krasnov 22.12.06, 23:22 Aktywniejszy? Kpi w żywe oczy, czy tak mu ego spuchło? Chyba aktywniejszy w odgrywaniu obrażonej panienki. __________ Ogród Jane Austen - łagodniejszy, kobiecy świat. iKatalog.org - katalog stron. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znajomy_jennifer_lopez Zdecydowanie aktywniejszy - nikt nie skłócił tylu 22.12.06, 23:26 krajów z Polską co obecny prezydent, o lokalnym podwórku nie wspominając. To kpina że ten pan jeszcze śmie się czymkolwiek chwalić. p.s. To był jakiś "poprzednik"? Przecież Polska zaczyna sie od IVRP, wg PiS wcześniej było państwo polskopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Zdecydowanie aktywniejszy - nikt nie skłócił 22.12.06, 23:32 Nastepny nawiedzony czlonek... Odpowiedz Link Zgłoś
arct Re: Zdecydowanie aktywniejszy - nikt nie skłócił 22.12.06, 23:35 Nowe hasło Samoobrony w koalicji: "Wstąp do nas, wciagniemy Cię na członka!" Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.bolkowski K_w_a_c_h_bardzo_był_aktywny_w_Af erach_Finasowych_ 23.12.06, 00:44 Aktywność mgr Kwach-Pijaczka to wchodzenie do D... putinokio i prusactwu, oraz aktywność w aferach finansowych. prokuratura powinna przyspieszyć śledztwa w jego niezliczonych aferyjnych sprawach ! np. afery auganowej, afery orlenowej, afery sportowo-bankowej, afery osoczowej, afery konstancinowej, afery prywatno-biurowej, afery bezbarierowej, afery logo-państwowej itd. itd. itd. .... oraz zbadać konta w lichtensztajnie, szwajcarii, luksemburgu i usa .. bandycka postkomuna razem z ich ojcem chrzestnym mgr Kwachem-Pijakiem okradła Kraj, powodując 20 % bezrobocie i zmusiła miliony Polaków do emgracji za nędznym groszem !!!!!! mgr Kwach-Pijaczyna powinien stanąć przed trybunałem za sabotaż i działanie na szkodę Państwa Polskiego i Polaków za pozbawienie milionów Polaków ich miejsc pracy i zmuszenie do żebraczej emigracji zarobkowej ! Odpowiedz Link Zgłoś
arct [...] 23.12.06, 00:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Jaki jest najkrótszy dowcip na świecie? 23.12.06, 15:08 Mgr Kwaśniewski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek-jankowski Re: K_w_a_c_h_bardzo_był_aktywny_w_Af erach_Finas 23.12.06, 00:49 Kwaśniewski był marnym prezydentem. Bycie gorszym od Kwacha, to niebywałe osiągnięcie - nie przypuszczałem, że to możliwe. Kacz jest lepszy w byciu złym - rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
golcon typowe widzenie świata przez pisowca 23.12.06, 07:46 Andrzej.bolkowski, setny raz powtarzasz te bzdury o Kwaśniewskim. Twój mały móżdżek pisowski został zablokowany na inne informacje, tyle w nim jest ile wpompował Ojciec Rydzyk. Czytaj chłopie gazety, czytaj sondaże, wtedy nie będziesz powtarzał wyuczonych formułek na temat Pana Prezydenta Kwaśniewskiego. Ja w pewnym sensie rozumię wśiekłość i gorycz porażki pisuarów, Wasz idol na szarym końcu zaufania obywteli. Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Re: typowe widzenie świata przez pisowca 23.12.06, 08:32 Nie wiem gdzie to pan raczył znaleźć, te rewelacje o sondażach na temat Kwaśniewskiego. Ja cały czas podczas jego prezydentury słyszałem o nim jak najgorsze opinie; o goleni i pijaństwie, o włażeniu do bagażnika, o kpinach z Ojca Swiętego(całowanie gleby jego współpracownika) - no i jego komunistycznej przeszłości. Mam nadzieję, że Polacy będą mogli wymierzyć mu sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Test prezydencki - o Kwasniewskim 23.12.06, 15:08 Zdajesz, jeśli trzech na pięć odpowiedzi udzieliłeś prawidłowo 1) Najczęściej odwiedzany kraj 2) Najbardziej znany Rosjanin 3) Ulubiony sport 4) Największa słabość 5) Typowy poranek Prawidłowe odpowiedzi: Finlandia, Smirnow, bieg po setkę, goleń, kac. Odpowiedz Link Zgłoś
nikiforia1 Re: K_w_a_c_h_bardzo_był_aktywny_w_Af erach_Finas 23.12.06, 08:15 andrzej.bolkowski napisał: Wyhamuj i nie zaklinaj rzeczywistości. Kaczyński to najgorszy prezydent, jaki nam się przytrafił. Czekam cierpliwie jeszcze 4 lata, tyle można wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
arek83lbn Re: Zdecydowanie aktywniejszy - nikt nie skłócił 23.12.06, 03:00 Obywatele... Jest dobrze... arek83lbn.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od sw 22.12.06, 23:32 Glupis wacpan! Odpowiedz Link Zgłoś
marek-jankowski Re: Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od sw 23.12.06, 02:53 Być może, iż masz pan rację, panie Wmdrzej, atoli to nie zmienia to faktu, że Kaczyński jest znakomicie gorszym prezydentem od Kwaśniewskiego. A tak przy okazji, to zupełnie nie rozumiem, co w tym rankingu robi Jaruzelski - przecież jego wybierało mniej więcej tylu obywateli polski, co innego prezydenta - Bieruta. To całkiem, całkiem inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
arek83lbn Re: Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od sw 23.12.06, 03:03 Jaruzelski tam odgrywa role śmiechu historii. arek83lbn.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
arct Re: Pełny program tej ekipy jest tu: 22.12.06, 23:33 i jest podobny do znanego skądinąd programu Wisła: Trzymac sie koryta i pogłębiać istniejące dno! .............------- "Nadaje ci imie jaszczomp" Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Pełny program tej ekipy jest tu: 23.12.06, 05:48 Powiedzmy sobie raz prawde wymowa jastrzebia jest jaszczomp (byle przez waskie o). no bo przecie nie jaszczszĄb! Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Aż sraczki z tej aktywności dostał nt 22.12.06, 23:38 no, to prawda. Trzeba było go aż trzy dni po tej obstrukcji moczyć w zatoce moczyć by można go było ludziom pokazać... Tak się biedaczyna rozchorował.. Bardzo mi go szkoda. Bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od swoj.. 22.12.06, 23:45 Szkoda gadać... Oferma wystawia sobie cenzurkę wzorowego ucznia. Kwachowi nawet do pięt nie dorasta. Niech no tylko Kartofel obejrzy sobie Kwachowe statystyki poparcia. Jego prezydenturę dobrze ocenia 16% Polaków. Swietnie! To naprawdę dobry moment do samochwalstwa. Taki samozachwyt, że może doświadczymy widoku Kaczyńskiego, który sam sobie w tyłek wchodzi! Sztuka trudna, ale co tam, nie dla wybitnego członka. Znaczy, byłego, członka PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
arct Re: Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od sw 22.12.06, 23:54 ma kompleksy i nikt go nie chwali. Myslał że jak wygra to będzie kimś przez duże K a tu tylko z niego leją. Odpowiedz Link Zgłoś
nico72 Re: Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od sw 23.12.06, 08:04 Jakbyś miał przy boku taką pierwszą damę to też byś miał kompleksy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arct Re: Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od sw 23.12.06, 14:13 Nieee..... targnąłbym się na linę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arek83lbn Re: Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od sw 23.12.06, 03:05 Oferma? Tak sie nie mowi o glowie swojego kraju jakaby nie byla, poza tym jest to scigane przez prawo. arek83lbn.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
zed123 Byłem aktywniejszy w pierdzeniu w stołek... 22.12.06, 23:50 to cała prawda o naszym prezydencie-nieudaczniku... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity6 Jestem tak aktywny, ze musze odejsc 22.12.06, 23:59 Kwachu wroc!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arct Re: Jestem tak aktywny, ze musze odejsc 23.12.06, 00:04 Wracaj Olek, z nami kwita, lepszy komuch niż ..... Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Jestem tak aktywny, ze musze odejsc 23.12.06, 00:53 no właśnie. Nawet cyniczną mordę Millera wspominam teraz z nostalgią. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Prezydent powiedział, że lubuje się w pierdołach 23.12.06, 00:01 i w zabawie w agentów. A powiedział to tymi słowami: > - Myślę, że byłem aktywniejszy od mojego poprzednika jeżeli chodzi o projekty > legislacyjne - w tym bardzo istotne związane z ustawą o likwidacji Wojskowych > Służb Informacyjnych, z ustawą o lustracji, o Państwowej Inspekcji Pracy, czy o > ustanowieniu nowego odznaczenia wojskowego (...) czy w końcu funduszu dla ofiar > katastrof - powiedział prezydent. www.skubi.net/pis.html Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Ustawa o ustanowieniu nowego odznaczenia ... 23.12.06, 14:52 ...wojskowego. No właśnie; bez tego absolutnie nie dałoby się żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
dobroslawa2 Ten człowiek to żenada 23.12.06, 00:30 mógłby być sołtysem w kaczej wólce Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Ten człowiek to żenada 25.12.06, 21:44 dobroslawa2 napisała: > mógłby być sołtysem w kaczej wólce No popatrz, a Kwak zostal prezydentem, mimo braku wykaształcenia i tendencji do upijania się podczas podróży zagranicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
dobroslawa2 a kiedy zapowiadane spotkanie z Putinem w w-wie? 23.12.06, 00:46 żenujące wypowiedzi zakompleksionego człowieczka Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin "obiektywnie nie jesteśmy w sytuacji łatwej" 23.12.06, 01:03 "Ale jeśli ktoś mówi, że z nami w tej chwili w Unii Europejskiej liczą się mniej niż rok temu, to mówi nieprawdę. Jeżeli mówi też, że sytuacja jest taka, że Polska w tej chwili jest ogólnie w gorszej sytuacji międzynarodowej, to nie jest to prawda. Pan prezydent ma o tyle racje, ze Unia ma teraz niewatpliwie problem z Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: "obiektywnie nie jesteśmy w sytuacji łatwej" 23.12.06, 06:00 Pan prezydent nie wie co mowia o Polsce w Europie BO TAM RZADKO I AKTYWNIE NIE BYWA. Z powodu, ze kwaczy nie jest oficjalnym jezykiem Unii i zle by sie tam czul nic nie rozumiejac i powtarzajac: yes! yes! yes! (przepraszam: niet! niet! niet! (akurat z Rosja prezydent ma racje ale tu WSZYSCY maja racje) Odpowiedz Link Zgłoś
scofield Jeśli kiedyś chciałeś zrobić kupę ze śmiechu 23.12.06, 02:20 to jest to właściwy moment, nikt Ci nie powie, że nie przystoi. Odpowiedz Link Zgłoś
marek-jankowski Re: Jeśli kiedyś chciałeś zrobić kupę ze śmiechu 23.12.06, 02:57 No cóż, ranga problemu polega na tym, że Unia pompuje w nas więcej pieniędzy, niż kiedyś, więc i problem z naszym krajem jest większy niż kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
arek83lbn Re: Jeśli kiedyś chciałeś zrobić kupę ze śmiechu 23.12.06, 03:07 Wiekszosc sukcesow jakie sobie przypisywal ukochany Prezydent nie miala nic wspolnego z jego decyzjami, czy tez decyzjami rządu. arek83lbn.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
marek-jankowski Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od swoj.. 23.12.06, 03:40 Byłem! Ach, jak to słodko brzmi! Marzę, żeby ten czas przeszły stał się czasem teraźniejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
anty_chirlider Kwach aktywniejszy w zgarnianiu publicznej kasy 23.12.06, 04:33 Dlaczego i kto manipuluje Polakami : www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=1682 Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od sw 23.12.06, 05:54 Aktywniejszy w czym? W niebyciu tam gdzie trzeba bylo byc? W zglaszaniu noweli do podpisanych prze siebie ustaw, ktore sie nadaja do trybunalu a nie podpisywania czy noweli? I udawaniu ze podpisana ustawa to ta sama, ktora zgloscil? W odwadze zglaszania weta? GDZIE TA ODWAGA BYCIA AKTYWNYM PREZYDENTEM? gwie gwie gwie gwieznewoj gwieznewoj Tuva or Bust! Pamieci Richarda Feynmana Surfuj bez Obaw! Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od swoj.. 23.12.06, 06:05 zeby "zapanować nad polityką ułaskawień" wystarczy nic nie robic i nakazac nicnierobienie innym Zapanowal? Czy jest przekonany ze zapanowal? Tak jak nad odznaczeniami Jaruzelskiego (dal zapunktowac staremu smokowi ... hehe ...)... Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od swoj.. 23.12.06, 06:13 byłem aktywniejszy od mojego poprzednika jeżeli chodzi o projekty legislacyjne - w tym bardzo istotne związane z ustawą o likwidacji Wojskowych Służb Informacyjnych - NO, SLUZB, NIE TYLKO TYCH ALE I SLUZBY DYPLOMATYCZEJ AKTYWNIE JUZ NIE MAMY. z ustawą o lustracji, - AKTYWNIEJSZY WE FIASKU WLASNEGO PROJEKTU? o Państwowej Inspekcji Pracy, czy o ustanowieniu nowego odznaczenia wojskowego (...) czy w końcu funduszu dla ofiar katastrof - POTWOOORNIE NAAAJWAZNIESZE PAAANSTWOWOTFURCZE PROOOJEKTY! udało się zmienić politykę w sferze symbolicznej - ???!!! jeden z naszych celów ... BYLO NIC NIE OSIAGNAC ... i udało się to osiągnąć Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.zywiecki Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od swoj.. 23.12.06, 06:48 Aktywniejszy był napewno - jak polon dla ruskiego szpiega ale ten nasz zarozumialec zatruwał własny naród. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Grunt to dobre samopoczucie! Ha,ha,ha,ha,ha,ha,!!! 23.12.06, 06:54 w sadzeniu nowych kartoflii? Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od swoj.. 23.12.06, 07:26 Aktywniejszy to on był jak go sraczka pogoniła. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda biedny kaczorek - nikt go nie chwali, to musi sam 23.12.06, 07:27 proponuje, zeby obejrzal sondaze - jak Polacy oceniaja prezydenta Kwasniewskiego i kaczego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
drbob20 Re: Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od sw 23.12.06, 07:30 natom(n)iast mnie sie(m) udalo pierdnac kilka razy w tej kadencji i wcale sie(m) nie zesralem tak jak kaczy. To wielkie osiagniecie kaczych, przeciez mogliby sie zesrywac czesciej! fatyga przeciez biegle to wytlumaczy czemu to dla dobra polski tszeba ostro z sasiednimi wrogami- czesi i slowacy -na Was tez przyjdzie kolej! litwini mogom odetchnoc- juz kupieni. Mocarstwu- Heil!!! kaczym kloacznym zyczem spadania! Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od sw 23.12.06, 07:34 jeden i drugi jest gowno warty z tym ze ten drugi jest szambem bo porownuje sie do gowna, kwasniewski byl i jest komunista ktory nie zrobil nic dla Polaski, kaczor jest pie..iety , nawiedzony ignorant Odpowiedz Link Zgłoś
ozby Jedną osobą, która chwali L.Kaczynsk jest sam L. 23.12.06, 07:35 Kaczynski wraz z rodziną. To człowiek bez klasy. Czy on jest bezczelny czy tylko tak głupi, że aż bezkrytyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
dynamika Re: Jedną osobą, która chwali L.Kaczynsk jest sam 23.12.06, 22:47 jedno i drugie:P Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od swoj.. 23.12.06, 07:38 "O tym, że Jacek Kurski nie ujawnił żadnej prawdy, bo powiedział dziennikarzowi, iż dziadek Tuska poszedł do Wehr- machtu dobrowolnie, choć w rzeczywistości został do niego przymusowo wcielony i szybko z tego Wehrmachtu uciekł do polskiego wojska na Zachodzie, mało kto pamięta." T. Toranska Symboliczne jest miedzy innymi i to, ze przy pomocy takich klamstw udalo sie wygrac wybory. Mimo wszystko mniejsza wina jest klamac o wlasnym wyksztalceniu, niz znieslawic nie zyjacego. Brak szacunku do kogos kto o wolnosc walczyl jest wyjatkowy zwlaszcza w takim kraju jak Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.aluminiowy Zamiast stolika do brydża jest stolik do makao, bo 23.12.06, 07:40 brydż zbyt trudny dla obecnej władzy. Jest to zaiste zmiana godna wspomnienia. ____ Blog okrętowy Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re:Zamiast stolika do brydża jest stolik do makao 23.12.06, 15:02 spawacz.aluminiowy napisał: > brydż zbyt trudny dla obecnej władzy. To jest raczej stolik do świnki lub wojny, bo i makao za trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaryja1 Panu Aleksandrowi do pięt nie dorastacie... 23.12.06, 07:49 jakiekolwiek porównanie w tym zakresie, jest na miarę porównania urody ich żon...wesołych świąt dla wszystkich kurdupli... Odpowiedz Link Zgłoś
wiki654 Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od swoj.. 23.12.06, 07:55 Aktywniejszy? Chyba we śnie!!! Takiego rządu i prezydenta nie było w całej historii współczesnej Europy! To kpiny w zywe oczy! Banda skandalistów i kombinatorów! Odpowiedz Link Zgłoś