Dodaj do ulubionych

Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od swoj...

22.12.06, 23:22
Aktywniejszy? Kpi w żywe oczy, czy tak mu ego spuchło? Chyba aktywniejszy w odgrywaniu obrażonej panienki.
    • znajomy_jennifer_lopez Zdecydowanie aktywniejszy - nikt nie skłócił tylu 22.12.06, 23:26
      krajów z Polską co obecny prezydent, o lokalnym podwórku nie wspominając. To kpina że ten pan jeszcze śmie się czymkolwiek chwalić.
      p.s. To był jakiś "poprzednik"? Przecież Polska zaczyna sie od IVRP, wg PiS wcześniej było państwo polskopodobne.
      • amdrzej11 Re: Zdecydowanie aktywniejszy - nikt nie skłócił 22.12.06, 23:32
        Nastepny nawiedzony czlonek...
        • arct Re: Zdecydowanie aktywniejszy - nikt nie skłócił 22.12.06, 23:35
          Nowe hasło Samoobrony w koalicji:

"Wstąp do nas, wciagniemy Cię na członka!"
          • andrzej.bolkowski K_w_a_c_h_bardzo_był_aktywny_w_Af erach_Finasowych_ 23.12.06, 00:44
            Aktywność mgr Kwach-Pijaczka to
            wchodzenie do D... putinokio i prusactwu,
            oraz aktywność w aferach finansowych.

prokuratura powinna przyspieszyć śledztwa
            w jego niezliczonych aferyjnych sprawach !
            np.
            afery auganowej, afery orlenowej,
            afery sportowo-bankowej, afery osoczowej,
            afery konstancinowej, afery prywatno-biurowej,
            afery bezbarierowej, afery logo-państwowej itd. itd. itd. ....
            oraz zbadać konta w lichtensztajnie, szwajcarii,
            luksemburgu i usa ..

bandycka postkomuna
            razem z ich ojcem chrzestnym
            mgr Kwachem-Pijakiem

okradła Kraj, powodując 20 % bezrobocie
            i zmusiła miliony Polaków do emgracji
            za nędznym groszem !!!!!!

mgr Kwach-Pijaczyna powinien
            stanąć przed trybunałem
            za sabotaż i działanie na szkodę
            Państwa Polskiego i Polaków

za pozbawienie milionów Polaków
            ich miejsc pracy i zmuszenie
            do żebraczej emigracji zarobkowej !
            • arct [...] 23.12.06, 00:47
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
              • romano33 Jaki jest najkrótszy dowcip na świecie? 23.12.06, 15:08
                Mgr Kwaśniewski ;)
            • marek-jankowski Re: K_w_a_c_h_bardzo_był_aktywny_w_Af erach_Finas 23.12.06, 00:49
              Kwaśniewski był marnym prezydentem. Bycie gorszym od Kwacha, to niebywałe
              osiągnięcie - nie przypuszczałem, że to możliwe. Kacz jest lepszy w byciu złym -
              rewelacja!
            • golcon typowe widzenie świata przez pisowca 23.12.06, 07:46
              Andrzej.bolkowski, setny raz powtarzasz te bzdury o Kwaśniewskim. Twój mały
              móżdżek pisowski został zablokowany na inne informacje, tyle w nim jest ile
              wpompował Ojciec Rydzyk.
              Czytaj chłopie gazety, czytaj sondaże, wtedy nie będziesz powtarzał wyuczonych
              formułek na temat Pana Prezydenta Kwaśniewskiego. Ja w pewnym sensie rozumię
              wśiekłość i gorycz porażki pisuarów, Wasz idol na szarym końcu zaufania
              obywteli.
              • cygan37 Re: typowe widzenie świata przez pisowca 23.12.06, 08:32
                Nie wiem gdzie to pan raczył znaleźć, te rewelacje o sondażach na temat
                Kwaśniewskiego. Ja cały czas podczas jego prezydentury słyszałem o nim jak
                najgorsze opinie; o goleni i pijaństwie, o włażeniu do bagażnika, o kpinach z
                Ojca Swiętego(całowanie gleby jego współpracownika) - no i jego komunistycznej
                przeszłości.
                Mam nadzieję, że Polacy będą mogli wymierzyć mu sprawiedliwość.
                • romano33 Test prezydencki - o Kwasniewskim 23.12.06, 15:08
                  Zdajesz, jeśli trzech na pięć odpowiedzi udzieliłeś prawidłowo

1) Najczęściej odwiedzany kraj
                  2) Najbardziej znany Rosjanin
                  3) Ulubiony sport
                  4) Największa słabość
                  5) Typowy poranek

Prawidłowe odpowiedzi:
                  Finlandia, Smirnow, bieg po setkę, goleń, kac.
            • nikiforia1 Re: K_w_a_c_h_bardzo_był_aktywny_w_Af erach_Finas 23.12.06, 08:15
              andrzej.bolkowski napisał:

Wyhamuj i nie zaklinaj rzeczywistości. Kaczyński to najgorszy prezydent, jaki
              nam się przytrafił. Czekam cierpliwie jeszcze 4 lata, tyle można wytrzymać.
      • arek83lbn Re: Zdecydowanie aktywniejszy - nikt nie skłócił 23.12.06, 03:00
        Obywatele... Jest dobrze...

arek83lbn.blox.pl/html
    • amdrzej11 Re: Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od sw 22.12.06, 23:32
      Glupis wacpan!
      • marek-jankowski Re: Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od sw 23.12.06, 02:53
        Być może, iż masz pan rację, panie Wmdrzej, atoli to nie zmienia to faktu, że
        Kaczyński jest znakomicie gorszym prezydentem od Kwaśniewskiego.
        A tak przy okazji, to zupełnie nie rozumiem, co w tym rankingu robi Jaruzelski -
        przecież jego wybierało mniej więcej tylu obywateli polski, co innego prezydenta
        - Bieruta. To całkiem, całkiem inna bajka.
        • arek83lbn Re: Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od sw 23.12.06, 03:03
          Jaruzelski tam odgrywa role śmiechu historii.

arek83lbn.blox.pl/html
    • arct Re: Pełny program tej ekipy jest tu: 22.12.06, 23:33
      i jest podobny do znanego skądinąd programu Wisła:

Trzymac sie koryta i pogłębiać istniejące dno!

.............-------

"Nadaje ci imie jaszczomp"
      • jjjnjankowski Re: Pełny program tej ekipy jest tu: 23.12.06, 05:48
        Powiedzmy sobie raz prawde wymowa jastrzebia jest jaszczomp (byle przez waskie o). no bo przecie nie jaszczszĄb!
    • douglasmclloyd Aż sraczki z tej aktywności dostał nt 22.12.06, 23:34
      • swan_ganz Re: Aż sraczki z tej aktywności dostał nt 22.12.06, 23:38
        no, to prawda. Trzeba było go aż trzy dni po tej obstrukcji moczyć w zatoce
        moczyć by można go było ludziom pokazać... Tak się biedaczyna rozchorował..
        Bardzo mi go szkoda. Bardzo...
    • kvakva Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od swoj.. 22.12.06, 23:45
      Szkoda gadać... Oferma wystawia sobie cenzurkę wzorowego ucznia. Kwachowi nawet
      do pięt nie dorasta. Niech no tylko Kartofel obejrzy sobie Kwachowe statystyki
      poparcia. Jego prezydenturę dobrze ocenia 16% Polaków. Swietnie! To naprawdę
      dobry moment do samochwalstwa. Taki samozachwyt, że może doświadczymy widoku
      Kaczyńskiego, który sam sobie w tyłek wchodzi! Sztuka trudna, ale co tam, nie
      dla wybitnego członka. Znaczy, byłego, członka PiS.
      • arct Re: Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od sw 22.12.06, 23:54
        ma kompleksy i nikt go nie chwali.

Myslał że jak wygra to będzie kimś przez duże K a tu tylko z niego leją.
        • nico72 Re: Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od sw 23.12.06, 08:04
          Jakbyś miał przy boku taką pierwszą damę to też byś miał kompleksy!!!
          • arct Re: Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od sw 23.12.06, 14:13
            Nieee..... targnąłbym się na linę!!!
      • arek83lbn Re: Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od sw 23.12.06, 03:05
        Oferma? Tak sie nie mowi o glowie swojego kraju jakaby nie byla, poza tym jest
        to scigane przez prawo.

arek83lbn.blox.pl/html
    • zed123 Byłem aktywniejszy w pierdzeniu w stołek... 22.12.06, 23:50
      to cała prawda o naszym prezydencie-nieudaczniku... :-/
      • jola_dywity6 Jestem tak aktywny, ze musze odejsc 22.12.06, 23:59
        Kwachu wroc!!!!!!!!!!!!!
        • arct Re: Jestem tak aktywny, ze musze odejsc 23.12.06, 00:04
          Wracaj Olek, z nami kwita, lepszy komuch niż .....
          • jardo-g Re: Jestem tak aktywny, ze musze odejsc 23.12.06, 00:53
            no właśnie. Nawet cyniczną mordę Millera wspominam teraz z nostalgią.
    • skubi6 Prezydent powiedział, że lubuje się w pierdołach 23.12.06, 00:01
      i w zabawie w agentów. A powiedział to tymi słowami:

> - Myślę, że byłem aktywniejszy od mojego poprzednika jeżeli chodzi o projekty
      > legislacyjne - w tym bardzo istotne związane z ustawą o likwidacji Wojskowych
      > Służb Informacyjnych, z ustawą o lustracji, o Państwowej Inspekcji Pracy, czy o
      > ustanowieniu nowego odznaczenia wojskowego (...) czy w końcu funduszu dla
      ofiar > katastrof - powiedział prezydent.

www.skubi.net/pis.html
      • koloratura1 Ustawa o ustanowieniu nowego odznaczenia ... 23.12.06, 14:52
        ...wojskowego.

No właśnie; bez tego absolutnie nie dałoby się żyć!
    • dobroslawa2 Ten człowiek to żenada 23.12.06, 00:30
      mógłby być sołtysem w kaczej wólce
      • renifer_lopez Ten człowiek to żenada 25.12.06, 21:44
        dobroslawa2 napisała:

> mógłby być sołtysem w kaczej wólce
        No popatrz, a Kwak zostal prezydentem, mimo braku wykaształcenia i tendencji do
        upijania się podczas podróży zagranicznych.
    • dobroslawa2 a kiedy zapowiadane spotkanie z Putinem w w-wie? 23.12.06, 00:46
      żenujące wypowiedzi zakompleksionego człowieczka
    • helmut.berlin "obiektywnie nie jesteśmy w sytuacji łatwej" 23.12.06, 01:03
      "Ale jeśli ktoś mówi, że z nami w tej chwili w Unii Europejskiej liczą się mniej
      niż rok temu, to mówi nieprawdę. Jeżeli mówi też, że sytuacja jest taka, że
      Polska w tej chwili jest ogólnie w gorszej sytuacji międzynarodowej, to nie jest
      to prawda.

Pan prezydent ma o tyle racje, ze Unia ma teraz niewatpliwie problem z Polska.
      • jjjnjankowski Re: "obiektywnie nie jesteśmy w sytuacji łatwej" 23.12.06, 06:00
        Pan prezydent nie wie co mowia o Polsce w Europie BO TAM RZADKO I AKTYWNIE NIE BYWA. Z powodu, ze kwaczy nie jest oficjalnym jezykiem Unii i zle by sie tam czul nic nie rozumiejac i powtarzajac: yes! yes! yes! (przepraszam: niet! niet! niet! (akurat z Rosja prezydent ma racje ale tu WSZYSCY maja racje)
    • scofield Jeśli kiedyś chciałeś zrobić kupę ze śmiechu 23.12.06, 02:20
      to jest to właściwy moment, nikt Ci nie powie, że nie przystoi.
      • marek-jankowski Re: Jeśli kiedyś chciałeś zrobić kupę ze śmiechu 23.12.06, 02:57
        No cóż, ranga problemu polega na tym, że Unia pompuje w nas więcej pieniędzy,
        niż kiedyś, więc i problem z naszym krajem jest większy niż kiedyś.
        • arek83lbn Re: Jeśli kiedyś chciałeś zrobić kupę ze śmiechu 23.12.06, 03:07
          Wiekszosc sukcesow jakie sobie przypisywal ukochany Prezydent nie miala nic
          wspolnego z jego decyzjami, czy tez decyzjami rządu.

arek83lbn.blox.pl/html
    • marek-jankowski Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od swoj.. 23.12.06, 03:40
      Byłem! Ach, jak to słodko brzmi! Marzę, żeby ten czas przeszły stał się czasem
      teraźniejszym.
      • anty_chirlider Kwach aktywniejszy w zgarnianiu publicznej kasy 23.12.06, 04:33

Dlaczego i kto manipuluje Polakami :

www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=1682
    • jjjnjankowski Re: Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od sw 23.12.06, 05:54
      Aktywniejszy w czym? W niebyciu tam gdzie trzeba bylo byc? W zglaszaniu noweli do podpisanych prze siebie ustaw, ktore sie nadaja do trybunalu a nie podpisywania czy noweli? I udawaniu ze podpisana ustawa to ta sama, ktora zgloscil? W odwadze zglaszania weta? GDZIE TA ODWAGA BYCIA AKTYWNYM PREZYDENTEM?
      gwie gwie gwie gwieznewoj gwieznewoj
      Tuva or Bust! Pamieci Richarda Feynmana
      Surfuj bez Obaw!
    • jjjnjankowski Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od swoj.. 23.12.06, 06:05
      zeby "zapanować nad polityką ułaskawień" wystarczy nic nie robic i nakazac nicnierobienie innym
      Zapanowal?
      Czy jest przekonany ze zapanowal?
      Tak jak nad odznaczeniami Jaruzelskiego (dal zapunktowac staremu smokowi ... hehe ...)...
    • jjjnjankowski Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od swoj.. 23.12.06, 06:13
      byłem aktywniejszy od mojego poprzednika jeżeli chodzi o projekty legislacyjne - w tym bardzo istotne związane z ustawą o likwidacji Wojskowych Służb Informacyjnych - NO, SLUZB, NIE TYLKO TYCH ALE I SLUZBY DYPLOMATYCZEJ AKTYWNIE JUZ NIE MAMY.
      z ustawą o lustracji, - AKTYWNIEJSZY WE FIASKU WLASNEGO PROJEKTU?
      o Państwowej Inspekcji Pracy, czy o ustanowieniu nowego odznaczenia wojskowego (...) czy w końcu funduszu dla ofiar katastrof - POTWOOORNIE NAAAJWAZNIESZE PAAANSTWOWOTFURCZE PROOOJEKTY!
      udało się zmienić politykę w sferze symbolicznej - ???!!!
      jeden z naszych celów ... BYLO NIC NIE OSIAGNAC ... i udało się to osiągnąć
    • jerzy.zywiecki Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od swoj.. 23.12.06, 06:48
      Aktywniejszy był napewno - jak polon dla ruskiego szpiega ale ten nasz
      zarozumialec zatruwał własny naród.
      • 1zorro Grunt to dobre samopoczucie! Ha,ha,ha,ha,ha,ha,!!! 23.12.06, 06:54
        w sadzeniu nowych kartoflii?
    • tppiotr Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od swoj.. 23.12.06, 07:26
      Aktywniejszy to on był jak go sraczka pogoniła.
    • cyndyndanda biedny kaczorek - nikt go nie chwali, to musi sam 23.12.06, 07:27
      proponuje, zeby obejrzal sondaze - jak Polacy oceniaja prezydenta
      Kwasniewskiego i kaczego prezydenta.
    • drbob20 Re: Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od sw 23.12.06, 07:30
      natom(n)iast mnie sie(m) udalo pierdnac kilka razy w tej kadencji i wcale sie(m)
      nie zesralem tak jak kaczy. To wielkie osiagniecie kaczych, przeciez mogliby
      sie zesrywac czesciej! fatyga przeciez biegle to wytlumaczy czemu to dla dobra
      polski tszeba ostro z sasiednimi wrogami- czesi i slowacy -na Was tez przyjdzie
      kolej! litwini mogom odetchnoc- juz kupieni. Mocarstwu- Heil!!! kaczym
      kloacznym zyczem spadania!
      • mniklas5 Re: Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od sw 23.12.06, 07:34
        jeden i drugi jest gowno warty z tym ze ten drugi jest szambem bo porownuje sie
        do gowna, kwasniewski byl i jest komunista ktory nie zrobil nic dla Polaski,
        kaczor jest pie..iety , nawiedzony ignorant
    • ozby Jedną osobą, która chwali L.Kaczynsk jest sam L. 23.12.06, 07:35
      Kaczynski wraz z rodziną. To człowiek bez klasy. Czy on jest bezczelny czy
      tylko tak głupi, że aż bezkrytyczny?
      • dynamika Re: Jedną osobą, która chwali L.Kaczynsk jest sam 23.12.06, 22:47
        jedno i drugie:P
    • australopitecus Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od swoj.. 23.12.06, 07:38
      "O tym, że Jacek Kurski nie ujawnił żadnej prawdy, bo powiedział
      dziennikarzowi, iż dziadek Tuska poszedł do Wehr- machtu dobrowolnie, choć w
      rzeczywistości został do niego przymusowo wcielony i szybko z tego Wehrmachtu
      uciekł do polskiego wojska na Zachodzie, mało kto pamięta."
      T. Toranska
      Symboliczne jest miedzy innymi i to, ze przy pomocy takich klamstw udalo sie
      wygrac wybory. Mimo wszystko mniejsza wina jest klamac o wlasnym wyksztalceniu,
      niz znieslawic nie zyjacego. Brak szacunku do kogos kto o wolnosc walczyl jest
      wyjatkowy zwlaszcza w takim kraju jak Polska.
    • spawacz.aluminiowy Zamiast stolika do brydża jest stolik do makao, bo 23.12.06, 07:40
      brydż zbyt trudny dla obecnej władzy. Jest to zaiste zmiana godna wspomnienia.

____
      Blog okrętowy
      • koloratura1 Re:Zamiast stolika do brydża jest stolik do makao 23.12.06, 15:02
        spawacz.aluminiowy napisał:

> brydż zbyt trudny dla obecnej władzy.

To jest raczej stolik do świnki lub wojny, bo i makao za trudne.
    • radiomaryja1 Panu Aleksandrowi do pięt nie dorastacie... 23.12.06, 07:49
      jakiekolwiek porównanie w tym zakresie, jest na miarę porównania urody ich żon...wesołych świąt dla wszystkich kurdupli...
    • wiki654 Prezydent Kaczyński: Byłem aktywniejszy od swoj.. 23.12.06, 07:55
      Aktywniejszy? Chyba we śnie!!! Takiego rządu i prezydenta nie było w całej
      historii współczesnej Europy! To kpiny w zywe oczy! Banda skandalistów i
      kombinatorów!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka