lubin87 05.03.07, 18:13 Uwielbiam fatalne kino! Szkoda, że mnie tam nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koszmarekopalek geneza powstania? 05.03.07, 18:20 "Pierwsza prelekcja poświęcona była między innymi genezie powstania w latach 30- tych XX wieku (...) - gdzie ci dziennikarze z tamtych lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
samobcy Re: geneza powstania? 05.03.07, 18:29 Czy tyuł "Zabójcze ryjówki" nie jest aby prowokacją polityczną? Odpowiedz Link Zgłoś
prykisocjotechniki Re: Najgorsze filmy świata w Bielsku-Białej 05.03.07, 18:37 Moze i najgorsze, ale nie pamietam filmu na ktorym wiecej sie usmialem od "Santo kontra inwazja marsjan"!! Polecam jeszcze "Aztecka mumie kontra robot" (La momia aztec vs. el robot humano) - klasyka:) Meksykanskie kino s-f z lat 50 i 60 bije bollywood na glowe! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: Najgorsze filmy świata w Bielsku-Białej 05.03.07, 22:20 prykisocjotechniki napisał: > Moze i najgorsze, ale nie pamietam filmu na ktorym wiecej sie usmialem .. > Polecam jeszcze "Aztecka mumie kontra robot" A ja zapraszam na ,,Dialog mumii z robotami''.. Uwaga..-oglądać z zatkanymi uszami !..;( www.youtube.com/watch?v=yra5shJN2Bk&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ejewish%2Eorg%2Epl%2Findex%2Ephp%3Foption%3Dcom%5Fcontent%26task%3Dview%26id%3D146%26Itemid%3D57 Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 A będą : "Jezus Chrystus- łowca wampirów", 05.03.07, 18:49 "Manos", "Surfujący naziści muszą umrzeć", "Red Zone Cuba" czy "Monster A Go- go"? Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Przy okazji kto pamięta tytuł tego filmu Tromy? 05.03.07, 19:00 Rozbitkowie na wyspie, która okazuje się centrum szkolenia terrorystów. w rolach głównych były komandos, ślepa laska, gwiazda rocka, jakaś babcia i jeszce parę takich indywiduów. W tle szaleni bracia syjamscy.... Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Filmówka 05.03.07, 19:49 nazywa się jeszcze PWSFTviT ( Panstwowa Wyższa Szkoła Filmowa, Telewizyjna i Teatralna) - i nie powinno się jej przekręcać, "dziennikarzu"... " TROMA " - Czy ktoś mógłby coś wiecej napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 nieudolne nasladownictwo 05.03.07, 19:52 co to za k...wa "projekt" , puscic jakas filmowa kile w kinie i wziasc za to pieniadze? malo to fatalnych filmow jest? jezeli ktos ogladal MST3K ( en.wikipedia.org/wiki/MST3000 ) to wie jak z takiego pomyslu mozna zrobic COS naprawde interesujacego. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx A czy ktos wie,czy beda wyswietlane filmy 05.03.07, 19:57 Kazimierza Kutza? Jestem milosnikiem jego tworczosci-choc fakt ,przyznaje,ze Troma to nieco inny styl Odpowiedz Link Zgłoś
mintaj4 Re: Najgorsze filmy świata w Bielsku-Białej 05.03.07, 20:03 ciekawe czy wyświetlali o dwóch takich co zakosili ksieżyc Odpowiedz Link Zgłoś
juriusz Re: Najgorsze filmy świata w Bielsku-Białej 05.03.07, 20:33 jeszcze polecam "Adam z planety Ziemia" - turecka odpowiedź na Star Wars, od kilku lat się zastanawiam czy to najlepszy czy najgorszy film jaki widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena886 Najgorsze filmy świata w Bielsku-Białej 05.03.07, 21:31 UWIELBIAM PANA ROKOSZA!!!!!!!!!!!!Uczył mnie w liceum.........hhhhhihihihihihihih!!! Odpowiedz Link Zgłoś