jan3211 "sprzedajny" - to jest pojęcie infantylne jak Tusk 07.02.07, 13:54 Oni bawią się jak harcerze z podstawowej szkoły ? Co to za okreslenie -"sprzedajny" ? Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st Brawo TUSK, w koncu troche realizmu 07.02.07, 14:00 oni juz niz stoja na krawedzi rynsztoka, oni juz splywaja, plyna tam, skad juz NIGDY nie wyplyna Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Re: Tusk: Rokita nie jest sprzedajny 07.02.07, 14:44 dwóch braci zachowuje się jak dwie kobiety chcące zlikwidować trzecią to albo w tej całej polityce biorą udział dwie kobiety i kierują albo bracia sami są kobietami, jestem kobietą i znam doskonale tę taktykę, nikt nie prześcignie kobiet w knowaniach, to jest kręte i zagmatwane postępowanie kobiet zdeterminowanych, kończy się przeważnie źle dla knujących. szerszen. Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Tusk: Rokita nie jest sprzedajny? 07.02.07, 15:02 czy obecne wladze w polsce sprawdzili czy tusk i rokita nie byl agentem komunistycznym?treba to sprawdzic, zeby nie bylo wiecej kompromitacji w rzadzie polskim.ten caly klub "po" powinien pujsc pod lustracje.zaczac od gory tusk itd. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Neiden mam ogromną prośbę. 07.02.07, 15:13 Naucz się ortografii. Chociaż w podstawowy zakresie. Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
neiden do uu1 07.02.07, 15:35 piszesz;chociaz w "podstawowy zakresie" prosza cie, sprawdz czy nie powinno byc w podstawowym zakresie? wydaje mi sie ze w "podstawowym zakresie" jeszcze nie zapomnialem pisac po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: do uu1 07.02.07, 17:22 Jeżeli uważasz, że napisanie "podstawowy" zamiast "podstawowym" jest równoznaczne z napisaniem "pujść" zamiast "pójść", to masz rację. Znasz ortografię very dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Tusk: Rokita nie jest sprzedajny 07.02.07, 15:11 > To nie jest człowiek, który zmienia partie jak rękawiczki. Tusk przyznał jednak > że nie rozmawiał dzisiaj z Rokitą, bo ten jest na urlopie, i jest nieosiągalny. Oczywiście, że nie. Jest dopiero w 7 partii. Odpowiedz Link Zgłoś