endriu387 Re: Marcinkiewicz potwierdza: Będę pracował w Lon 13.02.07, 23:53 Wstydu w ślepiach nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Marcinkiewicz potwierdza: Będę pracował w Londyni 13.02.07, 23:58 langston napisał: > To dobrze... > Napewno bedzie lepszy niz doktor prawa kanoniczego czyli koscielnego > niejaka Hanna Gronkiewicz dokładnie tak samo jak Ty, a jesteś doktorem prawa do łgarstw. A tak BTW w PiSS rzadzie tak sie poparało że zapomnieli o HG-W i innych samorządowcach ... hahahahahahahah ... Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Marcinkiewicz potwierdza: Będę pracował w Londyni 13.02.07, 23:58 Panie Marcinkiewicz. Od samego początku mówiłem, że gdy J.Kaczyński awansował (?) pana z funkcji premiera rządu na kandydata na prezydenta miasta, powinien pan powiedzieć nie dziękuję. Tak byłoby lepiej dla pana panie Marcinkiewicz, a tak wyszło jak wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
yunan2 Re: Marcinkiewicz potwierdza: Będę pracował w Lon 14.02.07, 00:03 I założę rząd na uchodżctwie i wrócę na białym koniu i będę premierem do końca świata i ... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Marcinkiewicz potwierdza: Będę pracował w Lon 14.02.07, 00:10 langston napisał: > To dobrze... > Napewno bedzie lepszy niz doktor prawa kanoniczego czyli koscielnego > niejaka Hanna Gronkiewicz Wątpię. Ona chociaż umiała po angielsku i na bankowości się znała, zarówno praktycznie jak i teoretycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Marcinkiewicz potwierdza: Będę pracował w Lon 14.02.07, 00:19 koloratura1 napisała: > langston napisał: > > > To dobrze... > > Napewno bedzie lepszy niz doktor prawa kanoniczego czyli koscielnego > > niejaka Hanna Gronkiewicz > > Wątpię. Ona chociaż umiała po angielsku i na bankowości się znała, zarówno > praktycznie jak i teoretycznie. A gdy idzie o jej doktorat, to pisała na temat porównania różnych banków centralnych świata. Odpowiedz Link Zgłoś
poznan.is.4.lovers Kaziu bedzie jeszcze zalowal Londynu 14.02.07, 00:27 Jak sie dotychczas angielskiego nie nauczyl to i w Londynie sie nie nauczy. W Londynie mieszka pare milionow ludzi nie znajacych angielskiego, czyli zaden wstyd. Ale w Londynie bedzie Kaziu niczym i nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
januszz4 Re: Kaziu bedzie jeszcze zalowal Londynu 14.02.07, 00:39 poznan.is.4.lovers napisał: > Jak sie dotychczas angielskiego nie nauczyl to i w Londynie sie nie nauczy. W > Londynie mieszka pare milionow ludzi nie znajacych angielskiego, czyli zaden > wstyd. Ale w Londynie bedzie Kaziu niczym i nikim. A jak jeszcze będzie przebywał w środowisku polskim, to już wogóle nie nauczy się angielskiego. Ale co tam, zwiedzi sobie National Galery, British Museum, a może także przejdzie się piechotą z Egham do Windsoru i tyle będzie miał pożytku. Dobrze, żeby jeszcze zabrał ze soba Kaczory, miałby weselej, a nam by ulżyło. Odpowiedz Link Zgłoś
helmut.berlin Re: Kaziu bedzie jeszcze zalowal Londynu 14.02.07, 00:49 > A jak jeszcze będzie przebywał w środowisku polskim Jak beda z nim chcieli rozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
jperson Marcinkiewicz potwierdza: Będę pracował w Londyni 14.02.07, 00:13 I oto właśnie premierowi chodziło, a p. Kaziu dał się złapać na ten prymitywny chwyt. Teraz z dalekiego Londynu nie będzie już zagrażał panu J.K. i jego braciszkowi. Może sobie teraz zakładać partię dobrego samopoczucia, ale co zarobi to zarobi, na pewno więcej niż nauczyciel fizyki. I oto właśnie chodziło - i wilk syty i owca cała!!! Moje gratulacje panie Kazimierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
januszz4 Rząd Londyński 14.02.07, 00:47 To jest początek tworzenia nowego Rządu Londyńskiego na emigracji. Premier właśnie tam wyjeżdża, część członków Rządu już tam jest, pozostałych się dobierze. A z całej reszty emigrantów można utworzyć armię, która powinna nas wyzwolić od sfotygowanych kaczorów. Szkoda, że Gen. Maczek juz od kilku lat nie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
peinture Trochę się martwię... 14.02.07, 01:24 W EBOR-ze zrozumieją, że desygnowaliśmy najlepszego sposród nas - a skoro on ani języka, ani kwalifikacji, ani obycia, TO CO O NAS SOBIE POMYSLĄ? Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Marcinkiewicz do Londynu , tak jak Waltz ? 14.02.07, 01:28 W uznaniu zasług dla europejskiej oligarchi wyjazd na synekurę do Londynu. Czym te nowe "elyty" różnią się od tych z PRL-u ? Tamte jechały w inną stronę ? Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Marcinkiewicz potwierdza: Będę pracował w Londyni 14.02.07, 01:54 Historia kariery p. Marcinkiewicza to nowa definicja "cieniasa". Na poczatek dajemu sie poniewierac robiac z siebie posmiewisko, a potem przyjmujemy od poniewierajacego nas posade, ktora, ow poniewierajacy odebral komus innemu. Granice przyzwoitosci przesunely sie do absurdu, co w tym najabardziej jest dziwne, ze wielu mysli iz wszystko jest nadal OK. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Marcinkiewicz potwierdza: Będę pracował w Lon 14.02.07, 03:08 Kaziu: a wiec jednak zmywak? Polecam! Sam zaczynalem, tak 20 lat temu; moge podzielic sie doswiadczeniami. Do zobaczenia na ktoryms z przystankow tube,jak odwiedze Was z N.Jorku! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Marcinkiewicz potwierdza - Mądra decyzja. 14.02.07, 03:31 GazWyb podaje: > [k. Marcinkiewicz: -] "Nie mogę zmarnować najbliższych lat, muszę zdobyć nowe > kwalifikacje i doświadczenia, muszę nadrobić posiadane braki, wchłonąć trochę > nowej wiedzy i zdobyć nowe umiejętności. > [...] "Nie przypadkowo londyńskie city mieści najważniejsze instytucje > finansowe świata. W Londynie najszybciej i w najbardziej naturalny sposób > można zdobyć nowe doświadczenia, dotknąć najstarszej, dobrze działającej > demokracji, spotkać wspaniałych, mądrych ludzi, dostrzec kierunek rozwoju > globalnego świata, poszerzyć własne horyzonty, spojrzeć z innego punktu > widzenia na problemy naszego kochanego kraju i naszej kochanej Europy." Co mi sie podoba u Marcinkiewicza to jego skromnosc, i szczerosc, rzeczy rzadkie i cenne u polityka. To jest bardzo madry wybor, to jest inwestycja ktora na pewno zaprocentuje w przyszlosci. Jak dobrze, ze patrzy na to wszystko z perspektywy sluzby "naszemu kochanemu krajowi"... Z ta "kochana Europa" to juz nie przesadzajmy ;) Ona jest "kochana" i "kocha" sie z byle kim, ostatnio puszcza sie z pewnym upadlym mocarstwem. A poza tym Europa "kocha inaczej". Panie Marcinkiewicz, mam nadzieje ze Pan nie... ;)? > [K. Marcinkiewicz: -] "Chyba muszę to zrobić. Chyba nie mam innego wyjścia. > Choć nie mam pewności, czy nie brzmi to zbyt egoistycznie." Istnieja inne wyjscia ale to wyjscie wydaje sie najlepsze. I podnoszenie swoje wiedzy i zdobywanie kwalifikacji to zaden egoizm. A skoro chce to czynic aby moc lepiej sluzyc "naszemu kochanemu krajowi" to tym bardziej te intencje sa dobre i szlachetne. Egoizmem byloby upieranie sie przy zalapaniu sie na jakis stolek w kraju z natury swoich koneksji a nie posiadanych kwalifikacji. Londyn to dobra inwestycja, dla Marcinkiewicza i dla Polski. Powodzenia, p. Marcinkiewicz! Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: Marcinkiewicz potwierdza - Mądra decyzja. 14.02.07, 06:17 Bylem bardzo zaskoczony czytajac ten post, ale nick "pies_na_......" wyjasnil wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy Re: Marcinkiewicz potwierdza - Mądra decyzja. 14.02.07, 14:33 > Bylem bardzo zaskoczony czytajac ten post, ale nick "pies_na_......" wyjasnil > wszystko. Pies jak pies, lubi lizać.. Odpowiedz Link Zgłoś
akaka6 Ciekawe ile pieniędzy będzie kosztował ten bank 14.02.07, 03:40 Ciekawe ile pieniędzy będzie kosztować to ten bank przez okres nauki pana premiera. Nauka na zywym organizmie ekonomicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
akaka6 Rozumiem że pan premier nie ma kasy w tym banku 14.02.07, 03:57 Przecież znająć swój poziom wiedzy był by idiotom gdyby w tym banku trzymał swoją kase a to inteligentny człowiek jest. Odpowiedz Link Zgłoś
me2free kolejny "wybitny" z PiSu. Niech jedzie najlepiej d 14.02.07, 04:45 o mozambiku, tam jest rownie zdolny gosc przy wladzy co mocodawcy "blednego kazia" Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkkk4 jestem uspokojony... 14.02.07, 05:17 to dla mnie dowod ze dokonalem dobrego wyboru wyjezdzajac z polski lat temu 12. Tez mialem poczucie uciekajcego czasu. Marcinkiewicz byl za slaby na polski bank. Ja bylem za slaby na polska uczelnie. -profesor chirurgi usa Odpowiedz Link Zgłoś
akaka6 Wiecie co ja pomyślałam on nawet nie zna walut UE 14.02.07, 05:31 Wiecie co ja pomyślałam że on nawet nie zna nazwy wszystkich występujących walut UE. znaczy....... Jakie waluty występują w Europie. Jaka w Dani jest waluta, jaka w Szwecji jaka w Islandi orientacyjna jej wartoś w zgledem Euro mogła bym się o to założyć. Odpowiedz Link Zgłoś
boguslavo Marcinkiewicz potwierdza: Będę pracował w Londyni 14.02.07, 05:59 Szczęść mu Boże. Nie trzeba będzie wreszcie szukać mu pracy. A co z następnymi, którzy odchodzą lub odejdą mając własne zdanie? Kobylański ich nie zatrudni. Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Marcinkiewicz potwierdza: Będę pracował w Londyni 14.02.07, 06:27 Dobrze. Tylko czy on czasami nie przesadza? Samo "yes, yes, yes" nie wystarczy, żeby porozumieć się w Londynie. Odpowiedz Link Zgłoś
akaka6 Pan premier nie jest dyzmom nikodemem ale pod 14.02.07, 06:43 Pan premier nie jest dyzmom nikodemem to bardzo miły człowiek ale pod względem wiedzy bankowej w banku niestety tak. Odpowiedz Link Zgłoś
magnat.olejowy Re: Marcinkiewicz potwierdza: Będę pracował w Lon 14.02.07, 12:20 langston napisał: > To dobrze... > Napewno bedzie lepszy niz doktor prawa kanoniczego czyli koscielnego > niejaka Hanna Gronkiewicz HGW jest doktorem prawa administracyjnego, specjalizuje się w publicznym prawie bankowym. Prawem kanonicznym ani kościelnym nie zajmowała się nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar_batura Re: Marcinkiewicz potwierdza: Będę pracował w Lon 14.02.07, 12:25 langston napisał: > To dobrze... > Napewno bedzie lepszy niz doktor prawa kanoniczego czyli koscielnego > niejaka Hanna Gronkiewicz Choryś, baranie? HGW, co by o niej nie mówić, jest dr. hab. prawa bankowego, natomiast Kaziu to zwykły magister fizyki, który w bankowości nie ma nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
karol_7 Marcinkiewicz potwierdza: Będę pracował w Londyni 14.02.07, 12:48 Kaziu, spadaj do gorzowa uroczego bo twoje ambicje i wiara w konieczność misji stają się chorobliwe Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Marcinkiewicz potwierdza: Będę pracował w Londyni 14.02.07, 14:32 Nie chcem ale muszem.Dzięki tej poniewierce nieźle się urządzi.chociaż nie wiadomo jak się to skończy? Odpowiedz Link Zgłoś
gklej Re: Marcinkiewicz potwierdza: Będę pracował w Lon 14.02.07, 14:52 no własnie, Odpowiedz Link Zgłoś
mielis Pewnie wstapił do służb Antka i będzie inwigilował 14.02.07, 15:04 Emigracje ! Emigranci w Londynie miejcie się na baczności ! Odpowiedz Link Zgłoś