Dodaj do ulubionych

Rusza kampania promująca Polskę w CNN i BBC

22.12.06, 18:48
Nie lepiej promować Polskę na kanale "Animal Planet", albo na Cartoon Network (bajką Duck Tales)?
    • felietonista.pl Kaczuszki? 22.12.06, 19:00

:)
      • borow4 Stalismy na przepascie, zrobilismy wielki krok do 22.12.06, 20:13
        przodu
        ale durnie z tego pisuaru
        • pruski_pokemon_z_sld Za Komuny Promocja to Pijany Kwach okręcony Flagą 22.12.06, 20:44
          .....reklama pokazuje, że polska gospodarka
          rozwija się doskonale oraz że nasz kraj jest
          jednym z najlepszych rynków do inwestowania....

nareszcie !!!!

do tej pory antypromocją Polski był
          prezio mgr Kwach-Pijaczek !

kompromitujący Polskę w ONZ
          i odwiedzający w usa tylko
          srodowiska zydowskie..
          • wissenwertes Inwestycje zagraniczne sa wynikiem tych 15 lat, 22.12.06, 21:07
            w ktorych otwarci ludzie na swiat promowali odpowiednio Polske.

Czas Kartofli i dupodajek dla kaloszy, jest czasem bezpowrotnie straconym.
            • roman.gawronski Komusza Mafia precz od Koryta == od razu Rozwój !! 22.12.06, 21:14
              Hańbą okryła się bandycka postkomuna
              razem z ich ojcem chrzestnym
              mgr Kwachem-Pijakiem

okradając kraj, powodując 20 % bezrobocie
              i zachęcając miliony Polaków do emgracji
              za nędznym groszem !!!!!!

mgr Kwach-Pijaczyna powinien
              stanąć przed trybunałem
              za sabotaż i działanie na szkodę
              Państwa Polskiego i Polaków

za pozbawienie milionów Polaków
              ich miejsc pracy i zmuszenie
              do żebraczej emigracji zarobkowej !
              • tadeusz_ja Rymy częstochowskie romana.gawronskiego 22.12.06, 21:50
                Straszne!
                • znajomy_jennifer_lopez Moherowy Tygrys rusza do ataku 22.12.06, 23:00
                  ...a tak w ogóle to życzę sukcesów programowi promocji bo promuję moją Ojczyznę za moje pieniądze (ciekawe tylko co z tego wyjdzie skoro przygotowane przez tak wspaniałych "fachowców" jak nauczyciel fizyki, bankowiec Marcinkiewicz.
                  • pruski_pokemon_z_sld Re: Komusza Mafia precz od Koryta ==od razu Rozwój 22.12.06, 23:40
                    > Hańbą okryła się bandycka postkomuna
                    > razem z ich ojcem chrzestnym
                    > mgr Kwachem-Pijakiem
                    >
                    > okradając kraj, powodując 20 % bezrobocie
                    > i zachęcając miliony Polaków do emgracji
                    > za nędznym groszem !!!!!!
                    >
                    > mgr Kwach-Pijaczyna powinien
                    > stanąć przed trybunałem
                    > za sabotaż i działanie na szkodę
                    > Państwa Polskiego i Polaków
                    >
                    > za pozbawienie milionów Polaków
                    > ich miejsc pracy i zmuszenie
                    > do żebraczej emigracji zarobkowej !

kwach to specjalista od wchodzenia
                    w D... obcym władcom - i to bez bez mydła
                    - dla własnej prywaty :(

zainstalował się w waszngtonie
                    blisko busza ale ten
                    nie dał mu żadnej okazji :)

więc teraz szuka
                    swojego dawnego szczęścia
                    w pobliżu kremla i rajchstagu :)
                    • rafi13 Re: "spojnosc przekazu" 23.12.06, 00:07
                      A rzeczywiscie, nad "spojnoscia przekazu" trzeba jeszcze popracowac. Bo z
                      jednej strony reklama roztaczajaca piekne wizje nowoczesnego kraju - z drugiej
                      na przyklad taki Edgar-Quasimodo ze swoim centralnym planowaniem, albo
                      nauczyciel fizyki zostaje prezesem banku...
                      • bravor Re: "spojnosc przekazu" 23.12.06, 00:23
                        Rafi, małolacie, takie szczęście nigdy ciebie nie spotka, bo jesteś tępakiem,
                        tylko beż urazy:)
                        • andrzej.bolkowski Re: Komusza Mafia precz od Koryta ==od razu Rozwój 23.12.06, 00:52
                          > nareszcie !!!!
                          >
                          > do tej pory antypromocją Polski był
                          > prezio mgr Kwach-Pijaczek !
                          >
                          > kompromitujący Polskę w ONZ
                          > i odwiedzający w usa tylko
                          > srodowiska zydowskie..

to rzeczywiście
                          ogromny skok jakościowy !!!

od pijanego Kwacha okręcającego się
                          w ONZ polską flagą do
                          profesjonalnych spotów
                          w najpopularniejszych
                          światowych mediach !

Brawo Kaczyńscy !!!!!
                          • az100 Re: Komusza Mafia precz od Koryta ==od razu Rozwó 23.12.06, 09:16
                            andrzej.bolkowski napisał:

> od pijanego Kwacha okręcającego się
                            > w ONZ polską flagą do
                            > profesjonalnych spotów
                            > w najpopularniejszych
                            > światowych mediach !
                            >
                            > Brawo Kaczyńscy !!!!!

Przeczytaj sobie w dzisiejszym dziale Gospodarka o paraliżu POIT-ów. Co z tego,
                            że np dziennikarze zainteresowani spotem reklamowym o Polsce przyjdą do
                            Polskiego Ośrodka Informacji Turystycznej w Londynie skoro na miejscu dowiedzą
                            się, że np. nie sposób zorganizować im study-tour po Polsce.
                            "- Promocja kraju bez istnienia POIT-ów byłaby niemożliwa - przyznaje Jan
                            Korsak, prezes Polskiej Izby Turystyki"
                            Pomysł z reklamówkami bardzo mi się podoba. Tak trzeba działać, ale sama
                            reklamówka to za mało - muszą za nią iść konsekwentne działania już
                            istniejących ośrodków.
                            Piękna reklamówka, ale jak przychodzi co do czego to zwykłe polskie bagienko -
                            typowo Kaczyńskie podejście do Polski.

• bravor twoich rymów nie ma 23.12.06, 00:04
                  Bo taki kretynek nawet dwóch słów nie potrafi złożyć z sensem:))))
                  • filo_de_putino Dlaczego w spocie użyto szampana, a nie tradycyjne 23.12.06, 06:19
                    ... a nie tradycyjnego, narodowego wyrobu branży winiarskiej?

Co to? Polacy gęsi i swojego wina nie mają?
                    • helmut.berlin bardzo profesjonalne 23.12.06, 09:28
                      na zakonczenie korki od szampana!
                      • kola Re: bardzo profesjonalne 23.12.06, 16:41
                        te sieroty z schulza oraz cwoki, ktore akceptowauy te reklame, najwyrazniej
                        uwazaja, ze elity biznesowe - do ktorych reklamowka ma byc niby skierowana - to
                        najwyrazniej ktos ich pokroju - buraki, siermiegi, nieuki, dyletanci, odbiorcy
                        tvn i elektorat pis-u. ta reklama jest partacka, przekaz jej mdy i nieczytelny,
                        a strzelajace korki od szampana /to do zachodnioeuropejskich elit gejowskich
                        jest targetowane?? ;>/ sa zagrywka tak tania, ze az dziw iz ktos to wogle
                        zaakceptowau. no ale coz, najwyrazniej jaki kraj, takaz i jego promocja..
                        • tubu5000 Re: bardzo profesjonalne 23.12.06, 19:14
                          do tego grafika do bani (times wybitnie nie pasuje)

i na koniec po jakiego wala az 2 adresy www podane?? pytanie testowe - czy ktos
                          pamieta chociaz jeden z nich?

jezeli pamietacie - gorzej dla was - wejdzcie na te strony
                          • helmut.berlin Re: bardzo profesjonalne 27.12.06, 09:41
                            > do tego grafika do bani (times wybitnie nie pasuje)

Jestem ciekaw kto to zrobil, jakos zadna agencja sie nie przyznaje.
            • bravor Re: Inwestycje zagraniczne sa wynikiem tych 15 la 23.12.06, 00:02
              kolejny nick głupka z kacapji:)
          • koloratura1 Re: Za Komuny Promocja to Pijany Kwach okręcony F 24.12.06, 14:02
            pruski_pokemon_z_sld napisał:

>
            > nareszcie !!!!
            >
            > do tej pory antypromocją Polski był
            > prezio mgr Kwach-Pijaczek !
            >
            > kompromitujący Polskę w ONZ
            > i odwiedzający w usa tylko
            > srodowiska zydowskie..

...oraz prezydenta Busha.
            I to nie - przez 3,5 minuty, kiedy to prezydent przystanął na chwilę po drodze
            do toalety.
        • bravor Re: Stalismy na przepascie, zrobilismy wielki kro 23.12.06, 00:01
          Ty jesteś z wychodka, głupku.
    • profes79 Pierwsze artykuly juz sie pojawily. 22.12.06, 19:02
      news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/6200539.stm
      • lilith.b Re: Pierwsze artykuly juz sie pojawily. 22.12.06, 20:33
        hehe ale ten artykuł to akurat nie na temat reklamy Polski w międzynarodowych
        mediach. Aczkolwiek jest on dobra ale anty-reklamą. Język w jakim został
        napisany jest dość cięty...

profes79 napisał:

> news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/6200539.stm
        • helmut.berlin Re: Pierwsze artykuly juz sie pojawily. 22.12.06, 20:55
          czyli "timing" jest dobry;)
      • bravor Re: Pierwsze artykuly juz sie pojawily. 23.12.06, 00:17
        takich głupków jak ty to komuchy produkowali na pęczki:)))
    • aniarogiewicz Rusza kampania promująca Polskę w CNN i BBC 22.12.06, 19:10
      Mieszkam w Kanadzie. Wczoraj ogladalam wiadomosci BBC World. To bylo ostatnie
      wejscie informacyjne, potraktowane prawie jak zart. Mowiono o tym jak polscy
      parlamentarzysci chca uchwalic Jezusa krolem Polski. Komentarz byl niewybredny,
      ale faktycznie sluszny. Jesli Polska w taki sposob ma zamiar sie popisywac, to
      szkoda slow. Rece opadaja!
    • polakmoronslayer Re: Rusza kampania promująca Polskę w CNN i BBC 22.12.06, 19:19
      Wlasnie Brytyjczycy sie dowiedzieli,ze Polska bedzie monarchia z milosciwe
      panujacym niejakim Jezusem na tronie.I juz widze jak wszyscy leca aby
      inwestowac w kaczystanie.
    • rakieter zainwestuj! a Kaczynscy ci ukradna i dadza 22.12.06, 19:41
      na kosciol :)
    • mach39 Rusza kampania promująca Polskę w CNN i BBC 22.12.06, 20:06
      Czy kartofle , np puree, beda promowane?
      ps.bo frytki są belgijskie
    • gieroy_asfalta widziałem ten spot 22.12.06, 20:11
      można zobaczyć na nim wrogi obcy kapitał (fabryki samochodów), wieżowce
      złodziejskiej finansjery w Warszawie, czy nowe mosty zbudowane w Wawie przez
      układ warszawski Piskorskiego. Tym się chwalą...
      Nie chwalą się nic a nic Polską Solidarną, dlaczego???
    • darekwu "The most amazing potatoes in the world"? 22.12.06, 20:12
    • cezar85 Re: Rusza kampania promująca Polskę w CNN i BBC 22.12.06, 20:18
      wpadajce,inwestujcie a z powodu braku wielu elementow
      my w......my was bez mydla.wiele lat praktyki.
      only loaded need to apply
    • remik.bz wreszcie ! brawo ! 22.12.06, 20:30
      Akcja bardzo potrzebna i pozyteczna. Pomimo m,ze pewnie z moich podatków- ale warto.
    • lilith.b No nareszcie! 22.12.06, 20:31
      Najwyższy czas! Popieram pomysł! Widziałamreklamówke na BBC. Fajna nawet:)
    • w.zboralski A "Młodzież Giertycha" zamawiającą piwo pokażą? 22.12.06, 20:32
      Pokażą! A "Młodzież Giertycha" rzucającą kamienie w gejów pokażą? Pokażą! A
      księży całujących chłopców "na pożegnanie" za 8.000,- PLN pokażą? Pokażą! No to
      Amerykanie przyjadą, bo nie widzieli takich księży któzy dobrowolnie płacą "za
      pocałunki na pożegnanie" - u nich księżom kasę trzeba wyrywać siłą, procesami
      sądowymi...
      • remik.bz Co złego jest w zamawianiu piwa ? 22.12.06, 20:41
        Nie wiem o co Ci chodzi z tym piwem. jak nie lubisz to nie pij.
        w.zboralski napisał:
        A "Młodzież Giertycha" rzucającą kamienie w gejów pokażą?

Nie bardzo wiem o co Ci chodzi. Mieszkam w Krakowie ,byłem na ostatnich dwóch
        "paradach". Byli tez przeciwnicy ( m.in Wszechpolacy- chyba o nich myslisz)
        Nie widziałem zadnych kamieni . Wszystko było dośc spokojnie , tylko różne
        okrzyki . A w prasie przeczytałem "cuda na kiju".
        A moze ty też o "faktach nedialnych" a nie rzeczywistych piszesz?
        • helmut.berlin Re: Co złego jest w zamawianiu piwa ? 22.12.06, 21:13
          > Nie wiem o co Ci chodzi z tym piwem. jak nie lubisz to nie pij.

Nie wiesz o co mu chodzi? Chodzi moze o to, ze w ostatnim czasie Polska miala,
          albo ciagle jeszcze ma (np. Jezus krol) raczej negatywne publicity. W tych
          samych mediach rozpocznie sie teraz (platna) kampania w odwrotnym (mam nadzieje)
          kierunku. Nie wiem czy "timing" jest najlepszy, bo odbiorcy beda jeszcze pod
          wrazeniem poprzednich wiadomosci.

www.cnn.com/2006/WORLD/europe/12/20/poland.jesus.reut/index.html
          • bravor Re: Co złego jest w zamawianiu piwa ? 23.12.06, 00:10
            helmut, kto rozpocznie akcje w odwrotnym kierunku, i dlaczego masz taką
            nadzieję. czy szkopy nie mogą zająć się swoimi sprawami. Czy te gnoje nie mogą
            bez Polski żyć?
            • helmut.berlin Re: Co złego jest w zamawianiu piwa ? 23.12.06, 00:37
              A ty wogole zrozumiales co ja napisalem? O jakich "szkopach" mowisz?
              • bravor Re: Co złego jest w zamawianiu piwa ? 23.12.06, 00:47
                Czy mam ci zacytować w całości co napisałeś, wiesz helmut, dobre kolacje które
                zjadasz nie upoważniają do "nierozumienia".
                • helmut.berlin Re: Co złego jest w zamawianiu piwa ? 23.12.06, 00:52
                  no zacytuj
        • orion_kr Re: Co złego jest w zamawianiu piwa ? 23.12.06, 10:29
          > A "Młodzież Giertycha" rzucającą kamienie w gejów pokażą?
          >
          > Nie bardzo wiem o co Ci chodzi. Mieszkam w Krakowie ,byłem na ostatnich dwóch
          > "paradach". Byli tez przeciwnicy ( m.in Wszechpolacy- chyba o nich myslisz)
          > Nie widziałem zadnych kamieni . Wszystko było dośc spokojnie , tylko różne
          > okrzyki .

no to chyba byles jednak po tej stronie barykady ktora kamieniami zucala, ja rowniez tam bylem i widzialem jak z wawelu kamienie lecialy,
          a jak nie wierzysz sluze zdjeciami, moze ci odswierza pamiec.
          • gringo_w666 ten też jest faszystą??? 23.12.06, 17:22
            www.pilkanozna.pl/pn.php?dzial=news&id=63110
          • remik.bz Jesli ktos rzucał , to chyba nie Wszechpolacy 23.12.06, 22:53
            orion_kr napisał:
            > no to chyba byles jednak po tej stronie barykady ktora kamieniami zucala,

Nie byłem po zadnej stronie. Ot, po prostu "widz". Byłem ciekaw co sie bedzie
            działo i jak media to pokażą.
            Pokazały tak jak sadzilem - tendencyjnie.
            Widziałem Wszechpolaków (głosno sie -nazwijmy to -reklamowali) jak usiedli (tak
            ze 30 osób) na ulicy na trasie pochodu. Cos tam potem skandowali , ale bez
            wulgaryzmów. Policja ich "znosiła" z ulicy. Nie bronili sie , nie było agresji.
            W mediach tego nie widziałem.

ja ro
            > wniez tam bylem i widzialem jak z wawelu kamienie lecialy,
            > a jak nie wierzysz sluze zdjeciami, moze ci odswierza pamiec.

Być może rzeczywiście ktos rzucał. Nie widziałem. Zakladam ,ze masz dowody iż to
            była "mlodzież Giertycha". I te dowody to nie sa artykuły prasowe mam nadzieje ,
            tylko takie rzeczywiscie powazne .
            Ps. Zanim przedstawisz te dowody, proponuje abys troche poćwiczył oftografie.
            Moze nie wiesz do końca , co to takiego "Wawel" ( dlatego z małej litery) , ale
            "odświeżyć" nie pochodzi od "śwarny".
            • orion_kr Re: Jesli ktos rzucał , to chyba nie Wszechpolacy 24.12.06, 22:01
              wiecej bledow nie znalazles?szkoda.

skoro ogladales pozniej wiadomosci,to moze w teleexpresie zauwazyles dziewczyne z pokrwawiona glowa? w wiadomosciach chyba trowniez byla, ale pewnie sama sie skaleczyla, zeby pokazac jak to zle jest w polsce z tradycyjna tolerancja.

> Zakladam ,ze masz dowody iż to
              > była "mlodzież Giertycha".

to mlodziez giertycha urzadzila kontrdemonstracje, chyba nie sadzisz ze organizacje gejowskie same do siebie kamieniami zucaly??
      • tadeusz_ja Brawo Zboralski,okazuje się jesteśmy calkowicie 22.12.06, 21:36
        zgodni co do "oglądu" tego potworka znad Wisly!
        • bravor Re: Brawo Zboralski,okazuje się jesteśmy calkowic 23.12.06, 00:21
          A może szkopki poszukałyby potworków nad Renem?
          • w.zboralski bravor, szkopki nie oglądają BBC i CNN... 23.12.06, 04:27
            u nich leci ARD, RTL, ZDF, SAT 1. CNN i BBC jest dla krajów anglojęzycznych.
            Niemcy nie mają tej śmiesznej kampanii o Polsce. Oni swoje o Polsce i tak
            dobrze wiedzą...
    • junkjer To wspaniale !!! to dzięki PiS inwestorzy będą zai 22.12.06, 20:49
      nteresowani Polskom - mojom ojczyznom.Nic tak jak stabilnośc rządów i brak afer
      nie sciaga inwestorów.Kto zwróci uwagę na infrastrukturę gdy wokoło sami bandyci
      z sld i PO
      • remik.bz Re: To wspaniale !!! to dzięki PiS inwestorzy będ 22.12.06, 20:56
        junkjer napisała:

> nteresowani Polskom - mojom ojczyznom.Nic tak jak stabilnośc rządów i brak afer
        > nie sciaga inwestorów.Kto zwróci uwagę na infrastrukturę gdy wokoło sami bandyc
        > i
        > z sld i PO

sorry ,ze ja nie w konwencji tylko na powaznie.
        Stabilnośc rządów akurat jest. Kaczory maja wiekszość w Parlamencie i
        Prezydenta. mówiąc szczerze moga przegłosować , co zechca.
        Afer tez nie ma - bo chyba nie traktujesz w kategoriach tragedii narodowej męsko
        -damskie wybryki kilku posłów.Pewnie pójda siedzieć i tyle.Demokracja w Polsce
        nie ucierpi na ich braku. Trudno to porownac z aferą Rywina np.
        A co do infrastruktury , to pogadaj z obrońcami Rospudy i potem krytykuj.
      • tadeusz_ja o Boże znowu Junkier! Panie Rydzyk czy nie może 22.12.06, 21:40
        Pan dać "wolnego" temu grafomanowi,choć na kilka dni!!! Proszę, jestem gotów
        sypnąć jeszcze troche na stocznie gdańską!
        • helmut.berlin to klon 22.12.06, 21:43
          • tadeusz_ja Re: to klon tak już "zlapalem" dzięki! Helmut 22.12.06, 21:45
            Dzięki
            • bravor Re: to klon tak już "zlapalem" dzięki! Helmut 23.12.06, 00:06
              Jak już poklepaliście sie po plecach, to włączcie odkurzacz, bo od was pyli:)))
              • helmut.berlin Re: to klon tak już "zlapalem" dzięki! Helmut 23.12.06, 00:39
                Dobrze, ze ciebie nie bylo w poblizu, na dworze zimno...
                • bravor Re: to klon tak już "zlapalem" dzięki! Helmut 23.12.06, 00:43
                  Mnie nie ma nad Renem, zyczyłbym wam w ten przedświąteczny wieczór, aby aby ci
                  co są nad Renem zajęli się swoimi niemieckimi sprawami.
                  • helmut.berlin Re: to klon tak już "zlapalem" dzięki! Helmut 23.12.06, 00:45
                    a my siedzimy wlasnie w Warszawie bo inwestujemy w Polsce.
                    • bravor Re: to klon tak już "zlapalem" dzięki! Helmut 23.12.06, 00:54
                      helmut, my was nie chcemy, czemu nie inwestujesz w Maroko, albo w Algierię. Ale
                      wy nie jesteście pępkiem świata, inni zainwestują z zyskiem.
                      • helmut.berlin Re: to klon tak już "zlapalem" dzięki! Helmut 23.12.06, 00:58
                        Malo wiesz o inwestowaniu bravor, nie mow "my" bo nikt cie nie upowaznial. Albo
                        jak jestes taki mocny w gebie to powtorz to np. pracownikowm Opla albo
                        Volkswagena. Mam nadzieje, ze masz dobre ubezpieczenie zdrowotne.
                        • bravor Re: to klon tak już "zlapalem" dzięki! Helmut 23.12.06, 01:05
                          Niemcy przegapiły najlepszy czas na inwestowanie w Polskę, a może nawet i nie
                          przegapiły, ale Polskę zignorowali. Mnie to ani ziębi, ani grzeje, będzie to
                          niemców więcej kosztować.

• helmut.berlin Re: to klon tak już "zlapalem" dzięki! Helmut 23.12.06, 01:27
                            > Niemcy przegapiły najlepszy czas na inwestowanie w Polskę, a może nawet i nie
                            > przegapiły, ale Polskę zignorowali. Mnie to ani ziębi, ani grzeje, będzie to
                            > niemców więcej kosztować.

Co za bzdury wypisujesz? Poczytaj sobie troche zanim wyglosisz taka fachowa opinie:

www.paiz.gov.pl/index/?id=4c56ff4ce4aaf9573aa5dff913df997a
                            Niemcy sa najwiekszym zagranicznym inwestorem w Polsce.

l
                            • black.ok Re: to klon tak już "zlapalem" dzięki! Helmut 23.12.06, 01:32
                              To czemu jesteś w Warszwie? Coś przegapiłes. Nie będę się w procenty wdawał i
                              cokolwiek udowadniał, twoja postawa na forum potwierdza moją opinię, że Niemcy
                              przegapiły. helmut, teraz jest juz tochę po czasie.
                              • helmut.berlin Re: to klon tak już "zlapalem" dzięki! Helmut 23.12.06, 01:39
                                Nie wiem o co ci chodzi? Na jakiej podstawie wydajesz takie "wykwalifikowane"
                                opinie? Wiesz np. od kiedy dzialam w Warszawie albo co robie? Poczytaj sobie na
                                stronkach PAIZ-u o inwestycjach w Polsce.
                                • black.ok Re: to klon tak już "zlapalem" dzięki! Helmut 23.12.06, 01:41
                                  helmut, jesteś wielki. Bez urazy tylko.
                                  • helmut.berlin Re: to klon tak już "zlapalem" dzięki! Helmut 23.12.06, 01:45
                                    Wspanialy komplement, ale niepotrzebny. Co to jest jakas tam "wielkosc",
                                    zastanawiales sie kiedys?
      • tadeusz_ja Przepraszam Cię Junjerze!!!! 22.12.06, 21:44
        Teraz "chwycilem"
    • yurekbis Re: Rusza kampania promująca Polskę w CNN i BBC 22.12.06, 21:01
      Krasnov,lub inaczej czerwony
      Jak to mial byc dowcip to miernego gatunku a jak tylko na tyle Cie stac to
      wspolczuje.
      Mimo wszystko staraj sie i ogladaj wiecej cartoons to dobra lektura
    • jerzy-j A czy w spocie będą nasze białe niedźwiedzie ? :) 22.12.06, 21:22
      • orion_kr Re: A czy w spocie będą nasze białe niedźwiedzie 23.12.06, 10:34
        nie, beda kaczki, i to jako gatumek prawnie chroniony jako symbol polski :)
        a kartofle pokaza jako narodowe danie polskie :)
        • gringo_w66 nie, ale będzie gwiazda dawida 23.12.06, 15:56
          ...i i siedmioramienny świecznik
    • stryjaszek_pepi Rusza kampania promująca Polskę w CNN i BBC 22.12.06, 21:30
      Lepiej by było, gdyby wzięto sie za naprawę gospodarki: obniżenie podatków i
      zmniejszenie biurokracji. To strasznie noiwne, że ktos zainwestuje w naszym
      kraju tylko, dlatego że ogladnął reklamę w telewizji czy gazecie.
    • tadeusz_ja Co niby mają promować ??? 22.12.06, 21:33
      Antysemityzm i homofobię wyssaną z mlekiem matki?Co?
      • helmut.berlin Re: Co niby mają promować ??? 22.12.06, 21:39
        Osiagniecia poprzednich rzadow...
        • bravor Re: Co niby mają promować ??? 23.12.06, 01:18
          Millera????

Zapomniałeś wtedy zainwestować, buuaahahaha, bez urazy tylko.
    • majster_g Re: Rusza kampania promująca Polskę w CNN i BBC 22.12.06, 21:36
      "Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego spotu, ponieważ zrobiliśmy duży krok do
      przodu - mówił".

A przedtem stalismy nad przepascia (to z Gomulki).
    • jnowakowski Re: Rusza kampania promująca Polskę w CNN i BBC 22.12.06, 21:49
      Masz na mysli bajki o Donaldzie rzecz jasna?

Taa, doskonaly pomysl..
      • orion_kr Re: Rusza kampania promująca Polskę w CNN i BBC 23.12.06, 10:38
        > Masz na mysli bajki o Donaldzie rzecz jasna?

moze o donald duck :)
    • markspruce Dobry wizerunek Polski jest nam potrzebny 22.12.06, 21:56
      Pieniadze na reklame Polski na swiecie zwroca sie nam stokrototnie. Wlasnie ta
      droga dotrzemy do swiadomosci obcokrajowcow, a nie pisaniem listow przez
      polskich ambasadorow protestujacych przeciwko polskim dowcipom w USA.
    • stdye Re: Rusza kampania promująca Polskę w CNN i BBC 22.12.06, 22:13
      gdzie można zobaczyć te filmiki, na youtube?
    • nessuno Polska kojarzy się z zamkami i rolnictwem 22.12.06, 22:54
      Tia, Leppery, Łyżwińscy, jakiś durnowaty idiota z PiSu chcący Jezusa jako króla
      Polski, mnóstwo złodzieji i krętaczy w polityce, Sprawny inaczej premier i
      prezydent, karki, dresy i wszechobecne cwaniactwo i sku.rwysyństwo - oto Polska
      właśnie. Choć to moja Ojczyzna, to smutne jest to, że cała masa różnych mętów i
      szumowin psuje to, co jeszcze zostało.
    • mil1231 Re: Rusza kampania promująca Polskę w CNN i BBC 22.12.06, 23:28
      jacy smieszni są ci rosjanie, tacy zacofani i jeszcze probuja nas pouczac
      • baba-jaga Najlepsza reklama: Jezus Krolem Polski 22.12.06, 23:48
        odwiedz prawdziwa szopke Jezusa. Przyjemne z pozytecznym. Na Jasnej Gorze
        doznasz oswiecenia. Lataj Lotem - Korona Cierniowa Swiata.
    • horratio Re: Rusza kampania promująca Polskę w CNN i BBC 22.12.06, 23:46
      oczywiście DONALD DUCK !!!! ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka