Dodaj do ulubionych

Liga przeciw Zniesławieniom potępia Leppera

02.02.07, 07:51
"Gazeta Polska" opublikowała zdjęcia młodego czlowieka z wyciągniętą ręką
który startował w wyborach z list SLD. Dlaczego "GW" tak czuła na gesty
wykonywane przez członków WM przemilczała tą informację??? Informację tę
przedrukował nawet "Nasz Dziennik" z podobnym komentarzem
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus ADL chyba "nieco" przesadzila 02.02.07, 08:02
      przyjecie jakiegos durnego dyplomu to niedlugo okaze sie ze jest rowne temu co
      robil doktor Mengele.

oszolomy calego swiata laczcie sie
      • pedrolot Re: ADL chyba "nieco" przesadzila 02.02.07, 08:17
        no tak, Zydow nie mozna nie lubic, bo sie jest automatycznie antysemita i
        skazanym na wieczne potepienie. A co z Eskimosami i Zulusami?
        • krzych.korab Wczoraj czytałem że tytuł załatwił mu jego doradca 02.02.07, 08:24
          • rousseau Lepper = MAUPA w czerwonym? 02.02.07, 09:19
            • boston65 ADL... 02.02.07, 09:38
              ...jak zwykle klamie, David Duke nie zaprzecza tzw. holokaustowi, kwestionuje
              tylko zakaz dyskusji na ten temat, a takze idotyzmy wypisywane przez kaplanow
              holokaustowej religii
    • amszel Re: Liga przeciw Zniesławieniom potępia Leppera 02.02.07, 08:04
      Przy całej swej glebokiej nieprzychylności wobec prostackiego wicepremiera
      podejrzewam, ze on po prostu nie sprawdzil co to za uczelnie przyznaja mu
      doktoraty honoris causa, chcial je po prostu dostac. Lepper wielokrotnie
      publicznie i prywatnie pokazywal, ze nie jest antysemita.
      • stasi1 Można powiedzieć że w materii antysemityzmu Lepper 02.02.07, 08:41
        się nie wypowiadał . a czy jest taki czy inny to juz nie wiadomo.
    • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Liga przeciw Zniesławieniom potępia Leppera 02.02.07, 08:06
      Lepiej być profesorem podejrzanego uniwersytetu niż trzymać ludzi w getcie i
      stosować metody wyuczone od gestapo. Jakoś nie słyszałem głosów potępienia, gdy
      dziewczynki z izraelskiego odpowiednika Hitlerjugend słały pozdrowienia swoim
      rówieśnikom w Libanie.
      bi.gazeta.pl/im/8/3490/z3490338G.jpgFaszyści!!!
      • 1zorro Re: Liga przeciw Zniesławieniom potępia Leppera 02.02.07, 08:09
        co ty za pierdoly czlowieku wypisujesz. Izraelski odpowiednik "Hitlerjugend"?!
        Kon by nawet tego nie wymyslil!
        • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Liga przeciw Zniesławieniom potępia Leppera 02.02.07, 08:18
          A jak inaczej nazwać dzieci piszące pozdrowienia na bombach? Dla mnie to
          najwyższy stopień indoktrynacji. Tresura jak w Hitlerjugend.
          • 1zorro Re: Liga przeciw Zniesławieniom potępia Leppera 02.02.07, 08:20
            zeby ci przypomniec: Amerykanie tez pisali "pozdrowienia" na bombach zrzucane
            na Niemcy, Japonie i Wietnam. Zreszta to samo robili Rosjanie. Na glupote
            ludzka w tym wypadku nie ma lekarstw.
            • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Liga przeciw Zniesławieniom potępia Leppera 02.02.07, 08:24
              Robiły to dzieci przy akompaniamencie radosnych mediów i społeczeństwa?
              • gilu33 Re: Liga przeciw Zniesławieniom potępia Leppera 02.02.07, 08:27
                w przypadku islamskich psychopatów z pewnością! wystarczy popatrzeć na
                zdjęcionka małych dzieciaków obwiązanych na głowie zielonym ręcznikami a w
                pasie imitacjami bomb i drucików od zapalarek.. to pewno o taki przekaz miłości
                do bliźniego, w tm przypadku mieszkańców panstwa Izrael miałes na myśli..???
                • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Liga przeciw Zniesławieniom potępia Leppera 02.02.07, 08:33
                  gilu33 napisał:

> w przypadku islamskich psychopatów z pewnością! wystarczy popatrzeć na
                  > zdjęcionka małych dzieciaków obwiązanych na głowie zielonym ręcznikami a w
                  > pasie imitacjami bomb i drucików od zapalarek.. to pewno o taki przekaz miłości
                  >
                  > do bliźniego, w tm przypadku mieszkańców panstwa Izrael miałes na myśli..???

Dlaczego stawiasz sprawę dwubiegunowo? W Palestynie i Libanie żyją ludzie którzy
                  też chcą żyć normalnie. To tak jakbym powiedział, że nie żal Polaków, bo to sami
                  złodzieje, a kobiety to qrw...
              • 1zorro Re: Liga przeciw Zniesławieniom potępia Leppera 02.02.07, 08:31
                juz ci napisalem, na glupote nie ma lekarstwa.
                • boston65 Re: Liga przeciw Zniesławieniom potępia Leppera 02.02.07, 09:43
                  1zorro napisał:

> juz ci napisalem, na glupote nie ma lekarstwa.

jezeli lekarz tak Ci powiedzial, to moze rzeczywiscie tak jest
      • gilu33 Re: Liga przeciw Zniesławieniom potępia Leppera 02.02.07, 08:24
        co ma wspólnego podpis pod bombką z noworocznymi zyczeniami z doktoratem
        Instytuta Gławnego Debilizma ?
    • cubasz Przeciez postawa antysemicka wpisuje sie 02.02.07, 08:11
      w tresc wypowiedzi kaczynskich o ukladzie, łżeelitach i innych bzdurach. Nie
      rozumiem tylko jak to mozliwe, ze wiekszosc polakow reaguje smiechem na
      kolejne tytuły naukowe nadawane temu obrzydliwemu prostakowi. to swiadczy o
      nas jak najgorzej. uwazam, ze antysemityzm powinien byc w polsce pietnem a nie
      elementem zaszytym w program wyborczy lub powodem do zartow. w polsce
      potrzebna jest edukacja wprowadzajaca swiatopoglad szanujacy odrebnosc
      kulturowa, walczacy z ksenofobia i wszelkimi -izmami tymczasem szefem edukacji
      jest czlowiek z rodziny ktora od pokolen jest naznaczona nienawiscia do
      wszystkiego co wielokulturowe i obce, wykreowany w dodatku przez otwarcie
      antysemicke radiorydzyk. czarny czas dla polski... a swiatelka w tunelu nie widac.
      • 1zorro Re: Przeciez postawa antysemicka wpisuje sie 02.02.07, 08:18
        O.K, masz racje ale kto ten narod ma uczyc GIERTYCH????!!!
        • gilu33 Re: Przeciez postawa antysemicka wpisuje sie 02.02.07, 08:22
          a dlaczego by nie ? się pytam ? przecież wprowadza nowatorski program Zero
          Tolerancji do przedszkoli! Jak sie dziecko od maleńkości przyuczy że koleżanki
          nie wolno molestować publicznie- znaczy wpychać rączek pod jej rajtuzki przy
          sniadanku,to wtedy taki maluch wyrośnie na prawego obywatela! I bedzie mógł
          zsilic kadry partii Liga Prawych Rodzin..
    • a.k.traper towariszcz profiesor, buaaaaachaaaaaaaa 02.02.07, 08:31
      Panie prezesie, melduje ze profesor Lepper bedzie kandydatem na wczesniejsze
      wybory prezydenckie
    • cymber.gaj Re: Liga przeciw Zniesławieniom potępia Leppera 02.02.07, 08:40
      Znaczy, od dziś należy się zwracać do Leppera "Panie Profesorze". Dziennikarze, którzy będą z nim robić wywiady, nieźle sobie poużywają.

Ciekawe, czy ten tytuł można nostryfikować. Powinna się tym zająć Kacelaria Prezydenta RP. A potem uroczyste mianowanie za Zamku.

Ech... rozmarzyłem się...
      • stasi1 to jest tytuł honorowy więc nie nostryfikuje się g 02.02.07, 08:44
        Każda uczelnia może nadać każdemu za jakieś tam zasługi. Jak to wyjaśniał
        Podgórski(jego doradca) sam załatwił ten tytuł mu a nawet przy okazji i sobie

> Znaczy, od dziś należy się zwracać do Leppera "Panie Profesorze".
        Dziennikarze,
        > którzy będą z nim robić wywiady, nieźle sobie poużywają.
        >
        > Ciekawe, czy ten tytuł można nostryfikować. Powinna się tym zająć Kacelaria
        Pre
        > zydenta RP. A potem uroczyste mianowanie za Zamku.
        >
        > Ech... rozmarzyłem się...
        • cymber.gaj Re: to jest tytuł honorowy więc nie nostryfikuje 02.02.07, 08:52
          Szkoda. Myślałem, że może zostanie prezesem PAN albo rektorem Uniwersytetu Jagiellońskiego.

A czy chociaż jest gdzieś zdjęcie Prof. Leppera w gronostajach?
          • stasi1 Re: to jest tytuł honorowy więc nie nostryfikuje 05.02.07, 13:04
            tego że nie zostanie rektorem to bym nie powiedzial! Niby odpowiednich
            kwalifikacji nie ma ale przecież w naszej rzeczywistości to nie jest zbyt
            wielki problem. A czy zdjecie jest? Tego to nie wiem. W gumiakach kiedys go
            widziałem

> Szkoda. Myślałem, że może zostanie prezesem PAN albo rektorem Uniwersytetu
            Jagi
            > ellońskiego.
            >
            > A czy chociaż jest gdzieś zdjęcie Prof. Leppera w gronostajach?
    • stasi1 Re: Liga przeciw Zniesławieniom potępia Leppera 02.02.07, 08:49
      To Gazeta Polska popiera faszystów to nic dziwnego że pokazali takie zdjęcie.
      To nic nowego u nich

> "Gazeta Polska" opublikowała zdjęcia młodego czlowieka z wyciągniętą ręką
      > który startował w wyborach z list SLD. Dlaczego "GW" tak czuła na gesty
      > wykonywane przez członków WM przemilczała tą informację??? Informację tę
      > przedrukował nawet "Nasz Dziennik" z podobnym komentarzem
    • raven38 Liga przeciw Zniesławieniom potępia Leppera 02.02.07, 08:50
      Andreas Lepra - Doctor Humoris Kał S.A.

^o^ ^o^ jecom buroki
    • e.gajowa Liga przeciw Zniesławieniom potępia Leppera 02.02.07, 08:51
      A tak było już cicho o naszym antysemityżmie wyssanym jakoby z mlekiem matki.
      Jak to dobrze że mamy Leppera, bo nie zaistniała by dziś w mediach Liga przeciw
      Zniesławieniom i Świat mogłby zapomieć o "wielkim antyżydostwie " w Polsce. To
      przecież ewidentne bzdury. Mam pytanie czy nadejdzie taki moment, że nikt nie
      będzie miał prawa wmawiać nam win całego świat w tym antysemityzmu i będzie
      tych win szukał na własnym podwórku.
    • presentation1 Liga przeciw Zniesławieniom potępia Leppera 02.02.07, 09:06
      Liga to niech popatrzy co swoi robia w Palestynie.I tak dla jasnosci.Trzeba
      wyjasnic zbrodnie UB ludzi pochodzenia zydowskiego na narodzie polskim.
      • vitkabravo presentation1.. antysemicki łajdak... 02.02.07, 09:32
        ty bolszewicki śmieciu, to co ty wygadujesz, to jest właśnie postawa
        antykościena, antykatolicka...poprostu łajdactwo!
        • 1zorro Re: presentation1.. antysemicki łajdak... 02.02.07, 10:22
          na niego szkoda klawiatury, - ten typ tak ma...
    • samsoneet Liga przeciw Zniesławieniom potępia Leppera 02.02.07, 09:08
      Lepper jest kretynem,ok...Ale nie ma wiekszych rasistow jak zydzi!!!..zrobili
      sobie biznes z holokaustu tyle !!!!!!!niedlugo bedzie zapis w kk ze kto obraza
      zydow.....nie lubie zydow za ich kombinacje i santaze,wiec jestem antysemita ?:)
    • emka44 Mateusz Piskorski 02.02.07, 09:15
      Nie zapominajmy, jaką przeszłość ma rzecznik Samoobrony...bardziej pasowałby na
      rzecznika Wszechpolaków...
    • mg2005 "Oskarżany o antysemityzm"... 02.02.07, 09:15
      Dziś już nie trzeba udowodnić komuś antysemityzmu - wystarczy oskarżyć...

A swoją drogą, Żydzi swoją bezczelnością szykują sobie nowy holokaust...
    • wacek44 Jestem za 02.02.07, 09:15
      Nie wolno propagować nienawiści do Żydów, Cyganów, różnych narodowości ludzi
      ale równiez nie wolno tego robić w stosunku do Polaków. I o tym powinny pewne
      organizacje żydowskie pamiętać. Chyba, że chca jątrzyć a to umieją doskonale
      robić. A co z waszą pomocą dla Żydów na początku II wśw kiedy odmawialiście
      przyjęcia swoich do USA ? Kto za to odpowie ? Polacy może ?
    • yhy_yhy z niego profesor jak z koziej dupy traba... 02.02.07, 09:18
    • junkier Niech antypolskiego szubrawcę i oszczercę Grossa 02.02.07, 09:34
      Niech antypolskiego szubrawcę i oszczercę Grossa potępia, z tego co wiem działa
      i szkaluje Polskę właśnie w Stanach, a od Polski i wicepremiera rządu RP
      niechże p. Foxman raczy się, mówiąc oględnie odstosunkować, bo tu ten jego
      serwilistyczny bełkot nikogo naprawdę nie obchodzi, nie licząc paru gazetek
      sponsorowanych przez jego organizację.

www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20070124&typ=my&id=my13.txt

• 1zorro Junkier, zawsze zastanawialem sie skad sie tacy 02.02.07, 10:24
        ludzie jak ty biora? Pochodza od malpy ? Na pewno nie! Bo te zwierzeta czasem
        mysla....
        • junkier Niech antypolskiego szubrawcę i oszczercę Grossa 02.02.07, 10:39
          A ja sie zastanawiam skad sie tacy jak ty biora, ludzie bez kregoslupa i
          elementarnego poczucia dumy narodowej, ktorzy wczoraj moskwie sluzyli, dzis
          przed Bruksela i roznego typu pokracznymi instytucjami typu ADL bez zenady
          schylaja karku i jak pluja im w gebe to mowia ze pada deszcz i poprosza o
          wiecej. Serwilizm wobec obcych to WSTYD, jak tego nie rozumiesz to... pokoj z
          toba.
          • 1zorro Re: Niech antypolskiego szubrawcę i oszczercę Gro 02.02.07, 12:06
            sorry Junkier ale ty jestes beznadziejnym przypadkiem dla psychiatry jezeli nie
            czujesz pewnych niuansow co wypada premierowi 35 mln kraju a co nie. A z Moskwa
            to ja mam tyle wspolnego co z Marsjanami a EU popieram jak najbardziej bo to
            jedyna droga dla tego ubogiego kraju. Wystarczy popatrzec na Hiszpanie lub
            Irlandie... No ale tacy zaslepieni ludzie jak ty tego nie potrafia zrozumiec.
            Uklony dla Radyja Maryja! P.S. A unijne pieniadze i produkty ci nie smierdza?
            • junkier Re: Niech antypolskiego szubrawcę i oszczercę Gro 02.02.07, 12:16
              Przede wszystkim nie jestem materialista i mam w duuuuzym powazaniu
              eurosrebrniki. Zreszta, co z tego ze jakies tam, globalnie skromniutkie dotacje
              z tej ostoi biurokracji UE maja do kogos tam trafic, skoro taka Hiszpania,
              ktora jako przyklad cytujesz, staje sie dzis calkowitym posmiewiskiem, radze
              siegnac do tekstu z Rzeczpospolitej Plus Minus sprzed 2 tygodni okolo co tam
              wyprawia ten blazen Zapatero, chce "prawa czlowieka" malpom przyznawac, walczy
              bezczelnie z Kosciolem, lzy chrzescijan, po prostu wykancza cywilizacyjnie ten
              kraj!

Generalnei nie ma zadnej manny z UE, Polska wplaca gigantyczna skladke, niby
              troche wiecej "dostaje" niz sama tam wplaca ale dlaczego nikt do pioruna nie
              mowi o kosztach dostosowawczych? Przeciez byly ogromne i sa i beda w dalszym
              ciagu, wezmy chociaz sektor energetyczny. A u nas tylko cytuje sie info z
              Komisji Europejskiej 'dostaliscie tyle a tyle'... Kva jakie dostaliscie? A co
              to, eurokraci pieniadze produkuja. Maja tyle ile europodatnikowi wyszarpna. Ja
              w te manne z UE nie wierze, koniec kropka, olewam ja, zreszta jej udzial NETTO
              w tworzeniu Polskiego PKB jest ponizej 1% wiec o czym mowa???

Tu polecam artykul o cudownej UE zaklamujacej prawde i indoktrynujacej lewicowo
              dzieci:

www.rzeczpospolita.pl/dodatki/opinie_070201/opinie_a_2.html

NB Skoro Polska ma dla Ciebie 35 mln mieszkancow to... polecam zaktualizowac
              wiedze www.stat.gov.pl
              • 1zorro Re: Niech antypolskiego szubrawcę i oszczercę Gro 02.02.07, 12:24
                w sumie to ci powiem : masz racje! Polska powinna dolaczyc do Bialorusi albo
                Albaii, no moze na pocieszenie jeszcze Serbii. Nie na dlugo. Na 5 lat. I wtedy
                mozemy znowu na tym forum podyskutowac. Ciekaw jestem za 5 lat twoich pogladow.
      • drojb Re: Junkier do bunkra! 02.02.07, 15:25
        tam se poszczekuj razem z psem hitlera
    • dakula Liga przeciw Zniesławieniom potępia Leppera 02.02.07, 09:43
      Niestety ,jest to jedyna uczelnia,która otworzyła drogę do kariery naukowej
      naszego wicepremiera.
    • mojboze Re: Liga przeciw Zniesławieniom potępia Leppera 02.02.07, 10:01
      Trochę nie na temat...
      • mojboze Re: Liga przeciw Zniesławieniom potępia Leppera 02.02.07, 10:06
        To było do pierwszego postu, ale wyszło na końcu:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka