Dodaj do ulubionych

Sprawdź skąd jest twój walentynkowy diament

14.02.07, 23:41
za duzo filmow, huh?
Obserwuj wątek
    • ekumeniczny Polaku, oto prawda o diamentach %%%%%%%%%%%%%%%%%% 14.02.07, 23:43
      Diamenty moga pochodzic od:
      1/ Zydow (cenzorze, nie osmieszaj sie. De'Beers Oppenheimera to zydowska
      firma. Cala dystrybucja diamentow w Antwerpii i N.Yorku jest w rekach
      zydowskich. Szlifowanie w indiach i n. yorku tez jest w rekach zydowskich)
      2/ od zlodziei i oszustow

W obu przypadkach kupowanie diamentu to totalnie idiotyczny pomysl. Polaku,
      kup swojej narzeczonej pare sexownych portek zamiast idiotycznego diamentu.

• 1maruti1 Re: Polaku, oto prawda o diamentach %%%%%%%%%%%%% 14.02.07, 23:45
        Nieprawda. W Antwerpii Hindusi wypieraja Zydow. A w Indiach rzadza tym Hindusi.
        • ekumeniczny Nie daj sie zwiesc niePolakom @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ 14.02.07, 23:54
          he he he he przemysl stalowy "hindusa" Mittala tez jest w rekach hindusow.
          Tyle ze mittal modli sie w sobote.

Polaku, nie daj sie oglupic forumowym demagogom i "liberalom".
          A mojemu przedmowcy oferuje zaklad:
          Jesli przemysl diamentowy nie jest w rekach zydowskich, ja zaplace ci $10 000 a
          jesli jest w rekach zydowskich ty zaplacisz mi $5000.
          czekam na przyjecie oferty. Mam nadzieje ze mimo iz jestes prawdopodobnie
          niePOLAKIEM masz resztki honoru i staniesz w obronie swoich bredni.

Oto dowod na to ze przemysl diamentowy jest w rekach zydowskich:
          www.theatlantic.com/doc/198202/diamond/5
          czekam na przyznanie sie do pomyslki i pieniadze.
          • ekumeniczny <a href="http://www.theatlantic.com/doc/198202/diamond/5" target=" 14.02.07, 23:55
            Polaku, nie daj sie oglupic niePOLAKOM. Inwestuj w dzieci nie w diamenty.

• 1maruti1 Re: Nie daj sie zwiesc niePolakom @@@@@@@@@@@@@@@ 15.02.07, 00:00
            de beers to firma poludniowoafrykanska nalezaca do oppenheimer'ow, ktora jest
            pochodzenia zydowskiego, ale sami zainteresowani sa chrzescijanami nalezacymi do
            kosciola anglikanskiego. de beers zajmuje sie wydobyciem, a takze sprzedaza
            NIEOBROBIONYCH diamentow.

jesli chodzi o przemysl obrobki byl kiedys w rekach Zydow, teraz coraz czesciej
            wypieraja ich Hindusi. W Antwerpii juz ponad polowa firm nalezy do Hindusow.
            • ekumeniczny Takich hindusow jak Mittal???????????????????????? 15.02.07, 02:31
              Mittal jest "hindusem"
              A jellinek jest "austriaczka"
              A wolfowitz jest "amerykaninem"

www.trabel.com/antwerp/jewishantwerp.htm
              Polaku, zamiast bezUZYTECZNYCH diamentow, kup dzieciom ksiazki.
              Nie daj sie oszukac.
              • ekumeniczny Morel, Wolinska, Dzierzynski byli Polakami ? ;-)) 15.02.07, 02:32
                Polaku, inwestuj w dzieci nie w diamenty.
                • ekumeniczny Hinduscy zydzi - czytaj $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ 15.02.07, 02:37
                  en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Jews_in_India
                  Polaku, inwestuj w polskie dzieci nie w diamenty
                  • meth.p Re: Hinduscy zydzi - czytaj $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ 15.02.07, 13:55
                    Ekumeniczny pustaku wy****dalaja stad K8**8**wa, nawet galba mnie tak nie
                    wk*****. DObrze ze nie siedzisz obok, bo bym cialo musial zaraz chowac
          • ready4freddy Re: Nie daj sie zwiesc niePolakom @@@@@@@@@@@@@@@ 15.02.07, 00:09
            za te $5000 moglbys sobie zafundowac wizyte u kompetentnego specjalisty od glowy, ale oni chyba nie przyjmuja banknotow z "monopoly", obawiam sie.
            • ekumeniczny Oswiec niePolaka blaskiem prawdy $$$$$$$$$$$$$$$$$ 15.02.07, 02:27
              czytaj jesli umiesz:
              Polaku, nie daj sie oszukac. Inwestuj w Twoje POLSKIE dzieci nie w
              bezuzyteczne niePOLSKIE diamenty
              ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• ekumeniczny "hindusi" +++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++ 15.02.07, 02:40
                en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Jews_in_India
                Polaku, zamiast kupowac niePOLSKIE diamenty bez wartosci, inwestuj w polskie
                dzieci
                • deratyzacja41 kopalnie diamentow to dewastacja srodowiska 15.02.07, 03:20
                  Polaku, kopalnie diamentow to STRASZNA dewastacja srodowiska.
                  antyPOLACY nienawidza gdy Polacy maja dzieci i w nie inwestuja. Dlatego padly
                  wyzwiska pod adresem ekumenicznego.

Twoje dzieci to prawdziwe diamenty. O detalach pisze w Biblii.
                  Nie daj sie zwiesc "ewangelii" Judasza.
              • ready4freddy Re: Oswiec niePolaka blaskiem prawdy $$$$$$$$$$$$ 15.02.07, 09:31
                zazwyczaj odmawiam dyskusji z idiotami, bo sprowadzaja cie do swojego poziomu i
                pokonuja doswiadczeniem, ale ty jakis taki uparty jestes. co tam mam wyczytac?
                ze w Antwerpii od stuleci jest silna spolecznosc zydowska, i ze zajmuje sie
                szlifowaniem i sprzedaza diamentow? to jakas nowosc ma byc? odkryles to dzisiaj?
                i w jaki sposob swiadczy to o tym, ze "Zydzi trzymaja caly przemysl diamentow"?
                obrobka to jedno, wydobycie to drugie. juz nie mowiac o tym, ze naprawde trudno
                zrozumiec, jak ma sie to wszystko do twojej teorii, jakoby Lakshmi Mittal byl
                Zydem, skadinad wielce pociesznej. zaprawde powiadam ci, daj sie zbadac. obsesje
                sa czesto uleczalne.
      • ekumeniczny Dowod na glupote nabywcow diamentow %%%%%%%%%%%%%% 14.02.07, 23:48
        czytaj:
        Polaku !!!!!!!!!!!!! Nie plac za to co nie ma prawie zadnej wartosci.
        Przekaz innym ten link. Polak inwestuje w dzieci nie w diamenty.
        • ekumeniczny Hollywood, Oppenheimer i Michnik +++++++++++++++++ 15.02.07, 02:51
          Oppenheimer przy pomocy filmow z kontrolowanego przez zydow Hollywood, robil
          taka sama "dyskretna" reklame diamentom jak niniejszy artykul Michnika.

Polaku nie daj sie oszukac, inwestuj w swoje dzieci nie w niePOLSKIE diamenty.

Cenzorze, nawolywanie do ROZSADKU i inwestycji w polskie dzieci, nie mozesz
          nazwac antysemityzmem. To antyKRETYNIZM cenzorze a nie antysemityzm.
    • 1maruti1 Sprawdź skąd jest twój walentynkowy diament 14.02.07, 23:44
      Przyklad kontrproduktywnej kampanii... sukces oznacza doprowadzenie do upadku
      gospodarki kilka z najbardziej demokratycznych krajow Afryki... dlaczego? bo
      mniej niz 1% rocznej produkcji diamentow jest watpliwego pochodzenia...

az samo sie nasuwa: dobrymi checiami pieklo jest wylozone...
    • ek_bart Czyżby znowu bład redaktora gazeta.pl 15.02.07, 00:23
      jak sie maja 24 miliony $ do 60 mld sprzedaży na świecie to nawet nie jest 1%.
      Jeśli te proporcje są prawdziwie to gazeta.pl ponownie sie ośmiesza wypisujac
      takie bzdury.
      na www.bbc.co.uk jest fajny opis o polsce i o naszej prasie. jest nawet
      wzmianka o super expresie, że to prasa brukowa. dla gazety.pl to chyba jakis
      autorytet skoro wypisuje takie glupoty;)
      powodzenia a doloczycie do wybranych, hihi
      • janko.bzykant Mój diament 15.02.07, 01:40
        Mój krwawy diament wielkości kurzego jajca pochodzi ze sklepu w Wawce. Kupiłem
        go za mą rentę 800 złotową. Jest "krwawy"
    • jotembi diament...? 15.02.07, 02:48
      ech gazeto... typowy, standardowy błąd Polaka czytającego tekst angielski,
      starajcie się trochę bardziej
      sorki ale "diamond" w tym kontekście to jednak polski "brylant", sprawdźcie
      sobie różnicę między diamentem a brylantem
      rozumiem że chodzi jednak o diamenty oszlifowane...?
      podobnie brzmiące słowa w dwóch językach nie muszą mieć tego samego znaczenia ;)
      pozdr, jotembi
      • mniklas5 Re: diament...? 15.02.07, 05:39
        Hindusi bardzo mocno sa w rynku diamentowym w USA, tym bardziej ze zajmuja sie
        hurtem, najwieksze firmy maja po kilkaset sklepow wUSA
      • machowski1975 Re: diament...? 10.06.15, 11:49
        Najlepsze diamenty z jakimi się spotkałem do tej pory to te kupione przez sklep internetowy.
        Diament był certyfikowany przez firmę GIA czyli dosyć prestiżową jeśli chodzi o certyfikowanie diamentów. Diament kupiony w fajnej cenie, szukałem długo i wreszcie znalazłem odpowiednią firmę co za bardzo nie zdziera z klientów, Z tego diamentu powstał piękny pierścionek zaręczynowy, musiał się spodobać bo narzeczona jak go zobaczyła to od razu mnie przyjeła hehehe. Pełen pozytyw, polecam stronę 79diamenty.pl
        obsługa na najwyższym poziomie, certyfikat i paragon dostajesz od ręki wszystko legalnie i potwierdzone
        • machowski1975 Re: diament...? 10.06.15, 11:51
          a do do wpisów kto kieruje światem to tak sobie można gadac i gadać, trzeba wiedzieć w co inwestować po prostu a kto na tym robi kase? zawsze ktoś zarabia. Ważne żeby siebie ubezpieczać a jakby nie było złoto i brylanty są pewną inwestycją na przyszłość i za przeproszeniem w dupie mam czy zarabia na mnie żyd czy nie żyd
        • kas.wierzba Re: diament...? 17.06.15, 13:44
          Muszę pochwalić się swoim pierścionkiem zaręczynowym!!
          Mój to pierwszy na zdjęciu
          www.slubnyszyk.pl/najpiekniejsze-pierscionki-zareczynowe-musialas-sie-nim-pochwalic/
          cudny i kosztował fortunę !!
    • mulla_komar Jesli kupie diament to tylko krwawy. 15.02.07, 19:43
      Bo tanszy. Ale generalnie diamenty mam tam gdzie swiatlo nie dochodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka