Dodaj do ulubionych

Kameruńczyk umyślnie zarażał wirusem HIV?

• amanasunta53 Tak czarna małpa ma stronę www! 05.01.07, 00:07
      www.molsimon.art.pl/
      To to wykłada na jednej z lepszych szkół prywatnych w warszawie i
      było(jest?)doradcą(?) Ministra Sprawa Zagranicznych!
      A głupie cipy same sobie winne, seks bez zabezpieczenia!
      Zaimponował im rozmiar czy co?
    • amanasunta53 Wierszyk o Simonie Molu 05.01.07, 00:23
      Simon Mol od dawna już w Polsce mieszka,
      Dobrze sie czuje tu nasz koleżka,
      Laski zapyla przez całe dzionki,
      Nie musi płacić, płacą lachonki.
      Poeta,pisarz,salonów bywalec,
      Bez prawa pobytu żyje padalec.
      Załapał HIV-a w czarnej Afryce,
      I go rozdaje każdej blondynce.
      Bo wyzwolone cipy parnerki
      Chcą na ,,golaska'' tej woltyżerki.
      Z gumą! jeszcze sie czarnuch obrazi
      Jam nie rasistka ,niech szybko włazi.
      Z tej lewicowej poprawności
      Macie też HIV-a warszawki piękności.

• fakker L I S T O T W A R T Y od Simona 05.01.07, 04:54
        Web Crawler znalazl email jakoby napisany przez Simona...

Nazywam się Simon Mol. Jestem zdrowy. Poza tym jestem obrzezany
        (www.bbc.co.uk/caribbean/news/story/2006/12/061214_hivcircumcision.shtml)
        . Ktoś, kto twierdzi, że został zarażony przeze mnie powinien odważnie mówić w
        swoim imieniu i mówić o faktach, a nie wyobrażeniach. W przeciwnym razie jest
        to najzwyczajniej w świecie polityczna i rasistowska kampania wymierzona we
        mnie ze względu na to kim jestem, co robię i skąd pochodzę. Absurdalnym jest
        wydźwięk świadczący o moim działaniu przeciwko milionom polek i podważa
        wiarygodność całej tej mistyfikacji. Ponadto nie rozumiem, na jakiej podstawie
        jestem oskarżany o coś takiego? Czy osoba pisząca taką opinię zna moje wyniki
        badań i robiła sobie test zanim spotkała mnie? Zdaję sobie sprawę, że wzbudzam
        mieszane uczucia, jednak tego typu oskarżenia są grubą przesadą nie podpartą
        żadnymi argumentami.
        Nie muszę też opowiadać, jak wiele dyskusji prowadzonych jest w Internecie,
        które mają zniszczyć reputację tego pięknego kraju, w którym wspólnie żyjemy.
        Przekracza także moje wyobrażenia, jak można kwestie czyjegoś osobistego
        zdrowia omawiać na publicznym forum? Jestem również zaskoczony, że moderator
        tego forum zezwala na tego typu rozmowy. Czy są inne osoby, o których się
        dyskutuje w ten sposób? Jestem pewien, że kolejny argument będzie taki, że w
        takim razie wirus został rozpoznany w Polsce po moim przylocie do tego kraju.
        To będzie całkiem niezły temat na satyrę. I właśnie zacząłem nad nia pracować.
        Simon Mol
        • mosessex Re: ja jestem simon mol jebaka przyjechać .. 05.01.07, 12:57
          z afryka polaka.
    • znj2 Re: Kameruńczyk umyślnie zarażał wirusem HIV? 05.01.07, 06:34
      Jak panienka chce się stukać z małpą, to powinna brać pod uwagę również pewien
      stopień ryzyka, a nie tylko same przyjemności.
      • fakker ► Dziela Zebrane - Szymon Mol "Low-Life"◄ 05.01.07, 09:21
        Dziela zebrane..

Mieszkajacy w Polsce kamerunski poeta Simon Mol brylowal na stolecznych
        salonach intelektualnych i przy okazji byl nosicielem rzadkiej odmiany HIV,
        która zarazal poderwane milosniczki sztuki i poezji. Simon Mol (Simon Moleke
        Nije) jest romantycznym i sympatycznym wielkim czarnuchem zamieszkalym w
        Warszawie. Przedstawia sie jako poeta pisarz i dziennikarz. Egzotyczny wyglad,
        talenty literackie (i moze jeszcze jeden "maly szczegól":D ) sprawiaja, ze
        cieszy sie duzym zainteresowaniem wsród niektórych nadwislanskiech dziewczat, z
        czego zreszta aktywnie korzysta. Lecz, choc taki z niego gadula nie wspomina
        dziewojom o pewnym "detalu". Detalu przez który prokuratura zada dla niego kary
        10 lat wiezienia.

"....to trzeba byc potezna fucking machine ... wg statystyk, przeniesienie
        wirusa z chorej osoby na zdrowa nastepuje srednio po 100 i wiecej
        stosunkach...... Musial miec potezna armate....i komprese jak w Dieslu.....

"No wiec, wlasnie zobaczylem na Polsacie reportaz a Molu. Gratulacje dla anty
        faszysty roku! Dziewczyny, co Wam odbilo, ze spalyscie z murzynem? Malo w

Polsce normalnych ludzi a nie dwulicowych obludnych antyfaszystów? Nie moge
        tego zrozumiec. Powinno sie go wydalic z Polski na czarny lad, tam, gdzie
        jego miejsce. Tyle lat zgrywal ofiare losu w Polsce a tu prosze. Ile ja sie o
        nim naczytalem w "GW", ze taki poczciwy, pokrzywdzony, inteligentny. Niech
        zaraza murzynki a nie nasze kobiety.

P.S. mimo tego, ze mój post jest dosc ostry to z calego serca wspólczuje
        zarazonym dziewczynom. Przypominam, ze za zarazenie wirusem HIV skazano w Libii
        ostatnio jakies pielegniarki na kare smierci. Ziobro dzialaj!

"Simon Mol - skonczony h.j... oby dostal maksymalnie wysoki wyrok a potem
        wysylke na czarny lad"

Opowiedzialam moja historie(jestem jedna z zarazononych kobiet bylam na
        Policji). Obecnemu partnerowi, w odpowiedzi uslyszalam jedynie "ze tez musialem
        trafic na szmate po czarnuchu i z hiv jeszcze nie wspólzylismy" ALE JESTEM
        ZALAMANA

"przynajmniej w tym kontekscie co najmniej kilkunastu zarazonych dziewczyn (ale
        raczej kilkudziesieciu, bo Mol juz po przyjezdzie w 1999 r zrobil badania
        z pozytywnym wynikiem)

"Nie bede moralizowal ale trzeba wiedziec z kim idzie sie do lózka. Po zatym
        ktos zapobiegawczy wymyslil prezerwatywe nie po to by naciagac ja na banana
        czy dmuchac z niej balony. Chcialyscie byc oryginalne juz wam gole przeklute
        pepki czy beznadziejne tatuaze na nerkach nie wystarczaja? teraz musicie sie
        prowadzac z arabami i murzynami to macie teraz bardzo oryginalnego virusa.

"Pracowalem z arabusami. Bardzo nieprzyjemnie pachnaca rasa podobnie jak
        murzyni. Jesli nie wyleja na siebie flakona wody kolonskiej smierdza jak cale
        zoo. Nie wiem co panienki w tym widza. W moim akademiku bylo kilka takich
        mieszanych par i bez przesady bylo to obrzydliweee."

" jest zszokowana cala sytacja, nie wiem czy z nim sypiala bo do tego
        przynajmniej mi sie nie przyzna. Na razie wiem ze jest w totalnym szoku. To
        naprawde bardzo sympatyczna, madra, bardzo wyksztalcona dziewczyna, typ
        idealistki. Na pewno nie typ :puszczalskiej, dziwki, czy jak to niektorzy tutaj
        i na innych interentowych forach przedstawiaja. Jest teraz w stalym zwiazku z
        innym mezczyzna. Wielkorotnie opowiadala mi o swoim zafascynowaniu Simonem,
        zreszta ja tez sie nim urzekalam .. na szczescie tylko z opowiadan bo nie
        poznalam go osobiscie. Wiem ze Simonowi wiele dziewczyn tlumaczylo teksty,
        proponowalabym przejrzec jego skrzynke emailowa i skontaktowac sie ze
        wszystkimi ( !) tlumaczkami. Ale mysle ze organom scigania nie trzeba tu
        doradzac. Pozdrawiam i prosze nie uprzedzajcie sie do innych Afroamerykanów i
        powstrzymajcie sie z komentarzami nad moralnoscia dziewczyn. "
        • belus77 Re: ► Dziela Zebrane - Szymon Mol "Low-Life 05.01.07, 14:34
          Mol Simon od dawna już w Polsce mieszka,
          Dobrze sie czuje tu nasz koleżka,
          Laski zapyla przez całe dzionki,
          Nie musi płacić, płacą lachonki.
          Poeta,pisarz,salonów bywalec,
          Bez prawa pobytu żyje padalec.
          Załapał HIV-a w czarnej Afryce,
          I go rozdaje każdej blondynce.
          Bo wyzwolone cipy parnerki
          Chcą na ,,golaska'' tej woltyżerki.
          Z gumą! jeszcze sie czarnuch obrazi!
          Jam nie rasistka ,niech szybko włazi.
          Z tej lewicowej poprawności
          Macie z Kamerunu HIV-a, warszawskie piękności
        • yorrick2 Afroamerykanin? 05.01.07, 18:28
          fakker napisał:
          <Pozdrawiam i prosze nie uprzedzajcie sie do innych Afroamerykanów

Cos kiepsko u Ciebie z geografią.
          • yorrick2 Od 1980 05.01.07, 18:48
            fakker napisał:
            <Wszystkiemu winny jest 82-letni prezydent, Robert Mugabe, który niepodzielnie
            rządzi krajem od uzyskania niepodległości w 1990
            roku. To obecnie najdłużej panujący władca w Afryce. I u władzy chce się
            utrzymać do końca swojego życia.

Następne sprostowanie:
            Niepodległość Zimbabwe uzyskało w 1980 r.

Mugabe przyłączył się w 1960 roku do marksistowskiej Narodowej Partii
            Demokratycznej (później ZAPU), kierowanej przez Joshua Nkomo, ale w 1963
            wystąpił z niej i współtworzył Afrykański Związek Narodowy Zimbabwe (ZANU).
            Wkrótce uwięziony spędził 10 lat w więzieniu. Po uwolnieniu kierował
            finansowaną przez Chiny Afrykańską Armią Wyzwolenia Narodowego Zimbabwe (ZANLA)
            przeciwko rządowi Iana Smitha. Pierwsze wolne wybory w 1980 roku przyniosły
            zwycięstwo ZANU, które uzyskało poparcie największej narodowości kraju - Szona
            i Mugabe otrzymał urząd premiera. Mugabe próbował kompromisu z największą
            mniejszością Ndebele, która popierała ZAPU, ale od 1982 do 1987 trwały starcia
            zbrojne wojska z powstańcami Ndebele. Kompromis z 1987 obejmował połączenie
            ZANU i ZAPU w jednolitą partię ZANU-PF i zmianę ustroju na prezydencki. Mugabe
            został w 1987 roku prezydentem i utrzymał ten urząd w kolejnych wyborach w
            1990, 1996 i 2002 (te ostatnie uważa się najczęściej za sfałszowane).

• mosessex Kameruńczyk kopulował i co z tego nie wiedziały 05.01.07, 12:54
      te panie że z małpa współżyć nie wolno?? niech sobie teraz cipki zaszyjš.
      • shithead Re: Kameruńczyk kopulował i co z tego nie wiedzi 06.01.07, 13:47
        mosessex napisała:

> te panie że z małpa współżyć nie wolno?? niech sobie teraz cipki zaszyjš.
        Za pozno.Za glupote sie placi i w tym wypadku bardzo drogo>
    • opyd Kameruńczyk umyślnie zarażał wirusem HIV? 05.01.07, 12:58
      było się puszczać?? żeby jeszcze chociaż z białym? a ten co? murzyn jak z
      kuriera wycięty!
    • primordial Milosnikom "cywilizacji" w Afryce 05.01.07, 13:24
      Z ostatniej chwili, jak pisza w Dzienniku Zimbabwe chce z powrotem Bialych.

Z dwoch artykulow Dziennika:

"W ZIMBABWE Z GLODU JEDZA SZCZURY

Szczur na talerzu to nie ekstrawagancja, a potężna bieda, która zagląda w oczy mieszkańcom Zimbabwe. Bo ten afrykański kraj popada w ruinę. A to z powodu prezydenta-dyktatora, który robi wszystko, by utrzymać władzę. Ale w ogóle nie obchodzi go tragedia jego rodaków.

Zimbabwe jeszcze niedawno było krajem mlekiem i miodem płynącym. Jedną z najlepszych gospodarek Czarnego Lądu, która eksportowała mnóstwo żywności.

Ale teraz, obfite kiedyś pola, zarastają chwastami. Ludzie nie żyją w murowanych domach jak jeszcze niedawno, ale w szałasach i lepiankach. Niektórzy głodują, bo brakuje jedzenia. Zimbabwe musi je teraz importować. Inflacja szybuje w przestworzach - prawie 600 proc. rocznie.

Wszystkiemu winny jest 82-letni prezydent, Robert Mugabe, który niepodzielnie rządzi krajem od uzyskania niepodległości w 1990 roku. To obecnie najdłużej panujący władca w Afryce. I u władzy chce się utrzymać do końca swojego życia.

W 2000 roku Mugabe wyrzucił z kraju tysiące białych farmerów. Ziemię rozdał swoim poplecznikom. Ambasador Zimbabwe w USA bezczelnie przekonywał CNN, że było to najlepsze wydarzenie w historii tego kraju. Bo wreszcie Czarni nie byli spychani na margines i dostali ziemię we własne ręce. Ta ziemia teraz zarasta opuszczona, a gospodarka się wali.

Opozycja właściwie nie istnieje. Ci, którzy przeciwstawili się prezydentowi w ostatnich wyborach, stracili swoje domy - rok temu buldożery zrównały je z ziemią. Szacuje się, że aż 700 tysięcy osób straciło dach nad głową."

I z dzisiejszego Dziennika, skrot:

''POWROT BIALYCH FARMEROW
      Rzad w Zimbabwe, ktory przez ostatnie 6 lat wywlaszczyl wiekszosc farm nalezacych do bialych obywateli tego afrykanskiego kraju, teraz zamierza pozwolic setkom dawnych wlascicieli na powrot na ich dawne wlosci.
      Rezim prezydenta Mugabe probuje w ten sposob uchronic kraj przed kleska glodu.
      (...) Ich farmy oddawano czarnym mieszkancom kraju, ktorzy jednak bardzo rzadko potrafili prowadzic nowoczesne gospodarstwa rolne; zazwyczaj konczylo sie na rozgrabianu dobytku, a potem farmy pustoszaly. Teraz katastroficzna sytuacja gospodarcza - z 1100 procentowa roczna inflacja i niedoborami zywnosci -zmusza wladze do zmiany polityki"
    • jakosnieg Re: Kameruńczyk umyślnie zarażał wirusem HIV? 05.01.07, 14:01
      W pewnej rozmowie o niczym pewien Amerykanin narzeka i skarży się pewnemu
      Polakowi na Meksykanów
      - A u nas ich w ogóle niema – bezmyślnie rzecze Polak
      - Niema? A murzyni są?
      - Murzynów tez prawie niema, może raz na miesiąc można spotkać jednego w dużym
      mieście
      Amerykaninowi szczęka odpada – I STAMTĄD WYJECHAŁEŚ?!
      Polak czuje się trochę głupio- próbuje się tłumaczyć na temat sytuacji
      gospodarczej itp, Amer nic nie rozumie i wciąż wygląda trochę przerażonym, wiec
      różna mentalność ludzie posiadaja

• belus77 Re: Kameruńczyk umyślnie zarażał wirusem HIV? 05.01.07, 14:43
        Pewnie ten Jankes nie czytal poezji Mola (w oryginale oczywiscie, bo
        tlumaczenie zabija!)
        • fakker Cuba AIDS 'Solution' Lock 'Em Up. 05.01.07, 17:46
          Cuba is the only nation on the planet to halt
          • belus77 Re: Cuba AIDS 'Solution' Lock 'Em Up. 05.01.07, 20:29
            Az strach pomyslec co bedzie jak Castro "odejdzie' - tam przeciez jest tylu
            Murzynow z plemienia Mandingo!
    • antarxis bez komentarza... 05.01.07, 23:06
      Chcemy pokazać, że uchodźcy nie tylko chcą brać. Możemy też bardzo wiele dawać i
      wnosić do życia Polaków – mówi Mol.

Pozwól ciału

Pozwól ciału opowiedzieć jego historię
      w chwile gdy słabnie nasze „Tak“
      Następna chwila –
      w chwili która nadchodzi,
      będzie jakby jej nigdy nie było...
      Gdyby nie istniały wspomnienia.

źródło: www.molsimon.art.pl/
    • lady_godziwa Kameruńczyk zarażał nie istniejacym wirusem: HIV? 05.01.07, 23:07
      ben_shaprut napisał:

> Młode, wykształcone...
      > Gumki, panienki, gumki!

A co czeba cos scierac?

Science, Medicine and Human Rights, Germany
      Wissenschaft, Medizin und Menschenrechte e.V.
      Officially registered humanitarian organisation

President: Karl Krafeld, Albrechtstr. 17, D-44137 Dortmund
      Vice-President: Dr. Stefan Lanka, Ludwig-Pfaustr.1b, D-70176 Stuttgart
      T 0711 2220601
      F 0711 2220600
      M 0171 3281070
      e Lanka@free.de

To the OHCHR-UNOG
      The Office of the High Commissioner for Human Rights, Mary Robinson
      The United Nations Centre for Human Rights, United Nations Office at Geneva
      8-14 Avenue de la Paix
      1211 Geneva 10, Switzerland

To all Heads of Government and all Heads of State
      To all NGOs

Legal proceedings against the "Deutscher Bundestag", the Parliament of the
      Federal Republic of Germany: Because of the intentional
      continuation of acts of killing and manslaughter (§ 220a StGB Germany) by the
      German Parliament.

During the last six years proofs have been collected for the following actions
      that have taken place inside Germany:
      The State intentionally is using non-valid tests to persuade healthy persons to
      take a deadly long-term medication.
      The persons, being healthy before being tested die during the long-term-
      medication.
      The German Parliament, since years intentionally is securing that this crime
      continues.

Course of Events on January 15th 2001 at the District Court (Landgericht) of
      Dortmund:
      Judge Hackmann announced the statement of the "Bundesgesundheitsbehörde", the
      Federal German Health Authorities, which says that in connection with AIDS
      there has never been isolated a virus (Dr. Marcus, Robert-Koch-Institute (RKI)
      Berlin). The judge figured out that the German Bundestag had been backing the
      lie
      of the Federal Health Authorities (RKI, Dr. Marcus, 9.3.95) about a successful
      isolation of a virus in connection with AIDS in the course of a petition (Art.
      17,
      Constitution of the Federal Republic of Germany, Pet. 5-13-15-2002 010526).

The trial was based on actions of the defendant which were caused by the
      misleading statement made by the RKI (Dr. Marcus) on the 9th March 1995, that
      there were
      photographs of the isolated HI-virus inside the publications of Montagnier
      (1983) and Gallo (1984). The judge proved the untruthfulness of this statement
      using Dr. Marcus' statement itself. The court imposed a suspended sentence of 8
      months of jail because of attempted coercion of the authorities to adhere and
      act according to law and order.

The document of the German Bundestag DS 12/8591 holds proof that the Bundestag
      had already known in 1994 that neither Montagnier (1983) nor Gallo (1984) had
      isolated any virus in connection with AIDS. Based on this the Bundestag
      safeguarded the persistent lie of the AIDS information campaign (RKI) from 9th
      March 1995 about the successful isolation of a virus in connection with AIDS.
      As a consequence of non-tolerating this lie and because of non-tolerating the
      deadly consequences of this lie, the trial took place on 15th January 2001.

It is impossible – as far as laboratory conditions are concerned – to develop a
      valid Virus-antibody-test, if the virus has not been isolated before. Every
      layman understands that an individual proof for an infection with a virus is
      impossible, if the existence of the virus has never been generally proven. This
      knowledge of the German health authorities, that the tests are not validated,
      can be proven via the authorities' documents themselves. The error concerning
      the test's validity is spread and supported by the authorities – against better
      knowledge.

With two more petitions the Bundestag safeguarded the default of the
      responsible authorities, not to carry out the law (§63 AMG, Stufenplan II), to
      do studies and observations to protect persons taking the AIDS-Medicine, the
      chemotherapy AZT (Pet. 5-13-15-2002-058744 and Pet. 5-13-15-212-023567a).

The health authorities and the Bundestag know that there will be no test method
      to prove an HIV-Infection, as long as HIV has not been isolated. And there is
      no doubt that AZT
      – as well as the HIV-medications in general – are deadly themselves when used
      as long-term-medication.
      In the course of the proceedings of the petitions the Bundestag created an
      apparent peace of law – by means of deliberately untruthful statements.
      President of the German Parliament Wolfgang Thierse regards untruthful
      behaviour of this kind (as shown by the Bundestag) as being justified by the
      Bundesverfassungsgericht (Federal Constitutional Court). A videotape
      documenting an interview (28th June 1995) shows that his predecessor in office,
      Prof. Rita Süssmuth did know, that there had never been any proofs for a virus
      in connection with AIDS and that there are no proofs for the claims of
      infectivitiy.

Still pending in the Bundestag is the petition Pet. 2-14-15-212-02608. It is
      lodging a complaint against the legal authorities, which stayed passive after
      getting the attention of the proofs for these act of killings. Enclosed with
      the complaint were so many proofs, which had made it necessary for the
      Bundestag to take actions right after perusal, to stop the continuation of
      these acts of killings by the state. Within the last six months every single
      member of the German Bundestag was informed six times via mail about these acts
      of killing by the state.

The intention of the German Bundestag to safeguard killings by the state after
      gaining insight into the facts must be regarded as proven, especially because
      of the fact that several petitions were rejected by means of untruthful
      statements. The German Bundestag and every individual member of the Bundestag
      intentionally safeguards acts of killings by the state by deliberately
      misleading the public. Healthy people are intentionally lead into a deadly
      medication via tests with invalid results - and then die.

The criminal law of the BRD and especially § 220a StGB (Genocide) protects
      citizens from act of killings organised by a state which is deliberately
      misleading the public. It also protects the citizens binding the legal
      authorities to take actions after perusal. The prosecuting attorneys attended
      the trial on 15th January 2001 at the Landgericht Dortmund and learned about
      the facts – in front of the public. Their passivity afterwards serves as a
      further proof for their further intention in this matter.
      (LG Dortmund, Ns 70 Js 878/99 14(XVII) K 11/00)
      Karl Krafeld und Dr. Stefan Lanka, Dortmund und Stuttgart, den 14.3.2001

campaignfortruth.com/latestnews/krafeldandlanka.htm
      www.neue-medizin.com/lanka2.htm
      www.sickofdoctors.addr.com/articles/lanka_interview1.htm
      www.sickofdoctors.addr.com/articles/lanka_interview2.htm#top
      • shithead Re: Kameruńczyk zarażał nie istniejacym wirusem: 06.01.07, 13:45
        Lady godziwa or Godiva? You will have proof after 5 to 10 years.HIV virus is
        slow but very effective.
    • teh_destroyer Kameruńczyk umyślnie zarażał wirusem HIV? 05.01.07, 23:50
      Najwyrazniej nasz czarny znajomy chcial sie podzielic darem z Trzeciego Swiata.
    • shithead Re: Kameruńczyk umyślnie zarażał wirusem HIV? 06.01.07, 13:39
      ben_shaprut napisał:

> Młode, wykształcone...
      > Gumki, panienki, gumki!
      Chcialo sie sprobowac czrnego ch...a to teraz trzeba zaplacic.Na szczepionke na
      razie nie ma nadzieji.
    • zielonakoalicja [...] 06.01.07, 15:31
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • znj2 Re: Kameruńczyk umyślnie zarażał wirusem HIV? 06.01.07, 16:40
      Ciekawe jak poczują się panowie, gdy się dowiedzą, że aktualna wybranka serca
      stukała się z małpą i na dodatek zaraziła faceta wirusem HIV?
      Może wytłumaczą sobie, że ona to porządna, tylko "małą" ma łajdaczkę.
      Swoją drogą współczuję tym gościom.
      • fakker Do wszystkich milosniczek C Z A R N E J kielbasy 08.01.07, 00:07
        am paru kolezkow Afroamerykanow (Drug free, disease free and clean), ktorzy sa
        niewatpliwie o klase lepsi on brudasow z Afryki. Kazdy z nich jest posiadaczem
        duzej "czarnej kielbasy" i legitymujacymi sie wyksztalceniem wyzszym z
        uniwersytetu z USA. Secure, open-minded black men "Hello, well were just gonna
        break this down real simple. Looking for a regular fuck friends. We are looking
        for white girls who want to have sex, we like to have fun, and have no drama,
        it's all about the sex, if you want to play with us email us and say
        hello. "www.mpowerbmw.info/MB/1.htm
        • belus77 Krupniok jest niezdrowy! 08.01.07, 04:31
          Tak mowia na Grijpojncie ...
    • lewynumer Czy mozna bylo temu zapobiec? 09.01.07, 06:11
      Jakie mamy w kraju przepisy wizowe? Czy zadamy wiarygodnego lekarskiego
      potwierdzenia od osoby ubiegajacej sie o wize pobytowa dluzsza niz 3 miesiace,
      ze nie jest nosicielem HIV? Tak robi wiekszosc krajow na swiecie lacznie z
      tymi, ktore sa w czolowce przyrostu nowych zachorowan np. dawni czlonkowie
      sojuza.
      Jesli nie mamy takiego przepisu dlaczego go nie wprowadzamy natychmist?
      Nawet dla szczytnego celu nie wolno narazac zdrowia i bezpieczenstwa wlasnego
      spoleczenstwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka