Dodaj do ulubionych

MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości

• ypsilon MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 13:48
      Dokładnie, dziewczyny trzeba uczyć, chłopców to nie dotyczy, oni są ponad to.
      Dziewczyny same w ciążę zachodzą, pewnie przez zapylanie lub indukcję ...
      • acorns Re: MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 15:34
        > Dokładnie, dziewczyny trzeba uczyć, chłopców to nie dotyczy, oni są ponad to.

Czy myślisz, że chłopak wali dziewczynę maczugą przez łeb i ciągnie do jaskini
        gdzie następnie ją gwałci? Bo mi się wydawało że jest inaczej, ale może się
        mylę.
        • alpepe Re: MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 17:08
          nie zrozumiałeś ironii w słowach poprzednika
    • jerzy-j Wariaci... niech ich ktoś wytłucze wreszcie... 20.01.07, 13:49
    • pepe900 Re: MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 13:52
      poslow lpr moglby ktos nauczyc rozumu bo to sami imbecyle szerzacy ciemnote i zacofanie religine rodem ze sredniowiecza
    • potatog Re: MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 13:52
      Dobrze mówi, polać mu.

Dzieci same się nie robią. Więcej niż jednej osoby trzeba... chyba? Chyba że MEN
      stwierdzi co innego, tak jak z ewolucją, albo niezdaną maturą w MW.
    • katolik3 MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 13:54
      i mają duzo rodzić dzieći dla wielkiej IV.... co za kur... bzdury w tych
      prawicowych porąbanych głowach
    • namleik MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 13:58
      Rozpocząć masową produkcję pasów cnoty! Powinny być lekkie i eleganckie w
      różnych kolorach i fasonach. A zakładane przez Komisje Specjalne w składzie:
      przedstwiciel MEN (najlepiej min. Orzechowski), kuratorium, policji i miejscowy
      proboszcz. Zdejmowanie przez w.w. komisję po przedstawieniu świadectwa ślubu w
      kościele katolickim !
    • glosybaltyku no i co w tym zlego??? 20.01.07, 14:00
      To moze 12-letnie matki sa godne pochwaly tak? Puknijcie sie w leb.
      Macierzynstwo nieletnich to patologia spoleczna. Ktora 12-latka jest w stanie
      odpowiedzialnie wychowac dziecko? "Postepowcy" wszelcy radza rozdawac dzieciom
      prezerwatywy. Moze juz w pierwszej klasie podstawowki, na zapas. Co zlego jest w
      promowaniu dziewictwa nastolatek? Nie mowie, ze do slubu, bo to absurd, ale do
      wieku, w ktorym swiadomie podejmuje sie decyzje z pelnym zrozumieniem
      konsekwencji. A wiek taki wypada gdzies srednio kolo 20-stki. I nie mowcie, ze
      nie da sie tak zrobic, ze burza hormonow itp., bo sie da, trzeba tylko umiec
      wychowywac dzieci. Skoro rodzice tego nie potrafia, to niech zajmie sie tym szkola.
      • pallestrina2005 Polska matko i ojcze- do roboty !! 20.01.07, 14:04
        o ile mi wiadomo to uczennice polskie nie sa sierotami wiec rodzicow rola,
        wychowanie
        • bogdantadus Giertych czeka z pasem cnoty!! 20.01.07, 14:15
          Kosciolkowych podnieca niezdrowo wszystko co kreci sie wokol genitaliow. Jak oni sie na ten temat wypowiadaj, to nic tylko wiać.

pallestrina2005 napisał:

> o ile mi wiadomo to uczennice polskie nie sa sierotami wiec rodzicow rola,
          > wychowanie
      • ws21 Puknięcie w głowę? 20.01.07, 14:21
        Tobie chyba nawet skok do basenu bez wody by nie pomógł.
        W mojej rodzinie, w 1911 roku 11 latka urodziła dziecko. Więc nic nowego. Radzę
        sprawdzić w historii Polski, w jakim wieku królowe brały ślub i w jakim rodziły
        dzieci.
        Ja nie pochwalam wczesnego macierzyństwa tylko metody, które trudno nazwać
        średniowiecznymi, bo wtedy rządzący mieli więcej rozumu.
        A jaki jest wpływ otwarcia na seks w społeczeństwie na wczesne rodzicielsto
        można sprawdzić w Szwecji.
      • predator31 Re: no i co w tym zlego??? 20.01.07, 14:22
        glosybaltyku napisał:

> To moze 12-letnie matki sa godne pochwaly tak? Puknijcie sie w leb.
        > Macierzynstwo nieletnich to patologia spoleczna. Ktora 12-latka jest w stanie
        > odpowiedzialnie wychowac dziecko? "Postepowcy" wszelcy radza rozdawac dzieciom
        > prezerwatywy. Moze juz w pierwszej klasie podstawowki, na zapas. Co zlego jest
        > w
        > promowaniu dziewictwa nastolatek? A wiek taki wypada gdzies srednio kolo
        20-stki. I nie mowcie, ze
        > nie da sie tak zrobic, ze burza hormonow itp., bo sie da, trzeba tylko umiec
        > wychowywac dzieci. Skoro rodzice tego nie potrafia, to niech zajmie sie tym szk
        > ola.

skad takie bzdety wymyslasz? kazdy ma prawo rozpoczac zycie seksualne w wieku
        wlasciwym dla siebie (to indywidualna sprawa, zalezna od fizjologii a nie
        ideologii). A prezerwatywy i inne srodki antykoncepcyjne - nalezy propagowac jak
        najwczesniej. Seks z rozmnazaniem nie powinien miec nic wspolnego - chyba, ze
        swiadomie ktos tego chce.
    • michnix2 LPR to partia gleboko komunistyczna 20.01.07, 14:12
      Towarzyszu Giertych: powinniscie ze swoja kompartia siedziec po skrajnie lewej stronie (na lewo od SLD), jako ze dzielnie wcielacie w zycie idealy marksizmu-leninizmu. Podstawa tej chorej ideologii jest, ze szkoly musza byc panstowe, rzad, a nie rodzice, musza wychowywac i uczyc dzieci i generalnie rzecz biorac im wiecej czasu dzieci spedzaja z rodzicami tym gorzej, bo przeciez powinny byc tresowane przez rzad na dobrych "obywateli" (dawniej uzywano slowa "czlowiek").

Towarzysz Giertych pozostaje wierny Marksowi bohatersko broniac wlasna piersia panstowych szkol i przymusu edukacji. A teraz ustami innego komunisty z LPR - Orzechowskiego, dowiadujemy sie, ze "musimy przygotować świadomość młodej dziewczyny. Powinna być przygotowana do cnoty wierności i czystości". Konserwatysta, prawicowiec, powiedzialby ze od tego sa rodzice. Komunistyczna LPR twierdzi, ze wychowywac powinien rzad i urzedasy, a rodzicom won od dzieci.

A jezeli ktos mysli, ze to jedyny komunizujacy wyskok LPR:

1. Komunisci twierdza, ze wszystko powinno byc panstowe, a wlasnosc prywatna zakazana, dlatego towarzysz Giertych zglosil projekt ustawy ulatwiajacej zabieranie prywatnej wlasnosci pod pozorem "dobra wspolnego" (czytaj "kto da wieksza lapowke").

2. Komunisci sa zwolennikami urawnilowki, czyli rownych pensji dla wszystkich, poczawszy od sprzataczki po wlasciciela firmy. I dlatego kilka lat temu posel LPR - Witold Hatka zglosil poprawke, zeby bogaci placili 85% podatek dochodowy.

Reasumujac: LPR to partia gleboko komunizujaca, ktorej pomysly sa czesto bardziej lewackie niz SLD. Powinna ona siedziec w sejmie na lewo od SLD.
      • zwyczajny.polak Jesteś zakłamanym durniem! 20.01.07, 15:07
        > Reasumujac: LPR to partia gleboko komunizujaca, ktorej pomysly sa czesto bardzi
        > ej lewackie niz SLD. Powinna ona siedziec w sejmie na lewo od SLD.

LPR jest partią patriotyczną i katolicką, i to odróżnia ją fundamentalnie
        zarówno od komunistów - kosmopolitycznych bezbożników jak też i wszelkiej maści
        liberałów, którzy jako jedyną wartość upatrują bezwzględne i niczym
        nieograniczone gromadzenie dóbr materialnych.
    • romeczek2 rośnie wciąż liczba ciąż 20.01.07, 14:14
      Z danych MEN wynika, że za rządów braci kaczyńskich gwałtownie rośnie wciąż
      liczba ciąż u małolatek. Czy to oznacza że deprawacja społeczeństwa przez
      obecne władze tak szybko się przekłada na seksualną rozwięzłość i utratę norm
      moralnych w młodym pokoleniu. A mo,że to zwykła prowokacja Gertycha za
      nieustające szantaże teczkami przez BRACTWO?
    • predator31 a co? chodzą brudne? 20.01.07, 14:16
      nie wiedzialem, ze uczennice nie dbaja o czystosc? a tyle proszkow do prania...
      no i napewno sa wierne swoim przyzwyczajeniom... bo tylko tak rozumiem troske
      wyrazana przez MEN... jezeli ci panowie maja inne podteksty, bron boze natury
      seksualnej, to powinno sie ich zamknac u czubkow
    • bobbie2 MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 14:19
      Pan wiceminister MEN plecie glupoty. Mozna po chlopsku powiedziec tak, zeby
      bylo latwiej, jezeli jestem pijany i siade za kierownica, spowoduje wypadek
      musze miec tylko pretensje do siebie, jezeli man do tego odwage.A co to ma do
      tematu?, otoz jezeli w kraju wciska sie ciemnote mlodziezy, ktora dzisiaj jest
      wiele madrzejsza od tych z MEN,nie mozna sie dziwic, ze tyle dziewczat jest w
      ciazy.Przez edukacje seksualna mozna temu zapobiec, ale tego nikt nie chce w
      zacofanym kraju.Lepiej miec glupie i nie wyksztalcone kobiety, ktore beda
      posluszne i beda produkowaly bachory, ku chwale i wielkosci ojczyzny.Wszystkie
      akcje to tylko przyklad ubustwa i glupoty tych z MEN-u.
    • ivulspirit Kobiety są gorsze i są źródłem wszlekiego zła 20.01.07, 14:21
      Już u zarania dziejów niejaka TW pseudonim EWA(rosyjskiego pochodzenia) zmusiła
      do zbrodni Polaka Adama Kowalskiego co było początkiem wszystkich nieszczęść i
      chorób i kataklizmów.
    • czarek62 seks jest darem od Boga, natury, przyrody (do wybo 20.01.07, 14:22
      ...ru). Z czym walcza te glupole. seks jeszcze dlugo po narodzeniu Jezusa byl
      naturalnym aktem, nie grzesznym, dopiero KKat go "ugrzesznil", zeby miec wplyw
      na ludzi (rozgrzeszenie, poczucie winy...). Widac te matoly sa otumanione i
      tumania dalej ludzi. o matko Polko, ty widzisz i nie grzmisz!
    • uwolnic_cyce Re: MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 14:31
      Wychodzi na to,że obecnej dobie robi się jakąś starszliwą nagonkę na dziewczęta
      i kobiety. Po względem uprawiania seksu w szołach lustruje się wyłącznie
      dziewczęta, zaś na tablicach parafialnych umieszcza się listę grzechów
      damskich. Ciekawe co bedzie nastepne.Może odbiorą kobietom prawa wyborcze, bo
      po co mają sie zajmować głupotami. Już kiedyś tak było, że kobiety miały się
      zajmowac trzema rzeczami: kuchnią, kościołem i dziećmi.
    • olias MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 14:34
      wszystkim lyberałom wojującym z Giertychem i nowymi czasami ...
      ujmę to tak. chciałbym by moje przyszłe synowe nie były qrwiątkami.
      • rs_gazeta_forum Re: MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 14:43
        A ja życzę polskim dziewczynom, by nie miały głupich teściów.
      • pallestrina2005 jaki naiwny-niedoszly tesc cha cha cha 20.01.07, 14:47
        kur.wiatkami nie bendom bo tesciem z takom mentalnosciom nie zostaniesz, a twoi
        synowie z takim ojcem zostanom homosexi
      • pallestrina2005 Re: MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 14:49
        olias napisał:

> wszystkim lyberałom wojującym z Giertychem i nowymi czasami ...
        > ujmę to tak. chciałbym by moje przyszłe synowe nie były qrwiątkami.
        ---------------------------------------------------

kur.wiatkami nie bendom bo tesciem z takom mentalnosciom nie zostaniesz, a twoi
        synowie z takim ojcem zostanom homosexi

• junker1 pallestrina2005...1234ja , to palestrina 2005 20.01.07, 16:28
          nie wyczułes tego przygłupa ?
    • melanto czemu nie nauczycie tego chłopców? 20.01.07, 14:37
      czemu nie nauczycie tego chłopców? czemu MEN nie prowadzi statystyk dotyczących
      młodocianych ojców? zero refleksji w tym wielkim łbie Giertycha...
      • majster_g Re: czemu nie nauczycie tego chłopców? 20.01.07, 14:45
        melanto napisała:

> czemu nie nauczycie tego chłopców? czemu MEN nie prowadzi statystyk
        > dotyczących młodocianych ojców?

Sprobuje zgadnac:
        1. Bo wszechpolacy by tego nielubili?
        2. Bo wszelka ciaglosc w rozumowaniu pachnie komunistyczna dialektyka i tak jak
        Darwin byl bez sensu, tak rola mezczyzn "w kwesti ciazy" jest nie na temat?
        3. Bo my to nie Iran?
        4. itd
      • acorns Re: czemu nie nauczycie tego chłopców? 20.01.07, 15:24
        > czemu nie nauczycie tego chłopców? czemu MEN nie prowadzi statystyk
        > dotyczących młodocianych ojców?

Zacznijmy od tego, że sporo małoletnich matek jest w stanie wskazać kto jest
        ojcem dziecka. Coś jak słynna Anetka K.

Po drugie, to ja na przykład mogłem i mogę się przyznać do jednego dziecka, o
        którym wiem. Być może mam ich dwoje, troje, pięcioro, dziesięcioro - nie wiem
        tego. Kopulacja w krzakach z jakąś siksą podczas wakacyjnego wyjazdu to jeszcze
        nie powód do znajomości z nią. Może któraś zaciążyła. Tak samo jest w przypadku
        innych facetów i chłopaków. Wyjedzie taki na obóz to może najwyżej przyznać się
        że zakisił ogóra, a czy został ojcem czy nie to nie wie. Prawdopodobnie nie
        pamięta też jak panienka miała na imię. Dlatego takie statystyki młodocianych
        ojców byłyby niemiarodajne.
        • majster_g Re: czemu nie nauczycie tego chłopców? 20.01.07, 15:27
          acorns napisał:

> ...Dlatego takie statystyki młodocianych ojców byłyby niemiarodajne.

Uwazaj, LPR i SO lubia takich jak Ty. Jeszcze poslem mozesz zostac.
    • trefar MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 14:43
      No i mamy niemalze pewnego nobliste ! Oczywiscie jezeli p.ministrowi choc w
      czesci uda sie zrealizowac swoj szlachetny plan. Ha,ha,ha,...
    • blindlemon Pacany! Posiądzcie najpierw cnotę mądrości... 20.01.07, 14:44
      bydło niedomyte w krawaty przybrane-wygladacie jak choinki opadnięte z
      igieł...Bez komentarza, bo nie chcę się wyrażać.
    • beladonna76 MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 14:49
      Bzdury, bzdury, bzdury... ale to akurat nie dziwi w przypadku pomysłów pana O.
      Mój "pierwszy raz" zaliczyłam w wieku 13 lat (wiem wiem, i tak statystycznie
      wcześnie :) Zawsze sypiałam ze swoimi partnerami, mimo to, dzięki właściwej
      antykoncepcji urodziłam dziecko w dojrzałym wieku (27 lat) i była to decyzja
      przemyślana i świadoma. Jest to duża zasługa mojej mamy, która zamiast walczyć z
      wiatrakami (czyli z rozbuchaną seksualnością nastolatki) po prostu zaprowadziła
      mnie do lekarza i poprosiła o dobranie odpowiednich dla młodej dziewczyny pigułek.
      • predator31 Re: MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 14:52
        beladonna76 napisała:

> Bzdury, bzdury, bzdury... ale to akurat nie dziwi w przypadku pomysłów pana O.
        > Mój "pierwszy raz" zaliczyłam w wieku 13 lat (wiem wiem, i tak statystycznie
        > wcześnie :) Zawsze sypiałam ze swoimi partnerami, mimo to, dzięki właściwej
        > antykoncepcji urodziłam dziecko w dojrzałym wieku (27 lat) i była to decyzja
        > przemyślana i świadoma. Jest to duża zasługa mojej mamy, która zamiast walczyć
        > z
        > wiatrakami (czyli z rozbuchaną seksualnością nastolatki) po prostu zaprowadziła
        > mnie do lekarza i poprosiła o dobranie odpowiednich dla młodej dziewczyny piguł
        > ek.

Brawo, i tak powinno byc!!! Precz z koscielna ciemnota i zabobonami!!!
    • raskolnikov1 Re: MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 14:59
      Uczniów nie,bo jak-za przeproszeniem-suka nie da to pies nie weźmie...
    • tia666 Kononowicz na ministra edu. - wszystko zlikwiduje 20.01.07, 15:01
    • pinion Re: sens wspolzycia wg monty romana 20.01.07, 15:04
      A sie ubawilam :)
      Od razu po 2 akapicie przypomniala mi sie scenka z "sensu zycia wg monty
      pythona" - konfrontacja rodziny katolickiej i protestanckiej, w ktorej to pan
      protestant zonie tlumaczy istote katolicyzmu " bo wiesz, u nich, co stosunek, to
      dziecko" - a zona odpowiada " to tak jak u nas, mamy przeciez 1 syna" :]
      moze ktos nauczy te dziewczyny jak zakladac prezerwatywe, albo przestanie im
      wmawiac ze od tabletek antykoncepcyjnych to rosna wąsy.
      owszem, uwazam ze wiek ponizej 15 roku zycia na inicjacje seksualna jest
      zdecydowanie nienajlepszy, ba, uwazam nawet ze niewlasciwy.
      antykoncepcja hormonalna u dojrzewajacej dziewczyny rowniez nie jest wskazana,
      ale one nawet pewnie nie wiedza na pewno nic na temat ulubionej metody Polakow a
      mianowicie totka-lotka-kalendarzyka malzenskiego, ktorego ja nie popieram jako
      jedynej metody antykoncepcji ale chociaz zeby te swiadoosc dzieciaki mialy.
      pewnie nawet nie wiedza skad sie biora dzieci, a naogladaja sie w telewizji
      stosunkow plciwych i eksperymentuja po garazach.
    • tomtelina MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 15:14
      Panowie! Wiara w niepokalane poczecia doprowadzic Was moze do koniecznosci
      poddania sie badaniom DNA! Zwazcie na przypadki Panow z Samoobrony. Dopoki
      bedziecie dbac tylko i wylacznie o czystosc i cnote pan, niczego nie
      osiagniecie. Mezczyzna musi miec swiadomosc wspolodpowiedzialnosci w akcie
      poczecia nie tylko wowczas, gdy wiaza go wiezy slubu koscielnego, ale w kazdej
      innej sytuacji, gdy dochodzi do poczecia... Kobieta nie moze zajsc w ciaze bez
      meskiej pomocy, nie powinna tez miec Waszego przyzwolenia na dzwiganie
      odpowiedzialnosci moralnej o wlasnych silach. Czystosc jest cnota, ale tylko
      wowczas, gdy jest obustronna. I tego powinno sie uczyc MLODYCH MEZCZYZN.
    • akasha75 Re: MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 15:15
      O proszę, wyszlo na jaw o co chodziło z liczeniem ciąż. Niestety... śmieszno
      już być przestało, straszno się robi:(
      • andre_kuba No to dziewczyny zakladac hustki na glowe!! 20.01.07, 15:23
        Moj Boze , spisz , czy sobie pozwolisz robic zarty z siebie , co za prymitywny
        narod , katolicy ,
        biedne kobiety , nie dlugo bedzie jeszcze wprowadzona policja obyczajow, Boze co
        za glupota , za plakac sie chce bo do smiechu nie ma nic !!
        andre berlin
    • intel-e-gent Szowinistyczne męskie świnie ;) 20.01.07, 15:26
      Lepiej chłopców wyciszyć, jeśli już chcą kłaść nacisk na czystość.

A tak w ogóle to najlepiej wytłumaczyć dzieciakom do czego służy taki lateksowy
      woreczek ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka