zachodzko Lepper w Radiu Maryja: Wypindrowana Krawczyk 29.12.06, 01:36 W Polsce wielu jeszcze jest 50 lat do tylu w tych sprawach, ze n.p. nie mozna zgwalcic wlasnej zony albo prostytutki. To jest naprawde zenujace i kompromitujace Polske aby wicepremier wypowiadal take rzeczy. W krajach demokratycznych taki osobnik (o zgrozo polityk) bylby juz na bruku. Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: _m_o_r_d_z_i_n_a_s_s 29.12.06, 02:02 Zawsze myslalem, ze wszystkie rasy i narody ludzkie to ludzie, ale dzieki, za mnie wyprowadziles z bledu... kretyn? Odpowiedz Link Zgłoś
mosessex anteta k ma dziecko z redaktorem z gestapy w. 29.12.06, 02:14 prawdopodobny jest tez udział uszu redaktora jerzego u. gdy wraz z redaktorem adamem biesiadowali i kopulowani z anetką. Odpowiedz Link Zgłoś
reader10 Mimo wszystko, Szczęśliwego Nowego Roku 29.12.06, 02:41 Jakby się postało 4 godziny po karpika, 6 godzin po szyneczkę, 2 godziny po masełko i 3 godziny po kawkę Select, toby się nie miało siły na obrzucanie błotem Szanownych Rodaków (niezależnie od opcji politycznej). Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego 2007 Roku i tylko takich problemów, jak analiza seksualnych zachowań pani Anety K. oraz pogladów na ten temat naszego drogiego wicepremiera. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Mimo wszystko, Szczęśliwego Nowego Roku 29.12.06, 03:15 reader10 napisał: > Jakby się postało 4 godziny po karpika, 6 godzin po szyneczkę, 2 godziny po > masełko i 3 godziny po kawkę Select, toby się nie miało siły na obrzucanie > błotem Szanownych Rodaków (niezależnie od opcji politycznej). ********************************** Ciekawa teoria, bo według niej nigdy nie powinno dojść do oddania władzy przez komunistów z PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
squis Lepper w Radiu Maryja: Wypindrowana Krawczyk 29.12.06, 02:54 Byłoby mi przyjemniej gdyby p. Lepper wybierał do wyrażania swych opinii bardziej słuchane przez Polaków medium. Dobry zwyczaj każe zamieszczać ripostę tam, gdzie się bzdury słyszy.Ale w przypadku RM czy TT dyskusja jest niemożliwa (któż słyszał z tej anteny głos niezgodny z linią prowadzącego?). Zatem głosu p. Leppera nie uważam za jakąkolwiek próbę obrony siebie i Samoobrony, lecz za kolejny atak na wszystkich, którzy w danej chwili są wrogami i do czego media Ojca Dyrektora się świetnie nadają. I w branży RTV chyba jedynie one. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Wypindrowany Lepper 29.12.06, 03:21 Wicepremier wytknął dziennikarzom, że nie pytali Krawczyk: "jak pani w takim krótkim okresie spłaciła kredyt wzięty na mieszkanie, skąd pani miała pieniądze na to", "jak kupiła działkę budowlaną", "gdzie zarabiała jeszcze", "w ilu pani radach nadzorczych była", "z czyjego polecenia tam pani była", "kto pani te rady załatwiał?". ************************************ Samoobrona. Za usługi cielesne. To już chyba zostało ustalone. Lepper, choćby się usrał i ziemię żarł, to i tak zostanie kryminalistą z wyrokami za kłamstwa; więc jak mu wierzyć w cokolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Ta pani budzi grozę gadaniem o sobie ... 29.12.06, 03:40 To jest prawdziwy upiór Mediów , ta pani Aneta K. Upiór sterowany przez dyspozycyjnych gryzipiórków. Odpowiedz Link Zgłoś
matek1965 powiesic za jaaja tego chama wsiowego!!! 29.12.06, 03:51 jesli trzeba to poswiecic "Kaczynskich" ktorych popieram!!!!! koniec warcholstwa i kurestwa w polskiej polityce!!!!!!! a teraz michnik mozesz mnie sciagnac z forum ....again...f...r Odpowiedz Link Zgłoś
wicary W Tychach nadal giną paczki 29.12.06, 04:09 Moja przyjaciółka wysłała mi w dniu 20 XII paczkę ze słodyczami i płytami kompaktowymi do dzisiejszego dnia paczka nie dotarła do mnie Kochani korzystajcie z alternatywnych usługodawców pocztowych - są solidni Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Lepper reprezentuje jezyk Radia Maryja 29.12.06, 04:24 Obaj Lepper i o. Rydzyk dobrze wiedza jak przemowic do mas. Dobrze znaja prawa i oczekiwania plemienne. Odpowiedz Link Zgłoś
lyzwinski Re: Lepper reprezentuje jezyk Radia Maryja 29.12.06, 04:33 Skandal. Wypindrowany Lepper spolkowal ze mna a nie z p. Krawczyk. Ja natomiast spolkowalem z kaczka-dziwaczka. No i co? No komu sie to nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Re: Lepper reprezentuje jezyk Radia Maryja 29.12.06, 04:45 Szkoda ze nie zrobiliscie z tego filmu bo bylo co pokazac w Telewizji Tram. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Dobrze wiedzą jak przemówić do mas i dobrze wiedzą 29.12.06, 05:15 jak ich sojusz może być wzajemnie korzystny. Sojusz, a nawet być może pójście Leppera na służbę do Rydzyka :-))... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=54584148&a=54587448 adam.2x napisał: > Obaj Lepper i o. Rydzyk dobrze wiedza jak przemowic do mas. Dobrze znaja prawa > i oczekiwania plemienne. Odpowiedz Link Zgłoś
bresin Lepper w Radiu Maryja: Wypindrowana Krawczyk 29.12.06, 05:35 Żałosny teatr w katolickim mediu w wykonaniu żałosnego aktora...Co ja robię w tym kraju ??? Odpowiedz Link Zgłoś
renebenay Malpy i gesi..... 29.12.06, 05:36 To jest jezyk dzisiejszej zgnojonej elity politycznej pod edycja radia maryji,to jest jednak wielka salonowa kultura z chlewow i obor praktykowana przez prezydenta,jego brata oraz calej ferajny wicepremierow.Ci panowie moga byc dumni bo cala Europa sie smieje z tego cyrku,tak samo KK moze byc dumny ze,bierze udzial w tej szopce glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Malpy i gesi.....to media TVN i Polsat 29.12.06, 06:13 To sztuczny konflikt, media sterowane , lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
adamdark01 Lepper w Radiu Maryja: Wypindrowana Krawczyk 29.12.06, 06:44 Lepper jest w mowie bardzo bez pośrednim,w wielu rządach,nie tylko w Polsce, narody chcieli by u siebie mieć taką postać,denerwującą niektórych,ale jest prawdziwym,otwartym,jak to się mówi,rąbie prosto z mostu,myślę,że to co on mówi o Krawczyk,jest wiele prawdy,ale,ja osobiście,wcale nie widzę ją jako damę,jako inteligentną,jako wypindrowaną,w moich oczach widziałem prostą dziewuchę ze wsi,ufarbowaną,ordynarną twarz,nieco wykształconą w mowie,lub nastawioną wyuczyła lekcję na pamięć, co do jej oskarżenia,jest to,jeśli nie polityczne,w co bardzo wątpię,to jest to szukanie stuknąć jednocześnie dwa zające, jedno, zemsta za zaniedbanie,drugie,pieniędzy,ja im pokażę,oni zobaczą co ja zrobię, mnie wolno się podkładać pod kogo mi się zechce,ale was dowalę. Ciekawe,co tak dziennikarze się rozpalili w pierwszych dniach,chyba każdy szukał skopy,no i znaleźli,a im w to graj. Prokuratóra chyba nie ma pracy,to też lubią się zabawić. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka93 Lepper w Radiu Maryja: Wypindrowana Krawczyk 29.12.06, 06:59 zgadzam się z Leperem w sprawie ofiary Anety Krawczyk Odpowiedz Link Zgłoś
elitarny.wyksztalciuch Re: Lepper w Radiu Maryja: Wypindrowana Krawczyk 29.12.06, 07:05 Jak dlugo taki ktos bedzie jeszcze wicepremierem? W praworzadnym kraju juz dawno bylby zdymisjonowany bez mozliwosci powrotu do polityki. Ale w IV RP prawo i sprawiedliwosc to juz tylko nic nieznaczace komunaly. Odpowiedz Link Zgłoś
century211 [...] 29.12.06, 07:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Aneta K. - prostytutka czy kłamczucha 29.12.06, 07:22 Jeśli Aneta K. mówi prawdę na temat Łyżwińskiego to jest prostytutką i jeszcze gorzej jest łapówkarą (dała łapówkę - usługę seksualną za swoje zatrudnienie i nikt jej do tego nie zmuszał). Jeśli natomiast kłamie - to Aneta K. jest kłamcą i to w dodatku przed prokuraturą. Jest też trzecia możliwość - Aneta K. jest i kłamcą i prostytutką (np. mówi prawdę co do Łyżwińskiego a kłamie co do Leppera i ojcostwa swojego dziecka). Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Przepraszam za kolegę... 29.12.06, 08:02 To jeden z tych 90% odpowiadających na moje posty, który nie potrafi nic merytorycznie napisać i spierać się rzeczowo, tylko inwektywami strzela... Bez odbioru... Odpowiedz Link Zgłoś
elitarny.wyksztalciuch Re: Aneta K. - prostytutka czy kłamczucha 29.12.06, 07:35 jestes jak stary gramofon i od kilku tygodni plyta ci sie zaciela. lepiej sie przyznaj ile dostajesz za te wypociny i kto za to placi?????? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Kto płaci???? Jak to kto? CIA !!!! 29.12.06, 08:05 CIA za wszystko płaci!!! ;))))) ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Aneta K. - prostytutka czy kłamczucha 29.12.06, 08:05 Robię to dla przyjemności, żeby posłuchac głupich odpowiedzi wyborców SLD. W 90% wyborcy SLD nic merytorycznie nie potrafią napisac oprócz chamskich inwektyw.... Zabawne jest demaskowanie ich zacietrzewienia i "miłości" do demokracji, a także swoistego poczucia "wolności słowa" oraz poszanowanie dla "innych opinii". Hahahahahaha..... Odpowiedz Link Zgłoś
wacek44 Re: Aneta K. - prostytutka i kłamczucha 29.12.06, 08:33 Też uważam, że czerwońcy nie mając nic do zaproponowania propagują pederastó i innych zboczeńscówm mienią się obrońcami wszystkich uciśnionych, nawet tych, których skazywali na śmierć w latach 40-tych i 50-tych. Dekomuchizacja jest niezbędna. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: Aneta K. - prostytutka czy kłamczucha 29.12.06, 10:02 palestrina2005 napisał: > Robię to dla przyjemności, żeby posłuchac głupich odpowiedzi wyborców SLD. Największy Myślicielu UE! Przeleciałem Twoje wypociny. Faktycznie 99% to ci którzy Cię "krytykują" [nie wiedziałem że to są komuchy!] a tylko 1% [wacek]. Widać słabe zainteresowanie Twoich kolegów partyjnych, czyli "unia myślicieli" się sypie. A tak na marginesie: imię Aneta wyzwala u Ciebie olbrzymie emocje. Czy ta dziewczyna jest Twoją pierwszą "miłością" z ławy szkolnej i zostawiła Cie dla kariery politycznej. Dlatego tak szalejesz i starasz się jej przywalić z lewej i prawej? Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Lepper w Radiu Maryja: Wypindrowana Krawczyk 29.12.06, 07:29 Pana poznaje się po cholewach, A po czym poznać Leppera ? PO CHAMSTWIE Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Lepper w Radiu Maryja: Wypindrowana Krawczyk 29.12.06, 07:36 Folwark zwierzęcy to pikuś przy tym Lepeprze... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Jędrek wreszcie odreagował i wyluzował się. 29.12.06, 07:39 Nawymyślał po katolicku w katolickiej rozgłośni "wypindrzonej dziwce" i lepiej mu się zrobiło. Ale inną sprawą jest "kariera" tej pani. Przecież widać wyraźnie , że jest umiejetnie prowadzona przez specjalistę od "systemu haków"...... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Jędrek wreszcie odreagował i wyluzował się. 29.12.06, 11:22 W Szambo-Oborze wszyscy są nawzajem warci siebie. Dotyczy także wyborców. "Zagłosuję na złodzieja Leppera. A co? Może i mnie pozwoli coś ukraść?" Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Jędrek wreszcie odreagował i wyluzował się. 29.12.06, 12:37 kapitan_stopczyk napisał: > Nawymyślał po katolicku w katolickiej rozgłośni "wypindrzonej dziwce" i lepiej > mu się zrobiło. > > Ale inną sprawą jest "kariera" tej pani. > Przecież widać wyraźnie , że jest umiejetnie prowadzona przez specjalistę > od "systemu haków"...... ******************************************** To dość oczywiste wobec haków, które pojawiły się ze strony Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Zakonnik wart Leppera i na odwrót. Wstyd mi za 29.12.06, 07:49 zakonnika bo jestem katolikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lucsad Lepper w Radiu Maryja: Wypindrowana Krawczyk 29.12.06, 07:51 Miejsce Lepera i jego kolegów jest w chlewie lub oborze.Musimy ich wysłać tam gdzie ich miejsce. To skandal że tacy ludzie nami rządzą. Odpowiedz Link Zgłoś
joris Lepper w Radiu Maryja: Wypindrowana Krawczyk 29.12.06, 07:53 A chamstwo i tak uwierzy Lepperowi, jeszcze w dodatku mowiacego to na antenie najwazniejszego radia w smorgonii polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
dypsoman Lepper w Radiu Maryja: Wypindrowana Krawczyk 29.12.06, 08:06 Zauważyłem, że dziennikarze próbują wmówić nam, że zajmowanie się k****twem nie jest niczym zdrożnym a jest tylko jednym z wielu typowych zajęć kobiet inteligentnych i wykształconych /Ha,ha,ha,ha/.Pewnie wzorów szukają w swoim środowisku i jak każdy egoista myślą, że są wzorem dla innych.Ostatnio słyszałem, jestem świadkiem ze słyszenia, hi,hi,hi,że jakaś k***a w agencji się obraziła ponieważ Lepper korzystając z jej usług nazwał ją k***ą /sic!/.A tak namarginesie czy te panie zastanowiły sie dlaczego obelgą jest nazwanie kogoś k***ą? Odpowiadam, ponieważ jest to najpodlejsze zajęcie wynikające nie z konieczności życiowej / z wyjątkiem nielicznych przypadków/ ale ze zwykłego podłego charakteru ze skłonnością dewiacyjną. Odpowiedz Link Zgłoś