buruburubarabara 14.02.07, 23:41 za duzo filmow, huh? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ekumeniczny Polaku, oto prawda o diamentach %%%%%%%%%%%%%%%%%% 14.02.07, 23:43 Diamenty moga pochodzic od: 1/ Zydow (cenzorze, nie osmieszaj sie. De'Beers Oppenheimera to zydowska firma. Cala dystrybucja diamentow w Antwerpii i N.Yorku jest w rekach zydowskich. Szlifowanie w indiach i n. yorku tez jest w rekach zydowskich) 2/ od zlodziei i oszustow W obu przypadkach kupowanie diamentu to totalnie idiotyczny pomysl. Polaku, kup swojej narzeczonej pare sexownych portek zamiast idiotycznego diamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
1maruti1 Re: Polaku, oto prawda o diamentach %%%%%%%%%%%%% 14.02.07, 23:45 Nieprawda. W Antwerpii Hindusi wypieraja Zydow. A w Indiach rzadza tym Hindusi. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Nie daj sie zwiesc niePolakom @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ 14.02.07, 23:54 he he he he przemysl stalowy "hindusa" Mittala tez jest w rekach hindusow. Tyle ze mittal modli sie w sobote. Polaku, nie daj sie oglupic forumowym demagogom i "liberalom". A mojemu przedmowcy oferuje zaklad: Jesli przemysl diamentowy nie jest w rekach zydowskich, ja zaplace ci $10 000 a jesli jest w rekach zydowskich ty zaplacisz mi $5000. czekam na przyjecie oferty. Mam nadzieje ze mimo iz jestes prawdopodobnie niePOLAKIEM masz resztki honoru i staniesz w obronie swoich bredni. Oto dowod na to ze przemysl diamentowy jest w rekach zydowskich: www.theatlantic.com/doc/198202/diamond/5 czekam na przyznanie sie do pomyslki i pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny <a href="http://www.theatlantic.com/doc/198202/diamond/5" target=" 14.02.07, 23:55 Polaku, nie daj sie oglupic niePOLAKOM. Inwestuj w dzieci nie w diamenty. www.theatlantic.com/doc/198202/diamond/5 Odpowiedz Link Zgłoś
1maruti1 Re: Nie daj sie zwiesc niePolakom @@@@@@@@@@@@@@@ 15.02.07, 00:00 de beers to firma poludniowoafrykanska nalezaca do oppenheimer'ow, ktora jest pochodzenia zydowskiego, ale sami zainteresowani sa chrzescijanami nalezacymi do kosciola anglikanskiego. de beers zajmuje sie wydobyciem, a takze sprzedaza NIEOBROBIONYCH diamentow. jesli chodzi o przemysl obrobki byl kiedys w rekach Zydow, teraz coraz czesciej wypieraja ich Hindusi. W Antwerpii juz ponad polowa firm nalezy do Hindusow. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Takich hindusow jak Mittal???????????????????????? 15.02.07, 02:31 Mittal jest "hindusem" A jellinek jest "austriaczka" A wolfowitz jest "amerykaninem" www.trabel.com/antwerp/jewishantwerp.htm Polaku, zamiast bezUZYTECZNYCH diamentow, kup dzieciom ksiazki. Nie daj sie oszukac. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Morel, Wolinska, Dzierzynski byli Polakami ? ;-)) 15.02.07, 02:32 www.trabel.com/antwerp/jewishantwerp.htm Polaku, inwestuj w dzieci nie w diamenty. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Hinduscy zydzi - czytaj $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ 15.02.07, 02:37 en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Jews_in_India Polaku, inwestuj w polskie dzieci nie w diamenty Odpowiedz Link Zgłoś
meth.p Re: Hinduscy zydzi - czytaj $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ 15.02.07, 13:55 Ekumeniczny pustaku wy****dalaja stad K8**8**wa, nawet galba mnie tak nie wk*****. DObrze ze nie siedzisz obok, bo bym cialo musial zaraz chowac Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Nie daj sie zwiesc niePolakom @@@@@@@@@@@@@@@ 15.02.07, 00:09 za te $5000 moglbys sobie zafundowac wizyte u kompetentnego specjalisty od glowy, ale oni chyba nie przyjmuja banknotow z "monopoly", obawiam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Oswiec niePolaka blaskiem prawdy $$$$$$$$$$$$$$$$$ 15.02.07, 02:27 czytaj jesli umiesz: www.trabel.com/antwerp/jewishantwerp.htm Polaku, nie daj sie oszukac. Inwestuj w Twoje POLSKIE dzieci nie w bezuzyteczne niePOLSKIE diamenty ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) www.trabel.com/antwerp/jewishantwerp.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny "hindusi" +++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++ 15.02.07, 02:40 en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Jews_in_India Polaku, zamiast kupowac niePOLSKIE diamenty bez wartosci, inwestuj w polskie dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 kopalnie diamentow to dewastacja srodowiska 15.02.07, 03:20 Polaku, kopalnie diamentow to STRASZNA dewastacja srodowiska. antyPOLACY nienawidza gdy Polacy maja dzieci i w nie inwestuja. Dlatego padly wyzwiska pod adresem ekumenicznego. Twoje dzieci to prawdziwe diamenty. O detalach pisze w Biblii. Nie daj sie zwiesc "ewangelii" Judasza. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Oswiec niePolaka blaskiem prawdy $$$$$$$$$$$$ 15.02.07, 09:31 zazwyczaj odmawiam dyskusji z idiotami, bo sprowadzaja cie do swojego poziomu i pokonuja doswiadczeniem, ale ty jakis taki uparty jestes. co tam mam wyczytac? ze w Antwerpii od stuleci jest silna spolecznosc zydowska, i ze zajmuje sie szlifowaniem i sprzedaza diamentow? to jakas nowosc ma byc? odkryles to dzisiaj? i w jaki sposob swiadczy to o tym, ze "Zydzi trzymaja caly przemysl diamentow"? obrobka to jedno, wydobycie to drugie. juz nie mowiac o tym, ze naprawde trudno zrozumiec, jak ma sie to wszystko do twojej teorii, jakoby Lakshmi Mittal byl Zydem, skadinad wielce pociesznej. zaprawde powiadam ci, daj sie zbadac. obsesje sa czesto uleczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Dowod na glupote nabywcow diamentow %%%%%%%%%%%%%% 14.02.07, 23:48 czytaj: www.theatlantic.com/doc/198202/diamond/5 Polaku !!!!!!!!!!!!! Nie plac za to co nie ma prawie zadnej wartosci. Przekaz innym ten link. Polak inwestuje w dzieci nie w diamenty. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Hollywood, Oppenheimer i Michnik +++++++++++++++++ 15.02.07, 02:51 Oppenheimer przy pomocy filmow z kontrolowanego przez zydow Hollywood, robil taka sama "dyskretna" reklame diamentom jak niniejszy artykul Michnika. Polaku nie daj sie oszukac, inwestuj w swoje dzieci nie w niePOLSKIE diamenty. Cenzorze, nawolywanie do ROZSADKU i inwestycji w polskie dzieci, nie mozesz nazwac antysemityzmem. To antyKRETYNIZM cenzorze a nie antysemityzm. Odpowiedz Link Zgłoś
1maruti1 Sprawdź skąd jest twój walentynkowy diament 14.02.07, 23:44 Przyklad kontrproduktywnej kampanii... sukces oznacza doprowadzenie do upadku gospodarki kilka z najbardziej demokratycznych krajow Afryki... dlaczego? bo mniej niz 1% rocznej produkcji diamentow jest watpliwego pochodzenia... az samo sie nasuwa: dobrymi checiami pieklo jest wylozone... Odpowiedz Link Zgłoś
ek_bart Czyżby znowu bład redaktora gazeta.pl 15.02.07, 00:23 jak sie maja 24 miliony $ do 60 mld sprzedaży na świecie to nawet nie jest 1%. Jeśli te proporcje są prawdziwie to gazeta.pl ponownie sie ośmiesza wypisujac takie bzdury. na www.bbc.co.uk jest fajny opis o polsce i o naszej prasie. jest nawet wzmianka o super expresie, że to prasa brukowa. dla gazety.pl to chyba jakis autorytet skoro wypisuje takie glupoty;) powodzenia a doloczycie do wybranych, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
janko.bzykant Mój diament 15.02.07, 01:40 Mój krwawy diament wielkości kurzego jajca pochodzi ze sklepu w Wawce. Kupiłem go za mą rentę 800 złotową. Jest "krwawy" Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi diament...? 15.02.07, 02:48 ech gazeto... typowy, standardowy błąd Polaka czytającego tekst angielski, starajcie się trochę bardziej sorki ale "diamond" w tym kontekście to jednak polski "brylant", sprawdźcie sobie różnicę między diamentem a brylantem rozumiem że chodzi jednak o diamenty oszlifowane...? podobnie brzmiące słowa w dwóch językach nie muszą mieć tego samego znaczenia ;) pozdr, jotembi Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: diament...? 15.02.07, 05:39 Hindusi bardzo mocno sa w rynku diamentowym w USA, tym bardziej ze zajmuja sie hurtem, najwieksze firmy maja po kilkaset sklepow wUSA Odpowiedz Link Zgłoś
machowski1975 Re: diament...? 10.06.15, 11:49 Najlepsze diamenty z jakimi się spotkałem do tej pory to te kupione przez sklep internetowy. Diament był certyfikowany przez firmę GIA czyli dosyć prestiżową jeśli chodzi o certyfikowanie diamentów. Diament kupiony w fajnej cenie, szukałem długo i wreszcie znalazłem odpowiednią firmę co za bardzo nie zdziera z klientów, Z tego diamentu powstał piękny pierścionek zaręczynowy, musiał się spodobać bo narzeczona jak go zobaczyła to od razu mnie przyjeła hehehe. Pełen pozytyw, polecam stronę 79diamenty.pl obsługa na najwyższym poziomie, certyfikat i paragon dostajesz od ręki wszystko legalnie i potwierdzone Odpowiedz Link Zgłoś
machowski1975 Re: diament...? 10.06.15, 11:51 a do do wpisów kto kieruje światem to tak sobie można gadac i gadać, trzeba wiedzieć w co inwestować po prostu a kto na tym robi kase? zawsze ktoś zarabia. Ważne żeby siebie ubezpieczać a jakby nie było złoto i brylanty są pewną inwestycją na przyszłość i za przeproszeniem w dupie mam czy zarabia na mnie żyd czy nie żyd Odpowiedz Link Zgłoś
kas.wierzba Re: diament...? 17.06.15, 13:44 Muszę pochwalić się swoim pierścionkiem zaręczynowym!! Mój to pierwszy na zdjęciu www.slubnyszyk.pl/najpiekniejsze-pierscionki-zareczynowe-musialas-sie-nim-pochwalic/ cudny i kosztował fortunę !! Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Jesli kupie diament to tylko krwawy. 15.02.07, 19:43 Bo tanszy. Ale generalnie diamenty mam tam gdzie swiatlo nie dochodzi. Odpowiedz Link Zgłoś