szerszen039 ten co dostał traumy od rządów dzisiejszych 16.01.07, 13:11 najbardziej mnie śmieszy że nie jestem dziennikarką jak niektórzy usiłują sugerować nie należę do żadnej partii nie jestem żydówką chociaż mogła bym być to takie ważne dla różnych oszołomów, hebrajczycy nic nie chcą ale nazwa dobrze sformułowana, trzeźwy1 brawo masz rację. szerszen. Odpowiedz Link Zgłoś
mika68 oto fakty, gdzie zasiada m.in. Nad_Redaktor A.M. 16.01.07, 13:45 pl.indymedia.org/pl/2004/08/8503.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
mczgdy Re: Koszerna ? 16.01.07, 14:29 Smutne,że "politycy" PiS upadli tak nisko,że posługują się inwektywami dla zniszczenia swoich przeciwników.To nie "jastrzębie"tylko "kojoty".Kojot ma mały mózg,co ogranicza myślenie ale dzięki temu jest szybki w działaniu.Przepraszam kojoty-one nie są podłe. Odpowiedz Link Zgłoś
maupa13 Re: Koszerna ? 16.01.07, 14:32 W latach stalinizmu też do władzy dochodziły najpodlejsze miernoty - dzięki wynajdowaniu 'wrogów władzy' [ludowej] [słowo w nawiasie zamienić zgodnie z potrzebą czasu] Historia kołem się toczy. Oby szybko - bo główny piewca groził, że do 90tki chce rządzić... Odpowiedz Link Zgłoś
mut Re: Koszerna ? 16.01.07, 15:09 A nie smuci cię to że Gazeta Koszerna opisuje zdarzenia które nigdy nie miały miejsca, wymyśla nieistniejące afery czy też przekłamuje fakty i cudze wypowiedzi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
shieldofhope niestety, nie da się ukryć... 16.01.07, 15:18 polecam znakomitą książkę Rafała Ziemkiewicza pt "Michnikowszczyzna. Zapis choroby". W dużej części dokładnie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras niestety, nie da sie˛ ukryc´ze rydzyk to smiec' 18.01.07, 04:28 Tak jak ca?a reszta jego sekty. Odpowiedz Link Zgłoś
polska.europa.swiat I miliony Polakow leje moczem na wybiorcza! 16.01.07, 15:46 Na Pana blogu przeczytałam, że Panu "żal autorów z wybiórczej, bo słowo dziennikarz rezerwuje dla przedstawicieli innych gazet". - To takie moje przemyślenia. Nie jesteście rzetelni. Chyba mogę tak myśleć? I miliony Polakow leje moczem na wybiorcza! Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras 36 milionow Polakow leje moczem na Rydzyka!!!! 18.01.07, 04:07 I jego sekte. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Moze i "koszerna"... 16.01.07, 16:35 ... to niewykluczone, z pewnoscia "polskojezyczna" (przeciez nie po chinsku pisza) ale... o co to niby sie obrazila? Bo slon2002 nie raczyla wyjasnic "czym w oczy kole". Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re:Proponuje wiec Sekciarna zamiast Sexowna 18.01.07, 04:30 W odniesieniu do upad?ych dziewic. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Proponuje wiec Sekciarna zamiast Sexowna 18.01.07, 07:08 Za bardzo to przezywacie i nie wolno nic powiedziec ani nawet zazartowac , bo zaraz sie dowiemy ze Tosiek to juz nie jest Antek tylko anty. Usssssss ! nie dotykaj mnie ani nawet nie wolno ci w moim kierunku zerkac,no bo przecie ja jestem inny od wszystkich,jakis lepszy i pomiedzy nami jest niewidzialny mur.O Polakach mozna zartowac ,z innych sie nasmiewac,a tamtych kawaly opowiadac ale od nas to W.A.R.A ! Zakazany owoc zawsze smakuje i moim zdanie wlasnie,ze takim podejsciem osiagniecie odwrotny skutek(chyba ze chcecie) Jakkolwiek ja wam zle nie zycze(a juz napewno nie wszystkim) i radzilbym to obracac w zarty. Koncze bo znowu policja przyjechala do Jozka po sasiedzku,pod wieczor wniesli tam ksynke wodki,zeszly sie jakies indyczki i zrobili niezla hucpe ! A te i sexowna to nie zabardzo ale seksiarna to pasuje do gazetki jak w morde ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: Koszerna i Polskojęzyczna obraża się na prawd 16.01.07, 17:06 Inteligentny i kulturalny polityk nie używa takich gwarowych i deprecjonujących zbitek słownych jak "koszerna gazeta". Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: moon5 17.01.07, 03:08 moon5 napisała: > Inteligentny i kulturalny polityk nie używa takich gwarowych i deprecjonujących > zbitek słownych jak "koszerna gazeta". Tak jak ty pisze kazdy osobnik ktory spadl z Ksiezyca, lub napil sie za wiele "ksiezycowki"! Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: moon5 17.01.07, 12:48 Możliwe, ze spadłam z księżyca na ten "padół" i nie znam zbyt dogłębnie realiów polskiej polityki. A co to jest "księżycówka" ? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: moon5 18.01.07, 03:52 moon5 napisała: > Możliwe, ze spadłam z księżyca na ten "padół" i nie znam zbyt dogłębnie realiów > polskiej polityki. A co to jest "księżycówka" ? Samogon!!! Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: Koszerna i Polskojęzyczna obraża się na prawd 18.01.07, 09:29 a jak prawda traktowana jest np na forum kraj ? Odpowiedz Link Zgłoś