hetman131 Re: Czestochowa znowu skarbcem narodowym !! 21.12.06, 18:45 Bierz!! Rozbierz!! Bij, zabij! Polska zadupiem i ciemniactwem stoi!! Mali ludzie - male mózgi!! Ród Kaczaków - CIEMNIAKI ECONOMICZNE !! Odpowiedz Link Zgłoś
abba51 Kaziu, chciales liczyc to sie przeliczysz!!!!!! 21.12.06, 18:46 Kaziu jest dobrym dyplomata ale i niezmiernie odwaznym czlowiekiem zgadzajac sie objac prezesure PKO i tu mysle noga mu sie podwinie, juz inni co mieli chrapke na to miejsce o to sie postaraja. Zawsze szewc powinien buty robic, a murarz budowac domy, juz widzielismy jak to elektryk korki polityczne "wysadzal" Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda wlasciciele kont - to kaziu Was teraz urzadzi - cz 21.12.06, 18:46 as na szybka zmiane banku - jednak prywata w IV kaczej jest wieksza jak w bolszewickiej Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
areopag Zawłaszczanie Polski przez kolesiów. 21.12.06, 18:47 KACZORY oskarżają "komunistów" z PRL o to, że zawłaszczali Polskę, a sami są jeszcze lepsi. W PRL to przynajmniej stwarzali pozory, a w Kaczystanie wszystko idzie na beszczelnego. Gratuluje "moherom" wyboru takich rządzących. A tym co nie głosowali na to bagno składam kondolencje. P.S. Jak najszybciej trzeba opuścić ten piekny kraj zmierzający do państwa oszołomskiego i religijnego. Horror,horror, horror i jeszcze raz horror. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Może w tym jest metoda?? 21.12.06, 21:03 Zamiast jak SLD pokatnie robić interesy, po cichu wsadzać na stołki kolesi itp. lepiej wszystko robić oficjalnie, na bezczelnego. PiS zagarnia coraz wiecej włądzy, ustawia członków, niszczy samorządność itp. ale w świetle jupiterów i jak na razie ma się znakomicie - gdyby Rywin zaproponował deal na jakiejś konferencji, to SLD rządziłoby do dziś?? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 wycofajcie kase z PKO BP 21.12.06, 18:48 niech kaczki-łajdaczki zrozumieją, ze nie mozna z gęby cholewy robić przecież obiecywały, ze będą konkursy na takie stanowiska a tu kaziu-pacynkiewicz dostaje synekurkę po prostu po znajomosci załosne kacze kupry zero honoru Odpowiedz Link Zgłoś
thelima Re: Mierny ale Wierny... 21.12.06, 18:49 Pan nauczyciel fizyki sprawdzi się w biznesie. Przypominam tylko, że do tej pory na prezesa Banku mógł kandydować tylko: 1. Wykształcony Ekonomista (NIE Fizyk) 2. Osoba z DOŚWIADCZENIEM w pracy w Banku. Ale widać PiS zmienia standardy. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Wielka ulga dla Orlenu 21.12.06, 18:53 Akcjonariusze PKO, prosze sie nie tratowac w drodze do wyjscia. Odpowiedz Link Zgłoś
meth.p Re: Marcinkiewicz szefem PKO BP 21.12.06, 18:49 acid.jazz napisał: > Porażające. A ja mam tam konto. Masz tam konto? Porazajace. Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka2411 Re: Marcinkiewicz szefem PKO BP 21.12.06, 18:53 Wstyd Od dzis uwierzę jak na etacie pielegniarki zatrudnia ekonomistę Widać wszystko dopuszczalne w tym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
krawat23 Marcinkiewicz szefem PKO BP 21.12.06, 18:50 Marcinkiewicz nie słuzy dobru wszystkich Polaków. On ma na wzgledzie tylko dobro swoje oraz swojej partii, która go nie opusciła w trudnej chwili ale i której bedzie sie odwdzieczał jeszcze długo. Odpowiedz Link Zgłoś
sneer_rg Re: Marcinkiewicz szefem PKO BP 21.12.06, 18:51 ja jestem ciekawy jak wiernopoddańczy pretorianin Galba który oczywiście jak ten Rene z Allo Allo nigdy tej gadzinówki nie czyta to skomentuje.Dyzma grał na mandolinie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaka Re: Marcinkiewicz szefem PKO BP 21.12.06, 19:12 sneer_rg napisał: ja jestem ciekawy jak wiernopoddańczy pretorianin Galba który oczywiście jak te > n > Rene z Allo Allo nigdy tej gadzinówki nie czyta to skomentuje Tak, Galby to mi nawet trochę żal. Kiedy 2 dni temu wydawało się, że Marcinkiewicz stracił łaski premiera, to Galba odsądzał Marcinkiewicza od czci i wiary, a teraz znów mu przyjdzie zmienić zdanie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
borwoj Re: Marcinkiewicz szefem PKO BP 21.12.06, 18:52 jak to bylo mniej od polityczninie spolek skarbu panstwa panie premierze....czemu nikt nie pamieta co bylo mowione w trakcie kampanii wyborczej....a w szczegolnosci wyborcy? Odpowiedz Link Zgłoś
niknik Marcinkiewicz szefem PKO BP 21.12.06, 18:54 To ja już wolę żeby Marcinkiewicz został królem Polski, a Jezus prezesem PKO. Odpowiedz Link Zgłoś
ob.laden Re: a czemu to jestem "palantem"? 21.12.06, 18:58 monster1972 napisał: > czyzbym kaczki nie obiecywały konkursów na prezesów spółek skarbu panstwa? > po pierwsze pisz wyraźnie a nie używaj bełkotu; nie wiem kto to są "kaczki" jeżeli masz na myśli np. program wyborczy PiSu, to nic mi na ten temat nie wiadomo, że takie obietnice tam były... > czyzby kaziu-pacynka był bankowcem lub ekonomistą i co z tego? Ilu ludzi nie pracuje w zawodzie wyuczonym? Jaki dorobek miała HGW jak została prezesm NBP? Była doktorkiem Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 nie jestem frustratem.. kase mam w BZ WBK 21.12.06, 19:02 ;) i jest to troche wiecej niz 10.50:) reszta twoich argumentów ma taką wartosc, jak te, dzieki ktorym kaziu został prezesem banku bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
ob.laden Re: nie jestem frustratem.. kase mam w BZ WBK 21.12.06, 19:07 > reszta twoich argumentów ma taką wartosc, jak te, dzieki ktorym kaziu został > prezesem banku ty błaźnie za to nie masz żadnych argumentów ale za to nawołujesz do bojkotu bankum, z którym nie masz rzekomo nic wspólnego... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 mam jeden argument. najlepszy. ignorancja prezesa 21.12.06, 19:19 i to wystarczy, by zabrac stamtąd kasę nic wiecej nie trzeba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stacho84 Re: Marcinkiewicz szefem PKO BP 21.12.06, 18:58 To skandal!!! Zmieniam Bank Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Marcinkiewicz szefem PKO BP 21.12.06, 19:02 standardowo pis omija prawo, i gdzie to prawo o sprawiedliwosci nie mowiac... Odpowiedz Link Zgłoś
tata60 Marcinkiewicz szefem PKO BP 21.12.06, 19:03 Likwidować konta, uciekać jak najdalej od tego banku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
focusek MaLudzie likwidujcie konta w PKO 21.12.06, 19:04 jeśli nie chcecie zbańczyc, żeby chociaz był chemikiem z wykształcenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dynamika Re: MaLudzie likwidujcie konta w PKO 21.12.06, 19:29 ktos jest uprzedzona!! patrzyłaś kiedykolwiek na program studiów i zakres materiału na Fizyce? -nie sądze ja absolutnie nie wstawiam się za panem M. bo osobiście uważam go za wartego całej reszty rządu, ale nierozumiem dlaczego jest jakaś nagonka na fizyków przez to że jeden studencik przypadkiem prześlizgnął się do mgr (inż?) z fizyki i postanowił spróbować swoich sił na arenie (cyrkowej) rządowej Odpowiedz Link Zgłoś
pcx LiKwidUjE konto 21.12.06, 19:08 KLIKA I KOTERIA postanowily siegnac jeszcze po wielki bank. Jesli ten swawolny Dyzio zostanie prezesem PKO BP, ja zmienie bank na rdzennie niepolski, pozostajacy poza kontrola Kaczogrodowcow ! Odpowiedz Link Zgłoś
drein_19 Powinien byl zostac prez Warszawy 21.12.06, 19:11 nie mogli tego powiedziec zanim zawarlem lokate??????? Odpowiedz Link Zgłoś
szatan33 Marcinkiewicz szefem PKO BP 21.12.06, 19:09 To najwyższy stopień sqrwysyństwa pisu. Za nic maja przepisy, za nic prawo. A powiedzonko: teraz qrwa my realizują bez żadnych zahamowań. Za komuny Kłonica mógł być ze względu na nazwisko powołany na stanowisko ministra rolnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
odyn06 czas wycofywać oszczędności! 21.12.06, 19:12 Skoro fizyk zacznie rządzić PKO BP, to czas umykać stamtąd z oszczędnościami. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf a stawiałem na Orlen 21.12.06, 19:16 eee...moj zaklad przegrany-stawialem na szefostwo Marcnkieiwcza w Orlene... pomysł na prezent i świąteczne ekartki na www.asiaq.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maretina pora na zmiane banku 21.12.06, 19:17 zmieniam bank, nie chce miec konta tam gdzie ktos totalnie niekompetentny bedzie rzadzil. taki z niego ekonomista jak ze mnie spiewaczka operowa. Odpowiedz Link Zgłoś
earlyyears Marcinkiewicz szefem PKO BP 21.12.06, 19:17 w pierwszym dniu jak zasiadzie na pekaowskim stolcu, likwiduje konto. Odpowiedz Link Zgłoś