Dodaj do ulubionych

Brawo Kaczorki !

18.01.07, 20:33
Życzę Wam siły w sprzątaniu tego zafajtanego przez dziadostwo kraju.Nie udało
sie ubekom was odsunąć od władzy więc teraz róbcie swoje macie poparcie
uczciwych ludzi którzy wiedzą co to prawda i liczą na Was.Zło jest tylko
głośne ale nie silne.
Obserwuj wątek
    • uniaeuropejska1 Re: Brawo Kaczorki ! 19.01.07, 14:13
      Kaczorki pakujcie worki!!! Zło nie jest silne? To pewnie nie Hitler czy Stalin
      wykończyli tyle ludzi,ale jacyś słabeusze.
      • wet3 Re: uniaeuropejska1 19.01.07, 14:45
        uniaeuropejska1 napisał:

> Kaczorki pakujcie worki!!! Zło nie jest silne? To pewnie nie Hitler czy
        Stalin
        >
        > wykończyli tyle ludzi,ale jacyś słabeusze.

Pewnie narozrabiales i teraz sie boisz, komuchu!
        Brawo Kaczorki - wymieccie do ostatniej glowy i nogi to komuchowo-zlodziejskie
        talatajstwo, ktore tuczy sie na nas od 1944 roku.
        • uniaeuropejska1 Re: uniaeuropejska1 19.01.07, 15:08
          Ale pieprzysz.Ani nie narozrabiałem,nawet po pijaku,ani komuch ze mnie. A
          wymieść należy wszelkie złodziejstwo i tałatajsto zwłaszcza kaczorowo-
          lepperowate.
          • wet3 Re: uniaeuropejska1 19.01.07, 16:21
            uniaeuropejska1 napisał:

> Ale pieprzysz.Ani nie narozrabiałem,nawet po pijaku,ani komuch ze mnie. A
            > wymieść należy wszelkie złodziejstwo i tałatajsto zwłaszcza kaczorowo-
            > lepperowate.

Po pijaku to teraz piszesz! Moze mi laskawie udowodnisz chociaz jeden przypadek
            zlodziejstwa Kaczorow. Powiem ci prosto w pysk: POMAWIASZ!
            • kazek100 Re: uniaeuropejska1 19.01.07, 16:42
              Oto przykład:
              koalicjantem wybrali Giertycha. Ten jest zaangazowany w przekręty w jednym z
              wielkopolskich banków (sprawa znana szeroko). Pozostał koalicjantem. Służalcza
              prokuratura krajowa przenosi na żądanie Giertycha sprawę z jednej prokuratury
              do innej. Ziobro to akceptuje. rzecz dotyczy najbliższych współpracowników
              Kaczyńskich.
              wet3 - nie mogłeś o tym nie słyszeć.
              • wet3 Re: uniaeuropejska1 19.01.07, 19:33
                kazek100 napisał:

> Oto przykład:
                > koalicjantem wybrali Giertycha. Ten jest zaangazowany w przekręty w jednym z
                > wielkopolskich banków (sprawa znana szeroko). Pozostał koalicjantem.
                Służalcza
                > prokuratura krajowa przenosi na żądanie Giertycha sprawę z jednej prokuratury
                > do innej. Ziobro to akceptuje. rzecz dotyczy najbliższych współpracowników
                > Kaczyńskich.
                > wet3 - nie mogłeś o tym nie słyszeć.

Czy ty potrafisz czytac? Mowie wyeaznie o Kaczorach a ty, jak filip z konopii,
                wyskakujesz z Giertychem. Malo tego, Giertychowi tez nic nie udowodniono.
                Widac, ze tez lubisz pyskowki i pomowienia bez uzasadnienia - jak to roi twoj
                poprzednik "uniaeuropejska1"!
                • maaac Re: uniaeuropejska1 20.01.07, 16:35
                  > Widac, ze tez lubisz pyskowki i pomowienia bez uzasadnienia - jak to roi twoj
                  > poprzednik "uniaeuropejska1"!

OOO!!! znów typowa kultura w stylu wet3. :))))))))

PS. Ile lat ma naprawde żona Kaczyńskiego?
                  • grazynaraj Re: uniaeuropejska1 20.01.07, 16:56
                    Prawdziwy facet nie pyta o wiek kobiety panowie gentelmeni w krótkich
                    porteczkach.
                    • maaac Re: uniaeuropejska1 20.01.07, 17:03
                      Prawdziwy facet pomija tą kwestię, a nie kłamie. G(uzik) mnie wiek Kaczyńskiej
                      obchodzi. Interesuje mnie zaś tendencja Prezydenta mijania się z prawdą. Kto
                      raz skłamał ten może skłamać i drugi raz.
                      Wygląda to szczególnie głupio jak się wygrało wybory na fali oczyszczenia
                      moralnego kraju. Fajne "oczyszczenie" jak zaczął kadencje od kłamstwa
                      identycznie jak poprzednik.
                      Chwała mu jedynie za to że nie za bardzo trunkowy, bo tłumaczeń że jego picie
                      to co innego niż picie poprzedniego prezia to bym już nie zniósł.
                  • wet3 Re: maaac 20.01.07, 19:09
                    maaac napisał:

> > Widac, ze tez lubisz pyskowki i pomowienia bez uzasadnienia - jak to roi
                    > twoj
                    > > poprzednik "uniaeuropejska1"!
                    >
                    > OOO!!! znów typowa kultura w stylu wet3. :))))))))
                    >
                    > PS. Ile lat ma naprawde żona Kaczyńskiego?

Oczywiscie twoja kultura jest lepsza, bo jest stuprocentowo globalistyczna,
                    lewacka i antypolska - zaprzancu!
                    • maaac Wet3 20.01.07, 20:47
                      Wet3 - zachowujesz się nie kulturalnie. Brak kultury nie ma nic wspólnego z
                      czyjąś narodowością czy obywatelstwem, np z tym, że usilnie udajesz lepszego
                      Polaka niż inni. Antypolskość twoich działań przez przez psucie nam opinii
                      swoim zachowaniem też jest dla każdego widoczna.

Nie mam się już co wypowiadać o Twoich lewackickich poglądach, bo można być
                      lewakiem i być kulturalnym, więc twoje poglądy nie mają nic z tym wspólnego jak
                      się zachowujesz. Dziwi tylko że próbujesz swoimi podglądami i przywarami
                      obciążać innych. Rozumiem, że wstydzisz się tego jak się wypowiadasz ale
                      dlaczego wstydzisz się swoich lewicowych poglądów i swojego poparcia dla
                      lewicowego Rządu IV RP to tego nie rozumiem.

PS. Teraz możesz znów lecieć na skargę do admina że Cię obraziłem tak jak w
                      wypadku Busha. Trudno ale będę nazywał twoje niekulturalne wypowiedzi
                      niekulturalnymi tak jak zawsze będę twierdził że tylko człowiek zepsuty do
                      szpiku kości może o to samo oskarżać innego.

PSS. Cała sprawa Twojego zachowania nie zmienia faktu, że bracia Kaczyńscy
                      przyznali się do kradzieży, a Prezydenta Kaczyńskiego złapano na głupim
                      kłamstwie.
                • uniaeuropejska1 Re: uniaeuropejska1 22.01.07, 12:14
                  Już udowodniono,że złamał prawo.Jego rozporządzenie jest w kwestii amnestii
                  maturalnej nielegalne.Nic więc sobie nie roję.
              • grazynaraj Re: uniaeuropejska1 20.01.07, 16:55
                Wyssane z palca czy napisał to dziennikarz który zmienia samochód?
            • maaac Re: uniaeuropejska1 20.01.07, 16:34
              Sami się przyznali... ukradli jedzenie przygotowane do jakiegoś szkolnego
              balu. Nikt ich nie podejrzewał bo nie przypuszczano że to oni się włamali
              korzystając ze swojej nikłej postury przez okienko.

To jeśli chodzi o osobiste korzyści. Popierają też "złodziejstwo" w sensie
              promowania komunistycznych rozwiązań takich jak podatki, renacjonalizacja
              przemysłu i bankowości, ograniczenia wolności handlu, centralizm, rozpasanie
              wydatków biurokracji...
              • intel-e-gent Nie abym bronił Kaczorów 22.01.07, 17:32
                ale od kiedy podatki to komunistyczny wynalazek?
                Rozumiem, że Oktawian August był komunistą?

BTW - zakładano, że w komuniźmie (model teoretyczny) nie będą potrzebne
                pieniądze, a więc i podatki...

A to, że Kaczki rządzą fatalnie to aksjomat :)
                • maaac Re: Nie abym bronił Kaczorów 23.01.07, 18:11
                  > ale od kiedy podatki to komunistyczny wynalazek?
                  > Rozumiem, że Oktawian August był komunistą?

:) Fakt słuszna uwaga - tyle że wynikająca ze "skrótu myślowego". Chodziło mi
                  oczywiście o zmniejszanie puli pieniędzy w kieszeniach obywateli, a zwiększanie
                  w rękach urzędników państwowych. Podatki były i będą zawsze, prócz jak słusznie
                  wskazujesz idealnego komunizmu gdzie znikną wogóle wraz z pieniądzem.

Na to nakłada się jeszcze u Kaczorków centralizm - mniej pieniędzy nie tylko u
                  obywateli ale i nawet bliższej im "władzy samorządowej", a więcej w
                  administracji centralnej.

> A to, że Kaczki rządzą fatalnie to aksjomat :)
                  i smutna rzeczywistość :(
            • uniaeuropejska1 Re: uniaeuropejska1 22.01.07, 12:05
              Nie wiem jakich prochów używasz,ale wiem,że bredzisz na tym forum już nieraz.A
              co do złodziejstwa kaczorowatego to wystarczy sięgnąć do afery Telegrafu-tak ci
              powiem prosto w dziób.
          • grazynaraj Re: uniaeuropejska1 20.01.07, 16:37
            Uderz w stół, a nożyce się odezwą.
            • uniaeuropejska1 Re: uniaeuropejska1 22.01.07, 12:22
              To dobrze,ze po uderzeniu w stół coś się przynajmniej odzywa,choćby owe
              nożyce.Dobre do przycięcia paluchów złodziejom kaczorowo-lepperowatym.
        • 440417mz Re: uniaeuropejska1 20.01.07, 16:48
          Achtung!Kaczki nadchodzi ptasia grypa.Nie doczekacie wiosennych kaczeńców!
          • grazynaraj Re: uniaeuropejska1 20.01.07, 16:57
            Trafił nam sie poeta tylko głowa nie ta>
            • 440417mz Re: uniaeuropejska1 20.01.07, 18:52
              Właściwa głowa,na właściwym miejscu(bo nie w kaczolandii).Czasem mi się
              rymuje,gdy deptam kaczeńce i brudzę buty.Miniaturki gomułki mogą mi skoczyć na
              pukiel!Niech dalej całują rączki Pań i Panów,jak mają taką kaczą etykietę!
          • wet3 Re: 440417mz 20.01.07, 19:12
            440417mz napisał:

> Achtung!Kaczki nadchodzi ptasia grypa.Nie doczekacie wiosennych kaczeńców!

Ot, takie sobie marzenie scietej glowy. Indyk myslal o niedzieli ... Pewnie
            okropnie boisz sie deubekizacji, towarzyszu!
            • 440417mz Re: 440417mz 20.01.07, 19:54
              Ja synek nie jestem dla ciebie towarzyszem.A co do UB,to miałem od nich większe
              przykrości,niż ty kiedykolwiek chciałbyś mi sprawić!Przeżyłem
              stalina,gomułkę,przeżyję też ich miniaturki!Howgh!
      • grazynaraj Re: Brawo Kaczorki ! 20.01.07, 16:52
        Ani Hitler ani Stalin nie zrobił by nic gdyby był sam, ich siła polegała na
        wsparciu oszołomstwa i głupoty.I tu jest najlepszy przykład dwóch krajów
        uwikłanych w totalitaryzm i zachwiany system wartości ,którą drogę wybrali
        Niemcy a którą Rosja i jakie są tego skutki wszyscy wiedzą .A jaka droga będzie
        nasza kiedy myślenie postkomunistyczne/i partie z nim związane jawnie i
        niejawnie /znów dojdą do władzy .mieliśmy tego próbkę przez 17 lat tylko partia
        konserwatywna ma szanse w tej sytuacji bo jest bezkompromisowa.
        • uniaeuropejska1 Re: Brawo Kaczorki ! 22.01.07, 12:25
          Słusznie!To samo kaczory.Bez głupców,dewotów,oszołomów nic nie znaczą.Dlatego
          tak kochają Rydzyka.Ale i ta miłość ma granice bo Rydzyk bardziej kocha kolegów
          po fachu.
    • funny5 Re: Brawo Kaczorki ! 19.01.07, 15:30
      grazynaraj napisała:

macie poparcie
      > uczciwych ludzi którzy wiedzą co to prawda i liczą na Was.
      -------
      Raczej oszolomionych glupkow
      • grazynaraj Re: Brawo Kaczorki ! 20.01.07, 15:01
        Masz rację głupota siegnęla takiego dna ,że w u wielu spadkobierców komuny
        prawda i ucziwośc to oszołomstwo a ja pamietam ,że za komuny być uczciwym i
        mówić prawdę to była bezgraniczna głupota ,dlatego aby wrócić na tory
        cywilizacji trzeba nam Kaczorków nikt inny tego nie robił lepiej jak oni .
        • uniaeuropejska1 Re: Brawo Kaczorki ! 22.01.07, 12:30
          W latach 40-tych tory cywilizacji powadziły do .....Auschwitz.A co do mówienia
          prawdy za komuny to albo jej nie mówiłaś {dlaczego? zaprzedałaś się?} albo byłaś
          bezgranicznie głupia,skoro tak oceniasz mówienie prawdy.W każdym bądź przypadku
          nie wystawia Ci to pochlebnego świadectwa.
        • kazik.k Re: Brawo Kaczorki ! 22.01.07, 15:54
          szanowna pani pani entuzjazm do kaczorkow bardzo mnie zdumiewa.jednak wydaje sie
          ze pani niczego nie widzi i nie slyszy.prawdomownosc tych panow oszalamia
          szczegolnie po wyborach to sie uwidocznilo.ci panowie od sprawiedliwosci a
          szczegolnie prawa daja pokazy nepotyzmu zatrudniaja przestepcow faszyzujacych
          gnojkow a pani tego nie dostrzega?zdumiewajace.afer przykosciolkowych
          najwybitniejszy w calej europie pan ziobro ani nie widzi ani nie chce o nich
          slyszec.pani tego nie widzi.pani mowi o mowieniu prawdy przez ta sitwe?
      • 440417mz Re: Brawo Kaczorki ! 20.01.07, 20:07
        Kaczorki niech się modlą o zdrowie(fizyczne?)bo o deszcz i rozum,za póżno!
    • terence Re: Brawo Kaczorki ! 20.01.07, 17:51
      Niech nas prowadadzą wodzowie wspaniali, genami połączeni, ku świetlanej przyszłości! Gdy tylko pozbądziemy się komuchów wysyłąjąc ich na Madagaskar, gdy oczyścimy Naród z wszelkiej nieczystości nastanie czas gdy Polska rozkwitnie. Bez oczyszczenia Polska nie podźwignie się ku świetlanej przyszłości... Nasze społeczeństwo nie jest zdrowe! Nie jest jednorodne! Musimy je oczyścić!
      Kwa kwa kwa!

Słowa słowa słowa a tak naprawde żenada żenada żenada.
      Wmawianie w czytelnika, że wszystko jest podminowane komunizmem prowadzi do manii prześladowczej i zdecydowanego obłędu!

.......................
      Ira siad!~Irasiad!
      Szarik siedź!~Szara sieć?
      • 440417mz Re: Brawo Kaczorki ! 20.01.07, 18:59
        Myślą że jak podskakują,to są wyżsi!Wyżej jajec nie podskoczą!!Im wyżej
        podskoczą,tym boleśniej po upadku zabolą kacze kupry!
        • wet3 Re: 440417mz 20.01.07, 19:14
          440417mz napisał:

> Myślą że jak podskakują,to są wyżsi!Wyżej jajec nie podskoczą!!Im wyżej
          > podskoczą,tym boleśniej po upadku zabolą kacze kupry!

Widac, ze panicznie boisz sie o wlasny kuper, komuchu!
          • 440417mz Re: 440417mz 20.01.07, 20:00
            Nie złamali mnie czerwone komuchy,nie złamią takie maluśkie i czarne!
    • milena.rl łudzisz się 20.01.07, 18:01
      "Złamazia" nie wyjdzie. Będą ciąć, ale zawsze będzie za mało.
      W końcu te dwa bufony anihilują siebie. Jak Hitler. Bo to w nich
      jest "złamazia". :)
      • grazynaraj Re: łudzisz się 20.01.07, 18:28
        -wierzę ,bo żyję w kraju który uporał sie z większym problemem a ponieważ w
        Polsce mam rodzinę i zamierzam tam wrócić to zależy mi na tym bardzo.
        Dzisiaj rozmawiałam z obywatelami innych krajów i wszyscy orzekli ,że to
        niewiarygodne aby do tej pory tak żyć jak my, dlaczego nie zrobiono tego
        porządku wcześniej .I co miałam odpowiedzieć ,że jesteśmy głupcami ,którzy
        wierzą ,że problem postomunistycznych kłamstw sam sie rozwiąze .Kazdy kto żyje
        w normalnym kraju wie ,że aby rozpocząć nowe życie trzeba podsumować stare i
        rozliczyć się niekoniecznie na szubienicy ale moralnie aby było wiadomo w
        jakiej cywilizacji żyjemy i jak budować nowe autorytety.A tak ciągle drepczemy
        w bagnie kłamstwa.
        • uniaeuropejska1 Re: łudzisz się 22.01.07, 12:35
          Nowe autorytety buduj sobie tam gdzie mieszkasz,choć wątpię by mieszkańcy tego
          kraju byli z tego zadowoleni.Bagno kłamstwa to nie tylko dawne UB czy SB.I nie
          faceci z tych organizacji łżą dzisiaj w różnych "misjach specjalnych".
      • wet3 Re: milena.rl 20.01.07, 19:15
        milena.rl napisała:

> "Złamazia" nie wyjdzie. Będą ciąć, ale zawsze będzie za mało.
        > W końcu te dwa bufony anihilują siebie. Jak Hitler. Bo to w nich
        > jest "złamazia". :)

Masz bardzo chorobliwa wybraznie, kiciuniu!
        • grazynaraj Re: milena.rl 20.01.07, 19:26
          Jak trzeba być zatrutym aby stracić wiarę w dobro i porządek ,a co mieli
          powiedzieć Niemcy po okresie faszyzmu ,oni jakoś nie stracili wiary .po prostu
          wzięli sie do roboty ,oczyścili politykę z faszystów i patrzcie są tacy ,którzy
          im zazdroszczą .Tak samo przyszło ,ile głów poleciało. J sobie akoś im do
          głowy nie przyjdzie aby pozwolić na powrót tego dziadostwa.Czym sie rózni
          faszyzm od komunizmu ? A tym ,że faszyzm niszczył innych a komunizm swoich,więc
          czy nie warto się z tym rozprawić i oczyścić kraj z kłamców i oszustów ,którzy
          dla kariery lub korzyści finansowych tak znisczyli to społeczeństwo?
          • azmiw Re: milena.rl 21.01.07, 11:45
            grazynaraj napisała:

> Czym sie rózni
            faszyzm od komunizmu ? A tym ,że faszyzm niszczył innych a komunizm swoich.....

Co ty za głupoty wypisujesz! Niemieccy faszyści mordowali również swoich
            obywateli.
            • wet3 Re: milena.rl 22.01.07, 00:06
              azmiw napisał:

> grazynaraj napisała:
              >
              >
              > > Czym sie rózni
              > faszyzm od komunizmu ? A tym ,że faszyzm niszczył innych a komunizm
              swoich....
              > .
              >
              > Co ty za głupoty wypisujesz! Niemieccy faszyści mordowali również swoich
              > obywateli.

Roznica miedzy faszyzmem a komunizmem sprowadza sie tylko do nazwy. Istota jest
              ta sama.
          • uniaeuropejska1 Re: milena.rl 22.01.07, 12:40
            Ale brednie.Nie tylko,że nie oczyścili to jeszcze poupychali faszystów na
            szczyty władzy.Przed napisaniem czegoś jeszcze zerknij choćby do Historii Europy
            po II wojnie światowej.
        • uniaeuropejska1 Re: milena.rl 22.01.07, 12:37
          Kiciuniu-molestant internetowy się znalazł.
          • wet3 Re: uniaeuropejska1 22.01.07, 15:02
            uniaeuropejska1 napisał:

> Kiciuniu-molestant internetowy się znalazł.

Koniecznie pomolestuj sie sam, kiciuniu! Ponoc psycholodzy mowia, ze
            samomolestowanie wplywa pozytywnie na obnizenie poziomu glupoty!
            • eat.putsy Re: uniaeuropejska1 22.01.07, 20:01
              > Koniecznie pomolestuj sie sam, kiciuniu! Ponoc psycholodzy mowia, ze
              > samomolestowanie wplywa pozytywnie na obnizenie poziomu glupoty!

To posluchaj psychologow w koncu! Nie boj sie, reka ci nie uschnie!
              • wet3 Re: eat.putsy 22.01.07, 23:02
                eat.putsy napisał:

> > Koniecznie pomolestuj sie sam, kiciuniu! Ponoc psycholodzy mowia, ze
                > > samomolestowanie wplywa pozytywnie na obnizenie poziomu glupoty!
                >
                > To posluchaj psychologow w koncu! Nie boj sie, reka ci nie uschnie!

Piszesz ja krowa, ktorej nikt nie wydoil przez tydzien i zaczyna jej padac na
                mozg. Zaloz sobie dojarke tam gdzie trzeba a z pewnoscia ci przejdzie!
    • b.6.1966 Re: Brawo Kaczorki !Z jedna uwaga! 20.01.07, 22:54
      Jak juz chcecie byc bardziej papiescy niz papiez, to legitymujcie sie ZAWSZE
      PRAWDA.Cudze , niedobre i nie wasze gowno-sprzatajcie sumiennie, bez
      przeginania paly w strone ludzi, co z kompetencjami kuleja, ale od was wylezli.
      I nie zaslaniajcie sie wciaz BEZPIECZENSTWEM PANSTWA< bo to OBSESJA!Gratuluje
      pomyslu z odtajnieniem calego, dobrze notowanego na swiecie, polskiego wywiadu!
      Teraz wszyscy poczujemy sie bardzo bezpiecznie, a w razie czego, 40-sci
      milionow Polakow, schowa sie pod skrzydelka kaczuszek, no nie??
      • grazynaraj Re: Brawo Kaczorki !Z jedna uwaga! 21.01.07, 11:38
        Jak to możliwe ,że w kraju katolickim , który pokazał światu jak jest wrażliwy
        i solidarny ze swoim Papieżem ,szczególnie w czasie pogrzebu prawda ma
        najmniejszą cenę, a zachowanie jej jako głowny motyw w kraju budzi negatywne
        emocje .To teraz popatrzcie jak głęboko siedzi w wielu głowach kłamstwo brud
        moralny albo jak wielu jest w to bagno umoczonych, Jak zapalczywie się bronią
        przed sprzątaniem po tym ustroju totalitarnym, który był czasem gorszy od
        faszyzmu który zabijał innych a ten zdemoralizował swoich.
        Spokojnie z tymi obawami agenci już nie są tacy potrzebni działają zupełnie
        inne systemy zabezpieczenia kraju, dzisiaj kiedy technika poszła tak do przodu
        ich znaczenie jest zupełnie inne.Stara ubecka metoda jak nie można krzykiem to
        strachem.A propos jest jeszcze kilka pięknych krajów z tym cudownym ustrojem
        lub jego resztkami zapraszam na wycieczkę na Kubę ....
        • maaac Prezydent kłamcą? 22.01.07, 06:19
          > Jak to możliwe ,że w kraju katolickim , który pokazał światu jak jest
          wrażliwy
          > i solidarny ze swoim Papieżem ,szczególnie w czasie pogrzebu prawda ma
          > najmniejszą cenę, a zachowanie jej jako głowny motyw w kraju budzi negatywne
          > emocje .

No to w końcu ile lat ma żona Pana Prezydenta? Wiek jej tak naprawde mnie nie
          obchodzi, ale kłamca na takim stanowisku już tak.

Jak to ustalimy to będziesz mogła spokojnie pisać takie górnolotne teksty. Do
          tej pory "prawda ma najniższą cenę" w ramach działałań koalicji rządowej.
          Takich minęć się z prawdą można im wykazać sporo.

> Spokojnie z tymi obawami agenci już nie są tacy potrzebni działają zupełnie
          > inne systemy zabezpieczenia kraju, dzisiaj kiedy technika poszła tak do
          przodu
          > ich znaczenie jest zupełnie inne.
          Amerykanie się o tym przekonali w Iraku....
          • grazynaraj Re: Prezydent kłamcą? 22.01.07, 17:30
            Prezydent nie jest kłamcą tylko prawdziwy mężczyzna nie mówi o wieku kobiety .
            Skoro jej wiek cię nie obchodzi to po co pytasz ?
            Ja tego nie widzę aby rząd kłamał widocznie ,żyjemy w dwóch róznych krajach i
            mamy dwa różne rządy .
            Sam sobie odpowiedziałeś na temat agentów .
            • maaac Re: Prezydent kłamcą? 22.01.07, 18:39
              > Prezydent nie jest kłamcą tylko prawdziwy mężczyzna nie mówi o wieku kobiety .
              > Skoro jej wiek cię nie obchodzi to po co pytasz ?
              Prezydent JEST kłamcą bo mówił o wieku współmałżonki i podał fałszywy. Mógł
              być "prawdziwym mężczyzną" i nic nie mówić wolał jednak skłamać. Wyraźnie
              stwierdziłem że nie wiek jej mnie obchodzi tylko kłamiący mąż.

> Ja tego nie widzę aby rząd kłamał widocznie ,żyjemy w dwóch różnych krajach i
              > mamy dwa różne rządy .
              Mieszkasz w Niemczech? Szwecji? Francji? Bo rząd IV RP nie raz mijał się z
              prawdą.

> Sam sobie odpowiedziałeś na temat agentów .
              Widać nie wiele zrozumiałaś.
              • eat.putsy Re: Prezydent kłamcą? 22.01.07, 20:26
                Grazynka zapomniala, ze wiek osoby publicznej nie jest tajemnica, a jeszcze
                gorzej jak ktos o tym wieku klamie.
            • 440417mz Re: Prezydent kłamcą? 23.01.07, 00:19
              Nikt się nie pytał o wiek First Lady.Kaczor chciał odmłodzić wirtualnie swoją
              połowicę,przesadził oczywiście,co widać.Bez zapytania kłamać,to gorzej niż
              błąd,to łgarstwo.
        • uniaeuropejska1 Re: Brawo Kaczorki !Z jedna uwaga! 22.01.07, 12:43
          A jak to możliwe,że posuwasz nam takie kity,na poziomie Der Sturmera? W
          katolickim kraju taka agitka jak z lat 50-tych?
          • grazynaraj Re: Brawo Kaczorki !Z jedna uwaga! 22.01.07, 17:34
            Pewnie byłeś w UB i tak Cię to bulwersuje bo prawda w oczy kole.
            • maaac Re: Brawo Kaczorki !Z jedna uwaga! 22.01.07, 18:43
              > Pewnie byłeś w UB i tak Cię to bulwersuje bo prawda w oczy kole.

Taka prawda jak z wiekiem szanownej współmałżonki Prezydenta. Taka prawda jak
              z tym że szanowny brat szanownego Prezydenta nie zostanie premierem. Taka
              prawda jak że z warchołami się nie rządzi. Taka prawda jak.... i tak można bez
              końca....

Co tak koleżanka z tym UB i UB? Czyżby nawet z tamtąd wywalili?
    • b.6.1966 Re:Grazynaraj------------------ 21.01.07, 23:10
      Skarbie-bez metafor.Nie mam nozek uwalonych czyms tam, czy czerwonego szaliczka
      na szyji.Tylko chcac COS posprzatac, nie mozesz robic wiekszego balaganu. Nie
      mozna byc CIEMNIAKIEM, skarbie.O czym ty bredzisz??Wiekszosc z nas na Forum,
      urodzila sie juz w trakcie balaganu.Pewnie tez nie grzeszysz wiekiem, wiec skad
      te PRETENSJE do NIEBYTU, kochanie??
      Rozumie, ze brzydzi cie wszystko co czerwone, czarne i nieokreslone, tyle
      tylko, ze musisz miec ARGUMENTY na swoje bredzenia.Wiesz ze synonimem zla jest
      glupota??
      • grazynaraj Re:Grazynaraj------------------ 22.01.07, 17:45
        Ale wychowywali cie bratku tacy których zadaniem było pomieszac w głowach to
        dostałeś w spadku i teraz musisz się z tym borykać. Sam nie wiesz kim
        jesteś.Udalo się tym Twoim wychowawcom i nauczycielom .
        Jakbyś kiedyś sam sprzątał to wiedziałbyś ,że najpierw musi być bałagan bo
        np.aby posprzątać w szafce trzeba z niej wszystko wyjąć.
        Skąd te pretensje ? bo żyjąc w normalnym społeczeństwie to lepiej widać
        Argumenty morderstwo Popiełuszki przez UB bo chciał prawdy .
        Zło jest tylko głośne dlatego tak go teraz wszędzie słychać.
    • marc.inkiewicz Brawo Kaczorki! Dzieki Wam socjalizm zyje! 22.01.07, 05:12
      DZieki waszej polityce probiurokratycznej, centralizacji wladzy, marginalizacji
      samorzadow, rozwijania wlasnosci panstwowej i nomenklatury partyjnej, wiem, ze
      PZPR nie zginela. Ma w Was godnych nastepcow.

A dzieki waszej polityce gospodarczej, wiecej i wiecej mlodych ludzi opuszcza
      Polske na zawsze.
      • uniaeuropejska1 Re: Brawo Kaczorki! Dzieki Wam socjalizm zyje! 22.01.07, 12:45
        SOC-NACJONALIZM-wielki cel kaczyzmu.
      • grazynaraj Re: Brawo Kaczorki! Dzieki Wam socjalizm zyje! 22.01.07, 18:11
        Kraj to młodzi opuszczają bo otworzyli granice i całe szczęscie ,że wyjeżdzają
        napewno nauczą się jak żyje się w normalnych krajach gdzie najpierw ktoś
        musiał zrobić porządki z wszelkim dziadostwem aby teraz normalnie
        funkcjonować .Całe szczeście ,że wyjeżdząja bo przynajmniej nie toczy ich
        choroba nienawiści ,która jest spadkiem po komunie ,a którzy liczą ,że to ich
        nie dotyczy .Ale nie martw sie takich z bigosem w głowie jest wielu to
        świadczy ,że zamierzony cel komunistów został osiągnięty .Masz rację przez 17
        lat rządów post komuny i liberałów było jak w niebie a teraz konserwaytści są
        zbyt wymagający .Napewno,bo konserwatyzm polega na konsekwencji i
        bezkompromisowym zachowaniu i działaniu.
        • marc.inkiewicz Emigranci!! Dzieki Wam mamy wzrost gospodarczy 22.01.07, 18:29
          Szkoda, ze Kaczynscy maja geby pelne frazesow, ale postepuja dokladnie tak jak
          Gomulka.
          Co z tego, ze wyrzuca jednych, skoro ci, ktorzy zajmuja ich miejsca stosuja
          dokladnie te same metody. Zastapienie jednego PZPR drugim (o nazwie PiS) nie
          zmieni niczego procz sytuacji majatkowej czlonkow tych dwoch partii.

Brawo emigranci, dzieki wam i waszym pieniadzom Polska sie rozwija a bezrobocie
          maleje. Oby tak dalej.
          • grazynaraj Re: Emigranci!! Dzieki Wam mamy wzrost gospod 22.01.07, 18:55
            Nie wiem jak postępował Gomułka ale wiem ,że Kaczyńcy nie mają gęby .
            Nawet najgorsi wrogowie Kaczorków wiedzą ,że nie ma uczciwszych polityków w tym
            kraju.Nie odrazu bracie nie odrazu .Demokracja to nic innego jak prawo i
            sprawiedliwość wobec wszystkich i dla każdego ,ale skoro pamiętasz czasy
            Gomułki to napewno nigdy nie żyłeś w demokratycznym kraju i nie wiesz jak to
            naprawde jest .
            Emigranci w każdym kraju stanowią ogromny potencjał przykład Jugosławia i
            Turcja ,gdzie dzięki emigrantom w Niemczech te kraje rozwinęły turystykę.
            OBy tak dalej ale niech ludzie oprzytomnieją bo następne pokolenia będą skakać
            jak małpy po drzewach tak się cofną w czasie bo inni idą do przodu szanowny
            marc.... a tylko wrogowie i agenci mieszają we własnym kraju taka przynajmniej
            teoria panuje w normalnym kraju.
            • maaac Re: Emigranci!! Dzieki Wam mamy wzrost gospod 22.01.07, 20:31
              > Nawet najgorsi wrogowie Kaczorków wiedzą ,że nie ma uczciwszych polityków w
              tym
              >
              > kraju.
              Buhahahahahahahahahahahaha. No aleś mnie rozbawiła. Oni i
              uczciwość :)))))))))))).

Jeden w jeden kłamczuchy i kombinatorzy....
              • grazynaraj Re: Emigranci!! Dzieki Wam mamy wzrost gospod 22.01.07, 23:44
                Każdy sądzi wg siebie.
                • maaac Re: Emigranci!! Dzieki Wam mamy wzrost gospod 23.01.07, 18:30
                  Niestety nie po sobie, a po faktach w ich wypadku. Zbyt dużo ich było
                  wskazujących na ich negatywny poziom moralny.

Zawsze zakładam jak kogoś poznaję że jest porządnym uczciwym człowiekiem. Tyle
                  że ci "uczciwi ludzie" wpierw z Wałęsą oskarżali Mazowieckiego o rózne brudy.
                  Potem jak Wałęsa wymienił ich na "kapciowego" to nagle odkryli że
                  był "Bolkiem". Dalej to już tylko było staczanie się .... z jednoczesnym
                  pozowaniem na coraz większe "czystości moralne".

Aha jeszcze co do
                  > Każdy sądzi wg siebie.
                  dedykuję taki cytaciki:
                  > Wyssane z palca czy napisał to dziennikarz który zmienia samochód?
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=55759706&a=55861310
                  > Trafił nam sie poeta tylko głowa nie ta>
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=55759706&a=55861425
              • 440417mz Re: Emigranci!! Dzieki Wam mamy wzrost gospod 23.01.07, 00:26
                Trzeba przyznać że łżą strategicznie,a to już nie nazywa się kłamstwem,tylko
                taktyką!
    • skazany_na_tesco Kiedy kaczory zrobią porządek z adwokatami, dzienn 22.01.07, 19:14
      ikarzami i prezesami banków ? Czekam na to.
      • ddb2 Re: Kiedy kaczory zrobią porządek z adwokatami, d 22.01.07, 21:19
        A dlaczego nie zaczna od wlasnego podworka? Zatrudnili sedziego, ktory ferowal
        wyroki w stanie wojennym. I to pisiorom nie przeszkadza? Jak w slusznej sprawie
        to nawet ubectwo sie wybaczy. Narobili wice premierow za nasze pieniadze,
        wspolpracuja z kryminalistami, nazistami i tego tez fani pisu staraja sie nie
        dostrzegac? Wspolpracuja, co ja mowie, nic nie robia tylko czyszcza, zawziecie
        czyszcza. Komus sie chyba we lbie poprzestawialo. Czy rzadzenie krajem polega
        na wiecznym czyszczeniu? Czy cokolwiek innego potrafia robic? Nawet z tym
        czyszczeniem to blaga, jaka afere doprowadzil do konca minister
        sprawiedliwosci? Powypuszczal tych, ktorym wine udowodniono, a nowych nie
        wsadzil, bo to sojusznicy.
        Czytam te balwochwalcze wypociny i niedobrze mi sie robi!
        Jak mozna tego wszystkiego nie dostrzegac. Tego szalenczego wydawania naszych
        pieniedzy na siebie, w ramach taniego panstwa. Tak drogie to ono jeszcze nigdy
        nie bylo. Te remonty wyremontowanych rok wczesniej palacow, te fontanny za 3,5
        mln, to chorobliwe wzmacnianie ochrony, te samochody jezdzace po kilka z jednym
        ministrem. To sa wszystko wielkie koszty. A nie ma na leczenie dzieci, porody
        zakontraktowane do pazdziernika(panstwo prorodzinne), zamyka sie osrodki
        rehabilitacyjne, ucieka personel medyczny i naprzeciw tego przyznawane sobie
        wielkie nagrody, nie wiadomo za co.
        No po prostu szlag mnie trafia. I nie piszcie mi, ze jestem ubekiem, komuchem,
        czy TW. Nie jestem. Mam przeszlosc solidarnosciowa, bylam szczesliwa, gdy
        komuna odeszla w przeszlosc, plakalam, gdy zwyciezyl Kwach. I nigdy, w
        najsmielszych wizjach, nie wyobrazalam sobie, ze nadejdzie taki dzien, w ktorym
        zatesknie do rzadow Prezia. I taki dzien nastapil!
      • grazynaraj Re: Kiedy kaczory zrobią porządek z adwokatami, d 22.01.07, 23:47
        Z każdym kto w normalnym państwie został i zostałby odsunięty od władzy .Czy
        wiesz co zrobili Niemcy w DDR dokładnio to samo co robią Kaczzorki tylko tam
        nie było dyskusji ,ale tam braciszek zrobił to szybko i po cichutku.
        • maaac Re: Kiedy kaczory zrobią porządek z adwokatami, d 23.01.07, 18:33
          > Z każdym kto w normalnym państwie został i zostałby odsunięty od władzy .Czy
          > wiesz co zrobili Niemcy w DDR dokładnio to samo co robią Kaczzorki tylko tam
          > nie było dyskusji ,ale tam braciszek zrobił to szybko i po cichutku.

NIEPRAWDA. W byłym NRD nie było głośnego "oczyszczania" razem z byłymi
          komuchami w rządzie. W NRD też dekomunizacja nie polegała na atakowaniu
          wyłącznie swoich przeciwników politycznych jak to robią wyjątkowo uczciwe
          inaczej "Kaczorki".
    • b.6.1966 Re:Grazynaraj-------------------- ------ 23.01.07, 00:12

Znizajac wlasny ILORAZ DO PROBY ODPOWIEDZI, dostrzegam odniesienie.
      Dialog merytoryczny z toba, jest niemozliwy.
      Uwazam, ze nalezy poprosic o pomoc egzorcyste od opetania glupota!Ament
      • grazynaraj Re:Grazynaraj-------------------- ------ 23.01.07, 17:50
        Jak się nie ma argumentów to najlepiej zaatakować ,metodą ubeka czyli po
        chamsku.Mam nadzieję ,ze odwiedził cię już egzorcysta ale w twoim przypadku nie
        sądzę aby to coś pomogło bo to genetyczne obciążenia.Kariery nie wróżę.
        • ddb2 Re:Grazynaraj-------------------- ------ 23.01.07, 18:08
          Przeciez to ty - grazynaraj, nie przedstawiasz zadnych argumentow. Malo tego,
          nawet nie umiesz zajac stanowiska w sprawie argumentow przedstawionych przez
          innych. Tylko klepiesz te swoja mantre jak zaprogramowana.
          • maaac Re:Grazynaraj-------------------- ------ 23.01.07, 18:38
            A jak nie ma argumentów to atakuje 'metodą ubeka czyli po chamsku':

> Trafił nam sie poeta tylko głowa nie ta>

czy

> Wyssane z palca czy napisał to dziennikarz który zmienia samochód?
            • grazynaraj Re:Grazynaraj-------------------- ------ 23.01.07, 18:45
              Prawda w oczy kole.
              • maaac Re:Grazynaraj-------------------- ------ 23.01.07, 18:52
                > Prawda w oczy kole.

Niestety masz rację. Prawda o tym że czynisz dokładnie tak jak twierdzisz, że
                inni czynią jest "porażająca". :))))))))))))
          • grazynaraj Re:Grazynaraj-------------------- ------ 23.01.07, 18:41
            Odpowiedziałam na kazde pytanie a to że ty chciałbyś usłyszeć odpowiedź taka
            jak tobie odpowiada to niestety ale mam swoje zdanie i nie mam zamiaru go
            zmieniać.Tak jestem zaprogramowana i do tego przez wybitnego programistę .
            • ddb2 Re:Grazynaraj-------------------- ------ 23.01.07, 20:56
              Tak jestem zaprogramowana i do tego przez wybitnego programistę .
              • grazynaraj Re:Grazynaraj-------------------- ------ 23.01.07, 21:04
                Wielki jak brzoza a głupi jak koza wiec niech będzie przez 158.
                • ddb2 Re:Grazynaraj-------------------- ------ 23.01.07, 21:12
                  Masz jakas wizje?
                  Bo twoje odpowiedzi sa conajmniej dziwne.
    • andrzej_luka Jeszcze 50 lat i kaczyści sprzątną wreszcie świat 23.01.07, 21:19
      Ja Kaczyńskiemu współczuję agenci, współpracownicy i teczki śnią mu się nawet w
      nocy.

I to nie tylko Ci z II RP- SoBki, Informatorzy Wojskowi i Wywiad PRL.

Walczą z nim też agenci z III RP- UOPki (zwłaszcza te od Lesiaka,
      Milczanowskiego i Wałęsy), WSI (chociaż tych pewno "dobije" wielkonakładowy tom
      z 01.II)...

No i do tego cały tabun jawnych i tajnych współpracowników, ci to są już
      wszędzie: wśród dziennikarzy, biskupów, polityków.

Walczą też z nim z pewnością agenci obcych wywiadów, zwłaszcza rosyjscy i żydowscy.
      A ostatnio nawet niemieccy!
      Nie jaki agent niemieckiego wywiadu o pseudonimie Merkel spotkał się z szefem
      siatki polskich liberałów Herr Tuskiem!
      Potajemnie negocjowali, którego TW umieścić na stanowisku w Parlamencie Europejskim.

Oczywiście większość mediów (wszystkie oprócz TVP Wildsteina i Radia Maryja)
      opanowana przez byłych i obecnych agentów też włączyła się do walki z kaczystami.

Na pewno trzy lata nie wystarczą, Drogi Narodzie, aby poradzić sobie z tymi
      wszystkimi agentami, współpracownikami i teczkami, które tak zatruwają Wam życie.

Dlatego nie ma wyjścia, za 3 lata musicie znów głosować na PiS!
      Może pół wieku wystarczy dzielnym kaczystom na oczyszczenie kraju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka