k.kasprzak Re: Tadeusz Nalepa nie żyje 04.03.07, 18:29 ['] ....muzyka przetrwa..... Odpowiedz Link Zgłoś
distorted Panie Tadeuszu... na zawsze w pamięci! 05.03.07, 00:55 Ognisko z Panem i Markiem Raduli oraz kilkoma innymi muzykami zostanie w mej pamięci do końca moich dni... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Odszedło kolejny z wielkich 04.03.07, 18:35 i nic tego juz nie zmienia ale gwoli ścisłości, najpierw stworzył zespół Blackout a Brakeout to był kolejny zespól o zupełnie innym wyrazie artystycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
juski4 Re: Tadeusz Nalepa nie żyje 04.03.07, 18:31 Dziekujemy Tadziu za Twoją muzykę - spoczywaj w BLUESIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pi-vo Re: Tadeusz Nalepa nie żyje 04.03.07, 18:32 To były koncerty.To był blues.To była Muzyka.Za wcześnie[*] Chorował od bardzo dawna.Trochę od wódy ,trochę od niewiadomo czego ale zdrowie Mu nie dopisywało.Część moejgo świata umarła. Odpowiedz Link Zgłoś
kazio.killer Re: Tadeusz Nalepa nie żyje 04.03.07, 18:38 jest juz po drugiej stronie tęczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
seiendes [*][*][*] 04.03.07, 18:46 Smutno, smutno. Następcy, mimo wszystko, nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Co się stało kwiatom zamiast epitafium 04.03.07, 18:50 za epitafium Co się stało kwiatom T.Nalepa-B.Loebl Czemu zwiędły dziś Czemu kwiaty zwiędły dziś Co się stało im Przecież tylko poszłaś ty Słońce wzeszło jak co dnia Czemu kwiaty zwiędły dziś Czemu milczy ptak Czemu milczy swoją pieśń Może z sobą wzięłabyś ją Może wzięłaś kwiatów woń Jedną starą suknię wzięłaś Jedne stare buty stąd Teraz jestem sam Teraz w mieście jestem sam Martwi ludzie spieszą gdzieś Martwe ptaki krzyczą coś Tyle ścieżek tyle dróg Deszcz już twoje ślady zmył. Odpowiedz Link Zgłoś
domminus Re: Co się stało kwiatom zamiast epitafium 04.03.07, 18:57 Coraz wiecej Ich tam, wspanialy koncert zagarja. Wspaniale jam session.R.i.P. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
bubus1111 HOŁD 04.03.07, 20:19 HOŁD Muzyka: Tadeusz Nalepa Tekst: Bogdan Loebl Na cześć Twoja wznoszę kielich, kielich mojej krwi na chwałę Twą wznoszę kielich ten dziś za te dni i noce, które dałeś mi zwracam Tobie to, co mi jeszcze każe żyć jeśli jest we mnie ludzka dusza tchnij ją w nową kukłę i baw się nią przyjmij hołd mój przyjmij słowa wiary i czci za rozum co stworzył morze i ląd stworzył ból i radość stworzył wieczny głód kazał wierzyć w to, że gdzieś wyspa ciszy jest jeśli jest we mnie ludzka dusza tchnij ją w nową kukłę i baw się nią przyjmij hołd mój, przyjmij za to, że nawet Ty nie wydrzesz mi tych chwil, których nie ma, nie ma już, lecz były tak jak była tu ta co wiarę mi dała w miłość, dała w ból jeśli jest we mnie ludzka dusza tchnij ją w nową kukłę i baw się nią wdzięczny, że mi dałeś serce czułe za ból, że dałeś mi oczy czułe na zło, wiarę, że ten taniec może wiecznie trwać, wdzięczny jestem Panie, że się cały zmienię w proch, jeśli jest we mnie ludzka dusza tchnij ją w nową kukłę i baw się nią Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Tadeusz Nalepa nie żyje 05.03.07, 00:10 Zasnales maly chlopcze.Zegnaj mistrzu,pozdrow Niemena,Grechute,zagrajcie TAM! Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Kto przyjdzie po Nim?Kto Go zastapi? 05.03.07, 03:29 Po utracie Niemena,Grechuty,Nalepy czuje,ze otacza mnie pustynia. Odpowiedz Link Zgłoś
blackmoore Re: Kto przyjdzie po Nim?Kto Go zastapi? 05.03.07, 09:46 czy TAM razem z Mirą zaśpiewaja "Na drugim brzegu tęczy"??? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kto przyjdzie po Nim?Kto Go zastapi? 05.03.07, 10:24 (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) odchodza Wielcy, nastepcow nie widac ... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Absolutnie wielki muzyk 05.03.07, 14:02 Absolutnie wielki muzyk. M. Gaszynski mial racje mowiac ze nalezal do neilicznego pokolenia prawdziwych TWORCOW musyki z lat 60-tych, obok Niemena, Klenczona i Seweryna. Odpowiedz Link Zgłoś