dr_pool 21.12.06, 15:40 ładnie to tak GazoWnio manipulowac i owszem cytowac niby Rzepe, ale nie do końca? tam było krytycznie, a u Was tuba propagandowa...żebyscie choc linka do Rzeczpospolitej dali - no dno po prostu.... wypozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_pool Dzieci śpiewają o wspaniałych ojcach gejach 21.12.06, 15:40 ładnie to tak GazoWnio manipulowac i owszem cytowac niby Rzepe, ale nie do końca? tam było krytycznie a u Was tuba propagandowa...żebyscie choc linka do Rzeczpospolitej dali - no dno po prostu.... wypozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Co Sie Stalo Z Moim Wpisem Tutaj? Lze Media!! 21.12.06, 16:18 Leze Media oszukuja i falszuja prawde. Tylko lajdactwo moze u nich istniec. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Homoseksualna manipulacja z uzyciem dzieci 21.12.06, 16:23 Za pieniadze pokazuja perfidna i odrazajaca manipulacje. Kaza dzicku spiewac, ze jest szczesliwe wsrod pederastow. Ktos na to kladzie ciezkie pieniadze. W Sowieckiej Rosji tez dzieci byly wychwalane za denuncjowanie swoich rodzicow szukajcym ich agentom bezpieki. Jednwmu chlopcu KGB postawilo za to pomnik. Odpowiedz Link Zgłoś
80662270a zrzygałem się 21.12.06, 16:33 co się dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie Odpowiedz Link Zgłoś
someone_new Re: zrzygałem się 21.12.06, 18:29 to sobie wytrzyj rozaniec, polaczku Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Holendrom gratulujemy gejów! 21.12.06, 23:54 Tak trzeba zdobywać sympatię i poklask heteroseksualnych konserwatystów. Gdybym był złośliwy, to pewnie bym napisał, że sadomasochistyczny nekrofil-podglądacz też może być genijalnym tatą. Na szczęście jestem poprawny politycznie i tak nie napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
homopromo Przecież oni nie zrobili dziecku żadnej krzywdy! 22.12.06, 01:29 W przeciwieństwie do par hetero, które czasami topią swoje dzieci w beczkach... Odpowiedz Link Zgłoś
pinokkio Re: Przecież oni nie zrobili dziecku żadnej krzyw 22.12.06, 05:53 Dom dziecka, jeśli jest prowadzony przez uczciwe i kompetentne kierownictwo, tez nie robi dzieciom krzywdy. A jednak nie spotkałem sie nigdy z tym, by w piosenkach czy innych utworach propagowano domy dziecka jako pełnowartościowe środowisko dla wychowania małego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko dlaczego nie ma moich postow??!! 22.12.06, 08:25 prosze mi napisac gdzie zlamalem regulamin forum? nie jest wam wstyd? PRL SIE SKONCZYL!!! skonczcie z ta propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
homopromo Nie musisz tu opowiadać o kłopotach z trawieniem 22.12.06, 01:30 A jeśli czujesz, że musisz, zgłoś się do psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko slepy czy gluchy jestes? 22.12.06, 08:37 on nie ma klopotow z trawieniem!! Wasze pieprzenie wywoluje w nim odruch wymiotny! Odpowiedz Link Zgłoś
2brat3 [...] 21.12.06, 16:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
2brat3 Ha,ha,ha,ha... kawał roku 2006 !!! :-D 22.12.06, 10:53 Buuuuhahahahaha ! - to najlepszy kawał mijającego roku - usunięto na TYM forum mój wczorajszy wpis, że nawet w HOMOLANDII obowiązuje porzekadło motoryzacyjne: "TŁOK POWINIEN CHODZIĆ W CYLINDRZE, A NIE W RURZE WYDECHOWEJ" :-D Zapiszcie to sobie prędko, bo post znowu może zniknąć... Odpowiedz Link Zgłoś
elephant_tusk Re: Ha,ha,ha,ha... kawał roku 2006 !!! :-D 22.12.06, 10:58 Rzeczywiście, kawał niejako piętrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
2brat3 Re: Ha,ha,ha,ha... kawał roku 2006 !!! :-D 22.12.06, 11:31 elephant_tusk napisała: > Rzeczywiście, kawał niejako piętrowy. *************************************** Dzięki ! - zaryzykował bym nawet stwierdzenie, że wyszedl kawał wielopiętrowy z podwójnym (omen, nomen ?) DNEM. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nuntaro Unia ci da 21.12.06, 17:12 Pewnie nieźle można wycisnąc za takie "produkcje". Sam pamiętam jak wniosek organizacji osób niepełnosprawnych dla której pracowałem przygotowany został skrytykowany za... "brak informacji świadczących o organizacyjnej tolerancji wobec osob o odmiennych orientacjach seksualnych". Hmm.. ale może można juz promowac zoofilię w łagodnej formie (bez sen tylko typu: "moja mamusia podnosi łape jak siusia").. to można normalnym ludziom wytłumaczyć jako żart i nie czuć się degeneratem po stworzeniu takiego dzieła no i uspyrlac swoje - no ale to dla maniaków pisania projektów... Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re: pewnie 21.12.06, 17:24 jestes jedny z tych co to sie zajmuja nipenosprawnymi a potem jada do supermarketu i staja na ich miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 Re: Homoseksualna manipulacja z uzyciem dzieci 21.12.06, 17:31 poszeklu napisał: > Za pieniadze pokazuja perfidna i odrazajaca manipulacje. > Kaza dzicku spiewac, ze jest szczesliwe wsrod pederastow. > Ktos na to kladzie ciezkie pieniadze. > W Sowieckiej Rosji tez dzieci byly wychwalane za denuncjowanie > swoich rodzicow szukajcym ich agentom bezpieki. Jednwmu chlopcu > KGB postawilo za to pomnik. get a life albo palnij sobie w leb homofobozjebie bo swiata i strony,w ktora zmierza nie zmienisz.odposc sobie dzis bo jutro czekaja cie nowe bolaczki Odpowiedz Link Zgłoś
tmmmy Re: Homoseksualna manipulacja z uzyciem dzieci 21.12.06, 17:40 sam sobie palnij w łeb zboczeńcu, świat przetrwa mimo lokalnych wynaturzeń! Odpowiedz Link Zgłoś
elephant_tusk Re: Homoseksualna manipulacja z uzyciem dzieci 22.12.06, 09:06 Nie będzie musiał. Jak się znajdzie w Islamskiej Dżamahuriji Holandii albo Islamskiej Dżamahuriji Francji, to go wychowają w trymiga. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Dezynwoltura... czyli róbta co chceta 21.12.06, 16:43 To tak jak z antysemityzmem. Teraz zostaje okrzyknięty nim ten kogo nie lubią Żydzi, a nie jak kiedyś ten, kto nie lubi Żydów. Poniekąd słusznie, bo gdzie jest napisane że mamy wszystkich lubić niezależnie od tego co robią. Tutaj z wyrzucaniem też pełna dezynwoltura. Nie zawsze treść wpisu o tym decyduje, ale coraz częściej "widzi mi się", a wpisy ociekające nienawiścią i "mięsem" niejednokrotnie przetrwają wszystkie lustracje albo i jeszcze dłużej. Mnie też szanowny supervisor zlustrował bezśladowo i też nie wiem za co... Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Napisałem tylko że świat zmierza do zagłady... 21.12.06, 16:59 Co oczywiście jest bezczelnym łgarstwem wg GW obrażającym pewnie uczucia homoseksualistów. Przyszłość świata widzą pewnie w takich właśnie związkach homoseksualnych, jako doskonałość do której należy zmierzać i akceptować każdy ich pomysł na które długo pewnie czekać nie będzie trzeba w tym klimacie. Dotychczasową normalność należy najlepiej potępić i spacyfikować. Tylko skąd te dzieci będą się brały skoro zaczniemy dewiację uważać za normę. Homoseksualizm z jego wynaturzeniami, aborcja i eutanazja to cywilizacja śmierci. Niektórym trudno to zrozumieć, a jeszcze trudniej zaakceptować w formie pisanej. Odpowiedz Link Zgłoś
orion_kr Re: Napisałem tylko że świat zmierza do zagłady.. 22.12.06, 13:25 <Tylko skąd te > dzieci będą się brały skoro zaczniemy dewiację uważać za normę. spoko , polscy bezrobotni katolicy naprodukuja dzieci ktorych nie potrafia wyzywicc, nadwyzke sie wysle gejowskiej europie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_pool Re: To jet tolerancja a u nas 21.12.06, 15:48 co tak lapidarnie - może uscislisz? jeśli ciemnogrodem jest skrojenie krytycznego artykułu na potrzeby reklamy to zgoda! ciemnogród jak się patrzy.... czytałes oryginał w Rzepie? Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re: To jet tolerancja a u nas 21.12.06, 15:50 Czytałem w zasadzie o d tego zaczolem nie interesuje mnie generalnie co pisza w rzepie ani tutaj ja po prostu jestem w 100% za adopcja dzieci przez gejów i to co mialem na mysli to tylko poparcie dla holendrów jak wychowuja dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
tuf1 Re: To jet tolerancja a u nas 21.12.06, 16:03 adopcja homo jest tak normalna jak to ze psy doopami zaczna szczekac Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re: hm no coz topie dupa 21.12.06, 16:05 sie troche do gory przesunela jak widzac powyzej otworu gebowego. Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko tia wy najlepjej znacie zakamarki odbytu 22.12.06, 08:38 jak zwierzat taki i ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 Re: To jet tolerancja a u nas 21.12.06, 17:45 tuf1 napisał: > adopcja homo jest tak normalna jak to ze psy doopami zaczna szczekac masz racje.normalni ludzie jak ty nie odpuszcza takim dzieciom(gnebienie w szkolach,wytykanie na ulicy)a wszystko to dla ich dobra Odpowiedz Link Zgłoś
tomcat21 Re: To jet tolerancja a u nas 21.12.06, 18:15 cezar85 napisał: > masz racje.normalni ludzie jak ty nie odpuszcza takim dzieciom(gnebienie w > szkolach,wytykanie na ulicy)a wszystko to dla ich dobra "Normalni" i "tolerancyjni" chcą, żeby dzieci wychowywały się w otoczeniu homoseksualistów i czerpały stamtąd wzorce - eksperymentują na najbardziej bezbronnych osobach. To nie oni zapłacą psychicznymi problemami w wyniku "wychowania" w takich rodzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 wywaliliscie caly watek 21.12.06, 15:49 wywaliliscie caly watek o pedalach... niewygodny temat? Nadal bronicie zboczencow? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_pool Re: wywaliliscie caly watek 21.12.06, 15:53 cheche - nie takich reakcji sie spodziewali - moderator nie dał rady znaleźc odchodów w worze z rodzynkami - więc wywalił całosc.... zaraz wywala jeszcze raz - poczekaja aż gejczaki wstana i sie zmobilizuja esemesami i wtedy puszczą.... poz_dr Odpowiedz Link Zgłoś
pankasztelan Re: wywaliliscie caly watek 21.12.06, 19:05 no wlasnie, tak nagle gdzies zaginelo ponad 300 postow. Moderator dal jeszcze jedna szanse homosiom :) Odpowiedz Link Zgłoś
andre9999 Re: wywaliliscie caly watek 21.12.06, 20:16 pankasztelan napisał: > no wlasnie, tak nagle gdzies zaginelo ponad 300 postow. Moderator dal jeszcze > jedna szanse homosiom :) Chyba odwrotnie, tamten watek był mniej antygejowski :) Odpowiedz Link Zgłoś
mukroko Re: wywaliliscie caly watek 22.12.06, 08:42 tja ;] na pewno ;] nie ma mniej antygejowskich watkow, ten i tak juz jest super lagodny! a poprzedni zostal wywalony poniewaz byly tam wyrazne argumenty przeciw adopcjom homosiow na ktore zaden homo odpowiedziec nie umial a poniewaz gazeta jest prohomo... to uznala ze tylko tak homosoludom mozna pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_pool Re: wywaliliscie caly watek 22.12.06, 10:17 > no wlasnie, tak nagle gdzies zaginelo ponad 300 postow. bądźmy precyzyjni - dokładnie to 452 posty - własnie napisałem wówczas ostatniego; poz_dr Odpowiedz Link Zgłoś
zwirekiwigura Re: wywaliliscie caly watek 22.12.06, 07:46 Sam jestes zboczeniec. Holubienie blizniakow jest chore... Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Re: wywaliliscie caly watek 22.12.06, 09:58 zwirekiwigura napisał: > Sam jestes zboczeniec. Holubienie blizniakow jest chore... A zdrowo jest czuc w dupie parowke? Na hemoroidy chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
sezamek81 U nas premier mogłby zaspiewać jak bardzo kocha 21.12.06, 15:49 swoją mamę i jaki związek ich łaczy. np: kocham swoja mae daje najlepsze buziaki na swicie albo lubie jak mnie myje bo robi to tak dokładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
totalizator Re: U nas premier mogłby zaspiewać jak bardzo koc 21.12.06, 16:28 Se - Zamek na morde. Do takiego Hama mozna tylko tak. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcat21 Re: U nas premier mogłby zaspiewać jak bardzo koc 21.12.06, 18:16 sezamek81 napisał: > swoją mamę i jaki związek ich łaczy. np: kocham swoja mae daje najlepsze buziak > i > na swicie albo lubie jak mnie myje bo robi to tak dokładnie :) Tylko że mama i kot premiera nie będą mieli z tego powodu zaburzeń psychicznych przez całe życie. Te dzieci z powodu wychowania w takich "rodzinach" takie zaburzenia mieć prawdopodobnie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 zmanipulowana sonda 21.12.06, 15:51 dlaczego w sondzie nie ma odpowiedzi ze do destruktywny pomysl? albo glupi pomysl tylko wspaniala leksja, kontrowersyjny pomysl. ja chce zaznaczyc ze to chore! Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez To jest tolerancja, a u nas Krolopp 21.12.06, 16:05 Który był i gejem i pedofilem. Może by go Agora zatrudniła w ramach walki z nietolerancją. Czy on gorszy od Maleszki? Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Blecky, to histeria, nie ciemnogród 21.12.06, 19:06 Ciemnogród wyłożyłby swoje WC, wtłaczane w moheryzowane łebki od przedszkola, więc już mocno zapisane w mózgach, które mają tylko 3 zwoje, więc nie ma miejsca na żadną własną myśl. Ci tutaj, to najwyraźniej hipokryci, z mocnymi tendencjami homoseksualnymi, zepchniętymi w podświadomość> No bo czy heteryk śliniąc się pisałby o "tłoku w rurze"? Odpowiedz Link Zgłoś
rrkm Dzieci śpiewają o wspaniałych ojcach gejach 21.12.06, 15:49 to co ogladnalem,az mnie poraziło. Ja rozumie luz w Holandii, ale propagowanie "rodziny" złożonej z tej samej płci przez dziecko to już trochę za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
de-de Pederastia+Pedofilia=Zdrowa Rodzina 21.12.06, 15:51 Statystyki pokazuja wyraznie, ze lwia czesc pedofilow to pederasci (zrodloslow jest tu juz pewna sugestia..). Oczywiscie dziecko moze byc adaptowane przez normalna, damsko-meska pare, ktora nie stworzy dobrego rodzicielstwa..ale to nie one stanowia grupe ryzyka. Nie bierze sie transfuzji od heroinistow. Nie daje sie dzieci pederastom. Odpowiedz Link Zgłoś
dfgfdg Re: Pederastia+Pedofilia=Zdrowa Rodzina 21.12.06, 16:02 a de-de to pewnie de-debil czyli jakajacy sie idiota Odpowiedz Link Zgłoś
elephant_tusk Re: Pederastia+Pedofilia=Zdrowa Rodzina 22.12.06, 09:24 To zdaje się jest światła odpowiedź tego tolerancyjnego? Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Gejderastia+Pedofilia=Zdrowa Rodzina 21.12.06, 16:10 de-de napisał: > Statystyki pokazuja wyraznie, ze lwia czesc pedofilow to pederasci (zrodloslow > jest tu juz pewna sugestia..). Oczywiscie dziecko moze byc adaptowane przez > normalna, damsko-meska pare, ktora nie stworzy dobrego rodzicielstwa..ale to > nie one stanowia grupe ryzyka. > Nie bierze sie transfuzji od heroinistow. Nie daje sie dzieci pederastom. Pederaści (gejderaści) nie mogą być dawcami krwi, czy to nietolerancja? A może prewencja przed AIDS. Pederatsów nie zatrudnia się w ABW, policji w CBA. Szerokie są obszary nietolerancji. Ale w Holandii można im oddac dziecko, najlepiej chłopca. Odpowiedz Link Zgłoś
homopromo Martwe dzieci w beczce = zdrowa hetero rodzina :) 22.12.06, 01:33 Nie mówiąc już o tym, że kobiety woli np. Łyżwiński... Nadal sądzicie, że heteroseksualizm jest "lekiem na całe zlo"? Odpowiedz Link Zgłoś
elephant_tusk Re: Martwe dzieci w beczce = zdrowa hetero rodzin 22.12.06, 09:45 homopromo napisał: > Nie mówiąc już o tym, że kobiety woli np. Łyżwiński... > Nadal sądzicie, że heteroseksualizm jest "lekiem na całe zlo"? Nie udawaj, że nie wiesz, o co chodzi. Wśród rodzin heteroseksualnych zdarzają się patologie, "rodzina" homoseksualna jest patologią sama w sobie. Psychologowie bili na alarm z powodu feminizacji szkoły. Twierdzili, że wiele kłopotów z wychowaniem ostatnich 2 pokoleń bierze się stąd, że dzieci znaczną i ważną część swojego dnia spędzają w otoczeniu dorosłych jednej płci (dotychczas psychologia twierdziła, że dziecko potrzebuje wzorca osobowościowego dorosłych obu płci). Teraz to pewnie będzie politycznie niepoprawne. No bo jak twierdzić, że w szkole to nienormalne, a w domu - jak najbardziej? Poza tym większość honoseksualistów to egoiści poszukujący przyjemności i często zmieniający partnerów (zwłaszcza mężczyźni). Jeżeli w procesie adopcyjnym ktoś by wpadł na pomysł, żeby prześwietlić "rodzinę" homoseksualną pod tym kątem, spotka się z zarzutem, że dyskryminuje "kochających inaczej". Komu sąd przyzna opiekę nad dzieckiem w przypadku rozwodu - tatusiowi czy tatusiowi? A poza tym powierzenie chłopca parze gejów to tak, jak poproszenie o opiekę nad żoną pana posła Łyżwińskiego. Kto chętny? Nie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re: no i co cie porazilo 21.12.06, 15:57 co to ma za znaczenie czy to jest kobieta i facet, kobieta i kobieta, czy facet i facet, wazne jest zeby dobrze wychowali swoje dziecko i sie nim zajmowali. Poroaziło cie bo jestes jednym z wiernych obywateli ciemnogrodu i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: no i co cie porazilo 21.12.06, 15:59 Europa: 1989 - Dania (związki cywilne gejów i lesbijek) 1996 - Norwegia (związki cywilne) 1996 - Szwecja (związki cywilne) 1996 - Islandia (związki cywilne) 1999 - Francja (konkubinat) 2000 - Finlandia (związki cywilne) 2001 - Niemcy (związki cywilne) 2002 - Holandia (małżeństwa homoseksualne) 2003 - Belgia (małżeństwa) 2004 - Luksemburg (konkubinat) 2005 - Hiszpania (małżeństwa) 2005 - Wielka Brytania (związki cywilne) oraz (brak dat) Andorra (związki cywilne) Chorwacja (związki cywilne) Czechy (związki cywilne) Portugalia (związki cywilne) Słowenia (związki cywilne) Szwajcaria (związki cywilne) Węgry (związki cywilne) Włochy (związki cywilne w więksozści regionów) W USA: Vermont Conneticut Massachussets Oregon Hawaje Maine New Jersey Washington DC Kalifornia Inne kraje: 2003 - Kanada (małżeństwa) 2003 - Argentyna (związki cywilne w niektórych prowincjach) 2004- Nowa Zelandia (związki cywilne) 2005 - RPA (związki cywilne) inne: Australia (związki cywilne w większości stanów) Brazylia (związki cywilne w niektórych stanach) Gujana Francuska (konkubinat) Izrael (związki cywilne) Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re: ale a prpos czego to 21.12.06, 16:01 ja akurat to wiem. Hm no jest to dowod tylko na to ze zyjemy w ciemnogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
n_i_k [...] 21.12.06, 16:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez A czego to? 21.12.06, 16:23 blacky35 napisał: > ja akurat to wiem. Hm no jest to dowod tylko na to ze zyjemy w ciemnogrodzie Jasne, im więcej Kroloppów tym mniej Ciemnogrodu i mniej czarownic latających na miotle oraz podejrzanych krasnali ogrodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re: czy? 21.12.06, 17:13 mozesz mi wyjasnic kto lub ewentualnie co to jest KROLOP?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
elephant_tusk Re: czy? 22.12.06, 09:50 Dyrygent chóru chłopięcego, który dokonywał czynów lubieżnych ze swoimi podopiecznymi, chociaż jest chory na AIDS. Właśnie go wypuścili z więzienia, bo ponoć jest w bardzo złym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez wari to chyba wariat 21.12.06, 16:18 W USA: wari napisał: Vermont Conneticut Massachussets Oregon Hawaje Maine New Jersey Washington DC Kalifornia Czekamy na procesy jakie adoptowane przez gejderastów wytoczą swoim "rodzicom" za nadużycia seksualne (homoseksualna pedofilia) i zmarnowane życie - choroby psychiczne, dewiacje, autyzm itp. Amerykańskie sądy potrafią dowalić. Dobrze pamiętac o procesach o pedofilię wśród niektórych księży katolickich, to miliony dolarów. Niech środowiska pederastów już zbierają pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
cannelle-sur-sucre Re: no i co cie porazilo 21.12.06, 18:36 -dobra robota! -trzeba oswiecac polskich pieniaczy, ktorzy ekscytuja sie tematem, w wiekszej czesci swiata nie bedacym juz sensacja... -wole nie wiedziec,jak ci ludzie rozladowuja kipiaca w nich nienawisc,kiedy oderwa sie od klawitury!!-dzieci-strzezcie sie swoich heterycznych,hormonalnych rozgoraczkowanych ojcow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_pool Re: no i co cie porazilo 21.12.06, 16:00 >>wazne jest zeby dobrze wychowali swoje dziecko i sie nim zajmowali dwójka gejczaków, czy tez rodzina niepełna - jeden wuj - nie sa to komfortowe warunki dla dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re:u nas na na pewno 21.12.06, 16:04 nie sa to warunki konfortowe z ty akurat sie zgodze ale to tylko dlatego ,że mamy takie społeczeństwo. W szwecji do ktorej to szkoły chodzi dziecko moich znajomych jest juz 30% dzieci par lezbijskich lub gejowskich w zwiiazku z tym przestaje byc to problemem. U nas fakt dla takiego dziecka chodzenie do polskiej szkoly mogło by skonczyc sie tragicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Sen wariata 21.12.06, 16:26 blacky35 napisał: > nie sa to warunki konfortowe z ty akurat sie zgodze ale to tylko dlatego ,że > mamy takie społeczeństwo. W szwecji do ktorej to szkoły chodzi dziecko moich > znajomych jest juz 30% dzieci par lezbijskich lub gejowskich w zwiiazku z tym > przestaje byc to problemem. Problemem będzie deficyt psychiatrów (to znaczy: normalnych psychiatrów, a nie takich, którzy stwierdzili parę lat temu w USA, że pederastia to norma). "Sen wariata śniony nieprzytomnie". Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re: Sen wariata 21.12.06, 16:50 Widze ze sypatyzujesz z poslem wierzejskim używając słowa pederastia. HM :) Sorki ale tak czy inaczej cie troche nie zrozumiale. Po co ci psychiatrzy ???? Czy sugerujesz ze dzieci wychowujace sie w rodzinach homoseksualnych beda ich potrzebowac??????? raczej dokładnie tak samo im beda potrzebni i w takim samym stopniu jak w normalnych rodzinach. Ja oczywiszcie nie twierdze ze jakies dziecko nie bedzie mialo z tym problemu ale to jak w każdym wypadku zalezy od tego jak bedzie wychowywane a to juz jakby zupelnie nie ma znaczenia jaka para go wychowuje. Oczywiście cała sytuacje proszę odnieść do społeczeństwa tolerancyjnego w jakim przyszlo by im życ. Fakt w polsce takie dziecko z pewnoscia by mialo z tym problem i wymagalao by psychiatru co do tego nie mam watpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
n_i_k Pederasta to wyraz w języku polskim... 21.12.06, 18:08 I to dowód wprost, że Polska to ciemnogród, skoro taki wyraz istnieje! Odpowiedz Link Zgłoś
toksol Re: Sen wariata 21.12.06, 22:11 I Ty to wiesz na pewno? Że temu dziecku bedzie dobrze i wychowa sie na szczęśliwego człoqwieka? Skąd ty to wiesz? Życze ci troche wyobraźni i wrazliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: Sen wariata 22.12.06, 04:06 Toksol, może zapisz się na jakiś detoks? :) Podtruto Cię czymś odrobinkę. Życzę Ci trochę wyobraźni i wrażliwości, a także podjęcia zdrowej decyzji o niewypowiadaniu się na tematy, o których nie masz większego pojęcia. Dziecku będzie dobrze i wychowa się na szczęśliwego człowieka tam, gdzie będzie traktowane z szacunkiem, otoczone miłością i odpowiednią troską. Wiem co mówię: od sześciu lat pomagam mojej partnerce wychowywać dwójkę jej dzieci (starsze już się prawie usamodzielniło, młodsze ma teraz 15 lat) i zapewniam Cię, że dzieci są zdrowe, radzą sobie w szkole nie gorzej niż inne, a często o wiele lepiej, mają szerokie grono przyjaciół, z rodzicami biologicznymi mają układy lepsze niż większość dzieciaków w ich wieku, a ja nie mogę narzekać na brak sympatii i przywiązania z ich strony. Kiedy jesteśmy od siebie daleko (a z powodu różnicy narodowości i obywatelstwa jesteśmy rozłączeni niestety o wiele częściej, niż byśmy sobie tego życzyli) bardzo za sobą tęsknimy. W tej chwili czekam na wysłaną do mnie kopertę z przełamanym opłatkiem... Twoim zdaniem jesteśmy rodziną dysfunkcyjną? Odpowiedz Link Zgłoś
elephant_tusk Re: Sen wariata 22.12.06, 09:01 A jak się te dzieci do Ciebie zwracają? Pytam z ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Aby dziecko było normalne 21.12.06, 16:13 blacky35 napisał: > co to ma za znaczenie czy to jest kobieta i facet, kobieta i kobieta, czy facet > > i facet, wazne jest zeby dobrze wychowali swoje dziecko i sie nim zajmowali. > Poroaziło cie bo jestes jednym z wiernych obywateli ciemnogrodu i tyle. Najwazniejsze aby dziecko było normalne, do tego musi miec normalnych rodziców. Tak już jest świat urządzony, innego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
rrkm Re: Porazilo 21.12.06, 16:05 Chciał bym tylko powiedzieć, iż już apostoł Paweł pisze iż Rodzina to meżczezna i kobieta, a nie meżczyzna i meżczyzna, czy kobieta i kobieta, a tak w ogóle to jak w tzw. "katolickim" kraju co się na każdym kroku potwierdza można mieć takie poglady jak kolega na forum Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re:czy chodzi 21.12.06, 16:07 ci o moje poglady bo sie troche w tym drzewku zagubilem??? Odpowiedz Link Zgłoś
andre9999 Re: Porazilo 21.12.06, 20:07 rrkm napisał: > Chciał bym tylko powiedzieć, iż już apostoł Paweł pisze iż Rodzina to meżczezna > > i kobieta, a nie meżczyzna i meżczyzna, czy kobieta i kobieta Sugeruję zapoznać sieteż ze Starym Testam. ( Dawid+Jonatan, Elizeusz + chłopiec i in. ) Odpowiedz Link Zgłoś
rrkm Re: Poraziło 21.12.06, 16:06 Chciał bym tylko powiedzieć, iż już apostoł Paweł pisze iż Rodzina to meżczezna i kobieta, a nie meżczyzna i meżczyzna, czy kobieta i kobieta, a tak w ogóle to jak w tzw. "katolickim" kraju co się na każdym kroku potwierdza można mieć takie poglady jak kolega na forum Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz To świetna lekcja degeneracji i zbrodniczych 21.12.06, 16:10 eksprymentów na dzieciach. Takiej opcji braku w "sondażu". GWno boi się, że ta opcja by wygrala więc jej nie umieszczono. Nawet hitlerowcy jako żywe króliki doświadczalne wybierali tylko doroslych. Ale Holandia posunęla się dalej niż dopuszczalo się tego swego czasu SS. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyka.org eksperymenty juz byly. 21.12.06, 16:15 polecam artykul "Psychologiczne, socjologiczne oraz prawne aspekty wychowywania dzieci przez pary homoseksualne": krytyka.org/pokaz_pracenaukowa.php?id=24 Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Polacy mają problem ze sobą 21.12.06, 16:37 Z cytowanego linku: "Oto niektóre wnioski, jakie wysnuli Stacey i Biblarz na podstawie wspomnianej analizy: - w zakresie zachowań związanych z rolą płciową:[...]Chłopcy przejawiali mniej zachowań agresywnych." To może dlatego Polacy są tacy agresywni? :P Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Żeńska identyfikacja plciowa i psychiczna chlopców 21.12.06, 17:36 ? Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Jednak nie przeczytałeś artykułu 22.12.06, 19:09 wlodzimierz.ilicz napisał: > ? Jednak nie przeczytałeś artykułu dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcat21 Re: eksperymenty juz byly. 21.12.06, 18:18 krytyka.org napisał: > polecam artykul "Psychologiczne, socjologiczne oraz prawne aspekty wychowywania > dzieci przez pary homoseksualne": I oczywiście wyszło, że gejowska rodzina lepsza niż nornalna? Czy to były badania tak rzetelne jak ów słynny "raport Kinseya" prowadzony w srodowiskach patologicznych? > "Prawda nie leży pośrodku" Na pewno nie leży na lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Re: To świetna lekcja degeneracji i zbrodniczych 21.12.06, 16:29 wlodzimierz.ilicz napisał: > eksprymentów na dzieciach. > Takiej opcji braku w "sondażu". GWno boi się, że ta opcja by wygrala więc jej > nie umieszczono. > Nawet hitlerowcy jako żywe króliki doświadczalne wybierali tylko doroslych. > Ale Holandia posunęla się dalej niż dopuszczalo się tego swego czasu SS. Bo eksperymentów na dzieciach nikt nie robił, więc są tu rezerwy badawcze dla psychologii rozwoju i psychiatrii. A że kosztem dzieci? Czy cywilizacja europejska musi upaść? Niestety, chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Jak na razie mamy schylek i upadek "cesarstwa za- 21.12.06, 17:35 chodniego." W kazdym razie początek tego. Na wzór schylku i upadku Cesarstwa Rzymskiego, które od upadku republiki przez wielki akceptowalo każdą degenerację i występek. W końcu padlo haniebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
narod.ovviec Dzieci śpiewają o wspaniałych ojcach gejach 21.12.06, 16:16 nie od dziś wiadomo, że takie narody jak Holendrzy wymrą ze względu na praktyki homoseksulane i ogulne rozluźnienie standardów moralnych. Dlatego Wielki Naród Polski stoi przed historyczną szansą objęcia przewodnictwa w Europie gnębionej liberalizmem. Polska Chrystusem narodów. Trzeba szybko ogłosić Chrystusa królem Polski i wydalić innowierców oraz cudzoziemców, żeby polska krew nie mieszała się z innymi krawiami. Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Re: Dzieci śpiewają o wspaniałych ojcach gejach 21.12.06, 16:32 narod.ovviec napisał: > nie od dziś wiadomo, że takie narody jak Holendrzy wymrą ze względu na praktyki > homoseksulane i ogulne rozluźnienie standardów moralnych. Nie wymra, raczej zostana wymordowani. Zanim wymrą zaimportują imigrantów z krajów arabskich, a ci im zrobia rewolucję i utworzą kalifat w Amsterdamie. Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re: No właśnie poc co komuś pomagac 21.12.06, 17:00 sie poświecić itd jak można sobie pomordowac to zwasze ciekawsza rozrywka. Zakładasz oczywiście, że wszyscu arabowie beda mordowac bo do tego sa stowrzeni. Czyli jak zwykle uproszcenie. Nie wiem czy wiesz to juz by musieli masowo mordowac bo w holandi jest ich nawet dosyc sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Nareszcie Europa , Łyżwiński patrz i ucz się ? 21.12.06, 16:19 Przy takiej wspaniałej Europie, to u nas mroczno i ponuro. Gej, geja nie może posądzić o ojcowstwo. Nareszcie jasno i przejrzycie jak w d...pie Odpowiedz Link Zgłoś
tomcat21 Re: Nareszcie Europa , Łyżwiński patrz i ucz się 21.12.06, 18:19 jan3211 napisał: > Przy takiej wspaniałej Europie, to u nas mroczno i ponuro. Gej, geja nie może > posądzić o ojcowstwo. Nareszcie jasno i przejrzycie jak w d...pie Ale o molestowanie może ;P Swoją drogą ciekawe, czy w politycznie poprawnej Jewropie uda się udowodnić molestowanie homoseksualne? Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Dzieci śpiewają o wspaniałych ojcach gejach 21.12.06, 16:19 Rz: Co pani sądzi o programie KinderenvoorKinderen"? Lynette Burrows: To bezwstydna propaganda, do której wykorzystuje się najmłodszych. Przypomina to chińskie dzieci z czerwonymi chustami występujące przed Mao Tse-tungiem. To więc nowy totalitaryzm? Nikt nie zabija ludzi, ale liberalna ideologia politycznej poprawności ma totalitarne tendencje. Proszę spojrzeć na nazizm czy komunizm. Systemy, które chciały zbudować nowy moralny ład, zawsze zaczynały indoktrynację od młodego pokolenia. Dlaczego homoseksualne postulaty cieszą się silnym poparciem lewicy? Homoseksualiści i komuniści nienawidzą religii i rodziny. Dla radykalnej lewicy sprawa jest prosta: by zniszczyć tradycyjne społeczeństwo, trzeba zniszczyć jego podstawowy składnik: rodzinę. Co jest groźnego w tych związkach? Chodzi o tzw. gejowski styl życia. Narkotyki, alkohol, rozwiązłość seksualna. W tym środowisku ludzie Zachodu umieszczają niewinne dzieci. Efektem są poważne zaburzenia psychiczne. - to najlepszy komentarz do tego zdarzenia...musimy zrobić wszystko by nigdy w Polsce coś takiego nie bylo uznane zaprzejaw normalnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re: ble ble ble tylko 21.12.06, 16:27 zapomniales ze to w twoich tzw normalnych rodzinach dochodzi do wykorzytywania dzieci. No ale to dla was jest zupelnie normalne gdyz facet glowa rodziny co coz moze mu sie przytrafic pomacanie swojej coreczki a mamusia hmm no coz musi milczec po tatus by jej zapie.... Wpsaniale rodziny. Tylko blagam nie odczytywac tego , ze jestem przeciwko rodzinie bo nie jestem i ze takie rzeczy sie zdarzaja sie w kazdej, bo nie. No coz twoj mozg tego nie pojmuje bo widzisz zycie czarno biale . Tylko wspołczuc. Pamietasz ten tekst z filmu " kazdy pijak to zlodziej" hm tak wlasnie twoj mozg pojmuje Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Rób to na własny rachunek 21.12.06, 16:40 blacky35 napisał: > zapomniales ze to w twoich tzw normalnych rodzinach dochodzi do wykorzytywania > dzieci. No ale to dla was jest zupelnie normalne gdyz facet glowa rodziny co > coz moze mu sie przytrafic pomacanie swojej coreczki a mamusia hmm no coz musi > milczec po tatus by jej zapie.... Wpsaniale rodziny. Tylko blagam nie > odczytywac tego , ze jestem przeciwko rodzinie bo nie jestem i ze takie rzeczy > sie zdarzaja sie w kazdej, bo nie. No coz twoj mozg tego nie pojmuje bo widzisz > > zycie czarno biale . Tylko wspołczuc. Pamietasz ten tekst z filmu " kazdy pijak > > to zlodziej" hm tak wlasnie twoj mozg pojmuje Porównaj pederastę i htereoseksualistę: ile ma kontaktów seksualnych, ile przypadkowych, ile ćpie naroktyków, ile używa środków psychotropowych, afrodzyzjaków, środków chemicznych zwiotczających mięśnie odbytu, popytaj sie o alkoholizm jednych i drugich, zaburzenia psychciczne, skłonności do samobójstw, korzystanie z prostytucji itd. Sa badanie więc nie ględż, która grupa przeciętnie stanowi większe ryzyko. Jak chcesz bąd pedałem, ale na własny rachunek i nie mieszaj do tego dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Rób to na własny rachunek 21.12.06, 17:08 >Sa > badanie więc nie ględż, która grupa przeciętnie stanowi większe ryzyko. Gdzie te badania? Piszesz jakieś ogólniki, zapewne wyssane z palca. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Rób to na własny rachunek 22.12.06, 16:01 > Porównaj pederastę i htereoseksualistę: > ile ma kontaktów seksualnych, ile przypadkowych, ile ćpie naroktyków, ile używa > środków psychotropowych, afrodzyzjaków, środków chemicznych zwiotczających > mięśnie odbytu, popytaj sie o alkoholizm jednych i drugich, zaburzenia > psychciczne, skłonności do samobójstw, korzystanie z prostytucji itd. Cóż za dogłębna znajomość tematu... Doprawdy, niewątpliwie z autopsji... Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: ble ble ble tylko 21.12.06, 17:23 czyli wg ciebie w pedalskich rodzinach do czegoś takiego nie dochodzi... aże zdarza sie to w heteroseksualnych no to wniosek tój jest by te heteroseksualn e rodziny zlikwidować i promować te homo..."genialne" Odpowiedz Link Zgłoś
tomcat21 Re: ble ble ble tylko 21.12.06, 18:25 > zapomniales ze to w twoich tzw normalnych rodzinach dochodzi do wykorzytywania > dzieci. A jesteś pewien, że w żadnej gejowskiej czy lesbijskiej do tego nie dojdzie? Poza tym to żaden argument: chodzi o to, że dziecko wychowywane przez dwu homoseksualistów będzie prawdopodobnie miało zaburzenia psychiczne. Żadne lewicowe "badania" na zamówienie tego nie zmienią. > odczytywac tego , ze jestem przeciwko rodzinie bo nie jestem i ze takie rzeczy Nie błagaj. Jesteś przeciw rodzinie, tak jak propagatorzy "rodzin" homoseksualnych. Skoro popierasz ich dążenia do zniszczenia tradycyjnej rodziny to jak najbardziej jesteś. > sie zdarzaja sie w kazdej, bo nie. No coz twoj mozg tego nie pojmuje bo > widzisz zycie czarno biale . Nie, on widzi zło. Ty go nie widzisz, bo dałeś się nabrać na brednie o "tolerancji". Narzucanie bezbronnym dzieciom homoseksualizmu to nie tolerancja. To niszczenie ich psychiki. Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: ble ble ble tylko 22.12.06, 04:21 tomcat, przepraszam bardzo, ale zdajesz się w swoim wywodzie szerokim łukiem omijać fakt, że jeśli geje mają dziecko, to jest to prawie na pewno dziecko adoptowane - czyli takie, którego jego "normalna, zdrowa (!)" rodzina nie chciała. Poza tym, są geje, którzy wychowują WŁASNE, BIOLOGICZNE dzieci ze związków z kobietami (najczęściej małżeństw) - cóż, TA rodzina TEŻ najwyraźniej nie działała jak należy, mimo szczerych chęci. A może matka umarła, i dziecko ma tylko ojca? który po jakimś czasie spotkał miłość swojego życia uosobioną w innym mężczyźnie, a ten zdecydował się poświęcić swój czas nie tylko partnerowi, ale i jego dziecku. Ilu mężczyzn hetero stać na coś takiego? Nie wydaje Ci się, że to w najwyższym stopniu godna podziwu i pochwały postawa? Pomoc w wychowaniu dziecka? W rodzinach, w których dziecko wychowują dwie osoby tej samej płci, nikt normalny dziecku nie narzuca homoseksualizmu. Jak to sobie niby wyobrażasz? Że dwie kobiety albo dwaj mężczyźni sadzają dzieciaka na taborecie i tłuką mu do głowy: "wszyscy hetero są nienormalni, tylko związek homo ma sens"? Zejdź na ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
elephant_tusk Co jest dla dziecka normalne 22.12.06, 10:21 okrent9 napisała m.in.: > W rodzinach, w których dziecko wychowują dwie osoby tej samej płci, nikt > normalny dziecku nie narzuca homoseksualizmu. Jak to sobie niby wyobrażasz? Że > dwie kobiety albo dwaj mężczyźni sadzają dzieciaka na taborecie i tłuką mu do > głowy: "wszyscy hetero są nienormalni, tylko związek homo ma sens"? Zejdź na > ziemię. Znów udajesz, że nie wiesz, o co chodzi. Dziecko uczy się przede wszystkim przez naśladownictwo. Bezbłędnie wychwytuje wszystkie niuanse sytuacyjne. Potrzebuje akceptacji. Nie trzeba mu wszystkiego mówić. Dziecko jest bardzo plastyczne. Za normalne uważa to wszystko, co je otacza i w czym wyrasta. Jeżeli wychowuje się w rodzinie złodziejskiej, nawet jeśli się go nie wychowuje na złodzieja, przejmuje system wartośc lub antywartości otoczenia. Jeżeli wychowuje się w rodzinie dewocyjnej, w ktorej nie zmusza się go na siłę do praktyk religijnych, przejmuje zwyczaje rodziny. Jeżeli wychowa się w środowisku homoseksualnym, właśnie wtedy, gdy nie będzie zmuszane do zachowań homoseksualnych, przejmie system wartości opiekunów. Gdy będzie zmuszane, może mieć uraz na całe życie. W Twoim przypadku niekoniecznie tak być musi - odnoszę wrażenie, że w życie tej rodziny weszłaś wtedy, gdy dzieci były już nieco psychicznie uformowane (tylko nie wiem, jak). Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Co jest dla dziecka normalne 22.12.06, 16:00 > Dziecko jest bardzo plastyczne. Za normalne uważa to wszystko, co je otacza i w > > czym wyrasta. Jeżeli wychowuje się w rodzinie złodziejskiej, nawet jeśli się go > > nie wychowuje na złodzieja, przejmuje system wartośc lub antywartości > otoczenia. Jeżeli wychowuje się w rodzinie dewocyjnej, w ktorej nie zmusza się > go na siłę do praktyk religijnych, przejmuje zwyczaje rodziny. > > Jeżeli wychowa się w środowisku homoseksualnym, właśnie wtedy, gdy nie będzie > zmuszane do zachowań homoseksualnych, przejmie system wartości opiekunów. Gdy > będzie zmuszane, może mieć uraz na całe życie. Oczywiście... A homoseksualistów znajduje się w kapuście albo podrzuca ich bocian - bo w myśl twojej "genialnej inaczej" teorii jest wykluczone, aby w heteroseksualnej rodzinie wychował się gej albo lesbijka... Doprawdy - skąd oni się biora na świecie? Ach, juz wiem - z układu (i to wszystko wina PO). Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Re: Dzieci śpiewają o wspaniałych ojcach gejach 21.12.06, 16:34 s-k-i-n napisał: > Rz: Co pani sądzi o programie KinderenvoorKinderen"? Lynette Burrows: To > bezwstydna propaganda, do której wykorzystuje się najmłodszych. Przypomina to > chińskie dzieci z czerwonymi chustami występujące przed Mao Tse-tungiem. To > więc nowy totalitaryzm? Nikt nie zabija ludzi, ale liberalna ideologia > politycznej poprawności ma totalitarne tendencje. Proszę spojrzeć na nazizm czy > > komunizm. Systemy, które chciały zbudować nowy moralny ład, zawsze zaczynały > indoktrynację od młodego pokolenia. Dlaczego homoseksualne postulaty cieszą się > > silnym poparciem lewicy? Chodzi o tzw. gejowski styl życia. Narkotyki, > alkohol, rozwiązłość seksualna. W tym środowisku ludzie Zachodu umieszczają > niewinne dzieci. Efektem są poważne zaburzenia psychiczne. > > - to najlepszy komentarz do tego zdarzenia...musimy zrobić wszystko by nigdy w > Polsce coś takiego nie bylo uznane zaprzejaw normalnosci... I zrobimy! Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re: To rczej sie nie uda 21.12.06, 16:37 chociaz bys bardzo chcial. Jestesmy czescia europy i nie mowie teraz ale za pare pokolen kiedy juz ciebie nie bedzie ( szkodza ze to jeszce nie teraz) bedzie to normalne. Oczywiscie to dobrze. Nietety to nastapi jak zakapiory takie jak ty juz odejda RIP Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Re: To rczej sie nie uda 21.12.06, 16:41 blacky35 napisał: > chociaz bys bardzo chcial. Jestesmy czescia europy i nie mowie teraz ale za > pare pokolen kiedy juz ciebie nie bedzie ( szkodza ze to jeszce nie teraz) > bedzie to normalne. Oczywiscie to dobrze. Nietety to nastapi jak zakapiory > takie jak ty juz odejda RIP blacky35 - ani sie obejrzysz. Nie życz nikomu źle, bo niejeden się na tym przejechał. Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re ja nikomu 21.12.06, 17:03 nie zycze zle, taka bedzie kolej czy chcesz czy nie ja nietety tez pewnie tego niedozyje. Zle mnie zrozumielas troche . Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re: Dzieci śpiewają o wspaniałych ojcach gejach 21.12.06, 17:17 Jestes skinem?????? Odpowiedz Link Zgłoś
rrkm re: do narodowca 21.12.06, 16:23 Chcialym tylko krótko odpowiedzieć koledze narodowiec: przyjrzyj sie, które państwa sa najbardziej rozwinięte gospodarczo w naszej części Euro-Atlantyckiej i do której polscy katolicy walą drzwiami i oknami: USA, Niemcy, Anglia,Dania, Islandia, Holandia, Szwecja Są krajami o przeważajacej liczbie innowierców!!! jak ty to nazywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
elephant_tusk Re: re: do rrkm 22.12.06, 10:43 Holandia akurat nie - większość to katolicy (abstrahując od tego, co to tam znaczy), jakieś 30 lat temu przekroczyli liczbę protestantów, którzy rozmnażają się słabiej. I zapominasz o katolickich w większości Irlandii, Belgii, Luksemburgu, Bawarii (najbogatszy land Niemiec), Austrii, Włoszech, "genetycznie katolickich" Francji i Hiszpanii. Wiem, że jest taka teoria, że to protestanci ze swym etosem pracy stworzyli najbogatsze społeczeństwa w kulturze europejskiej (gdy ją tworzono, nie było zresztą innych bogatych społeczeństw). Ale powyższe przykłady każą ustosunkować się do tej teorii z rezerwą. Poza tym ja bym napisała "koledze narodowcowi", a nie - "koledze narodowiec". Koleżanka Kieł Słoniowy Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: re: do rrkm 22.12.06, 15:57 elephant_tusk napisała: > Holandia akurat nie - większość to katolicy (abstrahując od tego, co to tam > znaczy), jakieś 30 lat temu przekroczyli liczbę protestantów, którzy rozmnażają > > się słabiej. > > I zapominasz o katolickich w większości Irlandii, Belgii, Luksemburgu, Bawarii > (najbogatszy land Niemiec), Austrii, Włoszech, "genetycznie katolickich" > Francji i Hiszpanii. Tiaaa - i dlatego Polacy spylają aż się kurzy z IV RP do Francji, Włoch i Austrii... Co ostatnio jadłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Festiwal pieśni gejowskiej w Kołobrzegu 21.12.06, 16:42 Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re: dokładnie to samo co na festiwal 21.12.06, 16:52 w sopocie. Jedno jest z pewnoscia tandetne a drugie prawdopodobnie rowniez by było tandetne tylko troche wiecej wdzieku by mialo Odpowiedz Link Zgłoś
de-de swietny pomysl...... 21.12.06, 17:02 Tradycje festiwalu piosenki zolnierskiej wspaniale daly by sie pogodzic z homosongami. Wyrazny jest bowiem watek mocnego mezczyzny wsrod braci pederastow. Leonidas Spartanin, Erich Romm, Hitler(?),Pedal Silny-to tylko czubek gory lodowej. Wspomnijmy tez o koncyliacyjnym charakterze takiego przedsiewzieca, ktore zakopalo by zatargi naziole-pedaly.. Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re: swietny pomysl...... 21.12.06, 17:07 tu akurat sie zgadzam to moga by byc bardzo fajan impreza:) te konotacje rzolnierskie kolobrzegu całkiem całkiem pasuja. Jestem za:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcat21 Re: swietny pomysl...... 21.12.06, 18:28 blacky35 napisał: > tu akurat sie zgadzam to moga by byc bardzo fajan impreza:) te konotacje > rzolnierskie kolobrzegu całkiem całkiem pasuja. Jestem za:) Najpierw weź do ręki słownik ortograficzny, bo Twoje konotacje "rzołnierskie" wskazuja na poważne luki w wykształceniu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcat21 Lepiej w Teheranie 21.12.06, 18:27 Jedni i drudzy będą się uczyć tolerancji i wolności słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph Link do którego warto zajrzeć 21.12.06, 17:22 kominek.blox.pl/2006/12/MALZENSTWA-HOMOSEKSUALNE.html Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n grozi nam homoterroryzm 21.12.06, 17:24 ale to nie jest normalne długo taki stan się nie utrzyma wiec wejdą islamiści a wtedy kalifat europejski stanie się faktem Odpowiedz Link Zgłoś
tomcat21 Homoterroryzm już jest 21.12.06, 18:21 s-k-i-n napisał: > ale to nie jest normalne długo taki stan się nie utrzyma wiec wejdą islamiści a > wtedy kalifat europejski stanie się faktem Homoterroryzm już jest, wystarczy skrytykować homoseksualizm gdzieś w "postepowej" Europie, zeby mieć na karku prokuraturę i policję. A islamiści rzeczywiście pokonają słabą duchowo i rozwiązłą, zastraszoną "polityczną poprawnością Europę Zachodnią. Dadzą wtedy popalić lewakom... Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Mnie się to nie podoba 21.12.06, 18:40 Nie myślałam, że doczekam takiej propagandy. Za jakiś czas będą się odbywać akademie ku czci tatusiów-pedofilów. Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 To smutne 21.12.06, 18:50 Trochę mi żal dzieci z tego filmu. Mogły trafić na inna rodzinę adopcyjną, z mężczyzną i kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
dynamika Re: Dzieci śpiewają o wspaniałych ojcach gejach 21.12.06, 19:15 rzygać mi się chce... jak czytam wasze posty posty napisane przez Was- ludzi inteligentnych a tak zaściankowych i nietolerancyjnych. Skąd się to bierze? Kiedys spytałam mojego znajomego(niesamowicie wykształcony czlowiek) dlaczego jest rasistą, odpowiedział, że został wychowany w ten sposób. Smutne to Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf no i co z tego, że śpiewają o gejach? 21.12.06, 19:27 a w czym rodziny, gdzie rodzice są tej samej płci sa gorsze od tych heteroseksualnych?Wolałbym być dzieckiem gejów niż wychowywać się w patologicznej, rozpijaczonej 'wzorowej rodzinie', ktorych pelno wokol pomysl na prezent i świąteczne ekartki na www.asiaq.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lichttrager Obydwie sytuacje są patologiczne! 22.12.06, 07:57 Może to i lepiej mieszkać u pedziów niż u zapijaczonych sadystów ale to jest trochę taki wybór jak między dżumą a cholerą. A już napewno nie powinno się o tym śpiewać propagandowych pieśni w stylu "Nieodłączne siostry dwie młodzież i SP". Odpowiedz Link Zgłoś
tjedynak I tak ten kraj wkrótce zniknie 21.12.06, 19:46 Jak tylko troche stopnieją lodowce , Holandia zatonie jako pierwsza, u nas zaleje tylko Żuławy... Chyba ktoś czuwa nad tym żeby taki zło sie nie rozsiewało...;) Odpowiedz Link Zgłoś
dynamika Re: I tak ten kraj wkrótce zniknie 21.12.06, 20:50 tiaaaa a polacy zapija sie na smierc z wzorowosci i normatywnosci takiej calkiem nie-patologicznej czy ktos czuwa ? tak moderatorem jest Pan Bog - oby tylko bana wam nie dal za glupoty jakie piszecie Odpowiedz Link Zgłoś
michnix2 GazWyb jest juz tak lewacka, ze prowokuje wymioty 21.12.06, 21:02 Zwroccie uwage na sonde: Śpiewanie przez chłopca piosenki o dwóch ojcach: a. To świetna lekcja tolerancji b. Jest kontrowersyjne c. Nie mam zdania na ten temat A gdzie jest odpowiedz: "jest zle/naganne/skandaliczne"??? Kiedys mialem nick "gazetawyborcza_to_komunistyczna_gadzinowka" za co mnie zbanowali. A czym roznia sie ich sondy od komunistycznych? Komunizm jest: a. wspanialym dobrem ludzkosci b. niektorzy nieslusznie go krytykuja c. nie wiem I to jest gazeta, ktora mowi o sobie, ze jest za "wolnoscia slowa"... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: GazWyb jest juz tak lewacka, ze prowokuje wym 21.12.06, 22:22 michnix2 napisał: > Zwroccie uwage na sonde: > > Śpiewanie przez chłopca piosenki o dwóch ojcach: > > a. To świetna lekcja tolerancji > b. Jest kontrowersyjne > c. Nie mam zdania na ten temat > > A gdzie jest odpowiedz: "jest zle/naganne/skandaliczne"??? > > I to jest gazeta, ktora mowi o sobie, ze jest za "wolnoscia slowa"... To jest brukowiec, który dopuszcza dowolność kłamstwa ! W tytule czytamy: ,,Dzieci śpiewają o wspaniałych ojcach gejach'', gdy w rzeczywistości chodzi o : ,,chłopca śpiewającego o tym, jak dobrze mu się żyje w homoseksualnej rodzinie'' - pisze "Rzeczpospolita". Ci rynsztokowcy nie potrafia nawet zacytować bez manipulacji ! Odpowiedz Link Zgłoś
punbar Re: GazWyb jest juz tak lewacka, ze prowokuje wym 22.12.06, 04:47 michnix2 napisał: > Zwroccie uwage na sonde: > > Śpiewanie przez chłopca piosenki o dwóch ojcach: > > a. To świetna lekcja tolerancji > b. Jest kontrowersyjne > c. Nie mam zdania na ten temat > > A gdzie jest odpowiedz: "jest zle/naganne/skandaliczne"??? > > Kiedys mialem nick "gazetawyborcza_to_komunistyczna_gadzinowka" za co mnie zban > owali. A czym roznia sie ich sondy od komunistycznych? > > Komunizm jest: > a. wspanialym dobrem ludzkosci > b. niektorzy nieslusznie go krytykuja > c. nie wiem > > I to jest gazeta, ktora mowi o sobie, ze jest za "wolnoscia slowa"... A ja mam dla ciebie "produkcie komunizmu" jeszcze jedna ankiete Czy sex jest ? a. fajny b. niebezpieczny c. Naganny d. zly i demoralizujacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1 Zaje..fajna ankieta 21.12.06, 22:54 proponuję redaktorom GW inne pytanie Jakim Józef Stalin był człowiekiem 1. Dobrym i mądrym 2. Wielkim i wspaniałym 3. Brak mi słów Trzeba być kretynem by tworzyć takie ankiety Odpowiedz Link Zgłoś
gayboy Dzieci śpiewają o wspaniałych ojcach gejach 21.12.06, 23:25 Cóż, rządowa RzePa zagrała na tubie propagandy jak za dawnych, komunistycznych czasów. Czytałem kilka artykułów z dzisiejszego wydania. Ręce opadają. Bardzo w stylu braci Kaczyńskich - tak manipulować faktami, by pasowały do własnej ideologii. www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_061221/swiat/swiat_a_2.html www.rzeczpospolita.pl/dodatki/pierwsza_strona_061221/pierwsza_strona_a_2.html www.rzeczpospolita.pl/dodatki/druga_strona_061221/druga_strona_a_2.html Mam w Holandii rodzinę i wielu znajomych. Jakoś nikt tam nie mówi o "indoktrynacji", o tym, że w szkole mówią, że można sobie wybrać orientację. A takie właśnie wnioski wysnuwa autor tekstu z RP. Cóż... daleko nam jeszcze do Holandii czy Szwecji. Bo tamtejsza tolerancja nie wynika z tego, że wszyscy kochają gejów - po prostu nikt nie wciska nosa do łóżka... ba - nawet nie zagląda sąsiadom w okna, mimo iż tam akurat nikt się nie zasłania tak jak w PL. GW opisała to samo co RzePa, a jednak inaczej. Chyba jednak bardziej obiektywnie. Ale cóż, Rzeczpospolita, TVP z obiektywizmu ostatnio nie słyną... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Dzieci śpiewają o wspaniałych ojcach gejach 21.12.06, 23:42 ,,Niedawno w Belgii wprowadzono specjalny podręcznik dla nauczycieli. Ma on wyeliminować ze szkół homofobię (w żargonie politycznej poprawności określa się tak prawdziwą lub urojoną niechęć do homoseksualistów) i wskazać, jak wspierać osoby o innej orientacji...'' Należące zwykle do wiadomej nacji !..;( religiapokoju.blox.pl/2006/10/Izrael-homoseksualny-raj-homoseksualizm-geje.html Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph Dzieci śpiewają o wspaniałych ojcach gejach 22.12.06, 03:31 Puszczając wodze filozofii można powiedziec że to kolejny, choć nieco ślepy zaułek możliwej dalszej ewolucji człowieka. Człowiek chcąc się coraz bardziej wyzwalać ze swojej cielesności zaczyna zaprzeczać podstawowemu instynktowi jakim jest płodzenie potomstwa. No niestety jednak jak widzimy w tym przypadku jest to zboczone w ślepy zaułek przeniesienia popędu seksualnego na po prostu osobę a nie już skonkretyzowany obiekt seskualny jakim jest płeć przeciwna. Ale to jest pierwszy krok, pierwszy etap zaprzeczenia jaki wyrażają ludzie przeciwko instynktom pierwotnym. Owszem że ruch głównie zapoczątkowali ludzie z chorze skierowanym popędem seksualnym, jednakże przez taką światową promocją zaczynają do sibie ściągać nie tylko tych którzy czują fizyczny popęd do własnej płci, ale także tych którzy traktują to jako swego rodzaju ruch wyzwolenia, odrzucenia pierwotnych zachowań. Problem w tym że takie rozluźnienie może się wymknąć spod kontroli i następnym obiektem seksualnym mogą zostać dzieci. Więc można sobie wychować w dalszej przyszłości powoli lobby pedofilskie. Oczywiście zaraz mi ktoś zarzuci porównywanie gejów do pedofili ale niestety się myli. Ja tu mówię o efekcie na skutek medialnej promocji zachowań homoseksualnych do osób które nie są zdeklarowanymi homoseksualistami. Innymi słowy by wytłumaczyć. Gdy np. mamy kampanię informacyjną o tym jakie cechy ma dany motor czy karabin z fachową informacją, produkty te najczęściej trafiają do wyspecjalizowanej grupy czyli np. leśników czy żołnierzy. Gdy mamy do czynienia z nahalną kampanią promocyjną której znaczenie informacyjne jest tylko przykrywką, owe motory czy karabiny zaczną trafiać także do mniej zrównoważonych osób jak motocrossowców pędzących po szlakach zabijając prawdziwych turystów czy wariatów z bronią zabijających inne osoby dla przyjemności, jeszcze na końcu kończąc spektakl samobójstwem. Czyli powracając do tematu, kampania promocyjna homoseksualizmu będzie skutkować zwiększoną ilością przypadków pedofilstwa. Jednakże nastąpi to z przesunięciem czasowym po pierwsze dlatego że tu nie sprzedajemy produktu a powoli wychowujemy ludzi (i wcale nie mówię o wychowywaniu dzieci poprzez pary homoseksualne a zmianie świadomości ludzkiej poprzez oddziaływanie medialne) a po drugie ekstrema zachowań zawsze kiełkuja po pewnym czasie, np. przy szukaniu nowych doznań. Po kolejne, negatywny stosunek do homoseksualistów jest także z ich winy. Środowisko to w świadomości społecznej jest kojarzone z wybujałą seksualnością, szybkimi zmianami parternów, ogólnie rozwiązłym seksie co jest wynikiem takiego a nie innego zachowania środowisk w przeszłości. I tym sposobem większość ludzi słysząc o gejach, nie ma wyobrażenia dwóch ludzi po prostu żyjących ze sobą tylko dwóch ludzi w niedwuznacznych sytuacjach. I to jest właśnie ta różnica o którą na początku poruszyłem przy kwestii ewolucji człowieka. Więc zakładając propagację homoseksualizmu jako formę buntu protestu przeciwko instynktom, z czasem ludzie coraz rzadziej będą zwracali uwagę na to z jaką płcią żyją, tylko na to z kim dzielą życie, z jaką osobowością. W miarę upływu lat będzie powoli wzrastał odsetek takich osób. Oczywiście nie nastąpi to szybko ze względów różnic kulturowo religijnych na całym świecie. Np. wątpię by u muzłumanów doszło do tego tak szybko. Jednakże za X lat pojawią się nowe problemy. Po pierwsze zacznie spadać przyrost naturalny i pojawi się powazny problem zastępowalności pokoleń. Po drugie, co nawet szybciej wystąpi, pary homoseksualne będą chciały posiadać potomstwo zbudowane z ich genów. W miarę rozwoju owej sytuacji, presja na środowisko naukowe oraz popyt na tego typu "usługi" doprowadzi do skoku w inżynerii genetycznej i ogólnie rzecz biorąc biotechnologii. I to będzie pierwszy punkt oderwania się człowieka od łańcuchów naturalnej biologicznej kolei rzeczy. Gdy zostanie osiągnięty ów pierwszy punkt, dalszy rozwój pójdzie znacznie szybciej, gdzie powoli ludzie zechcą się wyzwolić od kolejnego anachronicznego instynktu jakim jest odżywianie się. Wpierw poprzez eksperymenty z implantami a później być może do dalekiej biotechnologicznej modyfikacji ciała by stowrzyć je podobnym na kształt mechanicznej maszyny lecz zdolnej samoregenerować się i pobierać energię z różnorodnych źródeł. Następnym krokiem, bardzo związanym z poprzednim będzie zarzucenie mechanizmu oddychania, jako niezbędnego do pozyskiwania energii. I tak dalej idąc porzucenie jednorodnej formy humanoidalnej na rzecz możliwości zmian form na życzenie, a jeszcze dalej ... cóż owe paranormalne niematerialne byty. Czyli reasumując, podjęcie rękawic ewolucji i powzięcie sprawy we własne ręce. Oczywiście i po drodze może być zawsze blisko do katastrof, nieudanych eksperymentów tak samo jak blisko było do wybuchu zimej wojny na skalę światową. Więc, czy paradoksalnie homoseksualizm może być jednem z przejawów i jednocześnie motorem ewolucji człowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Dzieci śpiewają o wspaniałych ojcach gejach 22.12.06, 15:55 "Po kolejne, negatywny stosunek do homoseksualistów jest także z ich winy. Środowisko to w świadomości społecznej jest kojarzone z wybujałą seksualnością, szybkimi zmianami parternów, ogólnie rozwiązłym seksie co jest wynikiem takiego a nie innego zachowania środowisk w przeszłości. I tym sposobem większość ludzi słysząc o gejach, nie ma wyobrażenia dwóch ludzi po prostu żyjących ze sobą tylko dwóch ludzi w niedwuznacznych sytuacjach" Dlatego homoseksualiści-niepermisywiści domagają się prawa do zawierania małżeństw i adopcji dzieci - oni akurat starają się żyć jak typowe, stare i nudne stadło heteroseksualne, jak Herr und Frau Schmidt na szwajcerskiej prowincji w sennym miasteczko. Tyle że wtedy spotykają się ze wściekłym kontratakiem ze strony podobnie myślących jak ty, dowiadując sie przy tym, że są rozwiązłymi dewiantami, pedofilami i narkomanami o rozluźnionych odbytach... Może pora logicznie uspójnić swoje poglądy, szanowny panie? Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph Re: Dzieci śpiewają o wspaniałych ojcach gejach 22.12.06, 19:36 Doskonale rozumiem twój zarzut. Ale musisz mieć na względzie że wieloma ludzmi na świecie ma tak samo targają wewnętrzne sprzeczności. Może innymi słowy niech homoseksualiści się skupią na tym że chcą żyć z drugim człowiekiem obojętnie kim by był, czy facetem czy babą, a niech nie promują życia z kimś tylko dlatego bo jest tej samej płci. A bardzo często irracjonalnie słyszy się później takie argumenty. A to nie pokolei. Mówiąc słowami homoseksualisty. Ja chcę żyć z drugim człowiekiem, a skoro jest on mojej płci to mi to nie przeszkadza. Ale zamiast tego często można usłyszeć: Ja chcę mieć możliwość jako facet życia z drugim facetem bo on mi się podoba. I tu dochodzi do uściślenia celu, że się jest z kimś dlatego bo on ma coś pomiędzy nogami a nie dlatego że ma coś odpowiedniego w głowie co drugiemu się podoba. I na tej bardzo subtelnej różnicy zawsze będą się rozbijały argumenty i o nią toczyły boje. Gdyż wtedy u ludzi powstaje odruch obronny, sprzeciwu wobec propoagacji wolności "ulżenia sobie" z byle kim. A można zawsze mówić: poznałem drugiego człowieka, jest świetny i wogóle, i to że jest tej samej płci nie przeszkodziło mi by zawrzeć bliższą znajomość. A nie mówić że wreszcie znalazł faceta swojego życia bo wtedy mu zależało na czymś konkretnie. Innymi słowy ta sfera tak rozróżniana poprzez zdeklarowanych homoseksualistów będzie zawsze nierozumiana przez anachronicznych hetero, tak jak i ja do końca tego nie rozumiem choć staram się być tolerancyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Dzieci śpiewają o wspaniałych ojcach gejach 22.12.06, 23:05 Ale zamiast tego często można usłyszeć: Ja chcę mieć możliwość jako facet życia z drugim facetem bo on mi się podoba. Rozumiem, że heteroseksualny mężczyzna nie mówi "Ja chcę mieć możliwość życia z kobietą, bo ona mi się podoba". To chyba kończy dyskusję - ten argument mnie ostatecznie powalił. Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph Re: Dzieci śpiewają o wspaniałych ojcach gejach 23.12.06, 00:55 I to jest właśnie ta rzecz o którą będą się długo toczyć spory. I przez to homoseksualiści-niepermisywiści długo będą mylnie przez społeczeństwo postrzegani tak, jakby tego nie chceli. To jest nieuniknione. Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Homokseksualiści awangardą ludzkości ? 22.12.06, 16:43 To nie byłoby takie nieprawdopodobne, gdyby nie świat Islamu i wiele innych zjawisk współczesnego świata. Ja nie wierzę w takie wizje. Odpowiedz Link Zgłoś
punbar Dzieci śpiewają o wspaniałych ojcach gejach 22.12.06, 04:28 Rzeczpospolita robi afere z niczego. Moze w europie wschodniej to robi wrazenie ale napewno nie gdzie indziej. Klamia na dodatek o "bulwersacji" jakiejs brytyjskiej pani doktor. Zapewniam ze tam jest to normalne i zbulwersowany moglby byc tylko szaleniec. Ta pani doktor powinna przyjechac do naszego kraju :). Odpowiedz Link Zgłoś