Dodaj do ulubionych

Gawryluk odeszła na miesięczny urlop z TVP

• brynk dawno nie oglaądam propagandy politycznej... 28.02.07, 21:30
      ... w TVN i W TVP i wysmienicie się czyję . Nikt mi mózgu nie pierze, czytam
      czasem co napiszą w portalu WP ,Onet czy w Dzienniku i jest ok .
      • test-wo Re: dawno nie oglaądam propagandy politycznej... 28.02.07, 21:35
        Z tego co dzieje się w TVP można wnosić,że bliska jest decyzja o rozpisaniu
        przedterminowych wyborów.
      • test-wo Re: dawno nie oglaądam propagandy politycznej... 28.02.07, 21:47
        Z tego co dzieje się w TVP można wnosić,że bliska jest decyzja o rozpisaniu
        przedterminowych wyborów.Zmiany kadrowe mogą wskazywać na montowanie bardziej
        skutecznego aparatu propagandowego na planowaną kampanię...
    • kozaczek3 Ja też często zmieniam majtki ale na czyste!!! 28.02.07, 21:34
      Często na te same ale wyprane.
      Agenci WSI przynależą teraz do nowych słusznych służb.
    • gg1968 Zwolnienie lekarskie dla Raczyńskiej 28.02.07, 21:37
      Podobno jacyś lekarze ze szpitala MSWiA dostali zarzuty za lewe zwolniena
      lekarskie dla członków gangu Pruszkowskiego. Ciekawe czy lekarz Raczyńskiej też
      dostanie zarzut. Jakoś trudno uwierzyć, że się bidulka rozchorowała jak ją
      Wildstein chciał zwolnić i nagle ozdrowiała gdy Wildsteina pogonili :-)
    • t-1984 Nie ma ludzi niezastapionych 28.02.07, 21:40
      Odchodza ci ,ktorzy powini odejśc,gdyz ich programy nie byly prowadzone w sposob
      uczciwy i obiektywny a za bardzo sugestywny.Powinna moim zdaniem odejśc jeszcze
      Wysocka, ten przedłużacz TVN-24.Być może moja opinia jest krzywdzaca ale ja tak
      odbieram jakjo telewidz dotego bezpartyjny.
    • zpkw Pani Raczyńska wraca ze zwolnienia 28.02.07, 21:41
      Nagle ozdrowiała?
      Nie, była na taktycznym zwolnieniu lekarskim za które płacimy MY.
      A moze tak ZUS łaskawie sprawdziłby zasadność tego zwolnienia?
      A może nowy prezes TV jak Kaszpirowski ma nadprzyrodzone właściwości
      uzdrawiające?
      BANDA
      Po prostu taka sama banda i klika jak w innych partiach tylko po jaka cholerę
      uzwają słów Prawo i Sprawiedliwość?
      • ffamousffatman Re: Pani Raczyńska wraca ze zwolnienia 28.02.07, 22:06
        Nie ogladam publicznej na kompie.
        Najpierw przestalo mnie smieszyc Radio "Maryja" potem przestalem ogladac TVP.
        Nie przestalem ogladac dlatego, ze niemagister Wildsztajn odszedl tylko dlatego ze byl.
        Nie mam zupelnego obrzydzenia do Wildsztajnow, Karnowskich, Jankego, RAZa czy Gawryluk - uwazam, ze jak wiekszosc PRAWICOWYCH dziennikarzy popelniaja tylko jeden blad, zamiast byc przygotowanym do programu opanowali metode: jestem prawy to mam racje i nie musze sie przygotowywac.
        Obrzydzenie mam do Gargas - ale zalew tego mendactwa tylko tylko TRUPA telewizji.
      • bardu Re: Pani Raczyńska wraca ze zwolnienia 28.02.07, 23:06
        zpkw napisał:
        > Nagle ozdrowiała?
        > Nie, była na taktycznym zwolnieniu lekarskim za które płacimy MY.
        > A moze tak ZUS łaskawie sprawdziłby zasadność tego zwolnienia?
        Ostatnio trochę chorowałam i jak tylko minął pierwszy miesiąc zwolnienia (za
        pierwszy miesiąc płaci firma, za następne - ZUS) to od razu dostałam wezwanie do
        ZUSu na kontrolę. Też jestem bardzo ciekawa, czy pani Raczyńska była
        skontrolowana. A teraz tak cudownie ozdrowiała. Oszustwo widać na kilometr.
        Tylko, że jedni są równiejsi od drugich.
    • zakopane1973 Polecam wszystkim pamięć o Pieńkowskiej 28.02.07, 21:46
      i jej "strasznych dylematach" za 60 tys. : puszczać czy nie puszczać Millera na
      okrągło.
      • 12345ja Re: ... a pamięć o "kociątku socjalizmu" ? 28.02.07, 22:03
        Przebywa za granicą skazany na stanowisko ambasadora.
        • langston a kto to taki? 01.03.07, 00:04
          ...
    • leon1406 Do Malgosi Raczynskiej !!! 28.02.07, 21:51
      Droga Malgosiu ! Jako czlowiek 26 lat zwiazany z emigracja Polska w Niemczech
      bardzo prosze o twoja neutralnosc w tej pracy do ktorej wracasz.Wiem ze przy
      braciach K. jest to niemozliwe.Ale mam nadzieje ze nie zawiedziemy sie na
      Tobie.Sympatycy Radia Wolna i emigracyjnego PPS-u.
    • momy Oczekuję, że ZUS rozpocznie wobec Raczyńskiej 28.02.07, 21:55
      postępowanie kontrolne, a potem karne. Wobec niej i lekarza, który wystawił to
      zwolnienie. I oczekuję, że stanie się to jutro.
      • pawelwi Re: Oszustko i złodziejko oddaj nam pieniądze 28.02.07, 22:41
      • bardu Re: Oczekuję, że ZUS rozpocznie wobec Raczyńskiej 28.02.07, 23:07
        Podejrzewam, że jeśli do tej pory jej nie skontrolowali to już nie skontrolują.
    • cyklista Niby dobra wiadomość, Gawryluk i Wildstein won, 28.02.07, 21:58
      ale najpewniej zastąpi ich coś jeszcze gorszego. Choć trudno to sobie wyobrazić.
      Kacza wazelina na tony?
      • 12345ja Re: Niby dobra wiadomość, Gawryluk i Wildstein wo 28.02.07, 22:00
        Podpisuj się pesymista, albo cyklista-czarnowidz.
        • cyklista Re: Niby dobra wiadomość, Gawryluk i Wildstein wo 28.02.07, 22:12
          > Podpisuj się pesymista, ...
          Mogę być optymistą, ale nie naiwnym łatwowiernym idiotą. Może podrzucisz coś
          optymistycznego?
          Wildstein tworzył TV metodami Kwiatkowskiego, tyle że stał przy prawej ścianie.
          Tworzył telewizję beznadziejną (bo jednostronną) ale niezależną. Według
          wszelkich znaków na niebie i ziemi Urbański będzie robił telewizję służalczą i
          beznadziejną. Na początek proponuję transmisję na żywo z wręczenia medalu gen.
          Jaruzelskiemu przez kaczorka mniejszego.
      • langston Nie porownuj spikerki z dziennikarzem!!! 01.03.07, 00:05
        Lubie Gawryluk ale ona jest tylko spikerka!
        Nie porownuj jej z Wildsteinem-rasowym i bradzo dobrym dziennikarzem
        • cyklista Re: Nie porownuj spikerki z dziennikarzem!!! 01.03.07, 14:30
          > Lubie Gawryluk ale ona jest tylko spikerka!
          Mylisz się. Gawryluk jest dziennikarką, merytorycznie lepiej przygotowaną do
          zawodu od Wildsteina.
          > Nie porownuj jej z Wildsteinem-rasowym i bradzo dobrym dziennikarzem
          Kwestia gustu, z dwojga złego wolę Gawryluk. Wildstejn dziennikarzem jest, ale
          czy bardzo dobrym? Wątpię.
    • janul1 Coraz lepsza telewizja - ubecja z GW skrzeczy 28.02.07, 22:00
      normalka
      • kornett Re: Coraz lepsza telewizja - ubecja z GW skrzeczy 28.02.07, 22:03
        Ubecja (a raczej bolszewia) z Generalnej Władzy IV Republiki Paranoii?
        Masz całkowicie rację.
      • wikal Re: Coraz lepsza telewizja - ubecja z GW skrzeczy 28.02.07, 22:13
        Będziecie sobie oglądać i zachwycać się we własnym gronie. Mam nadzieję, że
        również sami płacić. Zobaczymy, czy 20% wyznawców PiS-u utrzyma tego molocha.
        Powodzenia! Mnie to obojętne - dawno nie oglądam.
    • jlewski T_K_M lub Taka Kacza Mowa 28.02.07, 22:05
      TKM: nasz Prezydent, nasz Premier, nasza TVP, nasza KRTiR, nasz NBP, itd, itp -
      prawda, ze skutecznosc porazajaca.

Taka Kacza Mowa: nikt nas nie przekona, ze biale jest biale, itd, itp. Aha,
      nasi lekarze wystawiaja zasluzenie zwolnienia lekarskie naszym zasluzonym, jak
      np. Pani Raczynskiej.
    • archicon Gawryluk zniknie z "Wiadomości", TVP traci znan... 28.02.07, 22:05
      Jakie nazwisko takie kwalifikacje- dobrze że Gawryluk sobie poszedł. Tyle w tym
      było kobiecości co w snopowiązałce- pewnie pójdzie do Leppera.
      • cyklista Re: Gawryluk zniknie z "Wiadomości", TVP traci zn 28.02.07, 22:17
        archicon napisał:

> Jakie nazwisko takie kwalifikacje- dobrze że Gawryluk sobie poszedł. Tyle w tym
        > było kobiecości co w snopowiązałce- pewnie pójdzie do Leppera.

No nie, bądźmy sprawiedliwi. Natura była dla Dorotki wyjątkowo łaskawa, tyle że
        jak rozdawali rozumek to ona stała w kolejce po urodę.
    • mt7 Prokuratura nie wdroży śledztwa w sprawie cudu 28.02.07, 22:11
      nagłej choroby i nagłego wyzdrowienia? Inne standardy obowiązują Kowalskiego, a
      inne........, no właśnie kogo?
    • chingachgook lewe L4 28.02.07, 22:12
      Ktos zlozy doniesienie do ZUS w prawie lewego zwolnienia Szanownej CUdownie
      Ozdrowiałej?
      • cyklista Re: lewe L4 28.02.07, 22:19
        > Ktos zlozy doniesienie do ZUS w
        Jakie doniesienie, to będzie dowód w procesie kanonizacyjnym Kaczek
    • ewaw17 Gawryluk odchodzi z TVP 28.02.07, 22:18
      To skandal. I tak najlepsi dziennikarze i publicyści odeszli z telewizji
      publicznej. A "ona" zaczyna być jak totalny dół - ciemna i d n a nie widać.
      Jeszcze niedawno wkurzałmnie fakt wycofania "Czterech pancernych..." . Widaćnie
      ostatni to fakt z działalności "pseudo telewizji dla wszystkich", który może
      poruszyć. Odejście Gawryluk, Turskiego i innych liczących się dziennikarzy i
      pracowników TVP spowoduje, że jak nie kupią w zimie praw do transmisji Małysza
      a w lecie do "czegokolwiek" - to mogą już zamykać ten bałagan i szukać kupca.
      Kurczęamoże to o to chodzi??????????????
    • ktr56 Gawryluk zniknie z "Wiadomości", TVP traci znan... 28.02.07, 22:27
      a co z doktorem który dawał zwolnienie raczyńskiej-gdzie agencja aa ????
    • kiszonakapusta Oficjalny Donos Do Z.U.S. 28.02.07, 22:35
      no to jak jest z tym L-4 ??? co to za choroba (jakaś najbardziej Atakująca
      Ludzi Na Stołkach w Chwilach Ich Zagrożenia)? sie choruje czy sie przeczekuje
      (a mogła chodzić?) ???
    • jawalko22 TVP 28.02.07, 22:37
      Czy pani Raczyńskiej L4 wystawił dr Mirosław G.?
    • brynk ale Wami GW manipuluje ..wielkie zale nad Gawryluk 28.02.07, 22:40
      ...hahahahahahaha. A co to Gawryluk ? Czy na niej świat sie kończy. Rozumiem ,
      gdyby to był Adaś Michnik....- hahahah to była by radocha - hehehehe . Juz tylu
      dziennikarzy było w TVP i w TVN ... Grzegorz Wozniak Andrzej Racławicki, Kozera,
      Subotić, Pienkowska - super gwiazda komuny, tak jak teraz w TVN - Pochanke.
      Wszystko przemija. Pochanke i Durczok tez przeminą...
      • wikal Re: ale Wami GW manipuluje ..wielkie zale nad Gaw 28.02.07, 23:03
        Akurat Pochanke nic nie ma wspólnego z komuną ani tvp. Wypłynęła na tvn24. A
        poza tym lat ma za mało, więc teczki jej nie wciśniecie. No chyba, że komuna to
        każdy kto nie kocha wielkich bliźniaków. Poza tym, kto tu płacze za Gawryluk?
        Odeszła wazeliniara, mam nadzieję, że jej media komerycyjne nie przygarną. Inna
        sprawa, że teraz w tvp będą lepsze wazeliny od niej. Mnie to jednak obojętne,
        bo publicznej w ogóle nie oglądam.
      • gosiu1 brynk, za duzo wam wodki w centrali pisu dali? 28.02.07, 23:55
        co wy tu wygadujecie bez sensu? jakie przemijanie? to uwazacie, ze tw.
        kaczysnki-dublet wiecznie zywy i jego wierny sluga gosiu tez przemina? czy
        wyscie sie szaleju obzarli albo i kokainy? a zameldowac nam sie w samym pisuarze
        zlotym na dworcu wschodnim celem wysluchania partyjnego, pisowskiego pouczenia.
        • uchachany Bo teraz dla ciemnego ludu kaczego Gawryluk 01.03.07, 07:49
          stanęła po stronie ZOMO, choć poprzednio włażąc bez wazeliny w kaczy kuper była
          ostoją niezależności dziennnikarskiej, za to dla ciemnego ludu antykaczego
          stała się gwiazdą wolności mediów, choć przedtem była sprzedajną, reżimową
          propagandystką :-)!

Ale od czego są w końcu ciemne ludy jak nie od tego, by demonstrować swą
          ciemnotę...?

gosiu1 napisała:

> co wy tu wygadujecie bez sensu? jakie przemijanie? to uwazacie, ze tw.
          > kaczysnki-dublet wiecznie zywy i jego wierny sluga gosiu tez przemina? czy
          > wyscie sie szaleju obzarli albo i kokainy? a zameldowac nam sie w samym
          pisuarz
          > e
          > zlotym na dworcu wschodnim celem wysluchania partyjnego, pisowskiego
          pouczenia.

• qc co na to L4 CBA? 28.02.07, 22:41
    • ropuch1pincet hahaha 28.02.07, 22:42
      Jakos nie widze tutaj obroncow XXIV Rp,czyli Galby i innych!hehehe,czekacie na wytyczne od Gosiewskiego?
    • rakieter To tak sie choruje? Powinien ZUS do dupy jej sie.. 28.02.07, 22:47
      dobrac
    • kropekuk1 odeszli to i dobrze 28.02.07, 22:48
      zbyt mierna Gawryluk a zbyt stronnicy Janke, ja nie żałuję.
    • kumory Tajemnicza choroba Pani Raczyńskiej 28.02.07, 22:48
      Proponuję żeby min.( prawa i ) sprawiedliwości zbadał jakiż to specjalista od
      medycyny wystawił zwolnienie dla Pani Raczyńskiej, gdyż wielce dziwnym jest fakt
      cudownego ozdrowienia tejże w ostatnich dniach.
    • ama18 zmiany 28.02.07, 22:59
      Patrzac na program tV mysle ,ze im wiecej odejdzie tym lepiej dla TVP.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka