rorbeck2 09.12.06, 07:20 Nie mój premier i nie mój prezydent powinni się pod ziemię zapaść z powodu ostatnich afer, afery faszystowskiej LPR z przybudówką weszpolaków oraz afery knurów i buhajów z Samejbrony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro No bo w gownie najlepiej sie plywa... Nic nie jest 09.12.06, 07:41 przejzyste, wszystko mozna ukryc, na innych zwalic - no a ze smierdzi? Z zimna wygiely cale armia a ze smrodu nie. Taka jest ta mentalnosc tych panow spod znaku "prawa i sprawiedliwosci"... Odpowiedz Link Zgłoś
gllenda masz racje zorro: w GWnie najlepiej sie plywa 09.12.06, 08:06 lze-elitom i michnikowcom. Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe Re: PiS lubi swoją koalicję 09.12.06, 07:44 "To była propozycja, za którą - śmiem twierdzić - nie stał makiaweliczny plan upokorzenia PiS." - Pewnie że nie. To była oferta konstruktywnej uprzejmej pomocy przy zakładaniu sznura na szyję wraz z bezinteresownym bonusem w postaci kopnięcia w krzesło w stosownej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
gllenda A GWno lubi Millerow i Kwasniakow 09.12.06, 08:10 ludzi za ktorych rzadow Polska pobila indeksy korupcji w miedzynarodowych rankingach. To z nimi GWno jest na "buzi buzi" Najlepszy przyklad dzisiejszy wwiad z bufetowa Kwasniewska. Odpowiedz Link Zgłoś
babette663 gowno gowno zjedz go rowno !!!! 09.12.06, 09:00 . Historia ostatnich dni potwierdza, niestety, pesymistyczne przypuszczenie, że tej koalicji nie zmiecie żadna, nawet uwłaczająca ludzkiej godności afera. Cementować ją będzie paniczny strach przed utratą władzy i przywilejów. Bo o nic innego już tu nie chodzi, tylko o władzę dla władzy. Czeka nas długi, trzyletni marsz ,jedno pocieszenie ,ze pierwszy rok juz mamy za soba zostaly 2 lata taplania sie w gnoju a potem ten gnoj na pole, zaorac i po ptokach- chcialabym zeby jutro byl grudzien 2009, no co pomarzyc nie wolno????? Odpowiedz Link Zgłoś
babette663 Re: A GWno lubi Millerow i Kwasniakow 09.12.06, 09:03 gllenda napisała: > ludzi za ktorych rzadow Polska pobila indeksy korupcji w miedzynarodowych > rankingach. To z nimi GWno jest na "buzi buzi" Najlepszy przyklad dzisiejszy > wwiad z bufetowa Kwasniewska. ---------------------- zapomnialam dopisac do poprzedniego - ty to w knajpie caly rok bar podpierasz czy tylko okazyjnie, bo jakas siksa wymyslila jakas bufetowa a ty i tobie podobni tak powtarzacie do znudzenia , na zdrowie!!!i wylaz z tej knajpy bufetu bo nudno, na salony zeby sie odchamiec!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: A GWno lubi Millerow i Kwasniakow 09.12.06, 12:27 gllenda napisała: > ludzi za ktorych rzadow Polska pobila indeksy korupcji w miedzynarodowych Gdybyś mieszkała w Polsce, miałabyś choć trochę pojęcia o czym piszesz. W tym państwie korupcja jest stanem naturalnym nie związanym z obecną opcją polityczną. Wszyscy prześliśmy przez PRL i nie zdajemy sobie sprawy, że w bieżącym życiu wykonujemy tysiące korupcyjnych gestów, tworząć atmosferę przyzwolenia. Popatrz na tych "polityków" to emanacja ludu, każdy z nich ma swoje procentowe wcielenia. Moglibyśmy za Gogolem powiedzieć: "Z kogo się śmiejecie? Z siebie samych.." Taka czy inna opcja polityczna, wydaje się nie mieć już znaczenia. Ja osobiście za szczególnie obrzydliwe uważam instrumentalne wykorzystywanie kościoła i religii. Więc zanim zaczniesz pouczać innych zastanów się najpierw nad kulturą słowa, którego używasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: A GWno lubi Millerow i Kwasniakow 09.12.06, 13:10 gllenda napisała: > ludzi za ktorych rzadow Polska pobila indeksy korupcji w miedzynarodowych Poprawiam błędy: Gdybyś mieszkała w Polsce, miałabyś choć trochę pojęcia o czym piszesz. W tym państwie korupcja jest stanem naturalnym nie związanym z obecną u władzy w danej chwili opcją polityczną. Wszyscy przeszliśmy przez PRL i nie zdajemy sobie sprawy, że w bieżącym życiu wykonujemy tysiące korupcyjnych gestów, tworząc atmosferę przyzwolenia. Popatrz na tych "polityków" to emanacja ludu, każdy z nich ma swoje procentowe wcielenia. Moglibyśmy za Gogolem powiedzieć: "Z kogo się śmiejecie? Z siebie samych.." Taka czy inna opcja polityczna, wydaje się nie mieć już znaczenia. Ja osobiście za szczególnie obrzydliwe uważam instrumentalne wykorzystywanie kościoła i religii. Więc zanim zaczniesz pouczać innych, zastanów się najpierw nad kulturą słowa, którego używasz. Odpowiedz Link Zgłoś
bogr38 PiS lubi swoją koalicję 09.12.06, 08:42 A mnie sie wydaje,że celem uspokojenia politycznej sytuacji w kraju i moc zająć sie nareszcie powaznymi tematami/tylko na Boga nie gospodarką!!!/PiS powinien zdelagalizować Platforme,Lewice,TVN i każdego innego kto osmieli sie uprawiać "krytykanctwo".Większość sejmowa jest,Tybunal Konstytucyjny tez już "odzyskany" więć problemów nie powinno byc.A jaki zapanowałby entuzjazm! Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Dlaczego milczy Kościół? Kościól z dużej litery 09.12.06, 12:14 to Jezus ze swoim ludem. Kościół z małej litery to instytucja, otóż ta instytucja przecież nie milczy, ustami o. Rydzyka wypowiada to, co wielu (obawiam się, że zbyt wielu) myśli. Jest to dla mnie bolesne, bo przynależę do tego Kościoła i dlatego trudno mi o tym pisać. Obawiam się, że za te praktyki przyjdzie zapłacić wielką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
philippo Re: PiS lubi swoją koalicję 09.12.06, 12:35 Brawo panie Jarosławie, opisał pan dokładnie to co czuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 PiS lubi koalicję - za to nie lubi gnidościerwa 09.12.06, 14:48 philippo napisał: > Brawo panie Jarosławie, opisał pan dokładnie to co czuje. Pozdrawiam a co pan czuje? że jest ..ujem? Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Re: PiS lubi koalicję - za to nie lubi gnidośc 10.12.06, 17:51 abba15-wszyscy długo milczeliśmy na Twoją złość do innych,ale po tym, niezwykle obraźliwym poście-naprawdę powinieneś pójść sobie z tego forum. Z obrażania innych zrobiliście normę i to w Was jest najbardziej obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
bogr38 PiS lubi swoją koalicję 09.12.06, 14:37 Jest w tej całej aferze jeden plus, no może plusik: dopóki nasz seksorząd zajmuje się tylko tym kto z kim, gdzie i ile razy nic nie grozi wspaniale rozwijającej się gospodarce, co będzie jutro bez koniecznych dziś reform wiedzą tylko fachowcy… Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 PiS lubi swoją koalicję - bo nie lubi łżeUBecji 09.12.06, 14:46 bogr38 napisał: > Jest w tej całej aferze jeden plus, no może plusik: jakiej aferze? GWnianej aferze? Odpowiedz Link Zgłoś
mich1309 Nie moi przedstawiciele 09.12.06, 14:50 To nie mój premier, nie mój prezydent i nie mój rząd składający się z cyników, nazistów i obleśnych knurów. Odpowiedz Link Zgłoś
zmijewska PiS lubi swoją koalicję 09.12.06, 15:03 Kaczynscy wychowani w PRL ,wprawdzie byli opozycja w stosunku do wladzy ale tej wladzy pragneli i juz nie popuszcza,podobnie Lepper choc on jest z innej bajki.Tylko nowy "Mojrzesz" moze pomoc ,minie 40 lat ludzie dzisiejszy beda przeszloscia,tylko trzeba dbac o wzorce nie wolno sie bac bo dno jakie afirmuja KacZynscy jest ewidentne. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 RPiS lubi swoją koalicję 09.12.06, 15:07 zmijewska napisała: > Kaczynscy wychowani w PRL ,wprawdzie byli opozycja w stosunku do wladzy ale tej > wladzy pragneli i juz nie popuszcza,podobnie Lepper choc on jest z innej > bajki. bo dno jakie afirmuja KacZynscy jest ewidentne. moja hipoteza: nie każda ku.. to żmijewska ale każda żmijewska to ku.. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: RPiS lubi swoją koalicję 09.12.06, 16:11 abba15 napisał: > > moja hipoteza: > nie każda ku.. to żmijewska > ale każda żmijewska to ku.. ************************************ Pisuarka Beata Żmijewska z Centrum Informacyjnego Rządu również? Odpowiedz Link Zgłoś
nacap dziwne 09.12.06, 17:14 "Moglibysmy za Gogolem powiedziec: " Z kogo sie smiejecie? z siebie samych...", wlasnie taki jest przekroj spoleczenstwa i takich wybralo sobie reprezentantow; jednakze z drugiej strony dziwi mnie jezyk, ktorym niektorzy tu operuja, wcale sie nie rozni od zachowania tych, ktorych opisuja; i jeszcze jedno niech jeden z drugim zapamieta raz na jutro, ze za czasow PRL nie mialby takiej mozliwosci opluwania poslow, choc nawet nie mielismy wplywu na to kto bedzie w sejmie zasiadal i przypominam, ze kwasnieski i miller i kalisz wlasnie z tamtych opcji pochodza; i niech mi nikt nie mowi, pisze, ze takie rzeczy sie nie zdarzaly, bo zdarzaly sie gorsze tylko sie o tym nie pisalo (cenzura i wladza wtedy mogla wszystko), ale coz nasza pamiec jest wybiorcza z powazaniem Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa PiS lubi swoją koalicję 09.12.06, 17:10 Jaka to poważna propozycja.Czterech durniów z PO proponuje oddajcie nam fanty i zostańcie na naszej łasce.Temu kaszebe pustkowi-tuskowi juz niewiele zostało czasu,za chwilę Jaś ogłosi powstanie nowej konserwatywnej partii i będzie już tylko możliwośc zjednoczenia tuskoidiotów z czerwoną hołotą. I o to Kaczorom chodziło. Tusk największym wrogiem Platfusów. Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa PiS lubi swoją koalicję 09.12.06, 17:25 PS.Jeżeli chodzi o ten autorytet,który mógłby zabrac głos ,rozumiem autorytet moralny to mógłby byc Adam Szachraj-Szechter lub Olek Kwas-pijak i ladaco lub ktoś zza grobu kto przewidziałtaką sytuację i powiedział wcześniej Michnikowi ,może byc opiekun z ramienia KOR-u sbeka Lesiaka Jacek Kuroń. Może byc sam Lesiak,to bardzo uczciwy i kompetentny fachowiec,powiedział Kuroń do Milczanowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mundo.v Re: PiS lubi swoją koalicję 09.12.06, 19:57 bokassa napisał: > PS.Jeżeli chodzi o ten autorytet,który mógłby zabrac głos ,rozumiem autorytet > moralny to mógłby byc Adam Szachraj-Szechter lub Olek Kwas-pijak i ladaco lub > ktoś zza grobu kto przewidziałtaką sytuację i powiedział wcześniej Michnikowi > > ,może byc opiekun z ramienia KOR-u sbeka Lesiaka Jacek Kuroń. > Może byc sam Lesiak,to bardzo uczciwy i kompetentny fachowiec,powiedział Kuroń > do Milczanowskiego. bokasso mily czlowieku!!! Niewykluczone, ze lista, ktora nam obijawiles, to spis brzydkich obywateli PRL- u i III RP, ale co w takim razie powiedziec o Dornie, Naimskim, Kaczynskim z ...KOR-u??? Czyz oni nie powinni dawac dobrego przykladu i nie zadawac sie z polhitlerkami i komuchami z ubeckim zyciorysem? Toz Dornowaty policjant uzywa radiowozu jako taksowki, podobnie jak swiatobliwy Rydzyk Odnowiciel. Czy to przypadkiem nie w rzadzie Kaczynskiego nie urzeduje krolik [j...us] Filipek i paru "piwoszy" i kryminalista Lepper??? Nawet jesli przyznac ci racje, ze wymienieni to brzydale, to czy nie oburza cie sytuacja, ze to wspolnicy Kaczynskiego robia mu burdel tuz pod mownica ??? A jak ktos patronuje sekshopowi i burdelowi, to chyba powinien zmienic nazwe partii i zamiast premier nazywac sie burdeltatus:))) Odpowiedz Link Zgłoś
radoslawdobry Faszyzm w IV RP ma się niezgorzej 10.12.06, 16:17 a afery o których pisały: Rzeczpospolita o nowym prezesie PZU, Dziennik o faszyzujących członkach/sympatykach/ współpracownikach LPR i MW, Gazeta o pracy za seks w SO, nie ruszają dwóch kartofli. Odpowiedz Link Zgłoś