nesea Rety! mam nadzieje ze to jednak nie Polak! 18.12.06, 11:29 Bo nic o jego narodowości nie piszą.. Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 Tez mam taka nadzieje, Bogu dzieki!!! 18.12.06, 14:06 Przez dwa dni mialem stresa ze to moze byl jakis Polak!!! Dzieki bogu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: To tylko żydowska insynuacja z tym Polakiem. 18.12.06, 20:57 Na wyspach brytyjskich żyje i działa całkiem liczne środowisko zbliżone ze środowiskiem Gazety Wyborczej. Intuicja podpowiada mi, że to oni podsunęli takie podejrzenie. Ci goście korzystają z każdej okazji, aby oszkalować Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
dynek82 Re: Rety! mam nadzieje ze to jednak nie Polak! 18.12.06, 15:01 Tom Stephens to typowo polskie imie i nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
mat56 dynek... 18.12.06, 17:56 W paitek ten brukowiec 'Daily Mail' wysmazyl artykul (nie wiem skad wzieli takei informacje), ze za zbrodnie odpowiedzialny moze byc obywatel Polski. Oczywiscie ze Stephens to nie Polak, dlatego tak jak napisaly osoby powyzej - na szczescie to nie byl Polak... Chodzilo wiec o ten artukul z brukowca a nie nazwisko mordercy... dlaczego ty jestes taki glupi??? Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 kolejny nawiedzony psychopata?! 18.12.06, 20:46 malo mu uslugi - to musi mordowac dla wiekszej frajdy? a moze pod wplywem bozej laski mial widzenie siebie jako Wielkiego Ogrodnika wyrywajacego ludzkie chwasty? ... ktore jak powiada w Pismo - nalezy w ogien wrzucac ... a woooogole to: 'spiepszac dziadowy!' ( jest copyright na ten cytat? - bo troche zmienilem...i nie wiem czy mialem Prawo do tego! heheh ) haha haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Rety! mam nadzieje ze to jednak nie Polak! 19.12.06, 04:15 Tak : Tom Stephens vel Tomcio Stefanski z Kolczatki Gornej w woj.nowoprzemyskim. hahahah! I w wiezieniu spiewa caly dzien "Jeszcze Polska nie zginela..." No, i w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
mika12311 Mało ustaliliście. W zasadzie z CNNu wszystko 18.12.06, 11:34 :-( taka polska bida dziennikarska. Ja wam nie bede podpowadał jak mozna napsiac wiecej, ale mozna. Powiem tylko tyle facet nie jest Polakiem, jest Anglikiem, pracował w firmie trudniacej sie renowacją komputerów. Gnojki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika12311 I jeszcze jedno"to prostytutkę mozna zabić hahah" 18.12.06, 11:37 jak mawiają wasi politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
kizer78 Re: Anglia: Aresztowano podejrzanego o zabójstwo 18.12.06, 11:41 łeeeeeee nie Polak, a już myślałem że znów się będzie o nas mówiło Odpowiedz Link Zgłoś
esteczka Re: łeeeeeee nie Polak 18.12.06, 11:57 kizer78 napisał: > łeeeeeee nie Polak, a już myślałem że znów się będzie o nas mówiło Zawsze mogą mówić w kontekście "Mordercą nieokazał się Polak, jak powszechnie sądzono" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elephant_tusk Re: łeeeeeee nie Polak 18.12.06, 12:56 I co bardzo dziwi i smuci Gazetę Wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: łeeeeeee nie Polak 18.12.06, 15:19 elephant_tusk napisała: > I co bardzo dziwi i smuci Gazetę Wyborczą. I taka smutna kontestacja konca sie dalsze informacje o zabojstwie angielskich prostytutek. *Zainteresowanych odsylamy do zagranicznej prasy. Nas interesuja tylko skandale odslaniajace podlosc Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
flyhalf Re: Anglia: Aresztowano podejrzanego o zabójstwo 18.12.06, 11:51 > Sznur! może nie wprost ale niewykluczone. Poprzedni tego typu gagatek niejaki Fred West z Gloucester popełnił samobójstwo w więzieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Anglia: Aresztowano podejrzanego o zabójstwo 18.12.06, 11:56 Popełnił samobójstwo czy "popełnił samobójstwo"? Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Anglia: Aresztowano podejrzanego o zabójstwo 18.12.06, 12:00 GW podawala ze to Polak, czy to bylo tylko tak z rozpedu? Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Anglia: Aresztowano podejrzanego o zabójstwo 18.12.06, 12:16 Angielska prasa podawala, Polak prowadzacy BMW. Sadzac po miejscu gdzie aresztowany mieszkal i innych opisach, nie jest wykluczone, ze Polak jest tym podejrzanym. Odpowiedz Link Zgłoś
flyhalf Re: Anglia: Aresztowano podejrzanego o zabójstwo 18.12.06, 12:19 helmut.berlin napisał: > Angielska prasa podawala, Polak prowadzacy BMW. ale jaka prasa? bulwarowa. rozumiem, że takową oglądasz, bo czytujesz to za moco powiedziane... Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Anglia: Aresztowano podejrzanego o zabójstwo 18.12.06, 12:23 kazda gazeta rozpisywuje sie o tym. Wlasnie The Sun podal ze chodzi chyba o Anglika: "He is believed to be a supermarket worker named Tom Stephens." Pozostalych twoich uwag nie skomentuje, bo z debilami nie rozmawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zapluty.karzel.reakcji Re: Anglia: Aresztowano podejrzanego o zabójstwo 18.12.06, 14:08 Tomek Stefanski? znam go bardzo przyzwoity facet i bardzo dobrzy sprzedawca Odpowiedz Link Zgłoś
flyhalf Re: Anglia: Aresztowano podejrzanego o zabójstwo 18.12.06, 15:38 > Wlasnie The Sun podal oglądaj sobie swojego Suna, a zwłaszcza panią na str 3. > Pozostalych twoich uwag nie skomentuje, bo z debilami nie rozmawiam. nie dość żeś głupek, to jeszcze cham, no ale te nieszczęścia zwykle chodzą razem; Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Anglia: Aresztowano podejrzanego o zabójstwo 18.12.06, 18:32 > nie dość żeś głupek, to jeszcze cham, no ale te > nieszczęścia zwykle chodzą razem; co najlepiej widac na twoim przykladzie, nie nudz wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Anglia: Aresztowano podejrzanego o zabójstwo 18.12.06, 15:24 GW, a mial byc Polak. Dobra lewacka szkola, "rzucaj blotem a cos sie przyklei" Odpowiedz Link Zgłoś
witaschek Nie z rozpedu, to swiadoma dzialalnosc GW 18.12.06, 12:27 Oni to robia celowo i z zimna krwia w celu oslabienia morale Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc To byl wyslannik.. 18.12.06, 12:30 Boga, aby polozyc kres Sodomie i Gomorze... Odpowiedz Link Zgłoś
flyhalf Re: Anglia: Aresztowano podejrzanego o zabójstwo 18.12.06, 12:06 adas313 napisał: > Popełnił samobójstwo czy "popełnił samobójstwo"? nie wiem, ale prokurator nie ścigał klawiszy za zaniedbanie; IMHO anglicy się nie p... Odpowiedz Link Zgłoś
polish_kishka Oszukali nas! A miał być Polak. Może chociaż na 18.12.06, 12:16 pocieszenie znajdą mu jakiegoś przodka z Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin bedzie trudno 18.12.06, 12:36 He is believed to be a supermarket worker named Tom Stephens. chyba, ze zmeinil nazwisko: Tomasz Stefanski? Odpowiedz Link Zgłoś
prober Kolejny Jack The Ripper? 18.12.06, 12:25 Jakoś przypomina się... pl.wikipedia.org/wiki/Kuba_Rozpruwacz Odpowiedz Link Zgłoś
brat187 Re: Anglia: Aresztowano podejrzanego o zabójstwo 18.12.06, 12:30 Topór!!! Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin a to Tomek Stephens... 18.12.06, 12:35 He is believed to be a supermarket worker named Tom Stephens. Odpowiedz Link Zgłoś
pinokkio Wywiad ze Stephensem.. 18.12.06, 13:26 .. przeprowadzony WCZORAJ (więc jeszcze przed aresztowaniem) przez dziennikarza Sunday Mirror: www.sundaymirror.co.uk/news/news/tm_headline=ripper-hunt--the-suspect%26method=full%26objectid=18275623%26siteid=62484-name_page.html Odpowiedz Link Zgłoś
szechter-reich-ranicki Anglia: Aresztowano podejrzanego o zabójstwo pi.. 18.12.06, 12:44 Okazuje się , że ani podejrzany o morderstwa nie jest polakiem , ani zamordowane prostytutki nie są polkami . Dziennikarze wybiórczej czują są zawiedzeni i niemile rozczarowani ! Odpowiedz Link Zgłoś
olpc Re: Anglia: Aresztowano podejrzanego o zabójstwo 18.12.06, 13:25 Są z całą pewnością zawiedzeni. Chociaż, gdyby przeszli się przynajmniej raz w życiu po londyńskich muzeach i zobaczyli ogrom złodziejstwa Anglików i gdyby pobyli dłuższej w Anglii i zobaczyli ogrom prymitywizmu i głupoty i nacjonalizmu Anglików, to _może_ przestaliby w ogóle cytować ich opinie o czymkolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf Polak nie był zabójcą 18.12.06, 13:41 na szczęście zabójcą nie okazał się Polak tak jak to roztrąbiły jakieś angielskie brukowce w zeszłym tygodniu. szukasz pomysłu na oryginalny prezent? kliknij www.asiaq.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pinokkio To polskie media roztrąbiły 18.12.06, 14:33 rudy_rudolf napisał: > na szczęście zabójcą nie okazał się Polak tak jak to roztrąbiły jakieś > angielskie brukowce w zeszłym tygodniu. W angielskiej prasie ukazał sie, o ile mi wiadomo, tylko jeden artykuł (w Daily Mail), informujący, że policja poszukuje Polaka jeżdżącego niebieskim BMW; nie nazywano tego Polaka podejrzanym. To polskie media rzuciły się na ten "news" i rozdmuchały go. Portal "Gazety" umieścił co najmniej dwa artykuły na ten temat, do których wierni internauci dorzucili przygarść obelg pod adresem Polaków en gros oraz, oczywiście, liczne sugestie typu: "to musiał być wyborca PiS" itd. Jedna z rozgłośni radiowych miała "przypomnieć", że oryginalny Kuba Rozpruwacz "też był Polakiem" (podczas gdy faktycznie londyński Rozpruwacz z 1888 nigdy nie został zidentyfikowany). Jedynie Rzepa podeszła do sprawy rozsądnia: www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_061216/swiat/swiat_a_1.html Odpowiedz Link Zgłoś
rock73 Re: To polskie media roztrąbiły 18.12.06, 16:53 pinokkio napisał: > [...] Portal "Gazety" umieścił co najmniej dwa artykuły na ten temat > , do których wierni internauci dorzucili przygarść obelg pod adresem Polaków en > gros oraz, oczywiście, liczne sugestie typu: "to musiał być wyborca PiS" itd. > Jedna z rozgłośni radiowych miała "przypomnieć", że oryginalny Kuba Rozpruwacz > "też był Polakiem" (podczas gdy faktycznie londyński Rozpruwacz z 1888 nigdy n > ie został zidentyfikowany). [...] Jak to nie został zidentyfikowany, i jak to nie był Polakiem? Jak najbardziej został zidentyfikowany i był Polakiem, naprawdę nazywał się Jakub Wędrowycz: www.fabryka.pl/ksiazki.php?id=50 ;-) A na jaką partię głosuje - tego nie wiem. Może jednak na PiS, zważywszy ostatnią ustawę o produkcji bioetanolu w gospodarstwach wiejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
pinokkio Re: To polskie media roztrąbiły 18.12.06, 19:46 Patrz pan, a londyńska plicja wciąż o niczym nie wie... :) www.met.police.uk/history/ripper.htm Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: To polskie media roztrąbiły 18.12.06, 18:38 > W angielskiej prasie ukazał sie, o ile mi wiadomo, tylko jeden artykuł (w Daily > Mail), informujący, że policja poszukuje Polaka jeżdżącego niebieskim BMW; nie > nazywano tego Polaka podejrzanym. No niezupelnie, bylo to typowe standartowe zdanie, nie wykluczajace wcale, ze nie moglby byc podejrzany. Reakcje niektorych na forum byly przesadzone tak jak i tytul w gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 "brytyjska" prasa sugerowala ze to Polak?????????? 18.12.06, 13:53 a "brytyjska" wolna i nieomylna prasa zdawala sie sugerowac ze to Polak? Skad ci "brytyjczycy" czerpia inspiracje do swojej nienawisci? Wyglada na to ze z ksiegi ktorej tytul zaczyna sie na "T". Nie moge podac calego wyrazu bo cenzor tez ciagle czyta ta lekture. Wiem ze doskonale sie Panstwo domyslacie co czytaja wlasciciele "brytyjskiej" prasy. Merry Christmas dla "brytyjskiej" prasy. ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) czy bedziecie w tym roku wyrzucac choinki z budynkow? ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) a przeinaczycie nazwe Christmas na "holliday" ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) no to rzeczywiscie jestescie "tolekrancyjni" Odpowiedz Link Zgłoś
czbasia Re: "brytyjska" prasa sugerowala ze to Polak????? 18.12.06, 14:01 przecież nie ma kogo żałować - to tylko prostytutki, mniej chorób przenoszonych drogą płciową. I nie żal by mi było alkoholików i babskich bokserów. Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 "...Znaleziono nagie je w okresie 11 dni, między" 18.12.06, 14:51 nagie je? w okresie? mój Boże... :D mam dysleksję i dysgrafię, czyu mogę pracować w gazecie? Odpowiedz Link Zgłoś
esteczka Re: "...Znaleziono nagie je w okresie 11 dni, mię 18.12.06, 16:31 p.o.box.77 napisał: > nagie je? w okresie? mój Boże... > > :D mam dysleksję i dysgrafię, czyu mogę pracować w gazecie? Nie bo masz ładne buty. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Anglia: Aresztowano podejrzanego o zabójstwo 18.12.06, 15:00 To miły mężczyzna,z dobrego domu, rozwiedziony przed 1.5 rokiem,ktory zaczął korzystać z usług dziewczyn,lubił je,a one mu ufały. Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: Anglia: Aresztowano podejrzanego o zabójstwo 18.12.06, 15:26 Czy naczelny przeprosi w końcu Polaków, za swoich tępych redaktorów? Odpowiedz Link Zgłoś
baat-man Taaaaaaak? To jednak nie Polak?? 18.12.06, 15:28 A Wybiorcza juz sugerowala, ze zabojca moze byc wlasnie Polak. Nie dalej jak tydzien temu. Haniebne. Aby tylko dowalic Polakom. Odpowiedz Link Zgłoś
avin Re: Taaaaaaak? To jednak nie Polak?? 19.12.06, 01:28 baat-man napisał: > A Wybiorcza juz sugerowala, ze zabojca moze byc wlasnie Polak. Nie dalej jak > tydzien temu. Haniebne. Aby tylko dowalic Polakom. Dostali pewnie cynk, ze policja namierzyla Polaka zydowskiego pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bywales Znaleziono nagie je w okresie 11 dni, między 2 a 1 18.12.06, 15:39 "Znaleziono nagie je w okresie 11 dni, między 2 a 12 grudnia." to gazeta juz zatrudnia przybyszy ze wschodu do pisania notek? Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: Znaleziono nagie je w okresie 11 dni, między 18.12.06, 16:13 Od dawna podejrzewam, ze redaktorzy gw są z importu. W gre wchodzą wszystkie ościenne kierunki, kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
m_q A "Wybiórcza" pluła, że to Polak zabija... 18.12.06, 16:42 ... czekam na odszczekanie! Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Re: A "Wybiórcza" pluła, że to Polak zabija... 18.12.06, 16:58 To nie GW pisała o tym tylko powtórzyła za angielska prasę. Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 A zachodnie media rzuciły cień na Polskę 18.12.06, 16:57 Tak to jest z tymi mediami. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity6 Re: A zachodnie media rzuciły cień na Polskę 18.12.06, 18:22 na zachodzie nic na taki temet nie mowiono ani nie pisano, fama wyszla w Polske z Polski Nie uwazacie ze on podobny do Lyzwinskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Re: A zachodnie media rzuciły cień na Polskę 18.12.06, 18:40 jola_dywity6 napisała: > na zachodzie nic na taki temet nie mowiono ani nie pisano, fama wyszla w Polske > > z Polski > Nie uwazacie ze on podobny do Lyzwinskiego? Nie,on jest podobny do Herr Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
buhajlyzwinski I nie był polakiem, jak wy europejczycy to pzezyje 18.12.06, 18:42 cie . musicie sobie znaleźc inny temat .. Odpowiedz Link Zgłoś
witaschek Zabojca prostytutek pracownikiem GW? 18.12.06, 22:07 Policja zaprzecza. Odpowiedz Link Zgłoś
s.szechter Dziadek, dziadek T. Stephensa 18.12.06, 22:08 ze strony matki, był 100% Polakiem Odpowiedz Link Zgłoś
elpooho Re: Dziadek, dziadek T. Stephensa 18.12.06, 22:31 Szkoda, że nie podali np. ciekawej wiadomości za BBC: Podczas wywiadu, jakiego pan Stephens udzielił BBC News w czasie zbierania przez stację materiałów, stwierdził on, że "był osobą, którego Tania [Nicol]mogła najszybciej określić jako swojego chłopaka". (Speaking in an interview with BBC News last week for background purposes, Mr Stephens said he "was probably the closest thing Tania [Nicol] had as a boyfriend".) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.uk Nie wygląda na Polaka 18.12.06, 23:33 a Gazeta Wyborcza podała że to był Polak. Kiedy przyznacie się do błędu? Odpowiedz Link Zgłoś
pinokkio Świetne! 19.12.06, 04:42 Nie masz pojęcia, chłopie (dziewczyno? - niestety nie wiem, kto-ś ty), jak sie uśmiałem z tego witza. Fajnie, ze prócz setek nabzdyczonych półgłówków można w polskim Necie spotkac też i kogoś, kto przejawia tak subtelne poczucie humoru. Serdecznie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś