martajotka Re: Zmarła aktorka Krystyna Feldman 25.01.07, 13:54 [*] już Jej nie spotkam na poznańskich ulichach... :( Odpowiedz Link Zgłoś
skinnycow Re: Zmarła aktorka Krystyna Feldman 25.01.07, 16:09 Szkoda, ze tacy ludzie jak Pani Krysia nie zyja wiecznie...Swiat znowu zubozal o Wielkiego Czlowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
macgyverxxx Śp. Krystyna Feldman 25.01.07, 16:57 Wieczny odpoczynek racz jej dać Panie, a światłość wiekuista niechaj jej świeci i niech odpoczywa w pokoju wiecznym Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
catrinceoir Re: Śp. Krystyna Feldman 25.01.07, 19:27 ech, a ja odkladalam pojscie do TN od 2 lat, bo albo czasu malo, albo kasy, albo jeszcze cos... no i po ptakach, wiecej Jej nie zobacze:( a moja ulubiona postacia Pani Krystyny byl Wawrzonek w "Pieknej Lucyndzie":) [tez rola meska;P] Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Re: Zmarła aktorka Krystyna Feldman{*}{*}{*} 25.01.07, 21:22 pokój jej duszy.{*}{*}{*} nie oglądam seriali ale Kiepskich oglądałam jeszcze kiedy Krystyna Feldman grała w tym serialu i będę oglądać do końca. Pozdrowienia od szerszenia dla żyjących Kiepskich. szerszen. Odpowiedz Link Zgłoś
andzwek Zmarła aktorka Krystyna Feldman 26.01.07, 19:40 Ilekroć odchodzą ludzie Wielcy, Serce wypełnia ogromny smutek i ból... To własnie czuje nasze społeczeństwo po odejsciu tak wielkiej aktorki. Pragne również sprostować, iż urodziła sie ona w 1916 i miała lat 91 a nie jak jest napisane w artykule 1920! "Człowiek jest wieli nie przez to co posiada, lecz przez to kim jest, nie przez to, co ma lecz przez to, czym dzieli się z innymi" Jan Paweł II Odpowiedz Link Zgłoś