Dodaj do ulubionych

Unia karze Białoruś

21.12.06, 08:19
"Nie wszystkim unijnym rządom podoba się to, że nowe sankcje uderzą w cały
kraj. Polska, podobnie jak Litwa, sprzeciwiały się temu zapisowi - ale
ostatecznie ustąpiły. Przeciwko sankcjom gospodarczym był też lider
białoruskiej opozycji Aleksander Milinkiewicz. - To uderzy w zwykłych
Białorusinów - mówił "Gazecie"

--------------------------
Ulitowal sie wilk nad kobyla, zostawil ogon i grzywe...

Na kogo obliczona ta propaganda? Moze tylko na czytelnikow i spoleczenstwo
kraju, polowa ktorego dzis chce mianowac swoim krolem Jezusa?
Wszyscym innym powaznym ludziom swiata wiadomo, ze wlasnie Milinkiewiczowi i
Polakom nalezy inicjatywa tych sankcji wobec bialoruskiego narodu!

Obserwuj wątek
    • yarov Re: Kolia Piderski 21.12.06, 09:01
      1. Nie 50% a 33% - takie są wyniki wczorajszego sondażu
      2 Co cie to qu.. kacapie obchodzi kogo chcą uhonorować Polacy?
      3. zajmi się swoją superdemokratyczna Sovdepią gdzie 99.9% wybiera na przywódcę
      szpiega i agenta KGB
      • nikola_piterski2 Hujarow, 21.12.06, 09:28
        hujarov napisał:

> zajmi się swoją superdemokratyczna Sovdepią gdzie 99.9% wybiera na przywódcę
        szpiega i agenta KGB

Nie 99.9%, lecz blisko 70%. W koncu kadencji podtrzymywa go juz blisko 80%,
        dlatego, ze w odroznieniu od twojej malpy w bialo-czerwonym, ktora smieszy
        wlasny narod i caly swiat, pracuje dla Rosji jak w kraju, tak i za go granicami.
        • yarov Re: H..arow, 21.12.06, 09:39
          Spróbuje odpowiedzieć w twoim narzeczu, bo polskiego to cię na kursach FSB
          raczej słabo nauczyli.
          Nastupajet prazdnik Rozhdiestva Christova. U mienia ochen choroshyje
          nastrojenie ( 10 dniej otpuska). I poetomu dazhe takoj mierzaviets, takaja
          zhalkaja russkaja bliad' nie v sostojani isportit mojevo nastrojenia.
          • nikola_piterski2 Hujarow, 21.12.06, 10:02
            Hujarov napisał:

> Nastupajet prazdnik Rozhdiestva Christova. U mienia ochen choroshyje
            > nastrojenie ( 10 dniej otpuska). I poetomu dazhe takoj mierzaviets, takaja
            > zhalkaja russkaja bliad' nie v sostojani isportit mojevo nastrojenia.

Merry Christmas!
            Czy Pana H..arowa "nastrojenie" z tego bylo by lepszym, gdybym w Rosji Pana
            wolali "bliad'", a w Polsce zawsze nazywaja ku..?
          • ewswr Re: H..arow, 21.12.06, 10:06
            nie ma co. Prawdziwy Polak-katolik, ze znajomoscią rosyjskiego - "ekspert" od
            spraw wschodnich, kto??
            • yarov Re: H..arow, 21.12.06, 10:14
              Nie uważam się za "prawdziwego Polaka katolika", natomiast jestem
              chrześcijaninem. Nie pretenduje do miana "eksperta od spraw wschodnich".
              Nie podoba mi się jak ktoś opluwa moją Ojczyznę i głowę mojego Państwa, pomimo
              tego, że na p.L.K. nie głosowałem i prawdopodobnie nigdy nie będę głosować.
              • nikola_piterski2 Re: H..arow, 21.12.06, 10:37
                Huarov napisał:

> Nie uważam się za "prawdziwego Polaka katolika", natomiast jestem
                chrześcijaninem. Nie pretenduje do miana "eksperta od spraw wschodnich".
                > Nie podoba mi się jak ktoś opluwa moją Ojczyznę i głowę mojego Państwa...

Oczywiscie, ze dla "prawdziwego Polaka-katolika" jest zwyczajem, zeby dla dobra
                wlasnej Ojczyzny opluwac Ojczycne innego i Glowe Panstwa innego. A propos, tez
                w wiekszosci czrzescjanskiego. Nie wiem tylko jakie tu ma znaczenie religja?

• yarov Re: Leningradski 21.12.06, 10:52
                  To nie ja wchodzę na fora innego kraju, wyśmiemam, opluwam i prowokuje.
                  Jeżeli nie podoba mi sie towarzystwo to je po prostu omijam. A Ty to
                  nieustannie robisz. Chyba jest to swego rodzaju masochizm, albo kompleks
                  niższości. Jeśli chcesz się wyżywać to wejdź choćby na www.inosmi.ru
                  Zobaczysz jakie standarty obowiązują u twoich "kulturalnych" współobywateli.
                  Co do religii - to była moja odpowiedź na poprzedni post ( poproś towarzysza
                  majora o więcej ćwiczeń czytania ze zrozumieniem).
                  • nikola_piterski2 Re: Leningradski 21.12.06, 11:14
                    yarov napisał:

> Lenigradski

Ostatnie mnie w Pana postach nie interesuje.
                    • yarov Re: Leningradski 21.12.06, 11:23
                      V chiom dielo tovarishch ? V tvoich postach niet vobschche nichego
                      intieriesnovo, kromie hamskich slov v adries mojej strany. Koroche idi Kolia na
                      x.. i tam ostavajsjia.
                  • nikola_piterski2 Re: Leningradski 21.12.06, 11:16
                    yarov napisał:

> Leningradski...

Pozostale (nie ostatnie) mnie w Pana postach nie interesuje.

• towarzysz.dyrektor NP - epitomia chama iz kulturnogo naroda. 21.12.06, 22:41
        • yellow_tiger Re: H..arow, 21.12.06, 14:07
          Wiesz co nikola w slowniku ludzi cywilizowanych nie ma slow na opisanie tego co
          wlasnie zaprezentowales. Wiec uzyje slownika jakiego ty najwyrazniej na codzien
          uzywasz. Ty nikola to jedak kawal ch... jestes.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka