Dodaj do ulubionych

Po śmierci policjantów: Policja woziła też hamb...

• 1europejczyk Co Dorn ma z tym wspolnego ? 22.12.06, 11:31
      Jest to proceder, ktory trwa od dziesiecioleci. Tak bylo w czasie PRL-u i tak
      jest dzisiaj. Nic sie po prostu nie zmienilo. Milicja, Policja podwozila
      notabli, zatrzymywala odjazdy pociagow, odloty samolotow dla spoznialskich a w
      zamian z te i inne duzo bardziej kompromitujace Milicje czy Policje "uslugi"
      "elita" polityczna patrzyla przez palce na pijanstwo oszustwa skarbowe inne i
      excesy sluzb milicyjnych czy policyjnych. Reka reke kryla jak wszedzie w Polsce:
      cos za cos. Kto by sie tam przejmowal przepisania, rozporzdzeniami,
      praworzadnoscia kiedy tak bylo "wygodniej i praktyczniej".
      To ze dzisiaj sie o tym mowi jest juz olbrzymim osiagnieciem w walce o
      "emancypacje " policji spod "troskliwych i opiekunczych skrzydelek"
      administracji panstwowej sredniego i wyzszego szczebla.
      Potrzeba pewnie z 30 lat by wyleczyc jednych i drugich z wzajemnych "zaleznosci"
      ktore w przyrodzie okresla sie mianem symbioza
      • bombay_saphire Re: nic, Dorn, w ogole nie ma nic wspolnego 22.12.06, 13:10
        .. z policja, MSWiA itd. typowy pisowski wiesmak, ktory potrafi tylko brac
        pensje, pieprzyc glupoty o IV RP, a gdy sie okazuje , ze to co robi to PRL-bis,
        wowczas rozklada bezradnie rece i tlumaczy sie .. " bo zawsze tak bylo "
        no to jak tak, to ja wole sld-wski oryginal niz pisowska podrobe - Kiszczak na
        ministra !
        ( facio juz jest emeryturze i moze popracowac spolecznie - wszyscy
        zaoszczedzimy, poza tym jest stary, nie upija sie, nie szlaja po nocach i nie
        zamawia wiesmakow na komisariacie - kolejne oszczednosci ! )
    • amanasunta53 Czy ,,panienki'' dla Łyzwy też wozili? 22.12.06, 11:54
      Nie spisali się i mamy seks afery.Towaru nie dowieźli, to Łyżwa zabrał sie za
      asystentki i sekretarki.
    • mannaznieba4 a od czego sa psy jak nie od aportowania!! 22.12.06, 11:58
      nie wozili hamburgerów na sygnale .przepisy nie złamana. rozkaz jest rozkaz.
      w kopalni wujek mordowali i nic im sie nie stało a teraz o hamburgera gaztapa w.
      robi wielkie aj waj??
    • incipit Tylko do tego durnowate kaczory się nadają 22.12.06, 12:21
      TKM i załatwianie żarcia na zamówienie, a nie do rządzenia
    • bombay_saphire Re: Wiesmaki ! pani minister zamowila wiesmaki ! 22.12.06, 13:05
      tak twierdzi Dziennik.. a konkretnie 2 Wiesmaki ! ROTFL !! I to jest dieta dla
      tego rzadu ! Do tego jeszcze salatka z burakow i kartofle w mundurkach !
      wiocho-mohery wiedza jak sie dobrze i zdrowo odzywiac !
    • m.mos Po śmierci policjantów: Policja woziła też hamb.. 22.12.06, 13:06
      Policja wozi hamburgery a bandyci hasają na wolności.
      • mlaszczacy.kaczor Re: Po śmierci policjantów: Policja woziła też ha 22.12.06, 13:13
        Przed chwila wypowiadal sie Surmacz v-ce szef MSWiA.
        Ja pie.. jaki to kretyn,PiSiorowe pomioty.
        Policja to prywatny folwark w jego mniemaniu.
        • xed Surmacz .... businessman 22.12.06, 13:18
          Ministre Surmacz ma kłopoty z głową ...

Nie widzi absolutnie nic niewłaściwego w tym aby Policja pracowała jako
          taksówka albo dowoziła jedzenie na telefon .....

GRATULACJE: Właśnie Pan Minister załozył ogólnopolski buznes taksówkarsko -
          logistyczny.

Zadzwoń na 112 !!

Pan minister to ludzki Pan i pomoże KAŻDEMU

• zsa-zsa Pani Rafalska powiedziala 22.12.06, 13:17
      Pani Rafalska powiedziala:

"W każdej chwili jestem gotowa podać się do dymisji jeśli opinia publiczna uzna,
      że z powodu hamburgera można zmienić skład rządu - powiedziała Radiu Zet
      wiceminister pracy Elżbieta Rafalska."

Rzeczywiscie, to przeciez byl tylko glupi hamburger. 'Zmiana rzadu' ma rowniez
      grozny wydzwiek, szczegolnie, ze zabrakloby w nim pani Rafalskiej, ktora nie
      moze ruszyc tylka i zajrzec do Warsu.

c.d wypowiedzi:

"Dziś żałuje, że naraziła kolegę na taką nieprzyjemność."

szkoda, ze nie zaluje, ze narazila na nieprzyjemnosc policjantow traktujac ich
      jak poslugaczy.
      • december70 Re: Pani Rafalska powiedziala 22.12.06, 13:31
        To nie pojęte że "Ci ludzie" nie zdają sobie sprawy z tego co się właściwie
        stało.W/g Surmacza dziwi się że dostał jedynkę od Dziennika.Być może porównanie
        do sprawy Serafina jest zbyt drastyczne ,no to może do Sexafery?

• 1410_tenrok w wypowiedzi tej "baby" widac, że w Polsce 22.12.06, 17:55
          nie ma ludzi traktujących panstwo jako umowe społeczną jego obywateli.
          Większosc mysli o panstwie jak Jacek i Placek w Zapiecku. Ukradnie sie ksiezyc
          i nie trzeba bedzie nic, ale to nic nie robic do konca kadencji.
          A baba zachowała się pindoistyczne. Ona nic nie pojmuje.
    • holidays_in_cambodia właśnie słyszałem Surmacza 22.12.06, 13:20
      w TVN24. Jego bezczelność jest porażająca. Jak Bóg chce kogoś ukarać, to mu
      rozum odbiera...
    • zyzionow Ten facet jest CHORY!!! 22.12.06, 13:39

po konferencji kilka tygodni temu, na ktorej przeczyl faktom i wrzeszczal na
      dziennikarzy nie mam zadnych watpliwosci.....

Wlasnie sie znow popelnil w tvn24:
      jakby mogl to zrobilby to jeszcze 1000 razy, bo to zwykly ludzki odruch!
      i obiecal, ze kazdy obywatel ktroy sie do niego zglosi z prosba o pomoc, ja
      otrzyma:-)
      TO JEST WICESZEF MSWIA!

• donkowalski czy nie ma juz nic straszniejszego? jest! 22.12.06, 13:50
      Im drobniejsza sprawa tym wiekszy skandal? filozofia jest prosta - powiem
      wprost - prostacka: jesli nowa wladza wykorzystuje chetnie policje do drobnych
      rzeczy to wielokrotnie chetniej wykorzystywac ja bedzie do wielkich
      przestepstw. czyli wcale nie sa lepsi od nas millerow, kwachow, vice-
      prezydentow.
      oczywiscie na ta debilna logike da sie nabrac wielu czytelnikow pol-
      intelektualnych szmatlawcow jak GW, pewnie nawet niektorzy ociemniali
      czlonkowie redakcji.
      mam dla was jeszcze jeden temat na skandal szanowni panstwo. to jest tak glupie
      i malo istotne, ze narod uzna to za skandal roku!
      otoz przyznam sie "szanownemu panstwu" do ogarniajacej prawie caly swiat
      korupcji! tak ja sympatyk PiSu! straszna to rzecz tym bardziej, ze ja jestem
      przedstawicielem elektoratu tej partii! czyli jest nas miliony! na tym nie
      koniec eskalacji - akt "korupcji" mial miejsce wielokrotnie! co wy na to? czy
      to nie straszne? otoz wielokrotnie zdarzylo mi sie lamac prawo... drogowe typu
      limit predkosci, jazda bez swiatel, jazda na czerwonym swietle. prawie zawsze
      udawalo mi sie "skorumpowac" policje usmiechem i prosba by uniknac
      odpowiedzialnosci! i zeby jeszcze za pieniadze korumpowac to byscie zrozumieli
      ale tak za darmo??? dodam rowniez, ze "korumpowalem" policjantow nie tylko
      polskich ale rowniez, niemieckich, francuskich, brytyjskich, skandynawskich i
      innych. moja miedzynarodowa "dzialalnosc przestepcza" jest tym bardziej
      straszna, ze czesc tych przestepstw popelnialem za pomoca roweru, a jedno nawet
      pieszo. udalo mi sie razu pewnego "wymusic" wymierna korzysc osobista na
      policji francuskiej. otoz panowie przestepcy w mundurach wykorzystali sluzbowy
      samochod aby podwiesc mnie do sasiedniej miejscowosci jako, ze tam gdzie
      probowalem "zlapac stopa" jakos mi nie szlo! policjanci mieli ludzki (smierc im
      za to!)odruch by mnie zawiesc w lepsze miejsce! skandal! prosze juz rzucac
      kamienie kto bez winy!
      nalezy wyplenic z urzedow i sluzb wszelkie ludzkie odruchy! koniec wiesmakow!
      PiSuarom smierc! co by bylo gdyby policja miala w drodze powrotnej wypadek?!
      taxi?
      ...tylko ze wszystkie te "przestepstwa" popelnilem za poprzednich, waszych
      rzadow. czyli co? skandalu nie bedzie??? wiedzialem...

pozdrowienia dla szefa czarnej propagandy
      • xed relatywizm ... czyja to specjalność ?? 22.12.06, 13:57
        Donkowalski - masz mentalność "obywatela szmaciaka". Czy ty naprawde nie
        widzisz różnicy pomiędzy zachowaniem "z dobrego serca" francuskich policjantów,
        a wyjazdem policjantów z polecenie najwyższych urzędników państwa ??

• 1410_tenrok to jest typowe bolszewickie trucie 22.12.06, 18:03
    • emilyb Po śmierci policjantów: Policja woziła też hamb.. 22.12.06, 13:51
      o ile wiem to pani od hamburgerow byla z min pracy i nie byla zadna przelozona
      surmacza, mogl jej spokojnie odmowic, co do policjantow, ze sie nei skarza,
      zazwyczaj wysyla sie w takich sprawach tych najnizszych stopniem, komu sie maja
      skarzyc, w policji jak w wojsku, wykonuje sie rozkazy i tyle, jakas krowa nie
      moze ruszyc tylka do warsu czy bufetu dworcowego, bo sie w d...poprzewracalo od
      nadmiaru wladzy, a policji do scigania przestepcow ciagle brakuje, powinna
      poleciec na pysk z wilczym biletem, niedobrze sie robi\
    • stachu44 Hamburgry, i tylko hamburgery, panie Dorn? 22.12.06, 14:11
      Kazdego dnia z kazda godzina odslania sie lad, na ktorym przyszlo nam zyc!
    • jacek2235 To jest właśnie tanie państwo 22.12.06, 14:24
      jak wiceministej jeździ pociągiem to to jest właśnie obiecywane tanie państwo,
      mogła przecież np. lecieć służbowym helikopterem
    • cierpliwy Po śmierci policjantów: Policja woziła też hamb.. 22.12.06, 20:58
      Pan Surmacz wyjaśnił w TV, że to zwykła ludzka przysługa, że to w żadnym
      przypadku nie przyniosło ujmy na honorze policjantów. Może i nie przyniosło. A
      zapomniał pan dyrektor, że każda prośba przełożonego, nawet ta najniewinniejsza
      zawsze jest rozkazem, nakazem jak kto woli. PiSowcy i ich przydupasy na siłę
      chcą nam wmówić, że są uczciwi, czyści moralnie i cholera wie jeszcze jakie
      zalety posiadają. Fakty przeczą tym deklaracjom. Przykład pana Surmacza to
      reguła zachowań tych kłamców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka