zrobic z demokracji uzytku skoro swiadomie pozbawia sie udzialu w kacie
                        wyborczym czyli w podtsawie kazdej demokracji! Pisanie ze nie glosujacy
                        zalozyli ze zgadzaja sie z glosujacymi jest szczytem demagogii!!!
                        2. Frekwencja wyborcza w innych krajach takich jak Francja, Szwajcaria czy USA
                        obchodzi mnie tyle co zeszloroczny snieg! Mnie interesuje frekwencja wyborcza w
                        Polsce gdyz to jest moja Ojczyzna i chcialbymn aby Polacy robili uzytek z
                        demokracji i wolnosci ktora zesmy w koncy odzyskali. Poza tym nalezy tez wziasc
                        pod uwage ze kraje takie jak Francja, Szwjcaria i USA nie przeszly w swej
                        historii ponad 40/letniej gehenny komunizmu i ich spoleczenstwa nie sa skazone
                        mentalnoscia "HOMO SOVIETICUS" uzywajac terminologii ks.prof.Tisznera.
                        3. Pisanie wreszcie ze stoczniowcy i delegaci wszystkich strajkujacych zalog w
                        1980 roku chcieli tylko innch wladcow jest politycznym CYNIZMEM. Wydaje mi sie
                        ze ktos, kto nie przezyl "ducha tamtych dni" nigdy nie zrozumie wiary
                        zdeterminowania tamtych ludzi....To co sie teraz w Polsce dziej jest dokladnym
                        zaprzeczeniem tego ducha a nowa "jedynie sluszna partia czystego dobra" ktora
                        przeszla sam siebie a juz na pewno swoj komunistyczny wzorzec jakim bylo zdrowe
                        jadro narodu polskiego - PZPR. Od takich partii i takich politykow uchowaj moja
                        OJCZYZNE Panie Boze!
                        4. Byl taki pan co nazywal sie Tyminski. Czlowiek z nikad! Ten czlwoiek o maly
                        wlos nie zostal Przydentem RP! Czy ginlo bedzie rowniez lanoswal teze ze
                        Tyminski zrobil kariere? Lepper jest byc moze nieco madrzejszy od Tyminskiego
                        ale na prawde dla zdrowo myslacego Polaka, ktory slyszal jego sejmowe
                        enuncjacje o "ladowaniu Talibow w Chlewkach" jasne jest ze ten czlowiek nie
                        zrobil zadnej kariery. On sie tylko dobrze ustawil. Pani Aneta tez sie "dobrze
                        ustawila" praca za seks ale czy to ma byc obowiazujaca norma w mojej OJCZYZNIE?
                        Czy tacy ludzie maja rzadzic Polska dzieki temu ze Polska wywyalczyla sobie
                        DEMOKRACJE? NIE, po stokroc NIE!!! Do demokracji trzeba dorosnac a przede
                        wszystkim porzucic filozofie "HOMO SOVIETICUS".
                • ginlo A tym bardziej trudno sobie wyobrazic, zeby w 06.12.06, 14:04
                  cywilizowanym swiecie robic z ku..ki, bo tu juz tridno miec watpliwosci po
                  dokaldnym przyjrzeniu sie historii pani Anety K. swietej gwalconej przez zlego
                  polityka. Rozwiazlosc jak najbardziej powinna byc jednym z elelemntow branych
                  przez nas wyborcow pod uwage, jednak o ile wiedzac o czyjejs rozwiazlosci mozemy
                  nie wybrac go na posla o tyle gwalt, czy uzaleznianie podjecia pracy od
                  przyzwolenia na sex eliminuje taka osobe nie tylko z zycia publicznego, ale
                  nawet w zwyklej pracy powinno byc powodem do wywalenia takiej osoby przez
                  pracodawce. Problem w tym, ze przyjrzenie sie sytuacji materialnej PAni Anety
                  pokazuje, ze to wcale nie byl ktos zmuszony przez wyjatkowo zla sytuacje
                  zyciowa, lecz ktos kto liczyl na profity w zamian za sex, ktos kto albo czul
                  wiecj niz sympatei do osoby posla albo liczyl na kolejne profity z tytulu
                  posiadania z nim dziecka. A gownem smierdzacym to jest wykorzystywanie przez GW
                  ku.. do zrobienia z niej swietej tylko po o by wywyrocic rzad, bo ma sie inna
                  wizje swiata. Coz to za szczegolne miejsce ta gazeta gdzie gnoje kryja sie za
                  szczegolnym statutem dziennikarza by obsrywac wszytskich wokol. W tym kraju sady
                  powinny zasadzac milionowe kara za znieslawinia to takie praktyki by sie
                  zakonczyly. To nie pierwsza juz wpadka "Wyborczej". To juz nie jest kwestia czy
                  ja lubie czy nie wyborcza, to jest kwestia lenistwa intelektualnego, w tym kraju
                  nie brakuje afer, ale tym leniom nie chce sie ich szukac, poza tym jakby tak
                  szukali to i w swoim oku musieliby belke znalezc, bo w tym swietle w czmze
                  lepszy byl posle Celinski bedacy przez lata w nieformalnym zwiazku z Pienkowska
                  z TV (bo wychodzi na to, ze Lyzwinski forslowa lswoja kochanice do Sejmiku, tak
                  jak Celinski swoja w mediach publicznych, na ktore bedac przez lata w partii
                  wladzy mial posredni wplyw, czy Slawek Zielinski polujacy na nastoletnich
                  chlopcow w TVP. Ale o tym bylo sza bo to nasi
                  • ginlo A tu sa oswiadczenia majatkowe Pani Anety Krawczyk 06.12.06, 14:24
                    www.lodzkie.pl/bip/podmiotowe/oswiadczenia/radni/index.html

Na przestrzeni 4 lat splacila 30 tys dlugu za mieszkanie (plus odsetki) i nabyla
                    dzialke o wartosci 26 tys PLN - razme przyros jej majatku to bylo 46 tys PLN
                    plus odsetki. W oswiadczeniu majtkowym za 2006 jako radna PAni ta zarobila 14
                    tys PLN, w oswiadczeniu za 2002 rok podala, ze to 2 tys/ miech. I to jest dochod
                    niezlezny od oli Pana Lyzwinskiego, bo radna sie jest przez 4 lata. Zalozmy, ze
                    musiala splacic kredyt za mieszkanie. Taki kredyt w wysokosci 30 tys, splacany
                    przez 30 lat to jakies 140 do 170 PLN, czyli przy diecie radnej na poziomie
                    miedzy 1500 a 2000 pln do wytrzymania, no ale jak ktos jest ambitniejszy i chce
                    powiekszyc swoj majtek o 46 tys w cztery lata to w istocie rzeczy byl w sytuacji
                    zmuszjacej go do pojscia na moralny kompromis
                    • ginlo Re: A tu sa oswiadczenia majatkowe Pani Anety Kra 06.12.06, 14:40
                      poprawka przyrost majatku to 56 tysiecy pln
                      • 1410_tenrok koles twoja logika jest porazazjąca 06.12.06, 17:46
                        nie byłes przy tym, wiec nie wiesz kto z czego co robi. To są twoje domysły, na
                        zasadzie eluberacyjek. Nie masz zadnych dowodow za, jak i przeciw. Badając
                        przychody tej kobiety niczego nie udowadniasz. Dowodem bedzie test DNA. I
                        odczekajmy go. A ze tak było? Jest 50% szans na tak i 50% szans na nie - dla
                        osob z zewnątrz. Prawde znan tylke Aneta K. oraz Łyżwinski. W samczym kraju, a
                        takim jest Polska - wystarczy popatrzec chocby na twoje ataki - ta kobieta jest
                        bez szans. Juz teraz mowi sie o niej jako o prostytutce lub o putanie. A co
                        bedzie z wierchuszką SO, kiedy np. okaze sie, ze to prawda? Co bedzie mozna
                        mowic na Łyzwinskiego, Filipka, Leppera? W Stanach i nie tylko goscia by
                        pogonili. Na razie nikt mnie nie przekonał. Ale! Nie ma dymu bez ognia.
                        • ginlo Moja logika sprowadza sie do prostego wniosku 06.12.06, 18:23
                          historia o zmuszonej gasce jest malo wiarygodna, albo gaska szybko pojela reguly
                          gry, albo gaska nigdy nie byla. LAda moment media pokarza kolejna odslone zycia
                          PAnia Anety K. byla ona rekomenowana przez SO do wystepowania w lokalnych
                          programach telewizyjnych. Szczerze mowiac malo mnie obchodzi los tej Pani, nie
                          bronie tez Lyzwinskiego, ale jest roznica miedzy atakiem na Leppera - dziwne, ze
                          ten watek ucichl - i oskarzeniami jego i pana posla L. o zmuszniae do sexu, a
                          oskarzeniem posla L o finansowania z pieniedzy posleskich kochanek i
                          tolererowanie tego przez Leppera. Jedno powinno doprowadzic do dymisji rzadu, a
                          drugie powinno byc zapamietane przez wyborcow i powinno powstrszymac ich przed
                          glosowaniem nad tego typu ludzi. Wersja przedstaiona przez GW - zmuszanie do
                          sexu - jakos nie wspolgra z dostepnymi na sieci informacjami o karierze pani
                          Anety i tyle, a sa to oficjalne strony lodzkiego samorzadu. Podobnie rzecz ma
                          sie z tym owocem milosci. Ja naprawde nie moge zrozumiec w jaki sposob 30 letnia
                          kobieta nienawidzaca swojego "kochanka" uprawiala z nim sex nie bedac w stanie
                          zabezpieczyc sie przed poczeciem, to jest niprawdopodobne psychologicznie, to
                          moglby sie zdazyc, gdyby byla biedna, lub kompletnie nieoswiecona, ale trudno
                          uwirzyc, ze ktos kto mowi, ze podawano mu oksytocyne zwierzeca by przyspieszyc
                          porod nie slyszal nigdy o antykoncepcyjnych srodkach hormonalnych.
                          • 1410_tenrok ty, jak cała reszta tego samczego ugrupowania 06.12.06, 20:56
                            nie pojmujecie, ze w cywilizowanym kraju takie postepowanie to chamstwo. Ale
                            poniewaz ten kraj wyrosł z komunizmu, gdzie zawsze szukano jakichs afer,
                            uwazasz, ktos chce urządzic bogu ducha winnych działaczy SO. To, że mogłoby by
                            inaczej - nie jestescie w stanie przyjąc do wiadomosci. Dlaczego? Poniewaz wasz
                            samczy swiatek by sie zawalił. Ale czemu sie dziwic Was, skoro zgwłacone
                            kobiety sąda traktowano są podobnie. Taki kraiczek.
                          • ginlo Bo Ty z definicji zakladasz, ze ona byla poddana 06.12.06, 21:49
                            takiem szantazowi. A ja mowie, ze sadzac po dostepnych informacjach -
                            oswiadczenie majatkowe, jej wypowiedzi dla prasy to sie kupy nie trzyma. Stosuje
                            prosta zasade ku[ca uzywanegpo samochodu, jesli sprzedawca twierdzi, ze jest
                            jedynym wlascicielem i samochod jezt bezwypadkowy, a ja widze slady
                            lakierowania, i pytam czemu, a on na to, ze to drobna stluczka, to zaczynam
                            sobie zadawac pytanie czy warto mu wierzyc w to co mowi o silniku. Nie ma to nic
                            wspolnego z moim stosunkiem do kobiet. Malo tego wbrew temu co mowisz mam
                            nieufny stosunek do Lyzwinskiego, bo podejrzanewydaje mi sie promowanie
                            krawcowej na szefa biura, ale to wciaz daleko od oskarzen do zmusznaia do sexu.
                            Dribny zlodziej, to przestepca, oszusta tez, ale twierdzic, ze z powodu
                            konfliktu z prawem mozna mozna zaocznie stwierdzi, ze on jest morderca, bo
                            reputacja drugiego jest nam calkiem nieznana.
            • elka1021 Re: Sumiennie radz sie inteligentom zastanowic 06.12.06, 15:01
              sku..synem, ale panienka nie jest ofiara lecz rownie cyniczna
              suczka, czego jakos nie zauwaza "etyczny" reporter GW. Zamiast tego cynicznie
              kreuje ja na ofiare. I co dalej inteligetnie wierzycie we wszytsko co ta
              panienka mowi, czy moze jednak jest tak, ze niezdrowa atmosfere w SO
              wykorzystuje GW do przywalenia rzadowi, ktora wersja trzym sie kupy.
              ------------------------
              skurw.ysynem to on jest z pewnoscia, ta jego zona to tez z konwersacji mozna
              wysnuc, ze jakas sciera, a GW czy jakikolwiek dziennik podaje do wiadomosci co
              widzi, co slyszy i obserwuje, a powiedz kochasiu jak GW moze "przywalic
              rzadowi" jak piszesz, bo przywalic trupowi juz trudno, bo on juz nic nie
              czuje, a GW jest od "donoszenia" czytelnikom co sie w kraju dzieje, a nie od
              serwowania "panience" jak piszesz uslug bycia jej materacem
              • ginlo PRzepraszam, ale artykul sugerowal, ze Aneta K. 06.12.06, 15:13
                sprzedala sie za prace, w sensie nie miala wyboru, bo nie miala z czego utrzymac
                dzieci. PRzejrzyj teraz wszytskie moje posty razem z linkami i wyjdzie na to, ze
                to cyniczna kurewka. Gdyby artykul byl o tym, ze poslowie daja prace kochankom
                to byloby ok, ale artykul pokazal ja jako swieta, zmuszoan przez glod do oddania
                sie poslowi. To jest jednak duza roznica, czy gazeta pokazjue rzeczywistosc, czy
                ja kreuje jak tu ma miejsce
                • babette663 Re: PRzepraszam, ale artykul sugerowal, ze Aneta 06.12.06, 16:53

wiesz co??im wiecej sie zastanawiam tym bardziej jestem przekonana, ze te AFERY
                  w ostatnim czasie to wszystko "jak pozbyc sie niewygodnego koalicjanta", nie
                  mam zwyczaju sadzic innych, a zwlaszcza bez dowodow, ale znajac zycie,
                  lajdactwo bylo jest i bedzie na kazdym szczeblu. Ale tu chodz jestem
                  przekonana, ze to wszystko prawda, albo prawie"prawda" jednak polityk to twarz
                  Narodu, takie sprawy wyjda na swiatlo dzienne wczesniej czy pozniej.
                  Przepracowalam 30 lat ale nigdy zaden szef nie powalil mi lapy na kolano.No ale
                  trzeba sie szanowac, zeby cie uszanowali. Ta sprawa jest jednak "grubymi nicmi
                  szyta", ale to lepiej chamy - do pluga a nie na salony!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • ginlo Wedlug mnie GW wyrezyserowala widowisko 06.12.06, 15:17
                piekna i bestia, choc gdyby bylo w niej choc troche rzetelnosci to widowisko
                powinno sie nazywac zly/a i jeszcze gorszy/a
                • maruda.r Trzy lata temu? 06.12.06, 16:52

• ginlo Re: Trzy lata temu? 06.12.06, 17:32
                    koku jak przeczytasz wszytskie moje posty to zrosumiesz. Chyba ze chcesz tak jak
                    GW, wyciagnac tylk to co Ci wygodne. Juz mnie to nudzi powtarzenaie tego co
                    mozna bez trudu na sieci znalezc. Dziewczynka twierdzi, ze byla zmuszona do
                    sexu, ze nienawidzila siebie za kontakty z tym facetem, a jak sie przejrzy
                    zenznaia majatkowe, to dziewcze zaczynalo od szefowej biura posla (naganne, bo
                    finansowanie kochanek z pieniedzy podatnikow to oburzajaca rzecz), potem zostala
                    radna (czyli miala niezalzene zrodlo dochodu zapewnione na 4 lata), dalej (po
                    roku od poznania swojego ciemiezcy) zachodzi z nim w ciaze (to pokazuje jak
                    strasznie musiala go nienawidziec, skoro nie uzywala zadnych srodkow
                    antykoncepcyjnych), po czym przyjmuje kolejna fuche bycie czlonkiem rady
                    nadzorczej spolki gmiannej a kolejne 900 zl/miech. Tak to kopciuszke po roku
                    odkad zaczal byc wykorzystywanya przez zle siostry poczul sile pieniedzy i
                    korzysci ze znajomosci z siostrami. No tak, ale rok przebywania w towarzystwie
                    czlowieka o takiej reputacji jak Lyzwiski potrafi zrobic z czlowieka sprzedajne
                    bydle. Na szczescie juz niedlugi czas po roztsaniu z poslem i utracie tego
                    wszytskiego Aneta zrozumiala i stad jej spowiedz dla gazety. Bardzo to wszystko
                    wiarygodne. Nastenym razem jak pijak/narkoman poprosi mnie o 100 zl, bo
                    przyjechal do zony do szpitala i nie ma za co wrocic do domu to tez zamkne oczy
                    i nie zauwaze jego poklutych zyl/przepitych oczu
    • bogusabcd A ciemny lud i tak zaglosuje na samoobronę 06.12.06, 11:41
      Nieważne co by się działo dla niektórych Lepper to taki współczesny Janosik.W
      następnych wyborach zdobędą 6% i będą zadowoleni. Przeraża mnie ciemnota tych
      którzy na tą partię głosowali.
    • caperucita mam tylko jedną uwagę 06.12.06, 12:00
      nie cierpię Samoobrony a namawianie kobiety do usług seksualnych za pracę czy
      awans traktuję jako coś obrzydliwego.
      Ale, kobieta zawsze może z honorem odmówić, poskarżyć się, iść do prokuratora,
      może zawsze powiedzieć nie. I zachować może nie pracę ale godność. Osobiście
      wolałabym sprzedawać w osiedlowym warzywniaku niż dawać d... za pracę. Dlatego
      wyznania owej pani zaliczam do kategorii zemsta/szantaż. Nie musiała, nikt jej
      nie zgwałcił, nie obmacywał po pupie, nie rozebrał przy niej.
      Dla mnie to wszystko jedno, czy idzie się z facetem za stanowisko czy za forsę.
      Tylko prostytutka jest szczera, po nazywa rzecz po imieniu.
      • maruda.r Re: mam tylko jedną uwagę 06.12.06, 16:49
        caperucita napisała:

> Tylko prostytutka jest szczera, po nazywa rzecz po imieniu.

Ta sama, której nie można ponoć zgwałcić?

• vega36 Re: mam tylko jedną uwagę 06.12.06, 21:51
        caperucita napisała:

> nie cierpię Samoobrony a namawianie kobiety do usług seksualnych za pracę czy
        > awans traktuję jako coś obrzydliwego.
        > Ale, kobieta zawsze może z honorem odmówić, poskarżyć się, iść do prokuratora,
        > może zawsze powiedzieć nie. I zachować może nie pracę ale godność. Osobiście
        > wolałabym sprzedawać w osiedlowym warzywniaku niż dawać d... za pracę. Dlatego
        > wyznania owej pani zaliczam do kategorii zemsta/szantaż. Nie musiała, nikt jej
        > nie zgwałcił, nie obmacywał po pupie, nie rozebrał przy niej.
        > Dla mnie to wszystko jedno, czy idzie się z facetem za stanowisko czy za forsę.
        >
        > Tylko prostytutka jest szczera, po nazywa rzecz po imieniu.

Dotąd czytałam posty spokojnie, ale tutaj ręka sama złapała za mysz. Nie zgadzam
        się z Tobą. Przy dużym bezrobociu i o pracę w osiedlowym warzywniaku trudno.
        Wiem, że dałaś to jako przykład. Ale postaraj się o trochę empatii. Ja wiem
        jedno - gdybym nie miała pracy, to potrafiłabym zrobić dosłownie wszystko, żeby
        wykarmić moje dzieci. Gdyby nie było innego wyjścia, to byłabym prostytutką,
        kradłabym, żebrała. Zdesperowana matka jest zdecydowana na wszystko i zdolna do
        wszystkiego. Widziałaś tego faceta? Trzeba naprawdę dużo samozaparcia, żeby
        uprawiać z nim seks.
        Szanuję Twoje zdanie, ale godnością i honorem nikt jeszcze dzieci nie wykarmił i
        nie ubrał.
        • ginlo tylko czy z tym samym zapalem przyjmowalabys 06.12.06, 23:14
          kolejne podarunki placac cialem. Ok w 2001 roku nie miala roboty zmusil ja.
          Zalozmy, ze tak bylo. Ale w 2002 zostaje radna w Sejmiku lodzkim z dieta 2000
          pln - zostanie radna uniezaleznilo ja od posla Lyzwinskiego, to jest manada z
          wyboru z kadencja na 4 lata. To tak jakby dostac te pieniadze z gory. Moze to
          nie kokosy, ale jak na okolice lodzi da sie przezyc, raczej z glodu sie nie
          umiera. A potem trafili jej sie kolejne posady. Taka na przyklad rada nadzorcza
          w spolce komunalnej. W sumie ten caly gwalt dawal jej dochody na poziomie 4 tys
          miesiecznie i to chyba nie jest granica ubogiego zycia dla matki z dwojgiem
          dzieci. Jak wynika z tych samych zeznan majatowych w tym czasie splacila dlug za
          mieszkanie 30 tys i nabyla dzilake za 26 tys. Nie tylko dobrze zarabiala, ale
          spodziewala sie utrzymanaia poziomu dochodow. Dzialka to dobra inwestycja, ale
          na dlugi okres. Gdyby ta Pani obawiala sie utraty pracy zainwestowalaby w
          lokate, bo plynna lub mieszkanie bo daje dochod. W dzialki interesuja Ci co maja
          wolne nadwyzki, bo to dobry interes, ale w dlugim okresie i o podwyzszonym
          ryzyku, a nie zastraszone samotne matki.
          Druga historia to jej opowiesc o ciazy. Tu tez to jest biedna kobieta? Taka
          ktora mowi, ze w 2001 roku wymuszono na niej sex, a rok pozniej idzie z tym
          wymuszaczem do lozka nie myslac o zabezpieczeniu sie przed ciaza z facetem
          ktorego dotkniecie ja zbrukala (twierdzila w wywiadze, ze czula sie brudna tym
          co robila). Nienawidzila go, a przez rok chodzila z nim do lozka i tej jednej
          nocy zapomniala wziac pigulke. A jednoczesnie pracowal w jego biurze (za sex),
          zostala wypromowana na radna (trudno sobie wyobrazic, zeby zostala nia bez
          wiedzy Lyzwinskiego), zatrudniona w radzie nadzorczej spolki komunalnej (tez
          zapewne wbrew zlemu Lyzwinskiemu). To czym on ja terrozyzowal??? Dobrobytem.
          Mozna usprawiedliwic k...nie sie za miske ryzu, ale ona zarabiala dzieki temu
          poslowi grubo ponad 3 tysiace, zdolala splacic 30 tys kredytu i kupic dzialke?
          I jestem oburzony tym co robi Lyzwinski, ale tym ,ze utrzymuje kochnake z
          publicznych pieniedzy, ale nie molestowaniem, bo to co opislame, a co mozna
          latwo znalezc w internecie wskazuje, ze molestowanie bylo malo prawdodpodbne.
    • hera9 Blizniacy-bo to oni wspolnie decyduja, 06.12.06, 12:45
      nieraz mowili,ze nie beda wspolpracowac z Samoobrona itp.Efekt taki,ze aby
      utrzymac tylek na stolku,blagają rozny element o wspolprace.Blizniakom zalezy
      na wladzy,nie na kraju,jako takim,wiec zrobia wszystko z wszystkimi
      bandytami,zeby sie utrzymac przy korycie.
    • eurazja.org Afera seksualna pogarsza wizerunek Polski 06.12.06, 12:54
      Skandal seksualny, w który zostali zamieszani przewodniczący Samoobrony Andrzej
      Lepper oraz poseł Łyżwiński, jest szeroko komentowany u naszych wschodnich
      sąsiadów. „Polski seksogate”, pod takim tytułem relacjonują całe zdarzenie
      moskiewskie „Vremia Novostiej”. „Kobiety, seks i polityka”: Polski wicepremier i
      syn prezydenta Izraela skompromitowali siebie w związkach ze „słabą płcią” ,
      pisze prorządowa „Rossijskaj Gazieta”. W artykule „Seks polityczny „po polsku”
      eurazja.org/?p=636
    • danz5 Redaktor Michnik 06.12.06, 13:10
      maralnym apostolem Polakow.
      Ile kostowala re. Michnika wroga suwerennej Polski sexafera?
      • soulworm byles w sraczu, gdy mozgi przydzielali? 06.12.06, 14:26

• unicef123 Re: Redaktor Michnik 06.12.06, 16:55
        z toba jest coś nie tak .Czy to Michnik molestował ?
        Dobrze ,że ktos taki jak Michnik nie boi się tych łajsusów i rozpasańców !
        Jeżeli oni myślą "tym " a nie głową to nie dziwię się ,że bywa żle w Pańswtie
        Polskim .
        Ja nie chcę ,żeby w Rządzie były łajzy , za które muszę się ( jako Polka )
        wstydzić !
        • danz5 Re: Redaktor Michnik 06.12.06, 21:13
          unicef123 napisała:

> z toba jest coś nie tak .Czy to Michnik molestował ?

Michnik nie molestowal ,lecz robi z mozdzkow takich jak ty ofiar sieczke....
    • zbud-2 Re: Kobiety: wszyscy wiedzieli 06.12.06, 13:15
      Ktoś powiedział,że polityka to Q..a. A polityk -to kto ????????
      • wnec2005 Do d.....ta Polska. 06.12.06, 15:02
        czy w koncu ktos znajdzie sie w Polsce aby wykatrupic tych "politykow" gnid
        ktore zyja za pieniadze ludzi. Moze znajdzie sie snajper ktory usmierci Lepera
        i innych "wybitnych" chamskich politykow ktorzy kieruja sie tylko glosem
        swojego "ja". Jedna kulka, swinobicie i po krzyku. Wtenczas moze strach
        nauczylby to chamstwo jakiegos porzadku. Mysle aby Niemcy dokonali rozbior
        polski, zrobili by porzadek przepedzili chamstwo precz, naprawili drogi i
        administracje, wytepili manelow i kryminalistow, "wybitnych" politykow razem z
        prezdentem zapedzili do KC w ramach szkolenia.
        • ubudubu4 Ktoś na nich głosował 06.12.06, 16:04
          Putin ma swoje laski, Clinton swoją Lewinski, w Izraelu premier też ma swoje
          problemy, to i przyszedł czas na naszych "posłów".
          Głąbik wnec2005 niech sobie poczyta o aferach w Niemczech a potem wypisuje
          swoje "wypociny".

A cały antyPisowski chłam niech sobie przypomni "pamiętniki Anastazji P." z lat
          90-tych.
    • trzy.14 Członek Łyżwiński 06.12.06, 16:38
      Jako członekj samoobrony, tzw. poseł Łyżwiński zasłużył na
      tytuł "Członek Łyżwiński";
      Lepper - na "Członek Przewodniczący"
    • trzy.14 Lepper zastosował prawo pierwszej nocy 06.12.06, 16:39
      Lepper zastosował prawo pierwszej nocy
      W ten sposób szybko awansował do grona arystokracji...
    • danz5 Jak dlugo jeszcze 06.12.06, 17:06
      opinia publiczna bedzie kretynizowana przez sowiecka agenture struktur
      mafijnych lewackich przestepcow i ich pomagierow z PO?
      Rzygowisko Michnika i jego tuby propagandowej TVN24 probuja za wszelka
      cene ,wszystkimi dostepnymi metodami paralizowac panstwo...
      Nie da sie juz tumanic haslem ; "oni wszystko robia zle" ,siega sie wiec do
      starych wyprobowanych ubeckich metod.
      Dyzurne burki michnikowskiego szmatlawca - to odpowiednia lektura dla takich
      jak wy....
      • unicef123 Re: Jak dlugo jeszcze 06.12.06, 17:17
        tak długo jak podłe głupki nie przestaną okradać ,gwałcić i robić "sobie
        dobrze" przy pomocy biedy !!!!!!!Bo robią to z naszej kasy ! A ty co ? - jestes
        głupku z tej samemj półki?
        • ginlo Re: Jak dlugo jeszcze 06.12.06, 17:42
          Otoz wlasnie, ja pierwszy raz widze taka zmuszana do sexu kobiete, ktorej
          kochanek zalatwil dochody na poziomie 3 tysiow (przypominam rzecz dzieje sie w
          Lodzi, nie w Warszawie), a ona z nienawisci do niego zapomniala sie zabezpieczyc
    • sawicka43 Re: Kobiety: wszyscy wiedzieli 06.12.06, 17:37
      Cos tu jest nie tak ,jak ja tyle osob obracalo to nikt KONDONOW nie uzywal.Ta
      dziwka cos kreci.Lyzwinskiemu buhajowi tez nie wierze.Ta sprawa jest grubymi
      nicmi szyta.A dziennikarze daliby se jaja na sucho ogolic zeby miec o czym
      pisac.
    • abba15 Kobiety: wszyscy wiedzieli od piątku do niedzieli 06.12.06, 18:17
      ta Aneta Krawczyk cała
      tego kroku nie żałowała
      dokąd kasiora spływała
      to nic o tym nie gadała
      • wnec2005 Morda Lyzwinskieg.. 06.12.06, 20:27
        prosze popatrzec na zdjecia Lyzwinskigo jaki typ ja bym mu dal za ryja 10 lat
        odsiadki jego zonie 15 lat, Lepera modra wogole nie miesci sie na odbitkach i
        tacy ludzie rzadza Polska, chamskie ryje, chamskie zachowanie, zlodzejstwo i
        ku..two mam nadzeje ze tych chamow ktos wkoncu odstrzeli...
    • danz5 Widowisko godne rzygowiska 06.12.06, 21:18
      wybiorczej i jej tuby propagandowej Tvn24.
      W sam raz dla postkomunistycznych wyznawcow michnikowkiej idei szkodzenia
      panstwu.
      Burki Michnika wierza we wszystko co napisze ich wyuzdany guru nie czekajac na
      dowody,bo ja takowych dotychczas nie dostrzeglem....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka