brynk dawno nie oglaądam propagandy politycznej... 28.02.07, 21:30 ... w TVN i W TVP i wysmienicie się czyję . Nikt mi mózgu nie pierze, czytam czasem co napiszą w portalu WP ,Onet czy w Dzienniku i jest ok . Odpowiedz Link Zgłoś
test-wo Re: dawno nie oglaądam propagandy politycznej... 28.02.07, 21:35 Z tego co dzieje się w TVP można wnosić,że bliska jest decyzja o rozpisaniu przedterminowych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
test-wo Re: dawno nie oglaądam propagandy politycznej... 28.02.07, 21:47 Z tego co dzieje się w TVP można wnosić,że bliska jest decyzja o rozpisaniu przedterminowych wyborów.Zmiany kadrowe mogą wskazywać na montowanie bardziej skutecznego aparatu propagandowego na planowaną kampanię... Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Ja też często zmieniam majtki ale na czyste!!! 28.02.07, 21:34 Często na te same ale wyprane. Agenci WSI przynależą teraz do nowych słusznych służb. Odpowiedz Link Zgłoś
gg1968 Zwolnienie lekarskie dla Raczyńskiej 28.02.07, 21:37 Podobno jacyś lekarze ze szpitala MSWiA dostali zarzuty za lewe zwolniena lekarskie dla członków gangu Pruszkowskiego. Ciekawe czy lekarz Raczyńskiej też dostanie zarzut. Jakoś trudno uwierzyć, że się bidulka rozchorowała jak ją Wildstein chciał zwolnić i nagle ozdrowiała gdy Wildsteina pogonili :-) Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Nie ma ludzi niezastapionych 28.02.07, 21:40 Odchodza ci ,ktorzy powini odejśc,gdyz ich programy nie byly prowadzone w sposob uczciwy i obiektywny a za bardzo sugestywny.Powinna moim zdaniem odejśc jeszcze Wysocka, ten przedłużacz TVN-24.Być może moja opinia jest krzywdzaca ale ja tak odbieram jakjo telewidz dotego bezpartyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
zpkw Pani Raczyńska wraca ze zwolnienia 28.02.07, 21:41 Nagle ozdrowiała? Nie, była na taktycznym zwolnieniu lekarskim za które płacimy MY. A moze tak ZUS łaskawie sprawdziłby zasadność tego zwolnienia? A może nowy prezes TV jak Kaszpirowski ma nadprzyrodzone właściwości uzdrawiające? BANDA Po prostu taka sama banda i klika jak w innych partiach tylko po jaka cholerę uzwają słów Prawo i Sprawiedliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Pani Raczyńska wraca ze zwolnienia 28.02.07, 22:06 Nie ogladam publicznej na kompie. Najpierw przestalo mnie smieszyc Radio "Maryja" potem przestalem ogladac TVP. Nie przestalem ogladac dlatego, ze niemagister Wildsztajn odszedl tylko dlatego ze byl. Nie mam zupelnego obrzydzenia do Wildsztajnow, Karnowskich, Jankego, RAZa czy Gawryluk - uwazam, ze jak wiekszosc PRAWICOWYCH dziennikarzy popelniaja tylko jeden blad, zamiast byc przygotowanym do programu opanowali metode: jestem prawy to mam racje i nie musze sie przygotowywac. Obrzydzenie mam do Gargas - ale zalew tego mendactwa tylko tylko TRUPA telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Pani Raczyńska wraca ze zwolnienia 28.02.07, 23:06 zpkw napisał: > Nagle ozdrowiała? > Nie, była na taktycznym zwolnieniu lekarskim za które płacimy MY. > A moze tak ZUS łaskawie sprawdziłby zasadność tego zwolnienia? Ostatnio trochę chorowałam i jak tylko minął pierwszy miesiąc zwolnienia (za pierwszy miesiąc płaci firma, za następne - ZUS) to od razu dostałam wezwanie do ZUSu na kontrolę. Też jestem bardzo ciekawa, czy pani Raczyńska była skontrolowana. A teraz tak cudownie ozdrowiała. Oszustwo widać na kilometr. Tylko, że jedni są równiejsi od drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
zakopane1973 Polecam wszystkim pamięć o Pieńkowskiej 28.02.07, 21:46 i jej "strasznych dylematach" za 60 tys. : puszczać czy nie puszczać Millera na okrągło. Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: ... a pamięć o "kociątku socjalizmu" ? 28.02.07, 22:03 Przebywa za granicą skazany na stanowisko ambasadora. Odpowiedz Link Zgłoś
leon1406 Do Malgosi Raczynskiej !!! 28.02.07, 21:51 Droga Malgosiu ! Jako czlowiek 26 lat zwiazany z emigracja Polska w Niemczech bardzo prosze o twoja neutralnosc w tej pracy do ktorej wracasz.Wiem ze przy braciach K. jest to niemozliwe.Ale mam nadzieje ze nie zawiedziemy sie na Tobie.Sympatycy Radia Wolna i emigracyjnego PPS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
momy Oczekuję, że ZUS rozpocznie wobec Raczyńskiej 28.02.07, 21:55 postępowanie kontrolne, a potem karne. Wobec niej i lekarza, który wystawił to zwolnienie. I oczekuję, że stanie się to jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Oczekuję, że ZUS rozpocznie wobec Raczyńskiej 28.02.07, 23:07 Podejrzewam, że jeśli do tej pory jej nie skontrolowali to już nie skontrolują. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Niby dobra wiadomość, Gawryluk i Wildstein won, 28.02.07, 21:58 ale najpewniej zastąpi ich coś jeszcze gorszego. Choć trudno to sobie wyobrazić. Kacza wazelina na tony? Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: Niby dobra wiadomość, Gawryluk i Wildstein wo 28.02.07, 22:00 Podpisuj się pesymista, albo cyklista-czarnowidz. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Niby dobra wiadomość, Gawryluk i Wildstein wo 28.02.07, 22:12 > Podpisuj się pesymista, ... Mogę być optymistą, ale nie naiwnym łatwowiernym idiotą. Może podrzucisz coś optymistycznego? Wildstein tworzył TV metodami Kwiatkowskiego, tyle że stał przy prawej ścianie. Tworzył telewizję beznadziejną (bo jednostronną) ale niezależną. Według wszelkich znaków na niebie i ziemi Urbański będzie robił telewizję służalczą i beznadziejną. Na początek proponuję transmisję na żywo z wręczenia medalu gen. Jaruzelskiemu przez kaczorka mniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Nie porownuj spikerki z dziennikarzem!!! 01.03.07, 00:05 Lubie Gawryluk ale ona jest tylko spikerka! Nie porownuj jej z Wildsteinem-rasowym i bradzo dobrym dziennikarzem Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Nie porownuj spikerki z dziennikarzem!!! 01.03.07, 14:30 > Lubie Gawryluk ale ona jest tylko spikerka! Mylisz się. Gawryluk jest dziennikarką, merytorycznie lepiej przygotowaną do zawodu od Wildsteina. > Nie porownuj jej z Wildsteinem-rasowym i bradzo dobrym dziennikarzem Kwestia gustu, z dwojga złego wolę Gawryluk. Wildstejn dziennikarzem jest, ale czy bardzo dobrym? Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
kornett Re: Coraz lepsza telewizja - ubecja z GW skrzeczy 28.02.07, 22:03 Ubecja (a raczej bolszewia) z Generalnej Władzy IV Republiki Paranoii? Masz całkowicie rację. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Coraz lepsza telewizja - ubecja z GW skrzeczy 28.02.07, 22:13 Będziecie sobie oglądać i zachwycać się we własnym gronie. Mam nadzieję, że również sami płacić. Zobaczymy, czy 20% wyznawców PiS-u utrzyma tego molocha. Powodzenia! Mnie to obojętne - dawno nie oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
jlewski T_K_M lub Taka Kacza Mowa 28.02.07, 22:05 TKM: nasz Prezydent, nasz Premier, nasza TVP, nasza KRTiR, nasz NBP, itd, itp - prawda, ze skutecznosc porazajaca. Taka Kacza Mowa: nikt nas nie przekona, ze biale jest biale, itd, itp. Aha, nasi lekarze wystawiaja zasluzenie zwolnienia lekarskie naszym zasluzonym, jak np. Pani Raczynskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
archicon Gawryluk zniknie z "Wiadomości", TVP traci znan... 28.02.07, 22:05 Jakie nazwisko takie kwalifikacje- dobrze że Gawryluk sobie poszedł. Tyle w tym było kobiecości co w snopowiązałce- pewnie pójdzie do Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Gawryluk zniknie z "Wiadomości", TVP traci zn 28.02.07, 22:17 archicon napisał: > Jakie nazwisko takie kwalifikacje- dobrze że Gawryluk sobie poszedł. Tyle w tym > było kobiecości co w snopowiązałce- pewnie pójdzie do Leppera. No nie, bądźmy sprawiedliwi. Natura była dla Dorotki wyjątkowo łaskawa, tyle że jak rozdawali rozumek to ona stała w kolejce po urodę. Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Prokuratura nie wdroży śledztwa w sprawie cudu 28.02.07, 22:11 nagłej choroby i nagłego wyzdrowienia? Inne standardy obowiązują Kowalskiego, a inne........, no właśnie kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
chingachgook lewe L4 28.02.07, 22:12 Ktos zlozy doniesienie do ZUS w prawie lewego zwolnienia Szanownej CUdownie Ozdrowiałej? Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: lewe L4 28.02.07, 22:19 > Ktos zlozy doniesienie do ZUS w Jakie doniesienie, to będzie dowód w procesie kanonizacyjnym Kaczek Odpowiedz Link Zgłoś
ewaw17 Gawryluk odchodzi z TVP 28.02.07, 22:18 To skandal. I tak najlepsi dziennikarze i publicyści odeszli z telewizji publicznej. A "ona" zaczyna być jak totalny dół - ciemna i d n a nie widać. Jeszcze niedawno wkurzałmnie fakt wycofania "Czterech pancernych..." . Widaćnie ostatni to fakt z działalności "pseudo telewizji dla wszystkich", który może poruszyć. Odejście Gawryluk, Turskiego i innych liczących się dziennikarzy i pracowników TVP spowoduje, że jak nie kupią w zimie praw do transmisji Małysza a w lecie do "czegokolwiek" - to mogą już zamykać ten bałagan i szukać kupca. Kurczęamoże to o to chodzi?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ktr56 Gawryluk zniknie z "Wiadomości", TVP traci znan... 28.02.07, 22:27 a co z doktorem który dawał zwolnienie raczyńskiej-gdzie agencja aa ???? Odpowiedz Link Zgłoś
kiszonakapusta Oficjalny Donos Do Z.U.S. 28.02.07, 22:35 no to jak jest z tym L-4 ??? co to za choroba (jakaś najbardziej Atakująca Ludzi Na Stołkach w Chwilach Ich Zagrożenia)? sie choruje czy sie przeczekuje (a mogła chodzić?) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
brynk ale Wami GW manipuluje ..wielkie zale nad Gawryluk 28.02.07, 22:40 ...hahahahahahaha. A co to Gawryluk ? Czy na niej świat sie kończy. Rozumiem , gdyby to był Adaś Michnik....- hahahah to była by radocha - hehehehe . Juz tylu dziennikarzy było w TVP i w TVN ... Grzegorz Wozniak Andrzej Racławicki, Kozera, Subotić, Pienkowska - super gwiazda komuny, tak jak teraz w TVN - Pochanke. Wszystko przemija. Pochanke i Durczok tez przeminą... Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: ale Wami GW manipuluje ..wielkie zale nad Gaw 28.02.07, 23:03 Akurat Pochanke nic nie ma wspólnego z komuną ani tvp. Wypłynęła na tvn24. A poza tym lat ma za mało, więc teczki jej nie wciśniecie. No chyba, że komuna to każdy kto nie kocha wielkich bliźniaków. Poza tym, kto tu płacze za Gawryluk? Odeszła wazeliniara, mam nadzieję, że jej media komerycyjne nie przygarną. Inna sprawa, że teraz w tvp będą lepsze wazeliny od niej. Mnie to jednak obojętne, bo publicznej w ogóle nie oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiu1 brynk, za duzo wam wodki w centrali pisu dali? 28.02.07, 23:55 co wy tu wygadujecie bez sensu? jakie przemijanie? to uwazacie, ze tw. kaczysnki-dublet wiecznie zywy i jego wierny sluga gosiu tez przemina? czy wyscie sie szaleju obzarli albo i kokainy? a zameldowac nam sie w samym pisuarze zlotym na dworcu wschodnim celem wysluchania partyjnego, pisowskiego pouczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Bo teraz dla ciemnego ludu kaczego Gawryluk 01.03.07, 07:49 stanęła po stronie ZOMO, choć poprzednio włażąc bez wazeliny w kaczy kuper była ostoją niezależności dziennnikarskiej, za to dla ciemnego ludu antykaczego stała się gwiazdą wolności mediów, choć przedtem była sprzedajną, reżimową propagandystką :-)! Ale od czego są w końcu ciemne ludy jak nie od tego, by demonstrować swą ciemnotę...? gosiu1 napisała: > co wy tu wygadujecie bez sensu? jakie przemijanie? to uwazacie, ze tw. > kaczysnki-dublet wiecznie zywy i jego wierny sluga gosiu tez przemina? czy > wyscie sie szaleju obzarli albo i kokainy? a zameldowac nam sie w samym pisuarz > e > zlotym na dworcu wschodnim celem wysluchania partyjnego, pisowskiego pouczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ropuch1pincet hahaha 28.02.07, 22:42 Jakos nie widze tutaj obroncow XXIV Rp,czyli Galby i innych!hehehe,czekacie na wytyczne od Gosiewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
rakieter To tak sie choruje? Powinien ZUS do dupy jej sie.. 28.02.07, 22:47 dobrac Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 odeszli to i dobrze 28.02.07, 22:48 zbyt mierna Gawryluk a zbyt stronnicy Janke, ja nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kumory Tajemnicza choroba Pani Raczyńskiej 28.02.07, 22:48 Proponuję żeby min.( prawa i ) sprawiedliwości zbadał jakiż to specjalista od medycyny wystawił zwolnienie dla Pani Raczyńskiej, gdyż wielce dziwnym jest fakt cudownego ozdrowienia tejże w ostatnich dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
ama18 zmiany 28.02.07, 22:59 Patrzac na program tV mysle ,ze im wiecej odejdzie tym lepiej dla TVP. Odpowiedz Link Zgłoś