xxxxx85 Gosiewski: PO jak rezerwowi, których nie wpuszc.. 25.01.07, 22:40 czy jeszcze długo taki ułomny somatycznie i umysłowo wieśniak z Włoszczowy będzie próbował manipulować społeczeństwem informacyjnym ? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Wstretny, klamliwy, arogancki typ. 25.01.07, 22:45 A ty znowu o tym Tusku.Zostaw przegranego w spokoju.Wycaluje raczki i przeprosi.Tak powinni sie zachowywac Platformaci. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinaas Re: Wstretny, klamliwy, arogancki typ. 25.01.07, 22:59 No własnie. Kwaśniwski który kłamał o własnym wykształceniu , który upił sie na cmentarzu popmordowanych Poalków to był gość. To był ktoś!! Miller to samo. To nic że umoczony jest w gigantyczne afery . To miły i fajny człowiek. A Gosiewski -strętny i kłamliwy.... Gratuluje prezyzyjnej diagnozy!!!! Nie każdy ma tak analityczny umysł jak ty. Zazdroszczę! Odpowiedz Link Zgłoś
war-for-territory Re: Wstretny, klamliwy, arogancki typ. 25.01.07, 23:45 acha. czyli jesli tamci byli do dupy (delikatnie mowiac), to znaczy, ze edgar musi byc super? ciekawe rozumowanie. ale nie kazdy ma tak analityczny umysl jak ty. Zazdroszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
kreative Gosiewskiego to trzeba za morde trzymać 25.01.07, 22:42 i tyłek skopać. oj oj oj niegrzeczny niegrzeczny Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinaas [...] 25.01.07, 23:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vvet3 Re: Edgar ma chyba małego pena, że gębą nadrabia 25.01.07, 23:25 > Za t o twój penis jest okazały. Ma wieczną erekcję i tryska 6 razy > wciagu pół godziny. > Pozazdrościć,,, widać, że mało się znasz na tych sprawach Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Jarkacz nazwal Tuska przestepcą, będzie koalicja? 25.01.07, 22:43 O Lepperze też tak mówił, nawet jeszcze gorzej. I go poderwał! Widać pan Jarek i jego kolesie z PiS-u takie ciut nieobyte towarzysko i maja skłonność do podrywania na ura-bura. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Gosiewski - a Ty jeszcze żyjesz? 25.01.07, 22:44 Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą Odpowiedz Link Zgłoś
kreative Szkoda, że matka Kaczynska dostrzymała terminu 25.01.07, 22:46 i urodziła dwie pokraki o 50 lat za wcześnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinaas Re: Szkoda, że matka Kaczynska dostrzymała termin 25.01.07, 22:52 kreative napisał: > i urodziła dwie pokraki o 50 lat za wcześnie :( No piękny argument! Brawo. Jesteś naprawdę bysry i inteligentny. Nawet nie wiesz jak jestem zazdrosny o twój umysłowy polot! Odpowiedz Link Zgłoś
kreative teraz rozumiem 25.01.07, 22:56 Argument? To byL sarkazm, nie argumentacja. Ale przynajmniej teraz wiem, o co chodzi co pisuary uznawają za argumenty i dlaczego swoje zakłamane propagandowe pokrzykiwania nazywają argumentacją, a coś co jest rzeczywiście argumentem okraszają mianem "zajadłego ataku". Teraz rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinaas Re: teraz rozumiem 25.01.07, 23:09 kreative napisał: > Argument? To byL sarkazm, nie argumentacja. Ale przynajmniej teraz wiem, o co c > hodzi co pisuary > uznawają za argumenty i dlaczego swoje zakłamane propagandowe pokrzykiwania naz > ywają > argumentacją, a coś co jest rzeczywiście argumentem okraszają mianem "zajadłego > ataku". Teraz > rozumiem... Tak naprawdę niczego nie rozumiesz. NICZEGO. Masz poważne braki w wiedzy historycznej. Nie wiesz nic o współczesnej Polsce oraz o jej niedawnej historii. Nie dziwię się temu i pretensji do ciebie o to nie mam żadnych. Jesteś kalsyczną ofiarą propagandy polskojęzycznych mediów. Wiem natomiast ,ze kiedyś wyjdziesz z tego stanu ogłupienia do jakiego cię doprowadzili. Nie potrafisz odrózniać dobra od zła . Nie ty jeden na tym forum. Ale z czasem wrocisz do normalnych ludzi. Zapewniam. Odpowiedz Link Zgłoś
kreative poza tym moronie 25.01.07, 23:18 interesuje mnie teraźniejszość i PRZYSZŁOŚĆ, choć rzeczywiście maturę z historii, choć napisałem na 5, to jakiś czas temu. chcesz historii? wejdź do wagonu PKP, zobaczysz retro sprzed 30 lat. Dlaczego za Kaczyńskich nic się nie zmienia. Mam w du..e WSI, IPNy, teczki, komuchów, a wiesz dlaczego`/?? bo to mi nie daje nawet grosza do portfela i NIGDY nie da, za to na głupi kościół z FUS-u jakiś nawiedzony członek Opus Dei (przypadkowo minister) kradnie 40 milionów, które do mnie już nie wrócą, tylko przewali je klecha na złocenia w kościele!!!! To jest kaczyzm, to jest zło. rozumiesz durniu? nie teczki! Odpowiedz Link Zgłoś
genyo Re: jesteś czerwonym folksdojczem! 26.01.07, 00:37 a ty zzartym przez mole moherem! Odpowiedz Link Zgłoś
kurduple_na_ksiezyc Re: Szkoda, że matka Kaczynska dostrzymała termin 25.01.07, 22:56 mordzinaas napisała: > kreative napisał: > > > i urodziła dwie pokraki o 50 lat za wcześnie :( > > No piękny argument! > Brawo. > Jesteś naprawdę bysry i inteligentny. > Nawet nie wiesz jak jestem zazdrosny o twój umysłowy polot! **************************** zrobila by wielka przysluge Polsce gdyby nauczyla sie uzywac druty do robienia swetrow........ Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinaas Re: Szkoda, że matka Kaczynska dostrzymała termin 25.01.07, 23:04 kurduple_na_ksiezyc napisał: > > > kreative napisał: > >> >> > zrobila by wielka przysluge Polsce gdyby nauczyla sie uzywac druty do robienia > swetrow........ Dalczego tak nienawidzisz Kaczyńskich??? Przeciez to ludzie ,którz y całe swoje życie poświęcili walce o niepodległosć Polski. To Kaczyńscy byli w opozycji w czasach komunizmu ,gdy Polska była pod sowieckim jarzmem. To KAczyńscy mieli odwagę walczyć o niepodległość - podczas gdy taki Borowski czy Kwasniewski zapisywali sie do zbrodniczej PZPR . Dalczego tak nieanwidzisz ludzi ,którzy są prawi i uczciwi a zsłowem nie zająkniesz się na temat prawdziwych łajdaków ,którzy rządzili Polską przez ostatnie lata??? Czyżbyś był w śpiączce farmakologicznej??? Pora na wybudzenie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kurduple_na_ksiezyc jedna rada- idz do psy bo krucho z glowa **** 25.01.07, 23:08 Odpowiedz Link Zgłoś
kreative Re: Szkoda, że matka Kaczynska dostrzymała termin 25.01.07, 23:10 kaczyńscy to ludzie, ktorzy całe życie poświęcili dojściu do władzy - zrbili to dla siebie, nie dla Polski, którą olewają. Dowodem na to jest wypowiedż Jarka, który mówi, że jak był mały (hehe) to marzył, że będzie od 34 do 91 roku życia premierem. Kaczyńscy walczyli z komuną nie o Polskę, tylko o zamianę miejsc i wskoczenie w buty komuchów, co widać na zalączonym obrazku. Kaczynscy "prawi", więc dlaczego z wyrokami? Czy ty do cholery nie widzisz, jaki sarkazm, nienawiść do Polaków, pycha, obłuda i kolesiostwo wprowadzili Kaczynscy na salony?? Nie widzisz kumoterstwa z przestępcami, faszystami, komuchami? Te dwa małe żałosne kartofle są mężami stanu??? No wybacz!! Odpowiedz Link Zgłoś
kurduple_na_ksiezyc Re: Szkoda, że matka Kaczynska dostrzymała termin 25.01.07, 22:54 Gosiewski oraz koordynator ds. służ specjalnych Zbigniew Wassermann byli w czwartek gośćmi "Rozmów niedokończonych" w Radiu Maryja i Telewizji Trwam. *************************** no bo jaka telewizja ich zaprosi, Wa(SS)erman okrada firmy i staruszki, Karzel ma tak wspaniala prezencje, ze jakby go czesto pokazywali to wszystkie stacje by zbankrutowaly, paskustwo, wiec w Sekcie Torunskiej pokazuja moherom a one i tak niedowidza Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinaas Re: Szkoda, że matka Kaczynska dostrzymała termin 25.01.07, 23:13 kurduple_na_ksiezyc napisał: > Gosiewski oraz koordynator ds. służ specjalnych Zbigniew Wassermann byli w > czwartek gośćmi "Rozmów niedokończonych" w Radiu Maryja i Telewizji Trwam. > *************************** > > no bo jaka telewizja ich zaprosi, Wa(SS)erman okrada firmy i staruszki, Karzel > ma tak wspaniala prezencje, ze jakby go czesto pokazywali to wszystkie stacje > by zbankrutowaly, paskustwo, wiec w Sekcie Torunskiej pokazuja moherom a one i > tak niedowidza No tak. Z tego co piszesz to Wasseman jest SSmanem który morduje staruszki....Szkoda ,ze nie próbujesz dotrzeć do prawdy o tej "biednej staruszcze". Jeśli kiedyś dotrzesz do prawdy to zmienisz zdanie i będziesz sie wstydził słów ,które tu napisałeś. Propaganda Wybiórczej zrobiła ci wodę z mózgu. Jak redaktorzy wybiórczej czytaja twoje komy to aż zacieraja ręcę ,ze tak ich propaganda jest skuteczna. Mohery ,SSmany , mordowanie staruszek ..... Tak. MAsz racje. Lekarz nie kazał się sprzeciwiać. Potrzebujesz dużo spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream PiSsssssssssssssssss .................. 25.01.07, 22:51 kolejne pierdnięcie ciałem się stało. Pierdzą coraz intensywniej, a okno gwoździkiem zabite. Wdychać kacze wypierdy będziemy jeszcze przez najbliższe lata. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinaas Re: PiSsssssssssssssssss .................. 25.01.07, 22:54 vanilla.dream napisał: > kolejne pierdnięcie ciałem się stało. Pierdzą coraz intensywniej, a okno gwoźdz > ikiem zabite. Wdychać kacze wypierdy będziemy jeszcze przez najbliższe lata. Brawo. To jest właśnie argument. Tak potrafia tylko ludzie inteligentni tacy jak ty. Szczere gratulacje. Chyle czola przed takim umysłem... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Klonie, spadaj stad trollu 26.01.07, 00:00 silesius.monachijski.0 napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Re: PiSsssssssssssssssss .................. 25.01.07, 23:03 ja juz mam dosyć tych jałowych dyskusji od 17 lat. serdecznie dosyć. w czasie, gdy czas szybko reformować te obszary państwa, które decydują o naszym poziomie życia i sile naszego kraju, marnuje się raz daną szansę na .... bezproduktywne pierdzenie. przepraszam, za dużo tego smrodu było przez rok kwakania. za dużo, mam serdecznie tego dosyć. a perspektyw na lepsze nie ma............. tylko smród Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Mordzinas - argumenty dla Ciebie. 25.01.07, 23:10 Argumenty z wielu wypierdzianych/ wykwakanych ciemnemu ludowi: *** "W żadnym wypadku nie zostanę premierem, jeśli mój brat Lech wygra wybory prezydenckie. Byłaby to sytuacja nie do zaakceptowania przez polskie społeczeństwo." J.K. 10.2005 ============================== "Dla mnie raz dane słowo jest święte i sądzę, że dla koalicjantów także." powiedział Jarosław Kaczyński. "Życie Warszawy", 10 lipca 2006 ============================== "Władza Samoobrony w Polsce to będzie kryzys europejski, dużo większy niż ten austriacki." Jarosław Kaczyński, 2002.11.15, Trójka ============================== W "Głosie Wybrzeża" z 18 i 22 czerwca 2003 r. opublikowano wywiad z panem posłem Jarosławem Kaczyńskim. Powiedział on: "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało, że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona'˝. I dalej czytamy: ˝To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania rowów". ============================== W serwisie PAP-u z 2004.03.25, Jarosław Kaczyński potwierdził: "Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. Uważam, że mam dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je przedstawię". ============================== Jarosław Kaczyński, 2004.02.16, PR3: "My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy, bo proszę zauważyć, że kolejne takie rządy w Polsce jak te, które mamy obecnie, albo te które były w poprzedniej kadencji i mamy do czyniena z Samoobroną przy władzy i naprawdę z nieszczęściem dla naszego kraju." ============================== Jarosław Kaczyński, 22 marca 2004, Czat gazeta.pl "Ja jestem przeciwnikiem mówienia o koalicjach przed wynikiem wyborów. Mamy dwa wyraźne zakazy, które dziś obowiązują w samorządach, a będą też obowiązywać w nowym parlamencie - SLD i Samoobrona. A dziś powinno się powiedzieć odwrotnie - Samoobrona i SLD." ============================== Marzec 2005 rok / antena RMF FM RMF FM: Czy w przyszłej kadencji Sejmu będzie możliwa sytuacja kiedy partia poprze ludzi mających kłopoty z prawem ? Lech Kaczyński: "Nie ma takiej możliwości. PIS jest partią ludzi praworządnych, którzy dążą do rozliczeń krzywd. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS". ============================== RMF FM: Czyli poparcie dla takiego polityka jak na przykład Andrzej Lepper gdyby starał się o fotel marszałka jest niemożliwe? Lech Kaczyński: "Nie ma takiej możliwości. Najwyższe funkcje w państwie muszą sprawować ludzie czyści jak łza. Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne." *** Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Re: Mordzinas - argumenty dla Ciebie. 25.01.07, 23:15 i nie chrzań mi, że rzeczywistość kreuje polityczne realia. bo to postawa konformistyczna, konformizm zaś to śliskie pracie do przodu. bez żadnych zasad. zacytuję Konowicza - "bez niczego" Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinaas Re: Mordzinas - argumenty dla Ciebie. 25.01.07, 23:22 vanilla.dream napisał: > Argumenty z wielu wypierdzianych/ wykwakanych ciemnemu ludowi: > > *** No widzę ,ze "argumentów" przygotowałeś pełno. Trochę śmiesznych , no ale nie będę cię dołował. Tyle sobie zadałeś trudu... Widze że masz obsesję Kaczyńskich. Moze to da się leczyć farmakologicznie??? A tak powaznie. Co mają udowoidnić te cytaty??? To że Kaczyński zmienił zdanie w ajakiś tam kwestiach??? Nawet jeśli to co???? Pytam : To co z tego? Dal mnie wazne jest to ze jest człowiekim uczciwym ,prawym i oddanym Polsce. Weż sobie przypomij poprzedników. Naprawdę jesteś tak zaslepiony ??? Nawet nie wiesz biedaku jak ci media wypłukały rozum z głowy. Nawet nie wiesz. Trochę mi cię szkoda ale cóz mogę zrobić? Do prawdy musisz dojść sam. Nikt cie na siłe nie przekona . Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Re: Mordzinas - argumenty dla Ciebie. 25.01.07, 23:26 i weź tu tłumacz debilowi .... opadają ręce. i to ja jestem zaślepiony ? ;-) dobranoc Polsko Odpowiedz Link Zgłoś
aquire Re: Mordzinas - argumenty dla Ciebie. 25.01.07, 23:51 Strasznie się mordzinias powtarzasz, nawołując do wybudzenienia ze spiączki i do odnalezienia prawdy. Zupełnie jak alfred miodowicz Odpowiedz Link Zgłoś
wrezz Re: Mordzinas - argumenty dla Ciebie. 26.01.07, 00:05 Zwykły człowiek jest prawy i uczciwy, gdy postępuje uczciwie i w sposób prawy. Jarosław Kaczyński nie jest zwykłym człowiekiem. Jest WZORCEM MORALNYM. Jest uczciwy i prawy, więc wszystko co robi i mówi jest uczciwe i prawe, bo on to SOBĄ uuczciwia i uprawnia. A wszystkich których się dotknie SOBĄ uuczciwia i uprawia. I wszystkich, których mianuje i namaści SOBĄ uuczciwia i uprawia. Tak trudno wam, mali ludzie, to pojąć? To nie jest człowiek! To nadczłowiek, ubermensch. SAMO DOBRO wcielone. Nic nie może być złe co od NIEGO pochodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wrezz P.S, 26.01.07, 00:07 Świat byłby nieskończenie lepszy, gdyby stworzył go Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
topewnieja Re: P.S, 26.01.07, 08:17 wspaniałe :D:D:D uśmiałem sie po pachy :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
danuta49 Kaczyński(może)myśli,że jest uczciwy i oddany Pol- 28.01.07, 08:44 sce.Tyle, że ciągnąc za sobą gromadę zakompleksionych,zawistnych i niekompetentnych[przekonanych,jak jeden,że są Napoleonami stłamszonymi przez układ;-)]nieudaczników zamienia swoje nawet najsłuszniejsze pomysły(a miewa takie!)w swoje przeciwieństwo czy karykaturę!Na dotatek twierdzi oficjalnie,że jedyni kmpetentni w Polsce są z układu, więc należy, a nawet trzeba, mianować na bardzo ważne i odpowidzialne funkcje niekompetentnych i niedoświadczonych! Casus Chalupca w Orlenie jest wręcz modelowym przykładem.Więc to "oddanie" i 'poswięcenie" Kaczyńskich Polsce wyjdzie nam bokiem,już wychodzi.Trenowaliśmy w Warszawie władzę Kaczorów 4 lata - naprawdę niczym pozytywnym(!) oni już mnie nie zaskoczą.Negatywnym - na pewno!!!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Tańcowały 2 Michały 25.01.07, 22:53 Jeden chudy drugi mały.Panowie Gosiewski i Wasserman nie znają przysłów polskich a wiadomo przysłowia są mądrością narodu-Ten się śmieje kto się śmieje ostatni. wasz śmiech dzisiaj może się okazać za 2,5 roku "Smiechem przez łzy".Platforma zasłużyła na nauczkę i ma co chciała.Wybory przegrała na własne życzenie przez Rokitę,a teraz może pójdzie po rozum do głowy.Jednak jest na boisku i trzyma ławkę rezerwowych,Wy natomiast możecie być nawet niewpuszczeni na stadion. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe jak to jakie sukcesy? 25.01.07, 22:59 dzięki PiS tej zimy żaden bezdomny nie zamarzł! a gospodarka jak pędzi! banda knurów żądnych władzy, nic poza nią ich nie obchodzi. nawet czerwony miller przy nich to bohater narodowy Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetek1 no i deszcz spadl w upaly :) 25.01.07, 23:07 ale akurat to woodstock byl i Romka zasmucilo ze malo udarow bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
