napletekgandalfa Re: Chrystus królem Polski? Wierzejski: Jezus kró 20.12.06, 21:55 Jaka Wolska taki sejm.... Odpowiedz Link Zgłoś
an49 Re: Chrystus królem Polski? Wierzejski: Jezus kró 20.12.06, 21:59 zapomnieli by nie nadużywać imienia Pana Boga nadaremnie.Nie jestem osobą wierzącą ale wychowana w wierze i żyje z jej zasadami. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_kaska Re: Chrystus królem Polski? Wierzejski: Jezus kró 20.12.06, 22:00 nie ma nic wspolnego racja absolutna ale sa dupki na tym świecie które chcą udowodnić ludziom, że są potrzebni. Dlaczego wprowadzają tych ludzi w błąd?? Odpowiedz Link Zgłoś
ivrp a ja chcę, by królem Polski był Żyd Jezus 20.12.06, 22:23 Może skończyłby się ten żałosny antysemityzm w Katolandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
fortisim Chrystus królem Polski? Wierzejski: Jezus króle.. 20.12.06, 22:24 Wiecie co? Koronujmy tego Wierzejskiego i niech sobie idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Wale na niego musztardą kocią!! 20.12.06, 22:25 Nie prosiłem tego palanta o żadne zbawienie i nie proszę. A ten grzech pierworodny to niech sobie wsadzi w dolny zwieracz. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinass Re: Wale na niego musztardą kocią!! 20.12.06, 23:15 formozus1 napisał: > Nie prosiłem tego palanta o żadne zbawienie i nie proszę. > A ten grzech pierworodny to niech sobie wsadzi w dolny zwieracz. > Amen. he he he. Dobre. Ale już niedługo, szybciej niż ci się wydaje "zwieraczu odbytniczy" - przyjdzie po ciebie śmierć.... Przyjdzie skasować ci dupsko. I wtedy bedziesz wzywał Tego z Którego tak szydzisz i kpisz... Zapewniam cię że będziesz wzywał Pana Boga w godznie śmierci... Zapewniam cię. Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Re: Wale na niego musztardą kocią!! 20.12.06, 23:29 mordzinass napisała: > formozus1 napisał: > > > Nie prosiłem tego palanta o żadne zbawienie i nie proszę. > > A ten grzech pierworodny to niech sobie wsadzi w dolny zwieracz. > > Amen. > > he he he. Dobre. > > Ale już niedługo, szybciej niż ci się wydaje "zwieraczu odbytniczy" - > > przyjdzie po ciebie śmierć.... Przyjdzie skasować ci dupsko. > > I wtedy bedziesz wzywał Tego z Którego tak szydzisz i kpisz... > > Zapewniam cię że będziesz wzywał Pana Boga w godznie śmierci... > > Zapewniam cię. Pewnie, że przyjdzie po mnie i to już niedługo (mam 70 lat). Jak spojrzę w głębię tych oczu (oczodoły)to boję się tylko tej miłości nagłej i szalonej, która mnie opanuje bez reszty. Jestem przekonany, że tak się zakocham w niej, że pójdę za nią i nie wrócę. Ludu Polan powstań z kolan. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek33 Chrystus królem Polski? Wierzejski: Jezus króle.. 20.12.06, 22:32 Czy od chwili istnienia Polski był kiedykolwiek głupszy sejm? Może ktoś mi podpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
oblewai Re: Chrystus królem Polski? Wierzejski: Jezus kró 20.12.06, 22:42 stasienku33 oczywiscie podpowiem ten w Albani pozniej dlugo dlugo nic..... ijako ostatni ten obecny Kacorow przepraszam was bracia albanczycy ale tak wyszlo, czuwaj Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkosinski Re: Chrystus królem Polski? Wierzejski: Jezus kró 20.12.06, 22:51 Skoro Jezus ma zostać królem Polski to będzie potrzebował tylko 12-stu apostołów a nie 465 osłów. Muszą sobie referendum zrobić albo konklawe i wybrać najlepszych posłów - osłów Odpowiedz Link Zgłoś
marylalysiak Re: Chrystus królem Polski? Wierzejski: Jezus kró 20.12.06, 22:55 Dobra idea, zawsze to 453 dietki poselskie mniej do zapłaty za ciężko zarabiane przez podatnikow. W Tobie cała nadzieja Wasza Wysokość... Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir To kiedy abdykuje Prezydent Kaczyński? 20.12.06, 22:57 Wygląda na to, że jego prezydentowanie znudziło się już nawet PiSowi. Trzeba zwolnić tron. Odpowiedz Link Zgłoś
1korektor A św. Antoni - ministrem od Rozumu. 20.12.06, 23:10 niech mówią co chcą byle mówili....... Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Pan Jezus ? a kto to? 20.12.06, 23:48 a kto to jest ten cały wasz Pan Jezus? za czasów Piłata na krzyżach ginęły dziesiątki mniej czy bardziej znanych "mesjaszy". dlaczego akutat jeden z ukrzyżowanych 2000 lat temu żydów miałby być królem Polski? Jeden racjonalny powód..... Odpowiedz Link Zgłoś
milld Re: Pan Jezus ? a kto to? 21.12.06, 01:26 Ten sie rózni od innych choćby tym, że wierzy w Niego grubo ponad miliard ludzi. Jeśli nie szanujesz Jego, a jest za co, to uszanuj chociaż ten miliard Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny.psychiatra Eat shit!! 21.12.06, 01:32 > Jeśli nie szanujesz Jego, a jest za co, to uszanuj chociaż ten miliard Eat shit, miliard flies cannot be wrong! Odpowiedz Link Zgłoś
abmiros Re dla milld; Pan Jezus ? a kto to? 21.12.06, 02:57 milld napisał: > Ten sie rózni od innych choćby tym, że wierzy w Niego grubo ponad miliard ludzi > . > Jeśli nie szanujesz Jego, a jest za co, to uszanuj chociaż ten miliard Za co? Nie wiem. Pytam powaznie. Czy liczba tych ktorzy w niego wierza ma znaczenie? Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
asmok6 Re: Pan Jezus ? a kto to? 21.12.06, 02:04 chirlider napisał: > a kto to jest ten cały wasz Pan Jezus? > za czasów Piłata na krzyżach ginęły dziesiątki mniej czy bardziej > znanych "mesjaszy". > dlaczego akutat jeden z ukrzyżowanych 2000 lat temu żydów miałby być królem > Polski? > Jeden racjonalny powód..... "dziesiątki mniej lub bardziej znanych..." Cóż, akurat ten jeden był znany bardziej. Dużo bardziej. Po dwóch tysiącach lat zna go prawie każdy człowiek na ziemi. A dlaczego miałby być królem Polski? Pojęcia nie mam, dla mnie to bluźnierstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy Re: Pan Jezus ? a kto to? 21.12.06, 02:06 > Po dwóch tysiącach lat zna go prawie każdy człowiek na > ziemi. Moje dzieci go nie znaja, dzieci sasiadow tez nie. Nie chca kogos nieznanego na krola... Odpowiedz Link Zgłoś
ropuch1pincet Chrystus królem Polski? Wierzejski: Jezus króle.. 20.12.06, 23:11 Ile kosztuje bilet na prom do Szwecji?w jedna strone oczywiscie.Wiedzialem,ze sa ludzie chorzy w tym kraju,ale do tego stopnia.Panie prof. Religa!Czy wszyscy poslowie przeszli podstawowe badania? Odpowiedz Link Zgłoś
w.szczur Re: Chrystus królem Polski? Wierzejski: Jezus kró 20.12.06, 23:13 W związku z inicjatywą posła Górskiego mam kilka pytań: - czy uzyskano zgodę Chrystusa na objęcie tej funkcji? - kto będzie pełnił funkcję regenta w razie jego"czasowej"nieobecności? - kto będzie teraz powoływał rząd i ministrów w czasie nieobecności Chrystusa? - czy nastąpi zmiana nazwy, godła, barw i hymnu naszego państwa? - czy prymas Polski podlegał teraz będzie królowi czy papieżowi? Pozostałe pytania po głębszym zastanowieniu nad stanem psychicznym wnioskodawców. Odpowiedz Link Zgłoś
hirth Konkurs na większą głupotę 20.12.06, 23:18 ogłaszam konkurs na wymyślenie głupoty, której posłowie obecnej koalicji nie zechcą uchwalic w sejmie. Konkurs na razie jest tajny żeby im nie podpowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Warunki konkursu 20.12.06, 23:37 hirth napisał: > ogłaszam konkurs na wymyślenie głupoty, której posłowie obecnej koalicji nie > zechcą uchwalic w sejmie. Konkurs na razie jest tajny żeby im nie podpowiadac. Szczególnie premiowane powinny być puste gesty (intronizacja Jezusa jest dobrym przykładem). Ich realizacji powinny towarzyszyć: pompa, zadęcie patriotyczne, bizantyjski ceremoniał za pieniądze podatników, akty strzeliste, orkiestra reprezentacyjna, dużo, dużo krzyku, wznoszenie pomników, przecinanie wstęg, obecność Mniejszego Brata wraz z małżonką oraz błogosławieństwo Oyca Dyrektora (namiestnika Króla na Przenajświętszej Ziemi Polskiej). Działania przynoszące jakikolwiek pożytek publiczny zoastaną automatycznie zdyskwalifikowane, dopuszczalne są natomiast działania przynoszące korzyść określonym przedstawicielom narodu (np. posłom koalicji i ich rodzinom). Odpowiedz Link Zgłoś
premier_hiacynt_wielki powiem krotko - badania psychiatryczne obowiazkiem 20.12.06, 23:28 kazdego kandydata na posla i senatora - plus co 2 lata badania kontrolna (wladza niszczy ludzi) Odpowiedz Link Zgłoś
januszz4 To jakaś dywersja 20.12.06, 23:31 Te sku...syny nawet sobie sprawy nie zdają jaką szkodę wyrządzają Kościołowi. To jeszcze jeden dowód na to, że tę bandę trzeba szybko przepędzić na cztery wiatry i rozpisać nowe wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Niby prawda, ale... 20.12.06, 23:42 > Te sku...syny nawet sobie sprawy nie zdają jaką szkodę wyrządzają Kościołowi. > To jeszcze jeden dowód na to, że tę bandę trzeba szybko przepędzić na cztery > wiatry i rozpisać nowe wybory. Ba! Ale na to musiałaby się zgodzić sama banda. Niewykluczone, że trzeba się będzie przemęczyć trzy lata, a tymczasem spece od "co by tu jeszcze spieprzyć" zdążą zrobić z nas prawdziwe pośmiewisko cywilizowanego świata. Już pierwszy rok był niezły pod tym względem :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
abba51 Re: Niby prawda, ale... 20.12.06, 23:46 jak to musialaby sie zgodzic sama banda???? a w 1981 r komuchy sie nie zgodzily? jeszcze dzisiaj sila i wola narodu ma przeogromny nacisk na uciskajacych tylko TRZEBA CHCIEC Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Cena demokracji 21.12.06, 00:06 abba51 napisała: > jak to musialaby sie zgodzic sama banda???? > a w 1981 r komuchy sie nie zgodzily? jeszcze dzisiaj sila i wola narodu ma > przeogromny nacisk na uciskajacych tylko TRZEBA CHCIEC Ceną za demokrację jest konieczność pogodzenia się z tym, że ludzie, których uważamy za matołów, frustratów, paranoików i szkodników, mogą dostać na określony czas legitymację do sprawowania władzy. Trudno, tak bywa. Nie mówię, że nie należy dążyć do szybkich wyborów, ale nie środkami siłowymi Odpowiedz Link Zgłoś
80c51 Chrystus królem Polski? Wierzejski: Jezus króle.. 20.12.06, 23:33 "Pieronek i Głódź należą po prostu do postkomunistycznego układu, który nie oszczędził nawet Kościoła." - zaraz arcymłot IVrp wyrzuci z siebie prawdę objawioną w chorym widzie. Odpowiedz Link Zgłoś
abba51 Re: Chrystus królem Polski? Wierzejski: Jezus kró 20.12.06, 23:48 wlasnie teraz jak widza ze kaczoland sie kruszy to zaczynaja patrzec w strone kosciola falszywcy Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof70-36 Chrystus królem Polski? Wierzejski: Jezus króle.. 20.12.06, 23:54 Słyszałem, że pierwotni poganie nominowali swoich bogów, ale uważający się za katolików, porlamentarzyści z Bożej łaski, jeśli chcą ich naśladować w 21 wieku, to sprawa śmierdząca. A może mają upatrzonego namiestnika, co by zarządzał w imieniu Jezusa? Odpowiedz Link Zgłoś
kandym Chrystus królem Polski? Wierzejski: Jezus króle.. 21.12.06, 00:05 W ZWIĄZKU Z POWYŻSZĄ PROPOZYCJĄ PROPONUJĘ PÓJŚĆ ZA CIOSEM I OGŁOSIĆ CAŁY GABINET: SWIĘTY PIOTR- PREMIER Z GALILEI MATKA BOSKA- MINISTER DO SPRAW RODZINY ŚWIĘTY JÓZEF I OSIOŁEK- MINISTER I WICEMINISTER TRANSPORTU MARIA MAGDALENA- MINISTER DO SPRAW RÓWNOUPRAWNIENIA KOBIET JUDASZ- KOORDYNATOR SŁUŻB SPECJALNYCH ŚWIĘTY MIKOŁAJ- PREZES NBP HEROD- RZECZNIK PRAW DZIECKA PIŁAT- MINISTER SPRAWIEDLIWOŚCI ŚWIĘTY JERZY- MINISTER OBRONY ARCHANIOŁ GABRIEL- MINISTER SPRAW WEWNĘTRZNYCH ŚWIĘTY PAWEŁ- MINISTER MSZ ŚWIĘTY ŁAZARZ- MINISTER ZDROWIA CO WY NA TO? TYLKO ŻE CHYBA ZA DUŻO ŻYDÓW? NIE WIEM CO NA TO OJCIEC DYREKTOR? Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: Chrystus królem Polski? Wierzejski: Jezus kró 21.12.06, 00:11 Doskonale! NAdaje sie do szerokiej publikacji. W Australii bedzie znane napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
januszz4 Dowcip z czasów rewolucji pazdziernikowej 21.12.06, 00:28 Pan Bóg chciał się dowiedziec, co takiego dzieje się na świecie, a zwłaszcza w Rosji. Doniesiono mu bowiem, że wybuchła tam jakaś rewolucja. Wysłał więc do Rosji na zwiady świętego Łukasza. Po jakimś czasie św. Łukasz przysyła rozpaczliwą depeszę: propał w Czeka prorok Łuka. Więc Pan Bóg wysłał następnego, tym razem św. Ilię. Po tygodniu nadchodzi depesza: propał i ja, prorok Ilia. Pomyślał więc Pan Bóg, że trzeba wysłać jakiegoś sprytnego Żyda, który sobie w tej trudnej sytuacji poradzi. Wysłał więc św. Piotra. Minął tydzień, miesiąc - nie nadchodzi żadna wiadomość. W końcu po dwóch miesiącach przychodzi telegram: żiw, zdarow, komisar Pietrow. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyniukot Re: Chrystus królem Polski? Wierzejski: Jezus kró 21.12.06, 00:47 O Boze, najbardziej antysemicki kraj na swiecie chce wybrac Zyda na krola !!!! Ja pojde dalej - JEZUS na PREZYDENTA !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Sprowadzić zwłoki Jezusa na Wawel !!! 21.12.06, 01:04 I pośmiertnie koronować. Od razu na Cesarza. Bo który Katolik nie podporządkuje się Państwu Chrystusa? Żaden. To jasne jak drut w jarzeniówce. Odpowiedz Link Zgłoś
milld Re: Chrystus królem Polski? Wierzejski: Jezus kró 21.12.06, 01:06 A co na to sam Kandydat? Czy nie wypadaloby Jego zapytac, czy sie zgadza? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny.psychiatra gdzie jest nasz "uciekinier" palestrina??? 21.12.06, 01:24 nie wrocil z przepustki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milld Re: gdzie jest nasz "uciekinier" palestrina??? 21.12.06, 01:44 Kto nie wrócił z przepustki? Kandydat, Wierzejski, Kaczor, czy kto? Uściślij! Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy Re: gdzie jest nasz "uciekinier" palestrina??? 21.12.06, 01:48 Chyba palestrina, inni na na dlugotrwalej przepustce. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Bariery dla glupoty PiS zmiata na drodze do IVRP 21.12.06, 02:19 Seksafery w Sejmie, Lepper slubujacy przyzwoitosc na Jasnej Gorze, a na sam czubek dorzucamy Pana Jezusa w koronie Piastow i Jagiellonow. Alleluja i do przodu. PiS be with you all. Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Po roku rządów PiS-u... 21.12.06, 11:29 ... życie polityczne w Polsce przywodzi na myśl pożar w burdelu. Ciekawe, co będzie za rok o tej samej porze. Już tylko zgliszcza? Odpowiedz Link Zgłoś
paul8550 Chrystus królem Polski? Wierzejski: Jezus króle.. 21.12.06, 02:22 A toscie sobie p oslow wybrali Odpowiedz Link Zgłoś