mefius1 setki naszych wojakow w iraku, afganistanie, 09.02.07, 18:25 na balkanach, na wzgorzach golan. czeczenscy uchodzcy w polsce, coraz gorsze stosunki z rosja, planowana tarcza antyrakietowa... i zero polski na tej konferencji. gdzie tu sens? fajnych mamy specow u koryta, nie ma co. wyc sie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
tralala31 nie powinna nigdy piastować takiej funkcji 09.02.07, 18:26 bezndennie głupi glon i do tego paskudny www.cotynato.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bystrzyca Decyzja MSZ: Polska bez przedstawicieli na najw.. 09.02.07, 18:29 Jeśli tak się stanie jak podaje artykuł- to będzie wielki wstyd i skandal. Żyjemy w czasach kiedy spotkania,rozmowy,konsultacje są konieczne,niezbędne. Polityka rządzących to izolacja i zacofanie. Odpowiedz Link Zgłoś
maxlowe11 Re: Decyzja MSZ: Polska bez przedstawicieli na na 09.02.07, 19:03 bystrzyca napisał: > Jeśli tak się stanie jak podaje artykuł- to będzie wielki wstyd i skandal. > Żyjemy w czasach kiedy spotkania,rozmowy,konsultacje są konieczne,niezbędne. > Polityka rządzących to izolacja i zacofanie. Twoje "konsultacje, spotkania i rozmowy" z Putinem - ile juz trwaja? > Odpowiedz Link Zgłoś
imprezagt Łgarstwo a'la SB. Bez przestawicieli.. a jadą 2 os 09.02.07, 18:30 Poziom dizennikarstwa (słowo użyte na wyrost) brukowca pt. GW jest żenujący. Kompromitacja postępuje wielkimi krokami. Niedługo autorzy artykułów będą wmawiać że w Bałtyku nie ma już soli, że w Tatrach zniknęły góry i próbować to udowadniać. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Łgarstwo a'la SB. Bez przestawicieli.. a jadą 10.02.07, 00:01 imprezagt napisał: > Poziom dizennikarstwa (słowo użyte na wyrost) brukowca pt. GW jest żenujący. > Kompromitacja postępuje wielkimi krokami. > > Niedługo autorzy artykułów będą wmawiać że w Bałtyku nie ma już soli, że w > Tatrach zniknęły góry i próbować to udowadniać. Ty pisowski półmózgu. Zobacz kto jedzie ze strony pisuaru, a kto ze strony innych państw. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Decyzja MSZ: Polska bez przedstawicieli na na 09.02.07, 18:31 "Światowi politycy będą w Monachium dyskutować o sojuszu Europy z USA, roli Rosji, stosunkach z Białorusią, o Iraku i kryzysie irańskim" Czyli o nas bez nas na wlasne zyczenie. Wyobrazcie sobie, ze cos takiego zrobiloby PO albo SLD albo UD a PIS/SO/LPR byloby w opozycji? Byloby: zdrada, targowica, sprzedawczyki...itp. Odpowiedz Link Zgłoś
deepundercover Czy PiS realizuje polityke zagraniczna Rosji? 09.02.07, 18:33 Sam juz nie wiem co o tym myslec. Kazde, absolutnie KAZDE dzialanie (i niedzialanie) izoluje nasz kraj, pozbawia cokolwiek umiacych kadr, osmiesza i buduje wizerunek Polski jako nieodpowiedzialnego kraiku, niewartego rownego, podmiotowego traktowania. Komu to jest najbardziej na reke? Dlaczego ideowe zaplecze rzadu, kato-nazistowskie Radio Maryja ma swobode dzialania w Rosji, ktora obejmuje nawet nadawanie swoich bredni z jej terenu a pozostali kaplani rzymskokatoliccy sa niewpuszczani i wywalani? Bedac Putinem, jaki rzad w Polsce bylby dla was najbardziej wymarzonym, biorac pod uwage strategiczne cele Rosji? Czy byloby cos lepszego od Polski wyizolowanej, skloconej z sojusznikami, bez zadnych sluzb wywiadowczych z zalosnie niekompetentnym MSZ? I machajacej tej Rosji szabelka i grozaca obstrukcja w jakichkolwiek rozmowach w dobie postepujacego kryzysu energetycznego? Ku.., to juz nie jest glupota, ani nawet blad. To wyglada na zdrade!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Decyzja MSZ: Polska bez przedstawicieli na na 09.02.07, 18:35 kolejny genialny minister, którego tylko czekać jak GS zastąpi nowy 'jeszcze genialniejszy'. Już rozglądam się wokół i widzę jak wielu geniuszy się pręży do skoku. Mogą też ni z gruchy, ni z pietruchy dojrzeć, jaką historyczną pomyłką był i pozostaje PiS i s-ka. Wtedy wystąpią do PiSiu krytyki nad wyraz koństrktywnej. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
trzeci_blizniak jak tu wyjechać, gdy "Cesarz" straszy dymisjami 09.02.07, 18:38 zresztą ani Fotyga, ani Szczygło się do takich imprez nie nadają. Na miejscu prezydenta wysłałbym szefa BBN (taki pan Stasiak) - to byłyby jaja, lepsze od całusów dla ziemi kaliskiej Odpowiedz Link Zgłoś
dziwak4 Polska bez przedstawicieli... 09.02.07, 18:51 A po jaka cholere Polska ma miec gdzies jakis przedstawicieli? Przeciez jest to kraj pokreconych katoli i reprezentuje soba na arenie miedzynarodowej tzw."gowno". Tak poalczki,do roboty za 1000zl,wiecej nie dostanieta jak nie ukradnieta.Do kosciola!! ale juz wielki post sie zbliza, czas dac na tace i do spowiedzi barany polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
rogjac Re: Polska bez przedstawicieli... 09.02.07, 19:32 Na tace to juz zostalo dane za nas wszystkich - 40 milionow z tego co pamietam. Przez nas wszystkich rozumiem: jedynie prawych i sprawiedliwych, katolikow, muzulmanow, protestantow, wyznawcow wszystkich pozostalych wiar, opozycje, zielonych, czarnych, no i naturalnie czerwonych... taaa - to juz chyba wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Decyzja MSZ: Polska bez przedstawicieli na najw.. 09.02.07, 18:51 A po co Polsce swiat? To przeciez liberalowie. Polacy maja swoj polswiatek. Ksiezyc, ktory kurduple ukradli. ta 3.14zda nawet nie wie pewnie gdzie lezy Monachium. Zarty na strone. Kaczki wpuscili Polske w kanal. Ale jak to kaczki w kanalizacji tez moga plywac. Ludzie! kiedy skonczy sie ten koszmar? Odpowiedz Link Zgłoś
dziwak4 Re: Decyzja MSZ: Polska bez przedstawicieli na na 09.02.07, 18:57 ten koszmar skonczy sie wtedy kiedy katole polskie zrozumieja ze ich oszukano. Wtedy nie chcialbym byc polskim klecha. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_richie Polska bez przedstawicieli na najw.. 09.02.07, 18:55 To ze te dwa kurduple osmieszaja siebie bawi mnie, ale ze osmieszaja polske to juz mmnie wku... Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinaas Koniec Polski! Koniec Świata! Gazeto ratuj!!! 09.02.07, 18:56 Fotyga nie pojechała na jakąś tam konferencje! To oznacza jedno : Koniec Polski i świata!!! Pora umierać! Jedyna nadzija w gazecie wybiórczej w WSI 24 Polsacie - moze tak obrzydzą Polakom ten podły PiS i wrednych Kaczorów - że wreszcie wygra PO oraz PZPR-SLD - i Polska stanie się krajem szczęscliwości i dostatku. Wygra Donald Tusk i połynie mleko i miód. No na co czekacie ubecy???? Do dzieła. Napieprzamy w Kaczorów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vitkabravo mordzinaas.. ty mocherowy przygłupie... 09.02.07, 19:14 umyj nogi, i morda w kubeł...cuchniesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk1924 Decyzja MSZ: Polska bez przedstawicieli na najw.. 09.02.07, 18:59 Dorn wykształconych ludzi opozycji nazwał "wykształciuchami",a ja mam nazwę panie Dorn określającą ludzi waszego środowiska poprostu-ciuchami naukowo- politycznymi.Jezeli w takiej konferencji,gdie są głowy wielu państw, badź ich wybitni przedstawiciele,brak naszego wysokiego przedstawiciela, który mógł by chociaż posłuchać i wyciągnąć wnioski,nauczyć się obycia wśród takiej elity,, świadczy jedynie o tym że nawet ciuchy mamy już przebrane.Izolacja Polski chwały jej nie przyniesie,poza dalszym ośmieszaniem rządu, które Polsce, a więc i polakom również nic dobrego nie wrózy. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinaas Re: Żałosna degrengolada 09.02.07, 19:10 pazio napisał: > Jak długo...? Sam jesteś żałosny błaźnie!!! Co powie ci Wybiórcza to dla ciebie durniu jest wyrocznią! A weź raz w zyciu spróbuj pomyśleć sam. Bez słuchania bełkotu polskojęzycznych mediów. Żałosna degrengolada???? Tak??? A co było w poprzedniej kadencji? Pamiętasz durniu czy nie??? JAk PZPR -SLD robiło gigantyczne afery na niewyobrażalną skale -to jakoś nie widziałeś degrengolady.. Jak kwaśniewski ułaskawiał bandytów takich jak sobotka - nie było degrngoladay. JAk nie było dnia bez afery z udziałem bandytów z PZPR-SLD nie było degengolady??? Pani Fotyga nie pojechała na jakąś tam konferencje - degrengolada... Puknij się w ten pusty , wyprany z mózgu debilny łeb. Puknij się w łeb durniu. Nawet nie wiesz jak jesteś załosny. Odpowiedz Link Zgłoś
pazio Re: Żałosna degrengolada 09.02.07, 19:15 Uważaj, żebyś się nie spocił/a. Proponuję policzyć do 10 i głęboko oddychać. Pozdrowienia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: To kolejny spęd bez znaczenia ..jak rok temu. 09.02.07, 19:10 Bez znaczenia jest twoje obludne, burosucze zdanie na ten temat...;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maxlowe11 Re: To kolejny spęd bez znaczenia ..jak rok temu. 09.02.07, 19:32 kralik111 napisał: > Bez znaczenia jest twoje obludne, burosucze zdanie na ten temat...;))))) W rownym stopniu jak Twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: To kolejny spęd bez znaczenia ..jak rok temu. 09.02.07, 19:57 maxlowe11 napisał: > kralik111 napisał: > > > Bez znaczenia jest twoje obludne, burosucze zdanie na ten temat...;))))) > > W rownym stopniu jak Twoje. Jak sam widzisz, ja nie wyrazam tutaj zadnego zdania, wiec wroc sie do podstawowki bo biedaku nie potrafisz zrozumien nawet najprostrzego tekstu pisanego...;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Kralik 111 lecz kompleksy... 09.02.07, 20:07 kralik111 napisał: > maxlowe11 napisał: > > > kralik111 napisał: > > > > > Bez znaczenia jest twoje obludne, burosucze zdanie na ten temat...; > ))))) > > > > W rownym stopniu jak Twoje. > > Jak sam widzisz, ja nie wyrazam tutaj zadnego zdania, wiec wroc sie do > podstawowki bo biedaku nie potrafisz zrozumien nawet najprostrzego tekstu > pisanego...;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Te rauty,,,fajfy'',dyskusje o d..Maryni.I zdjęcia w bulwaruwach całego świata. Zero ustaleń ,zero uzgodnień,zero efektów.Ale ...jak było pięknie.I Polska sie pokazała.Była fota Sikorskiego z Bushem ,z Putinem i innymi.Tylko ...komu to było potrzebne. Kwas z Kwasową, lub bez, pętali sie przez 10 lat po różnych ,,konferencjach''.I co z tego dla Polski?Zero.A Kwasu nawet sobie posady dyrektora ds.środków czystości w ONZ nie ,,wychodził''Bufetowa skuteczniejsza.... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kralik 111 lecz kompleksy... 09.02.07, 20:14 Amanasutra53, ty jestes moim kompleksem ktorego leczyc powinienem...;))) To jak to jest z toba dziewcze, jestes emerytka czy 23 letnia blondyna.../ :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Kralik 111 lecz kompleksy... 09.02.07, 20:17 kralik111 napisał: > Amanasutra53, ty jestes moim kompleksem ktorego leczyc powinienem...;))) > > To jak to jest z toba dziewcze, jestes emerytka czy 23 letnia blondyna.../ > :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Nie jestem blondyną.A w wieku 53(54) lat nie przechodzi sie na emeryturę w III RP.W IV też nie. Opętałam cię?Przez forum GW!Ale jestem ostra! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kralik 111 lecz kompleksy... 09.02.07, 20:21 amanasunta53 napisała: > kralik111 napisał: > > > Amanasutra53, ty jestes moim kompleksem ktorego leczyc powinienem...;))) > > > > To jak to jest z toba dziewcze, jestes emerytka czy 23 letnia blondyna... > / > > :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > )) > Nie jestem blondyną.A w wieku 53(54) lat nie przechodzi sie na emeryturę w III > RP.W IV też nie. > Opętałam cię?Przez forum GW!Ale jestem ostra! biedactwo, widzisz jak bardzo zaklamana jestes, wczesniej pisalas, ze jestes rocznik 1984, kilka tygodni temu pisalas, ze jestes emerytka, a teraz piszesz, ze masz 53(54) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Co by minister Wasserman powiedzial na taka jak ty...? "...lze jak bura suka" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kralik 111 lecz kompleksy... 09.02.07, 20:16 A tak jeszcze przy okazji blondina, na co komu byla potrzebna fotka kaczynskiego z Bush'em, skoro kosztowala nas wyslanie 1000 polskich zolniezy na pewna smierc do Afganistanu? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Kralik 111 lecz kompleksy... 09.02.07, 20:20 kralik111 napisał: > A tak jeszcze przy okazji blondina, na co komu byla potrzebna fotka > kaczynskiego z Bush'em, skoro kosztowala nas wyslanie 1000 polskich zolniezy na > > pewna smierc do Afganistanu? > :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) To chyba nie Kaczyński się zobowiazał do udziału w ,,afgańskiej awanturze'' tylko Kwas.Udział Polski w ,,afgańskiej awanturze ''też mi sie nie podoba. Jestem przeciw,tylko ...za mało nas. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kralik 111 lecz kompleksy... 09.02.07, 20:23 amanasunta53 napisała: > kralik111 napisał: > > > A tak jeszcze przy okazji blondina, na co komu byla potrzebna fotka > > kaczynskiego z Bush'em, skoro kosztowala nas wyslanie 1000 polskich zolni > ezy na > > > > pewna smierc do Afganistanu? > > :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > To chyba nie Kaczyński się zobowiazał do udziału w ,,afgańskiej awanturze'' > tylko Kwas.Udział Polski w ,,afgańskiej awanturze ''też mi sie nie podoba. > Jestem przeciw,tylko ...za mało nas. Sloneczko, sprawdz dokladnie kto wysla zolnierzy do Afganistanu, zanim kompletnie sie skompromitujesz...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Kralik 111 lecz kompleksy... 09.02.07, 20:27 kralik111 napisał: > Sloneczko, sprawdz dokladnie kto wysla zolnierzy do Afganistanu, zanim > kompletnie sie skompromitujesz...;))) No właśnie, sprawdz kto złożył pierwsze deklaracje i kiedy.Był rok 2005 wiosna...rzadzili Kaczyńscy i PiS ? Odpowiedz Link Zgłoś
rogjac Re: Kralik 111 lecz kompleksy... 09.02.07, 20:34 Wybacz amanasunta53 wtrace sie. Na przelomie 2001/2002 byla zupelnie inna sytuacja polityczna. Wtedy wszyscy byli zgodni. Nasi zolnierze w niezbyt duzej liczbie pojechali rozminowywac Afganistan. Bylo to wynikiem konfliktu zbrojnego po najwiekszym w historii zamachu terrorystycznym. Teraz sytuacja jest inna. W afganistanie jest zawierucha jakiej dawno tam nie bylo. Sily NATO biora udzial w regularnych bitwach z Talibami i choc nie ma takich strat jakie maja Amerykanie w Iraku to i tak jest to ogromne zagrozenie dla zolnierzy polskich ktorzy jada tam w imie czego? Tysiac zolnierzy to ogromna liczba biorac pod uwage wczesniejszy kontyngent, a o tym zdecydowali obecni. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Kralik 111 lecz kompleksy... 09.02.07, 20:40 rogjac napisała: > Wybacz amanasunta53 wtrace sie. Na przelomie 2001/2002 byla zupelnie inna > sytuacja polityczna. Wtedy wszyscy byli zgodni. Nasi zolnierze w niezbyt duzej > liczbie pojechali rozminowywac Afganistan. Bylo to wynikiem konfliktu zbrojnego > > po najwiekszym w historii zamachu terrorystycznym. > Teraz sytuacja jest inna. W afganistanie jest zawierucha jakiej dawno tam nie > bylo. Sily NATO biora udzial w regularnych bitwach z Talibami i choc nie ma > takich strat jakie maja Amerykanie w Iraku to i tak jest to ogromne zagrozenie > dla zolnierzy polskich ktorzy jada tam w imie czego? Tysiac zolnierzy to > ogromna liczba biorac pod uwage wczesniejszy kontyngent, a o tym zdecydowali > obecni. Ale mnie też to sie nie podoba!Jestem przeciw pchaniu sie do Afganistanu.Tam nikomu sie nie udało od czasów Aleksandra Wielkiego.Zostawić ich w spokoju,niech sie tłuką jak od tysiecy lat to robią.I to lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
rogjac Re: Kralik 111 lecz kompleksy... 09.02.07, 20:53 Wiem, ze jestes przeciw - czytalem poprzednie posty. Moja wypowiedz nie byla skierowana przeciwko Tobie. Nie byla tez wsparciem dla Twojego adwersarza. Po prostu wasza dyskusja poszla w jakims dziwnym kierunku. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kralik 111 lecz kompleksy... 09.02.07, 20:52 amanasunta53 napisała: > kralik111 napisał: > > > Sloneczko, sprawdz dokladnie kto wysla zolnierzy do Afganistanu, zanim > > kompletnie sie skompromitujesz...;))) > > No właśnie, sprawdz kto złożył pierwsze deklaracje i kiedy.Był rok 2005 > wiosna...rzadzili Kaczyńscy i PiS ? Deklaracje to jeszcze nie podjeta decyzja, to tylko pomysl, obiecanka, pierdolka, decyzje podja prezydet kaczynskie po tym jak Bush zgodzil sie zrobic z nim fotke :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Kralik 111 lecz kompleksy... 09.02.07, 21:49 > Deklaracje to jeszcze nie podjeta decyzja, to tylko pomysl, obiecanka, > pierdolka, decyzje podja prezydet kaczynskie po tym jak Bush zgodzil sie zrobic > > z nim fotke :))) Jak doniosły: Gazeta Wyborcza,Fakty i Mity i Super Eksperess oraz w TV np.TVN 24(Pochanke) i Polsat (Lis). Jak to mawiał tow.Goebbels o powtarzaniu aż coś stanie sie prawdą? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kralik 111 lecz kompleksy... 09.02.07, 23:17 amanasunta53 napisała: > > > Deklaracje to jeszcze nie podjeta decyzja, to tylko pomysl, obiecanka, > > pierdolka, decyzje podja prezydet kaczynskie po tym jak Bush zgodzil sie > zrobic > > > > z nim fotke :))) > > Jak doniosły: Gazeta Wyborcza,Fakty i Mity i Super Eksperess oraz w TV np.TVN > 24(Pochanke) i Polsat (Lis). > Jak to mawiał tow.Goebbels o powtarzaniu aż coś stanie sie prawdą? Naprawde jestes poprostu super blondyna...;))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
romek.kaczorowski Re: Kralik 111 lecz kompleksy... 10.02.07, 00:28 Przepraszam za te durne wspisy moich podwładnyzh. pis-nick factory Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 amanasunta53.. po Technikum Chemicznym 09.02.07, 19:59 Gimnazja to był następny rocznik.Ja jestem 1984. Gimnazja sie nie podobają?Przecież to reforma Unii Wolności jest,partii samych mądrych! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: amanasunta53.. po Technikum Chemicznym 09.02.07, 20:03 amanasunta53 napisała: > Gimnazja to był następny rocznik.Ja jestem 1984. > Gimnazja sie nie podobają?Przecież to reforma Unii Wolności jest,partii samych > mądrych! Kiedys pislalas, ze jestes emerytka, dzisiaj, ze jestes rocznik 1984, moze ta data to nie data urodzin, lecz data kiedy to kobieta sie stalas...;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: amanasunta53.. po Technikum Chemicznym 09.02.07, 20:10 kralik111 napisał: > amanasunta53 napisała: > > > Gimnazja to był następny rocznik.Ja jestem 1984. > > Gimnazja sie nie podobają?Przecież to reforma Unii Wolności jest,partii s > amych > > mądrych! > > > Kiedys pislalas, ze jestes emerytka, dzisiaj, ze jestes rocznik 1984, moze ta > data to nie data urodzin, lecz data kiedy to kobieta sie stalas...;)))))) Za duzo pijesz.Nigdy nie pisałam ,że jestem emerytką.A kiedy stałam sie kobietą to ..ci do tego.Ty jeszcze nie stałeś sie mężczyzna ,ale to twój problem.Nie powód do śmiechu,więc sie nie śmieję. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: amanasunta53.. po Technikum Chemicznym 09.02.07, 20:18 Pisalas, pisalas, klamczyszko mala, pytanie tylko kiedy klamalas, wtedy gdy pisalas, ze jestes emerytka czy teraz kiedy temu zaprzeczasz, "kobieto" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: amanasunta53.. po Technikum Chemicznym 09.02.07, 20:23 kralik111 napisał: > Pisalas, pisalas, klamczyszko mala, pytanie tylko kiedy klamalas, wtedy gdy > pisalas, ze jestes emerytka czy teraz kiedy temu zaprzeczasz, "kobieto" :))) Kralik 111,czy ty jesteś mężczyzną czy kobietą.Czy masz lat 15 czy 100,kto to wie poza tobą? Nie traktujmy forum GW ,,śmiertelnie poważnie''.Jeszcze jest karnawał! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: amanasunta53.. po Technikum Chemicznym 09.02.07, 20:24 amanasunta53 napisała: > kralik111 napisał: > > > Pisalas, pisalas, klamczyszko mala, pytanie tylko kiedy klamalas, wtedy g > dy > > pisalas, ze jestes emerytka czy teraz kiedy temu zaprzeczasz, "kobieto" : > ))) > Kralik 111,czy ty jesteś mężczyzną czy kobietą.Czy masz lat 15 czy 100,kto to > wie poza tobą? > Nie traktujmy forum GW ,,śmiertelnie poważnie''.Jeszcze jest karnawał! No widzisz, nikt nie wie, bo o tym nie pisze i nie kamie jak ty...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: amanasunta53.. po Technikum Chemicznym 09.02.07, 20:28 kralik111 napisał: > amanasunta53 napisała: > > > kralik111 napisał: > > > > > Pisalas, pisalas, klamczyszko mala, pytanie tylko kiedy klamalas, w > tedy g > > dy > > > pisalas, ze jestes emerytka czy teraz kiedy temu zaprzeczasz, "kobi > eto" : > > ))) > > Kralik 111,czy ty jesteś mężczyzną czy kobietą.Czy masz lat 15 czy 100,kt > o to > > wie poza tobą? > > Nie traktujmy forum GW ,,śmiertelnie poważnie''.Jeszcze jest karnawał! > > > No widzisz, nikt nie wie, bo o tym nie pisze i nie kamie jak ty...;))) Kralik 111 pan(pani) NIKT czyli NEMO ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: amanasunta53.. po Technikum Chemicznym 09.02.07, 21:07 Nemo?Kapitan Nemo? O co ci chodzi nieoczytanie dziewcze o blad wlosach i silikonowym biuscie...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: amanasunta53.. po Technikum Chemicznym 09.02.07, 21:09 kralik111 napisał: > Pisalas, pisalas, klamczyszko mala, pytanie tylko kiedy klamalas, wtedy gdy > pisalas, ze jestes emerytka czy teraz kiedy temu zaprzeczasz, "kobieto" :))) ******************************************* AMANASUNTA TO 23 LETNIA DZIEWCZYNA? MA NA IMIE MARTA i siedzi na komputerze 20 godzin na dobe, zamiast roboty szukac, bluzga, czepia sie jak rzep, czasami jest sympa ale to rzadkosc Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Decyzja MSZ: Polska bez przedstawicieli na najw.. 09.02.07, 19:04 Jest Merkel i Putin starczy Odpowiedz Link Zgłoś
mojo.risin dyspepsja nie wybiera 09.02.07, 19:21 pewnie, starczy putin i merkel co ta nasza kacza gwiazda by tam zrobiła? co powiedziała? w jakim języku? pewnie całe spotkanie siedziałby w wychodku walcząc z rozwolnieniem. putin i merkel wystarczy. yxcv napisał: > Jest Merkel i Putin starczy Odpowiedz Link Zgłoś
sol-talullah Re: dyspepsja nie wybiera 09.02.07, 20:28 Polska tonie, a my wszyscy bezradnie sie temu przygladamy. Po prostu serce sie kraje. Sprzatanie tego bajzlu zajmie nam nastepne dwadziescia piec lat, ale i tak jestesmy zacofanym krajem, wiec jakie to ma w ogole znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kosztor Re: dyspepsja nie wybiera 09.02.07, 20:49 Minister Szczygło prawdopodobnie nie weźmie też udziału w zbliżającej się 43. Monachijskiej Konferencji na temat Bezpieczeństwa. To powinno ostatecznie osłabić nasze wpływy w NATO. W ostatnim czasie staliśmy się niemalże opoką i podporą Sojuszu. Do Bożego Narodzenia byliśmy w Kongu, jesteśmy nadal na wzgórzach Golan, od 30 lat jesteśmy w Libanie, od ponad 10 lat - w Kosowie. Jesteśmy też w Bośni i Hercegowinie, w Iraku, w Afganistanie. Pomagamy Amerykanom zbudować tarczę antyrakietową. Tego wszystkiego jest za wiele. Niech sojusznicy wreszcie zrozumieją, że nie będziemy za nich odwalać całej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
12345ty Re: To chyba Platforma tonie, nie Polska 09.02.07, 20:55 A właściwie Platforma została już zatopiona. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Decyzja MSZ: Polska bez przedstawicieli na na 09.02.07, 19:13 Babo zmiłuj się, zostaw to ministerstwo bo i tak jesteś zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 .....Bedzie...................... . 09.02.07, 19:16 szef komisji spraw zagranicznych Sejmu.Czy to problem?Moze problem poniewaz zabraknie przedstawicieli sprzedajnej lewicy?Bedzie i szef dyplomacji Bialorusi i inne osobistosci.Jedzie Szef Komisji Spraw Zagranicznych czyli wysoki przedstawiciel wladzy ustawodawczej w Polsce.Zabraknie czeresniakow z lewicy bo oni musieliby wyslac caly wagon kolesiow. Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: Slepy jestes knocie????. 09.02.07, 19:21 knocie, opinie zadnych sprzataczek w zadnym kraju nie sa brane pod uwage ten twoj przedstawiciel ksz sejmu, nie jest nawet tolerowany przez ta twoja Kaczynszczyzne, jak sie nie bierze udzialu w kluczowych zgromadzeniach, to zamknac pysk potem i nie miec pretensji o to czy tamto. Lewica jaka byla to byla ale nas Polske wyprowadzila na salony europejskie i nie mow ze nieprawda bo ci w jape przyloze Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy Re: Slepy jestes knocie????. 09.02.07, 19:26 Nie trać czasu na tego kretynka, wyjątkowy beton w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
jewrej ale nas Polske wyprowadzila na salony europejskie 09.02.07, 20:40 Kreml to nie Europa, buraku! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk10 Kto tak fryga to fotyga 09.02.07, 19:24 Pani minister juz na poczatku roku chce dostac nominacje na pazdzierza roku i juz teraz widac ze bedzie w samej czolowce peletonu Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy Re: .....Bedzie...................... . 09.02.07, 19:27 Wojtek wracaj na budowę! Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Miller przy tych dwóch to był jak Rambo 09.02.07, 19:25 Ku...a! Jak nie lubiłem Millera, tak gdy myślę o tych dwóch to jestem gotowy się z tym komuchem przeprosić. Odpowiedz Link Zgłoś
maxlowe11 Re: Miller przy tych dwóch to był jak Rambo 09.02.07, 19:35 abstracto napisał: > Ku...a! Jak nie lubiłem Millera, tak gdy myślę o tych dwóch to jestem gotowy si > ę > z tym komuchem przeprosić. Ten to mial podejscie! Uwiodlby Angele, jak przedtem kanclerzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
gortopik Decyzja MSZ: Polska bez przedstawicieli na najw.. 09.02.07, 19:29 Skandal. Może zacząć zbierać podpisy z prośbą o usunięcie pani Fotygi ze stanowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Gdyby to była ważna konferencja to by się w Polsce 09.02.07, 19:31 Gdyby to była ważna konferencja to by się w Polsce odbyła. I tyle. Trudno, żeby Fotyga się do Niemców fatygowała. Jeszcze pomyślą, że kaczcy rząd się przed nimi łamie, bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Polska narodem bezpiecznym ponad wszystkie inne 09.02.07, 19:39 Wszak sam bóg nas wybrał do doświadczeń swych okrutnych. Dowodem na ten wybór jest Oświęcim, Treblinka i sto innych. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 Oddajmy władzę dziennikarzom gazety wyborczej 09.02.07, 19:39 znają sie na wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
baba60 Ten Weglarczyk to tez ma jakis dziwny nos... 09.02.07, 20:01 Bulbaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
baba60 Weglarczyk to szczekajacy burek a jego 09.02.07, 20:15 "dziennikarstwo to kompilacja doniesien roznych gazet i plotek. Nic od siebie...Typowy dla piszacych do prasy bulwarowej brukarz! Niestety, sa jeszcze gorsi. Bulbaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
kobalt80 Decyzja MSZ: Polska bez przedstawicieli na najw.. 09.02.07, 19:42 Ale NEWS gazety.... trzeba wysłać to w kosmos kosmitom opadną szczęki. Odpowiedz Link Zgłoś
talulah007 Re: Decyzja MSZ: Polska bez przedstawicieli na na 09.02.07, 19:42 Ciekawe, czy hasło "Fotyga musi odejść" się przyjmie. Oby, i oby jak najszybciej zostało zrealizowane. Już się śmieją z tej naszej pseudo dyplomacji, ale dwaj kurduple nic sobie z tego nie robią bo i tak wiedzą lepiej. Jest mi ich po prostu żal, boć na głupotę nic poradzić nie można. Odpowiedz Link Zgłoś