kurduple_na_ksiezyc Czerwone Millery szanowali spoleczenstwo psie 25.01.07, 23:15 wujaszek_joe napisał: > dzięki PiS tej zimy żaden bezdomny nie zamarzł! > a gospodarka jak pędzi! > banda knurów żądnych władzy, nic poza nią ich nie obchodzi. > nawet czerwony miller przy nich to bohater narodowy Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinaas Re: jak to jakie sukcesy? 25.01.07, 23:28 wujaszek_joe napisał: > dzięki PiS tej zimy żaden bezdomny nie zamarzł! > a gospodarka jak pędzi! > banda knurów żądnych władzy, nic poza nią ich nie obchodzi. > nawet czerwony miller przy nich to bohater narodowy No chyba jednak przeceniasz "dokonania" Millera. Kto jest chorobliwie żądny władzy to widać na konferencjach prasowych Platformy Obywatleskiej. Trzeba tylko uważnie patrzeć. Moja rada dla ciebie. Mniej gazety wybiórczej. Mniej TVN-u. Więcej wartościowej literatury historycznej. Szczególnie tej dotyczącej histroii Polski. A póki co bełkoczesz jakby cię ktoś zaprogramował. Spróbuj wybić się na umysłową niepodległość. Warto być wolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Gosiewski: PO jak rezerwowi, których nie wpus 25.01.07, 23:00 oni wszyscy przebierają nóżkami, tylko,że nikt ich nie chce,ani ich wspólnej władzy. Musztarda po obiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kurduple_na_ksiezyc Re: Tylko cieniasy sa zawsze rezerwowymi 25.01.07, 23:13 maderic napisał: ************************* tylko ze i rezerwowych "kibice" zauwaza na lawce rezerwowych, bo cieniasow grajacych na boisku bedzie miala dosyc i pojda w ruch kije bejsbolowe Odpowiedz Link Zgłoś
create PiS już wlepili 3 czerwowne kartki 25.01.07, 23:06 A PiS się nadal zachowuje jakby miał pro grać na boisku Odpowiedz Link Zgłoś
kryster krotkie nozki 25.01.07, 23:17 gosiewski baranie to ty masz nozki krotkie jak zwykle u kaczuszki kurduplu wara od PO Odpowiedz Link Zgłoś
kurduple_na_ksiezyc i za krotkie lapki zeby dobrac sie do P.O.-Shrek 25.01.07, 23:22 kryster napisała: > gosiewski baranie to ty masz nozki krotkie jak zwykle u kaczuszki kurduplu > wara od PO Odpowiedz Link Zgłoś
bez_maski To był wyjątkowy rok ... 25.01.07, 23:26 To był wyjątkowy rok, takiego nie mieliśmy od 17 lat. Pierwszy raz od 17 lat do marszałka sejmu wpływa wniosek, aby Jezusa Chrystusa ogłosić królem, a na komendzie można zamówić taxi lub pizzę. Wszystko zaczęło się od kampanii partii zwanej żartobliwie prawem i sprawiedliwością, pod wdzięcznym tytułem `My dotrzymujemy słowa'. W ramach "my dotrzymujemy słowa, - jeśli mój brat zostanie prezydentem, ja nie zostanę premierem", premierem został atrakcyjny Kazimierz, pierwszy produkt medialny w Europie Środkowej. Rodzime Truman Show potrwało pół roku. W tym czasie w ramach "my dotrzymujemy słowa w kwestii taniego państwa", powstało najwięcej w historii wolnej Polski nowych ministerstw i sekretarzy stanu, z ministerstwem śledzi i morza na czele. Mamy najwięcej w historii Polski marszałków sejmu i senatu oraz 4 wicepremierów. Dwukrotnie TK zanegował ustawy przegłosowane w odstępie kilku miesięcy, co jest absolutnym rekordem. Mieliśmy w ciągu roku 3 rządy, w ramach tych samych partii, 3 rodzaje koalicji, na trzech różnych pakietach "umów", do tego dwóch premierów i pięciokrotnie był wymieniany minister finansów. Jeśli mój brat zostanie prezydentem, ja jednak zostałem premierem, ponieważ premier, który ma 78% poparcia społecznego był za słaby, wymieniliśmy go na premiera, który ma 33% poparcia, a premier, który miał 78% poparcia przegrał wybory na prezydenta Warszawy. Pierwszy raz od 17 lat Polska zobaczyła masówkę, 160 cm kompleksów spędziło słuchaczy radiowęzła z Torunia do stoczni i uroczyście przysięgało nie rozmawiać z Lepperem, po czym polazło i gadało, ale o tym za chwilę. Pierwszy raz od 17 lat w ministerstwie sprawiedliwości w randze wiceministra zasiadł sędzia stanu wojennego i w randze ministra koordynatora komunistyczny prokurator z lat 70. takiej kadry nie miał nawet Leszek Miller. Na fali rewolucji moralnej (vice)marszałkiem sejmu, a następnie (vice)premierem wybrano 4 krotnego recydywistę, członka powołanej przez SB grupy politycznej, na co dokumenty widział brat. Premiera recydywistę zdymisjonowano za warcholstwo, co było ewidentnym chamstwem, by następnie w nocy bez kamer tuż po projekcji filmu o JP II wskrzesić i wsadzić na szczyty władzy. Od 17 lat nie mieliśmy w rządzie koalicyjnym klubu, który w ponad 50% składa się z oskarżonych lub skazanych prawomocnymi wyrokami posłów, znajdziemy w IV RP odnowy moralnej, posła pedofila, posłankę skazaną za fałszowanie przepustek więziennych, europosła oskarżonego o gwałt, rodzimego posła oskarżonego o gwałt, jego żonę oskarżoną o defraudacje, posłankę, która zasłynęła, jako operatorka scen korupcyjnych, a następnie została skazana przez komisje etyki i ta sama komisja uniewinniła posłów korumpujących posłankę. Znajdziemy posła wyrzuconego z klubu PiS za jazdę po pijaku, jest poseł wywalony z SO za awantury w dyskotece, jest również poseł powołujący się na znajomości z ministrem sprawiedliwości w czasie egzekucji komorniczej, za co został wywalony z SO, cały ten kwiat polskiego parlamentaryzmu tworzy koalicyjne koło narodowo - ludowe. Pierwszy raz od 17 lat minister sprawiedliwości 80% czasu pracy poświecił na konferencje, pierwszy raz minister pokazał społeczeństwu jak się niszczy dokumenty przy okazji sprawy politycznej, gdzie o 6.50 prokuratura wkroczyła do PZU, na wniosek posła Kurskiego, członka sztabu wyborczego PIS, który oskarżył Donalda Tuska o fałszerstwa polegające na kupowaniu bilbordów od PZU. Jak się okazało nie było ani jednego świadka potwierdzającego słowa Kurskiego, firma