jeshua 30.01.07, 10:06 Ja jestem dobrym kandydatem! Nie ogłosiliście mnie królem Polski, zróbcie mnie prezydentem Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majagoda Jurek: W PiS jest kilkoro dobrych kandydatów na... 30.01.07, 10:08 Jurek powinien zgłosić swojego bohatera: Augusto Pinocheta Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 W PiS jest kilkoro dobrych kandydatów 30.01.07, 10:08 Jeszcze jeden, który ma problemy ze drowym rozsądkiem. Niech no poda te autorytety prawnicze, które zmuszają Dorna do egzekucji sprzecznych przepisów. Odpowiedz Link Zgłoś
kc2005 Re: W PiS jest kilkoro dobrych kandydatów 30.01.07, 10:37 Co za buraklandia. Jeszcze pare dni temu Jurek mowil, ze PiS nie bedzie zlosliwe. Pewnie dostal po uszach od wodza chomika J. i teraz odszczekuje. A minister Dorn i jego firma? Hello, panie ministrze? Moze tak dymisyjka. I teraz my bedziemy musieli zaplacic za ten bajzel, ktore nam politycy urzadzili. PO i PiS. K Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta_zastepcza Jurek: W PiS jest kilkoro dobrych kandydatów na... 30.01.07, 10:08 Jurek od początku trzyma w tej sprawie poziom Odpowiedz Link Zgłoś
niewierzacy1 Jurek: W PiS jest kilkoro dobrych kandydatów na... 30.01.07, 10:08 Podniecają się ta warszawką jak by była pępkiem swiata ... Odpowiedz Link Zgłoś
login.gazeta1 Chachacha! A jakich to "dobrych kandydatów" ma PiS 30.01.07, 10:09 Chyba że do odstrzału w pierwszej turze. Warszawa się zdrowo wku.. na Pana Premiera Jarosława Mądrego... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Moze niech wspólnie popra jednego ale "umnego" 30.01.07, 11:08 Szkoda czasu na eksperymenty, przepychanki, połajanki i kłótnie. Bo moze tak byc że w następnych wyborach zostana pogodzeni jednocyfrowym wynikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Poprzec kandydata ponadpartyjnego z UPR 30.01.07, 10:09 Panie Jurek, proponuje jednak rozejrzec sie dalej, w Warszawie silna sa srodowiska konserwatywno-liberalno-niepodleglosciowo-patriotyczne niekoniecznie afiliowane PiS i moze warto pomyslec o poparciu kandydata ponadpartyjnego, np. zwiazanego z UPR, ktora to partia bez problemu potrafilaby uporac sie z biurokracja i agentura wciaz silna w aparacie biurokratycznym Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Poprzec kandydata ponadpartyjnego z UPR 30.01.07, 10:22 jakos narazie nie znalazł sie taki orzeł to i skad go teraz wytrzasniecie ?? aha w warszawie rydzyjko raczej nie ma duzego wpływu na ludzi są raczej wykształceni !! wiec argumenty tadzia do nich nie trafiają Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Poprzec kandydata ponadpartyjnego z UPR 30.01.07, 10:29 Nie myl ludzi wyksztalwonych z wyksztalciuchami bo tych drugich bez liku to rzeczywiscie w ostatnich latach sciagnelo. Odpowiedz Link Zgłoś
yoreek I znowu to samo ... 30.01.07, 10:13 "sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie". Fakt, że Hanka dała ciała i wykazała na sam początek, że coś nie ten tego, nie usprawiedliwia marnowania pieniędzy, bezczelnego parcia na władzę i dowolnej interpretacji przepisów bez wyroku sądu. Czy coś się zmieniło w ciągu 2 m-cy od wyborów ?? Kto z PiS jest w stanie wygrać z Hanką w Warszawie ?? Poseł Suski ?? Kurski ?? A może Zawisza ?? Kpina z demokracji. Prawo ma służyć państwu i obywatelom, a nie wprowadzać zamęt. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Sa wspaniali kandydaci... 30.01.07, 10:17 Tow. Zawisza, Kurski, Kuchciński i prawdziwy "czarny koń" min. Przemysław Edgar. Potencjał intelektualny PiSu jest porażający. Zresztą tak kochamy tę partię, że tow. Jarek może kota Busia wystawić i wygra w cuglach. A jeszcze towarzyszka Łubińska no i prawdziwa bomba - Pani minister Fotyga. Odzyskamy Warszawę! A jak nie, to sie łze elity lumpenliberalne weźmie za mordę i wprowadzi komisarza... Kazimierza. Odpowiedz Link Zgłoś
util Próżny trud - wyborów nie bedzie. To mówię JA. 30.01.07, 10:16 == Jurek (...) odniósł wrażenie, że Dorn "jest człowiekiem bardzo skrępowanym dyspozycjami prawa, które nie pozostawiają mu w tej sprawie żadnej wolnej ręki". "To upewniło mnie, że ze strony ministra spraw wewnętrznych nie ma tutaj żadnych złych intencji. Prawo ogranicza swobodę jego działania." == Rzadki przypływ szczerości: Dorn nie ma złych intencji, bo prawo mu nie pozwala. No jaaaka szkoda, a już szykował się do porządków w ratuszu. A jednak Polska to nie folwark kaczystów - IIIRP budowali mądrzejsi od nich i teraz widac wyraźnie, że nie taka kulawa ta demokracja, skoro broni się przed takimi ignorantami. Wyborów nie będzie. PiS szukajac kandydata traci czas. Odpowiedz Link Zgłoś
rombek marek jurek na prezy-dentka 30.01.07, 10:24 marek jurek sie nadaje na prezydenta marian piłka na szefa pzpn, w koncu ma nazwisko dobre jaroslaw kaczynski na prezydenta usa jego brat na prezydenta rosji (sa bracmi wiec sie dogadaja jak podzielic) a ojciec rydzyk na papieza jest jeszcze pare stanowisk... ale jest tez jeszcze paru kolesi Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jurek: W PiS jest kilkoro dobrych kandydatów 30.01.07, 10:25 Jurek dodał, że gdy rozmawiał na ten temat z wicepremierem i szefem MSWiA Ludwikiem Dornem, odniósł wrażenie, że Dorn "jest człowiekiem bardzo skrępowanym dyspozycjami prawa, które nie pozostawiają mu w tej sprawie żadnej wolnej ręki". "To upewniło mnie, że ze strony ministra spraw wewnętrznych nie ma tutaj żadnych złych intencji. Prawo ogranicza swobodę jego działania" - powiedział marszałek Sejmu. Czy pan Marek J. nie mógłby wstąpić do klasztoru w którym obowiązuje klauzura? Odpowiedz Link Zgłoś
zeus32bit Re: Jurek: W PiS jest kilkoro dobrych kandydatów 30.01.07, 10:31 Ja tam ciesze się że jest kilkoro dobrych kandydatów , ale nie wiem kogo Pan Marszałek miał na myśli - może kogoś z koalicji???? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jurek: W PiS jest kilkoro dobrych kandydatów 30.01.07, 10:40 Łyżwiński, Kurski, Filipek, Giertych, Maksymiuk, Kuchciński. Brać i wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Nie mów Jurek...Widziałeś "skrępowanego" Ludwika? 30.01.07, 10:30 O kurde!! I jak wyglądał? Do twarzy mu z tym? Przyzwyczajajcie się chłopaki do tego skrępowania bo po najbliższych wyborach powoła się w sejmie Nadzwyczajną Komisję Do Wyjaśnienia Wszystkich Przekrętów Administracji PIS... Naród już teraz zbiera podpisy w sprawie ogłoszenia ogólnopolskiego referendum z jednym pytaniem; "Czy jesteś za uznaniem PIS i jej koalicjantów za organizacje przestępcze? " Ja jestem pewien wyniku...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 kandydaci PIS-u...junkier,palestrina,presen tation 30.01.07, 10:36 wszyscy znani i czerwoni... a durnie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
holyboy_666 Re: skrępowany dorn;-) 30.01.07, 10:44 ostatnio jak u lisa hgw wyciągneła mu, że nie powinien być ministrem od roku, bo nie zlikwidował dzialalnosci gospodarczej. jakos glupio sie wtedy usmiechal - i oczywiscie nawet sie nie zajaknal, ze jesli chodzi o niego samego, prawo go jakos nie krępuje. Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Jurek: W PiS jest kilkoro dobrych kandydatów na.. 30.01.07, 10:52 Mareczku Jureczku, nie bądź prosię i podaj choćby jedno nazwisko! Plizzzz Odpowiedz Link Zgłoś