davy Ja też protestuję! 10.12.06, 14:31 A ja protestuję przeciwko nocy. Ma być zawsze dzień. I to zawsze sobota. I jeszcze protestuję przeciwko powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Czemu nie zorganizowano tego protestu 10 lat temu? 10.12.06, 15:29 …jak byłem młodszy? __________ Ogród Jane Austen - nieco łagodniejszy świat. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Czemu nie zorganizowano tego protestu 10 lat 10.12.06, 15:39 krasnov napisał: > …jak byłem młodszy? No właśnie! Albo 20. Kiedy jeszcze stał jak trzeba... Ale wszystko w porządku. Świry wszystkich krajów, łączcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inzynier2 Za dobrze im się wiedzie we Francji 10.12.06, 18:24 Gdy ludziom za dobrze się powodzi, nie mają żadnych problemów, to muszą znaleźć jakąś rozrywkę. Protest przeciw przemijaniu czasu jest jedną z możliwości - szczególnie, że nic bardziej sensownego im nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
dokansan Re: Za dobrze im się wiedzie we Francji 10.12.06, 18:38 Kartofel jesteś ;P Ich sprawa, co się wtrącasz? Krzywdę Ci robią? Teraz na nich utyskujesz, jutro w dwudziestu zabronicie im tego a za tydzień 500 tysięcy takich kartofli zrobi zamach na wolności konstytucyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
to_nie_my_toniemy Re: Czemu nie zorganizowano tego protestu 10 lat 10.12.06, 20:32 Przyłączam się do protestu....kto powiedział że muszę się starzeć...?Młodości moja gdzie jesteś?Ja nie chcę o niczym wiedzieć chcę żyć w błogiej nieświdomości...Stracone złudzenia :( Chcę być jak Dorian z "Portretu Doriana Greja". Czy ktoś umie zatrzymać ten bezsens? Odpowiedz Link Zgłoś
lulu_la_vu Re: Czemu nie zorganizowano tego protestu 10 lat 11.12.06, 09:32 A ja chcę być jak Yossarian: żyć wiecznie. A poza tym to polecam serial "Wiecznie Młodzi". Czy gdzieś to jeszcze nadają? Odpowiedz Link Zgłoś
laureno Re: Protest anarchistów przeciw nadejściu 2007 ro 10.12.06, 14:35 Ja nie wezme udziału w proteście. Cieszę się, że czas upływa. Z każdym dniem chce mi się wstawać dlatego, iż wiem, że to kolejny dzień oczekiwanie do następnych wyborów mniej. A nowe wybory to nadzieja na to, że w tym kraju zaczną rządzić cywiizowani ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Logike mamy podobna z ty ze ja sie... 10.12.06, 15:18 ciesze ze każdy opływający dzień to jeden dzień mniej dla lewactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus też jestem przeciwko lewactwu, czyli PiS, SO, LPR 10.12.06, 15:24 i Radyju co Ma Dzioba - wszystkim tym antyrynkowym, antykapitalistycznym i antyzachodnim stronnictwom. Moga se ręke podać z Che Guevarą ;-)) ale sam pomysl tego happeningu jest swietny - anarchisci czy nie, dobre Odpowiedz Link Zgłoś
spiwor Re: Protest anarchistów przeciw nadejściu 2007 ro 10.12.06, 14:38 Ten protest powinien wreszcie uświadomić ludziom jak są manipulowani, przecież nowy rok wymyślili producenci szampanów. Precz z Nowym Rokiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinass To jest wiadomość!!!! 10.12.06, 14:48 Wybiórcza się bruku. Po prostu cuchnący rynsztok. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus nie rozumiem mordzinas, coś się stało? 10.12.06, 15:26 co cię tak wk...? "Cuchnący rynsztok"? O co biega? Pomysł tego happeningu jest po prostu (uwaga, nowe słowo) ŚMIESZNY, warto dla rozluźnienia atmosfery coś takiego podać co jakiś czas między poważnymi newsami. Chyba to lepsze niż dziecko Anety K. Odpowiedz Link Zgłoś
yourij Re: To jest wiadomość!!!! 11.12.06, 08:19 mordzinass napisała: > Wybiórcza się bruku. Po prostu cuchnący rynsztok. A Ty czego się czepiasz ? Nie zauważyłeś, że to jest w dodatku "Deser" - znaczy z przymrużeniem oka ? Sztywny jesteś jakbyś kij od miotły połknął... Odpowiedz Link Zgłoś
akashha Nantes 10.12.06, 15:24 Tiaaa, czemu mnie to nie dziwi? :D Nantes to ładne, ale dziwne miasto - ludzie też. I nie mam zamiaru tam juz nigdy wracać :] Życzę powodzenia w odganianiu Nowego Roku <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
ewodia Protest anarchistów przeciw nadejściu 2007 roku 10.12.06, 15:28 TGeż będę protestował. Po co nam rok 2007 jeżeli nadal będą rządzić Kaczyńscy razem z warchołem i Giertychem? Odpowiedz Link Zgłoś
piehemoth Re: Protest anarchistów przeciw nadejściu 2007 ro 10.12.06, 16:01 Popieram! Co to jest za data??? Nie powinniśmy wcale liczyć czasu po 1999 roku, bo to już jest futuryzm przecież. Wiek XXI zostawmy opowiadaniom SF. Powinniśmy natychmiast wrócić do połowy lat 90-tych, gdzie nie było giertoli, lepersów, kaczorów itd. Nie było też takiego ścierwa w stacjach muzycznych, a wszyscy słuchali Metalliki, Guns N'Roses i Nirvany. Odpowiedz Link Zgłoś
yrzyk Tak to... 10.12.06, 15:57 ... się ludziom pie.. w głowach od nadmiaru dobrobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
fernandorey Bardzo słuszny protest. W pełni popieram. 10.12.06, 16:02 Powiedzieli to, co każdy nosi w sercu ale boi się do tego przyznać. Upływowi czasu powiedzmy stanowcze "nie". Odpowiedz Link Zgłoś
koczot Re: Protest anarchistów przeciw nadejściu 2007 ro 10.12.06, 16:10 Popieram:) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod jezeli pisiorki zostana przy wladzy, to lepiej 10.12.06, 16:15 kalendarz cofac Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan.ciechomski MEN też protestuje 10.12.06, 16:49 MEN protestuje przeciwko protestom Odpowiedz Link Zgłoś
pixelpainter No i co z tego..? www.gs-arts.net 10.12.06, 17:39 No i co z tego..? www.gs-arts.net Odpowiedz Link Zgłoś
polujacy_na_kaczki Re: No i co z tego..? www.gs-arts.net 11.12.06, 10:30 Ano to, że taką informację o wiele milej przeczytać, niż kolejne doniesienia o posłach, co własnych interesów w portkach utrzymać nie potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Protest anarchistów przeciw nadejściu 2007 roku 10.12.06, 18:49 brawo ! Przyznaję im nagrodę Nobla. Odpowiedz Link Zgłoś
nulka_50 Re: Protest anarchistów przeciw nadejściu 2007 ro 10.12.06, 20:10 Popieram:) Bardzo fajna, zakręcona inicjatywa. Roku 2007 strzeż się! Odpowiedz Link Zgłoś
stupendo Jedynie słuszny protest!!! 10.12.06, 22:35 fajny protest! takich protestów nam trzeba! warto by zacząć cieszyć się z osiągnięć odchodzącego roku, a nie puszczać go w niepamięć, gardzić nim i z sylwestrowym szaleństwem spoglądać w nieznane.. a nieznane może być... lepiej, żeby było nieznane! dla mnie to był dobry rok - odniosłem pewne zwycięstwo nad samym sobą! pozdrawiam wszystkich protestujących! Odpowiedz Link Zgłoś
krawat23 Protest anarchistów przeciw nadejściu 2007 roku 10.12.06, 23:33 Kocham ludzi inteligentnych, twórczych i wesołych!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dlaczego nie wymyslono tego w Polsce? Juz wiem!! To skutek 1 roku rzadów PIS - ludzie stracili jaja!! Odpowiedz Link Zgłoś
ziuz a a nie protestuje! 11.12.06, 09:33 wczoraj przeczytalam w horoskopie, ze w 2007 roku bede zdrowa i szczesliwa, wiec chce, zeby nadszedl :P ale przeciw starzeniu sie chetnie poprostestuje... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Jak na Francję - nieźle! 11.12.06, 09:48 Jedno z rozsądniejszych posunięć francuskiej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
polujacy_na_kaczki Protest anarchistów przeciw nadejściu 2007 roku 11.12.06, 10:33 Przyłączam się do protestu. Jednocześnie protestuję przeciwko poniedziałkom. I przeciwko protestowaniu. Precz z preczem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cykas protest przeciw poniedziałkom 11.12.06, 12:26 lepiej zrobiliby protest przeciw poniedziałkom. ten dzień jest niehumanitarny! dlaczego organizacje praw człowieka nic w tej sprawie nie robią?! Odpowiedz Link Zgłoś
poczta.tvn.pl 2007 Ne passera pas! 11.12.06, 14:46 Strona przeciwników roku 2007: fonacon.net Kto zorganizuje podobny protest w Warszawie? Chętnie przyjdę. Odpowiedz Link Zgłoś