obsługująca PZU obsługiwała PIS, nie PO, a sędzią w tej sprawie był minister, który był szefem kampanii wyborczej PiS. Sprawę umorzono, poseł Kurski błaga na kolanach o ugodę. To samo ministerstwo sprawiedliwości, w ciągu roku zresocjalizowało Rywina, wypuściło Jakubowską i Jakubowskiego, łamiąc prawo aresztowało Wąsacza, nie wyjaśniło ANI JEDNEJ SŁYNNEJ AFERY, łącznie z aferą Rywina, którą obecny minister jako członek komisji, ponoć rozwiązał w ułamku sekundy, tylko ówczesne władze blokowały śledztwa. Pierwszy raz od 17 lat rząd, który popierał lustrację zamknął do spółki z klerem usta księdzu Isakowiczowi, prezydent podpisał wadliwą ustawę lustracyjną, a następnie sam znowelizował ją do poziomu ustawy, która obowiązywała wcześniej. Nie złapano ani jednego członka układu, nie odebrano emerytury ani jednemu ubekowi, za to opluto wielu opozycjonistów, w tym nieżyjących jak Jacka Kuronia i uczynił to człowiek, który nie spędził ANI JEDNEGO DNIA W KOMUNISTYCZNYM WIEZIENIU, A W CZASIE STANU WOJENNEGO JAKO JEDYNY OPOZYCJONISTA Z KREGU WAŁĘSY SIEDZIAŁ U MAMUSI POD PIERZYNĄ. Na tym tle pokazuje się najbardziej czytelny podział w IV RP. Komuniści dzielą się na pisowych i pozostałych, z tym, że pisowi, tacy jak Gierek, Jasiński, Kryże, to dobrzy komuniści, pozostali są z układu. Z układu są też wszyscy członkowie opozycji i media, z tym, że w tym wypadku ważny jest kontekst i przydatność "układowa". Znany polityk opozycji najpierw dostał propozycję objęcia rządu IV RP, potem ogłoszono go mordercą demokracji, by znów zaproponować mu miejsce w rządzie. Pierwszy raz od 17 lat rząd, który nie zrobił nic w kwestiach gospodarczych, nie wydał najmniejszego dokumentu, choćby najniższej wagi regulującego jakikolwiek obszar gospodarczy, okrzyknął się twórcą 1 punktowej inflacji i PKB na poziomie 5 pkt. Pierwszy raz szef kancelarii prezydenta, który wyleciał z niej za prowadzenie spółki z baronem SLD Nawratem, która to spółka jest ulubieńcem prokuratora, po kilku miesiącach karencji został szefem doradców premiera. Pierwszy raz od 17 lat ministrem spraw zagranicznym jest kierowniczka magla, która nie odróżnia dwóch najważniejszych dla Polski traktatów regulujących stosunki z sąsiadami. Pierwszy raz od 17 lat 8 ministrów spraw zagranicznych, a więc wszyscy uznali polską politykę zagraniczną za szkodzącą i ośmieszająca kraj. Nigdy dotąd w historii 17 letnich zmagań z demokracją, prezydent nie odwołał spotkania na szczycie tłumacząc się rozwolnieniem wywołanym artykułem w niemieckim brukowcu. Nigdy dotąd polski premier nie żebrał o 4 minuty rozmowy z prezydentem USA by w jej trakcie oddać z wdzięczności 1000 polskich żołnierzy na misje `pokojowe'. Nie zdarzyło się od 17 lat, aby polski premier musiał się tłumaczyć w Brukseli, że Polska nie jest krajem antysemickim, w którym króluje homofobia i nigdy podobnych tłumaczeń nie uznano za sukces dyplomatyczny. Nie zdarzyło się w ciągu 17 lat by prezydent wygłosił 2 minutowe orędzie, oznajmiając, że nie rozwiąże parlamentu. Nie było takiego przypadku by ministrem edukacji został szef organizacji, której obecni, przyszli lub byli członkowie palili pochodnie w kształcie swastyk, udawali kopulację z drzewem, oraz między sobą. Nie pamięta Polska takiego przypadku, by członkowie koalicyjnego rządu, podawali rękoma weterynarzy środki wczesnoporonne przeznaczone dla bydła, kobietom zgwałconym przez innych członków. Nie miał nigdy miejsca taki przypadek by premier i prezydent z tytułami naukowymi tak kaleczyli język polski, mówiąc "włanczam", "som", "świętobliwość Biskup Rzyma", oraz mlaskali i oblizywali wargi, a pierwsza dama zasuwała do samolotu z reklamówką. To był najciekawszy rok od 17 lat, polskie władze w ciągu roku wykreowały i sprzedały taki wizerunek Polski, który świat pamięta z początku XIX wieku. W ciągu tego roku nasze stosunki z Niemcami, UE i Rosja zatoczyły koło i wróciły do czasów Układu warszawskiego i RWPG. W ciągu tego roku wystąpiła największa fala emigracji od czasów stanu wojennego. Z 3 mln mieszkań nie powstało ani jedno w ramach programu rządowego z setek kilometrów autostrad w przyszłym roku powstanie 6 km odcinek, stadionu narodowego w Warszawie nie będzie, ponieważ wygrał niewłaściwy kandydat. Cały ten dorobek nazywa się IVRP, której nie ma na żadnej mapie świata, a powst Odpowiedz Link Zgłoś
bez_maski CD: To był wyjątkowy rok ... 25.01.07, 23:28 Cały ten dorobek nazywa się IVRP, której nie ma na żadnej mapie świata, a powstał ten twór chorej wyobraźni w efekcie rewolucji moralnej, która skalą, siłą i zapachem przypomina szambo spuszczone z Giewontu do Jastarni. To był rok bliźniąt na kaczych nogach, dziękujmy Bogu, że go przetrwaliśmy i prośmy, by już nigdy więcej dobry Bóg podobnych dowcipów nam nie robił, niech chociaż pierwsza dama kupi sobie torebkę, a I-szy strateg solidny klej do protez, do gospodarki nie mieszajcie się jak przez ostatnie 12 miesięcy, a jakoś to przetrwamy braciszkowie bosy, partyzanci kwatermistrze, komisarze spółdzielczy, pionierzy, kołchoźnicy, rewolucjoniści moralni w walonkach. Smutne, lecz prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
maderic Re: To był wyjątkowy rok ... 25.01.07, 23:30 Zmien nika na bez mózgu. Jest po prostu bardziej adekwatny. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_maski Re: To był wyjątkowy rok ... 25.01.07, 23:35 maderic napisał: Oczywiście potrafisz powiedzieć/napisać coś więcej? Zdaje się, że oprócz ataku w stylu będących u władzy (lub słuchaczy Rozgłośni Specjalnej Troski) to Ty raczej niewiele masz do dodania... Baw się tak dalej :). W swoim kółeczku. > Zmien nika na bez mózgu. Jest po prostu bardziej adekwatny. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinaas Re: To był wyjątkowy rok ... 25.01.07, 23:36 > To był wyjątkowy rok, takiego nie mieliśmy od 17 lat. > > Pierwszy raz od 17 lat do marszałka sejmu wpływa wniosek, aby Jezusa Chrystusa > ogłosić królem, a na komendzie można zamówić taxi lub pizzę. Wszystko zaczęło > się od kampanii partii zwanej żartobliwie prawem i sprawiedliwością, pod > wdzięcznym tytułem `My dotrzymujemy słowa'. W ramach "my dotrzymujemy słowa, - > jeśli mój brat zostanie prezydentem, ja nie zostanę premierem", premierem > został atrakcyjny Kazimierz, pierwszy produkt medialny w Europie Środkowej Dużo liter . Jesteś klasycznym przedstawicielem ćwierćinteligencji. Mas tam jakieś wykształcenie ale jesteś po prostu tak po ludzku głupi. Głupi daltego ,ze powtarzasz bezkrytycznie medialny bełkot ,którymn jesteśmy codziennie nieustannie bombardowani . Tylko że PAn Bóg dał człowiekowi rozum , po to by robić z niego uzytek. A nie kłapać hasła hasełka ,zasłyszane w mediach. Przeczytaj jeszcze raz to co sam tu napisałeś. Zrób to uważnie. Widzisz ile tam demagogi i zwykłej złośliwości??? Widzisz? Nie widzisz. Tak myślałem. Odpowiedz Link Zgłoś
kurduple_na_ksiezyc Zejdz z forum bo brak ci argumentow powtarzasz sie 25.01.07, 23:39 Odpowiedz Link Zgłoś
bez_maski Re: To był wyjątkowy rok ... 25.01.07, 23:44 mordzinaas napisała: > Dużo liter . > Jesteś klasycznym przedstawicielem ćwierćinteligencji. Mas tam jakieś > wykształcenie ale jesteś po prostu tak po ludzku głupi. > Głupi daltego ,ze powtarzasz bezkrytycznie medialny bełkot ,którymn > jesteśmy codziennie nieustannie bombardowani . > Tylko że PAn Bóg dał człowiekowi rozum , po to by robić z niego > uzytek. A nie kłapać hasła hasełka ,zasłyszane w mediach. > > Przeczytaj jeszcze raz to co sam tu napisałeś. Zrób to uważnie. > Widzisz ile tam demagogi i zwykłej złośliwości??? > Widzisz? Nie widzisz. > Tak myślałem. Widzę. I dlatego umieściłem tu ten chodzący mailem tekst. Dziwię się tylko, dlaczego się tak zacietrzewiasz? Kto Ci dał prawo oceniania mojej osoby? A... przeoczyłem ... Ty jesteś tak po ludzku Inteligentny. W Katolickim stylu. Robisz przecież użytek z tego co dał Ci Pan Bóg. No to korzystaj mordzinaas. Korzystaj. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
snovi Re: Gosiewski: PO jak rezerwowi, których nie wpus 25.01.07, 23:30 A co wyście zrobili takiego że wpadliście w taki samozachwyt? Panie Gosiewski - pare ustaw i rozporządzeń, które poszerza Wam dostęp do koryta. Ja wiem co sobie myślicie - klękajcie narody przed nami. IV RP z takimi popaprańcami jak Giertych i Leper. Pamiętajcie odpowiecie za to przed ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Bezczelna hipokryzja... 25.01.07, 23:32 O jakich sukcesach Gosiewski myślał? O peronie we Włoszczowej? O rewolucji kadrowej, która od poprzednich rządów różni się tylko tym, że bierze jeszcze zachłanniej nawet się nie kryjąc, bezczelnie łgając, że odpartyjnia upartyjniając ? Może ma na myśli konkursy na stanowiska, których nie ma ? Może korpus służby cywilnej, który zlikwidowano ? A może chodzi o bezstronność KRRiTv ? O kompetencje nowych urzędników, które sprowadzają się do znajomości z "aktywnym prezydentem ? Pochwalić się wypada też polityką zagraniczną, w której niczego nie zyskaliśmy, a straciliśmy twarz. Aaa... No tak... Pewnie chodzi o rewolucję moralną prowadzoną przez Łyżwińskiego, Leppera, Bestrego i pretorianów Giertycha. I co wy na to pisowcy ? Jesteście dumni ? Przecież to hańba w żywe oczy. Nawet eseldowcy mieli choć odrobinę wstydu tłumacząc się ze swoich przekrętów. PiSowcy natomiast łgają w żywe oczy. A to, że opozycja do dupy to inna sprawa. Za mało im dowala. Odpowiedz Link Zgłoś
kurduple_na_ksiezyc Re: Bezczelna hipokryzja..i O_P_E_T_A_N_I_E. 25.01.07, 23:35 Slownik elity IV RP wydanie I O relacjaiPiS-PO, premier zwraca uwagę, że tu jest jedna strona niesłychanie agresywna, nieustannie atakująca, nieustannie obrażająca, często wręcz wulgarna Pis pada ofiara niebywałej agresji,chwyty wprost z szafy Lesiaka My ciągle wyciągamy rękę, Teraz Ku.. My Spierzaj dziadu Wyksztalciuch Skrot myslowy Bura Suka Skrot myslowy Lumpel liberałowie łże-elity warchoły zazieleniło się wyborcy „zrozumieli, że to, co im się wmawia w «Szkle kontaktowym », to jest po prostu jedna, wielka gigantyczna bzdura”. "W walce politycznej należy używać sformułowań: Wściekły atak... Zmasowany atak... Pewne osoby poczuły się zagrożone... W interesie pewnych sił jest... Bezprecedensowy atak... Atak pełen jadu... Określone siły dały odpór... Atakuje się ze szczególną zaciętością... Określone osoby działają w układzie służącym pewnym grupom interesów..." Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinaas Re: Bezczelna hipokryzja..i O_P_E_T_A_N_I_E. 25.01.07, 23:39 > To był wyjątkowy rok, takiego nie mieliśmy od 17 lat. > > Pierwszy raz od 17 lat do marszałka sejmu wpływa wniosek, aby Jezusa Chrystusa > ogłosić królem, a na komendzie można zamówić taxi lub pizzę. Wszystko zaczęło > się od kampanii partii zwanej żartobliwie prawem i sprawiedliwością, pod > wdzięcznym tytułem `My dotrzymujemy słowa'. W ramach "my dotrzymujemy słowa, - > jeśli mój brat zostanie prezydentem, ja nie zostanę premierem", premierem > został atrakcyjny Kazimierz, pierwszy produkt medialny w Europie Środkowej Moja rada dla ciebie: Wprowadź się w stan śpiączki farmakologicznej - moze być alkoholowej. Jeśli nic ci nie poamga odzyskać zdrowia unysłowego , moze warto spróbować tego co ci radze. Odpowiedz Link Zgłoś
kurduple_na_ksiezyc mordzina(ss)brakuje ci argumentow powtarzasz sie 25.01.07, 23:44 i d z s p a c Odpowiedz Link Zgłoś
genyo Re: Bezczelna hipokryzja..i O_P_E_T_A_N_I_E. 26.01.07, 00:46 mowisz jak aktywista z ZMP, zwymyslaj go jeszcze od gadow spolecznych i imperialistycznych swin, a wszystko bedzie jasne. Wraca nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mailman32 Re: Gosiewski: PO jak rezerwowi, których nie wpus 25.01.07, 23:35 Karzełek jest śmieszny mówiąc o sukcesach PiS. JAKICH SUKCESACH??? Chorzy na władzę braciszkowie nic jeszcze naprawdę dobrego nie zrobili poza obsadzaniem kolesi na stołkach i pokazywaniu że Ci co nie z PiS to z układu. CHORZY NA WŁADZE LUDZIE!!! A co zrobił Edgar??? Deficytową stację kolejową dla zaspokojenia własnego EGO! I kto za to płaci??? Pan, Pani, Ci Państwo. Edgar G i Bliźniaki! Czas już ODEJŚĆ, przestańcie psuć Państwo!!! Wystarczy że zgniły PZPN uzdrawia człowiek ZŁAPANY NA DOPINGU!!! ŻENADA!!! CZAS ODEJŚĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinaas Re: Gosiewski: PO jak rezerwowi, których nie wpus 25.01.07, 23:40 mailman32 napisał: > Karzełek jest śmieszny mówiąc o sukcesach PiS. JAKICH SUKCESACH??? Chorzy na > władzę braciszkowie nic jeszcze naprawdę dobrego nie zrobili poza obsadzaniem > kolesi na stołkach i pokazywaniu że Ci co nie z PiS to z układu. CHORZY NA > WŁADZE LUDZIE!!! A co zrobił Edgar??? Deficytową stację kolejową dla > zaspokojenia własnego EGO! I kto za to płaci??? Pan, Pani, Ci Państwo. > Edgar G i Bliźniaki! Czas już ODEJŚĆ, przestańcie psuć Państwo!!! Wystarczy że > zgniły PZPN uzdrawia człowiek ZŁAPANY NA DOPINGU!!! ŻENADA!!! CZAS ODEJŚĆ!!! Nadajesz jak TVN24 . Włącz sobie tę stację i czytaj własny bełkot. Prawda ,ze jestescie kompatybilni??? Odpowiedz Link Zgłoś
laaazy_boy Re: Gosiewski: PO jak rezerwowi, których nie wpus 25.01.07, 23:46 Ale czy tak nie jest ? Czy nie takie sa fakty ? Czy pan wiceminister Surmacz nie zamawiał wieśmaków ? Czy szef departamentu w MSWiA nie korzystał z usług policjantów jak z taksówki ? Czy nasza polityka zagraniczna doprowadziła do polepszenia stosunków z kimkolwiek i czy cokolwiek dzięki niej zyskaliśmy ? Czy PiS wyjaśnił jakąkolwiek aferę ? Czy pokazał jakikolwiek układ noszący znamiona organizacji przestępczej i czy pociągnął kogokolwiek do odpowiedzialności za to ? Czy wasz rząd popierany jest przez pedofila i gwałciciela zarazem oraz innego gwałciciela ? Czy w rządzie nie zasiada były kibol ? Czy w jakimkolwiek cywilizowanym kraju wiceminister i minister edukacji kwestionują sensowność teorii ewolucji ? Czy rośnie wam poparcie ? Nie - spada. Idziecie na dno. Odpowiedz Link Zgłoś
kreative o! dobre słowo! 25.01.07, 23:48 kaczyzujące pisuary są niekompatybilni do tgo świata. dobre, dobre, dzięki za brakujące słowo, którego poszukiwałem, by was opisać. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Mordzinas proszony o komentarz 25.01.07, 23:50 zacytuję uczestnika tego forum, bo wypowiedź jest trafna - nic dodać nic ująć: Ale czy tak nie jest ? Czy nie takie sa fakty ? Czy pan wiceminister Surmacz nie zamawiał wieśmaków ? Czy szef departamentu w MSWiA nie korzystał z usług policjantów jak z taksówki ? Czy nasza polityka zagraniczna doprowadziła do polepszenia stosunków z kimkolwiek i czy cokolwiek dzięki niej zyskaliśmy ? Czy PiS wyjaśnił jakąkolwiek aferę ? Czy pokazał jakikolwiek układ noszący znamiona organizacji przestępczej i czy pociągnął kogokolwiek do odpowiedzialności za to ? Czy wasz rząd popierany jest przez pedofila i gwałciciela zarazem oraz innego gwałciciela ? Czy w rządzie nie zasiada były kibol ? Czy w jakimkolwiek cywilizowanym kraju wiceminister i minister edukacji kwestionują sensowność teorii ewolucji ? Odpowiedz Link Zgłoś
kurduple_na_ksiezyc Re: Mordzinas wieczorem,Jolka rano -ot sluzba 25.01.07, 23:55 vanilla.dream napisał: > zacytuję uczestnika tego forum, bo wypowiedź jest trafna - nic dodać nic ująć: > > Ale czy tak nie jest ? Czy nie takie sa fakty ? Czy pan wiceminister Surmacz ni > e > zamawiał wieśmaków ? Czy szef departamentu w MSWiA nie korzystał z usług > policjantów jak z taksówki ? Czy nasza polityka zagraniczna doprowadziła do > polepszenia stosunków z kimkolwiek i czy cokolwiek dzięki niej zyskaliśmy ? Czy > PiS wyjaśnił jakąkolwiek aferę ? Czy pokazał jakikolwiek układ noszący znamiona > organizacji przestępczej i czy pociągnął kogokolwiek do odpowiedzialności za to > ? Czy wasz rząd popierany jest przez pedofila i gwałciciela zarazem oraz innego > gwałciciela ? Czy w rządzie nie zasiada były kibol ? Czy w jakimkolwiek > cywilizowanym kraju wiceminister i minister edukacji kwestionują sensowność > teorii ewolucji ? ********************************* www.youtube.com/watch?v=BdxgikwKKGA najlepszy jest hymn na koniec Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Re: Mordzinas wieczorem,Jolka rano -ot sluzba 25.01.07, 23:59 tak ;-) choć całość wg mnie jest świetna, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal9 Re: Gosiewski: PO jak rezerwowi, których nie wpus 25.01.07, 23:52 Najśmieszniejsze jest to, że te antypisowskie przygłupy same wprowadzają sie w nienawistny trans, w którym juz nie ma żadnego znaczenia stan rzeczywisty. Ważne jest tylko wykrzyczenie, jak bardzo nienawidzą Kaczorów. Taki "kwadrans nienawiści" z Orwella. Nie dość, zresztą , napisać 10 razy tą samą obelgę, trzeba ten sam prymitywny bluzg powtórzyć pod 5 innymi nickami, popełniając te same błędy ortograficzne. Jest jeden schizol, który ma ich z 15. Tak więc, nie jest tak żle, skoro na 200 postów 100 pisze jeden, lub dwóch głupków, którzy spędzają dzień logując się i wylogowując ( zamiast orgazmu). Odpowiedz Link Zgłoś
kurduple_na_ksiezyc Masz na mysli siebie??????????? 25.01.07, 23:57 thorgal9 napisała: > Najśmieszniejsze jest to, że te antypisowskie przygłupy same wprowadzają sie w > nienawistny trans, w którym juz nie ma żadnego znaczenia stan rzeczywisty. > Ważne jest tylko wykrzyczenie, jak bardzo nienawidzą Kaczorów. Taki "kwadrans > nienawiści" z Orwella. Nie dość, zresztą , napisać 10 razy tą samą obelgę, > trzeba ten sam prymitywny bluzg powtórzyć pod 5 innymi nickami, popełniając te > same błędy ortograficzne. Jest jeden schizol, który ma ich z 15. Tak więc, nie > jest tak żle, skoro na 200 postów 100 pisze jeden, lub dwóch głupków, którzy > spędzają dzień logując się i wylogowując ( zamiast orgazmu). Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Sami krewni bufetowej i oknomyja 26.01.07, 00:29 Nie przesadzaj thorgal9, oni i tak wspięli się na wyżyny swojego "entelektu". Cóż można żądać więcej od wołu niźli sztuki mięsa. Podobnie jest z zebranymu tutaj poplecznikami bufetowej i oknomyja. Odpowiedz Link Zgłoś
genyo Re: Sami krewni bufetowej i oknomyja 26.01.07, 00:50 cadyk_z_sedesu napisał: > Nie przesadzaj thorgal9, oni i tak wspięli się na wyżyny swojego "entelektu". C > óż można żądać więcej od wołu niźli sztuki mięsa. Podobnie jest z zebranymu tut > aj poplecznikami bufetowej i oknomyja. jestes w PiSie kulturalnooswiatowym? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Rydzyk już kaczorom wybaczył Wielgusa? 25.01.07, 23:49 Do tej pory się gniewał, ale mamona zapachniała. 40 baniek swoje robi. Odpowiedz Link Zgłoś
kurduple_na_ksiezyc Re: Rydzyk już kaczorom wybaczył Wielgusa? 25.01.07, 23:52 haen1950 napisał: > Do tej pory się gniewał, ale mamona zapachniała. 40 baniek swoje robi. _______________________________ zeby choc te 40 patykow naprawde na ta swiatynie bylo, zeby skonczyli bo jak juz zaczeli to niech te mury krajobrazu nie strasza, ale ile z tej sumy do Saddama Torunskiego sejfu wpadnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Oj Wybiorcza, Wybiorcza: a ja slyszalem, jk 25.01.07, 23:59 mowili o raporcie o likwidacji WSI, i o agentach w mediach Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 silesius... y też masz pochodne ? 26.01.07, 00:27 Mamusia gó.. porzuciła /...miała powód.. Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur być może gdyby PO zdecydowała się 25.01.07, 23:59 na budowę lotniska w Wąchocku to pan Gosiewski wysoko by occenił jej pracę Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: Gosiewski: PO jak rezerwowi, których nie wpus 26.01.07, 00:00 Takie wypowiedzi, jak Gosiewskiego, to dopiero przykład olbrzymich kompleksów, małości, zacietrzewienia, głupoty, prostactwa, hipokryzji, bezczelności, tupetu... i można jeszcze wiele, wiele innych właściwych słów dodać... jednymi słowy, najlepiej popukać się w czoło, westchnąć ze współczuciem, że święta ziemia takiego nosi i zmienić kanał w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Mówmy szczerze...To jest chory człowiek !!!!! 26.01.07, 00:24 matka odrzuciła go z łoża, gdy miał 16 lat !.. Czy Goosiu, jest już męszczyzna???? Odpowiedz Link Zgłoś
junker1 [...] 26.01.07, 00:31 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lestek35 Gosiewski: PO jak rezerwowi, których nie wpuszc.. 26.01.07, 00:42 Coś w tym jest, bo jak dotychczas nie słyszałem żeby PO miało jakieś ogromne programy i setki dobrych ustaw. Ponadto ciągle mam w pamięci ich rządy, gdy nazywali się: Mumia Demokratyczna, Kongres LD. Ba w natłoku zmian tych nazw nie pamiętam już dokładnie ile zmian nazwy moała poprzedniczka PO. Wiem tylko, że oprócz głupich prywatyzacji: PZU, Banki( to było w koalicji a AWS), bardziej mieszała niż rządziła. Jest mi obojętna obecna koalicja, lecz nie znoszę ślepej, nienawistnej agresji opozycji, która na dobrą sprawę powinna być konstruktywna a nie złośliwa, ślepa i negująca każde posunięcie i pomysł. Z resztą; krtytykować jest najłatwiej... Nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Gosiewski to kreatura 26.01.07, 01:02 Nazwy partii, szczegolnie w Polsce, nic nie mowia. Wezmy np. Prawo i Sprawiedliwosc: widac golym okiem, ze niema w tym ani prawa ani sprawiedliwosci tylko nieprzeparta zadza w-a-a-a-dzy podbudowana zawiscia i nienawiscia. UD, KLD, AWS zbudowaly nowa Polske z niczego, ze zgnilego PRL-u, za ich rzadow Polska wstapila do NATO i do Unii Europejskiej. Naprawde i realnie znalazla sie w Europie. A co robia Lechujarek i pomniejsze kaczuski (jak np Gosiewski, Kurski, Dorn itp): nic konstruktywnego zajeci tylko szerzeniem nienawisci, czynieniem z Polski kraju nie do zycia...Opozycja moim zdaniem, w porownaniu z PiS-em jest za malo agresywna i energiczna powinna byc bardziej krytyczna wobec rzadu i wywlekac i rozdmuchiwac wszystkie jego potkniecia - tak jak kazda opozycja na zachodzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Re: Gosiewski: PO jak rezerwowi, których nie wpus 26.01.07, 01:07 Panie Gosiewski, zajmijcie się wreszcie swoim ugrupowaniem, a nie oceniajcie innych. Sypie Wam się rząd, sypią się przystawki, sypie się państwo... Larum grają, a Wy wyjeżdżacie do Radyja.... Odrobinę odpowiedzialności za to co się robi. Zbyteczny Wasz trud, PO i tak nie rozbijecie. Polacy to specyficzny naród, doświadczony przez tysiąclecia, że gdy ktoś chce narzucić im swój sposób myślenia, reaguje odwrotnie - konsoliduje się w oporze. A skonsolidowany naród może być groźny dla rządzących, o czym przekonał się już niejeden władczy despota. A tak na marginesie: w Zegrzu przypadkiem nie rozmawiano o nowych wyborach? Nie namawiano posłów do spłacania zaciągniętych kredytów i to w jak najkrótszym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś